Mam 32 lata i nigdy nie miałem kobiety. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-05, 09:29   #31
_Matilde_
Biała Dama

Dot.: Mam 32 lata i nigdy nie miałem kobiety.

Cytat:
Napisane przez Dopefiend Pokaż wiadomość
Masz ponad 30 lat i to jest juz duzo za pozno na rozpoczecie zycia a szczegolnie wspolzycia z kobietami. Ja mam 23 lata, nigdy z zadna nie uprawialem seksu i niestety moj czass juz minal zeby cokolwiek zaczynać - zwyczajnie sie do tego nie nadaje.

Nie dołuje Cie, to ze jeszcze nie "zaliczyles"?
Bo mnie czasami strasznie. Za 10lat pewnie mi odbije albo sie z tym pogodze... w co watpie.
Jezus, a co to znaczy zaliczyć? Przelecieć po prostu? Wiesz, zawsze możesz iść do burdelu i zaliczyć bez wysiłku, za to za pieniądze, może to Ci doda pewności siebie.
Ale jak Was czytam to rozumiem niepowodzenia i desperację - z takim podejściem...

Webook
Filmweb
Last.fm

Edytowane przez _Matilde_
Czas edycji: 2012-04-05 o 09:34
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 09:46   #32
pendraiw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez appl2 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich.

Tytuł chyba mówi wszystko - mam 32 lata i nigdy nie obcowałem bliżej z kobietą, nigdy nie byłem w związku. Czy taki facet ma jeszcze szanse u jakiejkolwiek kobiety? Jak w ogóle takiej szukać? Jestem dość nieśmiały i bardzo nieobyty z kobietami, nie mam pojęcia jakie one są. Dbam o siebie, nie wyglądam chyba odrzucająco, jednak przystojny też nie jestem - zresztą nie gadałem o tym z żadną kobietą. Nie wiem czemu jestem skrajnie nieatrakcyjny dla nich.

Pytajcie o co chcecie, odpowiem na wszystkie pytania, jeśli to ma pomóc.
Co z tego że masz tyle lat i nigdy nie robileś czegoś? To Twoja indywidualna sprawa widocznie nie spotkałeś tej jedynej wartościowej dziewczyny.
Stary 2012-04-05, 10:44   #33
Irisfeal
Wtajemniczenie

Szczerze mówiąc to dla mnie to nie jest w ogóle jakieś nadzwyczajne, że w wieku 32 lat autor nie miał partnerki. Naprawdę czasem bardzo ciężko spotkać kogoś w kim byśmy się zakochali ze wzajemnością. Zwłaszcza w mniejszych miastach kiedy nie ma też takich możliwości poznawania nowych ludzi jak w dużych.. mnie dziwi wręcz jak niektórzy łatwo kogoś dla siebie poznają :p

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 11:16   #34
aqu
Raczkowanie

ło kurde tak Cie to martwi że masz 23 lata i jeszcze nikogo nie zaliczyłeś, jak Ty to ująłeś?
Za nic nie chciałabym trafic na kogoś takiego jak Ty. Po prostu żałosne to jest. Idź za radą jednej z dziewczyn i burdel odwiedź, upokorzysz się do końca. Jak widzę takie pdojście to aż żygać mi się chce... A potem dziwią się biedactwa, że żadna ich nie chce

A co do autora postu, to jak chcesz kogoś poznać, skoro większość czasu spędzasz w pracy i mało masz znajomych?
Żadna nie przyjdzie do Ciebie i nie zapuka do Twych drzwi jak ułani co przybyli pod okienko. Wybacz to głupie porównanie ale mam dopiero 23 lata
aqu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 11:28   #35
ElipsiX
Raczkowanie

Jeśli to nie prowo przykrywające jakieś badania socjologiczne to ..zgadzam się z jedną z osób powyżej, że chyba najlepiej "wydobyć" kogoś z otoczenia - bliższego lub dalszego.

Mało znajomych - zastanawiałeś się dlaczego? Może zbytni krytycyzm wobec siebie, który paraliżuje dzaiałania? Słuchaj, zrób w wolnym czasie burzę mózgu i wypisz na kartce cechy, które w sobie LUBISZ. Oczywiście, w miarę obiektywnie Po czym wbij je sobie do głowy. Nie polubią inni człowieka, który sam siebie nie lubi. Takie tam rady z życia wzięte. Pewnie doradzą ci jeszcze inni, więc zbierz te rady do kupy. A próbowałeś gadki z psychoterapeutą? A może Poradnia Osobista lub coś podobnego? Zawsze warto spojrzeć z trzeciej strony. Tyle ode mnie. Powodzenia!
ElipsiX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 13:43   #36
UserOne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez appl2 Pokaż wiadomość
UserOne - widzisz, to nie jest takie proste.
To, czyli co ?
Z takim podejściem do życia ("nie da się" , "to nie jest proste", "Polakowi zawsze wiatr w oczy" itd.) nic się nie osiągnie...
UserOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 14:34   #37
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aqu Pokaż wiadomość
ło kurde tak Cie to martwi że masz 23 lata i jeszcze nikogo nie zaliczyłeś, jak Ty to ująłeś?
Za nic nie chciałabym trafic na kogoś takiego jak Ty. Po prostu żałosne to jest. Idź za radą jednej z dziewczyn i burdel odwiedź, upokorzysz się do końca. Jak widzę takie pdojście to aż żygać mi się chce... A potem dziwią się biedactwa, że żadna ich nie chce
Teraz kazda bedzie sie przyczepiac do jednego gluspiego slowa.
Nie jestem takim typem, ktoryby pochwalał wyrywanie, przelecenie, zapomnienie, szsukanie kolejnej "ofiary"

Nie kreci mnie seks wylacznie za pieniadze. Takie jakies ni jakie to jest ;p

Nie dziwie się, że zadna mnie nie chce. Znam swoje wady i wiem, ze nie nadaje sie do zycia z inna osoba ani do seksu bo tego niestety w ogole nie czuje, nawet nie potrafie sobie siebie wyobrazic w takiej sytuacji.

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Specjalnie się zarejestrowałaś zeby odpowiedziec na moj komentarz?
ALE
"Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć
Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz"
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 14:56   #38
Clood
Zadomowienie

Cytat:
A przecież nie będe celować w 10 lat młodsze, bo dla mnie to jeszcze dzieci.
za to masz u mnie już duży plus

Clood jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 14:57   #39
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Nie dziwie się, że zadna mnie nie chce. Znam swoje wady i wiem, ze nie nadaje sie do zycia z inna osoba ani do seksu bo tego niestety w ogole nie czuje, nawet nie potrafie sobie siebie wyobrazic w takiej sytuacji.
Ale czemu się nie nadajesz? "Każda potwora znajdzie swego amatora" - niby frazes, ale znam MNÓSTWO osób, z którymi nie potrafiłam zamienić nawet kilku zdań (bo mnie tak wkurzały swoim jestestwem), a były w związkach... czyli jednak znalazł się ktoś kto te osoby trawił... czy tam nawet kochał

A co do pogrubionego, to nie czaję. Nie czujesz popędu? Nigdy sobie nie wyobrażałeś takiej sytuacji?
Ja dziewictwo straciłam w wieku 21 lat, ale wcześniej już czułam i wiedziałam "czym to się je", znałam reakcje swojego ciała i ogólnie "byłam gotowa". Więc wnioskuję, że u Ciebie po prostu libido leży i kwiczy?
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 15:02   #40
Clood
Zadomowienie

Cytat:
Ale czemu się nie nadajesz? "Każda potwora znajdzie swego amatora" - niby frazes, ale znam MNÓSTWO osób, z którymi nie potrafiłam zamienić nawet kilku zdań (bo mnie tak wkurzały swoim jestestwem), a były w związkach... czyli jednak znalazł się ktoś kto te osoby trawił... czy tam nawet kochał
życiowy tekst masz 100% rację

Stary 2012-04-05, 15:09   #41
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Masz za wysokie oczekiwania.
Najlepiej dziewica w wieku +/- 3 lata takim jak ty, oczywiscie nie poznana przez internet tylko w super naukowym kółku zainteresowań mikrobiologów, nie desperatka, ale żeby była wyrozumiała na twoje zerowe doświadczenie życiowe i prawdopodobnie seksualne i spokojnie wprowadziła cię w świat obycia z kobietami...
Ta, trochę tego za dużo. Może po prostu znieś poprzeczkę wiekową, będzie łatwiej. Zawsze możesz rzucać się na 70 latki jak wolisz starsze[COLOR="Silver"]
a gdzie to masz napisane, bo ja nie widzę, żeby autor wątku napisał coś takiego

89,9->73,2

spinoholiczka

[COLOR="Gray"]thriatlon - finished!
Pudel123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 15:14   #42
aqu
Raczkowanie

Skoro w ogóle "tego" nie czujesz, to dlaczego tak przeżywasz, że jeszcze nigdy z kobietą nie byłeś?

Nie ma słów które opisałyby jak brzydzę się takim podejściem - byle kogo, byle kiedy i gdzie - byle zaliczyć. I to się tyczy jednej i drugiej płci.

Masz 23 lata a mówisz jakbyś był 80letnim dziadkiem którego nic już nie czeka, na wszystko jest za późno.

Nie, nie zarejestrowałam się tylko po to, żeby Tobie odpowiedzieć na komentarz..
aqu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 15:15   #43
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Teraz kazda bedzie sie przyczepiac do jednego gluspiego slowa.
Nie jestem takim typem, ktoryby pochwalał wyrywanie, przelecenie, zapomnienie, szsukanie kolejnej "ofiary"

Nie kreci mnie seks wylacznie za pieniadze. Takie jakies ni jakie to jest ;p

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Specjalnie się zarejestrowałaś zeby odpowiedziec na moj komentarz?
Będę się czepiać jednego słowa bo właśnie zawarłeś w nim więcej niż w reszciewypowiedzi. A mianowicie brak szacunku do kobiet. I właśnie dlatego Cię żadna nie chce. Jakbyś chciał mógłbyś choć spróbować się zmienić, bo znać wady a walczyć z nimi to dwie różne rzeczy. Ale rozumiem, zawsze łatwiej narzekać

Webook
Filmweb
Last.fm
Stary 2012-04-05, 15:22   #44
fobia04
Raczkowanie

przeprasza, pomyliłam wątki

Edytowane przez fobia04
Czas edycji: 2012-04-05 o 15:25 Powód: pomyliłam wątki aaa
fobia04 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 15:25   #45
Clood
Zadomowienie

kiedyś mi kolega (też taki spokojny, wrażliwy, wstydliwy domator) opowiadał, że jakby nie poznał swojej obecnej dziewczyny to poszedłby do burdelu przeżyć swój pierwszy raz, sam twierdził, że byłoby to dla niego uwłaczające, ale nie wytrzymałby zwyczajnie i psychicznie i fizycznie, więc mam pewną dozę empatii do starawych prawiczków...

chociaż koliduje to z moim bardzo negatywnym poglądem na sprawy kur**twa (czy to dawcy czy biorcy)...

Stary 2012-04-05, 15:31   #46
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Autorze, jestem w szoku, po raz pierwszy jakiś mężczyzna mówi, że 23 letnia partnerka to dla niego dziecko.
Ja bardzo często spotykam się z takim poglądem u facetów około 30 Ba, nawet mój 26 - letni brat twierdzi, że woli dziewczynę trochę starszą niż jakąs 20 - latkę. Może to jakaś nowa moda

Cytat:
Masz ponad 30 lat i to jest juz duzo za pozno na rozpoczecie zycia a szczegolnie wspolzycia z kobietami. Ja mam 23 lata, nigdy z zadna nie uprawialem seksu i niestety moj czass juz minal zeby cokolwiek zaczynać - zwyczajnie sie do tego nie nadaje.
A niby czemu za późno? To jak człowiek kończy powiedzmy 23 lata, to juz koniec i będzie żył w czystości do śmierci? Bzdury. Seks jest tak mało skomplikowaną i naturalną czynnością, że nie wiem jak można sie do niej nie nadawać

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc to dla mnie to nie jest w ogóle jakieś nadzwyczajne, że w wieku 32 lat autor nie miał partnerki. Naprawdę czasem bardzo ciężko spotkać kogoś w kim byśmy się zakochali ze wzajemnością. Zwłaszcza w mniejszych miastach kiedy nie ma też takich możliwości poznawania nowych ludzi jak w dużych.. mnie dziwi wręcz jak niektórzy łatwo kogoś dla siebie poznają :p
Znam tylu singli i ludzi, którzy znaleźli pierwszego partnera po 30, że mnie to w ogóle nie dziwi. Żeby daleko nie szukać: mój 32 - letni kuzyn w tym roku bierze ślub, przed aktualną dziewczyną, z którą jest od 2 czy 3 lat zawsze był sam, zapracowany, żyjący w swoim świecie. Poznał ją (przez internet) i wszystko się zmieniło
Stary 2012-04-05, 16:13   #47
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kaja-ja Pokaż wiadomość
A co do pogrubionego, to nie czaję. Nie czujesz popędu? Nigdy sobie nie wyobrażałeś takiej sytuacji?
Ja dziewictwo straciłam w wieku 21 lat, ale wcześniej już czułam i wiedziałam "czym to się je", znałam reakcje swojego ciała i ogólnie "byłam gotowa". Więc wnioskuję, że u Ciebie po prostu libido leży i kwiczy?
Poped jest.

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
A niby czemu za późno? To jak człowiek kończy powiedzmy 23 lata, to juz koniec i będzie żył w czystości do śmierci? Bzdury. Seks jest tak mało skomplikowaną i naturalną czynnością, że nie wiem jak można sie do niej nie nadawać
Jak widać jakoś można. Nie umialbym z rzadna dziewczyna nic zrobic, nie mam seksu we krwi.
Wyprowadziłem się z domu juz dawno (przed 18), jeszcze szybciej zaczalem wloczyc sie po nocach i duzo pić (problemu z alkoholem nie mam) jak mialem 14lat to juz poszedlem do pracy (nie do roznoszenia ulotek, tylko do normalnej) Oczywiscie nie na stale troszke maja, czerwiej i lipiec.
Jak widzisz wszystko szybko sie u mnie zaczelo tylko nie...
Po prostu mi jest wstyd przed samym soba, ze jeszcze nie mam tego za soba.
Dzisiaj 18 są juz doswiadczone a co dopiero 20+
A strasznie bym sie czul gdybym wyszedl (a bym wyszedl) na niedojde a duma nie pozwala zeby sie przyznac, ze jestem...

Matilde
Jak komus w miejscu publicznym sie wymsknie bąk to tez od razu zakladasz, ze to cham, menel itp.?

Aqu
W zwiazek i seks nie wierze jak 80letni schorowany dziad
Niewidze po prostu rzadnych czynnikow dla ktorych ktorakolwiek by chciala ze mna być. (normalna dziewczyna, nie jakas pijaczka, czy nadeta prostaczka)
ALE
Stary 2012-04-05, 16:39   #48
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
A strasznie bym sie czul gdybym wyszedl (a bym wyszedl) na niedojde a duma nie pozwala zeby sie przyznac, ze jestem...
Mogę Ci napisać, że u mnie też wszystko późno się odbywało, też się wstydziłam, a jak przyszło co do czego, to chłopak mi nie chciał wierzyć, że jestem niedoświadczona Nie możesz więc wiedzieć czy z Ciebie też nie jest taki naturalny talent

Jeśli chodzi o dumę, to radzę ją w tej kwestii schować do kieszeni i po problemie.
Stary 2012-04-05, 17:47   #49
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Jak widać jakoś można. Nie umialbym z rzadna dziewczyna nic zrobic, nie mam seksu we krwi.
Oj boziu. Większej bzdury w życiu nie czytałam! Jak można nie mieć seksu "we krwi"?
Nie słyszałeś o czymś takim jak "rozmnażanie"? I o tym, że KAŻDY żyjący organizm się rozmnaża? A więc KAŻDY żyjący organizm ma niejako "seks we krwi"? Zbyt ludzko, a mało "zwierzęco" podchodzisz do tematu.

Cytat:
Mogę Ci napisać, że u mnie też wszystko późno się odbywało, też się wstydziłam, a jak przyszło co do czego, to chłopak mi nie chciał wierzyć, że jestem niedoświadczona Nie możesz więc wiedzieć czy z Ciebie też nie jest taki naturalny talent

Jeśli chodzi o dumę, to radzę ją w tej kwestii schować do kieszeni i po problemie.
U mnie było dokładnie to samo Ja miałam 21 lat jak straciłam dziewictwo i byłam w sumie jedną z ostatnich wśród moich koleżanek. Ale nigdy nie czułam się z tego powodu gorsza, nigdy nie widziałam w tym powodu do wstydu. Fakt, że czasem zazdrościłam, ale po prostu nie chciałam (chociaż miałam ku temu okazje niejedną) uprawiać seksu z kimkolwiek, bez jakiegokolwiek uczucia. Całowanie, macanki czy inne duperele miały miejsce, ale seks nie (żaden, oralny też). I tyle - cała moja filozofia w tym była, że jeśli seks to z kimś, w kim przynajmniej się porządnie zauroczę. Nie moja wina, że taki się znalazł dopiero jak miałam 21 lat Nie widzę powodu do wstydu...
Stary 2012-04-05, 18:16   #50
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie było dokładnie to samo Ja miałam 21 lat jak straciłam dziewictwo i byłam w sumie jedną z ostatnich wśród moich koleżanek.
Jak dobrze wiedzieć że nie jestem jedynym mamutem
Stary 2012-04-05, 18:17   #51
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Poped jest.

Wyprowadziłem się z domu juz dawno (przed 18), jeszcze szybciej zaczalem wloczyc sie po nocach i duzo pić (problemu z alkoholem nie mam) jak mialem 14lat to juz poszedlem do pracy (nie do roznoszenia ulotek, tylko do normalnej) Oczywiscie nie na stale troszke maja, czerwiej i lipiec.
Jak widzisz wszystko szybko sie u mnie zaczelo tylko nie...

Matilde
Jak komus w miejscu publicznym sie wymsknie bąk to tez od razu zakladasz, ze to cham, menel itp.?

Aqu
W zwiazek i seks nie wierze jak 80letni schorowany dziad
Niewidze po prostu rzadnych czynnikow dla ktorych ktorakolwiek by chciala ze mna być. (normalna dziewczyna, nie jakas pijaczka, czy nadeta prostaczka)
Jeśli naprawdę się wypsnie, i ktoś widać że umiera ze wstydu i przeprasza jak może, to nie. Jak udaje że nic się nie stało, już trochę tak. A jak nie daj Boże się z tego śmieje to jest mi fizycznie niedobrze w jego towarzystwie. Ale bąk to sprawa fizjologii (poniekąd jak seks) w przeciwieństwie do słownictwa, które jest nabyte i dlatego świadczy o kulturze. A szczególnie pisane, bo rozumiem palnąć coś w rozmowie na szybko w nerwach, ale pisząc coś zastanawiamy się nad tym i widzimy jak wypowiedź wygląda, jeśli pewne wyrażenia nie rażą to świadczy o wypowiadającym się bardzo wymownie

Webook
Filmweb
Last.fm
Stary 2012-04-05, 18:20   #52
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
Jak dobrze wiedzieć że nie jestem jedynym mamutem
Osobiście wolę określenie Ostatni samuraj
Stary 2012-04-05, 19:28   #53
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:

Taa jak ja nawet calowac nie potrafie czy jej tak przytulic zeby poczula sie dobrze ;p zawsze wyczuwam zniechecenie.

Nie potrafie.

Cytat:
Oj boziu. Większej bzdury w życiu nie czytałam! Jak można nie mieć seksu "we krwi"?
Nie słyszałeś o czymś takim jak "rozmnażanie"? I o tym, że KAŻDY żyjący organizm się rozmnaża? A więc KAŻDY żyjący organizm ma niejako "seks we krwi"? Zbyt ludzko, a mało "zwierzęco" podchodzisz do tematu.
Rozmnażanie? Coś kiedyś mi się obiło o uszy ale niezbyt czaje co to jest

Co na to poradze, ze mam taką ułomność?
Dla Ciebie moze to być smieszne - dla mnie nie jest. Ale rozumiem Ciebie w 100%, ciezko jest ogarnac klimat osoby, dla ktorej zupelnie ludzka rzecz jest obca.
ALE
Stary 2012-04-05, 20:16   #54
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Co na to poradze, ze mam taką ułomność?
Dla Ciebie moze to być smieszne - dla mnie nie jest. Ale rozumiem Ciebie w 100%, ciezko jest ogarnac klimat osoby, dla ktorej zupelnie ludzka rzecz jest obca.
Nie jest śmieszne to, że jesteś niedoświadczony. Śmieszne jest to, że piszesz że nie potrafisz całować/pieścić dziewczyny/uprawiać seksu itp.
Skąd wiesz, że nie potrafisz?
Napisałeś, że zawsze odczuwasz zniechęcenie... wiesz, jak mnie próbowali całować/całowali faceci, którymi nie byłam zainteresowana, to też zapewne odczuwali zniechęcenie.
A jak komuś się spodobasz, to zapewniam, że ostatnie co odczujesz, to zniechęcenie Twoją osobą.
Przecież każdy przerabiał (w różnym wieku) etap braku doświadczenia. Każdy kiedyś nie umiał całować, nie umiał pieścić drugiej osoby, nie wiedział o co chodzi w seksie... ale to nie są rzeczy na miarę doktoratu z fizyki kwantowej - nawet najgorsze tłumoki radzą sobie z seksem, o czym świadczy ilość palantów chodzących po świecie
Wyluzuj chłopie, naprawdę. Z takim podejściem, to nigdy nie "zaliczysz"
Stary 2012-04-05, 20:38   #55
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Nie jest śmieszne to, że jesteś niedoświadczony. Śmieszne jest to, że piszesz że nie potrafisz całować/pieścić dziewczyny/uprawiać seksu itp.
Skąd wiesz, że nie potrafisz?
Napisałeś, że zawsze odczuwasz zniechęcenie... wiesz, jak mnie próbowali całować/całowali faceci, którymi nie byłam zainteresowana, to też zapewne odczuwali zniechęcenie.
A jak komuś się spodobasz, to zapewniam, że ostatnie co odczujesz, to zniechęcenie Twoją osobą.
Przecież każdy przerabiał (w różnym wieku) etap braku doświadczenia. Każdy kiedyś nie umiał całować, nie umiał pieścić drugiej osoby, nie wiedział o co chodzi w seksie... ale to nie są rzeczy na miarę doktoratu z fizyki kwantowej - nawet najgorsze tłumoki radzą sobie z seksem, o czym świadczy ilość palantów chodzących po świecie
Wyluzuj chłopie, naprawdę. Z takim podejściem, to nigdy nie "zaliczysz"
Tyle lat co chodze na ziemi jeszcze taka sytuacja nie miala miejsca. Jak juz jakas cos probowala to chyba tylko z litosci? Zeby mi smutno nie bylo czy co... było ich kilkanascie i kazda mniej wiecej tak samo - odniechcenia. Nie wydaje mi sie zebym byl jakis tragiczny ale nie ma nic we mnie co by mogla jakas pociagac ;p

A jestem zbyt charakterny zeby korzystać z litosci drugiej osoby

Wolalbym zdechnac zachlany z ch... w dloni na fotelu niz byc w takiej sytuacji jak opisywany w tym watku chlopak <link>
ALE
Stary 2012-04-05, 20:53   #56
zielona87
Zadomowienie

Dopefiend-> Nie rozumiem skąd w Tobie takie przekonanie o tym że nikomu sie spodobasz, ze wyjdziesz na idiotę czy niedorajdę. Jeżeli chodzi o wygląd... nie wiem jak bardzo szpetny musiałbyś byc żeby nie trafić w niczyje gusta... a charakter... z tego co piszesz myślę że to Ci głownie przeszkadza,ale co ci szkodzi pracowac nad sobą...?
Faceci siedzący na tyłku i płaczący na babskim forum że nikt ich nie chce jakoś nie powodują u mnie nagłego przypływu pożądania... racja:P
CP od 26.01.2013
Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC

Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013
Start 70kg
Jest 66 kg
Cel 63 kg
zielona87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 20:58   #57
201604181004
Konto usunięte

Mówcie i pocieszajcie go jak chcecie gdybym poznała faceta który jest 32 letnim prawiczkiem raczej nieprędko zagościłby w mojej sypialni. Jakoś tak średnio mi się widzi związek z osobą która ma problemy z budowaniem relacji (na boga to jest widać czarno na białym że to nie kwestia tego że nikogo w życiu nie spotkał tylko kwestia jego podejścia w 100% ) poza tym i tak już powinien iść do seksuologa z powodu swojej bariery, nie chciałoby mi się jej osobiście pokonywać WIĘC z punktu widzenia potencjalnej samicy rozpłodowej moja rada jest taka: idź do terapeuty uporządkuj swoje życie a potem się bierz za kobiety bo na tym etapie omijałabym cię szerokim łukiem, bo jest po prostu źle - patrzysz na wszystko strasznie krytycznie, smęcisz, masz chyba barierę związaną z seksem...
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 21:37   #58
Bialy kruk
Raczkowanie

Jestem podobnym facetem jak autor tematu. Mam 32 lata i nie mialem dziewczyny. Z jedna sie tylko spotykalem, ale nie mialem z nia blizszych relacji. Mialem takze kilka randek z internetu. Ale to bylo dawno temu. Nie wytrzymuje z samotnosci, caly czas o tym mysle. Zalozylem jakis czas temu kilka podobnych tematow na Wizazu, dostalem sporo rad, ale z nich nie skorzystalem. Tez mam wyzsze wyksztalcenie, ale nie jestem lekarzem. W gry nie gram, ale sporo siedze przed netem. Staram sie urozmaicic zycie - silownia, kursy tanca. Wkrotce mam impreze z kursu i starsznie przed nia sie stresuje. Nie jestem przystojny, ale tez nie jestem starszny. Nawet kiedys sie zdarzylo ze dziewczyny mnie podrywaly, ale ja sam ich unikalem ( to bylo na ostatnich latach studiow - laski szukaly faceta na meza ). Obecnie czasami zdarza sie ze kimus sie spoosbam, ale nawet nie potrafie poglebic znajomosci z powodu braku doswiadczenia. Poza tym niektorzy dokuczaja mi poniewaz nie mam dziewczyny. Oczywiscie nie przyznaje sie do tego ze nie robilem tego z dziewczyna. I jesli bede z jakas tez sie do tego nie przyznam. Dziewczyny wola wojownikow, walczacych, wladczych facetow. A ja jestem skromny, niesmialy, mily, usmiechniety, malomowny, bez nalogow, nieasertwny i z dobrym sercem.
Bialy kruk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 21:40   #59
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny wola wojownikow, walczacych, wladczych facetow. A ja jestem skromny, niesmialy, mily, usmiechniety, malomowny, bez nalogow, nieasertwny i z dobrym sercem.
Durne miliony polek się na tobie nie poznały, a taki dobry towar

Naprawdę nie wiem kogo chcesz oszukać. Ideałów nie ma. To nie kwestia tego że wszystkie kobiety są podłymi ... które szukają samców alfa.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 21:44   #60
appl2
Przyczajenie

Witam wszystkich, nie sądziłem że aż tyle osób odpowie, czy to oznacza że wbudzam aż takie emocje?

Nie uważam się za desperata, napisałem na "babskim forum" bo chcę poznać opinie kobiet - to chyba oczywiste. Na typowo męskich forach odpowiedzi byłyby wulgarne, albo ludzie mogliby zrozumieć jak można być w moim wieku i być prawiczkiem. Nie żalę się, tylko stwierdzam fakty, żaliłem się w '98 na wycieczce szkolnej jak wszyscy koledzy z mojego pokoju poszli grać w "butelkę" z dziewczynami a ja zostałem sam w nocy. Wtedy było mi serio źle.

Nie chce mi się cytować poszczególnych osób, odpowiem tylko na pytanie które rzuciło mi sie w oczy - nie, nigdy sie nie całowałem.
Nie mam bariery przed seksem, po prostu czuje się nieatrakcyjny dla kobiet i mam niską samoocene. Zresztą na studiach jedna z dziewczyn powiedziała mi wprost że jestem nudny. Niby to było dawno, jednak zapamiętałem to sobie.

Pozdrawiam.
appl2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości