Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-04, 18:53   #1861
jeu
Zakorzenienie

Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X

Cytat:
Napisane przez Puchatek0807 Pokaż wiadomość
tryskasz optymizmem jeu podoba mi się Twoje nastawienie dziś i podejście do wszystkiego, oby tak dalej, najlepiej codziennie szkoda pierścionka.
ja sobie zrobiłam sałatkę z pekińskiej w akompaniamencie warzyw z sosem jogurtowo czosnkowym i kromka razowca z ramą do tego.
Jutro będę w rossmanie to może popatrzę za tym masłem orzechowymi kupie jakieś kosmetyki. Dziś nic ni robię, mam dzień luzu
ano, tryskam i to cały czas kurde, już dawno nie miałam tak świetnego dnia, a względnie dzisiaj nic nie zrobiłam, nic nie osiągnęłam. szkoda pierścionka, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - odbiję sobie jakoś kupując nowy. wiadomo, że to nie to samo, ale nie ma co narzekać - to tylko pierścionek, równie dobrze mogłam sobie kontuzjować drugą nogę - także cieszę się tym jak jest

dobrze jest sobie czasem poleniuchować! każdemu się należy także korzystaj z tego błogostanu

Cytat:
Napisane przez gogo1981 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny
Mam na imię Gosia i też walczę z niechcianymi kilogramami. Przez 3 miesiace udało Mi się zrzucić 10 kg i chciałabym zrzucić jeszcze około 3 kg. Widzę ze fajnie motywujecie i chcialabym się do Was przyłaczyć mogę?
hej, jestem Asia, miło mi
- świetny, a do tego zdrowy wynik

a ile masz wzrostu i ile obecnie ważysz?
powodzenia i witaj serdecznie w naszym gronie!

a ja zjadłam jeszcze 2 kawałki tego mazurka jeden taki większy, ale jeden był bez lukru. nie jestem na siebie ani trochę zła - uczę się sztuki panowania nad sobą i swoim apetytem. powiedziałam sobie nie, a chciałam sięgnąć po kolejny kawałek.

TŻ mówi, że nie przytyłam choć mu nie wierzę, dla niego to piękna bym była nawet ważąc 70kg

a jutro o 9do ortopedy - jestem ciekawa jaki wyrok zapadnie na moją nogę i czy zdejmą mi już jutro szynę
Stary 2012-04-04, 19:47   #1862
Puchatek0807
Wtajemniczenie

Uda z tyłu znów mi się wydaja takie nierówne, jak zegnę nogę to z boku widać trochę cellulitu nie wiem...pewnie przez @ trochę tak siebie postrzegam. Zrobiłam więc masaż bańką chińską, po 10 minut na każde udo, wsmarowałam serum a teraz zrobię kilka serii nożyc itp. Zielona sencha się parzy. Nie jem już nic, bo dziś trochę sobie pofolgowałam przez @
Dobrego wieczoru

Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz.
Puchatek0807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 20:53   #1863
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Strasznie przepraszam, że nie będę odpisywać, ale nie mam siły. Koleżanka wyciągnęła mnie dziś na kolejne zakupy, czego efektem jest bluzka i ciemne okulary Ale niestety zawaliłam przez to z jedzeniem. Znaczy się, ostatni posiłek przed wyjściem zjadłam o 12, a kolejny dopiero przed chwilą Niby nie zjadłam dużo, ale jest mi źle na żołądku przez takie nieregularne jedzenie.

Miss Transept jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 21:17   #1864
aso
Raczkowanie

dzis mialam takiego powera, ze wysprzatalam praktycznie cale mieszkanie, zostala tylko kosmetyka na koniec i wymyslone przeze mnie rzeczy a ile przy sprzataniu idzie kalorii, dzis zrobilam sobie bmi na tej stronie http://bmi.ulewa.com/ i wychodzi ze moja idealna waga jest 58kg, w podstawowce ostatnio tyle wazylam, jakbym to osiagnela w tym roku, taka bym byla dumna z siebie, moze przez ten moj humor mam wiare ze sie uda

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 21:30   #1865
jeu
Zakorzenienie

też mi wychodzi, że najlepsza to koło 58 dla mnie, tyle miałam w liceum a dopuszczalne mam między 54-58 więc 56 też będzie oki

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

i swoją drogą - wykończyłam wszystkie budynie jakie miałam w domu bo przed chwilą zjadłam ale powiedzialam mamie, żeby mi już więcej nie kupowała - uważam, że to moje przekleństwo! ale dzisiaj mam dzień na tak i nic mi nie przeszkadza, może kalorycznie dużo zjadłam, ale nie miałam napadu udało mi się powstrzymać też przed dokładkami

ten dzień naprawdę jest dla mnie bardzo udany ;D

Miss, liczę na zdjęcia okularków i bluzki
Stary 2012-04-04, 21:42   #1866
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
Napisane przez aso Pokaż wiadomość
dzis mialam takiego powera, ze wysprzatalam praktycznie cale mieszkanie, zostala tylko kosmetyka na koniec i wymyslone przeze mnie rzeczy a ile przy sprzataniu idzie kalorii, dzis zrobilam sobie bmi na tej stronie http://bmi.ulewa.com/ i wychodzi ze moja idealna waga jest 58kg, w podstawowce ostatnio tyle wazylam, jakbym to osiagnela w tym roku, taka bym byla dumna z siebie, moze przez ten moj humor mam wiare ze sie uda
Ja jutro planuję mega sprzątanie. Koleżanka ma przyjść na ciuchową wymianę i muszę przejrzeć co mam. Może przy okazji coś ode mnie odkupi to będę mieć trochę gotówki, bo się spłukałam totalnie.

Dla mnie idealna waga to 51, a najniższa dopuszczalna 45-46. W zeszłym roku ważyłam 52 Chcę tyle z powrotem.
Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość

i swoją drogą - wykończyłam wszystkie budynie jakie miałam w domu bo przed chwilą zjadłam ale powiedzialam mamie, żeby mi już więcej nie kupowała - uważam, że to moje przekleństwo! ale dzisiaj mam dzień na tak i nic mi nie przeszkadza, może kalorycznie dużo zjadłam, ale nie miałam napadu udało mi się powstrzymać też przed dokładkami
Nareszcie nie będzie cię nic kusić
Cytat:
Miss, liczę na zdjęcia okularków i bluzki
Jutro się pochwalę A okularki upolowałam dziecięce (mam strasznie drobną twarz więc są w sam raz) za 20zł, identyczne tylko damskie były w tym samym sklepie za 40zł tylko dlatego, że odrobinę większe

Stary 2012-04-04, 21:48   #1867
gogo1981
Raczkowanie

obecnie waże 60 kg mam 170 cm wzrostu. Dwa lata temu zmieniłam prace na bardziej siedzącą i tak jakoś przyszło mi te 10 kg więcej. Wcześniej ważyłam między 57-58 kg i czułam się świetnie., dlategoteż dąże do takiej wagi.W lipcu wyjeżdżam na wczasy do Chorwacji i chciałabym czuć się dobrze w stroju kąpielowym.
Mam w szafie spodnie jeszcze ze czasów liceum które jak założyłam na początku tego roku to nie potrafiłam się dopiąć, powiedziałam sobie że muszę coś z tym zrobić. Dzięki diecie MŻ+WR prawie mi się udało, a spodnie mają teraz dużo luzu
gogo1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 22:46   #1868
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Transept Pokaż wiadomość
Dla mnie idealna waga to 51, a najniższa dopuszczalna 45-46. W zeszłym roku ważyłam 52 Chcę tyle z powrotem.

Nareszcie nie będzie cię nic kusić

Jutro się pochwalę A okularki upolowałam dziecięce (mam strasznie drobną twarz więc są w sam raz) za 20zł, identyczne tylko damskie były w tym samym sklepie za 40zł tylko dlatego, że odrobinę większe
ale oni naciągają tragedia ;/ ja mam problem z doborem okularów na siebie bo mam dość okrągłą twarz przez moje puce xD

no nie będzie mnie kusić choć ja i tak będę teraz jadła to na co mam ochotę, a do diety fest wrócę dopiero po świętach - nie widzę sensu katowania się zbytniego teraz

Cytat:
obecnie waże 60 kg mam 170 cm wzrostu. Dwa lata temu zmieniłam prace na bardziej siedzącą i tak jakoś przyszło mi te 10 kg więcej. Wcześniej ważyłam między 57-58 kg i czułam się świetnie., dlategoteż dąże do takiej wagi.W lipcu wyjeżdżam na wczasy do Chorwacji i chciałabym czuć się dobrze w stroju kąpielowym.
Mam w szafie spodnie jeszcze ze czasów liceum które jak założyłam na początku tego roku to nie potrafiłam się dopiąć, powiedziałam sobie że muszę coś z tym zrobić. Dzięki diecie MŻ+WR prawie mi się udało, a spodnie mają teraz dużo luzu
no to bardzo fajnie, na pewno jesteś bardzo zadowolona i zmobilizowana by zrzucić tą resztkę balastu na pewno do wakacji będziesz lachonem mam nadzieję, że się tutaj rozgościsz i będziesz się dobrze czuła
Stary 2012-04-04, 22:52   #1869
smerfetka2808
Zakorzenienie

No a ja niedawno wróciłam do domku
Zakupy się udały TŻ kupił mi 2 bluzeczki i są śliczne a ja kupiłam 2 lakiery do pazurów dziś była taka piękna pogoda że odmówiłam aż trufli TŻ i jego mamie a cały czas mnie kusili NIC a NIC nie zjadłam i nawet spoko dziś było oprócz dużego obiadu ale noga z kurczaka w piekarniku bez skóry to może nie tak źle coo?? tzn +ziemnianki i ogórek kiszony

Cytat:
Napisane przez choco loco Pokaż wiadomość
Wczoraj zrobiłam mega zakupy kosmetyczne. W Niemczech jest tyle cudenek i to na prawdę za bardzo małe pieniądze. Zapłaciłam niecałe 11 euro i miałam cała siatę kosmetyków. Następnym razem robię napad na kremy, żele, scruby antycelulitowe itp
Właśnie, kiedyś wyczytałam, że używacie szczotki, aby pozbyć się celulitu. Czy to działa ? Widzicie jakieś efekty ?
Ja zaczęła uzywać jakoś tydzien temu i efekty nieduże ale już widać trzeba masaże robić regularnie a efekty gwarantowane polecam ale oprócz szczotki to jakiś balsam anty cell do tego a jakie te zakupy? co sobie nakupowałaś?

Cytat:
Witajcie Dziewczyny
Mam na imię Gosia i też walczę z niechcianymi kilogramami. Przez 3 miesiace udało Mi się zrzucić 10 kg i chciałabym zrzucić jeszcze około 3 kg. Widzę ze fajnie motywujecie i chcialabym się do Was przyłaczyć mogę?
Hej hej jasne witamy jestem Aneta
Piękny wynik

Cytat:
Napisane przez aso Pokaż wiadomość
A mi wyszło że moja idealna waga to 53kg nie pamiętam żebym kiedyś tyle ważyła pewnie jakieś gimnazjum czy liceum masakra jak będę ważyć 55 to będę meeeeega szczęśliwa!

Jeu, jaka energia bije od Ciebie aż żyć się chce!!!

Puchatek, nie przejmuj się cellem to napewno przez @ niemożliwe żeby przez 2 dni Ci się tak pojawił bańki na pewno sobie z nim poradzą
Stary 2012-04-04, 23:02   #1870
jeu
Zakorzenienie

Smerfetka, to ja też liczę na zdjęcia od Ciebie musisz się pochwalić
a i co do naszej głodówki to może we wtorek po świętach? bo mój TŻ zrezygnował z dukania dzisiaj () i obiecałam mu owsiankę na śniadanie w piątek, ale jak jemu będę robić to sama pewnie też zjem - za bardzo je lubię XD i mama jeszcze specjalnie w piątek na post robi rybę, a ja kocham rybę (dorsza ), ale rzadko się je, bo droga ;/;/

ano bije ode mnie energia, wszystko jest tak jak być powinno nie mam do siebie o nic pretensji i wszystko lepiej idzie może wzorowo nie jem, ale się nie napycham i dobrze się czuje sama ze sobą jest wspaniale zamierzam pracować nad tym, żeby zawsze mieć taki nastrój bo warto!!!
Stary 2012-04-04, 23:09   #1871
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Smerfetka, to ja też liczę na zdjęcia od Ciebie musisz się pochwalić
a i co do naszej głodówki to może we wtorek po świętach? bo mój TŻ zrezygnował z dukania dzisiaj () i obiecałam mu owsiankę na śniadanie w piątek, ale jak jemu będę robić to sama pewnie też zjem - za bardzo je lubię XD i mama jeszcze specjalnie w piątek na post robi rybę, a ja kocham rybę (dorsza ), ale rzadko się je, bo droga ;/;/

ano bije ode mnie energia, wszystko jest tak jak być powinno nie mam do siebie o nic pretensji i wszystko lepiej idzie może wzorowo nie jem, ale się nie napycham i dobrze się czuje sama ze sobą jest wspaniale zamierzam pracować nad tym, żeby zawsze mieć taki nastrój bo warto!!!
I tak trzymać Kochana!!
No to pięknie a ja już zapowiedziałam piątkową głodówkę mamie coby mnie nie kusiła no nic to ją chyba odwołam
no już już wklejam
acha i odziwo TŻcikowi podobają się lakiery jeden nawet sam mi wybrał oczywiście ciemniejszy
A jutro jeszcze jadę po bryczesy dziś je zmierzyłam i się zakochałam i tak chudo w nich wyglądałam wiem narcyz może troszkę jestem ale lubię się jak fajnie się w czymś czuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6195.jpg (32,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6196.jpg (46,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6197.jpg (35,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6198.jpg (84,7 KB, 14 załadowań)
Stary 2012-04-04, 23:16   #1872
jeu
Zakorzenienie

jak Ty jesteś narcyzem to kim ja jestem? xD jak się tylko sobą zachwycałam dzisiaj
jak się dobrze czujesz w ciuszkach to pewnie - kupuj je! bo potem pewnie nie będziesz mogła nic znaleźć... i też się pochwal ;p

ale Ty masz długie pazurki ciekawe, czy ja kiedykolwiek będę takie miała... fajne nowe nabytki lubię takie koszulaste bluzki ;P
Stary 2012-04-04, 23:27   #1873
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
jak Ty jesteś narcyzem to kim ja jestem? xD jak się tylko sobą zachwycałam dzisiaj
jak się dobrze czujesz w ciuszkach to pewnie - kupuj je! bo potem pewnie nie będziesz mogła nic znaleźć... i też się pochwal ;p

ale Ty masz długie pazurki ciekawe, czy ja kiedykolwiek będę takie miała... fajne nowe nabytki lubię takie koszulaste bluzki ;P
A no na pewno się pochwalę jak oczywiście je kupię ale muszę zaparłam się i koniec oj i tak trzymaj dobra nie jesteśmy narcyzami tylko po prostu akceptujemy siebie takie jakie jesteśmy co do pazurków to ja mam długie płytki i to nawet bardzo dlatego się długie wydają ale strasznie się rozdwajają tydzień temu kupiłam eveline 8in 1 zobaczymy czy coś da wiem że Ty tez ją posiadasz
A dziś mój cudowny TŻ że odkąd jestem na bezrobociu to się lepiej ubieram niż jak pracowałam nie wiem czy jakaś aluzja miała być
Stary 2012-04-04, 23:35   #1874
jeu
Zakorzenienie

oj tam, musisz się jakoś pocieszać, że nie pracujesz... no to co, dobrze ubrać się nie możesz? pff, faceci ;P w ogóle nie rozumieją kobiet co oni z nami mają

dobrze jest siebie akceptować, życie jest prostsze i przyjemniejsze
Stary 2012-04-04, 23:45   #1875
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam, musisz się jakoś pocieszać, że nie pracujesz... no to co, dobrze ubrać się nie możesz? pff, faceci ;P w ogóle nie rozumieją kobiet co oni z nami mają

dobrze jest siebie akceptować, życie jest prostsze i przyjemniejsze
W sumie to troszkę ma rację bo jak pracowalam to nie miałam czasu tak dbać o siebie i w sumie nie tylko on to zauważył więc coś w tym musi być chyba bezrobocie mi służy

No z tą akceptacja to się zgadzam z Tobą w 100% chciałabym żeby każdy dzień był tak fajny jak ten dzisiejszy
Stary 2012-04-04, 23:51   #1876
jeu
Zakorzenienie

grunt to dobre nastawienie. wstajesz rano, patrzysz w lustro i mówisz, że to będzie dobry dzień i się taki automatycznie staje

ja zmykam spać, dobranoc
Stary 2012-04-04, 23:54   #1877
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
grunt to dobre nastawienie. wstajesz rano, patrzysz w lustro i mówisz, że to będzie dobry dzień i się taki automatycznie staje

ja zmykam spać, dobranoc
Kolorowiutkich
Stary 2012-04-05, 00:38   #1878
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Aż taka zdeterminowana nie jestem, bywają chwilę słabości, ale staram się je pokonywać.
A wczoraj serio nawet nie wiedziałam na co mam ochotę. TŻ jak jadł się mnie pytał, iść Ci coś zamówić , coś Ci wybiorę , już chciałam powiedzieć, że chce, ale otworzyłam buzię i mówię, że nie mam ochoty:rolleyes:
Gratuluję!! :oklaski:

Cytat:
No ładnie jest, nie powiem. Oby w święta było jeszcze cieplej.

Dzięki :D No cóż, mój TŻ jest z gatunku "mhroook, zUo i czerń" więc nie pytam go o zdanie w kwestii kolorystyki :p: Ostatnio już się nauczył, że ma nie komentować jak mu jakiś kolor nie odpowiada i jak kupował mi na imieniny Tangle Teezer i wybrałam pomarańczowy to siedział cicho. Tylko minę miał godną uwiecznienia :cojest:

Dziękuję bardzo :cmok:

Idę się uczyć.
:hahaha:

Cytat:
Napisane przez Puchatek0807 Pokaż wiadomość
u mnie pięknie świeci słońce, jest cieplutko a ja dostała @ i umieram :( boli jak cholera.... wzięłam już tabletkę i pije rooibos, bo podobno dobra na bóle menstruacyjne.
Wypożyczyłam książki, więc dziś będę odpoczywać i czytać.
Owsiankę jem na mleku z dwoma łyżkami budyniu czekoladowego i 3 kostkami gorzkiej czekolady :) oby brzuszek przestał boleć :(
Oj, współczuję, ja to rzadko miewam takie bolesne @, ale mam koleżankę, która mdleje nawet pierwszego dnia...tak ją boli.
Mi się niedługo skończy :D:)
Cytat:
Napisane przez Pstra Pokaż wiadomość
jutro wyjeżdżam, nie będę miała prawdopodobnie dostępu do netu więc nie będzie mnie cały tydzień, odezwę się dopiero w środę :( nie wiem jak ja bez was przeżyję i jak nadrobię to co napiszecie przez cały tydzień ;)
w związku z tym chciałabym wam życzyć zdrowych, spokojnych, pogodnych świąt spędzonych w miłej atmosferze wśród najbliższych , smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie, niech każda z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej :cmok::roza: :hi:
Dziękuję, i również życzę ciepłych, spokojnych i rodzinnych świąt :roza:
Cytat:
Witajcie Dziewczyny
Mam na imię Gosia i też walczę z niechcianymi kilogramami. Przez 3 miesiace udało Mi się zrzucić 10 kg i chciałabym zrzucić jeszcze około 3 kg. Widzę ze fajnie motywujecie i chcialabym się do Was przyłaczyć mogę?:-)
Witaj, Marta jestem. Miło mi:).
Gratuluję, piękny spadek, kolejna mobilizatorka - świetnie :D

Cytat:

i swoją drogą - wykończyłam wszystkie budynie jakie miałam w domu :jupi: bo przed chwilą zjadłam :torba: ale powiedzialam mamie, żeby mi już więcej nie kupowała - uważam, że to moje przekleństwo! ale dzisiaj mam dzień na tak i nic mi nie przeszkadza, może kalorycznie dużo zjadłam, ale nie miałam napadu :jupi: :jupi: udało mi się powstrzymać też przed dokładkami :)

ten dzień naprawdę jest dla mnie bardzo udany ;D
No, to przynajmniej nie będziesz się nimi opychać. Tez się cieszyłam kiedy wykończyłam crunchy :p:

Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że dziś (w sumie wczoraj) był tak dobry dzień - samych takich, Kochana!:*

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
No a ja niedawno wróciłam do domku :)
Zakupy się udały :D TŻ kupił mi 2 bluzeczki i są śliczne :love: a ja kupiłam 2 lakiery do pazurów :brzydal: dziś była taka piękna pogoda że odmówiłam aż trufli TŻ i jego mamie a cały czas mnie kusili NIC a NIC nie zjadłam i nawet spoko dziś było oprócz dużego obiadu ale noga z kurczaka w piekarniku bez skóry to może nie tak źle coo??:cool: tzn +ziemnianki i ogórek kiszony :slina:
Zakupy podbudowują człowieka :). Dziś przyszła moja kurtka, wszystko pasi :D - cieszę się, bo nie pamiętam kiedy ostatnio sobie coś do ubrania kupiłam :)

Cytat:
ano bije ode mnie energia, wszystko jest tak jak być powinno :D nie mam do siebie o nic pretensji i wszystko lepiej idzie :) może wzorowo nie jem, ale się nie napycham i dobrze się czuje sama ze sobą :D jest wspaniale :D zamierzam pracować nad tym, żeby zawsze mieć taki nastrój :) bo warto!!! :)

Kurczę, też by mi sie przydało takie nastawienie :D. Nie mówię, że jest źle, ale lepiej zawsze może być przeciez ;)

Cytat:
A jutro jeszcze jadę po bryczesy :love: dziś je zmierzyłam i się zakochałam i tak chudo w nich wyglądałam wiem narcyz może troszkę jestem ale lubię się jak fajnie się w czymś czuje :brzydal:
A kto nie lubi :D Jedź, kupuj bo będziesz żałować jeśli tego nie zrobisz :D

Cytat:
A no na pewno się pochwalę jak oczywiście je kupię :cool: ale muszę zaparłam się i koniec :brzydal: oj i tak trzymaj :) dobra nie jesteśmy narcyzami tylko po prostu akceptujemy siebie takie jakie jesteśmy :D co do pazurków to ja mam długie płytki i to nawet bardzo dlatego się długie wydają ale strasznie się rozdwajają tydzień temu kupiłam eveline 8in 1 zobaczymy czy coś da wiem że Ty tez ją posiadasz :D
A dziś mój cudowny TŻ że odkąd jestem na bezrobociu to się lepiej ubieram niż jak pracowałam nie wiem czy jakaś aluzja miała być :hahaha::hahaha:
Muszę sobie zaaplikować, bo też mam :).Jakieś osłabione pazurki mam ostatnio, mimo iż smaruję kremem, dbam o nie w miarę...

Dziś u mnie:
Owsianka z bananem, serkiem homo i miodem
Kromka wieloziarnistego z domowym twarożkiem Babci:love: i pomarańcza
Łosoś w ziołach z surówką i ziemniakiem
Serek z bananem:mur:, słonecznikiem, ptrębami, miodem...3 naleśniki:mur:
Spaliłam :D (chyba :p) - TF Fire 45, 50 minut biegania ;)
Odżywka białkowa na mleku

A ja jutro plan wygląda tak:
owsianka z jabłkiem, cynamonem, żurawiną i słonecznikiem + twaróg i miód
Kanapka z wieloziarnistego chleba z tuńczykiem i ogórkiem
TF - HIIT 20 +Stretch
Kasza gryczana z warzywami na patelnię i piersią kurczaka
Serek pewnie jakiś wpadnie
Na kolację jeszcze nie wiem - może jajecznica/omlet :)

Dobranoc, Kobietki:*

Jutro farbuję włoski, będę bardziej ruuuuuuuuuuuda :D
LittleWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 07:08   #1879
jeu
Zakorzenienie

a mi Little w rudościach źle to był najgorzej trafiony z kolorów, jeśli chodzi o moją głowę

ja sobie tak wstałam i leniwie szykuję się do wyjścia do szpitala. owsianka z bananem i twarogiem na śniadanie (bo jakże by inaczej! ), a potem się zobaczy. na wszelki wypadek biorę ze sobą bułkę pełnoziarnistą

dziś znowu będę miała dobry dzień, choć pogoda nie nastraja, ale wstałam z pozytywnym nastawieniem!
Stary 2012-04-05, 08:36   #1880
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
ale oni naciągają tragedia ;/ ja mam problem z doborem okularów na siebie bo mam dość okrągłą twarz przez moje puce xD
No, straszliwie. Ja mam z kolei na odwrót, nie mogę kupić okularów, bo wszystkie zasłaniają mi ponad pół twarzy, albo się nie trzymają, bo mam za wąską buzię.
Cytat:
no nie będzie mnie kusić choć ja i tak będę teraz jadła to na co mam ochotę, a do diety fest wrócę dopiero po świętach - nie widzę sensu katowania się zbytniego teraz
W sumie dobry pomysł, ja tylko chciałabym zrzucić te 0,5kg przed świętami, ale chyba nic z tego.
Cytat:
acha i odziwo TŻcikowi podobają się lakiery jeden nawet sam mi wybrał oczywiście ciemniejszy
A jutro jeszcze jadę po bryczesy dziś je zmierzyłam i się zakochałam i tak chudo w nich wyglądałam wiem narcyz może troszkę jestem ale lubię się jak fajnie się w czymś czuje
O, super te kolorki Zaraz tam narcyz, to co, masz chodzić w worze pokutnym żeby nie być narcyzem?
Cytat:
co do pazurków to ja mam długie płytki i to nawet bardzo dlatego się długie wydają
Zawsze zazdrościłam ludziom z takimi, bo ja mam z kolei strasznie krótkie i nawet jak długie urosną to i tak są takie byle jakie.
Cytat:
Napisane przez LittleWoman Pokaż wiadomość
Zakupy podbudowują człowieka . Dziś przyszła moja kurtka, wszystko pasi - cieszę się, bo nie pamiętam kiedy ostatnio sobie coś do ubrania kupiłam
Jutro farbuję włoski, będę bardziej ruuuuuuuuuuuda
Pochwalisz się kurtką i włosami jak już pofarbujesz?

Zgodnie z obietnicą pokazuję wczorajsze zakupy, a jako gratis mój żółty lakier w akcji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zakupy2.jpg (194,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pazury.jpg (71,6 KB, 16 załadowań)

Stary 2012-04-05, 08:46   #1881
smerfetka2808
Zakorzenienie

Dzień doberek
Ja dziś tez mam jakiś taki dobry humor o oby nie zapeszył kupna moich bryczesów kurka Wy też nie możecie w nocy spać? ja dopiero coś ok 2 zasnęłam a o 7 się przebudziłam i po spaniu
Dziś wpadła oczywiście owsianka z kakaem + kawka biała + jabłuszko

Jeu, daj znać jak było u lekarza. trzymamy kciuki

Miss, worek pokutny o tak! za dużo kasy wydaje ale co tam do pracy kiedyś pójdę ja mam troszkę inny odcień ale też ładny ach te żółcie bluzeczka piękna!!

Little, czekamy na fotki włosków ja nigdy rudych nie miałam ale chyba bym się źle w nich czuła

Edytowane przez smerfetka2808
Czas edycji: 2012-04-05 o 08:48
smerfetka2808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:08   #1882
Puchatek0807
Wtajemniczenie

Smerfetka i Miss- super lakiery też lubię takie kolory
U mnie dziś pochmurno a do tego brzuch boli i coś mi niedobrze jutro już powinno być lepiej, ale dziś się jeszcze pomęczę. Popołudniowe zakupy kosmetyczne powinny mi poprawić ogólne samopoczucie do tego spędzę je z TŻtem co jestoczywiście na pierwszym miejscu, ale zakupów nie robię tak często jak z nim spędzam czas, wtedy to bym miała długi dopiero

Dobrego dnia wszystkim

Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz.
Puchatek0807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:15   #1883
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

Smerfetka i Miss - te lakiery są przecudowne
cytrynkowymotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:42   #1884
gogo1981
Raczkowanie

[QUOTE=smerfetka2808;33355 599]W sumie to troszkę ma rację bo jak pracowalam to nie miałam czasu tak dbać o siebie i w sumie nie tylko on to zauważył więc coś w tym musi być chyba bezrobocie mi służy
Ja pracuje od 9-18 więc moje ,,życie'' zaczyna się dopiero po 18 wtedy dopiero pranie sprzątanie i przygotowanie posiłków na jutrzejszy dzień zawsze mam problem z obiadem bo niestety nie mogę zrobić sobie go na świeżo i muszę kombinować z potrawami do ,,pojemniczka'':b rzydal:

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Smerfetka ja jestem blądynką z włosami siegającymi za ramiona.Juz nie raz korciło Mnie żeby je obciąć ale mój TŻ jest temu przeciwny
Stary 2012-04-05, 12:04   #1885
lekomania
Przyczajenie

uff, udało mi się przeczytać właśnie wszystkie wasze posty doszłam do wniosku, że jesteście bardzo sympatycznymi kobietkami i jeśli nie macie nic przeciwko przyłączyłabym się ja jestem na diecie praktycznie od kiedy pamiętam i ostatnimi czasy bardzo kiepsko mi to idzie...
lekomania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 12:15   #1886
gogo1981
Raczkowanie

Witaj Lekomania ja też jestem tu nowa , ale od dawna podczytuje forum bo piszą tu super dziewczyny z których biore przykład. Dzięki nim wiem jak przygotować pyszną owsiankę której wcześniej nie cierpiałam, i bardzo często korzystam z Ich przepisów. Napisz coś więcej o sobie.
Stary 2012-04-05, 12:15   #1887
dzovana
Zakorzenienie

helloo kobietki Pogoda dziś do du*y u mnie a wczoraj tak pięknie było..
lekomania- zapraszamy U nas fajna atmosferka panuje na wątku

Od rana u mnie pelno slodkosci w domu dlaczego!?!?!?!? nakupywali rodzice tych slodkosci i jak tu trzymac dietke? na sniadanie zjadlam 2 srednie rogale z marmolada ( w sumie wywalilam ją w części, bo byla za slodka) i mi ochota na slodkie minela ( oby do konca dnia ) Idę zaraz biegac, trzeba to spalic Miłego dnia ;*
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 12:35   #1888
lekomania
Przyczajenie

Nazywam się Ania i moja historia z odchudzaniem rozpoczęła się juz w gimnazjum, ale wtedy schudłam bardzo szybko i bardzo niezdrowo (ok. 15 kilo). Wtedy praktycznie nic nie jadłam, ważyłam 47 kg przy wzroście 165 cm. O dziwo kiedy zaczęlam normalnie jeść nie spotkał mnie efekt jojo, przez całe liceum miałam wagę 50-52 i ta wydaje mi się najbardziej odpowiednia. Teraz próbuje zdrowo schudnąć, lecz w efekcie jem i zdrowe jedzenie i chipsy, piwo, ciasta itp. i jeszcze bardziej tyje, nie umiem sie ogarnąć, a taniej jest mi schudnąć niż całą szafe wymienić, bo w nic się nie mieszczę. moją zmorą jest brzuch, próbowałam różnych ćwiczeń (brzuszki, 6W) lecz mój kręgosłup odmawia posłuszeństwa- jest dość poważnie chory (brakuje mi 2 kręgów)
lekomania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 12:38   #1889
aso
Raczkowanie

Cytat:
No, straszliwie. Ja mam z kolei na odwrót, nie mogę kupić okularów, bo wszystkie zasłaniają mi ponad pół twarzy, albo się nie trzymają, bo mam za wąską buzię.
W sumie dobry pomysł, ja tylko chciałabym zrzucić te 0,5kg przed świętami, ale chyba nic z tego.

O, super te kolorki Zaraz tam narcyz, to co, masz chodzić w worze pokutnym żeby nie być narcyzem?

Zawsze zazdrościłam ludziom z takimi, bo ja mam z kolei strasznie krótkie i nawet jak długie urosną to i tak są takie byle jakie.

Zgodnie z obietnicą pokazuję wczorajsze zakupy, a jako gratis mój żółty lakier w akcji.
ladna bluzka a kolor zolty u mnie tez goscil w ostatnie wakacje
ja zauwazylam taka tendencje, ze jak jestem chudsza to wiecej kupuje ubran, a jak utyje to nawet zakupy nie sprawiaja mi przyjemnosci i nic praktycznie nie kupuje, chyba jedynie dodatki
dla mnie te 2 kg juz jest duzo, tak sie ciesze jak dziecko, ubrania pasuja, nie sa ciasne, a w dodatku w boczkach poszlo mi -6cm
DZIEKUJE DZIEWCZYNY ZE JESTESCIE, JESTESCIE KOCHANE I W DODATKU DZIEKI WAM ZACZELAM BIEGAC, DZIEKUJE

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:15   #1890
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:
Pochwalę się, a co !

Cytat:
Napisane przez lekomania Pokaż wiadomość
uff, udało mi się przeczytać właśnie wszystkie wasze posty doszłam do wniosku, że jesteście bardzo sympatycznymi kobietkami i jeśli nie macie nic przeciwko przyłączyłabym się ja jestem na diecie praktycznie od kiedy pamiętam i ostatnimi czasy bardzo kiepsko mi to idzie...
Witaj!

Zapraszamy, im nas więcej tym lepiej

No i nawaliłam od rana...na I była owsianka z jabłkiem, później wyjechałam, wróciłam głodna jak wilk i zjadłam...michę serka z miodem, słonecznikiem, bananem - byłoby dobrze, ale doszło do tego: duży jogurt owocowy z muesli - nie wiem gdzie ja tyle jedzenia zmieściłam się wyspowiadałam, i nie grzeszę sięcej
No cóż, głupia jestem .
Dzis tylko krótki trening TF - HIIT20 + Stretch, zjem pół puszki tuńczyka wsw po nim, bo więcej po tym obżarstwie nie zjem...
Na kolację planuję zjeść trochę piersi z kurczaka z teflonu z warzywami na patelnię.

Ale jestem zła na siebie no... !
LittleWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości