|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Ogólnopolski: http://www.groupon.pl/deals/cala-pol..._0_0_95&a=1661 Tylko szkoda że nie jest kwotowy a na konkretne zestawy.
|
#3842 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
właśnie zauważyłam, że mam w zbiorze Iwostin, Sensitia, Maseczka nawilżająco - odżywcza. Dostałam od mamy chyba z 2 miesiące temu ale zapomniałam dopisać
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już mam święta! Od jutra mam wolne aż do wtorku, choć we wtorek muszę wpaść na chwilę do pracy wysłać sprawozdania Jak dobrze pójdzie to w pt odbiorę prawko!Dziś w pracy zostałam skuszona Oriflame Przyszła taka dziewczyna z pełnymi torbami kosmetyków i wybrałam sobie wodę Dancing Lady 30ml za 22 zł i zamówiłam też szminkę Triple color, taką jak w załączniku - kolor Spectacular nude. (ale ta przyjdzie po świętach) Od jakiegoś czasu polowałam na te szminki ![]() Zużyłam: Płyn do płukania jamy ustnej Signal White now 500ml pasta Colgate Night Crystals odlewkę Sephora Wamilia i czekolada 20ml Edytko, ale nakupowałaś! Jak oceniasz żel peelingujący malinowo-miętowy z Ori? Bo zastanawiam sie nad zamówieniem go. Chociaż napisz czy zapach śliczny?
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratki zużyć
|
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Edyta, gdzie można kupić saszetkową sól do kąpieli z Joanny i co to za produkty Paloma Body Spa?
|
#3846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na plus szampon John Frieda z wymianki Cytat:
|
||
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
edyta niby duzo tego i duzo pewnie wydalas ale na pewno taniej cie to wszystko wyszlo niz jakbys miala kupowac w obcej walucie. No i sa to kosmetyki glownie dostepne w Pl wiec rozumiem twoje zapasy. Tez sie zawsze obkupuje ale potem na X miesiecy nie bedziesz musiala robic zakupow
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się w UK obkupiłam dużo taniej niż w PL. ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Hosenko, możesz już zrecenzować któreś z zakupionych mydełek?
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie chcialabym kiedys pojechac do Londynu
![]() ide eksperymentowac z ta pianka
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat w Londynie byłam
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Też lubię Londyn, byłam kilka razy i bardzo chciałabym jeszcze jechać. Mieliśmy z TŻ w planach pojechać na weekend, ale ceny nas zniechęciły.
Przejrzałam moje kosmetyki i kwiecień będzie bardzo marny pod względem zużyć. Widzę, że zużyję: -peeling Joanna żurawinowy -odżywkę Ziaja codzienna pielęgnacja -szampon 3 zioła Pollena Savona do włosów przetłuszczających się -może płyn dwufazowy do demakijażu YR -może masło orzechowe Isana. A już na plusie mam, a dopiero 5 kwietnia...: -szampon John Frieda (z wymiany) -szampon i odżywkę Joanna z apteczki babunii -krem na dobranoc Culture Bio YR |
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zużyłam:
- Herbapol Wrocław, Baifem, Pianka do higieny intymnej łagodząca podrażnienia. - Yves Rocher, Jardins du Monde, Żel pod prysznic z kwiatem lotosu - Blend-amed pasta do zębów Zaraz biegnę z walizką na autobus i jadę do domu na święta |
|
|
|
#3853 |
|
Wtajemniczenie
|
nie bede cytowac bo dziecko marudzi tylko na szybko napisze
Nusia żele borówkowe oddałam siostrze bo jak dla mnie pod prysznicem śmierdziały jak stare skarpety masakra,sama zużyłam w marcu dwa żele oprócz tego udało mi się zużyć jeszcze w marcu przed przylotem do PL jeden żel w IE Koshatko sól w saszetkach kupiłam w drogerii sekrety urody paczke juz zapakowałam dziś idę wysłać, waży 18kg.teraz po powrocie wielki odwyk się szykuje ciuciola ja nie kupowałam ze względu na to że taniej wyjdzie ale dlatego bo tam juz mi się te kosmetyki znudziły wszędzie jest to samo prawie wogóle żadnych nowości więc chciałam trochę odmiany.tam tanio też wychodzi jak kupujesz na promocjach za pół ceny albo kupisz jedno drugie gratis Edytowane przez edyta29 Czas edycji: 2012-04-05 o 09:00 Powód: doopis |
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Koshatko:
z tych mydełek, które zamawiałam ostatnio, obecnie używam 3: Kleoptary, jogurtowe (te dwa z LF) i super tłuste (z MT) i mydło do stóp (z LF). Póki co Kleopatry wypada najsłabiej, a wiązałam z nim spore nadzieje. Skóra jest bardzo ściągnięta, muszę od razu posmarować twarz kremem. Stosowane do mycia ciała jest ciut lepsze. Jogurtowe i super tłuste - ściągają o wiele mniej i co wazne, mimo uczucia ściągnięcia zaraz po kąpieli, to po czasie uczucie to maleje, zwłaszcza po jogurtowym. Mogę posmarować sie balsamem, ale nie muszę. Zużyłam Lactacyd
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Te masła z Paloma Body Spa też tam kupiłaś? Cytat:
Wczoraj zastanawiając się nad ofertą z Groupona zaczęłam przeglądać różne mydlarnie i się strasznie na kupno czegoś napaliłam.
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Koshatko: w wątku z mydełkami dziewczyny właśnie mnie ciągle sprowadzają na ziemię, że to TYLKO mydełka
Można wybrać na zasadzie, które mniej ściąga i lepiej działa na skórę. Niewątpliwym atutem jest czysta natura, bez dodatków, jakie mają mydła drogeryjne, nawet te "naturalne". Dziewczyny pisały chyba o tetracośtam, że nie jest zbyt dobry dla skóry, a mydła naturalne z drogerii (np. borowinowe, czy oliwkowe z La Chinata) go mają.
|
#3857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak wykończę obecny balsam Garniera, to będę używać właśnie tego masełka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
O mamo, 18 kg ![]() Zużyłam płyn do płukania ust. |
|||
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie zwizualizowałam te 18kg w postaci swojego 3,5-letniego chrześniaka
|
|
|
|
#3859 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
18 kilogramów kosmetyków.. mistrzostwo
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam pakę z kosmetykami Dermedic Emolient do testowania
Nie mam pojęcia, kiedy ja to wszystko pozużywam
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz mi podać linka do wątku z mydełkami bo mi gdzieś zaginał. ![]() Jak na razie moim ideałem jest mydło z Aleppo http://www.mydlarnia.info/mydlo-oliw...26-id-484.aspx
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oprócz tych, o których pisałam poleciały jeszcze do kosza: - olejek do kąpieli Ekstaza Bielendy (400 ml! - płyn do higieny intymnej Ziaja Med - żel antycellulitowy AA Ciało Szczupłe 200 ml Zakupów zero Mam nadzieję, że tak zostanie
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co dobrego szykujecie na Wielkanoc?
Ja na pewno zrobie faszerowane jajka no i pisanki (tralala dzisiaj doszly mi farbki dzieki uprzejmosci jednej Wizazanki) widzialam tez przepis jak zrobic baranka z masla bez formy, ale bajer!Przyszla mi paczka niespodzianka odsypka meteorytow, blyszczyki rozne-glownie Bell, bronzer czekoladka Bourjois musze zaktualizowac liste no i barwniki do jajek
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-04-05 o 17:21 |
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładna rehabilitacja za marzec ![]() Cytat:
![]() Ja robię blok czekoladowy i jajka faszerowane. Reszta czyli babka, ciasto orzechami, pieczona biała kiełbasa, żurek itp. należy do mamy. Sama jestem w trakcie porządków. Chciałam zarezerwować tą Pragę z groupona o której Wam mówiłam i mi odpisali, że już zajęte wszystko na weekend majowy... Super, a tak się cieszyłam i napaliłam na ten wyjazd.... Nie wiem kiedy później pojadę... Ewentualnie w wakacje, choć wolałabym się wygrzać na plaży nad wodą, ale cóż...
|
||
|
|
|
#3867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mniam tyle pysznosci! |
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robię sałatkę z mixu sałat z suszonymi pomidorami, czosnkiem, oliwą i ziołami! Resztę zostawiam mamie, teściowej i babci
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Będę robić białą kiełbasę w piwie, z boczkiem i żółtym serem (przepis na blogu KLIK). Nie przygotowuję więcej, bo nie ma u nas gości, tylko my będziemy jeździć. Za to we wtorek mamy na głowie znajomych, ale jeszcze nie wymyśliłam menu ![]() Jeszcze a propos bloga to dzisiaj pisałam pół dnia notkę o Turbo Fire - o programie ćwiczeń i efektach. Jak macie siłę i ochotę poczytać to jest tutaj KLIK. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

Jak dobrze pójdzie to w pt odbiorę prawko!
Przyszła taka dziewczyna z pełnymi torbami kosmetyków i wybrałam sobie wodę Dancing Lady 30ml za 22 zł i zamówiłam też szminkę Triple color, taką jak w załączniku - kolor Spectacular nude. (ale ta przyjdzie po świętach) Od jakiegoś czasu polowałam na te szminki 

I jeszcze stwierdziła, że ona wcale się nie zdecydowała, tylko pytała, czy ja jestem zdecydowana