|
|
#1591 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-04-06 o 22:02 |
||
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
malaOlaa - muchę zamawiałam w salonie sukien ślubnych "Gala" niestety nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej. Ten kolor też był specjalnie dla Nas zamawiany bo nie mieli w sprzedaży pomarańczowego koloru.
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt
!
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Tusia
Kurcze, ale mnie TŻ wnerwił.... Umówiliśmy się, że dzisiaj przyjedzie do mnie i w pon. rano pojedziemy do niego, oczywiście jego babcie zabierzemy ze sobą, bo przecież gdyby nie babcia to pewnie bym na Święta do jego Rodziców nie została zaproszona. No a dzisiaj mi powiedział, że Jego mama mu zasugerowała, że Święta są dla Rodziny i że lepiej będzie jakby w 1 Święta został w domu a ja bym przyjechała w pon. z babcia. No myślałam, że zejdę stąd ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- musiałam się komuś wygadać....wątek zaśmieciłam moim narzekaniem ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- a ja głupia robię specjalne zaproszenie dla Jego Rodziców....już prawie skończyłam a mam ochotę wyrzucić je w cholerę!!!
|
#1595 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj byliśmy u znajomych bo chłopaki kończyli jeszcze remont i żeby się lepiej robiło i już tak świątecznie piwo sobie sączyli no i jak wróciliśmy do domu to Tż powiedział o kilka słów za dużo... Ja sie spłakałam on pół nocy spędził na fotelu a teraz pojechałam do mamy zanim wstał. Strasznie jest mi źle i przykro. Nie wyobrażam sobie teraz tych świąt też na śniadaniu i obiedzie mieliśmy być u mojej mamy a póżniej jechać do niego ale teraz pewnie będzie wielka obraza i jeśli powie ze nie pójdzie ze mną do mnie to ja zrobię tak jak Ty i nie pojadę do niego i znów nasza prywatna sprawa zostanie rozdmuchana na nasze rodziny. Tak bardzo mi smutno..
|
|||
|
|
|
#1596 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Ja właściwie już dzisiaj zaczynam świętowanie przyjechało moje rodzeństwo ,po południu będzie tż ,więc wszyscy w komplecie ![]() Cytat:
Kurcze faktycznie tż zachował się nie fajnie podejmując taką decyzje U nas zawsze jest tak ,że jeden dzień spędzamy z moją rodziną a drugi z jego żeby wszyscy byli zadowoleni Ściskam mocno i mam nadzieje ,że uda wam się jednak dogadać Kochane z racji ,że nie wiem czy uda mi się w święta zajrzeć do was chciałam wam już teraz złożyć Najserdeczniejsze życzenia , Zdrowych , Pogodnych Świąt Wielkanocnych ,Radosnego, wiosennego nastroju ![]() Dużo Miłości , Wypocznijcie porządnie .WESOŁYCH ŚWIĄT ! Ściskam Was Wszystkie |
|
|
|
|
#1597 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak on tak mogl powiedziec?! "swieta sa dla rodziny" a ty nie jestes rodzina?! no przepraszam bardzo. i on sie jeszcze na to zgodzil? o nie nie nie, ja bym mu powiedziala! i w dupie wcale bym nie pojechala do niego ani dzis, ani jutro... niech sie pocaluje w nos za takie slowa... |
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33401713]coooooooooo?
jak on tak mogl powiedziec?! "swieta sa dla rodziny" a ty nie jestes rodzina?! no przepraszam bardzo. i on sie jeszcze na to zgodzil? o nie nie nie, ja bym mu powiedziala! i w dupie wcale bym nie pojechala do niego ani dzis, ani jutro... niech sie pocaluje w nos za takie slowa...[/QUOTE] No właśnie...za 3 mies. bierzemy ślub a on mi z takim tekstem...wychodzi na to, że jestem mniej ważna od jego rodziny, woli spędzić 1 Święto z nimi niż ze mną.....najlepsze jest to, że dzwonił do mnie i mówił, że powiedział mamie, że nie przyjadę a jego mama: "jak macie się kłócić przeze mnie to jedź dzisiaj do Moni"....a on, że jednak do mnie przyjedzie...powiedziałąm , że ma się w d... pocałować za te wcześniejsze słowa..nawet nie wiecie jak mnie to zabolało!!
|
#1599 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może uda się to jeszcze jakoś załagodzić . Tego życzę ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
na pewno byłby "zadowolony" . Powiedz mu żeby właśnie Cie w d...pocałował bo nie jest jeszcze Twoją rodziną
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałąbym Cię pocieszyć ale wiem jak się teraz czujesz i wiem, że jest to straszne uczucie.....wrrrrrr ![]() kurcze jacy nasi faceci są głupi!!!!! Ja tego rozumem nie mogę objąć.....Nie pomyśli zanim powie coś głupiego!! A my potem łapiemy doła i się zamartwiamy!!! U mnie to się rozejdzie po całej jego rodzinie, bo miałam zabrać jego babcie do nich, a teraz pewnie bedą musieli dzwonić do babci, że nie przyjadę, zaczną gadać, że się pokłóciliśmy i kurde....w d...to mam...jestem tak bardzo zła....niepotrzebnie nasze rodziny będą o tym wiedzieć...Nawet jak przyjedzie to mi strasznie będzie głupio do nich jechać.... W końcu "święta są dla rodziny"a mnie oni do niej chyba nie zaliczają A Ty powiedziałaś o całej sytuacji swojej Rodzinie? Jak na to zareagowali? Ja nic nikomu nie mówiłm, moja mama jest przekonana, że dzisiaj TŻ przyjedzie, głupio mi o tym gadać.....
|
|
#1601 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Raczkowanie
|
wesołych świąt dziewczęta!!!
I spełnienia wszystkich waszych ślubnych marzeń ![]()
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojojoj co za koszmarna sytuacja! Jak jego mama mogła wogóle tak zasugerować??? przecież zaraz będziecie rodziną a właściwie jak jesteście 7 lat ju już jesteście rodziną. Nie martw się |
|
|
|
|
#1604 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki nie piszę za często, bo od dziś do naszego ślubu już tylko 2 miesiące i załatwiam mnóstwo różnych spraw. ale czytam Was regularnie, cieszę się ze wszystkich Waszych nowych zakupów, decyzji i postępów w przygotowaniach.
u mnie ostatnie ciacho już siedzi w piekarniku i zostało tylko poodkurzać mieszkanie. czekam na TŻta, bo dopiero dziś wraca z Austrii. 40 minut temu minął granicę, więc myślę, że w domu będzie po 20. mam nadzieję, że dotrze bezpiecznie i cieszę się, że nie wymieniliśmy wcześniej opon na letnie, bo ta dzisiejsza pogoda jest niewiarygodna... Monia, Pradip przykro mi z powodu Waszych sytuacji z chłopakami Świętujcie i odpoczywajcie PMki! Wszystkiego dobrego
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Monika, Pradip strasznie przykre obie sytuacje
Mam nadzieję, że obaj panowie szybko zrozumieją i naprawią swoje błędy Ja w tym tygodniu w końcu zaczęłam rozglądac się za sukienką, znalazłam nawet taką, która mnie urzekła ale cena mnie przeraża Pozostaje mi szukanie czegoś podobnego albo znalezienie krawcowej, która uszyje mi suknię według tego wzoru. I zamówiliśmy z TŻ obrączki, będą w większości zrobione ze złota, które mam od niedawno zmarłej prababci - więc będą miec dla nas podwójnie wyjątkowe znaczenie.I ja chciałam złożyc Wam wszystkim życzenia wesołych i spokojnych Świąt Wielkanocnych
|
#1606 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pogody, pogody, pogody!!! ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
jak ja Ci zazdroszcze, ze przechodzisz teraz przygotowania! rany... ja jestem po malu klebkiem nerwow:/ ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
ale cena z deczka wygorowana! to 1/4 sukni mojej :| ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
a te kilka slow za duzo, to cos bardzo powaznego ? szkoda, ze tak na swieta i ze zaraz kazdy bedzie pytac co sie dzieje.. ale moze bedzie dobrze nie wiem jak bardzo to byly powazne slowa, ale na pewno sie wszystko wyjasni. a poza tym.. piwo... alkohol czasem niszczy tak wiele
|
|||||
|
|
|
#1607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja miło spędziłam dzisiejszy dzień ,ale wieczorem humor mi się popsuł ,moja 5 letnia sąsiadeczka która jest dla mnie jak siostra wywróciła się na rowerze i bardzo się poobijała ,wyprała sobie zęby Teraz czekam na tż bo pojechał zawieźć kolegę na chrzciny , za chwilkę wróci i jedziemy do niego na noc ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#1608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty jak sie trzymasz? głupio z tą babcią wyszło... Cytat:
![]() Cytat:
jaka suknia Ci sie spodobała?[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33409479] a te kilka slow za duzo, to cos bardzo powaznego ? szkoda, ze tak na swieta i ze zaraz kazdy bedzie pytac co sie dzieje.. ale moze bedzie dobrze nie wiem jak bardzo to byly powazne slowa, ale na pewno sie wszystko wyjasni. a poza tym.. piwo... alkohol czasem niszczy tak wiele[/QUOTE]Wiesz co ciężko powiedzieć mnie zabolało bardzo a ktoś mógłby tak sie odzywać w normalnej rozmowie do tego właśnie dohodzi ze to po alkoholu którego ja praktycznie nie toleruje właśnie z tego powodu że ludzie po nim się nie kontrolują... |
|||
|
|
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda tylko, że Tobie jest przykro i sytuacja wygląda tak jak wygląda. Mam nadzieję, że szybko wszystko się ułoży.Zakochałam się w modelu Martina z ubiegłorocznej kolekcji Maggie Sottero, ale cena choc zacznie niższa niż rok temu wciąż zbyt wysoka
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33409479]
jak ja Ci zazdroszcze, ze przechodzisz teraz przygotowania! rany... ja jestem po malu klebkiem nerwow:/[/QUOTE] Kochana a większośc z nas zazdrości Ci, że to już tak blisko Zobaczysz jak będzie wszystko super, stres na pewno coraz większy ale i ta wyjątkowa chwila coraz bliżej P.S. sorry za post pod postem, miałam nadzieję, że połączy
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak to przed kompem? A Ty byłaś sama u mamy? on do Ciebie dojedzie? ale psychiczna sytuacja.........właśnie to jest najgorsze, że coś jest między Wamni a wszyscy myślą że jest ok u pytają o sprawy, które w tej sytuacji są trochę nie na miejscu.....A u mnie.....wczoraj wysłałąm życzenia mojemy TŻ i jego mamie z zaznaczeniem"RODZINNYCH Świąt" ( z ukrytą ironią) i do mnie zadzwonił.....mieliśmy szczerą rozmowę, powiedziałam co myslałam, co czułam.......i przepraszał mnie, prawie się popłakał, że przez taką sytuację myślałam co myślałam, no i dzisiaj przyjedzie do mnie.....musimy sobie pewną sprawę wyjaśnić.... alkohol ma do siebie to, że po nim ludzie są odważniejsi, gada się takie rzeczy, głupoty, których nie powiedziałoby się na trzeźwo......pewnie siedział przed kompem i myślał......może doszedł do wniosku co zrobił i Cię przeprosi? jojla suknia śliczna!!!! a wiesz, że mam coś ciut podobnego? mamy ten sam gust ![]() ja już dzisiaj uciekam, dlatego też Dziewczynki życzę WAM WESOŁYCH,POGODNYCH, RADOSNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSKA
|
|
#1613 |
|
Raczkowanie
|
Monika, Pradip smutne to jest że faceci nie potrafią się zachować, ale chyba każdemu facetowi zdarza się narobić głupot, ważne żeby potrafili przeprosić, widzę że u Moniki tż zaczął myśleć, a jak tam u Ciebie Pradip? mam nadzieje że już lepiej
![]() jojla śliczna sukienka, jeśli jest taka droga to naprawde poszukaj dobrej krawcowej i będziesz miała to w czym sie dobrze czujesz nieprzepłacając ![]() Tusia jeszcze chwila i zaczniesz się śmiać z tych swoich nerwów i obaw, bo wszystko napewno pójdzie świetnie, i pogode zapowiadają ładną na Twój Dzień a potem będziesz naszym specem i będziesz nam doradzać;pKobitki Wesołych Świąt!!! |
|
|
|
#1614 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a bardzo droga?---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
A skad wiesz, ze bedzie ladna pogoda? Masz jakies dobre zrodlo?Mialam dzis kolejny koszmar slubny - dzien slubu, wszystko gotowe a ja NIE MAM RAJSTOP! Mialam tylko czarne i swiadkowa mi swoje oddala ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
W ogole jestem przejedzona!! Wrocilismy od tesciow, tz pojechal do pracy, ja zaraz zrobie pranie i pojde sie wykapac. Eh, nie wiedzialam nawet, ze jestem tyle w stanie zjesc:| |
|||
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Można dołączyć?
Naszym dniem jest 21 lipca ![]() Dużo rzeczy już za nami, ale jeszcze sporo zostało do załatwienia... Mamy: - salę - zarezerwowaną godzinę w Kościele - zespół - fotografa - wódkę - zamówione ciasta i tort - noclegi dla gości - zamówioną suknię - wybrane obrączki - wizażystkę - zaproszenia - odbyte nauki przedmałżeńskie - samochód do ślubu - świadkowie Do załatwienia: - buty, bielizna, biżuteria PMki - wino - protokół ślubny, cała papierologia - strój Narzeczonego - kupno obrączek - rozdanie zaproszeń - kwiaty dla PMki, świadkowej i do dekoracji sali - pudełka na ciasto - lampiony - prezenty dla rodziców - decyzja o pierwszym tańcu - spotkania w poradni - ustalenie menu |
|
|
|
#1616 |
|
Konto usunięte
|
jak ktoś ma formalności przed sobą, radzę się pośpieszyć:
http://religia.onet.pl/publicystyka,...two,35256.html |
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33420064]jak ktoś ma formalności przed sobą, radzę się pośpieszyć:
http://religia.onet.pl/publicystyka,...two,35256.html[/QUOTE] tusia, ale jak byliśmy u księdza 2 miesiące temu, to kazał nam przyjść spisać protokół pod koniec maja, więc chyba to nie dotyczy par, które już mają ustalona datę ślubu?
|
|
|
|
#1618 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewuszki z 21 kwietnia i 28 kwietnia. Oglądałam pogodę 14 dniową i 19 i 20 kwietnia ma być 12 stopni... 21 ma być 15 stopni....:| a potem temperatura w górę i ponad 20.... |
|
|
|
|
#1619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a wklejałaś gdzieś zdjęcia swojej?, chętnie w wolnej chwili poszukam i obejrzę ![]() Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33419084]noooo. całkiem sympatyczna a bardzo droga?[/QUOTE]Prawie 3000zł, jak dla mnie za dużo ale myślę, że dobra krawcowa nie powinna miec z czymś takim problemu we wtorek zajrzę do jednego salonu w moim rodzinnym mieście, szyją tam suknie na miarę i zapytam czy byliby w stanie uszyc mi coś takiego - zawsze to ponad 1000zł oszczędności ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33419084]Mialam dzis kolejny koszmar slubny - dzien slubu, wszystko gotowe a ja NIE MAM RAJSTOP! Mialam tylko czarne i swiadkowa mi swoje oddala Kochana na pewno się nie spełni [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33419084]W ogole jestem przejedzona!! Wrocilismy od tesciow, tz pojechal do pracy, ja zaraz zrobie pranie i pojde sie wykapac. Eh, nie wiedzialam nawet, ze jestem tyle w stanie zjesc:|[/QUOTE] oj ja również ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33420635] Dziewuszki z 21 kwietnia i 28 kwietnia. Oglądałam pogodę 14 dniową i 19 i 20 kwietnia ma być 12 stopni... 21 ma być 15 stopni....:| a potem temperatura w górę i ponad 20....[/QUOTE] Nie ma sensu sugerowac się tak daleko wybiegającą prognozą pogody - bo jak widac po tym co jest teraz, zupełnie się nie sprawdza - dwa tygodnie temu jeszcze słyszałam jak ślicznie i ciepło ma byc w niedzielę wielkanocną - a jak jest to wszystkie wiemy trzeba byc dobrej myśli
|
|
#1620 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie moje kochane forumowiczki chciałam się przywita i prosi o pomoc ślub w czerwcu suknia jest http://www.madonna.pl/pl1/atelierdia...hp?s=1.oasis-a model oropesa zdjecia od 25 do 27 jestem niewysoką blondynka o zielonych oczach moja prośba nie mam pojęcia jaki makijaż pomóżcie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

!
Wczoraj byliśmy u znajomych bo chłopaki kończyli jeszcze remont i żeby się lepiej robiło i już tak świątecznie piwo sobie sączyli no i jak wróciliśmy do domu to Tż powiedział o kilka słów za dużo... Ja sie spłakałam on pół nocy spędził na fotelu a teraz pojechałam do mamy zanim wstał. Strasznie jest mi źle i przykro. Nie wyobrażam sobie teraz tych świąt też na śniadaniu i obiedzie mieliśmy być u mojej mamy a póżniej jechać do niego ale teraz pewnie będzie wielka obraza i jeśli powie ze nie pójdzie ze mną do mnie to ja zrobię tak jak Ty i nie pojadę do niego i znów nasza prywatna sprawa zostanie rozdmuchana na nasze rodziny. Tak bardzo mi smutno..
i mam nadzieje ,że uda wam się jednak dogadać 

na pewno byłby "zadowolony" . 

Masz jakies dobre zrodlo?