|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
Welcome to the real world
![]() Fubi, nie wiem, czym dokładnie się zajmujesz, ale jeśli masz choć małą szansę, żeby pracować w zawodzie poza granicami, to na Twoim miejscu dobijałabym się, gdzie się da. Znajomi, przyjaciele są ważni, ale wraz z upływem czasu wykruszają się, zajmują swoimi sprawami. Praca, rodzina, pasje, zainteresowania - i dups, czasu wystarcza tylko na sen. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Jeśli ktoś mnie oswoi, jeśli się zakocham, to nieba uchylę. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
W łikend obdarowano mnie takimi bluzgami, jakich w życiu nie spodziewałam się usłyszeć. Nawet nie będę Wam przytaczać, bo wstyd. Spłynęło to po mnie trochę, bo doszłam do wniosku, że skoro ja bratowej unikam, że skoro widuję ją maksymalnie 5 dni w roku, to oczywistym jest, że z nią jest coś nie tak, że pięlęgnuje w sobie taką nienawiść. (bluzgi były naprawdę straszne, krzywdzące, mające na celu uderzyć w najczulsze punkty). No ale dojść do siebie zupełnie, pozwolili mi właśnie moi kochani znajomi Remedios, najważniejsze jest to, żebyś to Ty była z siebie zadowolona
Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-04-05 o 21:31 |
|||
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie mała wymiana zdań z Nim, przez smsy oczywiście... naprawdę się zdziwię jak się po tym odezwie, bo skończyło się na braku odpowiedzi z jego strony. Ale... w sumie jak się nie odezwie to Trudno (naprawdę tak myślę ), tylko teraz nienawidzę niewiedzieć. Ale dowiem się najpóźniej jutro wieczorem (niby mieliśmy się spotkać). Nie ten, to inny ![]() A tak poza tym to szczerze wam powiem, że mnie po prostu przeraża to jak on żyje... ale to już inna sprawa
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-04-05 o 22:33 |
|
|
|
|
#4653 |
|
Rozeznanie
|
endżoj:
zluzuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ ja jestem bardzo wyluzowana, i naprawdę myślę, że pewnie nie będę tego jakoś specjalnie przeżywać jak się nie odezwie
|
|
#4655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Swoich najbliższych znajomych poznałam właśnie w Twoim wieku. A TŻ-ci i paraTż-ci? Przychodzili i odchodzili
|
|
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie miałam przyjaciółki - no może w dzieciństwie, bardzo trzymałam się z kuzynką, chodziłyśmy wszędzie razem, ale w końcu się pokłóciłyśmy jak miałam chyba 15 czy 16 lat i teraz jesteśmy po prostu kuzynkami. Zawsze za to miałam dużo znajomych. Teraz też mam, ale takich co widuję się z nimi w pracy np, raz na jakiś czas pójdziemy na imprezę, czy przejedziemy się gdzieś, ale rzadko. Inni to tacy, co ich widywałam np jak wychodziłam na imprezę i pogadało się chwilę. Ale teraz jak wiadomo te kontakty mi się pewnie pourywają jak się przeprowadzę. Z wieloma już mi się pourywały, albo ograniczyły, przez różne niedopowiedzenia albo tak po prostu. A tak to gdyby nie rodzina, to pewnie siedziałabym cały czas sama ![]() Na szczęście poznam nowych ludzi jak się przeprowadzę, może będzie coś lepiej
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
endżoj ja mam wrażenie, że ty sie strasznie spinasz. Wyluzuj.
Miałam iść dziś na pierwszą wizytę, ale nie zdąrzyłam. Utknęłam w korkach, a potem zgubiłam sie w gąszczu nowych dróg na Śląsku, na koniec błądziłam po Bytomiu chyba za 15 minut. ![]() Umówiłam sie na po świętach. Trochę byłam zła, że nie wyszło wcześniej, musze jeszcze poczekać. Cieszę się, że są święta, zajmę się rzeczami, jakie zawsze odkładałam, poczytam, pooglądam, pospotykam sie ze znajomymi, zorbię jakies zakupy. Ide jutro do fryzjera. W pracy mam zapieprz, wszyscy sa wkurzeni, bo panuje gorączka przedświąteczna. Na brak wrażeń nie narzekam. Tankowałam niedawno na stacji gaz za 50 zeta. Z tego, co pamiętam to weszło mi 11l, później policzyłam,, że powinno wejść 17, więc mn ie zrobili w balona. Poszłabym się kłócić, ale wyrzuciłam paragon. I teraz nie wiem, jak się zachować? Czy zatankowac jeszcze raz za tą samą kwotę i sprawdzic ile wejdzie, czy dać sobie spokój. Ale jestem wkurzona, bo nie dośc, że maja kiepskie paliwo, to jeszcze oszukują na litrach. ![]() Z pozostałych dobrych rzeczy, mam od jutra wolne, muszę tylko pozałatwiać formalne sprawy.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ok może macie rację
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4659 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja to mam wrażenie, że jest coraz gorzej, coraz gwałtowniej chcesz udowodnić sobie, że jednak facet może chcieć pisać Ci wiersze, a nie robić bieliźniane masaże. Takie "ale ja muuuuuuuuuuuuuuuszę znaleźć w końcu porządnego i chcącego mnie, bo wyskoczę oknem".
Każdy facet to jest już wielki materiał na chłopaka, no kurna, ja wiem że ta Twoja zagramanica to jest inna mentalność, ale ja mam KOLEGÓW tej narodowości! Tak, jest takie słowo, KOLEGA. Coś Ty się tak histerycznie uparła?
|
|
#4660 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Królowo, o Pani, w ten dzień niech Cię wielbią poddani Cytat:
![]() Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-04-06 o 08:36 |
||
|
|
|
#4661 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#4662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek na PKP I ZTM też mogłabym ponarzekać .. Dzisiaj po całym dniu w pracy 5h pociągiem do domu.. Niech mnie ktoś zastrzeli.. W ogóle macie tak, że jak się słońce pojawia i spojrzycie w okno to potem przez co najmniej godzinę nic nie widzicie na oczy, bo wam obraz w kulę świetlistą się robi?? właśnie piszę z jednym okiem, bo spojrzałam w okno i ślepa jestem teraz.. WIDZĘ ŚWIATŁO chyba jestem jakaś dziwna |
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie leje, ciemno, zimno i do duu![]() Powiedzcie mi czy jest jakaś straszna różnica przy dłuższym użytkowaniu pomiędzy dieslem, a benzyniakiem? Chodzi mi o prowadzenie
|
|
|
|
|
#4664 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() A Ty jak na ślepą to całkiem nieźle w klawiaturkę trafiasz ![]() Cytat:
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja naprawdę, ale to naprawdę inaczej do tego podchodzę niż wcześniej, bo wzięłam sobie do serca to co mi pisałyście. Po prostu wspomniałam, że mieliśmy małą wymianę zdań i zastanawiam się, czy się odezwie. Chyba normalne, że się zastanawiam? Nie przeżywam, nie patrzę co chwilę na telefon, no po prostu jak nie to nie ![]() Oczywiście, że chcę znaleźć faceta, który mnie chce, ale to nie jest tak, że jak nie znajdę to się pochlastam. Zresztą ja nie szukam, sam się czasem jakiś przyplącze. Ale przecież ja wiem i ja też mam kolegów Naprawdę mam wielu kolegów tutaj i żaden z nich nie jest kimś z kim chciałabym się umawiać "bo ja muszę mieć faceta".Ja się nie uparłam, dlatego teraz nie przeżywam ![]() No właśnie mam wymagania. Ale tutaj nie chodzi w żaden sposób o to, że jest z jakiegoś marginesu społecznego. Wręcz przeciwnie. Jest w drugą stronę aż ponad to wszystko. Przewyższa moje wymagania na tyle, że mnie to przeraża ![]() Na pierwszym spotkaniu jak podjechał po mnie swoim samochodem, to długo nie byłam pewna czy to ten, bo na widok tego samochodu oczy wyszły mi na wierzch. Ale sobie myślę ok - facet po uniwersytecie, z dobrą pracą, niedawno dom kupił i niedługo się przeprowadza, to może być go stać. Na drugim spotkaniu byłam u niego w domu (oczywiście do niczego nie doszło, bo jak już powiedziałam, nie spieszy mi się do tego i jemu CHYBA też). Najpierw podjechał po mnie jakimś innym samochodem, gdzie po prostu szczena mi opadła jak go zobaczyłam i nie chciałam tam nawet podejść bo myślałam, że to jest po prostu niemożliwe. W końcu wsiadłam - ok, samochód jego rodziców, rodzice są w Meksyku teraz. Pojechaliśmy do niego do domu. A raczej jego rodziców. . Pierwszy raz w życiu widziałam taki dom i czułam się jak w jakimś filmie. Wszystko super nowoczesne, pięknie zrobiony ogromny dom z ogromnym salonem, zaszklone ściany z widokiem na góry, każdy pokój ma osobną łazienkę, ogromny taras...No i teraz chodzi o to, że ja tam weszłam i najpierw było takie: "Wow", a za chwilę "Co ja tu do cholery robię??". Czułam się tam strasznie nieswojo, bałam się czegokolwiek dotknąć... to jest nie moja bajka po prostu. Ja wychowywałam się w domu, w którym nieraz ciężko było przeżyć od 1wszego do 1wszego, dopiero jak byłam nastolatką zaczęło się Trochę poprawiać. Teraz cieszę się tym co mam. Ale w takich miejscach jak tamto, po prostu czuję się dziwnie, nieswojo. Są dziewczyny co pewnie by na to poleciały - mnie to nie przekonuje ani trochę, wręcz jak tam byłam to miałam ochotę stamtąd uciec i posiedzieć w moim małym, zwykłym, szarym domku Tylko co teraz? Pewnie wstyd by go było do siebie przyprowadzić, naprawdę. Więc może lepiej niech się nie odzywa I o to mi chodziło mówiąc, że mnie to przeraża. Królowo wszystkiego naj!
|
|
|
#4666 |
|
po drugiej stronie szafy
|
To usiądź sobie na spokojnie i poczytaj swoje posty. I pamiętaj, że my tylko z nich wyciągamy wnioski, to nasze jedyne źródło informacji o Tobie. Poczytaj jak brzmisz, to może nas zrozumiesz
|
|
#4667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4668 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Czytaj czytaj i koniecznie napisz nam, za kogo byś osobę piszącą w ten sposób uważała
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4670 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Elve! No dobra jestem nienormalną wariatko-desperatką, która ma ze sobą jakieś problemy emocjonalne
|
|
#4672 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4673 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
I nie chodzi tutaj tylko o forum, po prostu nasze zachowania brzmią/wyglądają tak a nie inaczej i to na ich podstawie ludzie wyrabiają sobie o nas opinię. Tak, właśnie tak, a nie na podstawie tego, co my miałyśmy na myśli ![]() Jak Cię widzą, tak Cię piszą, pamiętajmy o tym.
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi mi o to, że jak się przesiądę do autka na benzynę to będzie mi trudno się przyzwyczaić? Odkąd mam prawko to śmigałam jedynie na dieslach i mam obawy co do tego, że np. będzie mi gasł, bo będę za mało gazu dodawała
|
|
|
|
#4675 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Możesz bez obaw wyjeździć bak do zera Więcej mi nie przychodzi do głowy. Ja w sumie różnicę czuję tylko przy odpalaniu i gaszeniu silnika, a tak to, jeździdło jak jeździdło
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja tak się uparłam, że nie chcę benzyniaka
|
|
|
|
|
#4677 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Benzyniaki są zdecydowanie lepsze na zimę, nie trzeba dodawać mieszanki do paliwa żeby wszystko ładnie działało - w tym roku był taki moment, że tylko moja benzyna odpalała, wszystkie okoliczne diesle (w tym oba rodziców) pokazały kierowcom środkowe palce, hehehehehe.
Jak nocowałam przy tych 30stopniowych mrozach u Blondyna i miałam stres czy odpali rano (na co dzień garażowana), to patrzył na mnie jak na kretynkę "benzynę masz dziecko, odpaaaaali" ![]() Diesle są najlepsze dla ludzi którzy bardzo dużo jeżdżą, bo te silniki są wytrzymalsze (temu diesle są zdecydowanie droższe). A tak...cena paliw podobna, spalanie podobne, osiągi podobne...mnie tam bez różnicy.
|
|
#4678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4679 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Przejedź się tym samym modelem w dieslu i w benzynie, to będziesz wiedziała co bardziej Ci pasuje.
Edit: no i pamiętaj, że tutaj też sporą sprawą jest różnica w cenie - benzyniaki są bardzo często zdecydowanie tańsze.
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2012-04-06 o 14:18 |
|
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kochana świadkowa szykuje mi z dziewczynkami jakąś niespodziankę na wieczór panieński, ciekawe cooo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

No normalnie MNIE TRAFIA! 

), tylko teraz nienawidzę niewiedzieć. Ale dowiem się najpóźniej jutro wieczorem (niby mieliśmy się spotkać). Nie ten, to inny

. Pierwszy raz w życiu widziałam taki dom i czułam się jak w jakimś filmie. Wszystko super nowoczesne, pięknie zrobiony ogromny dom z ogromnym salonem, zaszklone ściany z widokiem na góry, każdy pokój ma osobną łazienkę, ogromny taras...