|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Cytat:
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje bedzie najpiekniejsze, najwazniejsze i najukochansze .. ![]()
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już jestem o nie zazdrosna, no!
|
|
|
|
|
#2525 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie umiałam tego opisać, ale Ty zrobiłaś to idealnie. Ja też od kilku dni mam to "coś" w przełyku. Okropne uczucie... Oby nam szybko przeszło. Chociaż i tak już wolę taki objaw niż wymiotować. Dziewczyny, które miały dziś wizyty!!! Podczytywałam Was i wszystkim serdecznie gratuluję! Wiedziałam, że będzie dobrze! ![]() Przepraszam, że tak ogólnikowo, ale mam mało czasu. Pakuję się na wyjazd i nie mam pojęcia co zabrać. Podobno pogoda ma być brzydka, co jeszcze bardziej utrudnia mój wybór ubrań. Wpadnę się jeszcze pożegnać później.
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
agasobo usmialam sie!!!!
co do tesciow -moi tesciowie nie maja jeszcze wnuka za to maja psa ktorego traktuja jak dziecko, wiec mysle ze oszaleja na punkcie wnuka byleby nie rozpiescili ale meiszkaja daleko wiec nie jest zle poza tym moj tż ma 32 lata ja 30 wiec chyba juz sie domyslalali ze wczesniej czy pozniej sie to stanie u mojego tz w rodzinie wogole nie ma dzieci teraz jedna kuzynka jest w ciazy a tak to nikt wogole dzieci nie ma moi rodzice maja juz wnuczke tez moze dlatego wiadomosc o mojej ciazy nie zrobila zadnego wrazenia, ewentualnie negatywne. zreszta nie przejmuje sie tym już wogole , nawet lepiej ze sie ze mna nie kontaktuja od 3ech tyg bo sie nei denerwuje.nic na sile. a tesciom mowimy jakos w weekend jeszcze nei ustalilismy czy przy sniadaniu czy od razu przy powitaniu ale znajac zycie pewnie juz w sobote powiemy jestem ciekawa oczywiscie zdam relacje ))ide ogladac film z tż buziaki
|
|
|
|
#2527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale fakt, wolę to niż bliskie spotkania 3-go stopnia z muszla klozetową
|
|
#2528 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam żeby się pożegnac.... Nam niestety po raz drugi sie nie udało... Moja ciąża się nie rozwija... obumarła
Dziewczyny życzę Wam spokojnej ciąży, szybkich jak najmniej bolesnych porodów , przespanych nocy. Widać w życiu nie można mieć za wiele szczęścia...
|
#2529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki !
Mdło mi nadal..chyba będę musiała zastanowić się nad szybszym zwolnieniem z pracy, bo już nie wyrabiam.. Gratuluje udanych wizyt!!! ![]() To tak jak ja Cytat:
Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||
|
|
|
#2530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cieszę się, że wszystko w porządku Moje też szczególnie od strony moich rodziców, bo to będzie ich pierwszy wnuk, a od strony mojej mamy będzie pierwszy wnuk, prawnuk i pra pra wnuk. Ale presja ![]() Cytat:
![]() Trzymaj się! |
|||
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się właśnie dowiedziałam, że wcześnie rano odeszła do lepszego świata znajoma, która walczyła z rakiem. Smutny dziś dzień. O ironio dziś Wielki Piątek... Z wymiotami i mdłościami walczę.... cały czas coś jedząc. Jak tylko dłużej czegoś nie jem to od razu mam odruch wymiotny. TŻ znalazł mi mandarynki staram się cały czas jakąś przeżuwać. Zajął się wczoraj małym i sprzątał od niepamiętnych czasów się wyspałam. Już zapomniałam jak to jest. Postanowiłam dziś, że ranne karmienie było ostatnim i Tomuś musi się na zawsze pożegnać z piersią. Nie wiem które z nas bardziej to przeżyje... Ale wyjscia nie ma. Ze wzgledu na to że Tomuś jest wczesniakiem, nie mogę ryzykować. A ssanie piersi może wywołać skurcze. |
|
|
|
|
#2532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oby Tomuś dzielnie zniósł odstawienie od piersi ![]() Ja wczoraj zasnęłam nawet nie wiem kiedy, oglądałam Kuchenne rewolucje i nagle film mi się urwał. Przebudziłam się o 2:40, poszłam siusiu, ale oczywiście było mi tak niedobrze z głodu, że musiałam coś zjeść
|
||
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
ja mam dzis okropny dzien poklocilam sie z tz nic mi sie nie chce najchetnie polozylabym sie w lozku i przelezala caaaly dzien marysia_258 trzymaj sie dekajka ale ty masz fajne podejcie pewnie ze twoje bedzie najjj moi tesciowe maja juz wnuka i gabrysie, a rodzice tez wnuka i gabrysie wiec po oby stronach to bedzie 3 wnuczek lub wnuczka
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2535 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Cytat:
trzymaj się ![]() Cytat:
Kciuki za odstawienie synka od piersi
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra już nie bedę Wam smęcić
Czas się pakować teściowa czeka![]() weronika23 mam nadzieję, że szybko sie pogodzicie , czasem szkoda czasu na kłótnie Edytowane przez judkama Czas edycji: 2012-04-06 o 09:22 |
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pojmuję tego, no ale cóż, różni ludzie chodzą po tym świecie. |
|
|
|
|
#2538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie moge lodówki otworzyc, bo mnie zapach odrzuca. Naczynia w zlewie strasznie mi śmierdzą, nic mi sie nie chce jeśc, właśnie pije kakao i to chyba wszystko co dziś zjem na śniadanie. Mdli mnie strasznie, ale bez rzyganka ![]() Cytat:
Walcz o malucha, zobaczysz uda Ci sie! Na pewno!! Wczoraj o tym myślałm ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
marysia-trudno cokolwiek powiedziec w takiej sytuacji-bardzo Ci współczuje...
weroniczka-bedzie lepiej tez sie wczoraj poklocilam z tz ale juz jest wszytsko super niestety ja w ciązy stałam się bardzo emocjonalna, reaguje bardziej niż wczesniej na to co tż do mnie mowi, bardzo drazliwa sie stalam, sama sie dziwie ze ludzie to wytrzymuja ja jem sobie kaszke dla niemowlat od wczoraj z malinkami i dorzucam do tego banana. juz nie moge sie doczekac popoludnia bo wyjezdzamy.wogole spakowana jeszcze nei jestem a jeszcze sie okazalo ze moj mądry tż wyniosl moją torbe do piwnicy wiec oczywiscie pewnie zanim on mi ja wyneisie to troche minie.... |
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry kochane ..
Jakiś ten dzień dzisiaj smutny .. za oknem szaro, ponuro.. Nie tak powinny wyglądac Święta Wielkanocne .. Ja dzisiaj odebrałam wypłatę i do domku Marysia_258 - strasznie mi przykro że się nie udało .. trzymaj się słońce ![]() Weronika - szkoda życia na niepotrzebne kłótnie .. Zanim wyjadę musze jeszcze ogarnąc moje niemiłosiernie zasyfione mieszkanko.. idę . gary czekają ! ..
|
#2541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obcy ludzie bardziej mnie denerwują niż rodzina.A i znowu zrobiłam się beksa. Na początku ciąży potrafiłam się śmiać a za chwilę ryczeć bez powodu i nie mogłam się uspokoić.Albo szłam sobie gdzieś przez miasto, lub jak byłam w sklepie i nagle łzy mi do oczu napływały ![]() I wczoraj znowu to samo. Rozmawiałam z TŻ przez telefon i zaczęłam ryczeć i oczywiście nie mogłam się uspokoić. Jak już było ok, to mama coś do mnie powiedziała i znów to samo ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już zmyłam garki, porządek w kuchni już mam
![]() Ale już wiecej nic mi sie nie chce robic..
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko ale sie ze mnie leń zrobił straszny ..
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mielismy umyc okna ale w koncu nie umylismy |
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie moge sie wziąc za zmycie podłóg, a takie są brudne, że nie moge na nie patrzec Musiałabym pościel przebrac, wstawic pranie, kurze powycierac ![]() Ale mi sie nie chce strasznie
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma co przedłużać .. czas się zebrać .. TŻet w pracy więc spadło na mnie .. lecę .. jak skończę zdam relacje ..
![]() Buśka .
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dzieki dziewczynki kochane jestescie ja sie wkurzylam i pomylam gary zawiesilam firanki pokoj ogarniety dziecko zasnelo wiec pije kawke i zjadam ciasteczka od siostry na poprawe humoru my 1 dzien siedzimy w domu tzn na dole u tesciow bleeeeeee nie cierpie taaak siedziec nooo i jeszcze mamy im powiedziec jakos sie stresuje choc pewnie sie uciesza--wyjscia nie maja ale za to 2 dzien u moich rodzicow wiec bedzie juz weselej siostra z niuniem przyjedzie kuzynka z dzieckiem wieccc bedzie nas jakies 20 cos osob i bedzie fajnie juz nie moge sie doczekac i sernika mamy i barszczu z uszkami ehhhh na sama mysl slinka mi cieknie i wiecie cooo naprwde widac mi brzuszek troszke nawet siostra wczoraj zauwazyla i mi powiedziala co do beksy to mi 2 slowa wystarcza i juz wyje kurcze a ja mysle w co sie ubore we wszzystkim sie zle czuje i taaa pogoda gdzie tooo slonceeeee |
|
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, nie wiem czy w święta znajdę czas, zeby tu zajrzeć, a więc..
Zdrowych, Wesołych Świąt Wielkanocnych! Żebyście spędziły te święta w gronie najbliższych w wesołym humorku, zajadając się przysmakami, żeby mdłości odeszły precz, kłótnie odeszły w niepamięć. No i cieszcie się tymi niezwykłymi świętami, ostatnie w takim składzie Buziaki |
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do ubierania, myslalam ze tylko ja to mam, ostatnio cale dnie chodze wogole w spodniach calych przetartych , takich dżinsach z dziurami co maja chyba z 8 lat bo 1. tylko w nie wchodze 2. najlepiej sie w nich czuje, do tego jakis tshirt nawet stanika nei chce mi sie nic mi sie nie chce , stanik to tylko do pracy zakladam taka leniwa sie zrobilam.wczesniej to sie bardziej stroilam, malowalam a teraz sruuuu myje twarz i wychodze rano taki ze mnie leń.....wszytsko mnie uwiera, ciśnie i wogole maruda jedna wielka pogoda tez nie wiadomo u nas niby slonce ale 9 stopni to tez szalu nie ma, wiec nie wiem co mam na ten wyjazd spakowac bo jedziemy w gory do tesciow a mi wciaz zimno |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

Podobno pogoda ma być brzydka, co jeszcze bardziej utrudnia mój wybór ubrań.