![]() |
#2131 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
a ja kwitnę w pracy
![]() ![]() jutro jeszcze jestem wkręcona na popołudnie, a potem w sobotę będzie sraczka z przygotowaniami, w niedzielę odpocznę po sobocie, a w poniedziałek po imprezie u siostry. Koniec końców będę bardziej zmęczona po świętach niż przed... i nie mam kiecki na kuzynki wesele i w ogóle jestem gruba beka, i patrzeć na siebie nie mogę, niedługo będę się turlać i w żadną białą kieckę nie wejdę, smutno mi aaaaa ![]()
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, to ja sie bede z wami zegnac.
Życze wam wesolych swiat (jakie to oklepane ![]() ![]()
#2133 |
Zadomowienie
|
Aluś Tobie też wszystkiego dobrego, wypocznij sobie
![]()
![]() |
#2134 |
Wtajemniczenie
|
no pa pa aluś, tobie też wesołych....A ja czuję,że przed świętami będę zarobiona. Nie koniecznie przygotowaniami,ale załatwianiem spraw i moją pasją...a po świętach zobaczymy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co z Wami ? nie sprzątajcie tyle
![]()
![]() |
#2136 | ||
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehe ja sprzatam caly rok to jakos specjalnie na swieta nie musze ,zreszta kuchnie tysiac razy jeszcze ubrudze ![]() ![]() Jutro wieczorem wyjezdzam juz do babci ,wiec nie bede miala okazji zajrzec do was dlatego tez zycze wam zdrowych ,wesolych swiat ,ktore z was moga niech je spedzaja z ukochanymi tz i w gronie rodzinnym ![]() Jeszcze posiedze troche ,bo czekam na tz na skypie ,nie bedziemy rozmawiac cale swieta ![]()
![]() |
#2137 |
Zadomowienie
|
Alus Tobie tez wszystkiego dobrego z okazji swiat
![]() Monique - na 2 lata to super! a jaki mialas okres probny? i czym sie mniej wiecej zajmujesz? pewnie nie raz pisalas, ale teraz tyle postow mnie ominelo, ze na pewno nie znajde ![]() Kinia pewnie bez TZ bedzie ciezko, ale pomysl, ze za rok o tej porze, bedziecie juz zyli weselem tak jak Santom teraz na przyklad ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() netali jesli tylko wszystko pojdzie w wiekszosci po mojej mysli to bedzie obszerna relacja ![]() ![]() kinia ala wesolych swiat laseczki ![]() oj, a sie mojemu T. zbiera... od dwoch dni mi w powietrzu siekiera wisi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oj, szkoda że z TŻ nie posiedzisz... ale odpoczniesz sobie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i nie napisałaś czy Ty jesteś zadowolona ![]() ![]() jutro mam jajeczko w pracy... ![]() ![]() ![]() jeszcze mnie TŻ wkurzył... znalazłam za☠☠☠isty pensjonacik w Sandomierzu, pokój 4osobowy, niedrogo, TŻtowi też się podobał, ale powiedział, żebym nie rezerwowała jeszcze, bo jedziemy w 6 osób a nie we 4... niby spoko, większa grupa to będzie weselej, ale: po 1. dopiero dowiedziałam się że 6 a nie 4, i na marne moje szukanie ![]() po 2. jak pojedziemy w 6osób, skoro samochód jest 5cio osobowy ![]() po 3. ciężko znaleźć pokój na 6 luda, a trzy pokoje dwuosobowe w tym samym pensjonacie jeszcze gorzej, bo jest już późno na rezerwacje... a że drożej to nie wspomnę... ![]() więc wkurzyłam się i przycisnęłam towarzystwo, że spotykamy się jutro po robocie i ustalamy coś konkretnego, bo po świętach w weekend mamy wesele i operację Taty i zanim spięlibyśmy poślady na ustalenie czegokolwiek to byłoby 2tyg. do majówki i marne szanse na wyjazd... obyśmy coś ustalili jutro ![]() uff... wylałam cały jad z siebie i mi lepiej ![]() dobrej nocy ![]() ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-04-05 o 22:45 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() I musze się Wam pochwalić jak się uda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zadomowienie
|
Zamieniłam się z koleżanką i dzisiaj jestem od rana do 14:30, a od jutra 3 dni wolnego ufffff cieszę się, chociaż zapowiada się mega sprzątanie to jednak fajnie nie iść przez 3 dni do pracy
![]() Zaraz idę na pocztę i do banku wysłać kaskę szefowi, nie chce mi się, bo jest pieruńsko zimno... Aaaa i jest już po remoncie ![]() nareszcie cisza, czysto i spokój w domu, czuję niesamowitą ulgę, a do tego jest pięknie po prostu ![]()
![]() |
#2142 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta Wszystkiego dobrego na Święta
![]() ![]() ![]() Ja jeszcze nie sprzątam. Nawet z pracy nie wyszłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() A jakie studia zaczynacie? ![]()
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie również wszystkiego naj ![]() TŻ podyplomówkę a ja magisterkę jeszcze szukamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Wtajemniczenie
|
a ja byłam rano na otwarciu naszeo nowego T2 w porcie lotniczym.Jest piękny...Nic tylko latać.OLT 99zł w jedną stronę A i jeszcze tż dziś do mnie przyjeżdża i najprawdopodobniej moja rodzina też wpadnie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
Zdrowia,szczęścia i radości
niech wam uśmiech w sercach gości a zajączek piękny, biały niech przyniesie koszyk cały jajek złotych, kolorowych i miłości cały worek. Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wpadłam złożyć Wam życzenia świąteczne: zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych ![]() Z wątku zapewne wypadnę w najbliższym czasie albo będę wpadać mocno okazyjnie - okazało się, że mam beznadziejny dojazd do pracy i wracam nawet 1,5h. efekt taki, że po powrocie nie mam siły ruszyć nogą (bo wstaję o 6:00, jestem w domu ok 18:00) i zaraz idę spać, bo kolejnego dnia już o 6:00 dzwoni budzik ![]() Dziś wyjątkowo wcześniej jestem, bo wyszła 15:10, jeah ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt spędzonych w gronie najbliższych.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Od kilkunastu dni nie działał nam internet, dziś włączam kompa i się sam naprawił ![]() Więc od razu do Was wpadam i życzę Wam pięknych, rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, wielu szczęśliwych chwil nie tylko w Święta, ale w całym roku! ![]() ![]() ![]() Nie zdążyłam Was nadrobić, ale to zrobię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Wtajemniczenie
|
ja z samego rana poszłam paznokcie robić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Wtajemniczenie
|
wróciłam od tż-ta , pofolgowaliśmy sobie równo z rrr,a poza tym tż jest kochany,zadbał o jedzenie,atmosfere....str asznie jest zakochany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
Witam laseczki poswiatecznie
![]() Widze ,ze niesamowita cisza byla przez te kilka dni ,ale to dobrze w swieta trzeba sobie odpoczac od wizazu:P Ja wrocilam wieczorem ze swiat u babci ,wczoraj spedzilam dzien z 19 osobowa rodzinka ,bylo fajnie,gra na grzebieniu ,akordeonie ,gitarze ,cale oblicze mojej rodzinki ![]() A jutro szara rzeczywistosc
#2152 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() sylvi co tam u Ciebie? wpadłaś tylko z życzeniami i uciekłaś ![]() co do majówki, mamy ustalone wstępnie; jedziemy w góry, na 2 samochody, jedzie 8 osób a nie 6 ![]() nocowałam u TŻ w piątek, nie chciałam, ale opłaciło się bo usłyszałam słowa 'KC bardzo bardzo bardzo' i miziu-miziu, przytulanko, mrrr ![]() święta jak święta, była rodzina, był i TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jest lany poniedziałek, a tylko z rana trochę mnie popsikali jeszcze w łóżku, więc zostanę starą panną ![]() a teraz pora spać... papa edit: ooo jaką fajną mam ilość postów ![]() ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-04-09 o 23:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() u mnie dziś pisanie pracy i zakupy w rossmanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() ja zdycham po świętach, nic mi się nie chce ![]() przeżarta, niewyspana, ale chociaż odstresowana nieco - kilku gości zaproszonych na ślub, także o parę sztuk mniej do latania ![]()
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
Halooo dzień dobry ;*
Ja też w robocie ![]() ![]()
#2156 |
Zakorzenienie
|
Siema! Ostatni dzień laby, więc postanowiłam wpaść - zanim mnie ślub, piekło i praca pochłoną
![]() Clood, to super, że się skończył remont! ![]() Ruda, zazdroszczę Wam majówki ![]() ![]() Kinia, 19 osób?! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
widzę że Ruda poruszyła temat majówki My z TŻ chcemy jechać nad morze jak będzie pogoda
![]()
Cieszę się życiem ![]() książki : 2016- 31 ![]() 2015- - 56 ![]() -14 kg ![]() Edytowane przez Promyk03 Czas edycji: 2012-04-10 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 |
Wtajemniczenie
|
ja byłam na siłowni wczoraj...zaczynam pracę na udami.Miałam dziś też jechać,ale umówiłam się z tż niby na rano,ale parę spraw mu wypadło do załatwienia
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
Zazdraszczam! Strasznie! Bo my to się oczywiście nigdzie nie ruszymy, ale już miesiąc później ...
![]() No.Bo chciałam się rozpisać Wam troche, ale J. na mizianki przytulanki przyszedl, więc teraz piszę ![]() ![]() ![]() Trafiłam do raju! Tam pracodawca pozwala pracownikowi na zmęczenie, gorszy dzień, rozumie chęć wypoczynku, rozumie brak czasu, pozwala popełniać błędy i nie wrzeszczy, jak się coś schrzani, a pokazuje jak to zrobić lepiej. Wszyscy pracownicy pomagają, jak czegoś nie wiesz - no jest świetnie! Mało tego. W połowie lipca mamy 2 tyg przymusowego urlopu, bo przedszkole jest wtedy remontowane. Plan jest taki, żeby jak J. nie wypali praca na stacji, wysłać go na obóz harcerski na stanowisku kucharza. Zawsze to miesiąc doświadczenia, fajny sposób spędzenia czasu (lepiej gnuśnieć pod sosną niż przed laptopem w domu), no i ze swoimi kolegami by jechał zapewne za jakąś zapłatą. Wtedy ja bym gdzieś Cikę oddała i dojechała do niego na tydzień. Ależ by było rozpustnie! tygodniowe wczasy pod namiotem za darmo ![]() Kwestie ślubne stoją. Ścigamy teraz gości, żeby się potwierdzili, bo póki co mamy 30 os + my, a zaproszonych było dużo więcej. Wkur..... mnie to. Dzwonię do jednej cio0tki, pytam czy będzie, a ona mi na to, że musi się zastanowić, bo ma trudną sytuację rodzinną. owszem, ma, bo jej mąż leży sparaliżowany i klepią słodką biedę, ale zaproszenie dostała w lutym, a mąż leży od zeszłego roku, więc heloł? ![]() ![]() Już od tego piątku będę mieć soczewki. Na hardkorze. Boję się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zadomowienie
|
a ja nigdzie na majówkę nie wyjeżdżam, za to rodzice na cały tydzień, więc będziemy sobie sam na sam z TŻem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.