Wszystko o Avonie - cz.27 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-06, 10:33   #961
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27

Moja Symra leci do zwrotu. Cała jest poprzecierana
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 10:46   #962
anekania
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, nie wiem jak Wy ale ja zakasam rękawy i idę piec i sprzątać
Co do roll on'a używałam wczoraj pierwszy raz - ktoś pisał , że nie roluje tego co jest w środku i to nie wychodzi... hmm... Ja mam tak, że lekko naciskając wyskoczyło mi tego masa, wylewając się na piżamę , więc ktoś musiał mieć jakiś felerny. Co do efektów to nic nie widać w końcu to pierwszy raz ale po aplikacji czuć lekkie pieczenie tego kwasu Tyle.
anekania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 10:58   #963
madzik_91
Zadomowienie

GG do madzik_91

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
wodę będziesz mieć w następnym zamówieniu z następnego katalogu.... a klub róży jest to klub do którego wchodzi każda konsultantka która osiągnie łączną sprzedaż minimum 11 tys zł w katalogach 15/2011 - 12/2012 chyba tak jest w tym roku jak inaczej to mnie poprawcie...
właśnie też miałam się zapytać o ten klub róży.
a jakie są przywileje w tym klubie róży? widziałam że na strefie są jakieś informacje o tym ale w dokumentach i nie chcą mi się one otwierać

ja w katalogu 5 dostałam wodę spotlight, serum i maseczkę zieloną też. ale liderka mi powiedziała że jak mam już w 5 spełnione warunki to mogę od razu wpisać sobie te perełki bronzujące i nie muszę czekać do nast katalogu.. no i wpisałam ale perełek nie dostałam.. ale były gdzieś zapisane na fakturze (chyba przy zamawianych materiałach na 2 str faktury).. czy mam je teraz w katalogu 6 znów zamówić czy już są zapisane i same się dopiszą?
madzik_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 11:15   #964
bordowa
Wtajemniczenie

Wypróbowałam kremy z serii Doskonała Równowaga i oto moje wrażenia.
Żel na noc jest raczej nie dla mnie - miałam wrażenie "filmu" na twarzy, trochę mi ją oblepił.
Krem na dzień - treściwy, dobrze nawilża - to zdecydowanie na plus. Podoba mi się też to, że dość szybko można nałożyć na niego podkład i się nie roluje. Ale niestety nie zauważyłam, żeby matował. Może w połączeniu z innymi produktami z serii daje lepszy efekt matu. Ale i tak chyba się na niego zdecyduję
Stary 2012-04-06, 11:26   #965
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzik_91 Pokaż wiadomość
a jakie są przywileje w tym klubie róży? widziałam że na strefie są jakieś informacje o tym ale w dokumentach i nie chcą mi się one otwierać
Wydaje mi się żeby dostać się do klubu róży trzeba mieć koło 1000 zł z każdego katalogu żeby od katalogu x do y uzbierać te min. 20 tys. Są chyba tańsze próbki, tańsze katalogi etc. Ale niech ktoś napisze dokładniej to jak to jest, bo klub róży jest poza moim zasięgiem, także mam szczątkowe informacje.

Edytowane przez Hedvigis
Czas edycji: 2012-04-06 o 11:27
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 11:31   #966
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Wydaje mi się żeby dostać się do klubu róży trzeba mieć koło 1000 zł z każdego katalogu żeby od katalogu x do y uzbierać te min. 20 tys. Są chyba tańsze próbki, tańsze katalogi etc. Ale niech ktoś napisze dokładniej to jak to jest, bo klub róży jest poza moim zasięgiem, także mam szczątkowe informacje.
Z broszury KR:
W programie mogą wziąć udział wszystkie Konsultantki. Zostają one zakwalifikowane do programu KR w momencie uzyskania sprzedaży kwalifikowanej na poziomie 11 000 zł w czasie trwania programu (od K1/2012 do K12/2012) - do kwoty kwalifikacyjnej doliczana jest sprzedaż z katalogów 15-17/2011.

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 11:32   #967
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:

ja w katalogu 5 dostałam wodę spotlight, serum i maseczkę zieloną też. ale liderka mi powiedziała że jak mam już w 5 spełnione warunki to mogę od razu wpisać sobie te perełki bronzujące i nie muszę czekać do nast katalogu.. no i wpisałam ale perełek nie dostałam.. ale były gdzieś zapisane na fakturze (chyba przy zamawianych materiałach na 2 str faktury).. czy mam je teraz w katalogu 6 znów zamówić czy już są zapisane i same się dopiszą?
wystarczy pobrać program do otwierania tego typu plików, jest on darmowy.

W plikach do pobrania w strefie jest najnowszy katalog, jest on dokładny i wszystko jest tam szczegółowo wyjaśnone.

Perełki będą w następnym zamówieniu.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 11:35   #968
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Z broszury KR:
W programie mogą wziąć udział wszystkie Konsultantki. Zostają one zakwalifikowane do programu KR w momencie uzyskania sprzedaży kwalifikowanej na poziomie 11 000 zł w czasie trwania programu (od K1/2012 do K12/2012) - do kwoty kwalifikacyjnej doliczana jest sprzedaż z katalogów 15-17/2011.
Przesadziłam faktycznie z tą kwotą 20 tys )
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 11:47   #969
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Moja Symra leci do zwrotu. Cała jest poprzecierana
ale Ty mnie straszysz ... ja ze swoją pomykam dopiero drugi dzień...
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 11:57   #970
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
Ja wczoraj z nudów zaczęłam się przyglądać, bo tak to nie zwróciłam uwagi
Stary 2012-04-06, 12:05   #971
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Co do roll on'a używałam wczoraj pierwszy raz - ktoś pisał , że nie roluje tego co jest w środku i to nie wychodzi... hmm... Ja mam tak, że lekko naciskając wyskoczyło mi tego masa, wylewając się na piżamę , więc ktoś musiał mieć jakiś felerny. Co do efektów to nic nie widać w końcu to pierwszy raz ale po aplikacji czuć lekkie pieczenie tego kwasu Tyle.
przekonałyście mnie i też sobie wezmę ten roll-on... ja nie mam problemów z trądzikiem tzn wychodzi mi raz na jakiś czas jakaś dioda ale poza tym żebym miała ich dużo to nie... i w ogóle jak mam małą kropeczkę to zaraz ją wyciskam bo nie lubię mieć tego paskudztwa na twarzy może i źle robię ale ja jestem uczulona naprawdę na te diody... w 3 czy 4 miejscach mam małe ślady po nich i chciałabym je zlikwidować tak więc myślę że to mi pomoże...

Cytat:
przywileje to takie że masz stały opust na kosmetyki 30% i próbki 50%taniej no i jeszcze są produkty z logo -20%... zależy jak co komu pasuje ja być może załapię się na klub róży... no być może bo ostatnio działam na dwa katalogi trend i national i dzielę zamówienia na katalogi w których mi się coś bardziej opłaca... ale dla klientek mam katalog national a trend dla siebie...

Cytat:
to jest ta ruda?? ja też się na nią czaję... powiedz mi pojemna ona jest??
i ogólnie jak się ją nosi dość fajnie w sensie praktyczna do ręki??
Stary 2012-04-06, 12:48   #972
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
to jest ta ruda?? ja też się na nią czaję... powiedz mi pojemna ona jest??
i ogólnie jak się ją nosi dość fajnie w sensie praktyczna do ręki??
tak ruda... do ręki mozę być.. ale ten materiał taki jakiś elastyczny, sprzężynuje mi pasek na ramię.. mam wrażenie że się albo rozciągnie do ziemi albo urwie zaraz

dość pojemna bo szeroka na dole
ale teczki na papiery a4 tam nie wsadzisz
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 13:00   #973
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
tak ruda... do ręki mozę być.. ale ten materiał taki jakiś elastyczny, sprzężynuje mi pasek na ramię.. mam wrażenie że się albo rozciągnie do ziemi albo urwie zaraz

i teraz nie wiem co zrobić... czy brać czy nie... kolorek bardzo mi się podoba ale w sumie nie miałabym do czego jej nosić.. chciałam sobie buty kupić takie brąz może pomarańcz i do tego ją nosić ale jak mówisz że materiał taki dziwny to może sobie odpuszczę...
Stary 2012-04-06, 13:03   #974
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
i teraz nie wiem co zrobić... czy brać czy nie... kolorek bardzo mi się podoba ale w sumie nie miałabym do czego jej nosić.. chciałam sobie buty kupić takie brąz może pomarańcz i do tego ją nosić ale jak mówisz że materiał taki dziwny to może sobie odpuszczę...
Najlepiej pewnie byłoby pojechać do COKu i ją obmacać Miałabyś pewność, czy Tobie odpowiada, czy też nie

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-04-06, 13:54   #975
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
OO, to jak zostałaś liderem we Wrocławiu, to może kiedyś sie spotkamy
Moim zdaniem jedynie w co mogłabyś zainwestować to wizytówki, booklet to taki zbór karteczek z produktami anew i ankietką, żeby dobrać odpowiednią serię- moim zdaniem szkoda kasy, a karty prospentingowe to sa ankietki które najczęściej wypełniają ludzie na stoiskach- też szkoda kasy, jak poprosisz swoja oms to pewnie ci to da- one zawsze mają tego sporo (może nie koniecznie outspoken, ale to nie ma znaczenia)
W Cieszynie zostałam Liderem We Wrocku mam TŻta i jeżdżę tam Dziękuję ci za odpowiedzi na moje pytania bardzo mi pomogłaś

Pytałyście o zmianę Lidera - można zmienić ja tak właśnie miałam. Jak zapisywałam się jako Konsultantka wszystko było ok, waliłam swoje pierwsze zamówienia na 500-600 zł ale kontakt się urwał, pisałam do nie i nic, olała mnie potem od OMS dostałam propozycję awansu na Lidera, zgodziłam się i jestem teraz pod inną Liderką, bardzo fajną, dużo mi pomaga i tłumaczy
Stary 2012-04-06, 14:02   #976
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepiej pewnie byłoby pojechać do COKu i ją obmacać Miałabyś pewność, czy Tobie odpowiada, czy też nie
fajnie by było jechać obmacać i w ogóle ale ja do najbliższego coku mam coś około 300km... szkoda, że nie robią Cok-ów w mniejszych miejscowościach też tylko w dużych metropoliach...
Stary 2012-04-06, 14:03   #977
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anna1987 Pokaż wiadomość
W Cieszynie zostałam Liderem We Wrocku mam TŻta i jeżdżę tam Dziękuję ci za odpowiedzi na moje pytania bardzo mi pomogłaś

Pytałyście o zmianę Lidera - można zmienić ja tak właśnie miałam. Jak zapisywałam się jako Konsultantka wszystko było ok, waliłam swoje pierwsze zamówienia na 500-600 zł ale kontakt się urwał, pisałam do nie i nic, olała mnie potem od OMS dostałam propozycję awansu na Lidera, zgodziłam się i jestem teraz pod inną Liderką, bardzo fajną, dużo mi pomaga i tłumaczy
no właśnie, ja się tez niedawno tym troszkę interesowałam (Tonia powinna pamiętać ) i pisałam z dziewczyną, do której bym chciała przejść. Ta znów się kontaktowała ze swoją liderką i mówiły, że ciężko. Jedynie bym musiała umowę na kogoś podpisać (np. mamę).
O przejście pod nią za pomocą umowy lidera tez pytałam ale nie wiedziały. :p
Stary 2012-04-06, 14:11   #978
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
fajnie by było jechać obmacać i w ogóle ale ja do najbliższego coku mam coś około 300km... szkoda, że nie robią Cok-ów w mniejszych miejscowościach też tylko w dużych metropoliach...
Uuuuu... Matko, gdzie Ciebie wywiało?! jedyna opcja kupić, a jakby co zwrócić... tylko to dodatkowe koszty generuje :/

Przyszła właśnie moja paczuszka z nagrodą Matko, jakie te lakiery piękne! Na Waszych zdjęciach nie widziałam jak pięknie się mienią... głupi monitor
Rewelacja! Fuchsia Fun ma przepiękny, różowy kolor z drobinkami w kolorze różowo-fioletowym, Aqua Fantasy jest jasny, miętowy, z delikatnymi srebrzystymi drobinkami, Blue Escape turkusowo-niebieski z opalizującymi niebieskimi drobinkami, Loving lavender to tradycyjny, lawendowy, delikatny kolor, no i Orange Creamsicle, który już mam w swoich zbiorach, no przepiękny pomarańczowy kolor ma Tusz super extend extreme przetestuję, jak tylko skończę swój SS

dyniowiec z jabłkami

Edytowane przez kejtiryba
Czas edycji: 2012-04-06 o 14:27
Stary 2012-04-06, 14:27   #979
patinka95
Raczkowanie

GG do patinka95

Czy mieszka ktoras z was w Brzegu lub okolicach,bo potrzebuje z 10 kat.nr 6 a jak pisalam do liderki na email to mi nie odpisala,na telefon tym bardziej chyba mnie juz olala jak mam mniejsze zamowienia.....Czy mialaby ktoras z was do odpsprzedania lub zamowienia pare katalogow?
patinka95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 14:40   #980
smerfetka25
Zakorzenienie

Nie ma to jak robić zamówienia dla panów oni to przynajmniej reszty nie chcą, no i tym sposobem mam 3zł więcej niż się należało
Stary 2012-04-06, 14:51   #981
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:

Mi pasek się wyciągnął i to sporo
Stary 2012-04-06, 15:04   #982
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Uuuuu... Matko, gdzie Ciebie wywiało?! jedyna opcja kupić, a jakby co zwrócić... tylko to dodatkowe koszty generuje :/

Przyszła właśnie moja paczuszka z nagrodą Matko, jakie te lakiery piękne! Na Waszych zdjęciach nie widziałam jak pięknie się mienią... głupi monitor
Rewelacja! Fuchsia Fun ma przepiękny, różowy kolor z drobinkami w kolorze różowo-fioletowym, Aqua Fantasy jest jasny, miętowy, z delikatnymi srebrzystymi drobinkami, Blue Escape turkusowo-niebieski z opalizującymi niebieskimi drobinkami, Loving lavender to tradycyjny, lawendowy, delikatny kolor, no i Orange Creamsicle, który już mam w swoich zbiorach, no przepiękny pomarańczowy kolor ma Tusz super extend extreme przetestuję, jak tylko skończę swój SS
nie no trochę przesadziłam z tym cokiem bo myślałam o Poznaniu a ja zapomniałam że jeszcze w Łodzi jest cok ale do łodzi znów mam około 100km... a tym lakierem to nie kuś... ja KOCHAM RÓŻOWY i wszytko co jest różowe... i jak tak dalej będziesz zachęcać to go kupię... mam już jeden róż taki oczodajny.... ale teraz czaję się na brokat neonowy różowy do paznokci on przebija wszystko...

ale się zdenerwowałam właśnie dostałam paczkę no i...:
zamówiłam sobie dwa pierścionki KIRA róż i niebieski i wzięłam rozmiar 8 bo myślę sobie że moje palce są średnie nie za grube i nie za cienkie.. i tu załamka bo rozmiar 8 jest za luźny a przymierzałam na palec serdeczny a znów na palcu środkowym to jak założyłam to nie mogłam ściągnąć... nie opłaca mi się zamawiać rozm.6 bo na bank będzie za mały... napisałam do kuzynki może będzie chciała a jak nie to najwyżej odeśle obydwa... ale kolor różowy niebieski niekoniecznie....

a i zamówiłam sobie próbeczki nowych Eternal Magic Enchanted dla mnie nawet ładny ale według mnie bardzo podobny do IM...
chyba jednak pozostane przy LRD ale wodę zamówie dla pierścionka bo mi się podoba ten kwiatek
Stary 2012-04-06, 15:06   #983
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
a i zamówiłam sobie próbeczki nowych Eternal Magic Enchanted dla mnie nawet ładny ale według mnie bardzo podobny do IM...
chyba jednak pozostane przy LRD ale wodę zamówie dla pierścionka bo mi się podoba ten kwiatek
Ale jaki?? Opisz!! IM czyli do czego?? :brzyda l:
Ja tak czekam na ten zapach, czujesz tam róże??
Stary 2012-04-06, 15:15   #984
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
nie no trochę przesadziłam z tym cokiem bo myślałam o Poznaniu a ja zapomniałam że jeszcze w Łodzi jest cok ale do łodzi znów mam około 100km... a tym lakierem to nie kuś... ja KOCHAM RÓŻOWY i wszytko co jest różowe... i jak tak dalej będziesz zachęcać to go kupię... mam już jeden róż taki oczodajny.... ale teraz czaję się na brokat neonowy różowy do paznokci on przebija wszystko...

zamówiłam sobie dwa pierścionki KIRA róż i niebieski i wzięłam rozmiar 8 bo myślę sobie że moje palce są średnie nie za grube i nie za cienkie.. i tu załamka bo rozmiar 8 jest za luźny a przymierzałam na palec serdeczny a znów na palcu środkowym to jak założyłam to nie mogłam ściągnąć... nie opłaca mi się zamawiać rozm.6 bo na bank będzie za mały... napisałam do kuzynki może będzie chciała a jak nie to najwyżej odeśle obydwa... ale kolor różowy niebieski niekoniecznie....
jest piękny... no cud, miód i orzeszki

A ten brokat to cóż za jeden? I łatwo go zmyć? Bo te brokacizny to zazwyczaj potem zdzieram z pazurków...

Co do pierścionków - ja normalnie mam rozmiar 7, a jak przymierzyłam 6 z avonu, no to niestety spadała :/ Weszła mi na kciuk Więc te rozmiary są takie jakieś nie trafione

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-04-06, 15:24   #985
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Mój się nie roluje za bardzo na skórze. Ale jak palcem obrócę kulkę to jest mokra, ale nie leje się na pewno. I pieczenia nie czuje żadnego. Po dwóch tygodniach używania codziennie lekkie rozjaśnienie jest.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:46   #986
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Nie ma to jak robić zamówienia dla panów oni to przynajmniej reszty nie chcą, no i tym sposobem mam 3zł więcej niż się należało
No Panowie sa fajni Mi kiedys jeden zamowił za 270 zł, dał 300 i rezty nie chciał, chociaz powiedziałam ze już na tym zarobiłam Także miałam zarobek o 30 zl wiekszy
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:59   #987
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
No Panowie sa fajni Mi kiedys jeden zamowił za 270 zł, dał 300 i rezty nie chciał, chociaz powiedziałam ze już na tym zarobiłam Także miałam zarobek o 30 zl wiekszy
To u mnie odwrotnie-panowie pytają czemu tak drogo i chcą rabatu
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 16:19   #988
gosius91
Zakorzenienie

Uzywam "roll on clearskin professional" - od poltora tygodnia. Zostały mi slady po tradziku, ktory leczylam silnym antybiotykiem przez pol roku - widze poprawe, ale raz sie pomylilam i posmarowalam na noc, i na drugi dzien rowniez na noc - rano wstalam z wypiekami :P Wiec polecam stosowac 2-3 razy w tygodniu Slady stały sie mniejsze, ale nie mam ich znow mase, bo pod podkladem matujacym nic nie widac No, a z racji tego, ze zbliza sie lato, nie lubie miec "tapety" wiec testuje sumiennie dalej
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 16:20   #989
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
klask i: czad!

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
To u mnie odwrotnie-panowie pytają czemu tak drogo i chcą rabatu
a u mnie nie zamawiają wcale
Stary 2012-04-06, 16:31   #990
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:

Widzę koleżankę fankę LRD ja sobie na świeta otwarłam IM, ale bez szału, tak szybko zapach ucieka, chyba otworze też LRD bo mi się skonczyly.
No i bede pachnieć na świeta LRD
a wy czym będziecie pachniec?? będe niuchać żeby Was rozpoznać
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości