|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
buahhot, a mozna wiedziec w jakiej drogerii rpacujesz?
![]() spoko, jak ja pracowałam w odziezowym tez było podobnie rozni ludzie sa na tym swiecie xD
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam na zakupach, kupiłam z kosmetyków tylko micela, bo mi się kończy, a poza tym dużego desperadosa, którego właśnie piję i zeszyt a4, już 3-ci w tym semestrze
|
|
|
|
|
#1863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięuję Cytat:
jak przygotowania do matury?Cytat:
|
|||
|
|
|
#1864 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
doobra ide po kawalek jablecznika ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
Tak jak mowię, w☠☠☠☠iła mnie nieziemsko, z nastepną osobą, ktora przyczaje, juz obejdę się inaczej, nie będzie juz tak milo jak dzis (dodam tylko, ze byl to moj pierwszy raz zwrocenia uwagi). Nie moge zlosliwa dla klienta, ale jak widze takie rzeczy to az mna telepie ze zlosci i najchetniej wsadzilabym jej ten tusz w tylek tym bardziej ze sa testery gdyby nie bylo- ok, moglabym zrozumiec, ale ona mi powiedziala, ze sprawdza czy nie sa puste!
|
|||
|
|
|
#1865 |
|
Wtajemniczenie
|
dobrze, ale strasznie się nią stresuje, a zwłaszcza ustnym polskim
chciałabym już być po ![]() buahhot mnie ciekawi jak ona chciała sprawdzić, czy tusz jest pełny, bo ja nie potrafię tego stwierdzić po otwarciu opakowania jakieś magiczne zdolności czy co
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się strasznie stresowałam, bo nie lubię opowiadać, ale teraz jakbym miała podejść jeszcze raz, to już na pewno miałabym luzik totalny
|
|
|
|
|
#1867 | |||
|
Zakorzenienie
|
używam ich też ,. A serum na końcówki mam avonowe ale uzywam dopiero z tydzień.
Przypuszczam, ze suszarka basenowa może też mieć dużo udział w przesuszeniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą Cię rozumiem bo też bym się wkurzyła Cytat:
Swoją drogą ja przed polskim się nie stresowałam bo wzięłam sobie krople na uspokojenie ,ale przed ustnym angolem myślałam, że zejdę tak się stresowałam.. Już sobie siebie wyobrażam przed obroną i na
|
|
#1869 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a co możecie polecić bardzo uspokajającego i niemulącego? bo melisa na mnie na pewno nie zadziała ![]() na egzaminie z prawka nawet poradziłam sobie bez żadnych kropli ale teraz czuję, że nie podolam i musze mieć naprawdę coś dobrego
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Biovax jest świetny i nie obciąża, kollosa nie używałam ale na pewno kiedyś spróbuję ![]() Dostałam dziś Sleeka |
|||
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajny loczki na tym filmiku, dziękuję za linka Znalazłam filmik, gdzie identycznie dziewczyna robi tylko zamiast folii jest materiał, skręt jest mocny ale bez aż takiego push upu i chyba tak wypróbuje Kitka ![]() No to wg mnie dobrą decyzję podjęłaś Dzięki za komplement Staram się o nie dbać jak najlepiej, zanim trafiłam na ten wątek nie wyglądały tak fajnie I gratuluję schudnięcia Ja np dzis usłyszałam od brata: aleś ty jest gruba ![]() Soph taki sposób wykorzystuję na co dzień tylko zamiast warkocza, koczek Ale tym razem chodzi mi o coś mocniejszego Ale i tak dziękuję za propozycję ![]() Kupiłam nowe hh, i znowu kręce. Ostatnio wypełniałam wodą, a tym razem kaszą i dodatkowo owinęłam taśmą izolacyjną żeby do ciała lepiej przylegało. I dużo ciężej mi się kręci no i mam dwa gigantyczne siniaki na kościach biodrowych ![]() Dziś 40 min Dobranoc i WESOŁYCH ŚWIĄT PIĘKNE!
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
wesołych świąt
!i dobranoc
|
|
|
|
#1875 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- dziękuje ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Fajnie, że się podobają marzę o dm w Polsce Użyłam balsamu z mocznikiem dopiero 3 razy, ale coś czuję, że to będzie moje kwc ![]() -- byłam dzisiaj w rossmanie, ale to bardziej tżtowi doradzałam co ma kupować, dla siebie wzięłam tylko skromnie eveline pus up do pośladków (bo poprzednie opakowanie się kończy) zaczęłam też używać tej nowości z yves rocher - http://www.yves-rocher.com.pl/minceu...wyszczuplajaca (tak, wiem że 10 kg nie schudnę, ale obecnie dietuje i nawet jak mi 2 cm ubędą od tego to się ucieszę baaardzo) chociaż możliwe, że więcej masaż pomoże niż sam kosmetyk Tylko strasznie się kleję od tego, a fuu, pewnie przez jakieś silikony czy inne dodatki. ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- a pewnie, że tak ![]() Ludzie sobie wymyślają cuda i tylko potrafią z powodów nie wiem jakich grozić sądami i nie wiem czym jeszcze. Chyba myślą, że na każdym to robi wrażenie. Albo inny hit, ktoś się pyta czy mu dam wzory pism za darmo, on sobie już uzupełni swoimi danymi i podstawi ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
Ale tak patrząc z innej strony zdarzyło mi się kupić macane produkty- cień z limitki essence np ( a był tester ), masło do ciała w biedronce.Kiedyś nawet kupiłam w biedronce kartonik z 3 kinder niespodziankami, a tam jedna zjedzona Nie wiem jak na tych ludzi zadziałać, zaklejać wszystko czy co ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
![]() a z takich rzeczy bez recepty to nic nie mam do polecenia niestety ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
![]() Ja dzisiaj usłyszałam, że wieśniacko wyglądam Ale ogólnie miło przyjechać do domu rodzinnego i na dzien dobry takie komplementy ![]() Tak poza tym to się lubimy, ale jemu odbija przez jedną kumpelę, której się zdaje, że jest super stylowa i ociekająca za☠☠☠istością ![]() kitka: gratuluje schudnięcia i życzę wytrwałości w osiągnięciu wymarzonej figury
|
|
#1876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja już w domu. Chciałam Wam życzyć Wesołych i Radosnych Świąt. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I przepraszam Cię najmocniej, ale zapomniałam złożyć Ci życzenia. ![]() Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dużo uśmiechu na twarzy.
|
|
|
#1877 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Kobieto, przepraszam, że spóźnione, ale bardzo szczere wszystkiego najlepszego Cześć, fajnie, że wróciłaś zajrzałam na bloga - prześliczna dziewczyna z Ciebie |
|
|
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
Życzę wszystkim WESOŁYCH, SPOKOJNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT!!!!
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Niżej wrzuciłam kilka zdjęć z samolotu.
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja już prawie na mecie z przygotowaniami świątecznymi, dom prawie na cycuś, sałatki zrobione Za niedługo akcja spamowanie ![]() Tż oczywiście że nie zauważył że się pofarbowałam kobieto bracia chyba tak już mają... i staram się tym nie przejmować, choć czasami złość kipi angel ale widoki
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Tż. rzadko zauważa, jak robię coś z włosami. Chyba, że radykalnie zmieniam kolor. A mój brat, jak miał 15 lat to wpisywał mi się do pamiętnika i narysował dwa rysunki zatytułowane "Ewa gruba i Ewa za chuda".
|
|
|
#1882 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
dużo nowych wrażeń, więc rozumiem jak najbardziej ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() My to czasami tak po sobie pojedziemy, że koniec Ale lubimy się, po prostu ach ta nadmierna szczerość i niewyparzony jęzor
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-04-07 o 13:43 |
||
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
wesołych swiat dziewczyny
ja miałam wczoraj w nocy mała niespodzianke, bowiem spalił mi sie monitor ale tak, ze zadymił i zasmrodził cały dom no ale juz mam nowy na szczescie bo zanudziłabym się w te świeta
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wesołych świąt dziewczyny Angel, zazdroszczę podróży też nigdy nie leciałam samolotem, ale jeszcze dużo życia przede mną, więc na pewno będzie okazja
|
|
|
|
#1885 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Piekne
![]() dotarlam do rodzinnego domu, ponadrabiam Was wieczorem (przynajmniej mam taka nadzieje )Zycze Wam wesolych, rodzinnych Swiat Wielkanocnych |
|
|
|
#1886 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również życzę Wam wspaniałych i radosnych Świąt Wielkanocnych
|
#1887 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wesołych i spokojnych świąt piękne
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
porównywalne do babek przymierzających buty na gołe spocone stopy co z tego, że obok stoi szafeczka ze stópkami![]() Cytat:
![]()
|
|
#1888 | |
|
zawsze mam racje
|
Robimy z bratem to ciasto właśnie: http://mojewypieki.blox.pl/2008/08/S...czekolady.html
Milion kcal i roboty na pół dnia ![]() -- Naolejowałam włosy olejem migdałowym, potem planuję peeling buzi, maseczkę z glinki, maseczkę nawilżająca, maskę aloesową z dodatkiem jedwabiu na włosy, no i do tego standardowo balsam, serum x4 (bo mi jeszcze ta kuracja z yves rocher doszła) A i paznokciami u rąk się zajmę --- angel: tak z ciekawości a czemu au pair? nauka języka? chęć odmiany w życiu? bo płacić chyba za wiele nie płacą.--- snow: mnie bardziej kręcą zakupy pielęgnacyjne. Chociaż te lakiery fajnie się zapowiadają, nie malowałam jeszcze nimi wszystkich paznokci, tak tylko wstępnie testowałam Na wakacje będą idealne ![]() ---- kupiłam dzisiaj kremy eveline, żeby mieć czym się posmarować jak wpadam na noc w rodzinne strony, bo wozić mi się nie chce. Są z serii ecoline. Nie zauważyłam, że na jednym pisze 50+ chyba nie musze do 50 czekać, żeby używac kremu z masłem karite i olejkiem różanym.--- zachciało mi się spać koło 4,30 w nocy dopiero ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
Ja kiedyś spaliłam jak byłam mała, bo była burza, a ja nie chciałam gry przerwać
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-04-07 o 15:51 |
|
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Wow jakie widoki ja mam lęk wysokości nie wiem czy bym dała radę tak patrzeć prze okno
![]() Mój też w zeszłym tygodniu nie zauważył ![]() Cytat:
A ten sernik musi bosko smakowaćZdrowych, spokojnych, radosnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w miłej atmosferze |
|
|
|
|
#1890 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Jak tam przygotowania do świąt? U mnie już wszystko praktycznie gotowe, tylko odkurzyć jeszcze. Dopiero dziś mam dostęp do neta pierwszy raz od czwartku Cytat:
)---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

rozni ludzie sa na tym swiecie xD

no naprawde przestaje wierzyc w ludzi jak slysze takie farmazony tego glupiego spoleczenstwa. Yyy...przychodze codziennie rano do pracy i... "odlewam tusze"??? jak jej powiedzialam, ze niedawno je wylozylam (dalam jej wyraznie znac, ze wlasnie mnie podk☠☠☠ila) to ona na to: "dziekuje" i poszla. Bezczelna byla.
niestety - było wszystko oprócz rozświetlaczy....
chciałabym już być po 

Staram się o nie dbać jak najlepiej, zanim trafiłam na ten wątek nie wyglądały tak fajnie