|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
Wczoraj w końcu udało mi się kupić szklane talerzyki na jajka, bo wcześniej widziałam same plastikowe tandety Kupiłam też szklaną misę (tą, w której mam bezy) - uwielbiam takie proste naczynia
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-04-07 o 12:39 |
|
|
|
|
#3902 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie piekę dwie babki, pobawiłam się barwnikami i piekę pomarańczowo-niebieskie
![]() No i zaraz na święconkę
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
dużo szynki życzę z jajem miodu pełne antałeczki oraz trochę gorzałeczki no a w Lany Poniedziałek- -na kark wody pełen dzbanek |
|
|
|
#3904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że plan skrupulatnie ułożony ![]() Cytat:
![]() Jakoś nie wierzę, że to możliwe ![]() Ja byłam dziś z mamą na zakupach i się obkupiłam - czarne szpilki lakierowane - jasne jeansy rurki - szafirowa koszulka na ramiączkach - czarne balerinki - buty na rower za 15 zł w Auchan ![]() - szmaragdowa apaszka w czarne ciapki - długi naszyjnik. Kosmetycznie 3 potrzebne rzeczy + 1 mała (podwójna maseczka) zachcianka ![]() - żel pod prysznic Nivea o zapachu czarnych jagód - nowy szampon Syoss bez silikonów - żel do golenia Isana - podwójna maseczka Bielenda Ogórek i Limonka. |
||
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Takie masła kupiłam.
Jestem bardzo ciekawa tego z Palomy - czekoladowe masło oraz tego z Bielendy - Czarna Oliwka. Z Farmony spodziewam się dusząco slodkiego zapachu, no zobaczymy Nic mi się nie chce skończyć. Butelki od żelu czy szamponu sa juz takie lekkie a ciagle z nich cos wyciskam... Na koncie mam 2 zyzycia - maseczkę+ peeling z YR oraz suchy szampon Isana. Mam taką chcicę na zakupy kosmetyków... Taki efekt jojo po ascezie w marcu.
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-04-07 o 19:38 |
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Koniku, Czarną Oliwkę miał mój TŻ i obojgu nam bardzo pasowało to masełko
|
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Dasz radę. Kto jak nie Ty. Będę trzymać kciuki i dopingować
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie kuszą mleczka z YR, ale na razie się trzymam i powtarzam sobie, że nie są fajne i potrzebne hehe. W tym miesiącu to będzie na prawdę ciężko ze zużyciami. Na dniach oddam podkład mamie, ale z kolei czekam na nowy A tak to powystawiałam sporo rzeczy na targowisko i też na allegro.
|
|
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt.
Cytat:
|
|
#3911 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Hosenko śliczne ciastka.
Pierwszy raz w życiu spędzam święta w Warszawie...
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko, brawa za zużycia
ale trochę też tego wszystkiego nakupowałaś! ![]() Jak oceniasz żel-krem Aqua Youth Avonu? Nie zapycha? Koniku, nie martw się balsamami, ja mam koło 40 ![]() Hosenko, cudowne zrobiłaś wypieki! Orlica, witaj znowu! Nusia, zazdroszczę zakupów!Mam też ochotę na ten nowy Syoss. Daj znać jak się spisuje. Ja byłam wczoraj na targu, ale kupiłam sobie tylko fajną beżową torbę za 25zł, rajstopy i koszulkę dla TŻta. czekam na Twoje zdjęcia ![]() Nosku, a spędzasz święta z nowym TZ? ![]() Pochwalę się, że dziś pojechałam naszym samochodem w trasę do szwagra, z teściami na tyle i TŻ przejechałam jakieś 150km i nawet nienajgorzej mi szło. Muszę tylko wyczuć ten samochód, bo w porównaniu do Micry, to jest bardzo duży, no i biegi ciężko wchodzą...Dziewczyny, życzę wam wszystkiego dobrego na te Święta Wielkanocne, wiosennego nastroju, mimo pogody panującej za oknem i samych miłych spotkań przy rodzinnym stole!
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyłączam się do życzeń moje kochane P.S. luskap wysłałam Ci PW z książkami
|
|
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3915 |
|
Konto usunięte
|
Pozbyłam się właśnie trzech żeli pod prysznic
![]() Przyszedł Tata i zaczął zrzędzić, że nie ma się czym myć, bo w łazience same kwiatowe żele i to takie "fuj-niemęskie", a jego żele Smród (czyt.: mój pięcioletni brat ) wlewa sobie do wanny podczas kąpieli - tak po pół butelki na raz ![]() Także teraz mam 11 na minus i 12 na plus, gonię!
|
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jej dziewczyny, ale macie tych balsamów Gdzie je trzymacie? Ja nawet jakbym chciała, to nie miałaby gdzie je dać. Wesołych świąt wszystkim |
|
|
|
|
#3917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z serii Czarna Oliwka miałam peeling i byłam bardzo zadowolona. Z Farmony miałam kiedyś jedno opakowanie i boję się kupić jakiekolwiek następne, bo zapach rzeczywiście duszący i mega słodki... Oby tak było ![]() A czemu tak i czemu ze smutną buźką? Cytat:
Zdjęcia zrobię jakoś na dniach A Ty pokaż torbę Na pewno niedługo wyczujesz, każde auto jest inne, ale przejedziesz się kilka razy i będzie ok.No właśnie, i to powinno skutecznie blokować przed kolejnymi zakupami ![]() Mama oddała mi tusz Lash Accelerator Rimmela, bo jej nie podpasował, a dla mnie jest ok. Poza tym poszedł żel do higieny intymnej. |
||
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Koniku jesteś niemożliwa z tymi masłami
Może szło by szybciej jakbyś nimi kanapki smarowała I pomyśleć, że ja jak wracam do domu to patrzę z trwogą na półkę mamy na której widzę 3 masła...
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje pisanki zrobily furore, szczegolnie dzieciom podobaja sie kalkomanie
|
|
|
|
|
#3921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę kupić od czasu do czasu coś niż się potem rzucać jak alkoholik na procenty. Cytat:
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2012-04-08 o 19:54 |
||
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zywiec, zaraz Ci odpiszę, dzięki za przypomnienie! dzięki Nusia
|
|
#3923 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
w tym miesiącu pozbędę się żelu i mleczka Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, `Brzoskwinia` po 400ml, bo są nowe i oddam w prezencie urodzinowym żonie leśniczego, u którego mieszkam
![]() poza tym wywaliłam garnier roll-on antycellulitowy płaski brzuch 100ml bo już był po terminie i był jakiś dziwny :/ a poza tym nie moge znalezc Veet, Krem do depilacji z mleczkiem z lotosu i wyciągiem z jaśminu 100ml. Obawiam się, że mogę go nie mieć. Nie wiem tylko, jak to możliwe w leśniczówce na pewno go nie mam, a tu u mamy też nie znalazłam?dostałam od zająca 2 lakiery z essence i top coat
|
#3925 |
|
|
Dzisiaj byli rodzice, jutro widzę się z TŻ.
Święta zawsze mi się kojarzyły z powrotem do domu, ze wspomnieniami... Tutaj to nie to samo. ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Obżarłam się niesamowicie..
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama chce krem przeciwzmarszczkowy z Yves rocher, to przy okazji zamówię sobie to mleczko albo oliwkowe. A jak je oceniasz? Kiedyś miałam wodę toaletową z tej serii i zapach był fajny, ale to było wiele lat temu..chyba w podstawówce byłam wtedy więc może coś się zmieniło.
|
|
|
|
|
#3928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może dlatego, ze w tamtym tyg kupiłam identyczna![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Wiem, ze długo mnie nie było. Mogę wrocic ?U mnie z zakupami w tym miesiącu niezbyt bo kupiłam lakier do paznokci z inglota, masło shea z mydlarni (obledne jest ), mydło aleppo o coś jeszcze ale nie mogę sobie przypomnieć co |
|||
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba masz rację. Może lepiej wyznaczyć sobie limit zakupowy np do 5 kosmetyków niz nakładac szlaban a potem jak oszalała nadrabiac zaległosci.
|
#3930 |
|
|
Ja zamówiłam właśnie parę drobiazgów z ZSK, głównie do włosów i żel hialuronowy do twarzy. Wszystko potrzebne..Ostatnio nie szaleję kosmetycznie prawie wcale.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

).
. Jeszcze mieszkanie ogarnąć 
Kupiłam też szklaną misę (tą, w której mam bezy) - uwielbiam takie proste naczynia 

A tak to powystawiałam sporo rzeczy na targowisko i też na allegro.

ale trochę też tego wszystkiego nakupowałaś! 

przejechałam jakieś 150km i nawet nienajgorzej mi szło. Muszę tylko wyczuć ten samochód, bo w porównaniu do Micry, to jest bardzo duży, no i biegi ciężko wchodzą...