|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27
Moja Symra leci do zwrotu. Cała jest poprzecierana
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, nie wiem jak Wy ale ja zakasam rękawy i idę piec i sprzątać
![]() Co do roll on'a używałam wczoraj pierwszy raz - ktoś pisał , że nie roluje tego co jest w środku i to nie wychodzi... hmm... Ja mam tak, że lekko naciskając wyskoczyło mi tego masa, wylewając się na piżamę , więc ktoś musiał mieć jakiś felerny. Co do efektów to nic nie widać w końcu to pierwszy raz ale po aplikacji czuć lekkie pieczenie tego kwasu Tyle.
|
|
|
|
#963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jakie są przywileje w tym klubie róży? widziałam że na strefie są jakieś informacje o tym ale w dokumentach i nie chcą mi się one otwierać ![]() ja w katalogu 5 dostałam wodę spotlight, serum i maseczkę zieloną też. ale liderka mi powiedziała że jak mam już w 5 spełnione warunki to mogę od razu wpisać sobie te perełki bronzujące i nie muszę czekać do nast katalogu.. no i wpisałam ale perełek nie dostałam.. ale były gdzieś zapisane na fakturze (chyba przy zamawianych materiałach na 2 str faktury).. czy mam je teraz w katalogu 6 znów zamówić czy już są zapisane i same się dopiszą? |
|
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Wypróbowałam kremy z serii Doskonała Równowaga i oto moje wrażenia.
Żel na noc jest raczej nie dla mnie - miałam wrażenie "filmu" na twarzy, trochę mi ją oblepił. Krem na dzień - treściwy, dobrze nawilża - to zdecydowanie na plus. Podoba mi się też to, że dość szybko można nałożyć na niego podkład i się nie roluje. Ale niestety nie zauważyłam, żeby matował. Może w połączeniu z innymi produktami z serii daje lepszy efekt matu. Ale i tak chyba się na niego zdecyduję
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się żeby dostać się do klubu róży trzeba mieć koło 1000 zł z każdego katalogu żeby od katalogu x do y uzbierać te min. 20 tys. Są chyba tańsze próbki, tańsze katalogi etc. Ale niech ktoś napisze dokładniej to jak to jest, bo klub róży jest poza moim zasięgiem, także mam szczątkowe informacje.
Edytowane przez Hedvigis Czas edycji: 2012-04-06 o 11:27 |
|
|
|
#966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W programie mogą wziąć udział wszystkie Konsultantki. Zostają one zakwalifikowane do programu KR w momencie uzyskania sprzedaży kwalifikowanej na poziomie 11 000 zł w czasie trwania programu (od K1/2012 do K12/2012) - do kwoty kwalifikacyjnej doliczana jest sprzedaż z katalogów 15-17/2011. |
|
|
|
|
#967 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W plikach do pobrania w strefie jest najnowszy katalog, jest on dokładny i wszystko jest tam szczegółowo wyjaśnone. Perełki będą w następnym zamówieniu. |
|
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj z nudów zaczęłam się przyglądać, bo tak to nie zwróciłam uwagi
|
|
|
|
#971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to jest ta ruda?? ja też się na nią czaję... powiedz mi pojemna ona jest?? i ogólnie jak się ją nosi dość fajnie w sensie praktyczna do ręki??
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dość pojemna bo szeroka na dole ale teczki na papiery a4 tam nie wsadzisz |
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
i teraz nie wiem co zrobić... czy brać czy nie... kolorek bardzo mi się podoba ale w sumie nie miałabym do czego jej nosić.. chciałam sobie buty kupić takie brąz może pomarańcz i do tego ją nosić ale jak mówisz że materiał taki dziwny to może sobie odpuszczę...
|
#974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałabyś pewność, czy Tobie odpowiada, czy też nie
|
|
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
We Wrocku mam TŻta i jeżdżę tam Dziękuję ci za odpowiedzi na moje pytania Pytałyście o zmianę Lidera - można zmienić potem od OMS dostałam propozycję awansu na Lidera, zgodziłam się i jestem teraz pod inną Liderką, bardzo fajną, dużo mi pomaga i tłumaczy
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie by było jechać obmacać i w ogóle ale ja do najbliższego coku mam coś około 300km... szkoda, że nie robią Cok-ów w mniejszych miejscowościach też tylko w dużych metropoliach...
|
#977 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O przejście pod nią za pomocą umowy lidera tez pytałam ale nie wiedziały. :p |
|
|
|
|
#978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedyna opcja kupić, a jakby co zwrócić... tylko to dodatkowe koszty generuje :/Przyszła właśnie moja paczuszka z nagrodą Matko, jakie te lakiery piękne! Na Waszych zdjęciach nie widziałam jak pięknie się mienią... głupi monitor ![]() Rewelacja! Fuchsia Fun ma przepiękny, różowy kolor z drobinkami w kolorze różowo-fioletowym, Aqua Fantasy jest jasny, miętowy, z delikatnymi srebrzystymi drobinkami, Blue Escape Tusz super extend extreme przetestuję, jak tylko skończę swój SS
Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-04-06 o 14:27 |
|
|
|
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
Czy mieszka ktoras z was w Brzegu lub okolicach,bo potrzebuje z 10 kat.nr 6 a jak pisalam do liderki na email to mi nie odpisala,na telefon tym bardziej chyba mnie juz olala jak mam mniejsze zamowienia.....Czy mialaby ktoras z was do odpsprzedania lub zamowienia pare katalogow?
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak robić zamówienia dla panów
oni to przynajmniej reszty nie chcą, no i tym sposobem mam 3zł więcej niż się należało
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się zdenerwowałam właśnie dostałam paczkę no i...: zamówiłam sobie dwa pierścionki KIRA róż i niebieski i wzięłam rozmiar 8 bo myślę sobie że moje palce są średnie nie za grube i nie za cienkie.. i tu załamka bo rozmiar 8 jest za luźny a przymierzałam na palec serdeczny a znów na palcu środkowym to jak założyłam to nie mogłam ściągnąć... nie opłaca mi się zamawiać rozm.6 bo na bank będzie za mały... napisałam do kuzynki może będzie chciała a jak nie to najwyżej odeśle obydwa... ale kolor różowy a i zamówiłam sobie próbeczki nowych Eternal Magic Enchanted dla mnie nawet ładny ale według mnie bardzo podobny do IM... chyba jednak pozostane przy LRD ale wodę zamówie dla pierścionka bo mi się podoba ten kwiatek
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() IM czyli do czego?? ![]() :brzyda l:![]() Ja tak czekam na ten zapach, czujesz tam róże?? |
|
|
|
|
#984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest piękny... no cud, miód i orzeszki ![]() A ten brokat to cóż za jeden? I łatwo go zmyć? Bo te brokacizny to zazwyczaj potem zdzieram z pazurków... ![]() Co do pierścionków - ja normalnie mam rozmiar 7, a jak przymierzyłam 6 z avonu, no to niestety spadała :/ Weszła mi na kciuk Więc te rozmiary są takie jakieś nie trafione
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi kiedys jeden zamowił za 270 zł, dał 300 i rezty nie chciał, chociaz powiedziałam ze już na tym zarobiłam Także miałam zarobek o 30 zl wiekszy
|
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Uzywam "roll on clearskin professional" - od poltora tygodnia. Zostały mi slady po tradziku, ktory leczylam silnym antybiotykiem przez pol roku - widze poprawe, ale raz sie pomylilam i posmarowalam na noc, i na drugi dzien rowniez na noc - rano wstalam z wypiekami :P Wiec polecam stosowac 2-3 razy w tygodniu
Slady stały sie mniejsze, ale nie mam ich znow mase, bo pod podkladem matujacym nic nie widac No, a z racji tego, ze zbliza sie lato, nie lubie miec "tapety" wiec testuje sumiennie dalej
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: czad!a u mnie nie zamawiają wcale
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie na świeta otwarłam IM, ale bez szału, tak szybko zapach ucieka, chyba otworze też LRD bo mi się skonczyly.No i bede pachnieć na świeta LRD ![]() a wy czym będziecie pachniec?? będe niuchać żeby Was rozpoznać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

używałam wczoraj pierwszy raz - ktoś pisał , że nie roluje tego co jest w środku i to nie wychodzi... hmm... Ja mam tak, że lekko naciskając wyskoczyło mi tego masa, wylewając się na piżamę , więc ktoś musiał mieć jakiś felerny. Co do efektów to nic nie widać w końcu to pierwszy raz 

)

potem od OMS dostałam propozycję awansu na Lidera, zgodziłam się i jestem teraz pod inną Liderką, bardzo fajną, dużo mi pomaga i tłumaczy

klask i: