|
|
#4951 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. XII
Cytat:
kiedyś byłam świadkiem jak dziewczynie ktoś ukradł jej prywatną kurtkę z przymierzalni, także ludzie są zdolni do wszystkiego
|
|
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
, ja również po dzisiejszych zakupach jestem![]() kupiłam kilka ładnych rzeczy i buty ![]() zdjecia wrzuce, kiedy indzuiej, bo teraz jade na przymiarke sukni slubnej. |
|
|
|
#4953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Od dawna szukam jakiś sensownych zasłonek i niestety nic nie mogę znależć Od pół roku nie kupiłam w lumpie nic Mój ulubiony lumpek zamkneli i nie mam gdzie się ubierać ![]() Idzie wiosna przydało by mi się pare wiosennych bluzek i jakaś letnia kurtka Znacie dziewczyny lakieś fajne lumpki na terenie śląska i zagłębia??
|
|
|
|
|
#4954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
Najmniej przyjemną rzeczą lumpkowania jest pranie tego wszystkiego. Zazwyczaj trzeba po kilka razy, żeby wypędzić niemiły zapach. |
|||
|
|
|
#4955 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Naprawdę Ciebie podziwiam Może masz jakiś patent na to, żeby w szafę weszło dużooo? ![]() Pieniądze się znalazły? Kurde, 150 zeta to nie mało, myślisz, że ktoś mógł Tobie ukraść? Żartujesz z tą kurtką, prawda? |
||
|
|
|
#4956 |
|
Raczkowanie
|
no to wrzucam moje szmatki:
1. torba, z plamką niestety, ale będę o nią walczyć, Roxy, 8 zł 2. zwykły czarny sweterek, Hema, 8 zł 3. urocza koszulka, niefotogeniczna niestety, zdjęcie zapożyczone z neta, bo już się poddałam, mój aparat to badziew, firma My Dear, 6 zł 4. taka sobie bluzeczka, troszkę na mnie za duża, ale nawet fajny efekt to daje, ktoś mi urwał metke , 7 zł5. i 6. koszula, nie mogłam się powstrzymać, Vero Moda, 9 zł 7. majteczki, nowe, Gina Benotti, 2 zł kurczaczki, albo mam wrażenie albo coś mi podrożało w moim lumpku tak teraz patrzę na te ceny, ta koszulka za 6 zł, tak przeważnie są za 4 zł. No ale w sumie byłam dzień po dostawie, więc może zostały właśnie takie odrzutki
Edytowane przez kolorove Czas edycji: 2012-04-05 o 17:52 |
|
|
|
#4957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie, nie żartuje z tą kurtką Przeglądałam sobie ciuszki, aż tu nagle właścicielka podnosi głos (krzyczeć nei musiała, bo to mały lumpek) czy ktoś nie wziął kurtki z przymierzalni, bo dziewczyna zgubiła, a to była jej prywatna. W sumie to nie wiem jak w końcu to się skończyło, ale wtedy było tłoczno i całkiem możliwe, że ktoś sobie po prostu skrobnął
|
|
|
|
|
#4958 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny super łowy!!! pozazdrościć!!!
Idziemy tempem błyskawicy niedługo nowy wątek
|
#4960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też rzadko dziadków widzę, babulinki zresztą też... Ale dzisiaj ten zwrócił moją uwagę, bo nie dość, że go pacnęłam, to pomagałam z wyborem spodni. Pocieszny był ![]() Z kurtką szaleństwo... Ludziom chyba niektóre kable nie stykają... |
|
|
|
|
#4961 |
|
Raczkowanie
|
a to moja skromna zdobycz z poniedziałku z dostawy, ale tak z godzinę, albo dwie po otwarciu.
