|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Cytat:
Moja waga po liceum utrzymywała się na poziomie 59- 62 kg i czułam się bardzo dobrze pracowałam i byłam cały czas w ruchu. Dwa lata temu zmieniłam prace |
|
|
|
|
#1892 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje bardzo za miłe przyjęcie
ja w ogóle nie potrafie nic przełknąć dziś, jak jestem przeziębiona to nie mam apetytu.
|
|
|
|
#1893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dbaj o siebie zaaplikuj sobie coś na przeziębienie i spróbój coś zjeść moze jakiś rosołek lekkostrawny i pij duz płynów np. herbatkę z miodem, cytryna i sokiem malinowym |
|
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam z zakupów i oczywiście nic nie kupiłam
ale jutro albo w sobotę mają mieć dostawę i takie jakie chcę a ja po obiedzie i za dużo Cytat:
jak masz pytania pytaj ![]() jak Ci źle to wyżalaj się ![]() A ja jestem Aneta... A co do przeziębienia to nie możesz nic nie jeść chociaż jakiś koktail sobie zrób? albo zupkę zjedz.. Dzovanka, u mnie też pogoda do musiałam mieć szalik jak hinduska na głowie
wreszcie z nami Synek 03.01.2015 Edytowane przez smerfetka2808 Czas edycji: 2012-04-05 o 13:50 |
|
|
|
|
#1895 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=smerfetka2808;33363 957]A ja wróciłam z zakupów i oczywiście nic nie kupiłam
ale jutro albo w sobotę mają mieć dostawę i takie jakie chcę a ja po obiedzie i za dużo Ja też jutro wybieram się na zakupy mam urlop Dziewczyny powiedźcie mi jak to jest z pojawianiem sie nowych wypowiedzi na wątku bo ja odpalam od nowa strone żeby zobaczyć nową wypowiedź. Proszę oświeccie mnie jak tego uniknąć |
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jutro wybieram się na zakupy mam urlop
Dziewczyny powiedźcie mi jak to jest z pojawianiem sie nowych wypowiedzi na wątku bo ja odpalam od nowa strone żeby zobaczyć nową wypowiedź. Proszę oświeccie mnie jak tego uniknąć[/QUOTE] eh nienawidzę spodni kupować a no ja albo odświeżam stronę albo patrzę w ustawieniach konta czy ktoś coś napisał
|
#1897 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nie lubie kupować spodni bo mam zawsze problem jak dobre w biodrach to odstają w pasie. W ostatnią niedziele przymierzyłam 8 par spodni i żadne nie pasowały wkurzyłam się bo były bardzo fajne promocje
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jejj...czuję się jak balon po tych muesli... , najchętniej bym poszla do toalety i... ale nawet nie potrafiłabym wywołać wymiotu |
|
|
|
|
#1899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą to też bym nie potrafiła zwymiotować na siłę
|
|
#1900 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że się tutaj odnajdziesz i będziesz dobrze czuła i ja jestem Asia ![]() tylko mam też nadzieję, że jednak z nami będziesz odchudzała się zdrowo, bo inaczej ![]() a na choróbsko najlepsze jest ciepłe mleko z miodem albo właśnie gorący rosołek Cytat:
i też kocham ten wątek i dziewczyny ;*Cytat:
ja pomimo tego, że nie jestem wzorcem dietowym ostatnio czuję się dużo lepiej jak myślę pozytywnie o sobie i o wszystkim wokół ;ppoza tym to małe nawalenie w diecie, serio ;p chyba nie wiesz co to znaczy zawalić ![]() Cytat:
na przyszłość weźmiesz mniej :P poza tym, nie ma co sobie teraz żałować, bo i tak święta idą i tam raczej nie będziemy oszczędne...trzymam kciuki za spodnie! mam nadzieję, że humor nadal dobry :P Cytat:
aj Laski, zdjęli mi szynę cieszę się jak dziecko, że w końcu mogę normalnie chodzić, a i noga się stała jakaś lżejsza.z mniej fajnych rzeczy, po wróceniu do domu się zważyłam - 61,3kg. ponieważ okres się skończył i to było w ciągu dnia to myślę, że rano ważę ok. 60kg. a więc przytyłam aż 3kg od mojej najniższej wagi. choć wg pomiaru (nie mogłam się powstrzymać) to w tłuszczu przytyłam kilogram, a pozostałe 2kg to woda :| nie wiem czemu ta cholerna woda się zatrzymała w moim organizmie ![]() ale nie będę narzekać. wiem jedno - mogłam ważyć 57kg to będę ważyć i 55-56. na pewno jest to osiągalne, choć spadki szybko nie przyjdą, bo nie mam jak na razie ćwiczyć i tak. będę tylko wchodziła po schodach zamiast windy i piesze wędrówki na uczelnie stosować, a z TF ruszę dopiero 23 kwietnia. no i może ten basen, ale nie wiem czy wyskrobię pieniądze na niego... ja nadal mam pozytywne dni, patrzę na siebie w lustro i widzę wspaniałą dziewczynę zdolną przenosić góry z takim nastawieniem to nawet to +3kg jakoś mi nie przeszkadza ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- i Miss super nabytki ;D też masz długie pazury :P
|
|
#1901 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja już po obiadku: Sałatka z brązowego ryżu z kawałkami gotowanej piersi z kurczaka, papryki, ogórka konserwowego, pomidora, groszku z sosem z z majonezu light i jogurtu naturalnego(duzy pojemnik bo jestem w pracy) , do tego herbatka z cytryną
|
|
|
|
|
#1902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale cały czas czuję to jedzonko na żołądku...Wzięłam się za sprzątanie pokoju, później wyjdę z psiakiem na spacer i (mam nadzieję, że ulegnie mi w żołądku ![]() Cieszę się razem z Tobą, a nadwyżkę szybko zbijesz Zobaczysz, wrócisz do ćwiczeń i będzie git![]() Gogo - sałatka brzmi pyyyyyysznie
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
jednak czuję się załamana. jeśli przez 2 tygodnie przytyłam 3kg, to przez następne 2 tygodnie nie ćwicząc moge przytyć kolejne 3kg... czyli wrócić do wagi wyjściowej
płakać mi się chce, szczególnie że nie napychałam się jakoś bardzo (oprócz może 3 dni, kiedy sobie pofolgowałam fest), trzymałam się i taki wzrost ;/ ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- a też nie wiem czy TF samo da efekty, bo nie mogę chodzić na swoją siłownię do końca czerwca, eh. załamka totalna, mam ochotę płakać i iść przespać te 2 tygodnie i nic nie robić, ten wzrost o 3kg bardzo mnie zmartwił i dobił - dlaczego ?!
|
#1904 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my też z mężusiem się w te wakacje do chorwacji wybieramy
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Rozeznanie
|
jedziemy w ciemno
pierwswzy raz samochodem
|
#1907 |
|
Raczkowanie
|
My też jedziemy w ciemno doklejamy się do znajomych a oni jadą tam juz 6 raz i co roku zawsze w inne miejsce i też bez zadnych rezerwacji, takze zdajemy się na Nich Ach jeszcze 2 godzinki pracy i do domu, a w domu musze jeszcze wyprasować i powiesic firankę, przebrać królika (urocze zwierzątko ale straszny syfiasz ), porobić wyceny dla klientów i obejrze jeszcze meczyk na polsacie sport i oczywiście zjeść zdrową kolacyjkę serek wiejski z warzywkami
|
|
|
|
#1908 |
|
Zadomowienie
|
Melduję spacer z psem i TF (20 min HIIT + 30 min Sculpt - fajnie się ćwiczy z ekspanderem
). Już czuję się lepiej . Jem kurczaczka z warzywami na patelnię, później kąpiel, henna i edukacja ![]() Jak tam u Was? Myślę nad rygorystyczną dietą na jutro z racji Wielkiego Piątku
|
|
|
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczęta, wybaczcie że nie pisałam dzisiaj, ale wzięłam się za sprzątanie i mnie wciągnęło
![]() Nie zjadłam dzisiaj bardzo dużo, ale też nie bardzo mało. Sądzę, że więcej kcal spaliłam przy sprzątaniu niż sobie dostarczyłam. Zaraz jeszcze poćwiczę tylko nie mogę się zdecydować co
|
#1910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No więc kupiłam sobie : Żel pod prysznic kokosowy masło do ciała kokosowe peeling do twarzy chusteczki do demakijażu pilniczek maseczki samoopalacz krem do rąk mydło w płynie, które pachnie jak perfumy halle berry (te pomarańczowe ) i jeszcze na pewno coś, ale oczywiście nie mogę sobie przypomnieć. A tak w ogóle to weszłam tylko po mydło Kocham zakupy kosmetyczne, ostatnio sprawiają mi większą frajdę niż te ciuchowe. Już się boję kolejnego nalotu na drogerie DM bo od rzeczy antycellulitowych dostałam oczopląsu ! jeu, nie martw się swoją wagą. Wrócisz do sportu to szybciutko spadnie. Ja dzisiaj obudziłam się z potwornym bólem gardła. A już myślałam, że przechytrzyłam chorobę W związku z tym dzisiaj odpuszczam sobie ćwiczenia, zrobię tylko brzuszki. Biorę leki na noc i mam nadzieję, że obudzę się jutro zdrowa... Właśnie jestem po kolacji. 2 kromki z wieśniakiem i banan. Wiem, że nie powinnam na noc jeść banana, ale tak jakoś miałam ochotę na słodkie.
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wody mam multum herbaty pójdą w ruch więc myślę że tak źle nie będzie ![]() no witaj co to się z Toba działo??---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Loco, lojej ile tego szalona
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
hej Laski, dzisiaj poleciałam z TŻtem
ale ostro oboje się bierzemy za siebie po świętach, bo i On i ja sporo schdliśmy przed nimi. z tym, że mój teraz przechodzi na MŻ, a był na dukanie, więc na razie próbuje się trochę nacieszyć węglowodanami dzisiaj wzrosła mi motywacja o 1000000% - weszłam w spodnie rozmiar 34 z zary (trochę na siłę, ale zrzucić ze 2kg i będzie idealnie!), a niedawno wchodziłam w 38 !!!!!! tralalala, ogólnie oceniam dzień bardzo pozytywnie ![]() a głodówkę robię w Wielką Sobotę (bo jutro mama robi dorsza, a ja TŻtowi obiecałam owsiankę ), a potem regularnie głodówki co piątek ![]() myślałam też trochę o Intermittent Fasting z jedzeniem w specjalnym oknie, ale muszę się zastanowić
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
mam jakiś kryzys w swoim życiu, nic mi się nie chce, nie mam na nic ochoty, całe dnie bym spała i leżała w łóżku, zero mobilizacji... czuję sięjak gówno mówiąc prosto z mostu...
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
tak samo Tysia się gdzieś zagubiła... i Aga gdzies uciekła, a miała wrócić. heh... może niedługo się odezwą?
Choco, jutro będzie lepiej - pozytywne nastawienie to jest to, życie staje się piękniejsze ![]() Loco - widzę, że z kosmetykami poszalałaś jak ja ja masaże zaczynam od jutra a mam takie specjalne gumowe łapki, bo mi mama na święta kupiła także będzie masowanie. myślę też nad zakupem baniek chińskich, dzisiaj odkryłam, że mam straszny cell na łydkach
|
#1916 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej haj helloł Panienki
![]() ja po zakupach kupiłam super hiper okulary w Reserved, strasznie mi się podobają sa sa sa TŻ stwierdził, że mam dużo okularów (co on tam wie ) juz miałam odpuścić po czym założyłam na nos takie same ale inne, TŻ na to: te podobne, ale fajniejsze ![]() kupiłam peeling z Farmony "wanilia i indyjskie daktyle" ![]() TŻcik sie okupił, dwie pary firmowych jeansów w TK Maxx, sweterek. I postęp u nas: zjedliśmy po miseczce sałatek takich "domowych" i po filecie z kurczaka, żaden tam McDonald czy KFC, dumna jestem ![]() teraz masaż szczotką i się smaruję. Zmęczona jestem więc zaraz uciekam do łóżka z książką ![]() Jeu gratuluję zdjęcia szyny i nie przejmuj się tymi kilogramami uważaj na siebie.
Focus T25! Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz. Edytowane przez Puchatek0807 Czas edycji: 2012-04-05 o 21:54 |
|
|
|
#1917 |
|
Przyczajenie
|
jeu a to taka kompletna głodówka? czy np. z warzywami i maślanką? bo do takiej to bym się przyłączyła, do takiej zupełnej raczej nie. Też ostatnio napycham się jak wieprz, brzuch już jak balon i jeden dzień oczyszczenia by się przydał.
Kochane, możecie może polecić jakieś ćwiczenia na brzuch nie obciążające kręgosłupa? |
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
ja robię taką totalną głodówkę
![]() z Dziewczynami planuję dietę oczyszczającą warzywno-owocową jakoś na czerwiec jak będzie moc owoców i tańsze warzywka nie przejmuję się już tak wagą, teraz nie ma sensu poza tym, jak już raz zrzuciłam te kilogramy to wiem, że potrafię także jestem zmobilizowana a po świętach od razu ruszam na basenik miesiąc sobie pochodzę, co by nogi nie obciążać za bardzo i wezmę się za TF i myślę, że będzie okej jaram się tym, że mogę chodzić na spacerki już, więc na uczelnię będę pieszo chodzić i liczę na szybką poprawę pogody, bo dzisiaj jak byłam poza domem to myślałam, że mi głowę urwie.ja w sobotę będę robić swoją pierwszą głodówkę w życiu i się tego bardzo obawiam, bo nie wiem czy podołam, choć to tylko jeden dzień niby. ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Puchatku zdjęcie okularków prosimy pochwal się i gratuluję, że u Ciebie z Tżtem grzecznie z jedzonkiem, bo u nas niebardzo
|
#1919 |
|
Zadomowienie
|
O, cieszę się, że nie jestem sama
Wczoraj jak byłam z koleżankami na zakupach to mierzyłyśmy szorty. I kurde, one WCALE nie mają cellulitu, mimo że jedna z nich jest grubsza ode mnie. Moje nogi wyglądały przy ich jak blada galareta
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Miss a Murzynki w ogóle nie mają cellu, grube czy chude - nie mają, bo nie mają w ogóle tej tkanki, w której cell się odkłada. ale taki już ich urok...
ja mam cell widoczny tylko jak się ścisnę albo szybko się ruszam to ta galareta też musi wtedy wyskoczyć, ale generalnie nie narzekam. mam nadzieję, że regularne masaże mi pomogą
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

ja w ogóle nie potrafie nic przełknąć dziś, jak jestem przeziębiona to nie mam apetytu.
ale jutro albo w sobotę mają mieć dostawę i takie jakie chcę
a ja po obiedzie i za dużo
musiałam mieć szalik jak hinduska na głowie

, do tego herbatka z cytryną

), porobić wyceny dla klientów i obejrze jeszcze meczyk na polsacie sport i oczywiście zjeść zdrową kolacyjkę serek wiejski z warzywkami

szalona