|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
Wczoraj wyszłam na chwilę o 16... i znowu Bangkok mnie wciągnął
![]() Zastanawiam się skąd się wzięła tabliczka przeciwpożarowa w mojej torbie... i jak to się stało, że podrywały mnie 3 laski ![]() siaaaa - przykro mi, że tak się oszukujesz. Mogłabym odpisać Ci znowu na milion linijek, ale Ty i tak znajdujesz sobie usprawiedliwienie, że jest inaczej. Innych można oszukiwać, ale siebie, to już jest przykre. Napiszę tylko, że po tekście, że on jest z braku laku po prostu padłam Z braku laku wzięłaś sobie psychopatę? Wiesz, losowy z ulicy byłby lepszy...
|
|
|
|
#4682 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Eee tam, wszystko jest do zrobienia
![]() Cytat:
![]() To się robi...takie...trochę...n iebezpiecznie uzależniające?
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4685 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja się postanowiłam grzeczna trochę zrobić, więc pewnie nigdzie nie wyjdę w ten weekend, chyba że w niedzielę na parę drinków, ale to wszystko na spokojnie. Jeżeli mi się to uda to będzie już mój 3ci w miarę spokojny weekend, o nieeeeeeee ![]() A dzisiaj poszłam na zakupy i dorobiłam się dwóch nowych sukienek ja nie wiem jak to jest, że ja zawsze mam zamiar kupić coś w innym kolorze - a i tak zawsze wracam z czarnymi rzeczami W mojej szafie przeważają czarne ciuchy. Staram się coś zmienić, a dzisiaj znowu obie sukienki czarne
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czemu na starym komputerze nie działa mi wizaż? Mam identyczną przeglądarkę jak na nowym, wszystko tak samo i tutaj mi często strony nie ładują się do końca, nie działają przyciski cytowania, jak piszę posta, to nie działa przycisk zmiany koloru. Co jest?
![]() Cytat:
Swoją drogą parę drinków, to jest spokojnie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz w ogóle nie noszę czerni, bo tyle się jej nanosiłam, że mi się odechciało Mam jedną czarną spódnicę, dwie czarne sukienki, jedną bluzkę (bo musiałam mieć czarną do pracy), jeden żakiet i jedne spodnie. Wszystko to wychodzi z szafy raz na ruski rok ![]() A teraz, jak już będzie lato, to w ogóle zamierzam chodzić non stop na kolorowo
|
|||
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to co, że wielkanocna?
Ja mam zamiar wyjść |
|
|
|
#4689 | ||
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziękuję za wsparcie
Cytat:
Co to za związek, w którym musisz cały czas się pilnować, by nie okazać zbyt wiele uczucia? Bo inaczej stracisz jego i tak wątpliwy szacunek? Jak brakuje Ci czegoś takiego, to zapisz się do mafii, przynajmniej będziesz czerpała z tego jakieś zyski. ![]() Nie dość, że masz nieciekawą sytuację w domu, to jeszcze dobijasz się kimś takim. Czy Ty zdajesz sobie sprawę, że i tak się rozstaniecie? I to zapewne wtedy, gdy będziesz już strzępem emocjonalnym? Cytat:
![]() Ja wczoraj siedziałam u kumpla, gdzie po spaleniu przez kilka godzin rysowałam okręgi tuszem na brystolu. Przyniosłam to dzieło do domu - nawet niezłe
|
||
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy
|
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się, czy mój eks rzeczywiście się ogarnął (jak to twierdzi) i teraz będzie normalnym, uczciwym człowiekiem.
|
|
|
|
#4695 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale zobaczymy jeszcze ![]() Ja na Wielkanoc sobie mogę iść, u mnie gorzej by było jakby się rodzice dowiedzieli, że wyszłam właśnie w wielki piątek, albo wielką sobotę hyhy ![]() Cytat:
w pierwszy weekend wyszłam tylko z siostrami, ale niewiele piłam więc całą noc byłam trzeźwa (i musiałam pilnować pijanej siostry ), więc spokojnie. Tydzień temu tylko randka w piątek, a sobota w domu. W tym tygodniu tylko w niedziele do pubu... A mi się tańczyć chce, ale w sumie naprawdę już mnie aż tak nie ciągnie żeby wychodzić w moim mieście. No i nie ma z kim ![]() Cytat:
(a jak jeszcze kiedyś miałam czarne długie włosy to dopiero było ).Wypatrzyłam sobie fajną sukienkę - różowo-czarno-kremową, ale sobie myślę, a pójdę do innego sklepu jeszcze zobaczyć. No i masz ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakbym słyszała moją mamę ![]() Nie zastanawiaj się, nie ma po co.
|
|
|
#4696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą moja przyjaciółka twierdzi, że widziała go na imprezie z tą jego dziewczyną i jej koleżankami i obracał wszystkie W pale mi się to nie mieści, ale nie mam powodu, żeby jej nie wierzyć. Chyba, że powodem jest właśnie to, żeby mi ulżyć...Ona twierdzi, że przedstawił jej tą dziewczynę, a on twierdzi, że nieprawda, bo jego dziewczyna już wtedy wyszła. wtf ![]() Ja wiem, że to nie ma żadnego znaczenia czy jakaś panna skądś tam wyszła czy nie ![]() Znaczenie ma, czy osoba której ufam kłamie... Nie chciałabym tego
|
||
|
|
|
#4697 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Weź Fubi, już naprawdę nie masz co rozkminiać, przecież to już Tobie samej powinno się chcieć rzygać od tego tematu. Ciągle tym żyjesz, analizujesz, drążysz, dziubiesz, szarpiesz, babrzesz się jak dziecko w rzadkiej kupie albo rybich wątpiach i się dziwisz, że Cię to męczy. No męczy, bo sama sobie robisz kuku.
Weź lepiej zajmij się czymś pożytecznym, na przykład powiedz mi, ta maska od której swego czasu dostałaś ślinotoku to była bingo ze spiruliną i keratyną? Kończą mi się mazidła do włosów, muszę uzupełnić zapasy.
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, to jest właśnie to Bingo. Dziewczyny na wizazu polecają też tą "5 alg" czy jakoś tak. Tylko nie kupuj na ekostrefie ![]() A propos kosmetyków, to czy wszystkie peelingi co ciała są na parafinie? A jeśli nie, to czy powinny być? Bo parafina nie ma jakoś zbyt dobrej opinii a we wszystkich peelingach, które oglądałam ona jest ![]() A i jeszcze a propos kosmetyków #2 - jak macie gdzieś koło siebie taki przybytek, gdzie sprzedają niemieckie kosmetyki, to skorzystajcie Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-04-06 o 20:09 |
|
|
|
|
#4699 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
5 alg to mam wrażenie że będzie śmierdziało Kupię pewnie na all, jak większość takich rzeczy. Spojrzałam, wszystkie moje peelingi drogeryjne mają w składzie parafinę, jeden chyba nie ma, albo nie doczytałam, tu skład: Sucrose (Sugar), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Oil, Prunus Dulcis (Sweet Almont) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Aprikot) Stone Granules, Chamomilla Recutita (Camomile) Dried Flowers, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Laureth-3, Tocopherols, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Helianthus Annuus ( Sunflower) Seed Oil, Coumarin. ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
Ja sama jak pamiętam to zamawiam na all niemiecką albo amerykańską chemię. I słodycze.
|
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to ja rozkminiam, czy mi bardzo bliska osoba nie ściemnia, bo bym chyba nie zdzierżyła...
Cytat:
Jaki to? A co do smrodu, to ja ja kupuję coś nowego, to już teraz zawsze pytam dziewczyn na wizazu czy to śmierdzi, tak się zraziłam po l-cysteinie. po 3 myciach jeszcze śmierdziała!!! ![]() Teraz połowa moich postów kończy się pytaniem "a to śmierdzi?" Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-04-06 o 20:25 |
|
|
|
|
#4701 |
|
po drugiej stronie szafy
|
stenders - niestety, 56zł za 250g. Ale polecam z całego serca ich peelingi, zarówno cukrowe jak i solne. Mają teraz przeceniony o połowę peeling solny z płatkami róż - dla mojej skóry trochę za mocny, ale generalnie mniam
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może te z Ives Rocher są jakieś fajne, ale jednak w niższej cenie? |
|
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ja mogę jedno słówko jeszcze o tym kolesiu?
Tylko tak żeby nie wyszło, że znowu przeżywam, bo wcale nie, wręcz przeciwnie, mam bardzo dobry humor
|
|
#4704 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Yves Rocher? Koło 4 dych za 200ml - wychodzi podobnie
![]() Jak chcesz coś tańszego o fajnym składzie, to może mydła naturalne z jakąś owsianką w składzie? Ostatnio jest blogowy szał na te rzeczy. Czek dis ałt: http://mydlarnia-tuli.pl/index.php?p...mart&Itemid=49 ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Otóż... nie ma to jak się dowiedzieć od faceta, że jest bardzo zawiedziony tym, że nie doszło do niczego w środę, w sensie, że się z nim nie przespałam ![]() (Czytaj: Przecież miałem wolną chatę, rodzice wyjechali na tydzień, więc utrzymywałem z tobą kontakt po pierwszej randce tylko po to, że miałem nadzieję na jakiś mały seksik jak już ich nie będzie) ![]()
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) czy to nie będzie śmierdzieć tą owsianką?
|
|
|
|
|
#4707 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4709 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Owsianka śmierdzi?
![]() Tam jest jeszcze peeling kawowy - smród kawy chyba jakoś zniesiesz? ![]() Przejrzyj sobie te mydełka, w ogóle poszukaj w necie, bo teraz firm robiących takie specyfiki robi się coraz więcej ![]() A ja generalnie to i tak najbardziej do szarpania naskórka lubię gąbkę syrenę
|
|
#4710 | ||
|
Zakorzenienie
|
No pachnie w sumie, ale mi się źle kojarzy ten zapach (musiałam wpierniczać jak byłam chora
)Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale chcę sobie zafundować jakieś pachnące przyjemne skrobanko w słoiku ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Te mydła są super! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

Z braku laku wzięłaś sobie psychopatę?
Wiesz, losowy z ulicy byłby lepszy...