Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-04, 22:38   #31
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Pewnie ze Ci zejdzie w ogole znam Twoja buzie i mikro Ci nie jest potrzebna. Masz naczynka na twarzy? Czerwona raczej nie bedziesz ale mikro to moze byc agresywny zabieg jezeli sie go spartaczy. Ta kosmetyczka to jakas godna zaufania? Jezeli zrobi Ci za mocno mikro to o opalaniu zapomnij. Ja jestem ogolnie przeciwniczka mikro, uwazam ze tylko do bardzo grubych skor sie nadaje. Ty kochana powinnas kupic sobie ten krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,39133,avene-triacneal.html recze na niego! I zastapi Ci mikrodermabrazje i wszytskie inne zabiegi zluszczajace. Mowie Ci to nie jako kosmetyczka ktora patrzy na klientke jako potencjalna osobe na ktorej moze zarobic (wiem ze brzmi to irytujaco ale w tej branzy takie sa realia) tylko jako przyjaciolka z doswiadczeniem i checia faktycznej pomocy. Plus to ze wiem ze lubisz sie opalac a po mikro miesiac opalac sie nie powinnas a chyba niechcesz miec przebarwien i podraznien.
Natomiast jezeli problem masz na plecach to chyba lepiej zainwestowac kase na oczyszczenie plecow niz dodatkowo podrazniac skore ktora i tak po solarium niestety nie ma kolorowo (pisze tak bo jestem wielka przeciwnczka opalania twarzy w solarium i nie tylko, bo zwieksza to strasznie ryzyko wystapienia elastozy w mlodym wieku)
Takze to chyba tyle kochana

Masz rację kochana Dziękuję za tak wyczerpujące "kazanie" hehe bardzo mi pomogłaś Nie chcę stracić opalenizny z twarzy.... Po tym oczyszczaniu co byłam nie dawno mam ładną cere, aaa i naczynek nie mam żadnych. Tyle że mam trochę blizn i przebarwień po krostach, ale to w okolicy ust, brody. Wstrzymam się z mikro i zrobię jutro oczyszczanie pleców bo ostatnio jakies syfy mi wyskakują nigdy nie miałam takiego problemu więc to troche dziwne
Co do kosmetyczki to jest to sąsiadka moich teściów - mojego męża zna od dziecka, jest też naszą dobrą koleżanką i czasami imprezowaliśmy razem. Wporządku kobitka
No i masz rację - skóę na twarzy mam lekko spieczoną po dzisiejszym opalaniu więc lepiej nie ruszać jej :P
dziękuję
a nad tym kremem pomyślę, poczytam zaraz co tam pisza na jego temat

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 23:08   #32
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
ja tez się melduję!

Monia, apropos solarium, bo jesteś czekoladką - używasz jakiśch kosmetykow jak idziesz na lampy?
Czasami kupuję sobie takie saszetki jednorazowe tam na miejscu ale ostatnio opalam się bez żadnych kremów i olejków.
Miałam kiedyś Radical - jest świetny! http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...ot1RLccTlywUBw
ale cięzko go dostać niestety :/

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Oj nie masz tego dużo jesteś przecież specem od tych spraw
no akurat sporo było ale dałam radę najgorsze że wszystkie już uciekły i poszły spać :/

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
Kinder Bueno to moje ulubione Kinder
moje też..... obydwa kocham, te w białej czekoladzie też

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Bierz i rób co chcesz Ładne dzieci będą
ps Zabiłby mnie ,zeby widział co wyprawiam
ooooooo ładny chłopaczek ale ta dziara na ręku... straszna nie pasuje mu w ogóle. Ale dzieci mieli by ładne z Czekoladką hehehe

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
u mnie... rano chłodno, koło 10 zaczął deszcz lać, myślę sobie suuuuper, a ja wieczorem jadę do miasta znów po czym zbieram się po 15, patrze -słońce grzeje, zerkam na termometr- 17stopni ta pogoda to chyba oszalała, niech się już zdecyduje a nie ciągle się zmienia ma być ciepło!
oooo fajnie, że się chociaż rozpogodziło bo u mnie od rana do nocy śnieg padał i tylko 3 stopnie może jutro do mnie tez ładna pogoda dojdzie
A jak nie to od wtorku będe grzac pupe w Niemczech bo tam to cały czas ciepło jest

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

ja właśnie zjadłam 2 kinderki Uwielbiam wszystko z kinder kiedyś od tż na walentynki dostałam torbe a w niej same rzeczy kinder mmm ucieszyło mnie to bardziej niż te prezenty pochowane w środku

Wpadaj do mnie i Medzik my tu cieplusio mamy
A co do mikro to czekoladka Ci już wszystko fachowo wyjaśniła
Kurde ja bym chyba zabiła męża jakby mi taki prezent dał wiadome by było, że zjadłabym wszystko uwielbiam Kinder

No Wam to dobrze widzę u mnie zima na całego!
Ale byle do wtorku potem będę miała lato
No wyjaśniła na mikro nie idę plecki sobie oczyszczę i będzie gitara

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Nie do mnie pytanie, ale moge Ci polecic
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-solarium.html
jest bardzo wydajny, swietnie pachnie nie zostawia plam i smug i faktycznie przyspiesza opalanie
Tylko nie polecam kupowac w saszetkach, bo strasznie zdzieraja

No włoski zafarbowane, nawet dobry ten syoss ładnie kolor złapał, maske od razu nałozyłam, fajne teraz sa takie gładkie i błyszczace
no fajny ten opalacz ale 80 zł za 250 ml dla mnie za drogo, nie dałabym tyle

Po farbowaniu to włoski są boskie takie mięciutkie i błyszczące

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-04-04 o 22:39
Stary 2012-04-04, 23:09   #33
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem!!:jupi :
To mój pierwszy raz
oooo jak miło cieszę się że z Wami przeżywasz swój pierwszy raz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-04, 23:58   #34
Hadassa
Rozeznanie

Dołączam i ja, chociaż dietkę zaczynam dokładnie 16tego kwietnia. Pełna mobilizacja!
Pozdrawiam
Hadassa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 02:24   #35
monika01011986
Zakorzenienie

Nadrobiłam wszystkie odcinki Julii aż mnie dupa od siedzenia boli Ale się tam narobiło w tym serialu! no no no! aż się chce oglądać
Idę w koncu spać choć nie za bardzo mi się chce... po 8 jadę z synkiem na pobranie krwi więc za dużo nie pośpię sobie ale pewnie jak wrócimy to się kimnę bo mały też będzie śpiący. No to lecę do wyrka nie muszę się już martwić, że wątek się skończy a ja nie zdążę otworzyć nowego teraz będę spokojnie mogła spać To papapa Jak wrócę z badań to się odezwę buziaki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-05, 05:16   #36
tinekk
Zadomowienie

Wiec i ja melduje się w nowym wątku

Wczoraj wypiłam ten syrop ( Monia dzięki wielkie za ten wynalazek, nic tak dobrze nie działa jak on ) i pomogło byłam kilka razy w wc i pozbyłam sie tego co zalegało, jadłam zdrowo, odpowiednio i dziś już 0,4kg mniej, mam nadzieje ze wróciłam na dobry tor i teraz oby tak dalej. Dziś mam do pracy na 8 ale to ostatni dzień i wolne aż do wtorku także długi week

Monia ja mam 1 odcinek do nadrobienia ten wczorajszy pewnie już ślub sie odbył albo nie odbył musze nadrobic jak wróce z pracy wciągający i bardzo fajny polski serial
I byłam też na solarium tak tu polecałyście i polecałyście że myśle ja blada jak dupa to przed swietami pasuje iść, no i poszłam tam gdzie zawsze najlepsze lampy mają na 8 min i czerwonam jak rak buzia jedynie doszła do siebie dość szybko a reszta jestem raczek, nie mogę kucać bo mnie pod kolanami piecze i tyłek
Trudno czekam aż zbrązowieje i pojde w piątek lub sobote jeszcze, a Ty to musisz być czarnula piękna

Cocktail kocham kinderki wszelkiego rodzaju kinder bueno ( ta masa w środku mniammmmmmmm ) kinder niespodzianki, te małe batoniki kinderki, oni to mają przepyszną tą czekolade. No to dostałas wtedy najlepszy prezent jaki mogłas sobie wymarzyc taki ... smakowity

Oki owsianka zjedzona ide sie malowac i zmykać do pracy, najważniejsze ze deszcz nie leje bo nie znosze tego jak mam iść w deszczu:/ a wczoraj było u mnie pięknie 20 stopni ajjjjjjj jak cudownie ciepło. Chce wiosne !

Do pracy biore na 2 śn. 3 mandarynki a na obiad kurczaka z warzywami, rszta w domku :P

Miłego dnia duperki

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 05:51   #37
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Pogoda dzisiaj niewyraźna tak jak ja zresztą... brzuch mnie tak boli, że nie wiem jak ja będę dziś funkcjonować w pracy okres oczywiście na same święta głupi ma zawsze szczęście

Monia, o której Ty dziecko znów poszłaś spać? tym bardziej, że rano jedziesz z synkiem na pobranie krwi i kto tu mi mówił, że trzeba spać, 7-8 godzin by chudnąć? heloł ja wiem, że będziesz spać w dzień, ale to nie to samo to taki przerwany sen

Spadam do pracy Miłego dnia laseczki!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 07:00   #38
elita343
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
jezuuuu i jak to teraz ogarnąć żeby odpisać na tamte posty tu na tym wątku kopiowanko cytatów mnie czeka ....

Witam Was moje drogie w szóstej częsci naszego cudownego wątku obyśmy schudły w nim do wymarzonej wagi i dotrwały do kolejnej części RAZEM
Święte słowa! równiez się melduję
elita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 08:08   #39
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu chyba większośc kobiet ma takie dni :/ ja tak samo przed okresem czuję się jak beczka i mam wszystkiego dość!
Ale to minie więc główka do góry
20 stopni??????? Czy my mieszkamy w tym samym kraju???? Hellooołłł???? Wy z Polski na pewno jesteście???
Monia wiem wiem kochana własnie jestem przed @ i to pewnie dlatego te nastroje
Hehe to dawaj do nas bo my w ciepłych krajach jesteśmy
A tak na poważnie to u nas też dziś okropna pogoda mgła jest i 3 stopnie tylko a ja na 11 z psem do fryzjera już nie będę przekładać kolejny raz wizyty, bo pogoda nie ładna, najwyżej będę go ubierała.
Cytat:
paznokcie masz boskie-kształtna płytka i jakie długie poza tym matka natura dała jeszcze coś- talencik super Ci te cieniowane wychodzą!
Dziękuję kochana
Cytat:
ja właśnie zjadłam 2 kinderki Uwielbiam wszystko z kinder kiedyś od tż na walentynki dostałam torbe a w niej same rzeczy kinder mmm ucieszyło mnie to bardziej niż te prezenty pochowane w środku

Wpadaj do mnie i Medzik my tu cieplusio mamy
Ja też uwielbiam wszystko co kinder smaku mi narobiłyście, że chyba kupię sobie dziś

Właśnie Monia zapraszamy ale dziś już tak pięknie nie jest
Stary 2012-04-05, 08:08   #40
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Pogoda dzisiaj niewyraźna tak jak ja zresztą... brzuch mnie tak boli, że nie wiem jak ja będę dziś funkcjonować w pracy okres oczywiście na same święta głupi ma zawsze szczęście

No u mnie to samo z pogodą aż nic się człowiekowi nie chce a co do @ to ja też pewnie za jakiś czas dostanę, ale chyba po świętach, kurcze zapomniałam kiedy miałam ostatnio, ale wiem że jakoś razem miałyśmy

Miłego dzionka kochana dobrze, że dziś krócej.

A tak w ogóle to witam, na wadze dziś 47,5 kg czyli mały spadek a wczoraj przed spaniem zjadłam chleb z nutellą Tż sobie zrobił, a ja od niego gryzłam, bo nie mogłam się powstrzymać takie pyszne.
Pogoda dziś paskudna, gdzie jest kurna ta wiosna się pytam
Też się zastanawiam czy nie pójść na solarium, ale chyba pójdę dopiero po świętach, jak prawko odbiorę, wtedy będę mogła sobie jeździć kiedy chcę, bo z buta to mi się chodzić nie chce jeszcze zobaczę może dziś pójdę jak będę na mieście.

Miłego dnia laseczki
Stary 2012-04-05, 08:11   #41
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Bierz i rób co chcesz Ładne dzieci będą
ps Zabiłby mnie ,zeby widział co wyprawiam
Hahaha kochana napewno nie byłby zadowolony
I teraz tak, niestety nie w moim typie (wiedzialam ze nie bedzie łatwo ), do tego chyba mlodziutki jest nie? I chyba jak dla mnie za niski ja mam 172cm wzrostu takze u mnie facet musi miec przynjamniej 180cm bo jak jeszcze szpile walne to niechce z nim chodzic pod paszke

Tak sobie pomyslalam ze pokaze Wam mojego brata hahhahahha
Ja tez mam niezlego agenta w domu No i tez widze ze niezly material z niego bedzie Wysoki jest ma 185cm wzorstu a ma 17 lat
Eldo tez mowila ze ma brata - wiem co to znaczy
Pokaze Wam fote z imprezy ja sobie jaja z chlopakami robili i chudy jest jak szczypior jakis a je za trzech, zreszta u mnie w domu same badyle

Cytat:
I ja i ja jestem w nowej cześci ;p zostawić Was na chwile
Zrobiłam sobie hybrydy na stópkach

