Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-05, 21:13   #2521
DeKajka
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
h
Jak weszliśmy to kazał mi się rozebrać a ja z tych nerwów stanęłam na środku i zaczęłam ściągać spodnie a on do mnie: tam dalej jest przebieralnia
dobre .. ale to musialo wygladac ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 21:15   #2522
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
hej dziewczynki,
gratuluję tych wszystkich dobrych wieści

mój tż jak usłyszał serduszko to prawie się popłakał

lekarz bardzo fajny, jak weszłam to od razu przeszedł na: Agusia
i ogólnie tak mi dodawał otuchy i był taki spokojny, że ja też się uspokoiłam.
Jak weszliśmy to kazał mi się rozebrać a ja z tych nerwów stanęłam na środku i zaczęłam ściągać spodnie a on do mnie: tam dalej jest przebieralnia

no i ogólnie było spoko założył mi kartę ciąży, dał mi taką książeczkę do wpisywania pomiarów ciśnienia.

ja jadę do mamy na święta, więc też nic nie robię

a w ogóle to ja mam teściów daleko ( 300 km) i chcieliśmy im wysłać paczkę na święta - małe buciki i kartkę: Najlepsze życzenia Świąteczne Babci Gosi i Dziadkowi Jackowi przesyła Zajączek

no ale się zgapiliśmy i teraz nie ma już jak wysłać

a ja z tej radości to jakoś lepiej się dziś czuję

wieczorne buziaki dla Was
Super, ciesze sie bardzo!!
Stary 2012-04-05, 21:16   #2523
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Bo teraz pierwszy wnuk jest najważniejszy
A jak bedzie nowe, to wiadomo, że mniejsze lepsze
Aaaa no tak.. wiadomo .. U nas brat mojego TŻeta ma dwójkę dzieci które są oczkami w głowach teściów .. co pewnie w listopadzie sie zmieni .. to normalne ..
Moje bedzie najpiekniejsze, najwazniejsze i najukochansze ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-04-05, 21:17   #2524
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Aaaa no tak.. wiadomo .. U nas brat mojego TŻeta ma dwójkę dzieci które są oczkami w głowach teściów .. co pewnie w listopadzie sie zmieni .. to normalne ..
Bedzie!! Moje też! Cudowne, jedyne moje maleństwo!
Już jestem o nie zazdrosna, no!
Stary 2012-04-05, 21:42   #2525
Poni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość
Mdłości wróciły i sa takie dziwne, czuje takie COŚ w przełyku, że błeh. Nijak nie umiem tego słowami opisać, ale nie czuje tego od żołądka, tylko w przełyku własnie. Fuj
Uffff... wreszcie ktoś, kto ma to samo co ja! Nie umiałam tego opisać, ale Ty zrobiłaś to idealnie. Ja też od kilku dni mam to "coś" w przełyku. Okropne uczucie...
Oby nam szybko przeszło. Chociaż i tak już wolę taki objaw niż wymiotować.

Dziewczyny, które miały dziś wizyty!!!

Podczytywałam Was i wszystkim serdecznie gratuluję! Wiedziałam, że będzie dobrze!

Przepraszam, że tak ogólnikowo, ale mam mało czasu. Pakuję się na wyjazd i nie mam pojęcia co zabrać. Podobno pogoda ma być brzydka, co jeszcze bardziej utrudnia mój wybór ubrań.

Wpadnę się jeszcze pożegnać później.

Cytat:
a współlokatorowi jego nowy szczeniaczek z radości, że się coś dzieje wesolutkiego na łóżku - podszedł i polizał jajeczka
Poni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 21:46   #2526
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

agasobo usmialam sie!!!!

co do tesciow -moi tesciowie nie maja jeszcze wnuka za to maja psa ktorego traktuja jak dziecko, wiec mysle ze oszaleja na punkcie wnuka byleby nie rozpiescili ale meiszkaja daleko wiec nie jest zlepoza tym moj tż ma 32 lata ja 30 wiec chyba juz sie domyslalali ze wczesniej czy pozniej sie to stanie u mojego tz w rodzinie wogole nie ma dzieci teraz jedna kuzynka jest w ciazy a tak to nikt wogole dzieci nie ma

moi rodzice maja juz wnuczke tez moze dlatego wiadomosc o mojej ciazy nie zrobila zadnego wrazenia, ewentualnie negatywne.
zreszta nie przejmuje sie tym już wogole , nawet lepiej ze sie ze mna nie kontaktuja od 3ech tyg bo sie nei denerwuje.nic na sile.
a tesciom mowimy jakos w weekend jeszcze nei ustalilismy czy przy sniadaniu czy od razu przy powitaniu ale znajac zycie pewnie juz w sobote powiemyjestem ciekawa oczywiscie zdam relacje))
ide ogladac film z tżbuziaki
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 22:00   #2527
meiadeleite
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Poni Pokaż wiadomość
Uffff... wreszcie ktoś, kto ma to samo co ja! Nie umiałam tego opisać, ale Ty zrobiłaś to idealnie. Ja też od kilku dni mam to "coś" w przełyku. Okropne uczucie...
Oby nam szybko przeszło. Chociaż i tak już wolę taki objaw niż wymiotować.

Dziewczyny, które miały dziś wizyty!!!

Podczytywałam Was i wszystkim serdecznie gratuluję! Wiedziałam, że będzie dobrze!

Przepraszam, że tak ogólnikowo, ale mam mało czasu. Pakuję się na wyjazd i nie mam pojęcia co zabrać. Podobno pogoda ma być brzydka, co jeszcze bardziej utrudnia mój wybór ubrań.

Wpadnę się jeszcze pożegnać później.
Hehe, no strasznie cieżko opisać to, co czuję, bo nijak to nie przypomina typowych mdłości, o których się naczytałam. Nie chce mi się wymiotować, po prostu tak mnie międli i międli od środka.
Ale fakt, wolę to niż bliskie spotkania 3-go stopnia z muszla klozetową
Stary 2012-04-06, 00:05   #2528
marysia_258
Zadomowienie

Wpadłam żeby się pożegnac.... Nam niestety po raz drugi sie nie udało... Moja ciąża się nie rozwija... obumarła Do szpitala na razie nie ide. Mam odstawic wszystkie leki,oczyści się samo a później czeka mnie długa przerwa seria badań i szukanie przyczyny... Tylko nie wiem czy mam na to siłę. Cieszę się i dziękuję Bogu za mojego Skarba, mam dla kogo żyć.
Dziewczyny życzę Wam spokojnej ciąży, szybkich jak najmniej bolesnych porodów , przespanych nocy.
Widać w życiu nie można mieć za wiele szczęścia...

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 08:00   #2529
kaaamila1
Zakorzenienie

Hej Laseczki !

Mdło mi nadal..chyba będę musiała zastanowić się nad szybszym zwolnieniem z pracy, bo już nie wyrabiam..

Gratuluje udanych wizyt!!!

Cytat:
ja jade do domu na gotowe ..
To tak jak ja

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Hej
Wszystkim dziewczynom po dzisiejszych wizytach gratuluje NIE mam siły doczytywać co naskrobałyście. Cały dzień mam randkę z łazienkowym wielkim uchem Jutro jedziemy do teściowej a potem do mojej mamy, na szczęście nic nie muszę przygotowywać. Uciekam do łóżka...

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Wpadłam żeby się pożegnac.... Nam niestety po raz drugi sie nie udało... Moja ciąża się nie rozwija... obumarła Do szpitala na razie nie ide. Mam odstawic wszystkie leki,oczyści się samo a później czeka mnie długa przerwa seria badań i szukanie przyczyny... Tylko nie wiem czy mam na to siłę. Cieszę się i dziękuję Bogu za mojego Skarba, mam dla kogo żyć.
Dziewczyny życzę Wam spokojnej ciąży, szybkich jak najmniej bolesnych porodów , przespanych nocy.
Tak mi przykro Kochana

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 08:22   #2530
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
ja z moim tżem nie ejstem malzenstwem, jakos obydwoje sie do tego nei garniemy (ja po rozwodzie-mailam cywilny), slub kościelny odpada bo ja nie chce jakos nigdy nie marzylam o weselu, białej sukni itd nie chce i juz michal tez nei chce na szczęście więc się zgadzamyw tym
Byłam pewna, że jesteście małżeństwem

Cytat:
mój tż jak usłyszał serduszko to prawie się popłakał

lekarz bardzo fajny, jak weszłam to od razu przeszedł na: Agusia
i ogólnie tak mi dodawał otuchy i był taki spokojny, że ja też się uspokoiłam.

Cieszę się, że wszystko w porządku

Cytat:
Moje też szczególnie od strony moich rodziców, bo to będzie ich pierwszy wnuk, a od strony mojej mamy będzie pierwszy wnuk, prawnuk i pra pra wnuk. Ale presja

Cytat:
Tak mi przykro
Trzymaj się!
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 08:29   #2531
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mi przykro, mam nadzieję że znajdziesz w sobie siły by walczyć.

Ja się właśnie dowiedziałam, że wcześnie rano odeszła do lepszego świata znajoma, która walczyła z rakiem. Smutny dziś dzień.
O ironio dziś Wielki Piątek...
Z wymiotami i mdłościami walczę.... cały czas coś jedząc. Jak tylko dłużej czegoś nie jem to od razu mam odruch wymiotny. TŻ znalazł mi mandarynki staram się cały czas jakąś przeżuwać. Zajął się wczoraj małym i sprzątał od niepamiętnych czasów się wyspałam. Już zapomniałam jak to jest. Postanowiłam dziś, że ranne karmienie było ostatnim i Tomuś musi się na zawsze pożegnać z piersią. Nie wiem które z nas bardziej to przeżyje... Ale wyjscia nie ma. Ze wzgledu na to że Tomuś jest wczesniakiem, nie mogę ryzykować. A ssanie piersi może wywołać skurcze.

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 08:32   #2532
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się właśnie dowiedziałam, że wcześnie rano odeszła do lepszego świata znajoma, która walczyła z rakiem. Smutny dziś dzień.
Przykre to

Cytat:
Postanowiłam dziś, że ranne karmienie było ostatnim i Tomuś musi się na zawsze pożegnać z piersią. Nie wiem które z nas bardziej to przeżyje... Ale wyjscia nie ma. Ze wzgledu na to że Tomuś jest wczesniakiem, nie mogę ryzykować. A ssanie piersi może wywołać skurcze.
Lepiej nie ryzykować.
Oby Tomuś dzielnie zniósł odstawienie od piersi

Ja wczoraj zasnęłam nawet nie wiem kiedy, oglądałam Kuchenne rewolucje i nagle film mi się urwał. Przebudziłam się o 2:40, poszłam siusiu, ale oczywiście było mi tak niedobrze z głodu, że musiałam coś zjeść Padło na banana, bo był pod ręką. Żeby o tej porze jeść
Stary 2012-04-06, 08:46   #2533
weronika23
Zakorzenienie

hej dziewczynki

ja mam dzis okropny dzien poklocilam sie z tz nic mi sie nie chce najchetnie polozylabym sie w lozku i przelezala caaaly dzien

marysia_258 trzymaj sie

dekajka ale ty masz fajne podejcie pewnie ze twoje bedzie najjj

moi tesciowe maja juz wnuka i gabrysie, a rodzice tez wnuka i gabrysie wiec po oby stronach to bedzie 3 wnuczek lub wnuczka
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 08:54   #2534
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
ja mam dzis okropny dzien poklocilam sie z tz nic mi sie nie chce najchetnie polozylabym sie w lozku i przelezala caaaly dzien
Stary 2012-04-06, 08:56   #2535
happy_eve
Wtajemniczenie

Cześć!

Cytat:
Strasznie mi przykro trzymaj się

Cytat:
Z wymiotami i mdłościami walczę.... cały czas coś jedząc. Jak tylko dłużej czegoś nie jem to od razu mam odruch wymiotny. TŻ znalazł mi mandarynki staram się cały czas jakąś przeżuwać. Zajął się wczoraj małym i sprzątał od niepamiętnych czasów się wyspałam. Już zapomniałam jak to jest. Postanowiłam dziś, że ranne karmienie było ostatnim i Tomuś musi się na zawsze pożegnać z piersią. Nie wiem które z nas bardziej to przeżyje... Ale wyjscia nie ma. Ze wzgledu na to że Tomuś jest wczesniakiem, nie mogę ryzykować. A ssanie piersi może wywołać skurcze.
Ja też cały czas muszę coś jeść żeby nie mieć mdłości :/
Kciuki za odstawienie synka od piersi
Stary 2012-04-06, 09:17   #2536
judkama
Zakorzenienie

Dobra już nie bedę Wam smęcić Czas się pakować teściowa czeka Przynajmniej troszkę sobie odsapnę, kiedy będzie rozpieszczać Tomka. TŻ jest jedynakiem więc, drugi bobas będzie dla niej nowa sytuacją. Siostra teściowej tez miała tylko jedno dziecko, kuzynkę TŻ. Kuzynka urodziła najpierw córeczkę i stała się oczkiem w głowie dziadków oczywiście. A niedługo potem pojawił się synek. No i sytuacja jest chora moim zdaniem. Bo ojciec kuzynki praktycznie uznaje tylko wnuczkę, jest w stanie wyprosić swojego własnego wnuczka z pokoju, mówiąc żeby nie przeszkadzał bo on musi się pobawić ze swoja wnusią. Mały moze jeszcze duzo nie rozumie, ale później sobie nie wyobrazam, jak mozna tak faworyzować jedno dziecko. Spotkałyście się z czymś podobnym?? Moja mama ma teraz trojke wnuków i kazde kocha tak samo (czwarte w drodze) Mam nadzieję, że teściowa będzie kochac moje maluchy w równym stopniu, no inaczej

weronika23 mam nadzieję, że szybko sie pogodzicie , czasem szkoda czasu na kłótnie

synuś
córeczka
synuś

Edytowane przez judkama
Czas edycji: 2012-04-06 o 09:22
Stary 2012-04-06, 09:23   #2537
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra już nie bedę Wam smęcić Czas się pakować teściowa czeka Przynajmniej troszkę sobie odsapnę, kiedy będzie rozpieszczać Tomka. TŻ jest jedynakiem więc, drugi bobas będzie dla niej nowa sytuacją. Siostra teściowej tez miała tylko jedno dziecko, kuzynkę TŻ. Kuzynka urodziła najpierw córeczkę i stała się oczkiem w głowie dziadków oczywiście. A niedługo potem pojawił się synek. No i sytuacja jest chora moim zdaniem. Bo ojciec kuzynki praktycznie uznaje tylko wnuczkę, jest w stanie wyprosić swojego własnego wnuczka z pokoju, mówiąc żeby nie przeszkadzał bo on musi się pobawić ze swoja wnusią. Mały moze jeszcze duzo nie rozumie, ale później sobie nie wyobrazam, jak mozna tak faworyzować jedno dziecko. Spotkałyście się z czymś podobnym?? Moja mama ma teraz trojke wnuków i kazde kocha tak samo (czwarte w drodze) Mam nadzieję, że teściowa będzie kochac moje maluchy w równym stopniu, no inaczej

weronika23 mam nadzieję, że szybko sie pogodzicie , czasem szkoda czasu na kłótnie
Spotkałam się już z takim faworyzowaniem jednego wnuka, lub nawet jednego syna, a drugi był "ten niedobry" (na szczęście to nie w mojej rodzinie).
Nie pojmuję tego, no ale cóż, różni ludzie chodzą po tym świecie.
Stary 2012-04-06, 09:34   #2538
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość
Hehe, no strasznie cieżko opisać to, co czuję, bo nijak to nie przypomina typowych mdłości, o których się naczytałam. Nie chce mi się wymiotować, po prostu tak mnie międli i międli od środka.
Ale fakt, wolę to niż bliskie spotkania 3-go stopnia z muszla klozetową
Wiesz, mam tak samo, zastanawiam sie czy to normalne?
Nie moge lodówki otworzyc, bo mnie zapach odrzuca. Naczynia w zlewie strasznie mi śmierdzą, nic mi sie nie chce jeśc, właśnie pije kakao i to chyba wszystko co dziś zjem na śniadanie. Mdli mnie strasznie, ale bez rzyganka
Cytat:
Marysiu bardzo mi przykro, strasznie
Walcz o malucha, zobaczysz uda Ci sie! Na pewno!!
Cytat:
Wczoraj o tym myślałm
Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj zasnęłam nawet nie wiem kiedy, oglądałam Kuchenne rewolucje i nagle film mi się urwał. Przebudziłam się o 2:40, poszłam siusiu, ale oczywiście było mi tak niedobrze z głodu, że musiałam coś zjeść Padło na banana, bo był pod ręką. Żeby o tej porze jeść
Ale mnie na banana wzieło!!
Stary 2012-04-06, 10:32   #2539
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

marysia-trudno cokolwiek powiedziec w takiej sytuacji-bardzo Ci współczuje...

weroniczka-bedzie lepiej tez sie wczoraj poklocilam z tz ale juz jest wszytsko super niestety ja w ciązy stałam się bardzo emocjonalna, reaguje bardziej niż wczesniej na to co tż do mnie mowi, bardzo drazliwa sie stalam, sama sie dziwie ze ludzie to wytrzymuja

ja jem sobie kaszke dla niemowlat od wczoraj z malinkami i dorzucam do tego banana.
juz nie moge sie doczekac popoludnia bo wyjezdzamy.wogole spakowana jeszcze nei jestem a jeszcze sie okazalo ze moj mądry tż wyniosl moją torbe do piwnicy wiec oczywiscie pewnie zanim on mi ja wyneisie to troche minie....
Stary 2012-04-06, 10:35   #2540
DeKajka
Zakorzenienie

Dzien Dobry kochane ..

Jakiś ten dzień dzisiaj smutny .. za oknem szaro, ponuro.. Nie tak powinny wyglądac Święta Wielkanocne ..

Ja dzisiaj odebrałam wypłatę i do domku Niestety święta spędzimy z TŻetem osobno .. Mnie zależy żeby być u siebie z racji tego że bo mój tata zjeżdza do Polski tylko parę razy w roku a jemu ponieważ rzadko widuje się ze swoją rodziną .. A nie ma możliwosci manewrować między rodzinami .. ( odległośc 300 km miedzy naszymi rodzinnymi domami ) Mam nadzieję że jak maluch się urodzi to coś wykombinujemy .. Wtedy już nie bedzie wyjscia ..

Marysia_258 - strasznie mi przykro że się nie udało .. trzymaj się słońce

Weronika - szkoda życia na niepotrzebne kłótnie ..

Zanim wyjadę musze jeszcze ogarnąc moje niemiłosiernie zasyfione mieszkanko.. idę . gary czekają ! ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-04-06, 10:38   #2541
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
weroniczka-bedzie lepiej tez sie wczoraj poklocilam z tz ale juz jest wszytsko super niestety ja w ciązy stałam się bardzo emocjonalna, reaguje bardziej niż wczesniej na to co tż do mnie mowi, bardzo drazliwa sie stalam, sama sie dziwie ze ludzie to wytrzymuja
Ja też jestem strasznie drażliwa, ale szczególnie w pracy, w domu jakoś jestem spokojniejsza Obcy ludzie bardziej mnie denerwują niż rodzina.

A i znowu zrobiłam się beksa.
Na początku ciąży potrafiłam się śmiać a za chwilę ryczeć bez powodu i nie mogłam się uspokoić.Albo szłam sobie gdzieś przez miasto, lub jak byłam w sklepie i nagle łzy mi do oczu napływały
I wczoraj znowu to samo. Rozmawiałam z TŻ przez telefon i zaczęłam ryczeć i oczywiście nie mogłam się uspokoić. Jak już było ok, to mama coś do mnie powiedziała i znów to samo

Cytat:
ja jem sobie kaszke dla niemowlat od wczoraj z malinkami i dorzucam do tego banana.
Mniam!
Stary 2012-04-06, 10:38   #2542
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Ja już zmyłam garki, porządek w kuchni już mam
Ale już wiecej nic mi sie nie chce robic..
Stary 2012-04-06, 10:41   #2543
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie to jeszcze czeka .. najpierw muszę te cholerstwa odmoczyć bo za pierony tego nie domyje ..

Matko ale sie ze mnie leń zrobił straszny ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-04-06, 10:43   #2544
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
naczynia mam pozmywane wczoraj umylam podlogi ale na polkach mam troche syfu, rozgardiasz sie zrobil musialabym to ogarnac .................
mielismy umyc okna ale w koncu nie umylismy
Stary 2012-04-06, 10:44   #2545
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Mnie to jeszcze czeka .. najpierw muszę te cholerstwa odmoczyć bo za pierony tego nie domyje ..

Matko ale sie ze mnie leń zrobił straszny ..
Ze mnie też!
Nie moge sie wziąc za zmycie podłóg, a takie są brudne, że nie moge na nie patrzec
Musiałabym pościel przebrac, wstawic pranie, kurze powycierac
Ale mi sie nie chce strasznie
Stary 2012-04-06, 10:46   #2546
DeKajka
Zakorzenienie

Nie ma co przedłużać .. czas się zebrać .. TŻet w pracy więc spadło na mnie .. lecę .. jak skończę zdam relacje ..

Buśka .

Na pamiątkę ...

Stary 2012-04-06, 10:53   #2547
weronika23
Zakorzenienie

hej
dzieki dziewczynki kochane jestescie

ja sie wkurzylam i pomylam gary zawiesilam firanki pokoj ogarniety dziecko zasnelo wiec pije kawke i zjadam ciasteczka od siostry na poprawe humoru

my 1 dzien siedzimy w domu tzn na dole u tesciow bleeeeeee nie cierpie taaak siedziec nooo i jeszcze mamy im powiedziec jakos sie stresuje choc pewnie sie uciesza--wyjscia nie maja ale za to 2 dzien u moich rodzicow wiec bedzie juz weselej siostra z niuniem przyjedzie kuzynka z dzieckiem wieccc bedzie nas jakies 20 cos osob i bedzie fajnie juz nie moge sie doczekac i sernika mamy i barszczu z uszkami ehhhh na sama mysl slinka mi cieknie

i wiecie cooo naprwde widac mi brzuszek troszke nawet siostra wczoraj zauwazyla i mi powiedziala

co do beksy to mi 2 slowa wystarcza i juz wyje

kurcze a ja mysle w co sie ubore we wszzystkim sie zle czuje i taaa pogoda gdzie tooo slonceeeee
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 10:54   #2548
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Nie ma co przedłużać .. czas się zebrać .. TŻet w pracy więc spadło na mnie .. lecę .. jak skończę zdam relacje ..

Buśka .
Miłego sprzątania
Stary 2012-04-06, 11:06   #2549
judkama
Zakorzenienie

Kochane, nie wiem czy w święta znajdę czas, zeby tu zajrzeć, a więc..
Zdrowych, Wesołych Świąt Wielkanocnych!
Żebyście spędziły te święta w gronie najbliższych w wesołym humorku, zajadając się przysmakami, żeby mdłości odeszły precz, kłótnie odeszły w niepamięć. No i cieszcie się tymi niezwykłymi świętami, ostatnie w takim składzie Buziaki

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-04-06, 11:10   #2550
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
hej
dzieki dziewczynki kochane jestescie

ja sie wkurzylam i pomylam gary zawiesilam firanki pokoj ogarniety dziecko zasnelo wiec pije kawke i zjadam ciasteczka od siostry na poprawe humoru

my 1 dzien siedzimy w domu tzn na dole u tesciow bleeeeeee nie cierpie taaak siedziec nooo i jeszcze mamy im powiedziec jakos sie stresuje choc pewnie sie uciesza--wyjscia nie maja ale za to 2 dzien u moich rodzicow wiec bedzie juz weselej siostra z niuniem przyjedzie kuzynka z dzieckiem wieccc bedzie nas jakies 20 cos osob i bedzie fajnie juz nie moge sie doczekac i sernika mamy i barszczu z uszkami ehhhh na sama mysl slinka mi cieknie

i wiecie cooo naprwde widac mi brzuszek troszke nawet siostra wczoraj zauwazyla i mi powiedziala

co do beksy to mi 2 slowa wystarcza i juz wyje

kurcze a ja mysle w co sie ubore we wszzystkim sie zle czuje i taaa pogoda gdzie tooo slonceeeee
hehhe usmialam sie przy tym ze wyjscia nie maja i sie uciesza-ano pewnie !
co do ubierania, myslalam ze tylko ja to mam, ostatnio cale dnie chodze wogole w spodniach calych przetartych , takich dżinsach z dziurami co maja chyba z 8 lat bo 1. tylko w nie wchodze 2. najlepiej sie w nich czuje, do tego jakis tshirt nawet stanika nei chce mi sie nic mi sie nie chce , stanik to tylko do pracy zakladam taka leniwa sie zrobilam.wczesniej to sie bardziej stroilam, malowalam a teraz sruuuu myje twarz i wychodze rano taki ze mnie leń.....wszytsko mnie uwiera, ciśnie i wogole maruda jedna wielka pogoda tez nie wiadomo u nas niby slonce ale 9 stopni to tez szalu nie ma, wiec nie wiem co mam na ten wyjazd spakowac bo jedziemy w gory do tesciow a mi wciaz zimno
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości