|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI
Dziekuje
http://www.allcosmeticswholesale.com Znacie moze ta strone? |
|
|
|
#272 |
|
Rozeznanie
|
Maffash gratulacje!
Ja się nie mogę doczekać lipca i lotu do Polski, chcę sobie paletkę Inglota skompletować tyle się tu naczytałam, że aż mnie skręca w środku :P
|
#273 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do pracy, to chyba zależy gdzie. Jakbym chciała pracować w Sephorze albo dla jakiejś firmy, to pewnie tam patrzą przede wszystkim na papier.Ja "pracuję" tylko przy sesjach zdjęciowych i od czasu do czasu robię jakieś makijaże okolicznościowe, ale to wszystko głównie znajomi, znajomi znajomych, ktoś z polecenia i tak się kręci troszkę, nikt mnie o papiery nie pyta. Chociaż tak jak Maffash, do szkoły zamierzam iść. Cytat:
![]() Ja planuję przede wszystkim kupić nowe pędzle i kamuflaże kryolana, bo jeszcze się nie dorobiłam. A potem zobaczymy. Mam akurat urodziny dwa dni po warsztatach.
|
||
|
|
|
#274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skad jestes?---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
Ja tez nie mam jeszcze kamuflazy i planuje zakup Ale najbardziej potrzebna mi narazie paletka pomadek i cieni I narazie tak robie, ze co zarobie na makijazach to trace na kosmetyki , bo chce miec pelny kufer, zebym nie musiala kombinowac
|
||
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Maffash gratulacje!
|
|
|
|
#276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to potem nadrabiam i jak mam jakiś większy przypływ gotówki to wydaję wszystko na kosmetyki. Postanowiłam się ograniczać i skrupulatnie odkładać pieniądze z makijaży i tylko tyle ile zarobię przeznaczać na nowe kosmetyki, no ale warsztaty to wyjątek.![]() A zdradzisz ile ci zapłacą za te warsztaty? Możesz na pw.
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojeju ile gratulacji
Wy trzymajcie za mnie kciuki lepiej, zebym sobie poradzila ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
Ja sama zaproponowalam kwote
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
dobereeeeeeeeeeeek
![]() ![]() Maffash - gratki moze podjade Cie podlądnąć w akcji co ?:P hehe
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bo sie zestresuje ![]() Teraz sie zastanawiam, ze moze lepsza bedzie paleta z Kryolana? http://allegro.pl/promocja-paleta-po...252944699.html |
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
taaa gotowe paletki to kupuja a na mnie krzycza ze zrobilam masakre pomadkom :p hehe
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam jedną pomadkę Inglota we wkładzie, ale jej nie używam. Chcoiaż to może prędzej kwestia koloru niż samej pomadki, bo jest jasno-trupio-różowo-korektorowy. ;d No ale na pewno taki wkład jest większy niż te z paletki kryolan i na dłużej starczy.:p
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i nie wiem teraz
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
Ale te kryolana są malusie.
(odezwąła się naczelna kusicielka Inglota )
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Wow ale super gratulacje
Cytat:
Matko ale głowa mnie boli
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
sa malusie ale chyba bardziej trwale ??:P
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, ja nie mając pieniędzy, nie inwestowałabym w mało kosmetyków, ale o dużej pojemności - po co? Przecież taka szminka nie skończy się na 3 sesji, a na początku chyba nie jest najważniejsze, żeby produkt wystarczył na rok częstego używania. Edit: A no widzisz, ale to też zależy od tego, czy siedzisz na całej sesji - moja praca przy sesjach prywatnych zazwyczaj kończy się w momencie zrobienia makijażu i sprawdzenia jak wygląda on na zdjęciach. + Inglotowe szminki potrafią koszmarnie zmienić wygląd na ustach i niezbyt nadają się do przesuszonych, a carmex sobie nie ze wszystkim poradzi.
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-04-07 o 13:51 |
|
|
|
|
#290 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kochane w nowej części i wszystkiego cudnego na Święta życzę.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rozumiem, i sama nie inwestuję w rzeczy kiepskie jakościowo - stąd moje wtrącenie o wcale nie takiej rewelacyjnej (moim zdaniem) jakości szminek Inglota. Kryolanowe są dobre i dość tanie - i ja sama wolałabym kupić 18 małych szminek dobrej jakości niż 9 dużych szminek kiepskiej jakości, za tę samą cenę.
Twój kufer - Twój wybór. ![]() Kwestia zostawania na sesjach do końca to pewnie sprawa indywidualna, ale jednak czym innym jest ciekawy projekt TFP, a czym innym prywatna sesja.
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz też inwestuje tylko w lepsze kosmetyki, mam jedna pomadke Inglota i dobrze mi się nią pracuje, dlatego zastanawiam się też nad nimi, a o Kryolan właśnie słyszałam, że są lepsze.
Enn_ a masz te pomadki? ![]() Edit: I chcialam zaznaczyc, że nie o pieniadze tu chodzi, bo Kryolan nawet taniej wypada
Edytowane przez maffash Czas edycji: 2012-04-07 o 14:08 |
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, jak pisałam - ja bym brała Kryolan bez zastanowienia.
|
|
#296 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki
Cytat:
![]() Gratulacje pokażesz efekty, prawda?
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
A która masz palete? Bo potrzebuje dosyć uniwersalnej
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- jeśli dostane zdj z tych warsztatow to na pewno sie pochwale (bo to w sumie chyba zalezy od fotografow, czy beda chcieli je udostepniac i mi wyslac)
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
no ja sie tu zgodze z Enn , tez wolalabym miec mniejsze a lepsze
poza tym jak sie maluje do sesji to mozna zostac i poprawiac , ale jakby sie chcialo robic makijaze na slub to juz bezsensu miec slabe szminki bo chyba za panna mloda nie bedzie sie latac :P
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Mam LC.
Szminki Kryolanu dostępne są też we wkładach (większych), ale nie pamiętam ceny, coś koło 15 zł, w każdym razie możesz wtedy skompletować sobie własną paletkę. ![]() Candy - prawda, a tak naprawdę nigdy nie wiadomo kiedy będzie trzeba zrobić makijaż okazjonalny. IMHO nie powinno się przygotowywać kufra tylko i wyłącznie pod sesje.
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-04-07 o 14:24 |
|
|
|
#300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

tyle się tu naczytałam, że aż mnie skręca w środku :P

) i czekam na nią z niecierpliwością. najbardziej przypadła mi do gustu Oh So Special. podoba mi się jeszcze Graphite i mam nadzieję, że jeszcze będzie dostępna w przyszłości

poza tym jak sie maluje do sesji to mozna zostac i poprawiac , ale jakby sie chcialo robic makijaze na slub to juz bezsensu miec slabe szminki bo chyba za panna mloda nie bedzie sie latac :P