|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Cytat:
współczuje, mnie czeka po świetach wizyta u chirurga szczekowego w celu usuniecia ósemki ![]() strasznie sie boje tego ![]() Cytat:
![]() ja tez mam nadzieje ze cie sie to nie powtorzy i malutkiej, Cytat:
miłej pracy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu poszłam do apteki zielarskiej i babka mi zrobiła mieszankę do picia na łuszczycę według Ojca Klimuszki ,piłam to długo chyba pół roku ale wszystko wyleczyłam od tamtej pory a mineło może 10 lat jest spokój,wiem że łuszczyca może siedzieć przyczajona i się znów pojawić. U mnie obyło się bez obcinania włosów. A u Mika to raczej nie łuszczyca ,pewnie jedna z egzem skórnych których jest nie wiadomo ile,mówię o tych suchych plackach w kolorze skóry i lekko czerwonawych .Bąble pokrzywowe są dodatkowo ![]() Mam nadzieję że ten krem owsiany coś złagodzi ![]() Darusia współczuję Ci bardzo doskonale wiem co to za ból ,kiedyś też tak wyłam dosłownie i po ścianach chodziłam z bólu ,jedna partaczka mi rozwierciła zęba i nie wyczyściła dobrze ,nerwu nie wyciągneła i zatruła ,myślałam że umrę.tak samo jak przy rwaniu u tej samej ![]() Teraz się leczę prywatnie ,mam świetnego dentystę,od kąd do niego chodzę zdarza mi się przysnąć podczas borowania ![]() Niektórzy to się bardziej na rzeźników nadają niż dentystów. Ja tyle sobie zaplanowałam na święta ,ale tż niestety nie przyjedzie więc zweryfikowałam menu bo stwierdziłam kto to zje. Upiekę tylko białą kiełbasę i zrobię sałatkę. A z ciast zrobię sernik jeszcze nie zdecydowałam konkretnie który i mazurek kajmakowy. Jak patrzyłam w sklepie dzisiaj co ludzie ładują do koszy i jakie rachunki płacą przy kasie to aż mnie zatkało,ciekawe gdzie ta bieda w polsce bo jakoś jej nie widać. W ogóle to wystarczyłby 1 dzień świąt w zupełności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 | ||||
Zakorzenienie
|
Darusia i Asiulek Przekażcie Oliwce i Weronisi Najlepsze życzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A chyba najlepszym wyjściem byłoby zatrudnienie niańki takiej nawet na 4 h, żeby z dzieckiem na plac zabaw wszła czy cos podobnego ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio też mam problemy ze spaniem, melise popijam w dzień ale nic nie pomaga ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj z Erykiem byłam na kontroli u Neurologa, i w trakcie wizyty okazało się że musimy wynosić się ze szpitala bo jest ewakuacja, gdyż alarm bombowy. Eryk oczywiście szczęśliwy że będzie miał co w szkole opowiadać, ale mi żal było tych ludzi na wózkach i łózkach wywożeni ze szpitala, nawet noworodki. A ktoś sobie głupi żart zrobił ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#604 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Wszystkiego najlepszego dla WERCI i OLIWKI ![]() ![]() ![]() Darusia współczuję ![]()
![]() |
#605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tej 8.... moja podobno krzywo rośnie, kurcze czasem wole ginekologa od dentysty ![]() idę umyć podłogi bo ciocia z zajączkiem jedzie ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#606 | ||
Zakorzenienie
|
A ja właśnie robię sernik przekładany
![]() ![]() Cytat:
![]() Przejdzie Mikowi tylko pewnie trzeba cierpliwości (o kórą trudno oczywiście) Cytat:
Muszę coś fajnego poszukać i pokombinować żeby chciała zakładać. Już oglądałam ale nic ani ciekawego nie było. Jakieś dziwne resztki jakby się chcieli pozbyć badziewia z magazynów marketowych ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Moze macie jakiś sposób żeby ładnie obrać jaja na twardo, tzn. żeby się nie obierały razem ze skorupką
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oliwka i Wercia - sto latek równie radosnych jak te dwa co tak szybciorem minęły ![]() ![]() Dusiaka - dla Olci również spóźnione życzenia - żeby następne już były w nowym domku ![]() A za tort również płaciłam ok 100 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
Sól nie działa
![]()
#611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do łuszczycy to mam kolegę to nie raz wygląda tak jak mówisz jak z horroru Jak są jajka świeże to niestety nie obierzesz ich ładnie nic nie pomoże ani sól, ani nakłuwanie. Nakłuwanie to pomaga na to żeby jajka nie pękły w czasie gotowania. ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Matko! za 100zł to bym spokojnie 3 torty zrobiła strasznie zdzierają w tych cukierniach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#612 | ||||||
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Werki I Oliwki
![]() Cytat:
![]() ![]() Jedyne wyjscie to niania ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tym sposobem to 5 kg napewno sie nie pozbedziesz, zwlaszcza tluszczu , a szkoda ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Szysko i bezbolesnie, to chyba zalezy od osemki. Komu jak rosnie. Cytat:
![]() Kupilam dzis lepkom kaski ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
52 to dużo? chyba nie
mi też się jeszcze za bardzo słodkiego nie chce dzisiaj kupiłam na próbę mojego uwielbianego pawełka i fajerwerków nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z Ósemkami jest ponoć różnie zależy jaki jest korzeń moją koleżankę dosłownie kroili bo gdzieś w policzku aż ten korzeń miała więc całe dziąsło musieli jej ciąć . a nie raz ponoć proste rwanie . Wszystkiego co najlepsze dla Werci i Oliwki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Mi sie wydaje ze ma wielki ten lep po ojcu ( oczywiscie) takie kaczany ze hej. Jak go poznalam to nie pomyslalam co ja zrobie przy porodzie , a to powinien byc najwazniejszy wyznacznik naszej znajomoci ![]() ![]() Kaski wzielam takie, chyba dobre , pierwszy dla malego drugi dla mlodego. http://www.halfords.com/webapp/wcs/s...egoryId_228869 , do rowerka pasuje idelanie ![]() http://www.halfords.com/webapp/wcs/s...egoryId_228869 ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Wtajemniczenie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLI ,WERCI I OLIWKI ZYCZY CIOCIA AGA KARINKA I ADRIANEK
![]() ![]()
#617 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do porodu to niestety dopiero z czasem się mądrzeje ![]() Jakbyś miała córkę, to byś wiedziała jaką mądrość jej przekazać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
mnie czeka wyrwanie 3 ósemek, jedna rosnie w bok.. a 2 nie do konca wyszly... i teraz to odkladam bo sie boje..ale doswiadczeniami tezeta nie dam sobie ich wyrwac poki przeswietlenia nie zarobi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
ja od poczatku bylam sama z dwojeczka ale nie narzekalam grzeczne mam malenstwo
![]() teraz u rodzicow Oliwka z dziadkiem pol dnia
![]() |
#621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dentysta jakis chyba sadysta, ze bral sie za wyrywanie osemek bez zdjecia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2012-04-05 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#622 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a rósł ci jakoś krzywo? powiedz ze tak... ![]() uwielbiam markety przed swietami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
zapisana niby jestem dopiero na maj... bo mi na prawde nie spieszno... zwlaszcza ze teraz czesto go odwiedzalam bo zęby leczylam.... wsio juz porobione zostaly wlasnie tylko te 8.. hehe nawet sztucznego zeba sie dorobilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Zakorzenienie
|
OLCIU i WERONICZKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
![]() ![]() ![]() ![]()
#627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypada jaja w biedronie kupić to może się obiorą jak należy ![]() U nas nawet nie aż takie drogie torty no chyba ze takie typowe cięzkie kremowe ale też jak pytałam to w granicach 60 pln max. Jednak wolę teraz coś sama zrobić - taka potrzeba ![]() Darusia bo Ty masz spokojne dzieciaczki (przynajmniej w wersji niemowlęcej ![]()
![]() |
#628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Darusia współczuje bólu, ja na szczęście nie wiem co to ból zęba, jeszcze nigdy mnie nie bolał Ana gdzie jesteś? potrzebuje pomocy ![]() ![]()
![]() |
#629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() szczęściaraaaa ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- ja bym dała jasne popielate albo czarne, chociaż cieliste tez tu by pasowaly, jaka dlugosc? jakie dodatki? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Zakorzenienie
|
bluzkę mam białą, a resztę nie wiem. Spódnica jest taka asymetryczna, przód krótszy a tył dłuższy
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.