|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie na moje chude nogi ![]() Piszecie tu o aparatach ja też nie mam cudów aparat za 250zł czasem robię aparatem w telefonie i myślę że nie jest najgorzej mam nadzieję że nie tylko ja tak myślę
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda buty pokazane przez Maffash to niezbyt mój styl, ale jak ja kocham masywne, ciężkie buty... Tylko, że jestem drobna i bardzo szczupła, a nogi nie są inne niż cała reszta no i tak, jak w ekstremalnych szpilkach wyglądam bardzo dobrze, tak niestety masywne buty są nie dla mnie. Szkoda, bo coś na ultra grubym obcasie jednak bardziej nadaje się na dzień (i polskie chodniki). ![]() Dobra, znikam czytać, może chociaż trochę uratuję jeszcze ten zmarnowany dzień.
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim wykonaniu bardzo ![]() Ja robię zdjęcia na parapecie, czasami wręcz muszę wystawić łapę za okno, bo mam okno w skosie i dach mi ogranicza trochę światło po bokach No i mam dokładnie zachodnią ekspozycję więc ciężko, zwłaszcza zimą, uchwycić ładne światło do zdjęć w oknie
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
No gdzieżbym miała żałować, zwłaszcza, że to Ty prosiłaś mnie o makijaż typu no make-up
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to niezależnie od tego, kto robi zdjęcie. |
|
|
|
|
#219 |
|
w krainie snu i marzeń
|
czy można się przyłączyć do tego Szacownego Grona?? Podczytuję, podczytuję, ale pędzicie jak szalone ![]() nie wiem, co napisać o sobie
|
|
|
|
#220 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
O ja pitolę, ale nastukałyście
![]() Trochę nadrobię pewnie za chwilę, nim sen na mnie spadnie. A jako że weekend będzie bardzo zabiegany i pewnie nie będę miała zbyt wiele czasu na wizażowanie, to już dziś życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt
|
|
#221 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja jakoś w nudziakach źle się czuję..
jak wątek pomaga, już sama chęc tu napisania pomaga! Cytat:
Cytat:
ja też tu weszłam, myślę sobie a to nic nie będzie pewnie, a tu tyle do nadrabiania.. |
||
|
|
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() jeśli mogę to zapraszam wszystkie z Was do mojego bloga ![]() czytajcie , komentujcie , obserwujcie ![]() link w podpisie
|
|
|
|
#223 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
więc tak: bloga prowadzę od października i tak sobie bloguję jeśli chodzi o sprzęt: ja mam lustrzankę, ale zdjęcia jakie mam każdy widzi, szału nie ma ![]() w kwestii pomadek - wolę błyszczyki
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baaaardzo fajny blog
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciasto wygląda przepysznie ![]()
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Bosz, Bukowski będzie musiał poczekać, skoro jedyne co robię od pół godziny, to przeglądanie włosowych tumblrów i zastanawianie się kiedy będę miała najwcześniej możliwość przefarbowania grzywki.
![]() A i tak muszę iść spać, bo jutro do pracy.
|
#227 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I'm dżinijes ![]() W ogóle kupiłam sobie w środę szminkę MAC Viva Glam nicki minażżżżż i jestem zakochana w kolorze ![]() aaaa i zapisałam się dziś na kurs salsy, a od następnego weekendy z TŻ na towarzyski śmigamy prawie 5 lat nie miałam czasu na taniec, a teraz będę odrabiać zaległości chyba jeszcze na coś bym się zapisała, może locking, ale zobaczę jak czasowo się wyrabiać będę
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Nie Z Ciebie, tylko DO Ciebie kochana
Papa mi się śmiała jak przeczytałam twój post
|
|
|
|
#230 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() początki niestety są ciążkie |
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc piekne
|
#232 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33394147]Jak wyżej
![]() Jak tylko skończą się jutro porządki, usiądę do nadrabiania blogowych zaległości, przygotuję parę postów, przetestuję parę kosmetyków I jutro zamierzam coś upiec kolorowego, na potrzeby posta o barwnikach spożywczych ^^[/QUOTE]Orlico ma droga, czy te barwniki do jajek nadają się do barwienia lukru czy mleka? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33394390]Kurdeee, cała ja, napisałam notkę na zapas i odruchowo ją opublikowałam ![]() Oczywiście zaraz znowu "schowałam", przywracając wersję roboczą, ale już się chaos w blogrollach robi... Nie lubię tego [/QUOTE]Też to ostatnio zrobiłam i w komentarzach miałam małe zamieszanie Mam to samo ;D moje pierwsze, te najgorsze zdjęcia są aparatem a teraz robię od bardzo długiego czasu kalkulatorem, chyba ni ma źle?
|
|
|
#233 |
|
Moderator
|
w końcu
O nowym Glossy jak ktoś jeszcze nie czytał może poczytać u mnie... Ciekawi mnie też co sądzicie i jak się ustosunkujecie do moich jakże głębokich przemyśleń w temacie ogólnonarodowego niezadowolenia z GB może trochę przesadzam, ale trochę zamieszania na FB... wkurzaja mnie niektóre komentarze... :/
|
|
|
|
#234 | ||
|
Zadomowienie
|
Przyszłam się pochwalić, że jadę na ten plener za dwa tygodnie.
![]() Musiałam podejść rodziców sposobem, zaprosiłam moją mamę dzisiaj na sesję na której malowałam, bo wiedziałam że jej się spodoba no i potem, jak już była pod wpływem emocji zaczęłyśmy gadać i jakoś weszłyśmy na temat pleneru i powiedziała że mogę jechać, ale ona jedzie ze mną (ja akurat z tym problemu nie mam, bo mamę mam pod względem zabawy, imprezowania i wyluzowania wśród ludzi, spoko ).Właściwie nie planowałam tego w ten sposób, ale akurat tak szcześliwie złożyły się wszystkie okoliczności. ![]() ![]() ![]() Jeszcze mama mi powiedziała, że jej się bardzo ta branża podoba i że ona tak sobie marzy, że fajnie by było być modelką, fotografem, wizażystką albo projektantką mody (cóż za rozbieżność ). Cytat:
Cytat:
![]() I z wyglądem na filmikach raczej problemu nie mam, podobam się sobie, za to nie podoba mi się mój głos i dziwna artykulacja. Znajomi często mi mówią że mówię przesadnie wyraźnie, ja jakoś nie zwracałam na to uwagi, dopóki nie nagrałam filmiku. Z mówieniem wyraźnie to tam kij, nawet dobrze, ale przez to przy niektórych głoskach robię taki śmieszny rybi dziubek. |
||
|
|
|
#235 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33397432]Nie mam pojęcia...
Ja kupowałam takie typowo do ciast [/QUOTE]Kiedyś gdzieś czytałam, że tak, ale to było w sezonie niewielkanocnym, więc ich nigdzie nie było i tak się zastanawiam, czy by nie kupić jeszcze, bo mam ochotę na kolory :P Jutro będę robić megaproste i megaczekoladowe ciasto bez pieczenia - spody tortowe (nie mam weny na pieczenie ) przełożę dżemem porzeczkowym (uwielbiam ), na to krem czekoladowy i poleję to czekoladą moja mama w ogóle nie piecze, ja to jak mam wenę, a to ciasto uwielbiamy
|
|
#237 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Mam w domu lustrzankę, całkiem chyba niezłą , ale od dawna jej nie używam - wielka, nieporęczna, ciężka, a bez obrotowego LCD trudno byłoby mi ustrzelić dobre zdjęcie z ręki ![]() I zastanawiam się teraz nad odgrzebaniem starej cyfrówki, bo mam wrażenie, że ona robiła najlepsze zdjęcia pod kątem utrzymania kolorów. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#238 |
|
BAN stały
|
Nie piszcie tak o szminkach, bo mnie kusicie
Ja mam na ich punkcie fioła;D Candy, zazdroszczę "mieszkania", które nabyłaś dla swoich pomadek Też by mi się jakoś przydało, tym bardziej, ze ciągle dokupuję czerwone pomadki Dzisiaj postawiłam na Inglot
|
|
|
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
Ja w ogóle szminek nie używam, mam wrażenie, że źle w nich wyglądam. Ale jakby jakaś wpadła mi do Glossyboxa to na pewno bym spróbowała. Chociaż teraz mam tak usta przesuszone, że tylko balsamem smaruję...
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.