Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-06, 14:51   #361
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
kasia_kuku a ja tu jestem za krótko żeby obejrzeć Twojego/Waszego bloga, co nie? a może nie i bedzie na mnie czekała miła niespodzianka na privie w nagrodę za umycie lodówki
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Ja też chce!
poszło

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ale trzeba przyznać że dość wiernie odwzorowana.
Cytat:
Widzę, że u tej PMki też suknia dała efekt "brzuszka". Piękna jest ale właśnie z tego powodu z niej zrezygnowałam.
No ta a la Kate przyzwoita, właśnie miałam mówić, że nie jest taką chamską kopią.

A ta 2 PM to nie w ciąży? Tylko się tak suknią skrzywdziła?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 14:51   #362
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
poszło
A czy ja też mogę prosić?

Mierzyłam w Stradivariusie te butki, które ma iceflower. Piękne są ale jak dla mnie zbyt sztywne i twarde, nie dałabym rady wytrzymać w nich całą noc

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 14:54   #363
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
poszło
Ślicz nota z tej naszej Kasi_Kuku
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 14:55   #364
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Ślicz nota z tej naszej Kasi_Kuku
merci

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-06, 14:57   #365
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

A ta 2 PM to nie w ciąży? Tylko się tak suknią skrzywdziła?
Wydaje mi się, że to niestety suknia. Jak mierzyłam Calais to był taki sam efekt - 5 miesiąc ciąży. Jak wklejałam fotki to dziewczyny to samo pisały dlatego ostatecznie jej nie kupiłam.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:01   #366
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiem

błagam Cie chce to zobaczyc , makijaz do sesji foto musi byc mocniejszy wiec mysle ze nei bylo tak zle

jestem, ale z Ciebie to chudzina

powiem tak FAK JU

ja zawsze maluje do monetu az PMka nie ebdzie zadowolona, zmywam i maluje od nowa wiec nie generalizuj prosze

GOSZA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i kciukam

w temacie krewety i krewetologa http://sarkazmer.pl/single.php?1030 hahahaha
ale hmm po opiniach znajomych a także po przeczytaniu postów z tego wątku powiem tak - jeśli chcę mieć dobry makijaż zrobiony przez makijażystkę trzeba nieźle się naszukać - jeśli nie ma się kogoś z polecenia - lub zacząć samemu kombinować i mieć taki, jaki się chce makijaż zrobiony własnoręcznie

czemu większość mówi makijażystce że chce mieć delikatny make-up a one uparcie robią z dziewczyn idących do ślubu panie lekkich obyczajów? Sorry ale jak dla mnie klient jest najważniejszy i trzeba posłuchać się klienta jeśli chce się aby wrócił i polecał innym - ja rozumiem musi być mocniejszy do sesji ale bez przesady... (co dla mnie też jest dziwne bo jakby nie można było mieć też delikatnego makijażu na sesje - niektóre dziewczyny chcą wyglądać naturalnie nawet przy sesji)

może te dziewczyny które idą do makijażystek na zdjęciach chcą też wyglądać subtelnie i delikatnie a nie jak wyuzdane panienki.....

zdjęć nie można robić w delikatnym makijażu??

dla mnie większość tych "makijażystek" jest do niczego... nie słuchają klienta i mają ich gdzieś i chyba tak naprawdę nie obchodzi ich czy ktoś wróci przecież zawsze się znajdzie jakaś kolejna PMka....

oczywiście nie piszę tu o Tobie bo nie wiem jak malujesz - piszę ogólnie o tych pseudo "makijażystkach"

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Odebraliśmy dzisiaj wódkę Wiem, że może kiepski dzień na takie zakupy, ale promocja jest tylko do jutra, a kartony były specjalnie dla nas sprowadzane, więc o 6.00 byliśmy już w hurtowni. Mamy 192 butelki Lubelskiej Trzy Zboża na ok. 150 osób na dwa dni plus wieczór kawalerski I nawet kilkadziesiąt groszy taniej nam policzyli na butelce niż miało być pierwotnie, w sumie zapłaciliśmy około stówkę mniej. Jestem zadowolona.

Poza tym chciałam się z Wami też na trochę pożegnać, bo nie sądzę, abym miała w kwietniu czas zaglądać na wątek (chociaż pewnie i tak nikt nie zauważy mojego zniknięcia, tak jak do tej pory nie zauważył ). Przez cały miesiąc pracuję nad pilnym i dużym zleceniem, dodatkowo będziemy jeszcze musieli znaleźć czas na rozdanie zaproszeń, w związku z czym prawdopodobnie z kompa będę korzystać tylko w celach zawodowych, a wizaż stanie się luksusem

Droga Malwinko, Droga Gosiu!
Z okazji zbliżających się Waszych ślubów,
chcę już teraz złożyć Wam najlepsze życzenia:
oby te ostatnie dni przygotowań upłynęły Wam jak najspokojniej,
a sama uroczystość i wesele były spełnieniem Waszych marzeń
.
Niezapomnianej zabawy na weselu, a potem dużo miłości,
zrozumienia i przyjaźni w małżeństwie
oraz szczęśliwego życia u boku mężów!

Gosza, niech powyższe życzenia ślubne będą dla Ciebie również życzeniami urodzinowymi Sto lat!

A na koniec życzę Wam Wszystkim

spokojnych, pięknie przeżytych

i prawdziwie rodzinnych

Świąt Wielkiej Nocy!

Załącznik 4603670

Witaj po nieobecności kciuki za prace i szybko wracaj

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Hej nie pisałam nic bo nie mam jakoś weny ale was poczytywałam widziałam suknie bardzo ładne
Kici zestawienie super i nie pamiętam co jeszcze
A i gratulacje coraz mniej do ślubu mi zostało 4 miesiące

Widzę że znowu jakaś dyskusja się rozwinęła i to bez powodu bo o ile pamiętam to nawet wczoraj lub przedwczoraj z malwuś rozmawiałyście jak się czuje i chyba ktoś tu wyolbrzymia

Gosza wszystkiego najlepszego w dniu urodzin

Dziewczyny nigdy was nie prosiłam (no chyba raz) trzymajcie kciuki od dziś aż do środy ważna sprawa dla mnie i TŻ, rozstrzygnie się w środę

się trzymają

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Na dzień dzisiejszy mam 46 osób potwierdzonych na wesele (dużo osób teraz na święta dzwoni i przy okazji potwierdzają ) w święta rozdajemy kolejna turę zaproszeń jak na razie definitywnie odmówiły 3 osoby
ilu osobowe robisz wesele?

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Chyba po prostu kryzys dopadł naszą firmę. Nie spodziewałam się tego w ogóle bo szef zawsze powtarzał że jest ze mnie bardzo zadowolony. No ale nie takie problemy ludzi dotykają.

A z samochodem to w sumie bardzo długa historia. Ostatnio ciągle się nam coś komplikuje.

No ale przedstawiam Wam naszych nowych podopiecznych- Milunię i Tuptusia (podobno dwie siostrzyczki, Tuptuś ma tylko męskie imię ;D). Są z nami tydzień i podbiły serca każdego domownika

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-04-06 o 15:05
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:07   #367
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
poszło [COLOR="Silver"]
Śliczności...dziękuję za link

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:10   #368
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się, że to niestety suknia. Jak mierzyłam Calais to był taki sam efekt - 5 miesiąc ciąży. Jak wklejałam fotki to dziewczyny to samo pisały dlatego ostatecznie jej nie kupiłam.
Piękna ta suknia i nie sądziłam, że może tak " krzywdzić"

Cytat:
Śliczności...dziękuję za link
Dziękuję

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-06, 15:12   #369
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
A co robiłaś? Po makijażu czy po zabiegach? Jeśli zrobiłaś zabiegi to oczywiste, że wyłazi to co usunięta warstwa naskórka blokowała. Przejdzie i cera będzie ładniejsza. Na pewno nie wyduszaj, kup sobie ziaje nuno antybakteryjną, przemywaj. I coś w aptece z cykiem, zeby wysuszało krosty
Ja na krosty używam Sudocrem. Nakładam na noc i rano już nie ma po żadnej śladu

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Nawet fajnie wyszła

Ja się właśnie wykąpałam i trzeba się zabrać za pakowanie, bo wieczorkiem jedziemy w rodzinne strony

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:15   #370
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
merci
mogę i ja?

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja na krosty używam Sudocrem. Nakładam na noc i rano już nie ma po żadnej śladu
zapisuję sobie, dzisiaj nie pójdę do apteki,ta koło mnie zamknęli kwadrans temu, a dalej to mi się nie chce jechać, tych 10 km

Edytowane przez niusia_87
Czas edycji: 2012-04-06 o 15:17
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:16   #371
justyna_g4
Zakorzenienie

Wiecie co chyba uduszę mojego Tż. Za każdym razem jak go pytam co z zaproszeniami to on do mnie z fochem, że przecież zdecydowaliśmy. No i ok wybraliśmy wzór, papier i co z tego, przecież żeby zamówić zaproszenia to wypadało by mieć listę gości zwłaszcza, że chcemy mieć wydrukowane ich imiona. Nie było by problemu bo lista zrobiona już od dawna, nazwiska odmienione z tym że mój cudowny Tż zapytał jednego kuzyna czy chce mieć imiennie wpisaną swoją dziewczynę ( na samym początku się umówiliśmy, że znajomym, gdzie znamy dwie osoby i narzeczonym dajemy imienne, a jak ktoś nie jest zaręczony to nie). Normanie tak mnie wkurzył, że masakra i pytam go co z resztą kuzynów ( tamten mieszka z kuzynką i jej chłopakiem bo są na studiach) a on ,że tylko temu jednemu. Co za durny pomysł później stwierdził, że w takim razie on może sie wszystkich zapytać. I tak trawa to już prawi 2 miesiące. Ja mu powiedziałam, że mi się nie podoba jego pomysł to mi wyskoczył, że w takim układzie moja ciotka, która jest z facetem od 10 lat ale nie mają ślubu tylko razem mieszkają też z osobą towarzyszącą. Już chyba wolałam jak nic się nie odzywał. Może teraz ja mam dzwonić po wszystkich i pytać jakie sobie zaproszenia życzą...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:18   #372
ladystar
Zakorzenienie

Grrrr... te swieta skutecznie komplikuja mi zycie!!
Wszystko co chcialam dzis zalatwic okazalo sie nie do zalatwienia, bo albo ludzie sa na urlopach juz, albo wszystko jest czynne krocej, albo zdarzaja sie ewidentne zlosliwosci rzeczy martwych

No nic... pora zmienic plany i chyba troche wyluzowac, ot tak swiatecznie
I zabrac sie za typowo swiateczne zajecia
Nie ma innej opcji

A wiec kochane moje dziewczynki

Zycze Wam zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja.

LadyStar

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:28   #373
baskaeta
Zadomowienie

heh podoba się Wam mój kwiatek??

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-04-06 o 15:30
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:30   #374
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co chyba uduszę mojego Tż. Za każdym razem jak go pytam co z zaproszeniami to on do mnie z fochem, że przecież zdecydowaliśmy. No i ok wybraliśmy wzór, papier i co z tego, przecież żeby zamówić zaproszenia to wypadało by mieć listę gości zwłaszcza, że chcemy mieć wydrukowane ich imiona. Nie było by problemu bo lista zrobiona już od dawna, nazwiska odmienione z tym że mój cudowny Tż zapytał jednego kuzyna czy chce mieć imiennie wpisaną swoją dziewczynę ( na samym początku się umówiliśmy, że znajomym, gdzie znamy dwie osoby i narzeczonym dajemy imienne, a jak ktoś nie jest zaręczony to nie). Normanie tak mnie wkurzył, że masakra i pytam go co z resztą kuzynów ( tamten mieszka z kuzynką i jej chłopakiem bo są na studiach) a on ,że tylko temu jednemu. Co za durny pomysł później stwierdził, że w takim razie on może sie wszystkich zapytać. I tak trawa to już prawi 2 miesiące. Ja mu powiedziałam, że mi się nie podoba jego pomysł to mi wyskoczył, że w takim układzie moja ciotka, która jest z facetem od 10 lat ale nie mają ślubu tylko razem mieszkają też z osobą towarzyszącą. Już chyba wolałam jak nic się nie odzywał. Może teraz ja mam dzwonić po wszystkich i pytać jakie sobie zaproszenia życzą...
Napisz swoją część wg własnego uznania, a mu daj tydzień, by wymyślił i zapisał albo dane imię i nazwisko albo os tow
Jeśli za tydzień nie będzie, to mu powiedz, że wszystkich z jego strony piszesz jak leci z osobami towarzyszącymi, aha i uprzedź go o tym zamiarze.
jak będziesz czekać, to w życiu to nie będzie zrobione. Niech zrobi jak chce, ewentualnie mu zasugeruj lepsze rozwiązania, jeśli mu się nie spodoba, to zostań przy jego pomyśle
Ja bym tak zrobiła, tzn zrobiłam tak z znajomymi TŻ dałam mu trzy dni i dowiedział się tylko jak jedna narzeczona kolegi się nazywa. Znam co najwyżej tylko imiona... Tak też wypisaliśmy

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

kasia_kuku śliczna jesteś
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:35   #375
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
mogę i ja?

zapisuję sobie, dzisiaj nie pójdę do apteki,ta koło mnie zamknęli kwadrans temu, a dalej to mi się nie chce jechać, tych 10 km
Sudocrem można kupić nawet w supermarketach większych
Masz tu opinie z KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html
Ja go używam na wszelkie problemy skórne. Głównie na krosty i podrażnienia po depilacji.

Cytat:
Ja z Tż też miałam ten problem, że nie chciał podzwonić po kolegach czy dalej są z tą i tą dziewczyną. Wkurzyłam się i zamówiłam każdemu z osobą towarzyszącą mimo, że już niektórzy dobrych kilka lat pewnie są z tą samą. Jak coś to będzie głupio Tż, bo on ich będzie zapraszał.

Stary 2012-04-06, 15:38   #376
kindziulindzia
Zakorzenienie

no to wesołego jajka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg untitled.jpg (77,7 KB, 29 załadowań)
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:38   #377
Jamee
Zakorzenienie

Witam popołudniowo

Chciałam się pochwalić, że upiekłam:
* 2 mazurki z marmoladą
* 3 makowce z jabłkami
* 3 babki piaskowe

Któraś chętna?

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:40   #378
Madziuniusia
Zakorzenienie

Witam się z pracy... Bezczynność
A w domu tyle pracy by szło do przodu...
Stary 2012-04-06, 15:41   #379
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witam popołudniowo

* 2 mazurki z marmoladą
* 3 makowce z jabłkami
* 3 babki piaskowe

Któraś chętna?
Podziwiam!

Niusiu:Dziękuję!

Ja tam w ramach przygotowań picuję... siebie Właśnie sobie machnęłam pedikir

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-06, 15:46   #380
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Podziwiam!

Dziękuję Nie piekę często ale jak już się zabiorę to robię ciasta hurtowo

A ja w ramach relaksuję idę zaraz pod prysznic, zrobię sobie peeling i może też pedicure

Stary 2012-04-06, 15:49   #381
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witam popołudniowo

* 2 mazurki z marmoladą
* 3 makowce z jabłkami
* 3 babki piaskowe

Któraś chętna?

ja mam leniwy dzien.
Czytam Was od rana ale jakos mi sie nic nie chce

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:49   #382
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Podziwiam!

A ja zabieram się za manicure Pakowanie musi poczekać

Stary 2012-04-06, 15:52   #383
niut0
Zakorzenienie

1 spowiedź przedślubne zaliczona
Stary 2012-04-06, 15:55   #384
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
a nie mogłaś za mnie też zaliczyć
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 16:04   #385
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się , że malwuś jest mocno pomijana i tylko gosza i gosza, a to tylko 4 dni różnicy. Nawet sama malwuś w poprzednim wątku to powiedziała, że czuje się pominięta, jedna z PM-ek napisała jej, że będzie się pytać jak będzie 10 dni do ślubu i nic jakoś nikt nie zwraca uwagi
Mi by było smutno. Nie chce tu się rozczesać nad dyskusją, która nie ma sensu. Chciałam tylko zwrócić na to uwagę
Wiem, że gosza ma urodzinki dzisiaj i jej się jeszcze więcej uwagi
a może tak naprawdę ktoś inny czuje się pominięty, hmm? ktoś kto wychodzi za maż 21.04?

Naprawdę, to chore z tym pomijaniem/niezauważaniem
Naturalne, że pamiętamy najwięcej o tych, które się najwięcej udzielają, ale każdej PMce życzymy w dniu ślubu / urodzin jak najlepiej

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Odebraliśmy dzisiaj wódkę Wiem, że może kiepski dzień na takie zakupy, ale promocja jest tylko do jutra, a kartony były specjalnie dla nas sprowadzane, więc o 6.00 byliśmy już w hurtowni. Mamy 192 butelki Lubelskiej Trzy Zboża na ok. 150 osób na dwa dni plus wieczór kawalerski I nawet kilkadziesiąt groszy taniej nam policzyli na butelce niż miało być pierwotnie, w sumie zapłaciliśmy około stówkę mniej. Jestem zadowolona.

Poza tym chciałam się z Wami też na trochę pożegnać, bo nie sądzę, abym miała w kwietniu czas zaglądać na wątek (chociaż pewnie i tak nikt nie zauważy mojego zniknięcia, tak jak do tej pory nie zauważył ). Przez cały miesiąc pracuję nad pilnym i dużym zleceniem, dodatkowo będziemy jeszcze musieli znaleźć czas na rozdanie zaproszeń, w związku z czym prawdopodobnie z kompa będę korzystać tylko w celach zawodowych, a wizaż stanie się luksusem
Tenebrosko ja, i na pewno nie tylko ja, o Tobie pamiętam
wpadasz tu pisząc krótko co u Ciebie, mówisz, że wątku nie nadrabiałaś więc pewnie żadna PMka nie odpisuje bo myśli, że odpowiedzi nie zauważysz jak dlatego ostatnio nie odpisałam, ale czasami o Tobię myślę i żałuję, że Cię nie ma

Wesołych Świąt pracusiu

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość

Dziewczyny nigdy was nie prosiłam (no chyba raz) trzymajcie kciuki od dziś aż do środy ważna sprawa dla mnie i TŻ, rozstrzygnie się w środę

Raaaany ostatni same jakieś tajemnicze sprawy mają sie rozstrzygać, nikt nie pisze o co chodzi
Trzymam mocno kciuki za wszystkie takie sprawy, WSZYSTKICH Pmek

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
napisała mi firma od tych kolczyków czy chcę takie zapięcie jak na aukcji czy wolałabym sztyft i wezmę chyba sztyft lepiej to wygląda??

1 zdjęcie zapięcie półokrągłe
2 zdjęcie zapięcie sztyft
tak, oficjalnie akceptujemy Twój wybor sztyftu

Stary 2012-04-06, 16:06   #386
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
heh podoba się Wam mój kwiatek??
Podoba się, to Twój kwiatuszek z domku? Pięknie Ci kwietnie
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 16:08   #387
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
niutek i coś dla Ciebie
http://moda.allegro.pl/zjawiskowa-su...233008415.html[COLOR="Silver"]

ja już chcę moją kieckę

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
a nie mogłaś za mnie też zaliczyć
kuuurde trzeba było mi kartkę podesłać na Twoją spowiedź to bym zaliczyła 2w1
Stary 2012-04-06, 16:10   #388
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2012-04-06, 16:12   #389
niut0
Zakorzenienie

Nadrobiłam was, a wiec -
GOSZU- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, uśmiechu na twarzy, zwłaszcza w dniu ślubu. Mokrego dyngusa i bezdeszczowego dnia ślubnego
Dużo szczęścia kochana

Byłam na zakupach i się obkupiłam (jak na mnie i jak na sklepy stacjonarne, bo ja to raczej on-line) - a co najważniejsze kupiłam to co chciałam

płaszczyk (blogerki mówią na to chyba parka ), dwie koszule -jedną sportową, jedną zwiewną, pasek + kolorówka. Do tego przyszła moja Cubusowa marynarka
Stary 2012-04-06, 16:13   #390
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

ja już chcę moją kieckę
Mogłaś zadzwonić i nie martwić się przez święta...

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Nadrobiłam was, a wiec -
GOSZU- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, uśmiechu na twarzy, zwłaszcza w dniu ślubu. Mokrego dyngusa i bezdeszczowego dnia ślubnego
Dużo szczęścia kochana

Byłam na zakupach i się obkupiłam (jak na mnie i jak na sklepy stacjonarne, bo ja to raczej on-line) - a co najważniejsze kupiłam to co chciałam

płaszczyk (blogerki mówią na to chyba parka ), dwie koszule -jedną sportową, jedną zwiewną, pasek + kolorówka. Do tego przyszła moja Cubusowa marynarka
zakupy

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości