Powiększanie piersi cz.7 - Strona 372 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-04, 13:25   #11131
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
a ja dopiero odwiedziłam Twoje albumiki...
piękne masz te piersi... wszystko dobrane idealnie
Buziaki mloda mamusiu Jak sie czujesz??? Dzidzia ladnie rosnie???
Dawno Cie nie widzialam A te badania juz zrobilas???
Stary 2012-04-04, 13:28   #11132
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Przyjmiesz zaproszenie?
Kochana Ty chyba też masz zaległości w galerii do nadrobienia

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 13:28   #11133
_martus_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Kochana Ty chyba też masz zaległości w galerii do nadrobienia
klask i:
_martus_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 13:31   #11134
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez _martus_ Pokaż wiadomość
Ise, z każdym dniem będzie coraz lepiej.najgorsze za Tobą. jeszcze tylko parę dni! jak za luźne te ramiączka to może je zepnij z tyłu (zrób z nich X). a co lekarz na to? widział?
nie widział wiec nic nie mówił... ale sam naciagnął jak najmocniej tylko że ten tył stanika mi naciągnął na sam dół pleców i wtedy te ramiączka niby trzymały :/ kurde nie chce nic sobie zepsuć niechcący...
dr kazał trzymac łokcie przy sobie... przy ciele i się tak staram ale wtedy troszkę bardziej mnie ciągnie no i... czuję taką opuchliznę po bokach... to normalne?

i kiedy mogę umyć piersi? już? bo w sumie nic nie mówił ... a ja się boję w ogóle dotykać... chyba kupie polecany przez Mune stanik bo ja w tym długo nei dam rady wkurza mnie strasznie... jakiś hiszpańki shit ://// suwak z przodu sam mi się rozsuwa ehhh jestem niepocieszona O
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 13:31   #11135
MILENKA2012
Raczkowanie

Martus są śliczne, idealnie pasują do Twojej perfekcyjnej figurki
nie wiem czy masz okrągłe czy anatomiczne ale wyglądają bardzo naturalnie
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 13:37   #11136
issabel1
Raczkowanie

martus Nooooo niezle torpedy sliczne
Stary 2012-04-04, 13:47   #11137
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
nie widział wiec nic nie mówił... ale sam naciagnął jak najmocniej tylko że ten tył stanika mi naciągnął na sam dół pleców i wtedy te ramiączka niby trzymały :/ kurde nie chce nic sobie zepsuć niechcący...
dr kazał trzymac łokcie przy sobie... przy ciele i się tak staram ale wtedy troszkę bardziej mnie ciągnie no i... czuję taką opuchliznę po bokach... to normalne?

i kiedy mogę umyć piersi? już? bo w sumie nic nie mówił ... a ja się boję w ogóle dotykać... chyba kupie polecany przez Mune stanik bo ja w tym długo nei dam rady wkurza mnie strasznie... jakiś hiszpańki shit ://// suwak z przodu sam mi się rozsuwa ehhh jestem niepocieszona O
Kurczę Ise to niedobrze, właściwie dobrany stanik to ważny element w "hodowli" cycków. Powinien dobrze trzymać, nie ciągnąć, ale też ramiączka nie powinny być za luźne, bo to 20 % "trzymania". W tym modelu, który polecam, ramiączka masz na rzepy, normalne zapięcie z tyłu. Sądzę, że dasz radę się zapakować w ten rozmiarek co ja noszę (na metce mamy praktycznie to samo). Szkoda, że nie jesteś z krk, bo bym Ci porządnie wyprała i dała przymierzyć...a ten zamek z przodu, kto to wymyślił, przecież to nie jest stabilne zapięcie .

A Ty nie masz kontroli po tygodniu i miesiącu???? Tymczasowo ja bym przeszyła ramiączka, żeby je skrócić odpowiednio.

A widzisz, co lekarz, to obyczaj, ja miałam szybko się rozciągać, delikatnie unosić ręce....a Ty masz łokcie przy sobie trzymać....mnie jak się zaczęłam delikatnie ruszać od razu zrobiło się lepiej i zakwasy przechodziły. Na ale trzeba słuchać lekarza, nie będę Ci motać...

Boszzze, jak się nie mogę jutra doczekać, czy wszystko dobrze i czy będę mogła ruszyć na zakupy stanikowe. Aaaaaaa, zaszaleję.....po raz pierwszy nie u chińczyka na tandecie

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-04-04 o 13:53
mune jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 14:18   #11138
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
no właśnie cholera jasna!!
na szczęście w ubraniu nie wyglądają tak ogromnie, dopinam w sukienki w moim starym rozmiarze i mam nadzieję, że tak zostanie
oo martus właśnie o tym myślałam. Ja mam dużo obcisłych sukienek, które, z racji braku cycków są na mnie w cyckach dobreno ale push upy jakieś tam są i się zastanawiałam czy jak sobie powiększę to czy będą na mnie wchodzic

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Boszzze, jak się nie mogę jutra doczekać, czy wszystko dobrze i czy będę mogła ruszyć na zakupy stanikowe. Aaaaaaa, zaszaleję.....po raz pierwszy nie u chińczyka na tandecie
mune też o tym marzę bo na razie to nie mam przyjemności z kupowania bielizny
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 15:27   #11139
Agatau88
Zakorzenienie

Oliwka
ja mam za tydzien kontrole u doktora
A powiem Ci ze ciesze sie ze mam okragle, anatomy byly strasznie plaskie na gorze. Te zpoczatku byly takie mocno okragle ale teraz widzę ze gora im się spłaszcza. I obacz zdjęcia w albumie jak zmalały. Jednak do mojej skory ta pojemnosc byla konieczna.
Mialam takie kryzysy ze za małe, za duże, a teraz chyba sa juz jakie beda. Jesli tylko to przewieszenie sie zrobi.

MyaDiva
wyjasnij mi proszę co to znaczy?

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2012-04-04 o 15:29
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 16:20   #11140
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Oliwka
ja mam za tydzien kontrole u doktora
A powiem Ci ze ciesze sie ze mam okragle, anatomy byly strasznie plaskie na gorze. Te zpoczatku byly takie mocno okragle ale teraz widzę ze gora im się spłaszcza. I obacz zdjęcia w albumie jak zmalały. Jednak do mojej skory ta pojemnosc byla konieczna.
Mialam takie kryzysy ze za małe, za duże, a teraz chyba sa juz jakie beda. Jesli tylko to przewieszenie sie zrobi.
To zabiore sie z Toba do doktora Jezeli chodzi o okragle to chcac te same wymiary jak przy anatomkach musiala bym wybrac 520cc lub 560cc wiec dla mnie za duzo przed ciaza zostane przy anatomkach bo jak widze piersi mune to wcale płaskie nie sa takie jakbym mi wyszły to bym skakała z radościale jeszcze wszysko przede mna w dniu operacji zadecyduje

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 16:49   #11141
jooasi
Wtajemniczenie

Agatko przewieszenie to jest takie jakby zagięcie piersi na dole, jakby delikatne opadniecie, tak że pierś nie stoi przyklejona jak połówka pomarańczy tylko widać, że zwisa swoim ciężarem. nie wiem jak to wytłumaczyć bo tu nie o klapciate zwisy chodzi.

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Olivka nie kombinuj już bo przekombinujesz ja nie widze na Twojej klacie dwóch wielkich okrągłych implantów. szeroka klatka i ramiona do tego dwie duże piłki i bedziesz jak wielka zuch baba wyglądać

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Ise niech Ci mamcia przeszyje te ramionczka żeby je skrócić, to nie musi być super ładnie bo i tak przed nikim w tym paskudzie rozbierać się nie będziesz
ja też miałam zalecenie trzymania łokci przy sobie i podnoszenia rąk na pełną wysokość dopiero po 6 tyg. na własne zalecenie skróciłam ten okres bo nic zrobić nie mogłam opuchlizna jest jak najbardziej normalna i to że przy ruchach rąk czujesz piersi, to minie
widzę, że tak ciężko jak ja znosisz rekonwalescencje ale już dobrze będzie, naprawde, jeszcze tydzień i śmigać będziesz
co do mycia, ja mogłam po 4 dniach jeszcze ze szwami cycki moczyć ale większość musi czekać do ich zdjęcia.
staniczek mune jest supcio ale ich w sklepach nie ma ani w necie, nie wiem skąd doktorek je bierze. mune a można jakoś u niego zamówić? ja bym nawet teraz taki wzięła

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

dziewczyny ja dziś po raz pierwszy wbiłam się w koronkowe fiżbinki, to tragedia normalnie, drut mnie ciśnie w żebra i cały czas się drapie bo koronka gryzie a mięciutka jest w dotyku. masakra jak tylko do domku wróciłam zrzuciłam dziadostwo, no ale powoli cycki oswajać trzeba bo w czym latem będę chodzić? najwygodniej mi w tych mięciutkich topikach do spania ale takie staniczki nie dla mnie bo znowu będe je z brzucha zgarniać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 16:58   #11142
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Olivka nie kombinuj już bo przekombinujesz ja nie widze na Twojej klacie dwóch wielkich okrągłych implantów. szeroka klatka i ramiona do tego dwie duże piłki i bedziesz jak wielka zuch baba wyglądać
Własnie dobrze jooasi trzeba mi tak czasem powiedziec żebym doszła do siebie ja jak czasem patrze na moja klate to tez jakos okragle mi sie nie widza, wiadomo fajnie jest miec okraglaski w staniczek wsadzic. Ale mysle ze przy mojej zerowej wyjsciowce anatomki tez beda fanie wygladac a przynajmniej mam taka nadzieje Mam tylko nadzieje ze przy tych 485cc anatomkach nie bede jak wielka baba wygladacbo to moja zmora najwieksza teraz

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-04, 17:15   #11143
jooasi
Wtajemniczenie

malutka drobniutlka Mya ma taki implancik i wcale jej nie dociąża bo anatomki tego nie robią więc u Ciebie wyjdzie z tego fajny średni cycek
a ja mam małe okrąglasy a drobiną nie jestem i moje okrąglasy są "mało okrągłe" a i tak mam wrażenie przeciążonej klatki
Stary 2012-04-04, 17:17   #11144
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Kurczę Ise to niedobrze, właściwie dobrany stanik to ważny element w "hodowli" cycków. Powinien dobrze trzymać, nie ciągnąć, ale też ramiączka nie powinny być za luźne, bo to 20 % "trzymania". W tym modelu, który polecam, ramiączka masz na rzepy, normalne zapięcie z tyłu. Sądzę, że dasz radę się zapakować w ten rozmiarek co ja noszę (na metce mamy praktycznie to samo). Szkoda, że nie jesteś z krk, bo bym Ci porządnie wyprała i dała przymierzyć...a ten zamek z przodu, kto to wymyślił, przecież to nie jest stabilne zapięcie .

A Ty nie masz kontroli po tygodniu i miesiącu???? Tymczasowo ja bym przeszyła ramiączka, żeby je skrócić odpowiednio.

A widzisz, co lekarz, to obyczaj, ja miałam szybko się rozciągać, delikatnie unosić ręce....a Ty masz łokcie przy sobie trzymać....mnie jak się zaczęłam delikatnie ruszać od razu zrobiło się lepiej i zakwasy przechodziły. Na ale trzeba słuchać lekarza, nie będę Ci motać...

Dzięki Mune na Ciebie zawsze można liczyć ***
niby wczoraj była moja kontrola po tygodniu więc odklepana. Mama powiedziała żebym poszła za miesiąc tak czy siak.

Jooasiu ja to mam rozpuszczane szwy. Myślisz że można się już kąpać? jutro minie równo tydzień...

Mnie ten stanik ciśnie pod biustem :// chyba 80 jednak byłby lepszy... jeszcze dziś mamę po proszę to mnie pomierzy i na eBayu kupie taki jak Twój Mune... bo jak każda pisze że jej "pancernik" jest wygodny i ulga jak go załozyła itp. to ja swojego nie lubie bo po 1. prawie w ogóle nie jest zabudowany... widzę całą klatkę prawie a po.2 nie wygodny , nie praktyczny i ciśnie :/ ehh oby mi piersi nie zdewastował...

Ja mam teraz takie uczucie rozpychania tych mięśni... łapią mnie takie skurcze bolesne bardzo co jakiś czas i wtedy zastygam i wolę się nie ruszać i czekam aż przejdzie...

Jooasiu mi lekarz w sumie nie mówił ile mam te ręce razem trzymać, ale skoro powiedział że mam dochodzić do siebie przez 2 tyg to zakładam że nie dłuzej niż 2 tyg bo cięzko i w sumie staram się je troszkę rozruszać bo przyjeżdża do mnie rodzina na święta a ja nie mam jak sięgnać lyżką czy widelcem do ust :P bo nie mam sił rąk utrzymać w powietrzu.... teraz jak piszę na klawiaturze to tak że zarzuciłam przedramiona na laptopa :PPP wstyd hihiihi i piszę nie ruszając ramionami ale ze mnie kobinatorka
Stary 2012-04-04, 17:29   #11145
jooasi
Wtajemniczenie

Ise każda ma swoje patenty, ja długo łapki słabe miałam o pokrojeniu mięska na talerzu czy ukrojeniu kromki chleba nie było mowy ale minęło nie wiem kiedy
ja w sumie nie wiem czemu lekarze nie pozwalają się kąpać, wiadomo nie namaczanie w wannie tylko szybki prysznic, czyste lepiej się goi i wysusza no ale ja nie lekarz, mój pozwalał na szczęście ja też miałam szwy rozpuszczalne ale jakieś pętelki z zewnątrz miałam odcinane po tygodniu. a u Ciebie nic nie widać szwu? pochwal się w końcu skarbami
Stary 2012-04-04, 17:31   #11146
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
malutka drobniutlka Mya ma taki implancik i wcale jej nie dociąża bo anatomki tego nie robią więc u Ciebie wyjdzie z tego fajny średni cycek
a ja mam małe okrąglasy a drobiną nie jestem i moje okrąglasy są "mało okrągłe" a i tak mam wrażenie przeciążonej klatki
Łojej jak fajnie usłyszeć "fajny średni cycek" Jaka przeciązona klata u Ciebie? piekne masz cycunieTak by mogły moje wyglądac no ale cieszyc sie bede na wszysko bo co tu duzo gadac wszysko w porownianiu z moja wyjsciowka bedzie piekne

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-04, 18:30   #11147
_martus_
Raczkowanie

Ise, skoro odciąganie łokci od tułowia sprawia ból, to chyba dobrze, że lekarz kazał Ci trzymać je blisko mi mój lekarz mówił, że jak boli, to się gorzej goi i trzeba dbać o swoje samopoczucie- ból łagodzić i nic na siłę. ja mogłam się normalnie umyć następnego dnia po zdjęciu szwów (a szwy zdjęłam w 8 dobie po zabiegu). stanik wg mnie powinien trzymać biust w odpowiednim miejscu. jak Ci teraz wrośnie, tak zostanie. może faktycznie podszyj te ramiączka jak dziewczyny radzą.
ilovesleeping, haha, no dla mnie zmieszczenie się w rozmiar oznaczało, że sylwetka pozostała proporcjonalna. też wcześniej wypychałam push upami (doszłam w tym do perfekcji, miałam nawet taki, co dodawał 2 rozmiary i ważył z kilogram chyba )
mune, doskonale Cię rozumiem, ja też już podglądam i wybieram i tylko z zamawianiem czekam aż się rozmiar dookreśli no dobra. powiem prawdę- jeden to już zamówiłam nawet

milenka, mam okrągłe, taki najbardziej tu krytykowany model moderate plus ale w kwestii wyboru wkładek zdałam się na lekarza w 100%. moja była tylko decyzja o okrągłych- bo wstępnie mi proponował anatomki i nawet próbował zniechęcać do okrągłych

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Agatko przewieszenie to jest takie jakby zagięcie piersi na dole, jakby delikatne opadniecie, tak że pierś nie stoi przyklejona jak połówka pomarańczy tylko widać, że zwisa swoim ciężarem. nie wiem jak to wytłumaczyć bo tu nie o klapciate zwisy chodzi.
o! a ja myślałam, że to zależy od rodzaju implantu- mi lekarz mówił, że taki efekt miałabym gdyby mi dał wysoki profil i nawet pytał czy o taki efekt mi chodzi
_martus_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 18:40   #11148
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

wrzuciłam fotki, kiepskie chyba bo mama nie umie robić a sama widziałam piersi pierwszy raz i mi się w pewnym momencie zrobiło słabo i usiadlam i myślałam że zemdleje... tak mi się podobają :P
Stary 2012-04-04, 18:42   #11149
anika75
Zadomowienie

Witajcie dziewczynki
Napiszcie mi, o co ja do cholerki mam pytać doktorkę . Bo pogubiłam się w tych cyckach. W ogóle to zupełnie, ale to zupełnie nie chce mi się tam jechać, nie wiem, dlaczego .
Śniegu u nas strasznie dużo i ciągle sypie, na ulicy bardzo ślisko. Ja, zamiast przygotowywać się do świąt wybędę z domu na 15-16 godzin. Dzieci zostaną same, co prawda niemałe, ale jednak... Babkom nie chcę zawracać głowy, bo zaraz będą dopytywać, gdzie ja to przed samymi świętami jeżdżę.
Ogólnie to dupa. Cycków się zachciało, cholera. Przepraszam za słownictwo .
Martka, martus, tonia śliczne te Wasze cycuszki i wiecie co? Tylko Wasze albumiki i innych dziewczynek zachęcają mnie jeszcze do tego jakże trudnego kroku . Gdyby nie naoczne efekty z pewnością odpuściłabym sobie.
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 18:49   #11150
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
wrzuciłam fotki, kiepskie chyba bo mama nie umie robić a sama widziałam piersi pierwszy raz i mi się w pewnym momencie zrobiło słabo i usiadlam i myślałam że zemdleje... tak mi się podobają :P
Ise,
ślicznie wyglądają

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 18:52   #11151
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam, sliczne saja mam nadzieje ze tez mdlec bedzie mi sie chcialo jak zobacze moje piersi z milosci do nich

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-04, 18:56   #11152
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
ilovesleeping, haha, no dla mnie zmieszczenie się w rozmiar oznaczało, że sylwetka pozostała proporcjonalna. też wcześniej wypychałam push upami (doszłam w tym do perfekcji, miałam nawet taki, co dodawał 2 rozmiary i ważył z kilogram chyba )
martus hah to Ty specjalistka ja tak jeszcze nie umiem i obym już się nie musiała uczyc

Cytat:
ise miodzio ja też chcemmmm
Stary 2012-04-04, 18:59   #11153
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

dziękuje wam dziewczyny bo jak je obejrzałam na żywo to miałam kryzys i mi sie płakać chciało i że sa okropne...ehhh ale na zdjęciu faktycznie lepiej
Stary 2012-04-04, 19:00   #11154
_martus_
Raczkowanie

anika, z własnego doświadczenia powiem Ci, że same w sobie cycki to pikuś- i tak przecież na golasa po ulicy nie latasz, a w dzisiejszych czasach staniki czynią cuda.
ALE to co zrobione cycki robią w głowie-bezcenne! ja osobiście poczułam się bardziej sexy, pewna siebie, zadowolona z ciała (po dzieciach to nie jest łatwe ;> ). znajomi mówią, że to widać i słychać. choć chodzę w bluzce pod szyję i pancernym staniku
ja jestem dopiero 2 tygodnie po, ale już dziś wiem, że to były świetnie wydane pieniądze i warto było się przemęczyć. jeśli czegoś żałuję, to że się nie odważyłam wcześniej
Stary 2012-04-04, 19:01   #11155
celina777
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Ise niech Ci mamcia przeszyje te ramionczka żeby je skrócić, to nie musi być super ładnie bo i tak przed nikim w tym paskudzie rozbierać się nie będziesz
ja też miałam zalecenie trzymania łokci przy sobie i podnoszenia rąk na pełną wysokość dopiero po 6 tyg. na własne zalecenie skróciłam ten okres bo nic zrobić nie mogłam opuchlizna jest jak najbardziej normalna i to że przy ruchach rąk czujesz piersi, to minie
widzę, że tak ciężko jak ja znosisz rekonwalescencje ale już dobrze będzie, naprawde, jeszcze tydzień i śmigać będziesz
co do mycia, ja mogłam po 4 dniach jeszcze ze szwami cycki moczyć ale większość musi czekać do ich zdjęcia.
staniczek mune jest supcio ale ich w sklepach nie ma ani w necie, nie wiem skąd doktorek je bierze. mune a można jakoś u niego zamówić? ja bym nawet teraz taki wzięła

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

dziewczyny ja dziś po raz pierwszy wbiłam się w koronkowe fiżbinki, to tragedia normalnie, drut mnie ciśnie w żebra i cały czas się drapie bo koronka gryzie a mięciutka jest w dotyku. masakra jak tylko do domku wróciłam zrzuciłam dziadostwo, no ale powoli cycki oswajać trzeba bo w czym latem będę chodzić? najwygodniej mi w tych mięciutkich topikach do spania ale takie staniczki nie dla mnie bo znowu będe je z brzucha zgarniać
Joasi weź z Samanty coś przymierz,gwarantuje głowa ze są wygodne i nie czujesz fizbinki ani koronki.

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-04-04 o 19:03
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 19:05   #11156
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
kasikkk Mya na poprzedniej stronie obszernie wyjaśniała że właśnie niezabrdzo na cokolwiek
doczytalam juzzuzyje do nog hehhhe10 euro kosztowala malenka buteleczka
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 19:07   #11157
celina777
Rozeznanie

Dziś sie dowiedzialam, ze bardziej będzie mi pasowało zrobić operacje w połowie sierpnia( chodzi o opiekę nad maluszkiem w pierwszych dniach) a Dr stanowczo powiedziała,ze wrzesień ze względu na upały...myślicie ze połowa sierpnia będzie ok i sie zgodzi bo to 2 tyg różnicy a w sierpniu już chyba takich upałów nie będzie...mam stres bo jak we wrześniu to po tygodniu od op zostanę sama z moim bardzo żywym synkiem
Aż sie boje do Dr zadzwonić i zapytać ...mam STRES!
Stary 2012-04-04, 19:20   #11158
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Dziś sie dowiedzialam, ze bardziej będzie mi pasowało zrobić operacje w połowie sierpnia( chodzi o opiekę nad maluszkiem w pierwszych dniach) a Dr stanowczo powiedziała,ze wrzesień ze względu na upały...myślicie ze połowa sierpnia będzie ok i sie zgodzi bo to 2 tyg różnicy a w sierpniu już chyba takich upałów nie będzie...mam stres bo jak we wrześniu to po tygodniu od op zostanę sama z moim bardzo żywym synkiem
Celinko, ja bym zadzwoniła . Zresztą kasikkk87 ma u niej mieć operację latem, dr wyjątkowo się zgodziła. Gdzieś czytałam wypowiedź dziewczyny, która miała podwieszanie, a po jakimś czasie powiększanie. Na pytanie, jak oceniłaby poziom bólu przy jednym i drugim w skali 0-10, powiedziała, że podwieszanie na 2, a powiększanie na 11 (o ile dobrze pamiętam).
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 19:24   #11159
jooasi
Wtajemniczenie

Ise jak Ty możesz na takie piękności narzekać?????? naprawde są cudne i nie pisze tego by Ci humor poprawić, będą z tego jedne z ładniejszych piersi na forum moje po tygodniu były straszeczne a i tak mi się podobały bo przestały być workami pustymi powiem Ci, że zachwyt naprzemian z niezadowoleniem z wyglądu do tej pory do mnie przychodzi, jednego dnia je kocham a drugiego żałuje że innych nie wziełam ale ogólnie to jedna z lepszych decyzji i tak jak martuś pisze super wydane pieniądze, dla mnie też szkoda, ze tak późno

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Joasi weź z Samanty coś przymierz,gwarantuje głowa ze są wygodne i nie czujesz fizbinki ani koronki.
Celinko dzięki, pewnie kiedyś wypróbuje marzyły mi sie piękne koroneczki a teraz wcale mi się do nich nie spieszy, żelki lubią wygodę

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
doczytalam juzzuzyje do nog hehhhe10 euro kosztowala malenka buteleczka
ojcik drogie smarowidło do nóżek
Stary 2012-04-04, 19:29   #11160
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
dziękuje wam dziewczyny bo jak je obejrzałam na żywo to miałam kryzys i mi sie płakać chciało i że sa okropne...ehhh ale na zdjęciu faktycznie lepiej

Cytat:
ja osobiście poczułam się bardziej sexy, pewna siebie, zadowolona z ciała (po dzieciach to nie jest łatwe ;> ). znajomi mówią, że to widać i słychać. choć chodzę w bluzce pod szyję i pancernym staniku
ja jestem dopiero 2 tygodnie po, ale już dziś wiem, że to były świetnie wydane pieniądze i warto było się przemęczyć. jeśli czegoś żałuję, to że się nie odważyłam wcześniej
martus ja to już teraz czuję, że jakbym miała cycunie to od razu bym się czuła pewna siebie i taka ładna i w ogóle

Cytat:
celinko jakbyś robiła w sierpniu to byś nie była sama, ja też planuję sierpień
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości