|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
![]() Poczytam Was później, bo szczerze powiedziawszy.... Nie chce mi się ![]() ![]() I w ten oto sposób zapracowałam sobie na shopper bag i na trencz ![]()
![]() |
![]() |
#3362 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() ![]() a ja skończyłam pracę i zbieram juz tylko załączniki ![]() i dzwonił TZ że jak nie wróci zbyt późno z pracy to jeszcze dziś weznie mnie na zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście w jakiejś sieciówce fajny beżowy trencz do 160zł?
![]()
![]() |
![]() |
#3364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nooo ![]() ![]() ja z kolei szukam katanki i mega obcislych rurek. Cos polecacie? wlasnie dotarlam do domu. U mnie beznadziejna atmosfera. Szit! Mam wstret do swiat, lubie je tylko dlatego ze nie musze wtedy pracowac ![]()
![]() |
![]() |
#3365 |
Zakorzenienie
|
![]() cześć bzyki! ![]() juz się tłumaczę ![]() ![]() bo wczoraj wieczorem trochę podrinkowałam; wrócilam do domu. wlaczylam kompa zeby poogladac californication przed snem, no i wlazlam na watek i napisalam nieodpowiedniego posta, jakby to przeeczytal jakis admin czy ktos to by mnie zbanowal na reszte zycia i wszystkie bysmy sie zalamaly ![]() tzn, to nic strasznego, ale pewnie za takie rzeczy na wizazu placi sie banem wlasnie ![]() bo pamietacie jak pisalam ze moja siostra przeszla jakis tam casting. no i teraz jest drugi etap, glosowanie internetowe; no i ja podalam nr i tresc smsa, zeby zmusic was do ponapierdzielania smsami ![]()
![]() |
#3366 |
Zakorzenienie
|
Taak! Jestem taka nawrócona po tej Częstochowie, że randkuję w WIELKI PIĄTEK
![]() Po całym dniu zapierniczania w kuchni, sprzątaniu i robieniu za taxi drivera - pora na relaks ![]() W ogóle.. dzisiaj miałam wykupić kolejne opakowanie leków na alergię, bo zaczynam się dusić i co? Żadna apteka ich nie ma.. ![]()
![]() |
#3367 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a kozie mleko też mialam i byłam względnie zadowolona, właściwie to dużą wadą bylo dla mnie tylko to opakowanie, nie wiem czy trafiłam na jakąś wadliwą pompkę, czy wszystkie mają taką dziwną konstrukcję, ale udało mi się zużyć zaledwie 2/3kosmetyku w normalny sposob, pozostalą 1/3 wydobyłam dopiero po przecięciu opakowania i skaleczeniu się w rękę ![]() 2. nie wiem jak mogłam się kiedyś podniecać masłami do ciała i w ogole gadac, ze one pięknie pachną ![]() te z farmony, tutti frutti i inne takie - kleją się jak nie wiem, zupełnie nie nawilżają, mało tego, one normalnie brudzą ciało ![]() nie wchłaniają się, tylko się rolują na ciele, to obleśne! :P to maslo o którym teraz pisałam to maslo z isany, bardziej treściwe niż te tradycyjne budynie, nieźle nawilża, ale jest mało wydajne. Cytat:
![]() świetne są takie kina. ostatnio tz mnie zabrał do takiego, na sali byly 4 osoby /lacznie z nami/ było zimno, wiało komuną, a kiedy siadało się na wyświechtanych fotelikach, unosił się z nich kurz ![]() heheh z tym popcornem powiem Ci ze mam lekka traume, bo tata ktory w czasach swietnosci disneya zabieral mnie na doslownie wszystkie ich bajki, zawsze wbijal mi do glowy, ze ABSOLUTNIE nie mozna jesc w kinie, bo moze to przeszkadzac innym ;p no wiec ja, pokarana w ten sposob w mlodosci, konsekwentnie przestrzegam tatusiowych zakazow,w kinie nie ssam, nie mlaskam, nie gryzę, nie chrupię, nie siorbie - za to jako jedyna zrzęda na sali wsłuchuję się w te odglosy zamiast skupiać się na filmie i to często jest poczatkiem mojego wqrwu ;p 2. no cooo Ty hahahah zartujesz! ![]() dzieki wielkie ![]() Cytat:
![]() a podejscie do zwiazku w calej tej sytuacji masz swietne. co tu duzo gadac. mam nadzieje ze oboje bedziecie sie swietnie bawili (bardzo mi zaimponowalo to, ze jedno drugiego nie ogranicza i bez problemu "puszczacie sie" ( ![]() ![]() ja cos tam slyszalam i mialam o niej jeszze poczytac, bo mnie zainteresowala; to chyba dieta naszych przodkow? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3368 |
Zakorzenienie
|
Bania, kliknęłam
![]() ![]() http://allegro.pl/torebka-styline-sh...240977732.html
![]() |
![]() |
#3369 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pokaż pokaż potem wszystko! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam z Vero Mody, kupiony w outlecie za 75, jest świetny ![]() ![]() Ewelka, trzymaj się ![]() Dasz radę! ![]() Trzymam kciuki za to żeby mimo wszystko to był pozytywny czas... ![]() Cytat:
![]() Dżizas, jaka ona jest seksowna! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kliknęłam jeszcze jedne buty ![]() I mama dała mi w prezencie śliczny, czarny kołnierzyk ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3370 | |
Zakorzenienie
|
Na początek: kocham Was
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Banna Ja też nie jem w kinie, uwazam że nie po to tam idę, poza tym jestem skąpa- czasem przemycam colę w torebce, bo nie lubię przepłacać- jestem beznadziejna ![]() Ten wyjazd będzie genialny, już to wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
BŚ,
![]() Teraz Ty pochwal się co za buty kliknęłaś? ![]()
![]() |
![]() |
#3372 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kto Ci dal za to kase, dziecko boze? co za polityka ![]() ![]() mi babcia dala stowe za umycie jej okien, i co, tata ją wydal na jajka, margaryne i brzoskwinie w puszcze ![]() zycie jest bez sensu ![]() tak, w lumpeks koala ![]() ja bylam dziisj tylko w takko ![]() ![]() Cytat:
![]() we wranglerze maja piekne, ale pewnie kosztuja miliard ![]() a o jakie rurki pytasz ![]() ![]() ![]() ja rurki kupuje doslownie wszedzie . czesto kupuje w stradim, takie ktore sa mocno granatowe i maja duzo lycry, sa dosc cienkie, wiec smialo mozna je nosic wiosna. 2. domyslam sie, nie wiem co napisac, zeby nie brzmalo glupio i banalnie ![]()
![]() |
![]() |
#3373 |
Zakorzenienie
|
Bania, już byłam na orbitreku
![]() Szopera kliknęłam... To nic, że przeoczyłaś linka ![]() ![]() ![]() A kto bierze od biednej staruszki pieniądze za mycie okien???? ![]()
![]() |
![]() |
#3374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a zara ma za☠☠☠iste granatowe rurki te z zamkiem na nogawce ![]() ja nigdy nie dostawalam kasy za sprzatanie ![]()
![]() |
![]() |
#3375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te białe, romantyczne ![]() idę malować pisanki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
BŚ, ale urocze
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
rób! ja maluję je lakierami do paznokci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak mysle ze bedziesz zadowolona, bo jest to fajna uniwersalna rzecz ![]() Cytat:
![]() przekretow z cola ani pepsi nie robilam, ale patent dobry ![]()
![]() |
![]() |
#3379 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za te wszystkie mile slowa pokaze Ci co zajaczek wielkanocny zostawil u mnie dla Ciebie, gdy wreczal mi stowe od babci za mycie okien ![]() tadammm: ![]() Cytat:
![]() nie biore, sama wcisnela ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() te z zamkiem sa superowe, ech ![]() ![]() 2. ja w sumie malo kiedy, tylko babcia Ula daje mi kase za sprzatanie. babcia basia czasami da mi jakas kase jak posprzatam u babci Uli. taka radosna symbioza ![]() ale np. rodzice nigdy przenigdy nie dali mi kasy za sprzatanie ![]() ![]() ![]() moi rodzice tez nie czaja jak nastolatki w tv moga sie odzywac do swoich serialowych rodzicow tak jak sie odzywaja (np. w rodzinka.pl) Cytat:
![]() ja się wkręciłam w kryzys, wale pisanki; moze ksiadz sie nie skapnie jak poswiece bombki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 |
Wtajemniczenie
|
na wątku tak wesoło,że aż nie mam serca zawracać Wam głowy moimi problemami. Mam nadzieje,że niedługo wszystko wróci do normy i o wszystkich złych rzeczach zapomnę.
kocham Was! ![]()
![]() |
#3381 | |||||||
Rozeznanie
|
Aaaaaaaale żeście naprodukowały, na chwilę Was nie można zostawić, bo zaraz bałagan
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
http://www.fashiontoast.com/2012/03/...nd-silver.html How f*ckin perfect can you be???? :| Neee.... a co tooo? ![]() Cytat:
Aaaaaaach laski, wczoraj byłam u przyjaciółki na babskich pogaduchach, byłyśmy we cztery i naśmiałam się jak nigdy. Szłyśmy spać o czwartej, rano wróciłam do domu i zabrałam się za porządki. Skończyłam po 17. Nie czuję rąk, pleców, niczego ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3382 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie maluje, wole takie kupne z białym środkiem ![]() ![]() ![]() ![]() MP tam pewnie teraz buszuje po sklepach ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() zrobiłam pisanki z kokardkami i brokatem. Nie ma frencza, ale są feszyn, bo mają miętowe wstążeczki. Must have sezonu, wyślę do Kasi T. to cały świat je zobaczy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Należała się pizza! U mnie w mieście można dostać pizzę na spodzie orkiszowym- świetna, a wyrzuty mniejsze ![]() I uwielbiam Twój podpis! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I dziękuję Wam za uznanie dla butów, aczkolwiek całkiem możliwe że będą za ciasne (ja mam długaśne paluchy) i któraś je dostanie w prezencie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3385 |
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eść
![]() Wróciłam ![]()
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3387 |
Zakorzenienie
|
Kupiliśmy McFlurry i pojechaliśmy do siedziby - w całym budynku ciemno
![]() ![]()
![]() |
#3388 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Das radę ![]() ![]() ja tez nie! Ewentualnie OPR! jak czegoś nie zrobiłam ![]() [QUOTE=bita smietana;33393549] Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Nalezało się po tekiej akcji sprzatania ![]() Cytat:
![]() Wiecie jak się wściekłam?! ![]() ![]() Jedyny plus to, że kupiłam sobie bluzkę z delikatnymi bufkami niebieską w kropeczki ![]() A teraz lecę sprzątać, gotować itd ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od kilku dni chodzi za mną McFlurry z polewą owocową i m&msami ![]() MP, ![]() Pewnie wszystkim się przypomniało, że na święta nie kupili owoców i wszyscy w promieniu 5km. ruszyli do Tesco ![]() Alexis, ![]() Bierz się za mycie! ![]() ![]() Karola, i w ten oto sposób sprawiłaś, że kolejnego bloga mam w zakładce i kolejną idealnonogą do znienawidzenia! ![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę zdrowych włosów... Ja wracam do koloru zbliżonego do naturalnego, odstawiłam prostownicę (chyba, że jakaś naprawdę niezła okazja ![]() ![]() Bania, dziecko Ty to masz w tym swoim świecie wesoło ![]() Agnesuk, wiesz, że możesz wszystko nam w clubie napisać obojętnie czy jest smutne, wesołe, o Tobie czy o Twoim stryjecznym kuzynie od strony taty babci itp. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3390 |
Zakorzenienie
|
Dementuję wszelkie domysły - SEKSU NIE BYŁO
![]() ![]() Psyhe, bo ja nie wiedziałam, że lubisz! ![]() Z TEGO MIEJSCA CHCĘ ŻYCZYĆ MP WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE! SPEŁNIENIA MARZEŃ, ALE NAPRAWDĘ WSZYSTKICH, BO KAŻDE JEST TAK SAMO WAŻNE. ZNALEZIENIA RÓWNOWAGI W ŻYCIU PRYWATNYM I SUKCESÓW NA STOPIE ZAWODOWEJ!!! ŻEBY CÓRCIA NIE CHOROWAŁA I PRZYNOSIŁA CI SAMYCH RADOŚCI, A MĄŻ JAK TO MĄŻ - ŻEBY BYŁ RAMIENIEM NA CIĘŻKIE DNI I FAJNYM PARTNEREM ŻYCIOWYM NA POZOSTAŁE MOMENTY TWOJEGO ŻYCIA ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.