|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
ja tez popełniam drugi raz dacquoisa
stad deska ratunkowa i tel do Karoa teraz czas na spacer z Blanka
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2762 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
czy moze w klubie jest?
|
|
|
#2763 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za wirtualne głaski i przytulaski.
heh teraz ja mam stresa czy sałatki będą Wam smakować ![]() Sylko, półpaśca nie zazdroszczę, ale mogę Cie pocieszyć, że w tamtym roku moja babcia też to dziadostwo przechodziła a mieszka z nią moja siostra cioteczna z synkiem(wtedy 1,5roku) i naszczęście sie nie zaraził,a uwierz mi że jest go wszędzie pełno i nie dało rady odizolować go od chorej babci. Mariolu Ola nic nowego nie robiłam, standardowo skracałam całość i podcinałam grzywkę Mazurek "dochodzi " w piekarniku, ciekawa jestem co z tego będzie. A jutro żurek sąłatki, jajaka faszerowane i będzie git. Wieczorem wpadnędo Was z życzeniami, a teraz sie oddalam.\ aaa no własnie, ja tez chcę przepis na to cudo,ale tu, nie w klubie
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2012-04-06 o 12:18 |
|
|
|
#2764 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zu kiedyś nawet zanurkowała siedziała sobie, ja obok...a ona nagle jakoś się poślizgnęła (na siedząco!) i pod wodę![]() Cytat:
a jak już jestem niedaleko to kawy nie miałam![]() ogromnie się cieszę że zasmakowała u Nas znajomi szefa specjalnie na kawę wpadają![]() a gdzie go posiałaś? ![]() ![]() Cytat:
![]() My o 14 ![]() połowa nocy -średnia, później już ok..jak wstała było ok, więc wysłałam ją do przedszkola (miałam dzisiaj kilka zadań przed świętami które musiałam zrobić zależało mi,ale gdyby gorączka była to bym nie poszłaMieliśmy szkolenie z pomocy przedmedycznej...dziwne uczucie ratować "niemowlaka" mimo że to był manekin ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() dacquoise
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-04-06 o 12:19 |
||||
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Karo, żeby nic Zu nie dopadło
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2767 |
|
Ola-Unhola
|
Może jednak Jolu się uda
![]() ![]() Czy ja zawsze sałatkę musze kroić mając @??? W każde Święta, no. I chyba coś w ogóle za wcześnie, bo ja po czeko zawsze byłam ![]() A może to dlatego też tak źle się czułam, to chyba kolejny raz kiedy mnie te bóle głowy i wymioty przed @ dopadły
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Ola ja wczoraj zdychałam z migreną, tak jak ty, z wymiotami i wogole tak sie meczyłam jak dawno juz nie. ścieło mnie o 10 rano wczoraj a pusciło dopiero w nocy dzisiaj. Ledwo żyję. masakra jakaś. musze dojsc do siebie Karo, hmm moze byc ciekawa ta książka, poszukam w necie jakichś opinii o niej, czy warto. Dzięki a wybrałaś już maszynę? |
|
|
|
#2769 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() To jest okropne.... Spałam dzisiaj z olejkiem z Alterry (z granatów) na włosach.Muszę trochę o nie zadbac, bo choć nie farbowane, to jakieś takie bez połysku. Przerzucam się na szampony, odżywki itp bez SLS i silikonów. Tylko do wcierania musze coś kupić, bo strasznie mi wypadają. Polecone: Garnier Neril tonik, albo Farmona Jantar. Używałyście? No i fajne sa tez szampony Alterry. Na poczatku wydawało mi się, że dwa razy dziennie musze myć, ale się oczysciły i teraz jet ok
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no przesrane, no inaczej nie moge tego stanu nazwać. nie używałam, mi włosy tez wypadają, ale chyba w normie jeszcze. zresztą ja mam takie gęste ze im nie zaszkodzi. Z Alterry mam teraz odżywkę. Fajna jest, taka zwykła jak dla mnie. Szamponu nie miałam. Z olejków to mam na włosy kokosowy parachute ale jeszcze z nim na włosach nie spałam ani razu, tylko w dzien nakładałam na godzine, bo dłuzej nie mam cierpliwości jakoś. moze dzisiaj sie przełamie i nasmaruje włosy na noc, może... |
|
|
|
|
#2771 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dzieki KAro
![]() Ola no ja juz dawno sie przezucilam na zdrowa pielegnacje wlosow, jakies pol roku uzywam juz szamponow bez slsow i odzywek bez silikonow, przez jakis czas tez mylam wlosy odzywka i olejuje co jakis czas tez mam szampon alterry i uwielbiam go a dzis uzylam odzywki alterry sproboj moze ta sese na wypadanie? ja mam zamiar wlasnie kupic i wcierac a moze kupimy od jednego sprzedawcy i wyslesz mi razem z sd? zawsze to zaoszczedzone troche zl
|
|
#2772 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc
zaczęłam wczoraj klikac ale zupełnie weny nie miałam więc dałam sobie spokój, na dodatek się z małzem ścięłam :[ dziś tez mam doła Zuza nadal chora na całego, tak mi jej szkoda okropnie ciągle na ręce chce do mnie i przytulac się, nic nie mogę zrobic... byłyśmy u lekarza na kontroli i nadal nie przechodzi choróbsko ![]() na dodatek kupy nie było od pon, jadła dziś buraczki i jeszcze dałam jej czopka w południe ale nadal nic, teraz śpi i właśnie przed chwilą strasznie ją kaszlało ![]() dziewczynki przepraszam że nie pocytuje ale naprawde nie mam siły :/ *** Ola, ciesze się że Antoś się dostał do przedszkola my po 20tym będziemy wiedziec i jeszcze mam pytanko, jak nakładasz ten olejek z alterry to zawijasz czymś włosy czy jak? mam to mogłabym spróbowac musze sobie jeszcze szampon wypróbowac (a tak wogóle to który to?) bo odżywka jak dla mnie całkiem ok angy, co to za kawa? Karo, zdrówka dla Zu, oby nic się wykluło
|
#2773 | |||
|
Zakorzenienie
|
, fajnie by było ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrówka dla Zuzi
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2012-04-06 o 16:29 |
|||
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Ola suuuuper z przedszkolem
Karo,popsuł mi sie telefon i a twoj nr w pamieci telefonu mialam.Na szczescie dziewczyny mi pomogly ![]() Svi rób tort
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie, bo nawet Rodzice nie wiedzą jeszcze że chce Na święta dostałyśmy od nich odkurzacz![]() Cytat:
oby szybko przeszło![]() Niestety o 14.00 zadzwoniła Pani że ma 39 stopni ![]() na szczęście już się zbieraliśmy... nie wiem co to może być...zaczekam, ale jak zacznie się coś rozwijać to na dyżur pójdziemy....póki co (odpukać) żadnych innych objawów ![]() Cytat:
![]() Wróciłyśmy do domu, dałam nurofen i wszystko wygląda jak zwykle...nic nie boli, zero kataru, kaszlu...tylko ta gorączka miałyśmy jechać do Rodziców, ale dzisiaj się z domu nie ruszamy, najwyżej przyjadą po Nas jutro---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Najgorsze jest to że miało Nas dziś nie być,aż do wtorku więc lodówka świeci pustkami...a nawet nie mam jak wyjść...nie lubię własnie takich sytuacji
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-04-06 o 17:14 |
|||
|
|
|
#2776 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
jak dobrze, ze nie musze nic robic na swieta
![]() ide upiec muffiny kokosowe
|
|
#2777 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Mi jakoś nie przeszkadza w nocy. w ogóle nie czułam, ze cos mam. Spałam w kitce i ok ![]() Cytat:
![]() Czytałam jak zaczynałaś. Hippem kiedyś umyłam, ale denerwowało mnie takie skrzypienie włosów ![]() Dokupię odzywkę i maskę następnym razem Zobacze ile kosztuje, bo trochę bez kasy jestem i pewnie kupowałabym na poczatku maja, ale popatrzę Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki Ja związałam włosy w kucyk i w kuleczkę potem ![]() Szampon mam brzoskwiniowy, kupiłam na samym początku, ale moze tez granat dokupię następnym razem.
|
|
#2778 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Właśnie czytałam o zapaszku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrówka Cytat:
![]() Powiedz mi dlaczego tyle fajnych butów otworzyłas jak kasy nie mam ![]() ![]()
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej kolejna choróbka...
Karo jeśli nadal masz pustki w lodówce i brak perspektyw na zapełnienie to mogę zrobić ci zakupy i przywieźć. Byłam chwilęz dziewczynami u mamy i siorki,jakieś 40min, z czego 20na dworze.Przed chwilą tel...Natalka ma wysoką temp... ![]() Zeszłą wielkanoc też spędzaliśmy osobno,bo dla odmiany Laura gorączkowała...eh że też takie akcje lubią się powtarzać w święta wrrrr Blanka spała tylko godzinę w ciągu całego dnia i już chrapie od ok 18:40,Laura jeszcze farbami maluje.Mój tort skończony,chłodzi się,czekamy na męża ![]() A Karo,było na szkoleniu żeby nie trząść(?) dzieckiem do góry nogami przy zakrztuszeniu? ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Idę kąpać Laurę i wyciągnę się przed tv Karo jakby co to dzwoń
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Ola ja jeszcze nie mam@ ale zbliza sie ,pewnie w swieta zawita
![]() ja zuzylam 4 butelki Jantara-polecam szampony alterry dobre sa, mam do farbowanych i jeden dodajacy objetosci Karo zdrowka dla Zu kupilam sobie prostownice-mam taka dlugosc ze musze prostowac bo inaczej szopa i samoopalacz Clarinsa malz mi zafundowal![]() idziemy sie kapac
|
#2781 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór.
Jutro pewnie już nie zaglądnę więc już życzę Wam wesołych i radosnych Świąt Wielkanocnych. I zdrowia przede wszystkim. **** Mazurek wyszedł prze pyszny (fistaszkowy ). Musiałam go schować bo groziło niedoczekaniem do świąt![]() Dobranoc
|
#2782 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wkleje zaraz filmik w klubie. Nie pisałam Wam, ale Antek pól dnia na głowie stoi ![]() Nakręciłam go w końcu, choć to bardziej popisy były, bo widział jak nagrywam i chciał sam się oglądać
|
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2784 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
no to wpadam ![]() Dopiero wieczorem usiałam z herbatą, marzę o kąpieli w cieplutkiej wodzie i poleżeniu w wannie Wykończona jestem, bo moje dziecko samo siebie przechodziło, cały dzień robiłam to, co zazwyczaj 3-4 godzinki mi zajmuje ![]() :brzyda l:Widzę, ze nocne sikanie na tapecie, powiem wam na pocieszenie, że Martynka już ponad rok odpieluchowana w dzień, w nocy sika aż miło ![]() Próbuję co jakiś czas, żeby sprawdzić czy świadomie tego nie robi, ale nie panuje kompletnie nad wypróżnianiem w trakcie snu... chciałabym już o pampersach zapomnieć ale ciśnienia nie mam - kiedyś w końcu się nauczy, dojrzeje do tego i tyle Karo, zdrówka dla Zuzi Ola filmik oglądam - Antoś jest niesamowity Ja mam raczej spokojne dziecko więc patrzę jak zaczarowana na takie wygłupy ![]() ![]() Aa i ściana bardzo mi się podoba
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja marzę o wannie ![]() A w trakcie drzemki też w pieluszce Martynka śpi? I nadal taki śpioch z niej? ![]() Ja kupiłam dziś pieluchomajtki Pampersa, gorsze od Huggiesów, grubsze i zjeżdżają z pupy
|
|
|
#2786 |
|
Ola-Unhola
|
Dzięki anula
![]() Ja mam raczej Łobuziaka ![]() Tylko patrze, co nowego wymysli. Najgorzej jest z łózkiem piętrowym ![]() Pomyliłam paczki na allegro co innego powysyłałam do dwóch babek, ale miłe i wyrozumiałe ![]() Antoś nauczył się mówić oko ![]() No i mówi od kilku dni do mnie Oja Mama (Ola Mama)
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Unholy ciesze sie, ze Antos pojdzie do przedszkola
Karola, zdrowia dla Zuzi Anula Ja jestem wykonczona dzisiejszym dniem, wiec relaksuje sie teraz z ksiazka i lampka wina
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla AntosiaMy byliśmy z Kubą u fryzjera w środę, pani się go pyta, jak ma na imię, a Kubuś z powagą "Jakub" ![]() Mariola
|
|
|
#2789 | |
|
Ola-Unhola
|
Dzięki Mariolu
![]() Mi to wino źle na głowe wpływa....glupoty wypisuję w klubach Ale Ty jak najbardziej się relaksuj ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() Tak się w czwartek spieszyłam i mam ![]() A ta druga to nie chciała nawet, zebym jej kasę wysyłała za wysyłkę do tej pierwszej ![]() No ale wyslę ![]() To już wyższa szkola jazdy ![]() Moje chłopaki właśnie idą, Shreka 2 oglądali
|
|
#2790 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobrze wiem, że spryciula dużą część sika świadomie - pampers ubrany, więc po co się wysilać w przedszkolu to i parę razy kupę przed drzemką załatwiła i nie pomagają tłumaczenia...ale mimo wszytko podczas snu też sika więc jeszcze chyba z pamperami się pobawimy ![]() A te majtki są mniej chłonne od pieluszek? Z tym spaniem to różnie, coraz więcej mamy dni bez drzemki (najczęściej oczywiście są to soboty i di takie jak dziś, kiedy roboty pełno ), ale jeżeli już zasypia w dzień to 3 godziny z głowy ![]() Cytat:
, Martynki w życiu nie zmusiłabym/namówiłabym do takiego skoku z kanapy Ale super ![]() Cytat:
![]() Martynka wczoraj rano wchodzi do łazienki, patrzy na swoje ręce i mówi: "musisz mi lakier kupić, popatrz jakie mam paznokcie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

stad deska ratunkowa i tel do Karo![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

siedziała sobie, ja obok...a ona nagle jakoś się poślizgnęła (na siedząco!) i pod wodę
a jak już jestem niedaleko to kawy nie miałam

zależało mi,ale gdyby gorączka była to bym nie poszła
NIE LUBIĘ TROLLI