|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Aaaa, no tak
Jeszcze sama ją wczoraj pytałam czy dzisiaj ma urodziny ![]() MP, zdrowia, pieniędzy, szczęścia, spełnienia marzeń i wszystkiego co NAJLEPSZE! Loriette, za każdym razem piszę, że uwielbiam McFlurry
|
|
|
#3392 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
MP! Podpisuję się obiema rękami pod życzeniami Loriette, lepszych nie stworzę!
) Najlepszego i stoooooooooooooooo lat! )Zjadłam na śniadanie francuskie tosty z syropem klonowym A, ch*j tam.
|
|
|
#3393 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam baranka ale kupiłam dla Tż prezent na zająca ![]() Cytat:
bufki też tylko takie delikatne, pokazuj ![]() Psyhe okna już w śr umyłam ale dzięki Tobie wpadł mi do głowy pomysł że mogłam na nich zarobić a skoro już po czasie to się nie wykręcą że nie chcą żebym myła ![]() MP Wszystkiego najlepszego Kochana Żeby wszystko dobrze Ci się układało ![]() A ja dostałam na święta piękny prezent
|
||
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MP
![]() wszystkiego dobrego... ![]() takiej imprezy... ![]() tylu prezentów... ![]() i dodatku ![]() szczęścia kochana!
|
|
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, mam pytanie...........
Jak wklejasz do posta obrazki? ![]() Bo moje zawsze wychodzą w załączniku
|
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w odpowiedzi masz opcję "wstaw obrazek", ten kwasracik z górami i słońcem klikasz, wklejasz URL i po sprawie ![]() czasem nie działa, jak jest rozszerzenie inne niż jpg, ale czeba próbować
|
|
|
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. niecierpie tej pindy z fashiontoast i spoko, ze ma same markowe ciuchy ktore kosztowaly ja pewnie pierdyliardy $$$$, ale i tak dla mnie wyglada jak wsior xD trampki za dyche i rurki z przeceny rzadza ![]() Cytat:
(wiecie co, apropo świecenia jajek, tza wczoraj zawiedli pracownicy i musial isc w nocy do pracy. wiec nie spal dzis u mnie. za to poszlam na driny w liczbie mega mnogiej. mniejsza z tym. no i dostaje od niego smsa, ze umowil sie z kolega na swieconke ![]() czaicie to, bo ja srednio ![]() ch,.j z tym,niezly cyrk 2. padlam jak to, przeczytalam, wiesz. aż sprawdzilam trendy na makelifeeasier. a. nie musisz martwic sie brakiem baranka, jesli masz zajaczkowego lizaka b. trendy sa mietowe akcenty c. warto jeszcze schowac pisanki do tego opakowania na jajka z jakiejs dziwnej oblesnej tekturki czy innego styropianu. (myslicie ze to chwyt ekonomistow? jest 6 miejsc, przygotowujemy 3 wydmuszki, kroimy je na pol i zapelniamy wszystkie miejsca? magia d. jestem trendy w ogole u mnie w kuchni panuje maly hardcore, wszedzie sa te jajka zrobione w ten sposob, rodzina chyba odkryla w sobie zmysl artystow, bo np. tez powkladali jajka do doniczek i te doniczki ozdobili takim perwersyjnym wg mnie puszkiem ![]() 3. a masz serdecznego palca u stopy dłuższego niż kciuka u stopy? moj tz ma i twierdzi, ze tylko on tak ma przeciez to normalne jak ktos ma dlugie palce u stop ![]() ostatnio kolezanka mi wyznała, że jej chłopak pytal jej co biore i jest dziwnie zafascynowany moja osoba a jednoczesnie mnie nie znosi dlatego z nami nigdzie nie wychodzi Cytat:
myslicie ze to magia tv, czy tam naprawde jest tak swobodnie?bo w sumie w pl mam rozne kolezanki, mniej lub bardziej hm, swobodne, ale te bardziej swobodne sa uwazane za niziny, mimo, ze wszyscy podniecaja sie amerykanskim stylem zycia przedstawianym w tych serialach. to o co tu chodzi? chcemy swobody, czy besztamy dziewczyny, ktore chca byc amercican girl w polskich realiach? dziwne to wszystko ;p dziewczyny, a mozecie juz jesc ciasto ktore zostalo upiecvzone na swieta? bo u mnie to jest kontrowersyjny temat, ciasto mamy od wczoraj no i tak kusi. zapytalam, czy mozna juz je jesc, odpowiedz jaka uzyskalam brzmiala: po kawaleczku, bo to na swieta ![]() no to zjadlam wczoraj kawalek, dzisiaj kawalek, siostra tez, no i juz nie ma 1/4 i teraz nie wiem, czy juz mozna jesc czy nadal nie ![]() MP słodkości nasza kochana slicznotko ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! podpinam się pod życzenia dziewczyn **
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, ja jeszcze nie mogę jeść ciasta, bo mówią, że to na święta
Budzisz w nim mieszane uczucia A może po prostu boi się, że się w Tobie zakocha? Albo, że mu zrobisz w przypływie jakichś głupich myśli krzywdę? U mnie jest w kuchni tylko koszyczek z różnymi duperelkami, a u mnie w pokoju szklana bombka z reniferem w środku
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Laura dzisiaj ma post
Dlatego z tej okazji jej śniadanie i obiad = SUNBITES wiosenne warzywa Kupiłam sobie takie słodkie kolczyki *.*
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Laura, pokaż
UWAGA! Idę poćwiczyć na orbitreku. Oh, ach, Psyhe jesteś boska! Słodziaku i sportsmenko Ty nasza! ![]()
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że w Polsce nie można być american girl, bo nawet, jeśli kobieta nie uprawia seksu co weekend z innym, ale po prostu - spotyka się z gościem i w końcu lądują w łóżku bez większych zobowiązań - to zostanie w jakiś tam sposób zmieszana z błotem. Ja idąc do łóżka ZE SWOIM FACETEM usłyszałam od "przyjaciółki", że daję dupy ![]() Special for you zrobiłam zdjęcie
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette,
Słodkie
|
|
|
#3404 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. a jak kocham wielgachne bufony 3. jaa super! gratki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
cos mi się wydaje, że cała wina zostanie zgoniona na mnie i mnie zlinczują 2. wiesz co, wydaje mi sie, że on mysli, że osiągnęłam najwyższy level bycia stukniętą, myśli więc, że jestem popierzona 3. to chyba Wy tez kochacie mery krysmas! u mnie jest tak, że jak ktoś wychodzi z domu po zmierzchu, zeby się nie potknąć czy nie wyebac na schodach, wlacza sobie swiatlo przed wejsciem, i wtedy jest suprise, mery krysmas! bo wtedy zapalają się lampki choinkowe i tak jest przez caly rok, nie tylko na wielkanoc i wigilie
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwaliłam Śmietankowe zdolności wklejania obrazków do posta Hahaha, ![]() U mnie by to chyba nie przeszło, bo my aż takiej atmosfery nie rozsiewamy ![]() Walnie się stroik na stół i tyle ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Mama kroi brzoskiwnie do ciasta i będzie robiła krem Idę na żula podbierać kosteczki brzoskwiń i wylizać miskę po kremie ![]() Orbitrek musi poczekać.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3406 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAA dwie kobiety w domu to za dużo! Jeszcze trochę i z moją mamą będziemy rzucały w siebie jajkami- ona chce mieć brzydszy koszyk
![]() ![]() Cytat:
na pewno jest głupia ![]() Cytat:
Ale ale! Zero bezbożności! Idę z przyjaciółką na święconkę, potem zjemy to wszystko co jest w koszyku i pójdziemy pić Ej, jego pracownicy nie wiedzą, że on ma święta? Cytat:
![]() Ale niestety, reszta rodziny nie podziela moich pasji, nie będziemy rodziną artystów, nie będzie bohemy i burdelu w domu ![]() Cytat:
![]() W sumie to jakaś patologia z tymi paluchami, serio ![]() Cytat:
![]() (moja mamusia czasem mówi, że jak mnie słucha to chce mi powiedzieć że mam sie leczyć- a tu zonk, już to robię i nic nie pomaga! Cytat:
Aczkolwiek tego nie robię, chłopak mi nie pozwala ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jesteś moją ukochaną schizofreniczką pyhe, baw się dobrze z tym orbitrekiem
|
|||||||||
|
|
|
|
#3407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uwazam ze ktos zrobil niezly interes na robieniu pseudo ekologicznych/ zdrowych/ niby niskokalorycznych przekąsek i nie pisze tu tylko o sunbites, ale tez o wielu innych tego typu przemawia do mnie ich slogan reklamowy : sunbites, chrup słoneczko moje ulubione to te bardziej słone niz słodkie, za to moja siostra bankrutuje na owocach lesnych i tych o smaku pomaranczowym, których niestety nie miałam okazji jesc, bo jak mam wydac 3,50 na sunbites to kupuje serek wiejski i banana ![]() Cytat:
widzialas dzis anioł pański? ja przegapilam Cytat:
Ale chyba nie mam nic do tych dziewczyn dopoki nie kreca sie kolo mojego faceta :P czasami bardziej denerwuja mnie faceci ktorzy bzykaja wszystkie i najpierw im nie przeszkadza, ze te laski sa takie jakie sa, a pozniej, jak je bzykna, to nagle zaliczaja sie do ich grona antyfanow pamietacie, ostatnio pisalam wam, ze mielismy isc do kina z kumplem i jego dziunia, ktora ma botoks na warach :P no i on zaliczyl z nia pare numerkow, po czym stwierdzil ze to blachara itp i zaczal ja wyzywac. ![]() zartujesz, tak Ci powiedziala? moze jest dziewica, i ma do seksu przedpotopowy stosunek ? ![]() 2. Laura, fajne kolczyki, lubie takie duze ![]() mam podobne. tylko ich wadą jest to, ze zsuwaja mi sie z ucha, bo są cięzkie i musze uwazac zeby ich nie zgubic ;pPsyhe, jak to nie uznajesz kolczykow? nie wyobrazam sobie nie nosic kolczykow, jak nie zaloze, to jestem na siebie wsciekla ;p
|
|
|
#3408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne! Cytat:
![]() poczułam się szczęśliwa, kiedy psyhe pochwaliła moje zdolności informaytyczne!
|
||
|
|
|
|
#3409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż te, które lubi Twoja siostra są pyyyszne! 2. Tak, jest dziewicą Miała kiedyś wymyślonego chłopaka ![]() 3. Na 14:00 jadę święcić jajca to zrobię im test i potem Ci powiem czy mi zjeżdżają. Ja raczej boję się, że uszy będą mnie bolały. Cytat:
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wygląda post u śmietany:
robimy z mamą bułeczki pizzowe z ciasta drożdżowego na obiad. Ona mówi "noo i dodaj szynkę... albo nie, jest post, to dodaj do każdej tylko pół plasterka" Wiecie już po kim mam hipokryzję |
|
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bania, jedyny kolczyk jaki noszę to ten w pępku BŚ, tak! Jestem pod ielkim wrażeniem Twoich zdolności informatycznych ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Baniaaaaaa, dzisiaj się tylko święci jajca, a poza tym to normalny dzień ![]() Jutro zaczynają się święta! ![]() A białe rajstopki są niezwykle trendi i nawet Twoja idolka, Kasia T. je lansuje Niestety ja bym wyglądała jak baran jakbym zrobiła sobie subtelne fale A ja myślałam, że Anioł Pański leci tylko w niedzielę o 12 A no i jak chcesz być takim Aniołeczkiem, dobrym dzieciątkiem Bożym to zadzwoń do Radia Maryja tam wspólnie przez telefon będziesz odmawiać modlitwy na żywo i cała Polska będzie przed odbiornikami radiowymi modlić się razem z Tobą :0
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-07 o 13:40 |
|
|
|
|
|
#3412 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jakbym tak miala, to bylabym teraz galganem z asp i byloby magicznie Cytat:
takiej analizy upalcowienia (^^) sie nie spodziewalam napewno powiem mu to, jak znowu zacznie gałganić cos o swoich palcach Cytat:
powiedzialam, ze chyba do platkow owsianych firmy halina dodaja jakis podejrzanych substancji psychotropowych, wiec to nie moja wina ze jestem jaka jestem o fak, ale słodziak z Twojej mamy , zarty sie jej trzymaja ![]() zastanawiacie sie czasami jakimi ludźmi bylyby wasze zwierzeta? ![]() ja wlasnie mysle jakimi ludzmi bylyby moje kotki ![]() i jakim ojcem jest fredzio ![]() Cytat:
juz nie mówię o uprawianiu seksu, ale nawet mowienie o tym wywoluje powszechny bulwers. dla mnie seks kompletnie nie jest tematem tabu, wiec nie widze problemu w rozmawianiu o nim z rowiesnikami raz rozmawialam o czyms tam ze znajomymi, ale jak to na imprezach, do stolika dosiedli sie jacys znajomi znajomych, zero aktywnosci podczas rozmowy, ciche picie drinka - zupelnie ich nie zauwazylam ale za to jak odeszli od stolika to obrobili mnie od stop do glow, i dla nich juz na zawsze pozostane pusta laska ktora gada o robieniu loda. brawo za umiejetne wyrywanie wypowiedzi z kontekstu, udzial w dyskusji i w gole, za swoja zaje. bistosc 2. tak :| i chore podejscie, ze rodzina jest najwazniejsza, musi byc pelna i ladnie wygladac w kosciele i markecie na zakupach ![]() 3. hehe. nie wiem jakbym umiala funkcjonowac nie majac stalego partnera jednoczesnie nie uprawiajac seksu, zeby nie narazac sie na szykany ze strony naszego dobrego, chrzescijanskiego spoleczenstwa Cytat:
|
|
|
#3413 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh wymyslony chlopak to chyba jkis staly element , moja niby przyjaciolka tez miala zmyslonego chlopaka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
masz diament? 2. a myslisz, ze jakbym zadzonila tam i powiedziala, ze z okazji swiat wielkanocnych jest zorganizowana smsowa akcja glosowania na wielkanocne postaci i podoalabym numer, to mohery by glosowaly? e, "moher" to dosc problematyczne slowo
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, mam różowy diament
Ale z takim brzuchem nie chwalę się, że mam kolczyk, bo czasem zalewa go sadło i go po prostu nie widać ![]() Moher to bardzo złe słowo
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, wcale nie zgubiłam portfela i dokumentów w redakcji. Nie w ogóle naczelny by się nie skapnął po świętach Jestem beznadziejnym przypadkiem!BŚ moja mama naładowała tacie do pracy tyle mięsa, haha! Bo przecież nie będzie się żywił śledziami skoro za bardzo ich nie lubi
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-04-07 o 15:16 |
|
|
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
primo. Przypominam Ci dziewucho, że nienawidzę Cię za Twoje wymiary (62 w talii i 48,5[qwa SIC] w udzie ) więc o jakim sadle Ty mowisz? gdzie to sadło? chyba w mózgu! ALE secundo. sprawdziłam to kazda z Was może sobie przeprowadzić takie doświadczenie ![]() Żartujesz, Twój tata jest az tak moherowy? a zawsze taki był? a był ministrantem?mój był, ale nie jest moherowy. za to jego matka ma moher w sercu, mimo że nie ma go na głowie Jest moją babcią i ją kocham, ale potajemnie ciągle ogląda tv trwam, modli się co godzinę, a jej sąsiadki z bloku węszą jej śmierć gdy nie widzą jej w kościele O_O
|
|
|
#3417 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. MP słońce Ty nasze! Wszystkieeeeego najlepszego! Nie pozostaje nic innego jak dołączyć się do za☠☠☠istych życzeń od BŚ, bo lepszych i tak nikt nie wymyśli . Spełnienia marzeń! Cytat:
aLe sWeEeEtA$nIe, żE bĘdZiEsZ ćFfIcZyć, lOfFfCiAmY CiĘ cIuM cIuM Mam ochotę to skomentować tak w stylu 100% blond: O LOL! Cytat:
. Jestem gorsza . Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- W ogóle mam za dużo energii i bardzo żaluję, że nie mam bieżni, bo mam niesamowitą ochotę biegać i biegać i biegać! Kupi mi ktoś bieżnię i pokój, w której się zmieści?
|
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. perwersja mojej wypowiedzi polega na tym, że umawianie się na wspólną święconkę dwóch facetów w wieku 25/28 lat zalatuje gejowatością. tydzien wczesniej dostal telefon od dwoch ciapowatych kumpli czy nie poszedlby z nimi na basen, co tez wieje gejem ![]() xD niech odczepia sie od mojego tza Winyl, nie ma problemu, kupię Ci a może w ramach oszczędności i jednoczesnego wyładowania energii w nieświąteczny dzień przejdz sie do CH i biegnij pod prad na ruchomych schodach byłaby frajda a ja ogladam alicje w krainie czarow i jem tosty.
|
|
|
#3419 |
|
Zadomowienie
|
Przyszłam tylko pożyczyć wszystkim Zdrowych Wesołych , pogodnych i spokojnych świąt.
|
|
|
|
|
#3420 | ||
|
Zadomowienie
|
DZIĘKUJE! JESTESCIE KOCHANE!
![]() ![]() BŚ TZ zobaczył post z tym kolesiem i sie obraził, że nie było tam jego zdjecia Cytat:
tez nigdy nie wiedziałam jak to zrobić a głupio mi było pytać Cytat:
2. ale słodkie kolczyki Co do świąt: jak żył mój tata to czuło się te święta a bynajmniej powagę sytuacji. W wielki piątek był mega ścisły post (3 posiłki, takie żeby nie pasć). W wielk sobotę do 12 tez post, potem leciałam do kościoła ze święconką i wieczorem ewentaulnie mogliśmy do konapki dostać jakąś wędlinę.... A teraz.... W piątek zaliczyliśmy z TZ KFC ![]() Wczoraj byłam z Małą w kościele, nie mogła koszyka utrzymać dziś na 9.30 mamy zejsc do mamy na sniadanie, potem do koscioła, obiad i do TZ chrzesniaka jedziemy.... Tak, więc:WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT! (a u mnie śnieg i to jakieś 10cm )
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

) Najlepszego i stoooooooooooooooo lat! 

Żeby wszystko dobrze Ci się układało 

i musial isc w nocy do pracy. wiec nie spal dzis u mnie. za to poszlam na driny w liczbie mega mnogiej. mniejsza z tym. no i dostaje od niego smsa, ze umowil sie z kolega na swieconke 

Dlatego z tej okazji jej śniadanie i obiad = SUNBITES wiosenne warzywa
Piekarnik Laury

i musze uwazac zeby ich nie zgubic ;p
)
BLOGUJĘ