OOoo napisz jak sie nosza
Cytat:
Masz rację kochana Dziękuję za tak wyczerpujące "kazanie" hehe bardzo mi pomogłaś Nie chcę stracić opalenizny z twarzy.... Po tym oczyszczaniu co byłam nie dawno mam ładną cere, aaa i naczynek nie mam żadnych. Tyle że mam trochę blizn i przebarwień po krostach, ale to w okolicy ust, brody. Wstrzymam się z mikro i zrobię jutro oczyszczanie pleców bo ostatnio jakies syfy mi wyskakują nigdy nie miałam takiego problemu więc to troche dziwne
Co do kosmetyczki to jest to sąsiadka moich teściów - mojego męża zna od dziecka, jest też naszą dobrą koleżanką i czasami imprezowaliśmy razem. Wporządku kobitka
No i masz rację - skóę na twarzy mam lekko spieczoną po dzisiejszym opalaniu więc lepiej nie ruszać jej :P
dziękuję
a nad tym kremem pomyślę, poczytam zaraz co tam pisza na jego temat
Ciesze sie ze moglam pomoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ulubione.jpg (33,5 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ulubione 2.jpg (28,2 KB, 54 załadowań)

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2012-04-05 o 08:12
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 08:42   #42
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Mureczko u nas taka pogoda że lepiej się czuć nie można..... też taka trochę zdeptana się czuję.....

No jak z 3 razy pójdziesz to już coś będzie widać skoro nigdy nie chodziłaś. Słoneczko wtedy o wiele szybciej łapie i już nie przypala na czerwono tylko na brązowo opala bo skóra po solarium przyzwyczajona.
Na początek to z 7 minut, potem z 10 pare razy Zależy jakie solarium i jakie lampy mają.
Ja mam solarium 5min drogi od domu to o tyle fajnie A zrobili je jakieś 3lata temu to nie wiem czy to nowe czy już stare Ale pójdę na pewno, myślę że w maju gdzieś

Cytat:
Dzień dobry

Heroine a co z tym Buscopanem nie kupiłaś? Bo on nie jest na receptę jednak nie wiem czy Ci pisałam Ale znam to ja też zawsze dostaję @ jak coś ważnego się szykuję a najczęściej jak jakaś popijawa Trzymaj się tam

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to witam, na wadze dziś 47,5 kg czyli mały spadek a wczoraj przed spaniem zjadłam chleb z nutellą Tż sobie zrobił, a ja od niego gryzłam, bo nie mogłam się powstrzymać takie pyszne.
Pogoda dziś paskudna, gdzie jest kurna ta wiosna się pytam
Też się zastanawiam czy nie pójść na solarium, ale chyba pójdę dopiero po świętach, jak prawko odbiorę, wtedy będę mogła sobie jeździć kiedy chcę, bo z buta to mi się chodzić nie chce jeszcze zobaczę może dziś pójdę jak będę na mieście.
Jakbym siebie słyszała Też mi się nigdzie chodzić nie chce i zawsze do Tż tylko 'zawieziesz mnie?' Wszyscy mówią że jestem leniwa i .. chyba mają rację

no no fajnych macie tych braci, tylko ja mam takiego przypała co wstyd z nim gdzieś wyjść
Czekoladko a po Twoim to widać że niezły cwaniaczek
ale mi narobiłyście ochoty na Kinder Bueno Uwielbiaaaam!

Mnie mama obudziła o 8 żebym zeszła na dół bo nikogo nie ma, a ktoś musi papiery dawać ludziom jak przyjadą (moja mama jest księgową). I jak zwykle siedzę i zamulam a nikt nie przychodzi i tak Poza tym chyba bateria w wadze się wyczerpała i nie mam gdzie się zważyć, dopiero po południu u Tż ale wtedy to będzie więcej po całym dniu jedzenia
medzik dziś zdjęcie robisz chyba co? pokażesz jak tam urosły włoski?

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-04-05 o 08:47
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:00   #43
maminka83
Raczkowanie

I ja się melduję i życzę nam wszystkim pięknych ciał

Ja ostatnio zaniemogłam, dieta ok ale dzieciaki dają mocy, mały nie śpi po nocach ( bajlando np. dzisiaj od 1:00 do 5:00 może godzinka snu?) i tak ostatnie dni. Nie mam sił ani czasu odpisywać ale staram się czytać. W sobotę się zważę to napisze ile mam cielska
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:01   #44
sanderaM
Rozeznanie

Hej dziewczyny melduję się i ja w nowej części
Ostatnio nie pisałam bo tak dużo pisałyście że nie miałam czasu nadrobić bo miałam dwa kolokwia ale wczoraj wieczorem wróciłam do domu i teraz będę na bieżąco mam dużo wolnego do przyszłego poniedziałku
A teraz spadam brać się za świąteczne sprzątanie
Będę później
Stary 2012-04-05, 09:10   #45
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość

no no fajnych macie tych braci, tylko ja mam takiego przypała co wstyd z nim gdzieś wyjść
Czekoladko a po Twoim to widać że niezły cwaniaczek
ale mi narobiłyście ochoty na Kinder Bueno Uwielbiaaaam!
Hahahah ale najlepsze jest to ze on to zdjecie z ta wodzitsu zrobil dla zieji, tak naprawde wcale nie pije ani nie pali, ma swoja ekipie gdzie jest 20 chlopow wszyscy cheleja na umor, menele takie ze hej a on jeden jedyny rodzynek z calej grupy abstynent i do tego pierwotny
Takze trzyma fason i ogolnie swietny jest
Aha i dodam ze smiga to najlepszego liceum w Lublinie, bystra bestia a chodzi w dresie i glowe na lyso goli chyba jako jedyny w tej szkole
Natomiast do typowego dresa to mu bardzo daleko a swoj styl preferuje tylko tym ze mu jest wygodnie, ogolnie luzak taki ze hej
Stary 2012-04-05, 09:11   #46
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahaha kochana napewno nie byłby zadowolony
I teraz tak, niestety nie w moim typie (wiedzialam ze nie bedzie łatwo ), do tego chyba mlodziutki jest nie? I chyba jak dla mnie za niski ja mam 172cm wzrostu takze u mnie facet musi miec przynjamniej 180cm bo jak jeszcze szpile walne to niechce z nim chodzic pod paszke

Ja tez mam niezlego agenta w domu No i tez widze ze niezly material z niego bedzie Wysoki jest ma 185cm wzorstu a ma 17 lat
Eldo tez mowila ze ma brata - wiem co to znaczy
Pokaze Wam fote z imprezy ja sobie jaja z chlopakami robili i chudy jest jak szczypior jakis a je za trzech, zreszta u mnie w domu same badyle

OOoo napisz jak sie nosza

O ,jaka szkoda Ma 176 i taki młody nie jest , 26 lat. Męża to ja mam wysokiego 1,90m ,ale ci nie oddam
Mam jeszcze drugiego świra Ale żonaty Po zdjęciu nie widać ,ale to urzędnik służby cywilnej ,do tego aplikacje robi radcowską. Prywatnie świr.
Twój braciak też niezły Armando ,hehe.

edit fotki w albumie

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-04-05 o 09:43
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:12   #47
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Oka perełki ja wyruszam w trase
Nie wiem czy wiecie ale ja pracuje nawet w Wielka Sotobe
No coz - zycie

Yoł yoł
Kochane **
Stary 2012-04-05, 09:19   #48
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczynki, melduje sie i ja

Cocktail, Monia, przepraszam ale wolalabym nie mowic co studiuje i gdzie dokladnie, poniewaz kreca sie tu wredne duszyczki Moja znajoma juz miala troche przewalone, bo dosc duzo opowiadala o swoim zyciu, lacznie z prywatnymi szczegolami i miala potem troche nieprzyjemnosci A swiat jest maly a wizaz jeszcze mniejszy wiec wolalabym anonimowo z Wami rozmawiac Ale ogolnie mowiac to mieszkam na Podkarpaciu, okolice Bieszczad, wiec z praca tu jest TRAGEDIA. Najchetniej bym gdzies wyjechala ale TŻ jest absolutnie przeciwko, wiec nie mam wyboru, trzeba tu zostac Na razie zyje sobie spokojnie i wole nie myslec o przyszlosci w tym porypanym kraju, bo szkoda nerwow

A jesli chodzi o dietke to troche pogrzeszylam
Śn. ok.9:00 Jajecznica z jednego duzego jajca z dwoma kanapkami
II Śn. ok 13: Danio light
obiad: 17:00 Makaron z tunczykiem
K: 3 piwa...

Wiem ze tragedia, prosze o porzadne baty po tylku ALE BARDZO PORZĄDNE!!
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:21   #49
zelka9o
Zadomowienie

uwaga uwaga dotarłam i ja powodzenia Kochane w 6 częscie wątku
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:34   #50
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
no akurat sporo było ale dałam radę najgorsze że wszystkie już uciekły i poszły spać :/
to ja tylko w ciemnej lubię jeszcze jak jest taka miękka, lekko podtopiona ta czekolada z zewnątrz
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:43   #51
elita343
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość

Ja ostatnio zaniemogłam, dieta ok ale dzieciaki dają mocy, mały nie śpi po nocach ( bajlando np. dzisiaj od 1:00 do 5:00 może godzinka snu?) i tak ostatnie dni. Nie mam sił ani czasu odpisywać ale staram się czytać. W sobotę się zważę to napisze ile mam cielska
Trzymam za Ciebie kciuki, ja mam półroczne ząbkujące i po takich nockach nic tylko siąść i kg lodów zjeść... Mi pomaga picie zielonej herbaty (ileż mozna kawy) i musujących witamin... Zawsze trochę otrzeźwia. Powodzenia!!!!!!! Bardzo współczuję takiej nocki, oby u ciebie wyjrzało dzisiaj słońce

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość

Cocktail, Monia, przepraszam ale wolalabym nie mowic co studiuje i gdzie dokladnie, poniewaz kreca sie tu wredne duszyczki Moja znajoma juz miala troche przewalone, bo dosc duzo opowiadala o swoim zyciu, lacznie z prywatnymi szczegolami i miala potem troche nieprzyjemnosci A swiat jest maly a wizaz jeszcze mniejszy wiec wolalabym anonimowo z Wami rozmawiac Ale ogolnie mowiac to mieszkam na Podkarpaciu, okolice Bieszczad, wiec z praca tu jest TRAGEDIA. Najchetniej bym gdzies wyjechala ale TŻ jest absolutnie przeciwko, wiec nie mam wyboru, trzeba tu zostac Na razie zyje sobie spokojnie i wole nie myslec o przyszlosci w tym porypanym kraju, bo szkoda nerwow

Oj baty, baty za piwne węglowodany! to dzisiaj chyba podówjna porcja ćwiczen???
elita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:50   #52
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elita343 Pokaż wiadomość
Trzymam za Ciebie kciuki, ja mam półroczne ząbkujące i po takich nockach nic tylko siąść i kg lodów zjeść... Mi pomaga picie zielonej herbaty (ileż mozna kawy) i musujących witamin... Zawsze trochę otrzeźwia. Powodzenia!!!!!!! Bardzo współczuję takiej nocki, oby u ciebie wyjrzało dzisiaj słońce

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Oj baty, baty za piwne węglowodany! to dzisiaj chyba podówjna porcja ćwiczen???
Koniecznie
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:11   #53
monika01011986
Zakorzenienie

dobry dzień moje drogie

jestem już po akcji pobierania krwi u synka... nie było strasznie, Pani pobrała od razu przy pierwszym wkuciu, mały troszkę popłakał ale teraz biega jak szalony Najgorzej było z moczem... obudziłam go po 8 a on taki była zaspany i zły że za cholere nie chciał siku zrobić!! Godzinę z nim na kibelku siedziałam i nic zrobił tylko beczał. Pojechaliśmy do przychodni i próbowałam tam go jeszcze przekonać aby zrobił siusiu ale uparciuch nie chciał. Pielęgniarki powiedziały że mam jechać do domu i jak w końcu zrobi siusiu to mam dowieźć im mocz i tak zrobiłam w domu dałam mu butle wody do picia i wypił całą więc zaraz poleciał siusiu i złapałam trochę do pojemniczka Moja mama zawiozła ten mocz do przychodni i od razu zrobili wyniki. Z krwi wyniki będą we wtorek o 12.
Na dworze u mnie dzisiaj pięknie i słonecznie !!!!! Ciepło sie robi a słonce grzeje jak szalone także dzisiaj u mnie jest lato
Aaaa zapomniałam o najważniejszym !!!! na wadze dziś 58,6 !!!!!!!!!!!!!! w szoku jestem normalnie!!!! waga tak ładnie spada rano zjadłam płatki i ide kawkę wypić właśnie
Mąż dziś wyjeżdza popołudniu do domu Muszę mu rosół ugotować jak zwykle bo on uwielbia
na 15stą jade do kosmetyczki

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Hadassa Pokaż wiadomość
Dołączam i ja, chociaż dietkę zaczynam dokładnie 16tego kwietnia. Pełna mobilizacja!
Pozdrawiam
no hej czemu dopiero 16stego? to jakiś specjalny dzień?

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez elita343 Pokaż wiadomość
Święte słowa! równiez się melduję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-05, 10:21   #54
Soffiaa
Raczkowanie

monika01011986 - Ojeju Kinder Bueno za rok ; ) więc może i będę najmłodsza. Bardzo Dużo trenowałam przez 4 lata, począwszy od Judo,Koszykówki do Lekkoatletyki. No i moje kolanka nie nadążały, więc musiałam im dac rok odpoczynku. A z roku zrobiło się 3. Ale i tak oszukiwałam i trenowałam Od września znowu zaczynam ostrooo : ) Red Hot Chili Peppers <3 byc może jeszcze na Orange Warsaw Festival, chciałabym na Openera na 2 dni ,ale to wyjdzie w praniu To świetnie, byłam we Ferie u znajomych z wymiany szkolnej , teraz oni zagościli u nas. Nigdy bym nie przypuszczała,że tak się kontakt utrzyma. Byc może uda mi się na studia do niemiec wyjechac. Bo już rozmawiałam z krewnymi moich znajomych i wiem,że mogę liczyc na ich pomoc

Ja również podbijam

Przepraszam jak komuś nie odpisałam,ale ciężko jest mi to wszystko ogarnąc, jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak aktywną grupą, co wróży sukces ! Ja jeszcze przed śniadankiem , jakoś nie mam apetytu dzisiaj

+ moje pierwsze kroki z Blogowaniem
+ uczę się języków obcych
+ ruch to zdrowie [ moje nowe uzależnienie - bieganie ]
Soffiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:23   #55
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Wiec i ja melduje się w nowym wątku

Wczoraj wypiłam ten syrop ( Monia dzięki wielkie za ten wynalazek, nic tak dobrze nie działa jak on ) i pomogło byłam kilka razy w wc i pozbyłam sie tego co zalegało, jadłam zdrowo, odpowiednio i dziś już 0,4kg mniej, mam nadzieje ze wróciłam na dobry tor i teraz oby tak dalej. Dziś mam do pracy na 8 ale to ostatni dzień i wolne aż do wtorku także długi week
Nie ma za co cieszę się że Ci pomógł
Teraz będzie Ci łatwiej i lżej także trzymam kciuki aby sie udało zrzucić te 3 kilo

Cytat:
Monia ja mam 1 odcinek do nadrobienia ten wczorajszy pewnie już ślub sie odbył albo nie odbył musze nadrobic jak wróce z pracy wciągający i bardzo fajny polski serial
I byłam też na solarium tak tu polecałyście i polecałyście że myśle ja blada jak dupa to przed swietami pasuje iść, no i poszłam tam gdzie zawsze najlepsze lampy mają na 8 min i czerwonam jak rak buzia jedynie doszła do siebie dość szybko a reszta jestem raczek, nie mogę kucać bo mnie pod kolanami piecze i tyłek
Trudno czekam aż zbrązowieje i pojde w piątek lub sobote jeszcze, a Ty to musisz być czarnula piękna
taaaa ślub się odbył i wpadł Darek krzycząc że Maciek jest gejem także ślub przerwali i Maciek przyznał się i wyszedł. Wszyscy myślą że on Julie oszukał teraz :/
Solarium fajna sprawa raz na ruski rok np. przed Świętami naprawdę warto pójść, przecież tyle to nikomu nie zaszkodzi a wygląda się o niebo lepiej
Widzę, że ostro Cie wzięło pewnie dlatego, że dawno sie nie opalałaś? Ja mam z tym dobrze, że mnie na brązowo opala od razu, nooo chyba że przesadze to troszkę też się przyjaram Smaruj sobie te przypieczone miejsca tłustymi kremami to będzie lepiej
Ja może jeszcze jutro wieczorem też się wybiorę na solarium, zobaczę

Cytat:
Oki owsianka zjedzona ide sie malowac i zmykać do pracy, najważniejsze ze deszcz nie leje bo nie znosze tego jak mam iść w deszczu:/ a wczoraj było u mnie pięknie 20 stopni ajjjjjjj jak cudownie ciepło. Chce wiosne !

Do pracy biore na 2 śn. 3 mandarynki a na obiad kurczaka z warzywami, rszta w domku :P

Miłego dnia duperki
nooo dzisiaj u mnie jest pięknie i cieplutko jakaś sprawiedliwość musi być

Ładny obiadek dzisiaj masz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-05, 10:35   #56
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Monia, o której Ty dziecko znów poszłaś spać? tym bardziej, że rano jedziesz z synkiem na pobranie krwi i kto tu mi mówił, że trzeba spać, 7-8 godzin by chudnąć? heloł ja wiem, że będziesz spać w dzień, ale to nie to samo to taki przerwany sen

Ha! a u mnie dzisiaj lato!!
Współczuję okresu :/ i to jeszcze w Święta gorzej nie mogło Ci sie trafić kilo tabletek i jakoś dasz radę

Nooo ja? przed 4 jakoś jeszcze się nie przyzwyczaiłaś że ja tak chodze spać? Julię musiałam nadrobić w koncu jestem na bieżąco!!!
Ojj to tylko dzisiaj taki wyjatek że musiałam rano wstać a tak to przecież wiesz ile ja śpię

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
ja mam 172cm wzrostu takze u mnie facet musi miec przynjamniej 180cm bo jak jeszcze szpile walne to niechce z nim chodzic pod paszke

Masz rację kochana! Szukaj wysokiego! a nawet i wyższego niż 180 cm bo jak ubierzesz szpilki na 10 cm to i tak będziesz wyższa od niego więc taki co ma 185 byłby idealny dla Ciebie
Mój mąż ma 178 :/ jest tylko 3 cm wyższy ode mnie więc ja w szpilkach jestem zawsze wyższa.... wkurza mnie to i jego też no ale cóż można zrobić jakos trzeba z tym żyć :P Dobrze, że przynajmniej szczupły jest i ładnie zbudowany

A braciszek niezły Asior Widać że prawdziwy facet z niego będzie a nie jakaś dupa laski będą szalały

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-04-05 o 10:36
Stary 2012-04-05, 10:53   #57
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia wiem wiem kochana własnie jestem przed @ i to pewnie dlatego te nastroje
Hehe to dawaj do nas bo my w ciepłych krajach jesteśmy
A tak na poważnie to u nas też dziś okropna pogoda mgła jest i 3 stopnie tylko a ja na 11 z psem do fryzjera już nie będę przekładać kolejny raz wizyty, bo pogoda nie ładna, najwyżej będę go ubierała.

Właśnie Monia zapraszamy ale dziś już tak pięknie nie jest
Ty tez na same Święta masz okres dostać? no też nie miał kiedy!

No Wy to wczoraj na prawdę chyba na jakiejś wycieczce byłyście że tak ciepło u Was bylo ale dzisiaj ja mam lato jest piekna pogoda więc zapraszam do mnie
Ooo psiaka dziś obcinasz pewnie będzie super wyglądał!!

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ja mam solarium 5min drogi od domu to o tyle fajnie A zrobili je jakieś 3lata temu to nie wiem czy to nowe czy już stare Ale pójdę na pewno, myślę że w maju gdzieś
Ja mam 3 minutki drogi na solarium ale ponoć będzie czynne tylko do konca kwietnia i zamykają za mało ludzi chodzi a za lokal dużo trzeba płacić także się nie opłaca. Tam jest tez siłownia i też ludzi nie ma :/ Szkoda, bo w maju chciałam pochodzić trochę na siłownię no ale trudno :/
Noo 3 lata to pewnie juz wymienili lampy na nowe i to nie raz.

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość

Dziękujemy My Tobie również tego życzymy
Widze, że synuś nie marnuje czasu na spanie :P współczuję Ci strasznie, bo wiem co to znaczy nie przespać nocy i jeszcze w dzień latać za dziećmi :/ Moje dzieci na szczęscie całe noce od początku przesypiały ale kilka razy zdarzyło się że np. mały był chory i nie mógł spać więc ja tez nie spałam. Na szczęscie z czasem jest coraz lżej U Ciebie też nie długo będzie dobrze Mała od września do przedszkola idzie???

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
to ja tylko w ciemnej lubię jeszcze jak jest taka miękka, lekko podtopiona ta czekolada z zewnątrz
a w białej nie lubisz??? Ja Ci powiem że jak dla mnie one smakują jednakowo

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 10:57   #58
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Ty tez na same Święta masz okres dostać? no też nie miał kiedy!
no to witam w klubie! ja też na święta będę się zmagać z @ mam nadzieję, że jakoś się ze mną delikatnie obejdzie... mogłam w prawdzie sobie połączyć opakowania i nie mieć, ale po przemyśleniach odpuściłam.. .organizm się oczyści, poza tym TŻ i tak nie będzie więc mogę sobie krwawić do woli
Cytat:

a w białej nie lubisz??? Ja Ci powiem że jak dla mnie one smakują jednakowo
mi biały nie smakuje zupełnie inny ma smak!! no ale co człowiek to inne kubki smakowe widać

Cytat:
ojej, bidulka oby szybko zszedł ten czerwony kolorek, a przede wszystkim podrażnienie skóry. to okropne uczucie jak się człowiek przypali.. .najgorzej pod prysznicem jak chce się wziąć ciepła kąpiel

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2012-04-05 o 10:56
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:58   #59
zooska
Zakorzenienie

Witam wszystkie w nowym wątku^^ !!!!!!!!!!!!!
Przeczytałam wszystkie zaległe posty z tamtego i tego wątku Także nadrobiłam, jestem na bieżąco
Wczorajszy dzień po względem dietkowym KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!! !!! wróciłam do domu przed 00.00 po tych calych zakupach świątecznych. Się narobiłam u mamy w domu, potem jeszcze u siebie, coś strasznego, tyyyyle roboty miałam!
Nie będę pisać co zjadłam, bo po prostu nie pamiętam, tyle tego było
Dzisiaj dopiero wstałam, padnięta po wczoraj byłam, leżę jeszcze w łóżku i zbieram się do zrobienia śniadania. Obiad od razu też zrobię, potem z głowy będę mieć
bialaczekoladka No, no, tego Twojego brata to dziewczyny rozrywać będą na pewno!!!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 11:07   #60
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Miłego dnia laseczki
Ty to jak prawko odbierzesz to już w ogóle pewnie chodzić nie będziesz
ja na początku też wszędzie jeździłam :P nie chciało mi się chodzić a teraz jak ciepło to wolę się przejść już mi przeszła radocha z prawka ale fajnie że je mam oczywiście bez prawka i samochodu to jak bez ręki normalnie

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość

no spoko rozumiem nie musisz pisać gdzie studiujesz , chciałam tylko wiedzieć jaki kierunek
Noo to fajnie masz jak blisko Bieszczad mieszkasz pewnie piekne krajobrazy tam masz i dużo drzew Nasza Heroine też jest z tych regionów
A TŻ czemu nie chce wyjechać? Co go tu trzyma?
Co do menu to kolacja - bez komentarza :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości