|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Cytat:
i to cały czas kurde, już dawno nie miałam tak świetnego dnia, a względnie dzisiaj nic nie zrobiłam, nic nie osiągnęłam. szkoda pierścionka, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - odbiję sobie jakoś kupując nowy. wiadomo, że to nie to samo, ale nie ma co narzekać - to tylko pierścionek, równie dobrze mogłam sobie kontuzjować drugą nogę - także cieszę się tym jak jest ![]() dobrze jest sobie czasem poleniuchować! każdemu się należy także korzystaj z tego błogostanu ![]() Cytat:
![]() - świetny, a do tego zdrowy wynik ![]() a ile masz wzrostu i ile obecnie ważysz? ![]() powodzenia i witaj serdecznie w naszym gronie! a ja zjadłam jeszcze 2 kawałki tego mazurka jeden taki większy, ale jeden był bez lukru. nie jestem na siebie ani trochę zła - uczę się sztuki panowania nad sobą i swoim apetytem. powiedziałam sobie nie, a chciałam sięgnąć po kolejny kawałek. ![]() TŻ mówi, że nie przytyłam choć mu nie wierzę, dla niego to piękna bym była nawet ważąc 70kg ![]() a jutro o 9do ortopedy - jestem ciekawa jaki wyrok zapadnie na moją nogę i czy zdejmą mi już jutro szynę
|
|
#1862 |
|
Wtajemniczenie
|
Uda z tyłu znów mi się wydaja takie nierówne, jak zegnę nogę to z boku widać trochę cellulitu
nie wiem...pewnie przez @ trochę tak siebie postrzegam. Zrobiłam więc masaż bańką chińską, po 10 minut na każde udo, wsmarowałam serum a teraz zrobię kilka serii nożyc itp. Zielona sencha się parzy. Nie jem już nic, bo dziś trochę sobie pofolgowałam przez @Dobrego wieczoru
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
Strasznie przepraszam, że nie będę odpisywać, ale nie mam siły. Koleżanka wyciągnęła mnie dziś na kolejne zakupy, czego efektem jest bluzka i ciemne okulary
Ale niestety zawaliłam przez to z jedzeniem. Znaczy się, ostatni posiłek przed wyjściem zjadłam o 12, a kolejny dopiero przed chwilą
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
dzis mialam takiego powera, ze wysprzatalam praktycznie cale mieszkanie, zostala tylko kosmetyka na koniec i wymyslone przeze mnie rzeczy
a ile przy sprzataniu idzie kalorii, dzis zrobilam sobie bmi na tej stronie http://bmi.ulewa.com/ i wychodzi ze moja idealna waga jest 58kg, w podstawowce ostatnio tyle wazylam, jakbym to osiagnela w tym roku, taka bym byla dumna z siebie, moze przez ten moj humor mam wiare ze sie uda
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
też mi wychodzi, że najlepsza to koło 58 dla mnie, tyle miałam w liceum
a dopuszczalne mam między 54-58 więc 56 też będzie oki ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- i swoją drogą - wykończyłam wszystkie budynie jakie miałam w domu ale powiedzialam mamie, żeby mi już więcej nie kupowała - uważam, że to moje przekleństwo! ale dzisiaj mam dzień na tak i nic mi nie przeszkadza, może kalorycznie dużo zjadłam, ale nie miałam napadu ![]() ten dzień naprawdę jest dla mnie bardzo udany ;D Miss, liczę na zdjęcia okularków i bluzki
|
#1866 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie idealna waga to 51, a najniższa dopuszczalna 45-46. W zeszłym roku ważyłam 52 Chcę tyle z powrotem.Cytat:
![]() Cytat:
A okularki upolowałam dziecięce (mam strasznie drobną twarz więc są w sam raz) za 20zł, identyczne tylko damskie były w tym samym sklepie za 40zł tylko dlatego, że odrobinę większe
|
|
#1867 |
|
Raczkowanie
|
obecnie waże 60 kg mam 170 cm wzrostu. Dwa lata temu zmieniłam prace na bardziej siedzącą i tak jakoś przyszło mi te 10 kg więcej. Wcześniej ważyłam między 57-58 kg i czułam się świetnie., dlategoteż dąże do takiej wagi.W lipcu wyjeżdżam na wczasy do Chorwacji i chciałabym czuć się dobrze w stroju kąpielowym.
Mam w szafie spodnie jeszcze ze czasów liceum które jak założyłam na początku tego roku to nie potrafiłam się dopiąć |
|
|
|
#1868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie będzie mnie kusić choć ja i tak będę teraz jadła to na co mam ochotę, a do diety fest wrócę dopiero po świętach - nie widzę sensu katowania się zbytniego teraz ![]() Cytat:
no to bardzo fajnie, na pewno jesteś bardzo zadowolona i zmobilizowana by zrzucić tą resztkę balastu na pewno do wakacji będziesz lachonem mam nadzieję, że się tutaj rozgościsz i będziesz się dobrze czuła
|
|
#1869 | |||
|
Zakorzenienie
|
No a ja niedawno wróciłam do domku
![]() Zakupy się udały TŻ kupił mi 2 bluzeczki i są śliczne dziś była taka piękna pogoda że odmówiłam aż trufli TŻ i jego mamie a cały czas mnie kusili NIC a NIC nie zjadłam i nawet spoko dziś było oprócz dużego obiadu ale noga z kurczaka w piekarniku bez skóry to może nie tak źle coo?? tzn +ziemnianki i ogórek kiszony ![]() Cytat:
ale oprócz szczotki to jakiś balsam anty cell do tego a jakie te zakupy? co sobie nakupowałaś? ![]() Cytat:
jasne witamy jestem Aneta Piękny wynik ![]() Cytat:
pewnie jakieś gimnazjum czy liceum Jeu, jaka energia bije od Ciebie aż żyć się chce!!! ![]() Puchatek, nie przejmuj się cellem to napewno przez @ niemożliwe żeby przez 2 dni Ci się tak pojawił
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka, to ja też liczę na zdjęcia od Ciebie
musisz się pochwalić ![]() a i co do naszej głodówki to może we wtorek po świętach? bo mój TŻ zrezygnował z dukania dzisiaj ( ) i obiecałam mu owsiankę na śniadanie w piątek, ale jak jemu będę robić to sama pewnie też zjem - za bardzo je lubię XD i mama jeszcze specjalnie w piątek na post robi rybę, a ja kocham rybę (dorsza ), ale rzadko się je, bo droga ;/;/ano bije ode mnie energia, wszystko jest tak jak być powinno nie mam do siebie o nic pretensji i wszystko lepiej idzie może wzorowo nie jem, ale się nie napycham i dobrze się czuje sama ze sobą jest wspaniale zamierzam pracować nad tym, żeby zawsze mieć taki nastrój bo warto!!!
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to pięknie a ja już zapowiedziałam piątkową głodówkę mamie coby mnie nie kusiła no nic to ją chyba odwołam no już już wklejam ![]() acha i odziwo TŻcikowi podobają się lakiery A jutro jeszcze jadę po bryczesy
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
jak Ty jesteś narcyzem to kim ja jestem? xD jak się tylko sobą zachwycałam dzisiaj
jak się dobrze czujesz w ciuszkach to pewnie - kupuj je! bo potem pewnie nie będziesz mogła nic znaleźć... i też się pochwal ;pale Ty masz długie pazurki fajne nowe nabytki lubię takie koszulaste bluzki ;P
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale muszę zaparłam się i koniec oj i tak trzymaj dobra nie jesteśmy narcyzami tylko po prostu akceptujemy siebie takie jakie jesteśmy co do pazurków to ja mam długie płytki i to nawet bardzo dlatego się długie wydają ale strasznie się rozdwajają tydzień temu kupiłam eveline 8in 1 zobaczymy czy coś da wiem że Ty tez ją posiadasz ![]() A dziś mój cudowny TŻ że odkąd jestem na bezrobociu to się lepiej ubieram niż jak pracowałam nie wiem czy jakaś aluzja miała być
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam, musisz się jakoś pocieszać, że nie pracujesz... no to co, dobrze ubrać się nie możesz? pff, faceci ;P w ogóle nie rozumieją kobiet
![]() dobrze jest siebie akceptować, życie jest prostsze i przyjemniejsze
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc coś w tym musi być chyba bezrobocie mi służy No z tą akceptacja to się zgadzam z Tobą w 100% chciałabym żeby każdy dzień był tak fajny jak ten dzisiejszy
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
grunt to dobre nastawienie. wstajesz rano, patrzysz w lustro i mówisz, że to będzie dobry dzień i się taki automatycznie staje
![]() ja zmykam spać, dobranoc
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1878 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi się niedługo skończy :D:) Cytat:
Cytat:
Gratuluję, piękny spadek, kolejna mobilizatorka - świetnie :D Cytat:
Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że dziś (w sumie wczoraj) był tak dobry dzień - samych takich, Kochana!:* Cytat:
Cytat:
Kurczę, też by mi sie przydało takie nastawienie :D. Nie mówię, że jest źle, ale lepiej zawsze może być przeciez ;) Cytat:
Cytat:
Dziś u mnie: Owsianka z bananem, serkiem homo i miodem Kromka wieloziarnistego z domowym twarożkiem Babci:love: i pomarańcza Łosoś w ziołach z surówką i ziemniakiem Serek z bananem:mur:, słonecznikiem, ptrębami, miodem...3 naleśniki:mur: Spaliłam :D (chyba :p) - TF Fire 45, 50 minut biegania ;) Odżywka białkowa na mleku A ja jutro plan wygląda tak: owsianka z jabłkiem, cynamonem, żurawiną i słonecznikiem + twaróg i miód Kanapka z wieloziarnistego chleba z tuńczykiem i ogórkiem TF - HIIT 20 +Stretch Kasza gryczana z warzywami na patelnię i piersią kurczaka Serek pewnie jakiś wpadnie Na kolację jeszcze nie wiem - może jajecznica/omlet :) Dobranoc, Kobietki:* Jutro farbuję włoski, będę bardziej ruuuuuuuuuuuda :D |
||||||||||
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
a mi Little w rudościach źle
to był najgorzej trafiony z kolorów, jeśli chodzi o moją głowę ![]() ja sobie tak wstałam i leniwie szykuję się do wyjścia do szpitala. owsianka z bananem i twarogiem na śniadanie (bo jakże by inaczej! ![]() dziś znowu będę miała dobry dzień, choć pogoda nie nastraja, ale wstałam z pozytywnym nastawieniem!
|
#1880 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zaraz tam narcyz, to co, masz chodzić w worze pokutnym żeby nie być narcyzem?Cytat:
Cytat:
![]() Zgodnie z obietnicą pokazuję wczorajsze zakupy, a jako gratis mój żółty lakier w akcji.
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Ja dziś tez mam jakiś taki dobry humor o oby nie zapeszył kupna moich bryczesów Dziś wpadła oczywiście owsianka z kakaem + kawka biała + jabłuszko ![]() Jeu, daj znać jak było u lekarza. trzymamy kciuki ![]() Miss, worek pokutny o tak! za dużo kasy wydaje ale co tam do pracy kiedyś pójdę Little, czekamy na fotki włosków ja nigdy rudych nie miałam ale chyba bym się źle w nich czuła
wreszcie z nami Synek 03.01.2015 Edytowane przez smerfetka2808 Czas edycji: 2012-04-05 o 08:48 |
|
|
|
#1882 |
|
Wtajemniczenie
|
Smerfetka i Miss- super lakiery
też lubię takie kolory ![]() U mnie dziś pochmurno a do tego brzuch boli i coś mi niedobrze jutro już powinno być lepiej, ale dziś się jeszcze pomęczę. Popołudniowe zakupy kosmetyczne powinny mi poprawić ogólne samopoczucie do tego spędzę je z TŻtem co jestoczywiście na pierwszym miejscu, ale zakupów nie robię tak często jak z nim spędzam czas, wtedy to bym miała długi dopiero ![]() Dobrego dnia wszystkim
|
#1883 |
|
Zadomowienie
|
Smerfetka i Miss - te lakiery są przecudowne
|
|
|
|
#1884 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=smerfetka2808;33355 599]W sumie to troszkę ma rację bo jak pracowalam to nie miałam czasu tak dbać o siebie i w sumie nie tylko on to zauważył
więc coś w tym musi być chyba bezrobocie mi służy Ja pracuje od 9-18 więc moje ,,życie'' zaczyna się dopiero po 18 wtedy dopiero pranie sprzątanie i przygotowanie posiłków na jutrzejszy dzień zawsze mam problem z obiadem bo niestety nie mogę zrobić sobie go na świeżo i muszę kombinować z potrawami do ,,pojemniczka'' ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Smerfetka ja jestem blądynką z włosami siegającymi za ramiona.Juz nie raz korciło Mnie żeby je obciąć ale mój TŻ jest temu przeciwny |
|
|
|
#1885 |
|
Przyczajenie
|
uff, udało mi się przeczytać właśnie wszystkie wasze posty
doszłam do wniosku, że jesteście bardzo sympatycznymi kobietkami i jeśli nie macie nic przeciwko przyłączyłabym się ja jestem na diecie praktycznie od kiedy pamiętam i ostatnimi czasy bardzo kiepsko mi to idzie...
|
|
|
|
#1886 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Lekomania
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
helloo kobietki
Pogoda dziś do du*y u mnie a wczoraj tak pięknie było..lekomania- zapraszamy Od rana u mnie pelno slodkosci w domu dlaczego!?!?!?!? nakupywali rodzice tych slodkosci i jak tu trzymac dietke? ![]() na sniadanie zjadlam 2 srednie rogale z marmolada ( w sumie wywalilam ją w części, bo byla za slodka) i mi ochota na slodkie minela ( oby do konca dnia ) Idę zaraz biegac, trzeba to spalic Miłego dnia ;*
|
|
|
|
#1888 |
|
Przyczajenie
|
Nazywam się Ania i moja historia z odchudzaniem rozpoczęła się juz w gimnazjum, ale wtedy schudłam bardzo szybko i bardzo niezdrowo (ok. 15 kilo). Wtedy praktycznie nic nie jadłam, ważyłam 47 kg przy wzroście 165 cm. O dziwo kiedy zaczęlam normalnie jeść nie spotkał mnie efekt jojo, przez całe liceum miałam wagę 50-52 i ta wydaje mi się najbardziej odpowiednia. Teraz próbuje zdrowo schudnąć, lecz w efekcie jem i zdrowe jedzenie i chipsy, piwo, ciasta itp. i jeszcze bardziej tyje, nie umiem sie ogarnąć, a taniej jest mi schudnąć niż całą szafe wymienić, bo w nic się nie mieszczę. moją zmorą jest brzuch, próbowałam różnych ćwiczeń (brzuszki, 6W) lecz mój kręgosłup odmawia posłuszeństwa- jest dość poważnie chory (brakuje mi 2 kręgów)
|
|
|
|
#1889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a kolor zolty u mnie tez goscil w ostatnie wakacje![]() ja zauwazylam taka tendencje, ze jak jestem chudsza to wiecej kupuje ubran, a jak utyje to nawet zakupy nie sprawiaja mi przyjemnosci i nic praktycznie nie kupuje, chyba jedynie dodatki dla mnie te 2 kg juz jest duzo, tak sie ciesze jak dziecko, ubrania pasuja, nie sa ciasne, a w dodatku w boczkach poszlo mi -6cm DZIEKUJE DZIEWCZYNY ZE JESTESCIE, JESTESCIE KOCHANE I W DODATKU DZIEKI WAM ZACZELAM BIEGAC, DZIEKUJE
|
|
#1890 | |
|
Zadomowienie
|
Pochwalę się, a co
!Cytat:
![]() Zapraszamy, im nas więcej tym lepiej ![]() No i nawaliłam od rana...na I była owsianka z jabłkiem, później wyjechałam, wróciłam głodna jak wilk ![]() No cóż, głupia jestem Dzis tylko krótki trening TF - HIIT20 + Stretch, zjem pół puszki tuńczyka wsw po nim, bo więcej po tym obżarstwie nie zjem... Na kolację planuję zjeść trochę piersi z kurczaka z teflonu z warzywami na patelnię. Ale jestem zła na siebie no... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

szkoda pierścionka.
z sosem jogurtowo czosnkowym i kromka razowca z ramą do tego.
kurde, już dawno nie miałam tak świetnego dnia, a względnie dzisiaj nic nie zrobiłam, nic nie osiągnęłam. szkoda pierścionka, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - odbiję sobie jakoś kupując nowy. wiadomo, że to nie to samo, ale nie ma co narzekać - to tylko pierścionek, równie dobrze mogłam sobie kontuzjować drugą nogę - także cieszę się tym jak jest
- świetny, a do tego zdrowy wynik
choć mu nie wierzę, dla niego to piękna bym była nawet ważąc 70kg

nie wiem...pewnie przez @ trochę tak siebie postrzegam. Zrobiłam więc masaż bańką chińską, po 10 minut na każde udo, wsmarowałam serum a teraz zrobię kilka serii nożyc itp. Zielona sencha się parzy. Nie jem już nic, bo dziś trochę sobie pofolgowałam przez @

ale powiedzialam mamie, żeby mi już więcej nie kupowała - uważam, że to moje przekleństwo! ale dzisiaj mam dzień na tak i nic mi nie przeszkadza, może kalorycznie dużo zjadłam, ale nie miałam napadu
Chcę tyle z powrotem.