|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
Szkoda, że po takiej potrawie wyplułabym żołądek pewnie U mnie raczej specjalnych dan nie będzie. Ja mało co mogę jeść, więc rodzice też raczej dietetyczne potrawy pewnie będą szykować. Nawet nie wiecie jak czekam na ten weekend. Chyba mnie jakieś przemęczenie dopadło. |
|
|
|
|
#3872 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wytrwałość w niekupowaniu ![]() My w tym roku nikogo nie gościmy, więc żadnych specjalnych przygotowań nie ma. Ale widzę, że u reszty z Was same smakołyki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko że teraz chodzę 2 razy w tygodniu na fitness, więc nawet nie miałabym jak wykonywać tych ćwiczeń 6 razy w tygodniu...Cytat:
No to akurat sobie odpoczniesz i nabierzesz sił ![]() Poszedł mi krem do stóp YR. Mam już tylko (? ) 88 kosmetyków z pielęgnacji ![]() EDIT: Coś dla dziewczyn lubiących szampony bez silikonów https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...niszczone.html. Sama się na niego skuszę, jak wykończę obecny.
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-04-05 o 22:44 |
|||||
|
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wiem, ale ja nie wiedziałam od razu kiedy będę miała wolne na uczelni dokładnie w weekend majowy, a nie za bardzo mogę opuszczać jakikolwiek dzień, bo bym się z zaległości nigdy nie wygrzebała. TŻ też nie wiedział kiedy będzie mógł wziąć wolne, więc wyjazdy planowane pół roku wcześniej odpadają u nas. Zawsze albo jedziemy na majówkę na spontanie albo szukamy noclegu dzień przed i jakoś do tej pory bardzo dobrze trafialiśmy. Mam nadzieję, że w tym roku jednak też się gdzieś wyrwiemy na spontanie a tę Pragę zostawimy na kiedy indziej. |
|
|
|
|
#3874 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
farba z garniera dobrze pokryła siwe włosy ale strasznie sie wypłukuje nie wiem czemu, myje włosy co drugi dzień i od zafarbowania do teraz mineło 3 tyg i dalej woda brudna Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ---------- Cytat:
te drogerie są w województwach: podkarpackie,małopolskie, lubelskie,łódzkie,mazowie ckie.mam gazetke z ich drogerii i na końcu są adresy wszystkich sklepów, wziełam specjalnie bo wiedziałam że będziesz zainteresowana ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziewczyny gratuluję zużyć ja dopiero zużyłam jedną rzecz
|
||||||
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwoma - super tłustym - jednak jest super Skóra po kąpieli jest miękka, gładka, fajna w dotyku, obyłam się bez balsamu- oliwką węglową - ma działać antybakteryjnie i przeciwzapalnie - to na razie trudno mi stwierdzić, ale bardzo fajnie oczyszcza twarz, skóra jest gładka, delikatna i miła w dotyku, nie ściągnięta Nawet teraz się miziam po twarzy Jeśli tak będzie dalej, to zamówię (kiedyś tam) całą kostkę + samo oliwkowe.Potem w kolejności jest jogurtowe z LF i na końcu Kleopatry (też z LF). Na razie skupię się na tych 4 mydełkach, zwłaszcza, że w użyciu mam jeszcze alep z karotką i alep z minierałami z morza martwego.
|
|
#3876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziś rano onudził mnie kurier z żelem Luksja.
Nie mam pojęcia skąd go dostałam. ![]() Cytat:
![]() Ile kosztuje taka paczka? Myślałam że przesyłasz przez kierowców autokarów. Moja przyjaciółka robi tak do i z UK. Łącznie z przesyłką to już na pewno upada argument że w PL "taniej". ![]() I jak zamierzasz ukryć to przed mężem? Chyba zobaczy że przyszła paczka? Cytat:
![]() Powiedz mi w jaki sposób podstawiasz linka pod jakiś napis? Tyle czasu na wizażu a nie mam pojęcia jak to się robi.
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2012-04-06 o 10:59 |
||
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Kochatko: zaznaczasz tekst i klikasz przedostatnią ikonkę z prawej strony nad wiadomością i tam wstawiasz link
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
O dzięki. Muszę spróbować.
Ukochane mydełko ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Umiem.
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu, a ja nie umiem
|
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
Zamowilam dwa male mydelka w Mydlarni TULI, te, ktore podobaly sie Hosence
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
no to szaleństwo zakupowe moje :x
ale troszkę też zużyć było...nawet i kolorówkowych Zużyte: Pielęgnacja: 1. Alterra, Odżywka, Morela i pszenica – 200ml 2. Avon, Anew, Aqua Youth, Żel-krem do twarzy – 50ml 3. Bielenda, Graffiti, Żel do włosów z ceramidami – 500g 4. BU, Kwiatowy żel HA – 60ml 5. Cleanic, Chusteczki do higieny intymnej z rumiankiem – 10szt 6. Lirene, Płyn dwufazowy do demakijażu oczu – 125ml 7. Oriflame, Oczyszczająca maseczka z glinką i pomidorem – 50ml 8. Original Source, Żel pod prysznic Malina i Wanilia – 250ml Kolorówka: 1. Bell, 2skin, Puder prasowany matujący, Natural – 9g 2. Eveline, Odżywka do paznokci 8w1 (jako baza) – 12ml 3. Oriflame, Pure Colour, Pomadka, Vintage Nude – 4g 4. Oriflame, Wonder Lash Intense Mascara, Tusz do rzęs – 8ml Saszetki: 1. Alterra, Maseczka z aloesem – 7,5ml (saszetka) 2. Bielenda, Bawełna, Peeling enzymatyczny – 5g (saszetka) 3. Bielenda, Ogórek i Limonka, Maseczka głęboko oczyszczająca – 5g 4. Oriflame, Diamond Cellular, Krem przeciwzmarszczkowy – 1,5ml 5. Oriflame, Diamond Cellular, Serum – 1,5ml 9. Skin79, Orange BB Cream – (odlewka) Kupione: Pielęgnacja: 1. Bingo, Maska do włosów z zieloną glinką – 500g 2. BingoSpa, Cynkowa maska do twarzy – 150g 3. Bourjois, Płyn micelarny – 250ml 4. Delia, Henna do brwi i rzęs – 2ml/2g 5. Farmona, Saponics, Kompleks odżywczy do włosów i skóry głowy – 100ml 6. Fitomed, Szampon z mydlnicą lekarską do włosów suchych – 250ml 7. Hesh, Kalpi Tone, Maska do włosów – 100g 8. Joanna, Żel mrożący – 150g 9. Oriflame, Optimals, Łagodny krem peelingujący – 75ml 10. Oriflame, Optimals, Time Relax, Maska relaksująca – 75ml 11. Oriflame, Swedish SPA, Maseczka oczyszczajaca z glinką – 50ml 12. Oriflame, Swedish SPA, Serum przywracające równowagę – 40ml 13. Oriflame, TeaTree Oil, Olejek z drzewa herbacianego – 10ml 14. Sensique, Zmywacz do paznokci arbuzowy – 200ml 15. Suhada Nature, Olejek do ciała - 100ml Kolorówka: 1. Bell, 2skin, Puder prasowany matujący, Transparent – 9g 2. Oriflame, Triple Core, Pomadka, Fashion Mauve – 4g 3. Oriflame, Very Me, Podkład, Porcelain – 30ml Lakiery: 1. Delia, Lakier – 10ml 2. Essence, Metalics, Lakier – 8ml 3. Essence, Nail Art, Top nr 11 disco disco – 8ml 4. Eveline, Odżywka do paznokci 8w1 (jako baza) – 12ml 5. MIYO, Lakier pachnący, niebieski – 8ml 6. MIYO, Lakier pachnący, różowy – 8ml 7. MIYO, Lakier pachnący, pomarańczowy – 8ml 8. MIYO, Lakier pachnący, bordowy – 8ml 9. NYC, Lakier nr 105 Starry Silver Glitter – 13,3ml 10. Sensique, Fantasy Glitter, Lakier nr 210 Gingerbread Glace – 7ml 11. Sensique, Fantasy Glitter, Lakier nr 213 Frozen Berries – 7ml 12. Sensique, Fantasy Glitter, Lakier nr 215 Confetti – 7ml Odsprzedane: 1. Isana, Żel do włosów męski – 150ml Oddane: 1. Alterra, Krem tonujący do twarzy - 50ml Dostałam: 1. Adidas, Fizzy Energy, Woda toaletowa – 30ml 2. Adidas, Natural Vitality, Woda toaletowa – 30ml 3. Adidas, Pro Relax, Żel pod prysznic – 250ml 4. Alterra, Maseczki – 2x7,5ml 5. Alterra, Pomadka ochronna 6. Alterra, Szampon 7. Alterra, Żel z peelingiem – 200ml 8. Baviphat, BB Cream – (odlewka) 9. Clarena, Krem pod oczy – 1ml (próbka) 10. Feveret, BB cream – (saszetka) 11. Rimmel, Mascara Day2Night – 9,5ml 12. Skin Food, BB carem – (saszetka) 13. Skin79, Orange BB Cream – (odlewka) 14. Alterra, Krem do rąk - 75ml o matulu, jaka lista ![]() wydałam 280zł :x
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-04-06 o 15:21 |
|
|
|
#3884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Waszą sytuację, ale niestety już się nauczyłam, jak to wygląda z kuponami na wyjazdy ![]() Cytat:
![]() Noo, niesamowita Doszło Ci mnóstwo kosmetyków...Dogadałam się co do kolejnej wymianki Mój sypki podkład Avon, Duraline, Bond Girl i baza Mary Kay (baza gratis, bo po terminie) za róż Bourjois, liner Bourjois, lakier Eveline, lakier Bell i tonik Iwostin |
||
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
a buuuuu
![]() jak styczeń i luty był grzeczny, to w marcu porażka na całej linii...ech... ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#3886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3888 | |
|
Konto usunięte
|
Hej hej, pamiętacie mnie?
![]() Kurde, wyłączyła mi się subskrypcja i zupełnie zapomniałam o wątku, choć listy prowadzę nadal ![]() Na chwilę obecną na kwiecień mam już pokaźne listy na plus i na minus (12 na plus, 7 na minus...), ale to dlatego, że dostałam parę niezapowiedzianych paczek do recenzji. Kilka kosmetyków sprzedałam, a w najbliższym czasie planuję zużyć: - tonik Fitomed - żel Kamill - Szampon Dabur - peeling BeBeauty - peeling Avon - Wish of luck EDT - maseczkę Alterra ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko musisz się teraz wstrzymać z zakupami żeby przy przeprowadzce do PL nie trezba było targać tego z powrotem. ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33388852] Ta wizażowa jeszcze trwa, ale możliwe, że zgłaszałaś się do testu na Polki.pl? [/QUOTE]No na wizażu jest zbieranie klików ale zastanawiałam się czy nie było coś dodatkowego. W międzyczasie odkopałam maila od polki.pl i rzeczywiście od nich. No chyba że są powiązani z wizażem i tu był jakiś baner.
|
|
#3890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Orliczka! |
||
|
|
|
#3891 |
|
Konto usunięte
|
Hej hej, Cuciola
![]() Tak w ramach raportu marcowego: http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...sumowanie.html Zużyć miałam mało, ale wydałam sporo kosmetyków w świat ![]() Teraz zużyć będzie duuużo, dla odmiany ^^ |
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
hej, nie mam neta w mieskzaniu na razie wiec kontakt z wizazem jest utrudniony.
Kwiecien rozpoczełam 2 zuzyciami 1. Maseczka+peeling z YVES ROCHER - recenzja na blogu - TU 2. Suchy szampon Isana No i mam też na koncie zakupy... kliknelam na ALL zestaw 3 balsamow... Boziu ja mam 17 balsamow w zapasie a kliknelam nowe... to moja mania. Jedni zbieraja znaczki, inni lakiery do paznokci a ja balsamy i masła. W kwietniu poszalalam na wymiankach i juz otrzymałam 2 oleje do wlosow, tusz Rimmel Scanaleyes no i ida do mnie 2 balsamy i krem do rak... Doczytam was w swieta
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam z kościoła ze święconką
![]() Rano zużyłam Oceanic, AA Wrażliwa Natura 20+, Aktywnie nawilżający krem na dzień do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii ![]() |
|
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratki
|
|
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez juz wrocilam z jajcami
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Moje też już pokropione (i ja też, bo cały czas mżawka
).Zostało tylko nafaszerować jajce na półmisek i koniec świątecznego pitraszenia . Jeszcze mieszkanie ogarnąć ![]() Jutro rano przyjeżdża TŻ i wspólnie maszerujemy na śniadanie do kuzynki |
|
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poswieccie tez i moje bo tu nie ma tego zwyczaju. Ale po obiedzie bede robila jajka
|
|
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Piję sobie kawkę i zjadłam małą babeczką cytrynową
Babki i prawie wszystkie babeczki ładnie ustawiły się wczoraj do zdjęcia ![]() TŻ pojechał umyć samochód, coś tam ma jeszcze załatwić, będzie dopiero ok 16.30. Mam czas na chwilkę relaksu, bo muszę jeszcze podłogi umyć i odkurzyć w salonie (a wczoraj wszędzie odkurzałam a w salonie znowu pełno paprochów ), a wieczorem przychodzi siostra z mężem i córeczką.Pierwszy raz w miarę wyszły mi bezy - pisze, że w miarę, bo nie wyszły mi ładne kształty, a rozlazłe placki, które na dodatek popękały. Praktyka czyni mistrza i myślę, że następnym razem będzie lepiej Poprzednio w ogóle nie wyszły, bo za szybko dodawałam cukier i nie urosły - zrobiły się jak skapciałe szmaty ![]() Do okrągłej szklanej misy włożyłam świąteczną serwetkę, ułożyłam bezy i od razu zrobiło się świątecznie. Co do zakupów kosmetycznych, to mam szlaban. Mam setki kosmetyków, sporo dostaję w ramach współprac, więc na dobrą sprawę NICZEGO mi nie potrzeba.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-04-07 o 21:16 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

Szkoda, że po takiej potrawie wyplułabym żołądek pewnie

Mam nadzieję, że tak zostanie 

No to akurat sobie odpoczniesz i nabierzesz sił
) 88 kosmetyków z pielęgnacji
Przyszła taka dziewczyna z pełnymi torbami kosmetyków i wybrałam sobie wodę Dancing Lady 30ml za 22 zł i zamówiłam też szminkę Triple color, taką jak w załączniku - kolor Spectacular nude. (ale ta przyjdzie po świętach) Od jakiegoś czasu polowałam na te szminki 

Nawet teraz się miziam po twarzy