|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oja, waga poranna 73,1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A w ogóle to chciałam Was przeprosić, że tak mało się udzielam ostatnio, ale jeszcze się nie przestawiłam na nowy tryb dnia i wracam solidnie zmęczona wieczorem ![]() ![]() Także Wesołych Świąt dziewczynki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
Dajcie mi jeszcze maila do siebie, bo ta wiadomość dość długa będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Oki, wysłane do gohs
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Wtajemniczenie
|
No ja też "zróżowiałam" odkąd jestem z Lubym
![]() ![]() Dobry żakiet moim zdaniem bardzo służy sylwetce ![]() ![]() ![]() Facebooka mam, podeślę Wam swoje dane na PW to mnie znajdziecie ![]() Mail - carpediem91@o2.pl I wrzucam jeszcze zdjęcia torebki, pod Waszą ocenę ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2012-04-07 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
Torebka nie w moim stylu, no ale zależy do czego ją nosić
![]() Ja wolę jakieś takie bardziej 'stonowane' ![]() Podaj maila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie nie wiem czy na pewno też w moim, ale jakoś tak sama w sobie mi się spodobała i chyba jednak się polubimy :P Bo do tej pory też miałam wszystkie stonowane torebki i teraz mi się zachciało jakiejś żywszej...
Maila podałam wyżej, ale tutaj masz jeszcze raz - carpediem91@o2.pl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Musiałaś edytować w momencie, kiedy akurat ja pisałam, wysłane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Wesolego smiesznego i smacznego jajka
![]() ja tez sie nie dawno ogarnelam z tym wszystkim i w sumie jakos tak w te swieta nie mialam weny na nic. An dodalam Cie ![]() Co do zakietow- rozowy totalnie nie moj kolor, ale ja nosze zakiety od jakis 2 lat ![]() ![]() ![]() A co do torebki- tez niestety nie w moim stylu, ja lubie proste i klasyczne. Cos takiego http://img07.allegroimg.pl/photos/40.../28/2217792822 - wiekszosc w takim stylu a ta akurat planuje zakupic na dniach ![]() Dziewczyny mowie wam otwarcie ze jestesm grubas ![]() ![]() Gohs fajnie ze tak u Ciebie spadlo ![]() An szybko mnie dodaj chce Cie poogladac ![]()
#4810 |
Wtajemniczenie
|
Dotka, dostałam maila, ale wolę go przeczytać na spokojnie, więc przeczytam i odpiszę później.
Mischi, ta torebka, którą dałaś mi się podoba, nawet bardzo - ale tak jak pisałam, ta której zdjęcia dałam to było bardzo spontaniczne i nieprzemyślane ![]() ![]() I na zdjęciach z fb wcale nie wyglądasz jak grubas! ![]() U nas wczoraj już świętować zaczęliśmy, więc wieczorem była wystawniejsza kolacja no i załatwiłam się 4 lampkami wina ![]() ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2012-04-08 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
wow cwiczenia w swieta
![]() ![]() Wlasnie zaczynalam miec dzis dzien paszteta ale napisalam do Tz on mi mowi ze wcale nie wygladam na grubsza, no ale Tztowi nie wierze bo on mi nic zlego nie mowi zawsze piekna wiec nie biore pod uwage za bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
Haha, mnie dzisiaj dziadek walnął, że "się poprawiłam" czyli czytaj "przytyło mi się"
![]() ![]() Aaaaaan, ale masz fajnego faceta ![]() ![]() ![]() Więcej poodpisuję Wam jutro na spokojnie, bo dotarłam dopiero do domu po półtora dnia w rozjazdach i marzę tylko o tym, żeby zalegnąć na kanapie ![]()
![]() |
#4813 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No widzisz, na pewno nie jest źle! ![]() ![]() Cytat:
Dziękuuuję ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ojej (co do tego pogrubionego) u mnie tak bylo tez z moim Tz ![]() ![]() ![]() ![]() Domyslam sie ze u was sporo alko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
U mnie niedużo alko
![]() ![]() TŻ mi zrobił małego kolorowego drinka wieczorem, to wypił. Potem jednego takiego fajnego z tequilą, wódką, liczi itd ale wypiłam tylko pół, bo jakoś mi wódka nie podchodzi. Dzisiaj jedziemy do jego siostry, to się jakiegoś winka napiję. I nie obżeram się za bardzo. Tzn ciasta sporo, bo tak to nie jem, albo kawałek, a tu gdzie się nie pójdzie to ciasto, a wiecie, że ja słodycze to kocham ![]() Ale może źle wagowo nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
Hehe, aż tak po jednym wpisie było widać, że piłam %??
![]() ![]() ![]() ![]() Co do "zmężniania" facetów to hmmm, nie ukrywajmy - związki im służą i obiadki i wyjścia wieczorne też ![]() ![]() Dotka, dostałam Twojego maila, przeczytałam. Nie zagłębiając się w szczegóły - masz moje pełne wsparcie, będę Cię dopingować w walce jak tylko się da i wierzę, że ostatecznie wszystko ułoży się dobrze ![]() Ufff, po trzech tygodniach pzerwy zmobilizowałam się do biegania ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
Ojej wspolczuje Ci z tym mgr, domyslam sie, ze to stresuje i meczy
![]() ![]() Dzis byla piekna sloneczna pogoda, mam nadzieje ze juz tak zostanie ![]()
#4818 |
Zakorzenienie
|
Tzn generalnie tak, szef mnie stresuje, bo wpada na 5 minut do pracy, rzuci jakieś polecenie, którego np nie zrozumiem i już go nie ma
![]() ![]()
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
My po obiedzie byliśmy na spacerze, była piękna pogoda, takie słoneczko i ciepło
![]() A potem u siostry TŻta byliśmy, ale nawet nie było dużo jedzenia na szczęście ![]() I tekst siostrzenicy TŻta: Ja: Olcia, a słyszałam, że byliście z przedszkolem w teatrze ostatnio? O: No taaak, byliśmy. Ja: A na czym? O: Na siedzeniach. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zważyłam się wczoraj niestety no i od środy mi przybyło ok. 0,6-0,7kg, ale w sumie obżerać to obżerałam się tylko jeden dzień plus 2 dni takiego "średniego" jedzenia, mam nadzieję, że jednak choć trochę się to unormuje z czasem. Mojemu Lubemu też się przytyło odkąd jesteśmy razem ![]() ![]() ![]() ![]() U nas alko jest okazyjnie, ale w sumie jak już to dość "widocznie" pijemy :P W sobotę piłam z rodzinką, a wczoraj przyjechaliśmy z Lubym do jego siostry no i jeszcze przyjechali jego rodzice. Luby pił piwko, a ja, "szwagierka" i "teściu" obaliliśmy Finlandię 0,7 i jeszcze 2 kieliszki z Żubrówki ![]() Gohs, brawo za bieganie! Najgorzej jest zacząć, potem znów Ci się wyrobi nawyk ![]() Cytat:
![]() A my dziś wstaliśmy o dziwo bardzo wcześnie jak na siebie, bo o 8:55. No ale noc miałam kiepską, co chwilę się budziłam, oczywiście piłam jak smok wodę no i jeszcze miałam jakoś tak, że mi łzy przez sen ciurkiem leciały, jakby mi oczy przeciekały... ![]() No i jesteśmy u "szwagierki", ale ona mieszka w bloku i nie mogę zrobić shreda pierwszy raz odkąd tylko zaczęłam ![]() Uff, się rozpisałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
An, przejrzałam sobie Twoje foty na fb i widzę, że bywasz w Bieszczadach
![]() ![]() Waga poświąteczna mnie zabiła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem ile na plusie na wadze
![]() Tzn. co prawda ważyłam się u TŻta, waga pokazała 76 (co daje na mojej 76,9). Czyli wynikałoby z tego, że wzrost tylko o jakieś 0,3-0,4kg. Ale wydaje mi się to mało realne, no bo przy takiej ilości ciasta, jaka była w święta to nie wydaje się możliwe, że taki mały wzrost.. Ogólnie się nie objadałam, no ale te ciasta, mówiłam Wam.. Więc sama nie wiem jaka waga, jutro się zważę. Ale muszę Wam powiedzieć, że o dziwo dżinsy mam dość luźne (luźniejsze niż przed świętami mi się wydają ![]() A ja dzisiaj się ogarnęłam, że mam wolne ![]() ![]() ![]() Ładnie, pojechałabym na uczelnię ![]() ![]() Oddalismy TŻtowe auto do lakiernika, będzie dopiero gotowe na wtorek-środę. Ale nic dziwnego, bo sporo roboty, bo sobie tuning wymyśliliśmy przy okazji naprawy po stłuczce. Ale będzie czad ![]() Zawiozłam go do pracy i siedzę w domu. Posprzątam coś i zrobię coś na uczelnię. Matka się do mnie dalej nie odzywa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dziś mam jeszcze oficjalne, całouczelniane wolne, ale od jutra mam zajęcia. Tyle że robię sobie wagary i wracam na uczelnię dopiero w poniedziałek ![]() Wróciliśmy właśnie z zakupów, kupiłam sobie pasek i adidasy - przecenione z 33zł na 16,50zł ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2012-04-10 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
My w zeszłym roku w Bieszczadach byliśmy i w tym chyba też się wybierzemy
![]() Jeszcze nie wiemy na 100%, bo to jest uzależnione od 'mailowej' sprawy. Nie wolno mi się przemęczać, opalać i przebywać za dużo na słońcu.. Więc chodzenie po górach odpada ![]() Ale chociaż nad wodą w jakimś cieniu bym posiedziała i trochę się w wodzie pomoczyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Wtajemniczenie
|
O matko, ja uwielbiam pływać i marzą mi się wakacje nad wodą! Jak byłam młodsza to niemal codziennie w wakacje jeździliśmy nad pobliskie kąpielisko albo na basen, uwielbiałam to i nadal uwielbiam. Niestety mój Luby w ogóle nie lubi gdziekolwiek się ruszać, a nad wodę to już nie ma szans go zaciągnąć - ma problemy ze skórą na plecach i chyba się wstydzi... Ciągle liczę, że jednak kiedyś się przełamie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moze byc maly wzrost, mozliwe ![]() A co bedziecie robic w Tzta autku ? ![]() Och morze morze ![]() ![]() ![]() a w ogole to ja jestem taka mobilna ze pracy szukam po calej polsce, kto wie moze kiedys odwiedzicie mischi w trojmiescie :P
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2012-04-10 o 14:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Ja od wielu lat jeżdżę nad morze do Jastrzębiej Góry, jakoś lubię tę miejscowość
![]() Co do auta, to naprawa po styczniowej stłuczce, do tego małe zmiany, czyli dach na czarny z brokatem (czarna perła), nadkola do pomalowania, podłoga do poprawy i inne takie ![]() No nie wiem jaki ten wzrost, ale dziwny byłby taki mały, więc się nie nastawiam aż tak dobrze ![]() A jak będziesz w Trójmieście mieszkać to chętnie wpadnę! ![]() W ogóle to jeszcze rozważaliśmy Mazury w tym roku, ale daleeeko, chyba odłożymy to na przyszły rok. |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten kolor jest swietny fajnie sie delikatnie mieni ![]() ![]()
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
Aaaa juz miałam Wam dawno napisać, że kupiłam sobie super rzecz do włosów, nie wiem czy używałyście maski z Ziai?
Ja mam intensywnie regenrującą, jest boska, włosy są po niej miękkie, lśniące, super się układają, a kosztuje jakieś 6zł, bardzo polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.