Powiększanie piersi cz.7 - Strona 374 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-05, 10:04   #11191
siwa124
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Kochana Ty chyba też masz zaległości w galerii do nadrobienia
No wiem, ale taki mam ostatnio zapał że aż się rz*** chce. No masakra. Leń na każdym kroku - ale zdjęcia mam porobione - tylko wrzucić Obiecuje jak tylko będą (może nawet dzisiaj wieczorkiem) to napisze wielkimi literami o tym.
Stary 2012-04-05, 10:06   #11192
issabel1
Raczkowanie

Wiesz co sliczne ci te cycuszki wyszly jak widzisz nawet sie zastanawiam nad takim samym modelem
Z ta noga juz probowalam spoko nawet idzie no jakos sobie radzic bedzie trzeba tym bardziej ze moj TZ bedzie daaaleko ode mnie z dzieciaczkami w domu siedzial chyba sie zatesknie za nimi
Jak ja juz bym chciala na stole lezec
Stary 2012-04-05, 10:23   #11193
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivkaa200 12.07 - 99
Olivko kochana już nawet jedyneczka u Ciebie z przodu zniknęła. Wiedząc ile już czekasz to ja cieszę się za Ciebie Ja to czekam do przyszłego tygodnia, bo wtedy będę wiedzieć co robimy dalej, ale raczej w grudniu jednak ten mój zabieg
Dzień doberek dziewczynki
Juz 99 dnipamietam jak dzis że Nadince i Malince tyle brakowalo a ten czas zlecial jak jeden dzienCiesze sie niesamowicie ale powoli zaczyna mnie strach brac czy wyniki beda dobre i czy wytrzymam ten bol

Kiciu dopisz nasz Klaudeczke Trzymam kciuki za Ciebie zeby jakos sie udalo w lipcu zrobic ta operacje

anika powodzenia na konsultacji mysle ze dogadasz sie z pania doktorwracaj do nas z dobrymi wiadomosciami

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Edytowane przez Olivkaa200
Czas edycji: 2012-04-05 o 10:24
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:49   #11194
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Hej dziewczyny - na wstępie - anika powodzonka - ja byłam na konsultacji no i minęły dzisiaj 3 miesiące - równiuteńkie ale nie cycuchy tylko miesiące ;P

Nie jestem zadowolona z wizyty - mój lekarz nie widzi problemu - powiedziałam mu że mam te marszczenia - nie był w stanie stwierdzić czy to implant się pomarszczył czy to jakieś moje mięśnie - ogólnie powtarzał że za mało masuję - i mam masować dużo więcej i że mam zbierać piersi do środka - Mya pisałaś mi że nie powinnam tak ich zbierać a On powiedział że powinnam, więc nie wiem co mam robić, nie chcę potem po zbieraniu piersi do środka po zdjęciu stanika mieć jakichś fałd czy zapadnięć.... zapytałam jakie mam nosić teraz staniki i jak układać pierś bo widzę że mi ta lewa ucieka na bok - to stwierdził - znowu - że każde staniki co zbierają do środka - i chyba chodziłomu nawet o takie jak typu push-up - bo jak mi złapał cycki i podniósł to tylko w push-upie taki efekt osiągnę. Nie powiedział jak mam układać piersi - czy jakoś specjalnie czy nie, zapytałam go gdzie mi ciął mięsień w którym miejscu dokładnie - to wskazał właśnie to miejsce gdzie mam te fałdy od mostka u góry do dołu - tak wskazał ten łuk właśnie - sama nie wiem co o tym myśleć - dodam wieczorkiem focie to może coś moi doradzicie.... buziaki a tymczasem muszę spadać - dzisiaj akcja - mycie okien - bleeee

dodam że pochwalił moje blizenki - ale z nich to sama jestem zadowolona - pisałam Wam o Verdermie - jest rewelacyjny

Edytowane przez magdalena_81
Czas edycji: 2012-04-05 o 10:53
magdalena_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 11:06   #11195
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

magdalenko ciężka sprawa. Wyślij zdjęcia tak jak wspominałaś to może coś wymyślimy.

Dobrze chociaż, że blizny Ci sie ładnie goją
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 11:12   #11196
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
To zabiore sie z Toba do doktora Jezeli chodzi o okragle to chcac te same wymiary jak przy anatomkach musiala bym wybrac 520cc lub 560cc wiec dla mnie za duzo przed ciaza zostane przy anatomkach bo jak widze piersi mune to wcale płaskie nie sa takie jakbym mi wyszły to bym skakała z radościale jeszcze wszysko przede mna w dniu operacji zadecyduje
Jasne jedź że mną Ty masz inna wyjściowej niż ją ją musiałam skórę wypełnić. ale sama widzisz jak moje zmalały. może od diety?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 11:15   #11197
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
magdalenko ciężka sprawa. Wyślij zdjęcia tak jak wspominałaś to może coś wymyślimy.

Dobrze chociaż, że blizny Ci sie ładnie goją
wrzucę na pewno wieczorkiem będę liczyła na Wasze opinie - dam znać na forum jak dodam - ach ten internet pożeracz czasu - spaaadam do tych okien

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 11:20   #11198
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Jasne jedź że mną Ty masz inna wyjściowej niż ją ją musiałam skórę wypełnić. ale sama widzisz jak moje zmalały. może od diety?

Weszłam do Twojego albumiku patrze a tam jakies nowe zdjęcia gdzie to sie było? jak to Twoje autko te czerwone to wpadaj po mnie i jedziemy Ty miałas inna wyjsciowke fakt ale ja jestem szersza wiec jezeli bym chciala okragle w tych samych wymiarach to 520cc lub 560cc a to dla mnie za duzo i bym z tymi okragłymi byla wielka baba wiec zostane przy anatomkach a Ty juz sie nie odchudzaj bo cien niedlugo zostanie z Ciebie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 11:37   #11199
_martus_
Raczkowanie

jooasi ja mam to samo, mam swoje uwagi co do wyglądu, ale tego, co mam nie oddałabym za nic a Ty się nie czepiaj. moim zdaniem lepszy taki nieoczywisty, co nie krzyczy już z daleka "sztuczny jestem" nawet jak najpiękniej zrobiony
magdalena- myślę, że różne są szkoły- ja po operacji dostałam właśnie od lekarza właśnie stanik typu balkonetka, taki właśnie zbierający w górę i do środka (choć oczywiście bez fiszbin i z pasem na górze). i powiem Ci, że testowałam polecane sportowce - triupmh workout i triaction i w każdym z nich mam wrażenie, że mi się cycki rozjeżdżają na boki i na zewnątrz w dół i boję się je nosić na czas gojenia, że mi tak wrosną rozjechane gdzie ucho nie przyłożysz, tam inaczej słychać. z maścią na blizny tak samo- mi lekarz mówił, że mogę smarować jak tylko znikną strupki- choćby i tydzień po operacji. a tu przeczytałam, że po odpadnięciu strupków trzeba odczekać 3 tygodnie.

a co do staników znalazłam jeden sportowy triumph dobrze zbierający do środka i w górę, ale ten z kolei spłaszcza cycki strasznie i też strach, bo przecież nie powinien uciskać...
Stary 2012-04-05, 11:50   #11200
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Isabel dasz radę czego się nie robi by spełnić marzenia ) ) ja zbierałam na swoje piersi równo od matury czyli...5 lat!!!! a potem musiałam wyciąć guzka i odczekac 4 miesiace . potem meczylam sie z wynikami badań przychodziłam na operacje i wracałam z kwitkiem wiec najwazniejsze jest trwac w postanowieniu i dazyc do celu )
co do diety to ja malo jem aaa dzis ledwo załóżyłam jeansy ;// masakraaa
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 12:27   #11201
klaudeczka2010
Zadomowienie

ZABOOOOOOOOOOO KOCHANA...coś czułam że ktoś mnie całuje i nie wiedziałam o co chodzi..a to ty:cmok : kochanie już teraz to UWIERZCIE lub nie...ale cycki będą...tam to po 1 wiadomo-problemy finansowe wypadły,po 2 coś nie mogłam się przekonać to tych cycków od pani dr....i chcę takie jakie mi zaproponował pan Węgrzyn ..TERAZ WIEM ŻE PÓJDĘ TAM NA LUZIKU

PUK PUK która się zajmuje odliczanką KICIA czy OLIWKA..możecie mnie wrzucić do odliczanki!!!

I MAYU, słonko pytam od początku..bo wiadomo ze pojemnoiść się zmieni...szerokość 12cm,wysokość 13,1.tylko projekcja z 6cm na 5,1...co o tym sądzisz????jak mówiłam..dla mnie idealne na przymiarce,on miał te sizery jakie trzeba nie to co moja dr...nawet te 330 cc były duze a co dopiero 390..dużoo za duże dla mnie,mam tylko nadzieję że wypełnią co mają wypełnić,pan dr powioedział że bezz problemu....... ..I NIE MOGĘ SIĘ DOCZKAĆ SPAKOWANEJ WALIZKI...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 13:12   #11202
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Isabel dasz radę czego się nie robi by spełnić marzenia ) ) ja zbierałam na swoje piersi równo od matury czyli...5 lat!!!! a potem musiałam wyciąć guzka i odczekac 4 miesiace . potem meczylam sie z wynikami badań przychodziłam na operacje i wracałam z kwitkiem wiec najwazniejsze jest trwac w postanowieniu i dazyc do celu )
co do diety to ja malo jem aaa dzis ledwo załóżyłam jeansy ;// masakraaa
Ja nad op. myslalam juz dawno temu ale mialam jakas cicha nadzieje ze niunia sie urodzi to mi piersiatka zostana a tu lipa wyssal ssaczek wszystko ile sie dalo a pozniej to az wstyd bylo mi przed mezem rozebrac i w ogole wpadalam w jakas depreche przez to A teraz kiedy mi jeszcze bardziej zmalaly to powiedzialam sobie dosc! cos z tym trzeba zrobic najpierw chcialam mniej inwazyjnie probowalam tabletek na bazie ziol jedne nic nie daly w sumie to wlosy zaczely mi rosnac i paznokcie sie polepszyly ale tam gdzie mialo zadzialac nic nie ruszylo - pozniej nastepne no te troszke wypelnily ale ile mozna tego zrec i tak na same tablety wydalam ponad tysiac . Wiec w koncu decyzja z dnia na dzien sie zdecydowalam zaczelam wszystko planowac no i juz mam 20 dni do op. Wszystkich postawilam na nogi Heh powiem Wam ze moja srednia cora czasami chce sie ze mna kapac a mi normalnie jest wstyd Teraz sie to zmieni

E no przeciez w przeciagu kilku dni nie przytylas moze to jakas opuchlizna dziewczyny pisalaly ze brzuch tez czasami puchnie
Stary 2012-04-05, 13:28   #11203
izzi42
Raczkowanie

CZeść dziewczynki:r oza:ściskam wszystkie bardzo mocno

tak was podczytuje od paru dni, ale dopiero dziś mam siłe coś napisać, kurcze tak mnie to chorubsko dopadło teraz to nawet nie wiem kiedy lekarz mnie zoperuje, muszę wyzdrowieć, na dodatek podobno jakas rwa kulszowa mnie dopadła dostalam lek nimesilciekawe czy nie jest przeciwskazaniem do zabiegu jak coś wiecie to dajcie znać.

a tak wogóle to znowu mam dylemat ostatni dobór implantu to szer 12,5, wys 10,5 projek 6 apojem 330g allergan joasi i may co o tym myślicie, bo znowu kołataja sie mysli w głowie, a tak bylo by juz po sprawie. a może mentorki tak je tu chwalicie

kurcze wysłałam pare zaproszeń przyjmijcie dziewczynki też bym sobie poogladała troszkę cycuni

ściskam i do zobaczyska

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:39   #11204
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
CZeść dziewczynki:r oza:ściskam wszystkie bardzo mocno

tak was podczytuje od paru dni, ale dopiero dziś mam siłe coś napisać, kurcze tak mnie to chorubsko dopadło teraz to nawet nie wiem kiedy lekarz mnie zoperuje, muszę wyzdrowieć, na dodatek podobno jakas rwa kulszowa mnie dopadła dostalam lek nimesilciekawe czy nie jest przeciwskazaniem do zabiegu jak coś wiecie to dajcie znać.

a tak wogóle to znowu mam dylemat ostatni dobór implantu to szer 12,5, wys 10,5 projek 6 apojem 330g allergan joasi i may co o tym myślicie, bo znowu kołataja sie mysli w głowie, a tak bylo by juz po sprawie. a może mentorki tak je tu chwalicie

kurcze wysłałam pare zaproszeń przyjmijcie dziewczynki też bym sobie poogladała troszkę cycuni

ściskam i do zobaczyska
izzi dobrze Cię widziec cholerka rozchorowałaś się akurat na czas op teraz się kuruj żebyś szybko wyzdrowiała i nadrobiła to co na Ciebie czekało trzymam kciuki
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:55   #11205
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
izzi dobrze Cię widziec cholerka rozchorowałaś się akurat na czas op teraz się kuruj żebyś szybko wyzdrowiała i nadrobiła to co na Ciebie czekało trzymam kciuki
dzieki kochana
kurcze stresik od nowa, a było tak blisko

a co u Ciebie?

pozdrowionka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 15:08   #11206
jooasi
Wtajemniczenie

Agato choćby skóra i kości z Ciebie zostały to 0,5l implantu nie odchudzisz, silikon nie schodzi razem z tłuszczykiem Ty masz jakieś złudzenia optyczne kobito bo im jesteś chudsza tym cycki większe się wydają i bardziej widoczne a nie odwrotnie
w ten sposób to by mogła mówić osoba z małym implantem a dużą ilością gruczołu
Stary 2012-04-05, 15:15   #11207
kicia_nh
Zadomowienie

Klaudeczko oczywiście, że Cię dodam. Wczoraj nie byłam w stanie wszystkiego przeczytać, bo czasu brak Ale zrobię to dzisiaj

A ja szczęśliwa, bo jutro TŻ w końcu wychodzi ze szpitala Już się nie mogę doczekać

Olivko no ja właśnie mam nadzieję, że nie w lipcu bo w takim wypadku nici z autka mojego by były. Fakt, fundusze też by były na operację, ale my teraz tak wszystko naraz mamy do zrobienia. Opłacić też podatek za działkę trzeba, notariuszy, ogrodzenie postawić, plany domu kupić. Ehh tego z działka i domem nie możemy przesunąć niestety. Więc mam wybór operacja czy samochód i operacja ale w późniejszym terminie. Ja nie wiem co mnie tak do tego auta ciągnie, bo ono ma już 15 lat a mimo wszystko tak je lubię w przeciwieństwie do mojego obecnego autka

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-04-05 o 15:20
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 15:42   #11208
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
dzieki kochana
kurcze stresik od nowa, a było tak blisko

a co u Ciebie?
izzi a u mnie bez zmian jeśli chodzi o op za 2 tyg dopiero mam konsultację i już się tak nie mogę doczekac... no właśnie i tu pytanie do wszystkich dziewczyn powiedzcie, patrząc na moją wyjściówkę jakie byście radziły żelki?

Cytat:

A ja szczęśliwa, bo jutro TŻ w końcu wychodzi ze szpitala Już się nie mogę doczekać
kiciu super!
Stary 2012-04-05, 16:35   #11209
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
kasikkk87 mam 160 cm wzrostu, 46 kg, pod biustem 72 cm i w biuście 79 cm, a jak u Ciebie??
ja mam 163 cm,waze 53,pod tak ja tyi w niby 82 nie wiem gdzie hehemasz zdjatko wyjsciowki??

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki To już dziś .
Tylko konsultacja, a czuję, jakby od tego zależało moje życie. Zaraz wyjeżdżamy, wizyta na 17.00. Na ulicy ślisko, w chałupie bałagan, ale nic to, sprawa cyckowa na pierwszym miejscu . A pytań do dr nie spisałam, bo nie wiem, o co mam pytać
Trzymajcie kciuki, żeby dr mi zafundowała 380<, większych nie wezmę i dalej będę latać z krzywulcami
Wrócimy w nocy, więc pewnie dopiero jutro napiszę, jak poszło. Papa.
czekamy na relacje)
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 17:09   #11210
izzi42
Raczkowanie

[QUOTE=ilovesleeping;33368 174]izzi a u mnie bez zmian jeśli chodzi o op za 2 tyg dopiero mam konsultację i już się tak nie mogę doczekac... no właśnie i tu pytanie do wszystkich dziewczyn powiedzcie, patrząc na moją wyjściówkę jakie byście radziły żelki?

wiesz ja bym brała anatomy moze takie jak mune, fajne beda cycunie z jej żelków,a wyjsciówki macie podobne. Specjalistkami od żelek sa Maya i Joasi napewno coś doradza

pozdrowionka
Stary 2012-04-05, 17:51   #11211
201711291009
Konto usunięte

Cytat:

wiesz ja bym brała anatomy moze takie jak mune, fajne beda cycunie z jej żelków,a wyjsciówki macie podobne. Specjalistkami od żelek sa Maya i Joasi napewno coś doradza
no właśnie z Myą już gadałam i też mówiła o anatomach ja bym chciała nieduże, ale jak tu siedzę z Wami to myślę o coraz większych hehe. Ale nie nie, nie mogę ale coś kolo 350 bym chciała co myślicie? Mya, Joasi?
Stary 2012-04-05, 18:18   #11212
tonia87
Rozeznanie

wrzuciłam zdjęcia ściśniętych cycuszków i cięć
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 19:04   #11213
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejos
KASIKKK to jesteśmy podobne wymiarowo i wagowo

KICIU pewnie pewnie,nie pali sięi dziękuję!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 19:15   #11214
Agatau88
Zakorzenienie

Oliwka
jaki cien jeszcze mam tłuszczyk

joasi
rozumiem ztym przewieszeniem co masz na mysli.
Ale jak ono sie tworzy?

Ja mam jednak wrazenie ze piersi mi zmalały bo ja miałam duzo gruczolu. I on może malec.
Stary 2012-04-05, 19:43   #11215
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejos
KASIKKK to jesteśmy podobne wymiarowo i wagowo

KICIU pewnie pewnie,nie pali sięi dziękuję!!
tyle ze ja bym chciala zrzucic te 3 kilo ale jakos nie potrafiebuziaki)oby operacja wreszcie sie powiodla)
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 20:08   #11216
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Ty miałas inna wyjsciowke fakt ale ja jestem szersza wiec jezeli bym chciala okragle w tych samych wymiarach to 520cc lub 560cc a to dla mnie za duzo i bym z tymi okragłymi byla wielka baba wiec zostane przy anatomkach a Ty juz sie nie odchudzaj bo cien niedlugo zostanie z Ciebie
Ty jeszcze dokladnie pogadaj z doktorkiem i bedzie git
Masz lepsze wyjsciowke niz ja mozesz z nia robic rozne rzeczy do woli a i tak wyjdzie pieknie.

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

A w ogole te zdjęcia nowe co mam w albumie co sie martwie ze krzywe daleko od siebie itd. wyslalam do dr Kasprzyka.
Te zdjęcia, moją wyjściowke i co On o tym mysli bo jest ekspertem pierwszej klasy. Szczerze mowiac nie myslalam ze odpisze bo jest na pewno zajety. Jakie było moje zdziwienie jak dzis dostałam maila.

Witam!

wydaje mi się że przede wszystkim powinna sie Pani uzbroic w cierpliwość i dać sobie i piersiom czas.
Blizny zostawic prosze na razie w spokoju- natomiast to co najważniesze to dobrze dobrane staniki- ten który Pani nosi jest tragiczny- fiszbina powinna odciskać sie w fałdzie podpiersiowym a nie 3 cm poniżej.
Stary 2012-04-05, 20:11   #11217
201711291009
Konto usunięte

Dziewczyny, patrzcie co znalazłam. Nie wiem czy się nadają, czy są dobre dla cycolinek, bo się nie znam, ale może te, które już są 'po' powiedzą czy są dobre czy nie i może ktoś wtedy skorzysta

http://gruper.pl/x.php/1,18363/Cala-...drniajace.html
Stary 2012-04-05, 20:17   #11218
jooasi
Wtajemniczenie

Agatko a jaki staniczek miałaś na tym zdjęciu dla doktora? kurde może oni by sklepy u siebie otwierali i za brafiterów robili, bo nic dokładnie nie powiedzą a wszystkie staniki złe
wkurzające to jest, że nic innego, konstruktywnego się nie słyszy tylko czekać, czekać, czekać, uzbroić się w cierpliwość wrrrrrrrr żelkowe królewny to najbardziej cierpliwe kobiety na świecie
Stary 2012-04-05, 20:19   #11219
mune
Raczkowanie

Cześć wszystkim Ja po pierwszych zakupach stanikowych....wskakuję w fiszbinki, wszystko ładnie się goi więc już mogę....ufff

Wrzuciłam foty moich nowych cyców w nowych cycnikach , bez gąbek Narrreeeszcie!!!!! Oczywiście stoję pokrzywiona, ale nie chce mi się już powtarzać sesji...
To dla mnie dużo znaczy...jak patrzyłam w lustro to jak nie na siebie!!

zapakowałam się w rozmiar 65G . Latałam pół dnia jednym, bo już go nie zdjęłam i super , nic mnie nie gniotło, a ceny też mnie nie rozwaliły, choć wydałam trochę, bo jeden mnie szarpnął...ale nie żałuję.

Buziam wszystkie nowe i starsze, a także przyszłe cycolinki i zapraszam do albumiku
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 20:20   #11220
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove nie masz łatwych piersi więc najlepsze będą anatomki, nimi łatwiej zniwelować błędy natury, które okrąglaski często uwypuklają co do rozmiaru to nie pamiętam Twoich wymiarków ale takie piersi koło 350cc pasują praktycznie każdej średniej budowy dziewczynie

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości