|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
![]() Poczytam Was później, bo szczerze powiedziawszy.... Nie chce mi się Właśnie myłam całą oszkloną werandę + ściany z jasnych paneli ![]() I w ten oto sposób zapracowałam sobie na shopper bag i na trencz
|
|
|
#3362 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() a ja skończyłam pracę i zbieram juz tylko załączniki ![]() i dzwonił TZ że jak nie wróci zbyt późno z pracy to jeszcze dziś weznie mnie na zakupy
|
|
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście w jakiejś sieciówce fajny beżowy trencz do 160zł?
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo ja w sumie mam trencz z F&F ale juz mi sie niezbyt podoba w tym roku. Zajrzyj do croppa - byla promocja za 99 zl, i mial fajne podwijane rekawki w kwiatki, czarny i bezowy, a tak poza tym to wszedzie sa fajne, nawet w housie, bershka, reserved. Ja w tym miesiacu poszalalam z zakupami, ale dobrze ze mam paragony to moge oddac nieprzemyslane zakupy ![]() ja z kolei szukam katanki i mega obcislych rurek. Cos polecacie? wlasnie dotarlam do domu. U mnie beznadziejna atmosfera. Szit! Mam wstret do swiat, lubie je tylko dlatego ze nie musze wtedy pracowac
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
![]() cześć bzyki! ![]() juz się tłumaczę ![]() bo wczoraj wieczorem trochę podrinkowałam; wrócilam do domu. wlaczylam kompa zeby poogladac californication przed snem, no i wlazlam na watek i napisalam nieodpowiedniego posta, jakby to przeeczytal jakis admin czy ktos to by mnie zbanowal na reszte zycia i wszystkie bysmy sie zalamaly ![]() tzn, to nic strasznego, ale pewnie za takie rzeczy na wizazu placi sie banem wlasnie ![]() bo pamietacie jak pisalam ze moja siostra przeszla jakis tam casting. no i teraz jest drugi etap, glosowanie internetowe; no i ja podalam nr i tresc smsa, zeby zmusic was do ponapierdzielania smsami
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Taak! Jestem taka nawrócona po tej Częstochowie, że randkuję w WIELKI PIĄTEK
Po całym dniu zapierniczania w kuchni, sprzątaniu i robieniu za taxi drivera - pora na relaks ![]() W ogóle.. dzisiaj miałam wykupić kolejne opakowanie leków na alergię, bo zaczynam się dusić i co? Żadna apteka ich nie ma..
|
|
#3367 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kozie mleko też mialam i byłam względnie zadowolona, właściwie to dużą wadą bylo dla mnie tylko to opakowanie, nie wiem czy trafiłam na jakąś wadliwą pompkę, czy wszystkie mają taką dziwną konstrukcję, ale udało mi się zużyć zaledwie 2/3kosmetyku w normalny sposob, pozostalą 1/3 wydobyłam dopiero po przecięciu opakowania i skaleczeniu się w rękę ![]() 2. nie wiem jak mogłam się kiedyś podniecać masłami do ciała i w ogole gadac, ze one pięknie pachną ![]() te z farmony, tutti frutti i inne takie - kleją się jak nie wiem, zupełnie nie nawilżają, mało tego, one normalnie brudzą ciało nie wchłaniają się, tylko się rolują na ciele, to obleśne! :P to maslo o którym teraz pisałam to maslo z isany, bardziej treściwe niż te tradycyjne budynie, nieźle nawilża, ale jest mało wydajne. Cytat:
świetne są takie kina. ostatnio tz mnie zabrał do takiego, na sali byly 4 osoby /lacznie z nami/ było zimno, wiało komuną, a kiedy siadało się na wyświechtanych fotelikach, unosił się z nich kurz heheh z tym popcornem powiem Ci ze mam lekka traume, bo tata ktory w czasach swietnosci disneya zabieral mnie na doslownie wszystkie ich bajki, zawsze wbijal mi do glowy, ze ABSOLUTNIE nie mozna jesc w kinie, bo moze to przeszkadzac innym ;p no wiec ja, pokarana w ten sposob w mlodosci, konsekwentnie przestrzegam tatusiowych zakazow,w kinie nie ssam, nie mlaskam, nie gryzę, nie chrupię, nie siorbie - za to jako jedyna zrzęda na sali wsłuchuję się w te odglosy zamiast skupiać się na filmie i to często jest poczatkiem mojego wqrwu ;p 2. no cooo Ty hahahah zartujesz! dzieki wielkie Cytat:
![]() a podejscie do zwiazku w calej tej sytuacji masz swietne. co tu duzo gadac. mam nadzieje ze oboje bedziecie sie swietnie bawili (bardzo mi zaimponowalo to, ze jedno drugiego nie ogranicza i bez problemu "puszczacie sie" ( ![]() ja cos tam slyszalam i mialam o niej jeszze poczytac, bo mnie zainteresowala; to chyba dieta naszych przodkow? zaraz przyczaje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, kliknęłam
To było silniejsze ode mnie ![]() http://allegro.pl/torebka-styline-sh...240977732.html
|
|
|
#3369 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam mega dużo nauki, bo żeby móc jechać muszę raczej zdać wszystko w pierwszych terminach. Ale dam radę ![]() Pokaż pokaż potem wszystko! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam z Vero Mody, kupiony w outlecie za 75, jest świetny Fajne widziałam w New Looku (sprawdź, dużo przecen!) i w Housie ![]() Ewelka, trzymaj się Na szczęście to tylko kilka dni a (teraz pojadę patetycznie) Wielkanoc to święta nadziei, a dzięki temu wysiłkowi i poświęceniu ze strony Was wszystkich może być to nadzieja na lepsze, szczęśliwe życie...Dasz radę! ![]() Trzymam kciuki za to żeby mimo wszystko to był pozytywny czas... ![]() Cytat:
![]() Dżizas, jaka ona jest seksowna! piękne dziewczyny jesteście ![]() Cytat:
![]() Kliknęłam jeszcze jedne buty ![]() I mama dała mi w prezencie śliczny, czarny kołnierzyk |
|||||
|
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Na początek: kocham Was
![]() Cytat:
![]() Banna Ja też nie jem w kinie, uwazam że nie po to tam idę, poza tym jestem skąpa- czasem przemycam colę w torebce, bo nie lubię przepłacać- jestem beznadziejna Ten wyjazd będzie genialny, już to wiem Przyjedziecie?
|
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ,
![]() Teraz Ty pochwal się co za buty kliknęłaś?
|
|
|
#3372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kto Ci dal za to kase, dziecko boze? co za polityka dawac Psyholowi kase za sprzatanie ![]() mi babcia dala stowe za umycie jej okien, i co, tata ją wydal na jajka, margaryne i brzoskwinie w puszcze ![]() zycie jest bez sensu tak, w lumpeks koala ![]() ja bylam dziisj tylko w takko chyba pierwszy raz bylam w tym sklepie.mieli trencze za stowe. ale wzornictwo mnie nie podniecilo. rzeczy maja bardzo uniwersalne, jakosc chyba dosc kiepska, a ceny standardowe . a wy macie jakies doswiadczenia z takko? ![]() Cytat:
w ogole wszystkie sa jakos dziwnie skrojone. we wranglerze maja piekne, ale pewnie kosztuja miliard ![]() a o jakie rurki pytasz jeansowe czy kolorowe? jak jeansowe to dla mnie temat rzeka a jak o kolorowe, to podbijam, tylko blagam, nie piszcie o zarze, tylko o czyms mega tanim ![]() ja rurki kupuje doslownie wszedzie . czesto kupuje w stradim, takie ktore sa mocno granatowe i maja duzo lycry, sa dosc cienkie, wiec smialo mozna je nosic wiosna. 2. domyslam sie, nie wiem co napisac, zeby nie brzmalo glupio i banalnie
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, już byłam na orbitreku
Szopera kliknęłam... To nic, że przeoczyłaś linka ![]() A kto bierze od biednej staruszki pieniądze za mycie okien????
|
|
|
#3374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a zara ma za☠☠☠iste granatowe rurki te z zamkiem na nogawce ja nigdy nie dostawalam kasy za sprzatanie
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te białe, romantyczne ![]() idę malować pisanki
|
|
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, ale urocze
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
rób! ja maluję je lakierami do paznokci
|
|
|
|
|
#3378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak mysle ze bedziesz zadowolona, bo jest to fajna uniwersalna rzecz ![]() Cytat:
![]() przekretow z cola ani pepsi nie robilam, ale patent dobry
|
|
|
#3379 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za te wszystkie mile slowa pokaze Ci co zajaczek wielkanocny zostawil u mnie dla Ciebie, gdy wreczal mi stowe od babci za mycie okien tadammm: ![]() Cytat:
nie biore, sama wcisnela Cytat:
jak bylam grubsza to kupilam sobie jeansy, byly swietne, powycierane i hardcorowe ![]() te z zamkiem sa superowe, ech podobaja mi sie tez te mietowe, tez z zamkiem na nogawce. ale pieniazkow brak 2. ja w sumie malo kiedy, tylko babcia Ula daje mi kase za sprzatanie. babcia basia czasami da mi jakas kase jak posprzatam u babci Uli. taka radosna symbioza ![]() ale np. rodzice nigdy przenigdy nie dali mi kasy za sprzatanie moi rodzice tez nie czaja jak nastolatki w tv moga sie odzywac do swoich serialowych rodzicow tak jak sie odzywaja (np. w rodzinka.pl) Cytat:
ja się wkręciłam w kryzys, wale pisanki; moze ksiadz sie nie skapnie jak poswiece bombki ![]()
|
|
|
#3380 |
|
Wtajemniczenie
|
na wątku tak wesoło,że aż nie mam serca zawracać Wam głowy moimi problemami. Mam nadzieje,że niedługo wszystko wróci do normy i o wszystkich złych rzeczach zapomnę.
kocham Was!
|
|
#3381 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Aaaaaaaale żeście naprodukowały, na chwilę Was nie można zostawić, bo zaraz bałagan
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tam używam... szamponu haha. Mam też jakieś psikotko z jedwabiem i olej kokosowy, którego jeszcze nie użyłam. Czasem wjedzie jakaś przypadkowa maseczka. A moje włosy są zdrowe, błyszczą się i się nie rozdwajają. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cieszę się i zazdroszczę, na pewno będzie bosko!Cytat:
http://www.fashiontoast.com/2012/03/...nd-silver.html How f*ckin perfect can you be???? :| Neee.... a co tooo? ![]() Cytat:
Aaaaaaach laski, wczoraj byłam u przyjaciółki na babskich pogaduchach, byłyśmy we cztery i naśmiałam się jak nigdy. Szłyśmy spać o czwartej, rano wróciłam do domu i zabrałam się za porządki. Skończyłam po 17. Nie czuję rąk, pleców, niczego Ale mam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki porządunio, że się napatrzeć nie mogę Przez to wszystko zamówiłam dziś pizzę (nie miałam czasu myśleć o jedzeniu), ale się należało. Od jutra znów ćwiczęęęę Ale mam motywację!!!!
|
|
|
|
#3382 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie maluje, wole takie kupne z białym środkiem ![]() MP tam pewnie teraz buszuje po sklepach
|
|||
|
|
|
|
#3383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3384 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję Ale to po prostu czysta prawda ![]() zrobiłam pisanki z kokardkami i brokatem. Nie ma frencza, ale są feszyn, bo mają miętowe wstążeczki. Must have sezonu, wyślę do Kasi T. to cały świat je zobaczy Cytat:
Martwię się ![]() Cytat:
Należała się pizza! U mnie w mieście można dostać pizzę na spodzie orkiszowym- świetna, a wyrzuty mniejsze ![]() I uwielbiam Twój podpis! Cytat:
Właśnie, chyba nie mam baranka na Święta, macie baranki? ![]() Cytat:
Jeszcze jest szansa że wszystkich nie zamówią, nie trzeba płacić od razu noo i to oczekiwanie czy dobry rozmiar! ![]() I dziękuję Wam za uznanie dla butów, aczkolwiek całkiem możliwe że będą za ciasne (ja mam długaśne paluchy) i któraś je dostanie w prezencie
|
||||||
|
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eść
Wróciłam
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiliśmy McFlurry i pojechaliśmy do siedziby - w całym budynku ciemno
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3388 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
tez nie lubię świat i tej "rodzinnej" atmosfery, która zawsze była taka sama...Das radę Zobaczysz wkrótce wszystko się ułoży i będziecie się jeszcze śmiać z tych problemów ja tez nie! Ewentualnie OPR! jak czegoś nie zrobiłam [QUOTE=bita smietana;33393549] Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Nalezało się po tekiej akcji sprzatania Cytat:
![]() Wiecie jak się wściekłam?! TZ wrócił wczoraj po 19, a że do wszystkich hipermarketów mamy ponad 20 km to pojechalismy do Tesco jako, że jest całodobowe. i co? Qwa tam nic nie było! Żadnych warzyw, owoców, pusto. A to co było to zepsute Jedyny plus to, że kupiłam sobie bluzkę z delikatnymi bufkami niebieską w kropeczki jak znajde cas wstawię Wam zdjęcie. A teraz lecę sprzątać, gotować itd
|
|||||
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od kilku dni chodzi za mną McFlurry z polewą owocową i m&msami ![]() MP, ![]() Pewnie wszystkim się przypomniało, że na święta nie kupili owoców i wszyscy w promieniu 5km. ruszyli do Tesco Alexis, ![]() Bierz się za mycie! ![]() Karola, i w ten oto sposób sprawiłaś, że kolejnego bloga mam w zakładce i kolejną idealnonogą do znienawidzenia! Zazdroszczę zdrowych włosów... Ja wracam do koloru zbliżonego do naturalnego, odstawiłam prostownicę (chyba, że jakaś naprawdę niezła okazja Bania, dziecko Ty to masz w tym swoim świecie wesoło Agnesuk, wiesz, że możesz wszystko nam w clubie napisać obojętnie czy jest smutne, wesołe, o Tobie czy o Twoim stryjecznym kuzynie od strony taty babci itp.
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Dementuję wszelkie domysły - SEKSU NIE BYŁO
![]() Psyhe, bo ja nie wiedziałam, że lubisz! Z TEGO MIEJSCA CHCĘ ŻYCZYĆ MP WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE! SPEŁNIENIA MARZEŃ, ALE NAPRAWDĘ WSZYSTKICH, BO KAŻDE JEST TAK SAMO WAŻNE. ZNALEZIENIA RÓWNOWAGI W ŻYCIU PRYWATNYM I SUKCESÓW NA STOPIE ZAWODOWEJ!!! ŻEBY CÓRCIA NIE CHOROWAŁA I PRZYNOSIŁA CI SAMYCH RADOŚCI, A MĄŻ JAK TO MĄŻ - ŻEBY BYŁ RAMIENIEM NA CIĘŻKIE DNI I FAJNYM PARTNEREM ŻYCIOWYM NA POZOSTAŁE MOMENTY TWOJEGO ŻYCIA
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

Właśnie myłam całą oszkloną werandę + ściany z jasnych paneli 

BLOGUJĘ 
A wydaje mi się, że wiele może się okazać

Piekarnik Laury

Na szczęście to tylko kilka dni a (teraz pojadę patetycznie) Wielkanoc to święta nadziei, a dzięki temu wysiłkowi i poświęceniu ze strony Was wszystkich może być to nadzieja na lepsze, szczęśliwe życie...