|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Padłam
od razu pomyślałam o podcinaniu GRZYWKI przed cytologią...
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Frezia właśnie do mnie zadzwonili, że jednak jutro położna bierze urlop i mam iśc dzisiaj na cytologię. To przeznaczenie
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2012-04-05 o 11:33 |
|
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cudo! jesteśmy sobie pisane najdroższa ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- ![]() naprawdę wszystkie macie coś z głową
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Posprzątałam łazienkę
![]() ja we wtorek idę do ginekologa. ja cytologię muszę zrobić,ale w lipcu
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Zdrobiłam tak za☠☠☠iste mufiinki , że sama bym mogła zjeść wszystkie !Są super takie wilgotne z jabłkami i nutą pomarańczową ! Wczoraj od koleżanki z pracy dostałam zajączka na święta z czekolady więc doszłam do wniosku , że ja jej i innym dam babeczkę/muffinkę wielkanocną ![]() Co do podziękowań dla rodziców ja już spotkałam się z sytuacją gdzie nie ma czegoś takiego na weselu jeśli nie ma któregoś z rodziców , młodzi dzień wcześniej dają upominki. Na ostatnim weselu brakowało ojca panny młodej to wyszedł na środek brat z jej matką . I co do powienki cudownych rodziców mam ...ja po prostu zawsze na niej wyje ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Kawa, aleks jak chcecie mogę poszukać tytuy piosenek jakie znalazłam na podziękowania dla rodziców |
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4268 |
|
Zadomowienie
|
Podczytuję z krzaków i postanowiłam wypowiedzieć się na tematt podziekowań: jak wiecie rodziców już nie mam, tż rodzice są w separacji, On ojca prosić nie będzie ani na ślub ani na wesele. W tej sytuacji podziękowania dla mnie są bezsensowne ale teściowa myśli że jeśli dojdzie do ślubu to one będą bo juz kiedys napominała mi coś na ten temat ale ją olałam. Teoretycznie na miejscu moich rodziców mogliby być chrzestni i tu kolejne ale: chrzestny o mnie nie pamięta, nie dzwoni, nie interesi się, jak zadzwoniłam kiedyś to jego żona mnie zbeształa że zawracam mu dupę, a teraz robi mi problemy z działką. Z chrzestną kiedyś miałam lepszy kontakt teraz mam gorszy. A samej jej nie poproszę do "kółeczka". Kolejna sprawa przyjaciel matki tż mimo że krótko się znają i on mnie widział 3-4 razy na oczy już się czuje zaproszony jako gość honorowy w roli "ojca" . Absolutnie ja się na to nie zgodzę.
W tym momencie myślę że jeśli do jakichkolwiek podziękowań by doszło to nie będzie to nic wylewnego i chciałabym podziękować tym którzy są dla mnie ważni, podają mi dłoń kiedy jest źle. I raczej byliby to dziadkowie(jeśli przyjechaliby bo są starsi i schorowani) niż matka tż oraz mój brat a nie chrzestny. |
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Bernadeta Kowalska - Kochani Moi Rodzice
Cliver - Podziękowania Dla Rodziców Wojciech Młynarski - Nie ma jak u mamy Czerwone Gitary - Matka Majka Jeżowska i fasolki - a ja wolę moją mamę Kaja Paschalska - Dla mamy Maryla Rodowicz - co się stało z mamą Spice Girls - mama Tercet egzotyczny - Gdzie matka czeka Marylin Monroe - My heart belongs to daddy Natalia Kukulska i fasolki - Co powie tata Eric Clapton - Father eyes Luther Vandross - dance with my father Bayer full - Walc dla rodzicow Boyzone - Father and son Everclear - Father of mine George michael - Father figure Madonna - Mother and father Mary j blidge - Father in you The game - Like father like son U2 - In the name of the father De mono - Najlepsze pozostanie Anna Jantar, Natalia Kukulska - Radosc najpiekniejszych lat J.Kierok - Rodzicielska miłość Kumpliki - Rodzice Bernadeta Kowalska - Kochani moi rodzice Wojownicy nocy - Pierwsza miłość Z. Wodecki - Oczarowanie Anna German - Dziękuję Mamo Mały chór wielkich serc - Dzięki Wam Urszula Sipińska - Cudownych rodziców mam Wolnik - Powiedz mamo Bayer Full - Walc dla rodziców Natalia Kukulska - Dla mamy i taty Kumpliki - Rodzice Urszula Sipińska - Cudownych rodziców mam Whitney Houston - And I Always Love You BOYZONE - Father and Son Everclear - Father of Mine George Michael - Father Figure Madonna - Mother & Father Mary J. Blige - Father In You The Game – Like Father, Like Son U2 - In The Name Of the Father Jeremi Przybora i Jerzy Wasowski - Rodzina żeby śmiesznie było De Mono - Najlepsze pozostanie Anna Jantar - Radość najpiękniejszych lat J.Kierok - Rodzicielska miłość Bernadeta Kowalska - Kochani moi rodzice Z. Wodecki - Oczarowanie Cliver - Podziękowanie dla rodziców The Cranberries – Ode to My Family Dwa Kamraty - Kochani rodzice Krzysztof Krawczyk - Przeżyć wszystko jeszcze raz Dla mamy: W.Młynarski - Nie ma jak u mamy Majka Jeżowska - A Ja Wolę Moją Mamę Kaja Paschalska - Dla mamy Maryla Rodowicz - Co się stało z mamą? Tercet Egzotyczny - Gdzie matka czeka Kuba i Maciek Mollęda - Iskra słońca Krzysztof Krawczyk - Serce matki Krzysztof Krawczyk - Pieśń o matce Krzysztof Krawczyk - Powiedz mamo Violetta Villas - Do ciebie mamo Dla taty: Marilyn Monroe - My Heart Belongs To Daddy Natalia Kukulska - Co powie tata Eric Clapton – My Father's Eyes Luther Vandross - Dance With My Father tu są utwory jakie znalazłam na różnych forach powiem szczerze , że z połowę może tylko przesłuchałam . A ja osobiścier poszukuję takiej piosenki Mamo, ty życie dałaś mi, mamo, ty wychowałaś mnie. Dzięki, ja dzisiaj składam ci za całą miłość twą. Najpiękniejsze słowo mama, najpiękniejsze spośród wszystkich słow. Najpiękniejsze słowo mama, najpiękniesze spośród wszystkich słów. Tato, ty zycie dałeś mi, tato, ty wychowałeś mnie. Dzięki ja dzisiaj składam ci, za całą miłość twą. Najpiękniejsze słowo tata, najpiękniejsze spośród wszystkich słów. Najpiękniejsze słowo tata, najpiękniejsze spośród wszystkich słow. mam słowa ale nie wiem jaki jest tytuł i kto jest wykonawcą |
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku ile tego jest
Dziękuję przyszłościowo
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
mnie co jakiś czas dopada mania ślubna i poszukuję różnych rzeczy .A wiadomo , że na forach jest tego pełno .... Tylko oczywiście tej jednej jedynek piosenki nie mogę znaleźć no |
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Anioł a jak idzie remont?
też bym chciała planować,ale no wiadomo
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
o jeszcze znalazłam http://nesir.wrzuta.pl/audio/6ydVMNB..._rodzicom#none
U nas będzie taka piosenka na której ja się nie wzruszę bo nie chę być rozmazaną i rozbeczaną panną w młodą ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Kasia na razie wszystko się bardzo skomplikowało i szczerze nie wiem jak to wszystko wyjdzie . Ale właśnie dziś są robione deski na dach Więc dach na pewno wymienimy a co potem to już nie wiem sama bo i tak będziemy musieli zrobić schody z pokoju na górę więc nie ma sensy robić w pokoju remontu jak i tak będzie robiona dziura w suficie na sschody
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Justyna, w takim razie wyciągaj konsekwencje to już jest chamskie
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Hi...
Wróciłam od lekarki... Mam L-4 do przyszłego piątku i mam się wykurować tak, żeby już potem nie być chora... ![]() Przyszłam na nogach 3 kilosy do mieszkania, bo na autobus musiałanbym czekać pół godziny... Jestem tak słaba, że cała się zgrzałam tym "spacerem"... Zaraz naaszeruję się lekami, ogarnę mieszkanie z grubsza i siadam do pracy mgr... Muszę jakoś wykorzystać to L-4... Najgorsze, że 2 książki zostawiłam w pracy...
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Magda No to się kuruj
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
mamusie - jak chcecie to klub recenzentki jest :
https://wizaz.pl/akcje/emolium/klub-...ntki/index.php |
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
oho Mamy mają szansę
Frezi nie może brać udziału żartuję
|
#4280 | ||
|
Zakorzenienie
|
żeby to było takie proste to na pewno bym z zaproszenia skorzystała
Cytat:
choć dla mnie za duży ![]() niestety nie dostanę urlopu ![]() Cytat:
ja jak mamy full to wysuwam zamrażalkę spod blatu obok stawiam pudło z mąką/cukrem i mem super wygodny stolik jak w najlepszej restauracji ![]() co do piosenki w ramach podziękowania rodzicom to u nas zagrali Preludium "To dzięki Wam" bo nam się spodobała i fajnie oddaje to co chcieliśmy przekazać ![]() pranie zrobione teraz trzeba się ogarnąć i się zbierać do pracy a coś czuję że będzie dziś jedna wielka masakra przez to że większość już ma wolne
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2012-04-05 o 12:46 |
||
|
|
|
#4281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że jak amazon wejdzie ze swoją księgarnią do Polski to będzie już z czego wybierać tylko w końcu nie wiem kiedy to nastąpi![]() uuu ale fajnie, zazdroszczę ja mam jutro wolne, ale za to każą mi przyjść w sobotę za 2 tygodnie![]() Cytat:
![]() Cytat:
i powodzenia w pisaniu
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ będzie już wieczorem w domu
usmarkany jak mały Kazio
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moim rodzicom bardzo się podobało |
||
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze tu dla mam jeden konkurs https://wizaz.pl/Mama-z-klasa/I-rok-...ca-pielegnacje gdzie jesteście? co taka cisza? |
|
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiam, co tak cicho
ja grałam w Build-A-Lot taki mam efektywny dzień w pracy
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
piszcie coś
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piosenka Madonny jest o rodzicach, którzy już nie żyją. U2 - tu też o coś zupełnie innego chodzi - Ojciec w tytule to raczej Bóg a nie "Ojciec"
|
|
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne, że ma father, albo mother w tytule
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa... w ten sposób powstają kwiatki w stylu teledysku ślubnego kręconego do "Don't speak" No doubt
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.

od razu pomyślałam o podcinaniu GRZYWKI przed cytologią...

to już jest chamskie
13.03.2008

bede sie teraz lansować bo toż to wielkie jak tablet

ja grałam w Build-A-Lot