|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: KAŻDEGO DNIA BĘDĘ PIĘKNIEJSZA ;) (zapraszam!!!)
Cytat:
![]() Heja wszystkim! ![]() Wstałam a tu deszcz ze śniegiem wrr;/ ale jestem już po śniadanku i zaraz wyruszam w trasę. Chcę już ciepła! Dziewczynki,miłego dnia wam życzę
|
|
|
#62 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tez przydałoby się już podciąć końcówki ale to jeszcze z tym poczekam. ![]() Dokładnie ten sam Megan jest piękna ![]() Cytat:
![]() Widzę, że w tej kwestii jesteśmy podobne Ja się ciągle zastanawiam jaki kolor sobie zrobić, ciągle kombinuje i w ogóle to jest chore. Mam blond, robie brąz, potem rozjaśniam do blondu, potem znopwu brąz Cytat:
U mnie przy ciemnym brązie nie widać w ogóle mi odrostów. I pewnie wrócę do tamtego brązu, będę miała spokój i znowu zrobię ombre Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#63 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ah te wybory, już się ich boję ![]() dziękuję ![]() Cytat:
a no piękna |
||
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Jeśli mogę, to też się chętnie dołączę.
Nazywam się Joanna i mam 23 lata. Uważam, że w jakimś stopniu jestem zadbana tak jak chcę, ale wiadomo, chciałoby się bardziej. ![]() Najbardziej lubię dbać o włosy, szczególnie że zapuszczam je od 1,5 roku, bo wcześniej były bardzo krótkie. W najbliższym czasie muszę jednak je pofarbować (nienawidzę odrostów! Chciałabym też ujędrnić swoje ciało (jestem szczupła, ale maaaało jędrna), no i ujednolicić kolor skóry, bo wyglądam strasznie ![]() No, a poza tym paznokcie, cera, pielęgnacja stóp... w sumie sporo tego ![]() Mam nadzieję, że z Waszym wsparciem, uda mi się dojść do zamierzonego celu
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Przyłączę się
Mam na imię Marzena, mam 24 lata i jestem studentką. Moje cele: -> zrobić wielki sajgon w mojej szafie i wywalić 3/4 zapychaczów ![]() -> systematycznie nawilżać skórę, żeby się robiła się stara i szorstka ![]() -> ujędrnić pośladki i pupę (wagę mam ok )-> pobawić się troszkę paznokciami ![]() EDIT: Co do włosów ... mam naturalny, śliczny kolor I od tego aż chce mi się o nie dbać Ale z nimi nie jest najgorzej, więc zajmuję się czymś innym ^^
" Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale nie spocznie, dopóki celu nie osiągnie. " Edytowane przez Video Czas edycji: 2012-04-08 o 14:11 |
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
można dołączyć?
Cytat:
również powalczę w najbliższym czasie o naprawdę jędrne ciałko, niby jest ok ,ale moze być lepiej może przyda mi się jeszcze z 1-2kg ale jako przyrost mięśni na początek - chodzę raz w tygodniu na basen, zaczęłam w zeszłą środę w nast. tygodniu może pójdę dwa razy walczę trochę z trądzikiem, ale chyba na własne życzenie - piję rano wodę z cytryną, a w ciągu dnia herbatę zieloną - oczyszczam się i wychodzą mi potwory :/
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
O, no ja też mam dość okragłą twarz ;p A te zadziory to masakra jest ;c
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Oj ta grzywka przy okrągłej buzi to chyba nie zawsze tak źle wygląda
Moja koleżanka ją ma własnie przy okrągłym kształcie twarzy i powiem szczerze, że ja sobie nie wyobrażam jej z inną fryzurą W końcu każda twarz jest inna i nie można generalizować
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tam dziewczyny , pojedzone już ?czy dopiero się rozkręcacie ?
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Moge dolaczyc?:p Karola 22 lata.
Moje cele: przytyc 3kg, dbac systematycznie o siebie(pee4lingi,balsamy itd) wciaganie brzucha i napinanie posladków(pomaga podbno) pije pokrzywe,zapuszczam wlosy o nie dbam,nie maltretuje ich lakierami prostownicami,maski odżywki itd ![]() kupilam ostanio rękawice w rossmanie taka nylonowa (nie sizalowa)za ok 4zł.podobno fajna ostra jest wypróbuje dzisiaj moze ![]() uzywalam syrenki ale teraz jakos inaczej ja robia i szybko sie rozpada i nie jest taka ostra
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Ja jem cały dzień po trochu, na szczęście przed ewentualnym przejedzeniem i wzrostem wagi po świętach ratuje mnie picie dużych ilości wody
![]() Śnieżka- dla mnie nawet gąbka z biedronki jest ostra ale najfajniejsza do masażu ud i brzucha jest taka okrągła drewniana szczotka z Rossmanna, ostra, ale daje super efekty!
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Można do Was dołączyć?
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki masz kolorek?
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja tez sie chetnie przylacze ![]() juz od pewnego czasu mam zamiar zaczac o siebie dbac, ale ciagle cos i w ogole mi to nie wychodzi. Przede wszystkim chcialabym schudnac... nie jesc tyle ilosci slodyczy, zaczac cwiczyc. Zadbac bardziej o cialo, o cere, o wlosy.. mialam nie farbowac ale sa takie jakies.. nijakie, ze ciagnie mnieznowu do farbowania I w ogole chcialabym troche zmienic nastawienie do zycia, zaczac chodzic na fitnes, baseny itp
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosna a wraz z nia my zmotywowane i systematyczne
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny!
Tak sobie myślę, że jak tylko pogoda będzie już wiosenna to wszystkim Nam się humory poprawią mi trochę lepiej, bo najadłam się sernika
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Chętnie dołączę Chciałabym zregenerować włosy, wrócić do blondu, trochę je zapuścić... Oprócz tego poprawić wygląd cery/skóry, regularnie się nawilżać, depilować , zacząć w końcu zdrowo się odżywiać, zacząć ćwiczyć, wysypiać się i może założyć ruchomy aparat na górną szczękę Nooooo i ujędrnić biust ![]() AAaa no i mam na imię Ola i mam 20 lat
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-08 o 19:11 |
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Objadłam się ciastem i w ogóle smakołykami, a teraz popijam zieloną herbatę
po świętach wybieram się do fryzjera, więc pierwsza część planu "zmieniam siebie" będzie zrealizowana ![]() A jak wam mijają święta? No i śnieg na Wielkanoc jest denerwujący
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście po świętach mają wrócić temperatury do 19 stopni
|
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się ciasto i zielona herbata, to dobry zestaw , ale od Wtorku zaczynam akcję 3-4 kg mniej, więc ciasta itp. pójdą niestety w odstawkę
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
tez bym tak chciala..
musze rzucic te slodycze :P |
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jem sernik zwykły, sernik na zimno i biszkopt z kremem owocami i galaretką No i malutki kawałek makowca wpadł
|
|
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny! Chętnie się dołączę, właśnie potrzebowałam wątku takiego jak ten, nowego świeżego, bo w którąś tam część Wielbicielek Piękna ciężko by było się teraz wkręcić, a zwyczajnie potrzebuję motywacji, poza tym w kupie siła, że się tak brzydko wyrażę.
![]() A więc tak: lat 21, studentka kosmetolgii, więc jakby nie było, pasuje dbać o siebie Ogólnie nie jest ze mną źle, ale brak mi czasem systematyczności i wspomnianej wcześniej motywacji, nie rzadko oderwania tyłka od siedzenia na fb ![]() Moje cele: 1. zacząć ćwiczyć,biegać, jeździć na rowerze 2. w miarę regularnie robić depilację, bo czasem tak mi się nie chce, że idę na łatwiznę i golę się maszynką, a jest to krótkotrwały efekt i nie do końca dobry 3. nauczyć się robić ciekawe fryzurki w wolnym czasie 4. nauczyć się ciekawie dobierać ubrania, patrzeć przy zakupach czy dana rzecz rzeczywiście mi się przyda, czy będzie do czegoś pasować; ogólnie nie kupować 'na oślep" 5.zrobić wszystko żeby włosy przestały wypadać (lecą już prawie rok, teraz jest lepiej) i doprowadzić jest do stanu sprzed farbowań (są ok, ale ja jestem wymagająca )6.poprawić stan twarzy (nie mam wyprysków, ale potworne naczynka i małe blizny czy przebarwieniea, po różnych moich eksperymentach) Post wyszedł aż za długi, więcej nudzić nie będę
|
|
|
|
#84 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja niestety poległam na całej lini , gdyż nie skończyło się tylko na jednym kawałku sernika czy babki piaskowej, a na większej ilości. Jutro pewnie będzie podobnie, ale co tam, na Boże Narodzenie miałam grypę żołądkową, więc teraz nadrabiam
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Miucci, witamy!
![]() Ja powinnam odkurzyć depilator, ale pamiętam jeszcze ten ból z wakacji.......... ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
Jutro zmierzam już przez cały dzień zjeść TYLKO JEDEN kawałek ![]() Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Ale jestem z siebie dumna, bo wczoraj 60min., a dzisiaj 45min. orbitreka
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, i ja się przyłączę bo jestem okropnie niesystematyczna i bez kata nad glową nic nie osiągnę
![]() wiek: 19 lat (w tym roku 20 )co chciałabym zrobić? 1. schudnąć - o to już dbam zapuściłam się w wakacje okropnie, ale teraz dietuję bardzo zdrowo i ćwiczę 5-6 razy w tygodniu (aerobik, bieżnia, eliptyka)2. zacząć dbać o włosy - nie mam pojęcia jeszcze. poczytam na włosomanii co dziewczyny radzą na długie gęste włosy, żeby nie były przesuszone 3. wygładzać, balsamować, pilingować ciało 4. porządek z cerą - przede wszystkim nawilżanie, solidne nawilżanie i kompleksowa pielęgnacja cery mieszanej; koniec z wyciskaniem! ; pilingi regularne - odkryć który będzie dla mnie najlepszy5. usta - regularne pilingi bo lubię kolorowe szminki ale czasami muszę z nich zrezygnować bo się naskórek roluje ![]() 6. więcej regularności w manikiurze! kiedyś gardziłam dziewczynami z odpryskanym lakierem, a teraz sama się w taką zamieniłam 7. cały czas namiętnie zgłębiać świat perfum a cel najbliższy - wykańczanie odlewek i nie kupowanie nowych (chyba że Coco edp )8. dużo dużo nauki - ciężkie studia + poprawa matury chyba tyle ![]() przyjmiecie?
Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2012-04-08 o 20:22 |
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Mariamarysienka, im nas więcej tym lepiej
![]() oOoooo, to to to! Muszę się zacząć uczyć
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie Dziewczyny, jakie polecacie peelingi i balsamy? akurat muszę w jakiś peeling się zaopatrzyć (chociaż nie wiem jak to będzie bo przez ostatnie pół roku wszystko mnie uczula, nawet mydło szary jeleń -.-) a z balsamu używam na zmianę takiego sensitive fenjal i zwykłego w lidla
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A peeling mam teraz ok ![]() A do ciała mam emulsję Seni z mocznikiem... Wiem, że jest stosowana głównie dla starszych ludzi i malutkich dzieci na odparzenia, ale ma naprawdę bardzo fajny przyjemny skład
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Jako peeling polecam cukier+oliwę i ew. żel do mycia
Fajny jest też kawowy, ale strasznie brudzi! (do tej pory mam plamy na brodziku w łazience). Naturalne, więc nie powinny uczulać. Dziewczyny czy warto ograniczać tak sobie świąteczne ciasta? W końcu rzadko je jemy, a święta cały rok nie trwają Ja korzystam póki jestem w domu rodzinnym, bo potem już ich ze sobą zabierać nie będę
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

nawet olejkami Alttera czy jakos tak
to tak na naturalnie.. A jak wolisz nienaturalnie to polecam czarna maske gliss kur

Wow
Megan jest piękna 

, zacząć w końcu zdrowo się odżywiać, zacząć ćwiczyć, wysypiać się i może założyć ruchomy aparat na górną szczękę 
ja niestety poległam na całej lini
; pilingi regularne - odkryć który będzie dla mnie najlepszy