|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
A my z TŻ jedziemy do mojej babci w sobotę wracamy we wtorek.
A ja popijam kawusie i jadę do wawy
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my robimy tak, ze po świecieniu juz jedlismy wspólnie, ale tylko jajka i szynki, a w niedziele śniadanie świateczne zawsze sie zastanawialam czy to śląski zwyczaj, ze juz w sobote sie je ,czy tylko u mnie sie tak robi kicia ale juz macie duzo załatwione ![]() jade do dentystki założyc plombe
Edytowane przez hania207 Czas edycji: 2012-04-05 o 08:29 |
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas to wygląda tak, że w piątek wiadomo jest post ilościowy i jakościowy. w sobotę również nie jemy mięsa i pościmy( ale już mniej niż w Wielki Piątek) aż do "rozwiązania dzwonów". Potem, gdy przychodzimy z kościoła wieczorem, to robimy właśnie uroczystą kolację (w końcu to Wigilia Zmartwychwstania ) gdzie dajemy na stół niektóre rzeczy z koszyczka. Oczywiście w niedzielę mamy także uroczyste śniadanie A ja zabieram się za pisanie magisterki..... |
|
|
|
|
#3514 | ||||
|
sajkolidżist
|
też uważam, że są świetne, już 40 się sprzedało ![]() Cytat:
Cieszę się, że Tobie się też podobają ![]() Cytat:
A Wiki jest przecudowna, ma taaakie cudne oczy Cytat:
![]() Cytat:
Życzę lekkiego pióra ![]() Wczoraj mieliśmy konferencję prasową, dzieciaki szły częstować gości ciasteczkami, a my z nimi, bo miały takie ciężkie metalowe tacki, które im strasznie się przechylały
|
||||
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
hejjj!!!!!!! kupiłam płaszczyk
ale jestem happy! i apaszkę, a TŻ spodnie i sobie kolejne gatki na płodzenie, jak tak dalej pójdzie to na samą bieliznę szuflady braknie a butów ładnych nie było, kupię sobie jakieś po świętach, lece coś piec, wieczorem po męża jadę bo zabrałam mu auto i do fryzjera lecimy bo on wygląda jak yeti a ja mam mega długaśną grzywę, a włosów nie zetnę bo mi szkoda, chociaż mam ich 5 na krzyż także dziś raczej nie uda się pójść do kościoła ale nadrobimy jutro i w sobotę i w niedzielę i poniedziałek także luz PS. czy ja jestem nienormalna?? siostrę ojca mam ochotę walnąc przez łeb, najlepiej siekierą, tak się przechwala że jej córeczka jest w ciąży i ma ładny brzuszek
|
#3516 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Mi chyba też dziś się nie uda pójść do kościoła, ale tak jak mówisz - nadrobimy ![]() Nie jesteś nienormalna, nienormalna i bardzo nietaktowna jest Twoja ciotka
|
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cyz wie ktoś co się dzieje z dalenka?? jej ostatni post w niedzielę nie brzmiał zbyt pozytywnie na fb też jej nie było ostatnio
|
|
#3518 |
|
sajkolidżist
|
Zaraz napiszę smsa do Dal, też się już zastanawiałam co się dzieje.
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Odpisała, że jej się zasilacz s☠☠☠☠☠☠☠ił i może uda jej się to załatwić dziś albo jutro
|
|
|
|
#3519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to luzik dobrze że tylko to ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
|
|
#3520 |
|
sajkolidżist
|
Mam Was od niej pozdrowić jeszcze
|
|
|
|
#3521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zakupy!a ciotce to się należy. mogłaby być bardziej taktowna.....Cytat:
![]() dziękujemy i również ją pozdrawiamy!!! Oczywiście pracy nie popisałam
|
||
|
|
|
#3522 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie, nie jesteś nienormalna..za to współczuję ciotki :/ Cytat:
![]() hej, ja dziś w domu od 14, porobiłam sobie generalne porządki w moich rzeczach i w końcu mój pokój jakoś wygląda zobaczymy na jak długo..
|
|||
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienormalna to jest Twoja ciotka Kicia już sporo macie załatwione. Jeszcze tylko 100 dni do szybko zleci ![]() A nasze plany na święta.. wielka niewiadoma. Być może Tż-et będzie pracował. W niedziele schodzi z nocki i według systemu w jakim pracuje to idzie na 2 zmiane. Więc u nas święta będą wyglądały jak każdy inny dzień
|
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zawitałam tylko się przywitać i powiedzieć, że moja nieobecność spowodowana jest brakiem czasu, więc nie zapominajcie o mnie. Dziś byłam 12 godzin w pracy i jutro tak samo, od 6 do 18 Cały dzień siedziałam tylko 5 minut więc padam. W sobotę też pracuję, ale krócej. Także jak znajdę chwilkę to nadrobię.Zdążyłam tylko zobaczyć naszą kochaną Emilkę
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia Twój misz-masz jest boski
Nie mogłam się napatrzeć ![]() Aniqa przy takiej pracy schudniesz bez zbędnego wysiłku ![]() Ja też lecę odsypiać pobudkę, a jutro znów na 10 h w dodatku Tż pierwszy raz na służbę po ponad 2 miesiącach... Już zapomniałam jak to się kombinowało co z Filipkiem
|
#3527 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mama piecze zawijaki (nie wiem jak to się u Was nazywa) z makiem i tak pachnie w całym domu Zaraz chyba pójdę się zaczaić na kawałek takiego ciepłego i niezdrowego ciacha
|
|||
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
a mi dziś przyszedł grzebyczek do włosów na ślub miała być spinka ale spinka się gorzej moich włosów trzyma i by się zsuwała
jest
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, które dziś ciężko pracują - powodzenia ![]() Ja też biorę się za jakąś robotę.... |
|
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje, mały kurczaczek spełni marzenia, wiary, radości, miłości, spełnienia. Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja! |
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Co do swiat to my jutro bedziemy w domu w niedziele idziemy do rodzicow na obiad a wieczorem wpadaja do nas znajomi Tutaj nie ma drugiego dnia swiat takze ja mam wizyte ![]() Kazdej z Was zycze :
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja!
|
|
#3532 |
|
sajkolidżist
|
Dołączam się do życzeń. Wesołych Świąt Kochane!
|
|
|
|
#3533 |
|
Zadomowienie
|
i ja również życzę Wam Zdrowych, Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych no i mokrego dyngusa ![]() hej, ale mieliśmy dzisiaj akcję w pracy.. coś się stało naszej koleżance, zaczęła się zwijać z bólu w okolicy brzucha, nic jej nie pomagało, ledwo co leżała i w ogóle mówiła.. Emil zadzwonił po pogotowie to babka mu powiedziała, że to na pewno od okresu i skoro wzięła Ibuprom to na pewno jej przejdzie i żeby poczekać 20min albo ewentualnie za godzinę może być karetka.. no po prostu kpina jakaś.. nawrzeszczał na tą babkę, pytał się o jej dane, ale nie podała.. podała tylko jakiś tam numer służbowy. No i skarga będzie.. :P na szczęście był szef na miejscu, w biurze, zadzwoniliśmy po niego i zawiózł ją do szpitala. Okazało się, że kolka nerkowa. Podłączyli jej kroplówkę, zrobili badania no i przeszło na szczęście, już jest w domu, no ale nastraszyła nas nieźle..a mi się frezarka popsuła w pracy
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
jak tu ostatnio cicho święta widać idą
my jutro wyjeżdżamy więc dużo roboty nie ma tak w ogóle to już 46 osób mamy potwierdzonych na wesele Cytat:
Malutki baranek ma złote różki, Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja i beczy cichutko: Wesołego Alleluja!
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia śliczne cacko
Monni ale mieliście przejścia... W ogóle takie bagatelizowanie sprawy - koszmar. A jeżeli to by była sprawa na śmierć i życie?? Dużo zdrowia dla koleżanki, szczęście, że wszystko dobrze się skończyło. Co Wy takie mało gadulskie? Chyba święta Was pochłonęły... Ja niestety prawie wcale ich nie odczuwam, praca i praca, w dodatku dostałam grafik - Lany Poniedziałek też w pracy W ogóle mam koleżankę w pracy, która bierze ślub pod koniec sierpnia, planują go już od 2 lat. Dziś się dowiedziałam, że jest w ciąży!! I pewnie ludzie oczywiście sobie dopowiedzą, że ślub był na szybko bo brzuszek ... Jaki ten świat niesprawiedliwy
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Właśnie wróciliśmy ze święconki. ![]() Wpadłam tylko na chwilkę, życzyć Wam na te święta wszystkiego, co najlepsze, Bożego błogosławieństwa, dużo ciepła i miłości. Wszystkiego dobrego U nas niestety nie będą zbyt wesołe, wczoraj u mojej babci był ksiądz z ostatnim namaszczeniem...
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Miałam problem z internetem i nie działało mi nic, a dziś się samo naprawiło ![]() Chciałam Wam życzyć pięknych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych bliskich! |
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt!
|
#3539 |
|
sajkolidżist
|
Almiczku
![]() Aga, współczuję Lanego Poniedziałku My zaraz jedziemy na rezurekcję, a potem kolaaaacjaaaaa Jestem już taaaka wyposzczona, że chyba objem się za wszystkie czasy Robiłyśmy dziś z mamą 3bita, rafaello i babkę Jutro przyjeżdża TŻ i mam nadzieję, że spędzimy fajnie te święta, choć moja mama jutro też idzie do pracy.
|
|
|
|
#3540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tego nie rozumiem.... Jeśli ktoś nie zjadłby w ten poniedziałek hamburgera czy nuggetsów to chyba by mu du.py nie urwało ! Witam się świątecznie ![]() Padam na ryjek Od rana na nogach...ciągle coś robię, sprzątam.... W dodatku przyplątało się do mnie jakieś przeziębienie bo kicham, z nosa mi leci, jestem osłabiona.... Dziś wieczorem idziemy do kościoła. Potem prosto z TŻ jedziemy do mnie. Zjemy świąteczną kolację i TŻ będzie u mnie spał Jutro zjemy razem wielkanocne śniadanko i będziemy szukać zajączka po krzakach (a co, tradycja musi być!), obiad też u mnie zjemy... i tak do wieczora ![]() A w Lany Poniedziałek jadę do TŻ na obiad, więc znów cały dzień spędzimy razem Dziewczyny, chciałabym Wam życzyć: zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka i mokrego dyngusa!!!!!!!!! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

za zestawienie!
W niedzielę TŻ przychodzi do mnie na obiad. Po południu zjeżdżają się goście, bo rodzice robią bratu urodziny. A w Lany Poniedziałek idę na obiad do TŻ, po południu pojedziemy do mojej babci na kawę
Także szykuje się szalony czas 
)
Wczoraj mieliśmy konferencję prasową, dzieciaki szły częstować gości ciasteczkami, a my z nimi, bo miały takie ciężkie metalowe tacki, które im strasznie się przechylały 

... Dobrze, że już lepiej jest! Ja dziś też zasłabłam i myślałam, że zemdleję rano w łazience 

Cały dzień siedziałam tylko 5 minut więc padam. W sobotę też pracuję, ale krócej. Także jak znajdę chwilkę to nadrobię.
w dodatku Tż pierwszy raz na służbę po ponad 2 miesiącach... Już zapomniałam jak to się kombinowało co z Filipkiem
Zaraz chyba pójdę się zaczaić na kawałek takiego ciepłego i niezdrowego ciacha