- apaszka Accessorize, nowa z metką - 0,99zł była na wagę zdjęcia zapożyczone ze strony sklepu, bo nie mam jak zrobić, ma na całej długości cieniutkie złote prążki, na zdjęciach kiepsko to widać.
|
|
|
|
#4962 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mąż mówi, że na pewno posiałam gdzieś. Ale ja co raz bardziej się przekonuję, że ktoś musiał podprowadzić, bo przekopałam już wszystko chyba i nie ma...A co do szafy - patent się nazywa brak kasy na coś większego. Taka mała przestrzeń zmusza do ciągłych porządków i układania. Nic nie może sobie wisieć bezcelowo. A że ja jestem pedantką jeśli o ciuchy chodzi, to mam wszystko równiutko w rządkach (nawet kolorami wieszaków, co ostatnio zauważyłam), mąż się śmieje bo nawet skarpetki składam w kostkę btw. marzy mi się taka komoda z wielkimi szufladami na bieliznę i pierdoły . Bo tak, wszystko wisi na wieszakach na drzwiach od tej nieszczęsnej szafy albo w workach leży...Też się z podobną sytuacją spotkałam i to nie raz. Tyle, że u nas nie ma przymierzalni i trzeba mieć sposoby na mierzenie ale mi w ten sposób pani ukradkiem raz mało nie podprowadziła torebki. Myk i do kasy. Nowiuśką torebkę ze wszystkim w środku ![]() Moje dzisiejsze zdobycze (wszystko po 9 zł, wybaczcie "pościelową" scenerię ale jakiś taki leń mnie dopadł): 1. płócienny wór na wiosnę - ma tylko nadpruty kawałek podszewki 2. torba z cyklu wór wszystkomieszczący - może nie najpiękniejsza, ale aktualnie bardzo się przyda (bo stara torebka powoli posłuszeństwa odmawia) - nowa 3. bluza Prada dla mojego taty - trafiona idealnie w rozmiar - nówka4. cieniuteńki golfik mojej młodej - Atmosphere 5. spodnie młodej - kolor przekłamany, w rzeczywistości ciemny fiolet 6. jeansy tally weijl 7. zimowa sukienka do leginsów - no name - kolor również przekłamany, w rzeczywistości delikatny fiolecik 8. koszula dla mojego mężula w końcu coś mu znalazłam fajnego 9. t-shirty dla męża - diesel i levis - oba wyglądają na nie śmigane 10. bokserka Denim - może nie warta tych 9 zł ale jakoś nie mogłam jej odłożyć 11. - nie na zdjęciu - wiosenna kurtka dla mojej mamy - poszła od razu w plener do czyszczenia - taki jakby baranek tylko syntetyczny - mięciusi i milusi. Najfajniejszy chyba zakup dnia ![]() We wtorek po świętach idę jeszcze raz, będzie za 5 zł - zostawiłam kilka na prawdę fajnych t-shirtów i tunik, bo mi by brakło kasy (chociaż jak się okazało i tak brakło...). |
|
|
|
|
#4964 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O rany, nie sądziłam, że to taka kopalnia skarbów . Czekam z niecierpliwością na Twoje kolejne zakupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zakochałam się w płóciennym worku |
|
|
|
|
#4967 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio poszłam do sh, gdzie był dzień wszystko po 5zł ;p myślę sobie nic nie będzie, a tu masz.. dorwałam sweter samej Madonny
schowany między kurtki zimowe, tak zeby nikt nie znalazł... cena z dostawy 75... a drugi raz poszłam z koleżanką, to ona dorwała płaszcz z H&M a ja kurtkę wiosenną z Vero Mody powiem Wam, ze nie myślałam, że za 10 złotych kiedyś kupię sweter Madonny i płaszczyk z Vero
|
|
|
|
#4969 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a czy jest w Krakowie gdzieś jakiś sh, w którym można spotkać rzeczy dla zwierzaków? Konkretnie dla psów
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie towar wykładany jest w poniedziałek po godzinach pracy.
|
|
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4972 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4973 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I to jeszcze przed świętami Szkoda, wielka szkoda. Ale wiesz, w końcu znalazłam kogoś mi podobnego! Ciebie! Witaj pedantko składająca skarpetki Prasujesz je też? A może przypinając pranie klamerki muszą mieć taki kolor jak wieszana rzecz? O jeez, jak mi dobrze, że ktoś ma tak jak ja ![]() Ciuszki świetne! Wszystko mi się podoba ![]() Cytat:
Czasami naprawdę można dorwać niezłą perełkę Ja kiedyś kupiłam dla dziadka kurtkę za 4 zeta, w necie kosztowała ok 1500 To się nazywa interes ![]() Cytat:
Więc spokojnie, plama powinna zejść Dziewczyny, była któraś w lumpie w UK? Wybieram się niedługo do Londynu i mam wielką chęć na lumpkowanie! Jest na co liczyć? |
|||
|
|
|
#4974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a gdzie kupujesz to mydełko?
|
|
|
|
|
#4975 |
|
batonik
|
Ja używam specyfiku, który jest m.in do silników i póki co daje radę każdej plamie
![]() Meglio Sgrassatore odtłuszczacz lemon ODTŁUSZCZACZ: NOWY ŚRODEK CZYSZCZĄCY O DUŻEJ KONCENTRACJI, OWOC NAJBARDZIEJ ZAAWANSOWANYCH BADAŃ NAUKOWYCH MOŻE MIEĆ ZASTOSOWANIE W KAŻDYM MIEJSCU W DOMU I W PRACY. ZASTOSOWANIE: PIEKARNIKI, OKAPY, KRAJALNICE, TALERZE, ZMYWARKI, GRILLE, KOMINKI, OKNA, ŻALUZJE, ŚCIANY ZMYWALNE, TRUDNO USUWALNE PLAMY Z ODZIEŻY, BUTY SPORTOWE, POWIERZCHNIE PRACY, MEBLE PLASTIKOWE, ROWERY, SAMOCHODY, MOTOCYKLE, KOSIARKI, SILNIKI, SPRZĘTY BIUROWE, WSZYSTKIE TŁUSTE ZABRUDZENIA TRUDNE DO USUNIĘCIA. SPOSÓB UŻYCIA: SPRYSKAĆ POWIERZCHNIĘ ZABRUDZONĄ I POCZEKAĆ DO 4MIN W PRZYPADKU PLAM TRUDNO USUWALNYCH, NASTĘPNIE SPŁUKAĆ. W PRZYPADKU FILTRÓW DO OKAPU POZOSTAWIĆ NA 30MIN W ROZTWORZE WODNYM Z 10% ROZPUSZCZONEGO PRODUKTU PO CZYM SPŁUKAĆ. meglio%20kpl%20zapas%20spray.jpg Edytowane przez sskers Czas edycji: 2012-04-06 o 10:02 |
|
|
|
#4976 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4978 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie prasuję niestety bo mam za mało miejsca i się wszystko mnie. Ale za to jak się dorwę do żelazka to wszystko na blachę ![]() Pranie suszę w domu (nie mam balkonu). Za to układam koszulki w równiutkie rządki (dlatego nienawidzę takich luźnych - gadziny ciężko się poddają mojej musztrze), skarpetki również, rajstopy też idą w kosteczkę w osobnych, podpisanych woreczkach a mężowe bokserki zawsze złożone w tą samą stronę gumką na front zboczenie, nie? Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak mam... |
|
|
|
|
#4980 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

kiedyś byłam świadkiem jak dziewczynie ktoś ukradł jej prywatną kurtkę z przymierzalni, także ludzie są zdolni do wszystkiego

, ja również po dzisiejszych zakupach jestem
(2,4)

. Bo tak, wszystko wisi na wieszakach na drzwiach od tej nieszczęsnej szafy albo w workach leży...

schowany między kurtki zimowe, tak zeby nikt nie znalazł... cena z dostawy 75... a drugi raz poszłam z koleżanką, to ona dorwała płaszcz z H&M a ja kurtkę wiosenną z Vero Mody
Pewnie towar wykładany jest w poniedziałek po godzinach pracy.