|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11191 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
No wiem, ale taki mam ostatnio zapał że aż się rz*** chce. No masakra. Leń na każdym kroku - ale zdjęcia mam porobione - tylko wrzucić
![]()
#11192 |
Raczkowanie
|
Wiesz co sliczne ci te cycuszki wyszly
![]() ![]() Z ta noga juz probowalam spoko nawet idzie no jakos sobie radzic bedzie trzeba tym bardziej ze moj TZ bedzie daaaleko ode mnie z dzieciaczkami w domu siedzial ![]() ![]() Jak ja juz bym chciala na stole lezec ![]()
#11193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz 99 dni ![]() ![]() ![]() Kiciu dopisz nasz Klaudeczke ![]() ![]() anika powodzenia na konsultacji mysle ze dogadasz sie z pania doktor ![]() ![]()
![]() ![]() 12.07.2012r. ![]() 485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa ![]() 27.07.2016r. ![]() Usta - 5ty ml ![]() Edytowane przez Olivkaa200 Czas edycji: 2012-04-05 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11194 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny - na wstępie - anika powodzonka - ja byłam na konsultacji no i minęły dzisiaj 3 miesiące - równiuteńkie
![]() Nie jestem zadowolona z wizyty - mój lekarz nie widzi problemu - powiedziałam mu że mam te marszczenia - nie był w stanie stwierdzić czy to implant się pomarszczył czy to jakieś moje mięśnie - ogólnie powtarzał że za mało masuję - i mam masować dużo więcej i że mam zbierać piersi do środka - Mya pisałaś mi że nie powinnam tak ich zbierać a On powiedział że powinnam, więc nie wiem co mam robić, nie chcę potem po zbieraniu piersi do środka po zdjęciu stanika mieć jakichś fałd czy zapadnięć.... zapytałam jakie mam nosić teraz staniki i jak układać pierś bo widzę że mi ta lewa ucieka na bok - to stwierdził - znowu - że każde staniki co zbierają do środka - i chyba chodziłomu nawet o takie jak typu push-up - bo jak mi złapał cycki i podniósł to tylko w push-upie taki efekt osiągnę. Nie powiedział jak mam układać piersi - czy jakoś specjalnie czy nie, zapytałam go gdzie mi ciął mięsień w którym miejscu dokładnie - to wskazał właśnie to miejsce gdzie mam te fałdy od mostka u góry do dołu - tak wskazał ten łuk właśnie - ![]() ![]() dodam że pochwalił moje blizenki - ale z nich to sama jestem zadowolona - pisałam Wam o Verdermie - jest rewelacyjny ![]()
![]() ![]() Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-04-05 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#11195 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
magdalenko ciężka sprawa. Wyślij zdjęcia tak jak wspominałaś to może coś wymyślimy.
Dobrze chociaż, że blizny Ci sie ładnie goją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weszłam do Twojego albumiku patrze a tam jakies nowe zdjęcia gdzie to sie było? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11199 |
Raczkowanie
|
jooasi ja mam to samo, mam swoje uwagi co do wyglądu, ale tego, co mam nie oddałabym za nic
![]() ![]() magdalena- myślę, że różne są szkoły- ja po operacji dostałam właśnie od lekarza właśnie stanik typu balkonetka, taki właśnie zbierający w górę i do środka (choć oczywiście bez fiszbin i z pasem na górze). i powiem Ci, że testowałam polecane sportowce - triupmh workout i triaction i w każdym z nich mam wrażenie, że mi się cycki rozjeżdżają na boki i na zewnątrz w dół i boję się je nosić na czas gojenia, że mi tak wrosną rozjechane ![]() a co do staników znalazłam jeden sportowy triumph dobrze zbierający do środka i w górę, ale ten z kolei spłaszcza cycki strasznie i też strach, bo przecież nie powinien uciskać...
#11200 |
Rozeznanie
|
Isabel dasz radę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do diety to ja malo jem aaa dzis ledwo załóżyłam jeansy ;// masakraaa |
![]() ![]() |
![]() |
#11201 |
Zadomowienie
|
ZABOOOOOOOOOOO KOCHANA...coś czułam że ktoś mnie całuje i nie wiedziałam o co chodzi..a to ty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PUK PUK która się zajmuje odliczanką KICIA czy OLIWKA..możecie mnie wrzucić do odliczanki!!! ![]() I MAYU, słonko pytam od początku..bo wiadomo ze pojemnoiść się zmieni...szerokość 12cm,wysokość 13,1.tylko projekcja z 6cm na 5,1...co o tym sądzisz????jak mówiłam..dla mnie idealne na przymiarce,on miał te sizery jakie trzeba nie to co moja dr...nawet te 330 cc były duze a co dopiero 390..dużoo za duże dla mnie,mam tylko nadzieję że wypełnią co mają wypełnić,pan dr powioedział że bezz problemu ![]() ![]() ![]()
#11202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E no przeciez w przeciagu kilku dni nie przytylas moze to jakas opuchlizna dziewczyny pisalaly ze brzuch tez czasami puchnie ![]()
![]() |
#11203 |
Raczkowanie
|
CZeść dziewczynki
![]() ![]() tak was podczytuje od paru dni, ale dopiero dziś mam siłe coś napisać, kurcze tak mnie to chorubsko dopadło ![]() ![]() a tak wogóle to znowu mam dylemat ostatni dobór implantu to szer 12,5, wys 10,5 projek 6 apojem 330g allergan joasi i may co o tym myślicie, bo znowu kołataja sie mysli w głowie, a tak bylo by juz po sprawie. a może mentorki tak je tu chwalicie ![]() kurcze wysłałam pare zaproszeń przyjmijcie dziewczynki też bym sobie poogladała troszkę cycuni ![]() ściskam i do zobaczyska
#11204 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kurcze stresik od nowa, a było tak blisko a co u Ciebie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11206 |
Wtajemniczenie
|
Agato choćby skóra i kości z Ciebie zostały to 0,5l implantu nie odchudzisz, silikon nie schodzi razem z tłuszczykiem
![]() ![]() w ten sposób to by mogła mówić osoba z małym implantem a dużą ilością gruczołu ![]()
#11207 |
Zadomowienie
|
Klaudeczko oczywiście, że Cię dodam. Wczoraj nie byłam w stanie wszystkiego przeczytać, bo czasu brak
![]() ![]() A ja szczęśliwa, bo jutro TŻ w końcu wychodzi ze szpitala ![]() ![]() Olivko no ja właśnie mam nadzieję, że nie w lipcu ![]() ![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-04-05 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#11208 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11209 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11210 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ilovesleeping;33368 174]izzi a u mnie bez zmian jeśli chodzi o op
![]() ![]() ![]() wiesz ja bym brała anatomy ![]() ![]() ![]()
#11211 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11212 |
Rozeznanie
|
wrzuciłam zdjęcia ściśniętych cycuszków i cięć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11213 |
Zadomowienie
|
hejos
![]() KASIKKK to jesteśmy podobne wymiarowo i wagowo ![]() ![]() KICIU pewnie pewnie,nie pali się ![]() ![]()
![]() |
#11214 |
Zakorzenienie
|
Oliwka
jaki cien jeszcze mam tłuszczyk ![]() joasi rozumiem ztym przewieszeniem co masz na mysli. Ale jak ono sie tworzy? Ja mam jednak wrazenie ze piersi mi zmalały bo ja miałam duzo gruczolu. I on może malec. |
![]() ![]() |
![]() |
#11215 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz lepsze wyjsciowke niz ja mozesz z nia robic rozne rzeczy do woli a i tak wyjdzie pieknie. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- A w ogole te zdjęcia nowe co mam w albumie co sie martwie ze krzywe daleko od siebie itd. wyslalam do dr Kasprzyka. Te zdjęcia, moją wyjściowke i co On o tym mysli bo jest ekspertem pierwszej klasy. Szczerze mowiac nie myslalam ze odpisze bo jest na pewno zajety. Jakie było moje zdziwienie jak dzis dostałam maila. Witam! wydaje mi się że przede wszystkim powinna sie Pani uzbroic w cierpliwość i dać sobie i piersiom czas. Blizny zostawic prosze na razie w spokoju- natomiast to co najważniesze to dobrze dobrane staniki- ten który Pani nosi jest tragiczny- fiszbina powinna odciskać sie w fałdzie podpiersiowym a nie 3 cm poniżej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11217 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, patrzcie co znalazłam. Nie wiem czy się nadają, czy są dobre dla cycolinek, bo się nie znam, ale może te, które już są 'po' powiedzą czy są dobre czy nie i może ktoś wtedy skorzysta
![]() http://gruper.pl/x.php/1,18363/Cala-...drniajace.html |
![]() ![]() |
![]() |
#11218 |
Wtajemniczenie
|
Agatko a jaki staniczek miałaś na tym zdjęciu dla doktora? kurde może oni by sklepy u siebie otwierali i za brafiterów robili, bo nic dokładnie nie powiedzą a wszystkie staniki złe
![]() wkurzające to jest, że nic innego, konstruktywnego się nie słyszy tylko czekać, czekać, czekać, uzbroić się w cierpliwość wrrrrrrrr żelkowe królewny to najbardziej cierpliwe kobiety na świecie ![]() ![]()
#11219 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() ![]() Wrzuciłam foty moich nowych cyców w nowych cycnikach , bez gąbek ![]() ![]() ![]() ![]() To dla mnie dużo znaczy...jak patrzyłam w lustro to jak nie na siebie!! zapakowałam się w rozmiar 65G . Latałam pół dnia jednym, bo już go nie zdjęłam i super ![]() Buziam wszystkie nowe i starsze, a także przyszłe cycolinki i zapraszam do albumiku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11220 |
Wtajemniczenie
|
Ilove nie masz łatwych piersi więc najlepsze będą anatomki, nimi łatwiej zniwelować błędy natury, które okrąglaski często uwypuklają
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.