|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
Z pomocą "tam z góry" ![]() kicia i mały _człowieczek: gratuluję zestawień ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
ale my niestety nie mamy dekoratorki, a z tą listwą to też pewnie mielibyśmy problem żeby samodzielnie przypomocowac...
|
#213 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej, hoł
Ja już od 6.30 w pracy, ale za to o 14.30 fajrant Gdyby tylko nie było tak pochmurno... Gosza stado kciukow dla Ciebie. Trzyam jsię dzielnie. Miej pogodę i powodzenia z pracą. Niech Ci sie wszystko układa! ![]() Ja wczoraj wciągnęłam całą paczkę, aż mnie zmuliło i TŻ sie ze mnie śmiał, że na moją przepadlistość to nie ma chyba lekarstwa ![]() Cytat:
Nie prosisz, źle. Prosisz, to i tak wiecznie jakieś ale. Normalnie lać i patrzeć, czy równo puchnie ![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Cytat:
Ale minę musiała mieć nieprzeciętną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
moja imienniczka![]() Mamy dzisiaj 6 miesięcy do ślubu ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Z okazji urodzin życzę Ci szczęścia i miłości, samych słonecznych dni, prawdziwych przyjaciół wokół i spełnienia marzeń |
|
|
|
#215 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla goszy ![]() za dni ![]() ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Gosza Życzę Ci, aby niebo nad Tobą było zawsze bezchmurne słońce żółte i promienne, trawa zielona i pachnąca, aby zawsze dla Ciebie była wiosna! WSPANIAŁEGO ŚLUBU I PIĘKNEJ SŁONECZNEJ WIOSENNEJ POGODY NA ŚLUBIE!!!! ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- a tak w ogóle Witajcie - dziś w nocy miałam 38 i4 stopni gorączki - o rany chora na święta....
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
piąteczek
jamee za dni do ślubu ![]() to o czym dziś nawijamy ??
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza w dniu Twoich ostatnich panieńskich urodzin dużo zdrówka, szczęścia Miłości, wytrwałości w dążeniu do swoich celów. Spełnienia marzeń. Aby nadchodzący dzień Waszego Ślubu był najpiękniejszym dniem waszego życia. No i dalej trzymamy kciuki za pracę
A u mnie pada deszcz
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem dłużej spać niż do 7:00
|
|
|
|
#220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wczoraj pojawiły się teksty o chłopakach za młodu ![]() Ja Cię Kasiu- kuku przebije ![]() Bo u mnie wyglądało to tak: Ja: Mamo mam chłopaka ![]() Mama: tak? chodzi z Tobą do szkoły? (ja byłaam w 3 gimn.) Ja: Nie, pojechał do niemiec zarobić na naprawę auta kolegi, które rozwalił.. Mama: To on nie chodzi do szkoły? (czerwiec, ale rok szkolny trwał) Ja: Nie, nie zdał matury i pojechal za granice.. Chyba nie muszę mówić co miałam w domu po takim wyznaniu ![]() ![]() Goszuniu Kochana najlepsze życzenia urodzinowe Spełnienia marzeń, duuuużo zdrówka, ogromu miłości no i udanego ślubu i wesela
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wybija rok dni lecą szybciej ale gwarantuje Ci że po wybiciu pół roku czas jeszcze przyspiesza
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Denerwuje mnie ta cała historia mrocznej rodzinki W.
Nawet maila spokojnie nie można sprawdzić, fb otworzyć, bo wszędzie piszą |
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
roboty mam tyle, że nie wiem w co ręce włożyć
gosza spełnienia marzeń, pięknej pogody w dniu ślubu i nie zapomnianych chwil, szczęścia i wiele miłości i aby w pobliżu zawsze były pomocne Ci osoby ![]()
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza
![]()
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
hello gaduły
![]() Witam sie w nowym wątku:P Mam kaca a dzisiaj ide do dentysty wspolczuje dentystce Też dzisiaj u Was tak pięknie?? bo u mnie na polnocy od wczoraj jest pelne slonce , zadnych chmurek i w miare cieplo![]() Przeszuklalam stary wątek zeby zobaczyć suknie justyny_g4 i znalazłam Gratuluję![]() niedlugo ślub goszy:) bidulka sie pewnie teraz denerwuje... ale trzymam mocno kciuki, zeby wszystko poszlo po Jej mysli ![]() Goszu solenizantko wszystkiego najlepszego! Przepięknego weselicha, duzo milości, kochającego mężulka ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- btw świetny tytuł wątku! Kto to taki pomyślowy?? ![]() Gratuluję mesiecy i dni do ślubu u mnie juz zmienilo sie na dwie cyfry...
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak śmiesznie wygląda takie samotne to 99
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
Gosza w dniu urodzin życzę Ci aby każdy dzień
był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia. Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu – tych którzy są teraz i którzy beda… Powodzenia we wszystkim co robisz! |
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
malwus20 za 8 dni będziesz żonką
stresik się nasila? |
|
|
|
#230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Już też bo wszędzie tylko Sosnowiec i Sosnowiec. Ileż można?!Ja też, ale jeszcze większego lenia dzisiaj. Już jestem sama w biurze, bo koleżanka się już zawinęła do domu. Szef wyjechał, więc motywacji brak. ![]() Cytat:
Weź dla dentystki gaz maskę
|
|||
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Gosza Wszystkiego najlepszego. Dużo miłości, pięknej pogody na ślubie i by w tym najpiękniejszym dniu potoczyło się wszystko tak jak sobie wymarzyłaś.
|
#233 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Pięknie! ![]() Cytat:
![]() i powiem jeszcze raz: zaproszenia i koperty są ŚLICZNE! Mnie najbardziej podobają się te pierwsze ![]() ![]() Cytat:
![]() Wstrętn y kurier, ale za to jakie fajne rzeczy przyniósł ![]() ![]() Jak to smakowicie wygląda!!! Cytat:
![]() GOSZA: Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń. A przede wszystkim, by dzień ślubu był najpiękniejszym dniem w Twoim życiu i żeby wszystko poszło zgodnie z tym, co sobie zaplanowaliście z TŻ. BUZIAKI Wczoraj późnym popołudniem czekała mnie miła niespodzianka. Przyjechał kurier z ZAPROSZENIAMI! I przede wszystkim przyszło ich tyle ile być ich powinno na samym początku Możemy teraz wreszcie z TŻ na spokojnie jechać do domu i postępować zgodnie z planem, czyli zacząć zapraszać pierwszych gości Dziewczynki kochane z racji, że o o 14/15 wyjeżdżamy już z TŻ do domku na święta ( a tam raczej nie będę mieć możliwości na komputerze siedzieć) Chciałam Wam wszystkim złożyć życzenia, bo muszę teraz popakować się i nieco ogarnąć w domu :Z okazji Świąt Wielkanocnych Pogody ducha, zdrowia i radości oraz wszelkiego dobra oraz mokrego Dyngusa Wesołych Świąt Dziewczyny!!!
|
|
#234 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za wypieki Cytat:
Chatko jeszcze raz za robocizne ![]() Audrey nie dziwie sie mamie W ogole niezle mialyscie te historie, ja za to na zielonej szkole zadzwonilam do domu i:Ja: Mamo mam chlopaka Mama: Tak? To fajnie Ja: Ale jest gruby Gosza
Wszystkiego co najlepsze w Dniu Twojego Swieta, aby Ten Dzien byl Cudowny i taki jak sobie wymarzylas! Aby wszystkie lata z Tż obfitowaly w milosc, radosc i szczescie. Powodzenia z praca i przede wszystkim usmiechu na twarzy i mnostwa optymizmu! |
||
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Zagadka, kto wychodzi za mąż 14 IV? Dlaczego tą PM pomijacie?
|
|
|
|
#236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ewentualnie 3 też ładne ale skoro drogie to już bym nie brała, zwłaszcza jak to prezent ![]() ![]() Mały człowieczek za zestawienie ![]() Goszu kochana, wszystkiego najlepszego w dniu Twojego święta |
|||
|
|
|
#237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mamy sesję w dniu ślubu (tzn. ja bym wolała w inny, ale TŻ się uparł) a wesele 16km od Bielska w stronę przeciwną od Pszczyny i trochę szkoda mi czasu na jeżdżenie gdzieś daleko. My też mieliśmy śmieszną sytuację z zaproszeniami. Mam wujka, który sobie z wszystkiego robi jaja i jak dostał zaproszenie to mówi: "Ale czemu napisałaś, że ciocia ma na imię Marzena jak ma Dorota?". No to mu mówię, że ciocia dostanie osobne z osobą towarzyszącą, a ty możesz sobie Marzenę wziąć... Moja mama gały na mnie, TŻ też patrzy i sam nie wie, co powiedzieć. Potem mama mi powiedziała, że była pewna, że naprawdę źle wpisałam ![]() Goszu wszystkiego najpiękniejszego
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
nie bardzo rozumiem do czego zmierzasz
malwuś ma ślub po goszy i jakoś nie zauważyłam by któraś z nas malwuś pomijała
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
nie przesadzasz czasem?
Malwuś rzadziej bywa w wątku ale jak się pojawia to przecież zawsze wszystkie pytają co u niej, jak się czuje itp. Poza tym Gosza ma dziś urodziny to chyba można jej poświęcić trochę uwagi
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Znów nie mogłam zasnąć dzisiaj nie wiem co się ze mną dzieje. Cytat:
Ja jeszcze 3 tygodnie do 6 mdś no i 5 dni, żeby mieć 1 z przodu. I rzeczywiście odkąd wybił rok troszkę szybciej czas leci, ale tak na prawdę, odniosłam takie wrażenie dopiero jak nastał 2012 rok. Sama nie mogę wierzyć, że to już tak niedługo Gosza Wszystkiego naj naj naj. Żeby ślub w każdym szczególe był taki jak sobie wymarzyłaś, a życie z Tż tym bardziej. Dużo cierpliwości w najbliższym okresie i mało stresu. Zabieram się powoli za sprzątnie bo niestety nikt za mnie tego nie zrobi...jak ja nie lubię świąt.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

Z pomocą "tam z góry" 

ja pierdziu niech im będzie mam zapasowych 8 a wiem że reszta jest ok a raczej nie będę dopraszać
Nie prosisz, źle. Prosisz, to i tak wiecznie jakieś ale. Normalnie lać i patrzeć, czy równo puchnie

19.05.2012 

a dzisiaj ide do dentysty
bo wszędzie tylko Sosnowiec i Sosnowiec. Ileż można?!
malwuś ma ślub po goszy i jakoś nie zauważyłam by któraś z nas malwuś pomijała