Powiększanie piersi cz.7 - Strona 377 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-06, 15:57   #11281
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Ja to w klinice byłam od 15:30 (początek operacji) do 12 dnia kolejnego a kroplówkę mi odłączyli o 8 rano :/ ale co racja to racja teraz odczuwam zupełnie inny ból niż od razu po... zresztą ja jestem strachliwa i wolę nie szaleć

Dziś ćwiczyłam sobie ręce i próbuję się prostować ale i tak pupa boli od siedzenia ciągłego ^^" mimo że zredukowałam je do minimum no bo ciężko non stop pałętać się po mieszkaniu już mnie ma dość moja rodzina

myślę o zamówieniu sobie innego stanika ten ma w miejscu suwaka takie ostre materiałowe wypustki i dziś zauważyłam że mi się jedna wpija w pierś i mam tam dziurkę i musiałam wacik podkładać :/ same problemy z tym pancernikiem...
JA tu za Jooasią spacerek Ci zaproponuje- za oknem w w-wie ładnie
zajmij się czymś - może pisanki zrób ale serwetkę wydziergaj do koszyczka Nie nie żartuje, nie złość się na mnie Ale jakiś dobry filmik przy popcornie dobrze Ci zrobi albo zaległa książka potem poszukaj sobie tego staniczka w necie - o to już wiczoru zabraknie

No dobra , ja się musze kopnąć do pracy kopne się sama bo już na nikogo nie można liczyć Ja nie wiem, że to przez świętami ktoś tego forum nie zamknie dla dobra ogółu

Oj przypomniało mi się - GIPSY no pięknie się dzieję, ruszyły się leniuchy. Powolutku, pomalutku - ale postępy są OGROMNE!!

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:59   #11282
jooasi
Wtajemniczenie

tak, tak zamknąć forum przed świetami, tyle roboty a ja tu siedzę znowu
Stary 2012-04-06, 16:15   #11283
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _martus_ Pokaż wiadomość
kurczę, ale mi teraz nie tyle spłaszcza, co wybrzusza. to mniej więcej tak wygląda, jakbym sobie pod skórę na każdej piersi dołożyła od góry po fileciku. w miejscu, gdzie się mięsień kończy jest spadek i już dalej implant pokryty skórą.
i nawet mi przez myśl przeszło, że może jakby rozbudować ten mięsień, to większy by poszedł trochę w dół i zakrył i resztę.
to mówisz, że zostanie??
ale czemu u innych tego nie widzę?? a są tu większe chudziaki niż ja lekarz mi coś spartolił ?
No bo to tak dokładnie jest- dlatego nie ćwicz tego na razie! bo pogłębisz ten efekt, a jeszcze te mięśnie mogą się teraz zsunąć z implantu. Staniczek odpowiedni i nie sprawdzaj codziennie czy mięśnie się ruszają! Masz pas czy nie? Musisz unieruchomić piersi - tearz ma sie jeszcze nie ruszać tam nic! Z czasem tkanka będzie się budować i wszystko zrastać.
I długości mięśnia nie da się wyćwiczyć więc nic zrobić nie mogłaś poza jego rozbudową. No ale wtedy by był grubszy (i nie daj Boże twardszy) i by się bardziej odznaczał? jak myślisz? Tobie potrzeba raczej ciałka
Napisałaś coś o staniczku jakimś triumpha- nie wiem o co chodzi. Jeśli masz dobry pooperacyjny nie ma co szukać ulepszeń.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
tak, tak zamknąć forum przed świetami, tyle roboty a ja tu siedzę znowu

mnie tu już nie ma

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Mya no właśnie nie wiem czemu tak myślę, może dlatego, że niepełnosprawna się czułam i mocno ograniczona przez ból, myślałam, że będę frygać po tygodniu jak Zabcia a snułam się jak zniedołężniała staruszka, no ale przemyślawszy sprawe stwierdzam, że to jednak ja wygrałam a właśnie zdałam sobie sprawe że zupełnie nie pamiętam jak to bolało

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

martus czekaj czekaj Ty to widzisz cały czas czy przy napięciu w odpowiedniej pozycji?? żadna nie ma w galerii zdjęć z napiętymi mięśniami piersiowymi więc nie mozesz tego widzeć
ja mam jeszcze dodatkowo sporo swojego gruczołu więc jak tak napne to jeszcze jego osobno widzę, paskudnie to wygląda i nie napinam
Zabcia to TERMINATOR, nad -ludź jakiś , no gdzie my do niej .
Kochana jakbyś się naszprycowała lekami śmigałabyś jak fryga- no ale zafundowałabyś pierią dłuższy czas na dochodzenie, dłuższy obrzęk i co ? co to za wygrana? A pamiętam jak Twoje piersiątka kwitły!! normalnie widać było , że mają u Ciebie "jak w puchu" To się z niczego nie wzięło

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 16:30   #11284
_martus_
Raczkowanie

dzięki dziewczyny! uspokoiłyście mnie trochę.
no faktycznie cały czas to tego nie widać, tylko w pozycji ręce w przód i napiąć klatę.
ale że mam sumienie nieczyste: trochę polatałam w tych sportowych, a miałam prikaz miesiąc w pooperacyjnym spędzić no i nawet stare fiszbiny pomierzyłam i bikini. więc w tyle głowy była taka myśl, że zepsułam, że mi implanty spod mięśnia wyjechały w dół czy co . wyobraźnia działa a jeszcze mnie tu mój małżonek podkręca!
dzięki jeszcze raz. no i widzicie- zaliczyłyście jeszcze po dobrym uczynku w Wielkim Poście
idę się pakować. jutro wyjazd. ciekawe, czy ktoś wreszcie zauważy, że mam now cycki. jak ostatnio spytałam brata, czy mnie gdzieś nie przybyło, to spytał, czy usta ci faceci za dobre push upy miałam chyba
Stary 2012-04-06, 16:57   #11285
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Hej hej : )

Widzę, że dziś dzień wrzucania fotek więc ja też nowy albumik dodałam. Poprzymierzałam sobie stare staniki z przed operacji i chociaż nie do końca jestem narazie zadowolona z efektu, to jednak jest cudowne uczucie włożyć stanik, który wcześniej służył za atrapę piersi i mieć coś w środku

A i pochwalę się, że po tych całych ABSach i basenie zszedł mi jeden centymetr z uda

Agatau88 - fajnie, że odpisał i to nawet nie tak na odwal się. Racja, cierpliwość to podstawa ale łatwo mu mówić, sam nigdy implantów nie miał. Miałaś wcześniej anatomki? Po jakim czasie od pierwszej operacji je wymieniłaś?

Mune - kocham Twoje cycki

Ha ha Ale mi się podoba to określenie!
moge tez zobaczyc?wyslalam zaproszenie

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Witajcie przedświątecznie dziewczynki
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie , a Tobie, Celinko również za chęć pomocy . Mąż miał nawigację, więc dojechaliśmy bez problemu, ale korki macie niesamowite .
Wrażenia z wizyty: na dzień dobry Pani dr skomplementowała mnie, że wyglądam na 10 lat młodziej i mam nikomu nie przyznawać się do wieku . To pewnie taka Jej taktyka, bo po tych słowach poczułam, że miłuję tę kobietę całym sercem i mogę oddać swoje cycki w Jej ręce . Ogólnie duuużo mówiła, tłumaczyła...Wybrała mi anatomki CPG 333, 380 cc. Szerokość 11,5 cm, oczywiście nie zapytałam o projekcję, ale gdzieś tu krążą tabelki, więc zaraz znajdę. Zdziwiłam się strasznie, gdy sama zaproponowała mi operację na początek lata . Powiedziała też, że ferie zimowe są jednak za krótkie na dojście do siebie, więc pozostaje lato.
Problem w tym, że kaski jeszcze nie uzbierałam, ale przy dobrych wiatrach może uda mi się dopisać do odliczanki w czerwcu .
Gdy zdecyduję się, mam do niej zadzwonić miesiąc przed, w pierwszy dzień cyklu, wówczas wyznaczy mi datę.
Ufff, gdy wyszłam z gabinetu ryj tak mi się śmiał, że stary od razu wiedział, że kasę jednak trzeba jednak szykować

W międzyczasie przeglądam kwatery w Trójmieście, bo Pani dr powiedziała, że lepiej, żebym do zdjęcia szwów została na miejscu, gdyż taki kawał drogi po dziurach będzie dla mnie katorgą. Nie wiem, czy wiecie, ale moje województwo szczyci się najgorszymi drogami w PolsceDziewczynk i z Trójmiasta, jeśli znacie jakąś tanią miejscówkę, napiszcie pls . Będę z mężem więc koszt spory, a z kaski niestety w tym roku będziemy spłukani.

Lecę obejrzeć ślicznotki mune i wziąć się w końcu za sprzątanie chałupy
to na kiedy planujesz???ja tez chcialam z mezem poszukac czegos zeby zostac pare dni w gdyniwiec tez jestem ciekawa tych pensjonatow

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Napisane przez _martus_ Pokaż wiadomość
kurczę, ale mi teraz nie tyle spłaszcza, co wybrzusza. to mniej więcej tak wygląda, jakbym sobie pod skórę na każdej piersi dołożyła od góry po fileciku. w miejscu, gdzie się mięsień kończy jest spadek i już dalej implant pokryty skórą.
i nawet mi przez myśl przeszło, że może jakby rozbudować ten mięsień, to większy by poszedł trochę w dół i zakrył i resztę.
to mówisz, że zostanie??
ale czemu u innych tego nie widzę?? a są tu większe chudziaki niż ja lekarz mi coś spartolił ?
u kogo robilas??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 18:49   #11286
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam sie po sprzataniupadam na nosale jutro gotowanie wiec nastepny dzien pelen wrazen
Ale byłam na mieście i kupiłam sobie bluzeczke w której sie zakochałam od pierwszego wejrzeniatylko po operacji mysle ze cycki nie wejda w nia

toniu dziękujemi tez sie avatarek podobamam nadzieje ze niedlugo bede mogla wstawic moj i tez Ci się bedzie podobał

mune kochana juz tylko dwie cyferki ciesze sie niesamowicieale jakby nie patrzec to jeszcze 3 miesiace i 6 dnimam tylko nadzieje ze piersiątka beda takie sliczne jak Twoje

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 19:33   #11287
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziewczynki kupuja piekne staniczki, a ja zostaje tylko przy topikach I kupilam sobie nowy, wsciekle rozowy Wygodniasty Zdjecia w albumie To tak z okazji 8 mc ktore mi stuknely JUZ
Stary 2012-04-06, 19:39   #11288
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Dziewczynki kupuja piekne staniczki, a ja zostaje tylko przy topikach I kupilam sobie nowy, wsciekle rozowy Wygodniasty Zdjecia w albumie To tak z okazji 8 mc ktore mi stuknely JUZ
Żabko, Ciebie to nikt nie przebije w avatarkowym szaleństwie cyckowym Śliczny topik a to dlatego, że cyc w nim śliczny!!!

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-04-06 o 19:54
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 19:43   #11289
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Żabko, Ciebie to nikt nie przebije z avatarkowym szaleństwie cyckowym Śliczny topik a to dlatego, że cyc w nim śliczny!!!

dziekuje
Najlepsze jest to, ze z miesiaca na miesiac jestem bardziej zadowolona A myslalam, ze 2 mc po operacji to juz beda dojrzale cycuchy A tu po 5 mc zobaczylam jak zaczynaja sie zmieniac Minelo juz 8 mc , a one ciagle sie zmieniaja Na lepsze oczywiscie
Takze dziewczynki swierzo po operacji................. .......aaa zobaczycie same co sie dzieje po dluzszym czasie
Stary 2012-04-06, 20:04   #11290
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
zabciu
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 21:14   #11291
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki gdzie jesteswcie? juz odpuscie te sprzatanie ja siedze sama samotna jak co piatek i mam dosc juz wszyskiego

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-06, 21:25   #11292
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczynki gdzie jesteswcie? juz odpuscie te sprzatanie ja siedze sama samotna jak co piatek i mam dosc juz wszyskiego
jesteśmy, jesteśmy... ja nie sprzątam, cycki za świeże jeszcze, więc olewam męczenie się. Szykować też nie będę, bo jadę na Święta do przyjaciół, a dziś sobie siedzę i się relaksuję, bo wczoraj to szalałyśmy ostro na stanikach i tak się zmordowałam, że dziś to tylko poleguję...no... poćwiczyłam zestaw skrócony callanetics, zrobiłam zakupy i wsio

Olivko nie miej dość wszystkiego, bo cycki niedługo..... zbliżają się wielkimi krokami, a ....już chyba słyszę w oddali tupot tych Twoich żelek
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 21:27   #11293
malinkac
Raczkowanie

Hello dziewczynki
wszystkim życzę wesołych, spokojnych Świąt i dużo słonka

a teraz proszę o pomoc bo zwariuję!!!
potrzebuję sprawdzony stanik bez fiszbin, taki na duże cycki hehe
na pewno są tu grzeczne pacjentki które nie noszą od razu koronek. w sklepach nie mogę nic znaleźć, wszystkie są jak od mojej babci, takie okropne namioty :/
na allegro już dwa musiałam oddać, bo jednak miały fiszbiny...
POMOCY!!!
Stary 2012-04-06, 21:42   #11294
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Olivko nie miej dość wszystkiego, bo cycki niedługo..... zbliżają się wielkimi krokami, a ....już chyba słyszę w oddali tupot tych Twoich żelek
mune ja tylko na te cycki czekam one beda moim wybawieniem od wszyskiego mi chodziło tu o TZta nie wiem czemu jestem z takim fi.... co za chlop zostawia swoja kobiete ciagle w weekend w domu sama jest mi przykro ale wiem ze ten zwiazek nie ma sensu od dawna

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-06, 21:53   #11295
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
mune ja tylko na te cycki czekam one beda moim wybawieniem od wszyskiego mi chodziło tu o TZta nie wiem czemu jestem z takim fi.... co za chlop zostawia swoja kobiete ciagle w weekend w domu sama jest mi przykro ale wiem ze ten zwiazek nie ma sensu od dawna
olivko wrr należy mu się to gdzie wybył? z kolegami się zabawia a Ty sama?
Stary 2012-04-06, 22:01   #11296
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
olivko wrr należy mu się to gdzie wybył? z kolegami się zabawia a Ty sama?

Zgadza sięnie chce sie nad soba roczulac ale wiem ze moge sie Wam wygadac ja sama jak ta mysz a on w najlepsze sie bawi. Po dzisiejszym wieczorku to bedzie raczej koniec nie dam z siebie balona robic

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-06, 22:03   #11297
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Zgadza sięnie chce sie nad soba roczulac ale wiem ze moge sie Wam wygadac ja sama jak ta mysz a on w najlepsze sie bawi. Po dzisiejszym wieczorku to bedzie raczej koniec nie dam z siebie balona robic
oo nieee nie toleruję takiego czegoś ja bym nie puściła, zresztą nawet bałby się zapytac o takie coś może jestem inna ale...nie
Stary 2012-04-06, 22:07   #11298
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
oo nieee nie toleruję takiego czegoś ja bym nie puściła, zresztą nawet bałby się zapytac o takie coś może jestem inna ale...nie
Ale w tym problem ze on sie nie pytal, nigdy sie nie pyta. Tylko idzie i ma gdzies co ja mysle sobie. Problem chyba jest w tym ze on mysli ze ja mam nadal 16 lat jestem taka zla ze ojej nie wiem za jakie grzechy mi taki chlop sie trafil...

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-06, 22:10   #11299
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Ale w tym problem ze on sie nie pytal, nigdy sie nie pyta. Tylko idzie i ma gdzies co ja mysle sobie. Problem chyba jest w tym ze on mysli ze ja mam nadal 16 lat jestem taka zla ze ojej nie wiem za jakie grzechy mi taki chlop sie trafil...
Zachowuje się jakby nie miał nikogo...no daj spokój, ciśnienie mi się podnosi i jeszcze sobie myśli, że wszystko jest ok, a nawet jeśli nie to przyjdzie przeprosi i będzie ok...nie podoba mi się to czemu się z nim męczysz
Stary 2012-04-06, 22:14   #11300
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Zachowuje się jakby nie miał nikogo...no daj spokój, ciśnienie mi się podnosi i jeszcze sobie myśli, że wszystko jest ok, a nawet jeśli nie to przyjdzie przeprosi i będzie ok...nie podoba mi się to czemu się z nim męczysz
A jak mi podnosi codzienniea czemu z nim jestem to Ci nie odpowiem bo sama nie wiemon mnie nawet nie przeprasza jaka ja jestem glupia

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-06, 22:17   #11301
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
A jak mi podnosi codzienniea czemu z nim jestem to Ci nie odpowiem bo sama nie wiemon mnie nawet nie przeprasza jaka ja jestem glupia
Tobie i jemu nie warto się męczyc! taki frajer z niego trochę wybacz
Stary 2012-04-06, 22:19   #11302
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Tobie i jemu nie warto się męczyc! taki frajer z niego trochę wybacz
Frajer to mało powiedziane mi to baty juz sie nalezaly 4 lata temu no ale czlowiek mlody to glupi ja tu o swoich rozsterkach pisze zamiast o cyckachdziewczyny nas zakrzycza

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-06, 22:25   #11303
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Frajer to mało powiedziane mi to baty juz sie nalezaly 4 lata temu no ale czlowiek mlody to glupi ja tu o swoich rozsterkach pisze zamiast o cyckachdziewczyny nas zakrzycza
ojj dobrze jest się wyżalic no to ja trzymam kciuki żebyś miała siłę i odwagę żeby zakończyc ten chory związek prędzej czy później tak się stanie
czytałam kilka stron temu, że Ci się cycki ciągle śnią to tak jak mi non stop o nich myślę
Stary 2012-04-06, 22:28   #11304
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
ojj dobrze jest się wyżalic no to ja trzymam kciuki żebyś miała siłę i odwagę żeby zakończyc ten chory związek prędzej czy później tak się stanie
czytałam kilka stron temu, że Ci się cycki ciągle śnią to tak jak mi non stop o nich myślę
Ja tez mam taka nadzieje ze kiedys nadejdzie taki dzienmi cycki non stop sie snia ale chociaz to dobre a tymczasem lece spac dobranoc

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-06, 22:41   #11305
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Pisz pisz Jak Ty to mozesz tolerowac Jedyne co mi przychodzi do glowy to to, ze teraz czekasz na te cycki i to jest najwazniejsze A jak juz je zrobisz to Ty bedziesz sie dobrze bawic i kusic tych glupich chlopow, a ten Twoj "frajer" bedzie na Ciebie czekal

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
Hello dziewczynki
wszystkim życzę wesołych, spokojnych Świąt i dużo słonka

a teraz proszę o pomoc bo zwariuję!!!
potrzebuję sprawdzony stanik bez fiszbin, taki na duże cycki hehe
na pewno są tu grzeczne pacjentki które nie noszą od razu koronek. w sklepach nie mogę nic znaleźć, wszystkie są jak od mojej babci, takie okropne namioty :/
na allegro już dwa musiałam oddać, bo jednak miały fiszbiny...
POMOCY!!!

Malinko szukaj staniczkow maternity Czasem mozna ladne dostac, a sa baaaaardzo wygodne O np. ten wyglada calkiem ladnie http://www.ebay.co.uk/itm/Naturana-N...#ht_500wt_1127
Stary 2012-04-06, 22:43   #11306
issabel1
Raczkowanie

Hej kobietki

Zdrowych Spokojnych oraz bez bolowych Swiat Wam wszystkim Zycze (pisze dzis bo jutro pewnie czasu nie bede miala )
Stary 2012-04-06, 22:43   #11307
zabulek1
Wtajemniczenie

aaa jaka cena Chyba zaraz go zamowie i zobacze co to jest za staniczek
Stary 2012-04-06, 22:46   #11308
201711291009
Konto usunięte

olivko dobranoc
ja też uciekam i mówię kolorowych snów
Wesołych Świąt!
Stary 2012-04-06, 22:52   #11309
zabulek1
Wtajemniczenie

Issabel Jeszcze chwila i tez sie doczekasz swoich skarbow 2 tygodnie z ogonkiem to juz niedlugo Operacja to poczatek dlugiej drogi, ale warto czekac na efekty Nawet jezeli trzeba czekac dllllllluuuuuuuuugo

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2012-04-06 o 22:53
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 22:52   #11310
issabel1
Raczkowanie

Zabulek bylam looknac w albumik no cud miod malina Jak tak na Was wszystkie patrze sliczne to juz sie doczekac nie moge

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Lece spac kochane trzymajcie sie zdrowo buziaki

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości