Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł VII cz. naszego wątku?
Wiosna za oknem, pąki strzelają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają. V-VI 2012 cz.VII 3 4,35%
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VII 5 7,25%
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VII 7 10,14%
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz. VII 11 15,94%
W nosie z terminami, pierwsze na wątku Mamy już mamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII 3 4,35%
To my, Mamy majowo-czerwcowe! Na dzieci czekają wyprawki gotowe.Mamy V-VI 2012 cz.VII 5 7,25%
Worek z dziećmi rozwiązany, pierwsze Mamy w wątku... mamy! Mamy V-VI 2012 cz. VII 23 33,33%
Worek z dziećmi rozwiązany, już są w wątku pierwsze Mamy! Mamy V-VI 2012 cz. VII 9 13,04%
Pierwsze dzieci tulą nasze mamy, na kolejne już czekamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII 1 1,45%
Pierwsze dzieci witają nasze mamy, na kolejne już czekamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII 2 2,90%
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-08, 17:47   #1951
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Śliweńko, trzymam kciuki!!!!
SzmaragdowyKotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 17:50   #1952
begie13
Zadomowienie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
śluz taki jakiś różowawy nie wiem jak określić ale różnica co do normalnego jest pomylić się nie szło że jest inny niż zawsze
teraz miałam przez 2h bóle z twardnieniem brzucha co 15 min mniej więcej, myślałam ze mnie rozerwie przeszło jak się położyłam, jak tak twardnieje to w krzyżu aż rozrywa, zaraz znów się muszę położyć
nigdy nie rodziłam ale...chyba się coś zaczyna...
Trzymam mocno kciuki

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 17:53   #1953
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
nigdy nie rodziłam ale...chyba się coś zaczyna...
Trzymam mocno kciuki
Zawsze musi być ten pierwszy raz

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 18:02   #1954
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Nie wyobrażam sobie życia bez telewizora

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Po mojemu coś się zaczyna.
Bóle z krzyża przy porodzie to hardcor,ja myslałam że zaraz zejdę z tego świata.
Ja z kolei nie wyobrażam sobie pudła w domu. Gdzie nie pójdziemy non stop włączony telewizor. A u nas błoga cisza i spokój

Ciiiiiiiii...

kism, znalazłam ten materac z oddzielną warstwą gryki, jeszcze trochę taniej http://allegro.pl/materac-120x60-gry...252883942.html
Wydaje się być całkiem przyzwoity. I właśnie uświadomiłam sobie, że nie mam materaca do łóżeczka, bo chciałam go zamówić razem z naszym do sypialni. Ale chyba zamówię właśnie ten

o

Edytowane przez _agata
Czas edycji: 2012-04-08 o 18:06
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 18:27   #1955
8ewus8
Zadomowienie

Bry
Mojej szwagierce czop odszedł ponad 2 tyg przed porodem a poród i tak miała wywoływany kroplówkami.
8ewus8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 18:34   #1956
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Juz nie wiem komu odpisuje bo nie umiem sie polapac piszac z tel. Chyba do Kism...mam temometr zwykly i na nim 36 i dwa elektr i na nich niecale 36. czuje sie coraz lepiej. tz wrocil z kolacja od wujka

Nasz ślub:
http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png

Jesteśmy razem od:
http://s1.suwaczek.com/200706022338.png

"Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu"
stokroteczka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 18:37   #1957
cynamonowy_deser
Raczkowanie

Witam wszystkie mamusie w ten świąteczny dzionek. Moje drogie czy miałyście robione USG około 30 tygodnia ciąży? Czy na takim USG lekarz dokonuje podobnych obserwacji i pomiarów jak na USG połówkowym? Pozdrawiam
cynamonowy_deser jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-08, 18:40   #1958
anulka4771
Wtajemniczenie

Chyba zbałamuce dzisiaj M bo już dłużej nie wytrzymam

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-04-08, 18:54   #1959
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamonowy_deser Pokaż wiadomość
Witam wszystkie mamusie w ten świąteczny dzionek. Moje drogie czy miałyście robione USG około 30 tygodnia ciąży? Czy na takim USG lekarz dokonuje podobnych obserwacji i pomiarów jak na USG połówkowym? Pozdrawiam

Tak. To USG wykonuje się między 28. a 32. tygodniem.
Lekarz ocenia rozwój płodu i narządów wewnętrznych. Mierzy obwód i średnicę główki, obwód brzuszka i długośc kości udowej. Na tej podstawie oblicza się wiek płodu i przypuszczalną masę. Określa się wtedy ułożenie płodu.
Pomiary wykonuje się na widoku 2D, można dodatkowo zrobić 3/4D żeby określić ew. zaburzenia w budowie ciała dziecka.

o
Stary 2012-04-08, 18:59   #1960
andzya
Zakorzenienie

Śliweńka to ja mocno trzymam kciuki
Stary 2012-04-08, 19:21   #1961
begie13
Zadomowienie

Cytat:
Zawsze musi być ten pierwszy raz
No tak i to juz niedlugo

Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość
Juz nie wiem komu odpisuje bo nie umiem sie polapac piszac z tel. Chyba do Kism...mam temometr zwykly i na nim 36 i dwa elektr i na nich niecale 36. czuje sie coraz lepiej. tz wrocil z kolacja od wujka
To super ze u CIebie juz lepiej

Ale beznadziejnie sie pisze z telefonu

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-08, 19:23   #1962
kism
Wtajemniczenie

Heloł
Wróciłam z wyżerki u babci i teściowej, starałam się różnych rzeczy tylko po kawałeczku próbować, ale i tak żołądek mam nieco przepełniony Tż sobie poszedł i dał mi błogosławieństwo na siedzenie z Wami bo jutro raczej nie będę zaglądać, bo robimy sobie dzień dla naszej trójki. Będzie Eurobiznes, Chińczyk, Memo i co tam jeszcze Maksiu wynajdzie A dziś go z kąpieli długo nie wyciągnę, bo dostał jeszcze zaległy prezent na urodziny od mamy chrzestnej - okulary z rurką do pływania
Moje skurcze dziś się o dziwo uspokoiły, pomimo łażenia po babciach. Choć w sumie tam więcej siedzenia niż łażenia było Wczoraj doliczyłam się 27... a dziś tylko 5 póki co Do tego teściowa ze szwagierką (przyszłą mamą chrzestną) zaoferowały się do pomocy z prasowaniem, układaniem wszystkiego u Kaja, więc w tym tyg. mam zamiar wszystko mieć wyprane (na szczęście wreszcie pogodę bez deszczu u mnie zapowiadają) i w następny weekend będę mieć 4 ręce do pomocy, to miło z ich strony Moja mama na to nie wpadła

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
pogadałam z tatą a propos mojej kotki... Nie powiedział nic optymistycznego, a wręcz przeciwnie. Znowu jestem załamana tym faktem i czekam na czwartkową operację jak na skazanie...
Postaraj się nie martwić To jeszcze nic pewnego, przecież chirurg o ile pamiętam był dobrej myśli. Do czwartku już niedługo!

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj jakaś taka niespokojna jestem. Chyba sie przeżarłam. Właśnie a ten czop to ma być jakiś konkretny??
Mam nadzieję, że to tylko od jedzenia
Nie musi być żaden konkretny, różnie to bywa.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
śluz taki jakiś różowawy nie wiem jak określić ale różnica co do normalnego jest pomylić się nie szło że jest inny niż zawsze
teraz miałam przez 2h bóle z twardnieniem brzucha co 15 min mniej więcej, myślałam ze mnie rozerwie przeszło jak się położyłam, jak tak twardnieje to w krzyżu aż rozrywa, zaraz znów się muszę położyć
Cytat:
Po mojemu coś się zaczyna.
Bóle z krzyża przy porodzie to hardcor,ja myslałam że zaraz zejdę z tego świata.
Też mi się tak wydaje... Może niekoniecznie dziś, ale jutro czy pojutrze

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Ja z kolei nie wyobrażam sobie pudła w domu. Gdzie nie pójdziemy non stop włączony telewizor. A u nas błoga cisza i spokój

kism, znalazłam ten materac z oddzielną warstwą gryki, jeszcze trochę taniej http://allegro.pl/materac-120x60-gry...252883942.html
Wydaje się być całkiem przyzwoity. I właśnie uświadomiłam sobie, że nie mam materaca do łóżeczka, bo chciałam go zamówić razem z naszym do sypialni. Ale chyba zamówię właśnie ten
U mnie pudło jest, ale korzystamy stosunkowo rzadko i ja też jestem uczulona na wiecznie gadające w tle
Tak, tak, materace inne też widziałam, tamte tak losowo podlinkowałam. Tych fiki miki jest właśnie dużo. Zastanawiam się nad tym jeszcze...

Cytat:
Tak, to ja pytałam Właśnie te elektryczne tak zaniżają... Dobrze, że Ci się poprawia!

Cytat:
Chyba zbałamuce dzisiaj M bo już dłużej nie wytrzymam
anulka, łobuzie 35 tc to jeszcze trochę za wcześnie na takie numery... a Tobie te różne dolegliwości chyba nie całkiem przeszły, co?
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 19:40   #1963
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Heloł
Wróciłam z wyżerki u babci i teściowej, starałam się różnych rzeczy tylko po kawałeczku próbować, ale i tak żołądek mam nieco przepełniony Tż sobie poszedł i dał mi błogosławieństwo na siedzenie z Wami bo jutro raczej nie będę zaglądać, bo robimy sobie dzień dla naszej trójki. Będzie Eurobiznes, Chińczyk, Memo i co tam jeszcze Maksiu wynajdzie A dziś go z kąpieli długo nie wyciągnę, bo dostał jeszcze zaległy prezent na urodziny od mamy chrzestnej - okulary z rurką do pływania
Moje skurcze dziś się o dziwo uspokoiły, pomimo łażenia po babciach. Choć w sumie tam więcej siedzenia niż łażenia było Wczoraj doliczyłam się 27... a dziś tylko 5 póki co Do tego teściowa ze szwagierką (przyszłą mamą chrzestną) zaoferowały się do pomocy z prasowaniem, układaniem wszystkiego u Kaja, więc w tym tyg. mam zamiar wszystko mieć wyprane (na szczęście wreszcie pogodę bez deszczu u mnie zapowiadają) i w następny weekend będę mieć 4 ręce do pomocy, to miło z ich strony Moja mama na to nie wpadła

anulka
, łobuzie 35 tc to jeszcze trochę za wcześnie na takie numery... a Tobie te różne dolegliwości chyba nie całkiem przeszły, co?
Całkiem sporo miałaś tych skurczy wczoraj

Powiem szczerze że ja już jestem głupia.Sama nie wiem czy ja mam skurcze(ew twardnienia) czy to młodzież mi się tam tak rozpycha.Czuję jak mi twardnieje brzuch poniżej pępka i na jego wysokości jest twardy jak skała.Ale przy tym młodzież mi chyba dupsko wystawia a ja nie pamiętam jak to było z Filipem.Brzuch mnie boli już jak tylko otwieram oczy(boli jak na okres),doszły spuchnięte stopy,dłonie ale już jestem bliska mety.
Brakuje mi seksu Nie żebym codzinnie chciała ale dzisiaj akurat mam chcice
W każdym bądz razie szyjka trzyma i jest zwarta.

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Filip dostał od zajączka Lego City
http://allegro.pl/lego-city-4439-hel...243230878.html
o takie ale ja przepłaciłam 30zł i dziecka nie ma cały dzień,cały czas się bawi.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-04-08, 19:50   #1964
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Sliwenka trzymam kciuki!
wrocilam od rodzicow... tz sie napil z moim tata i chrapie, ze mam ochote goo zrzucic z lozka.
Mlody jak siedze tak sie wypycha, ze po 1 stronie mi sie rozek taki roobi
Nogi mi puchna, a ja glupia dzis zamowilam 3 pary butow w ciemno przez internet... Oby byly dobre....
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 19:57   #1965
kism
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiem szczerze że ja już jestem głupia.Sama nie wiem czy ja mam skurcze(ew twardnienia) czy to młodzież mi się tam tak rozpycha.Czuję jak mi twardnieje brzuch poniżej pępka i na jego wysokości jest twardy jak skała.Ale przy tym młodzież mi chyba dupsko wystawia a ja nie pamiętam jak to było z Filipem.Brzuch mnie boli już jak tylko otwieram oczy(boli jak na okres),doszły spuchnięte stopy,dłonie ale już jestem bliska mety.
Filip dostał od zajączka Lego City
http://allegro.pl/lego-city-4439-hel...243230878.html
o takie ale ja przepłaciłam 30zł i dziecka nie ma cały dzień,cały czas się bawi.
Ten ból to chyba niezbyt dobry jest... A twardnienie, hm... jak masz równomiernie na całym brzuchu, to chyba jednak twardnienia
To bogaty ten zajączek u Ciebie U mnie nie ma zupełnie takiej tradycji, więc o tyle wydatków mniej. Choć np. sa prezenty zarówno od Mikołaja na 6.12 i od Aniołka w Wigilię, a z tym z kolei kojarzę, że też nie wszędzie tak jest

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Mlody jak siedze tak sie wypycha, ze po 1 stronie mi sie rozek taki roobi
Nogi mi puchna, a ja glupia dzis zamowilam 3 pary butow w ciemno przez internet... Oby byly dobre....
Mój też teraz szaleje, chyba ciasteczka smakowały
Urok zakupów przez internet, że czasem coś nie pasuje... ale ile z tego przyjemności

Edytowane przez kism
Czas edycji: 2012-04-08 o 19:58
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 20:10   #1966
GaTTa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Efijy Pokaż wiadomość
Witam świątecznie!

Widzę że nie tylko mojemu małemu kościół nie przypadł do gust godzinę to on jest wstanie wytrzymać ale dłużej to tak dał mi w kość że myślałam że nie dam rady tak mnie okopał że tylko zginałam się raz z jednej raz z drugiej strony jakiś koszmar także rozumiem Cię ani stać ani siedzieć. Później stwierdziliśmy z mężem ze trzeba będzie go szybko ochrzcić bo jakiś on antykościelny
hehehe Może później na odwrót będzie, że na chrzcie będą nam spały dzieciaki cały czas i będzie spokój ale to się okaże

Wróciliśmy od rodziny z popołudniowej posiadówy. Nawet się nie objadłam A nawet powiem że chyba za mało zjadłam bo teraz coś mnie ciśnie w żołądku i chyba jakąś kanapeczkę sobie zrobię

To kolorowych snów Wszystkim

Śliwieńka
GaTTa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 20:16   #1967
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Ten ból to chyba niezbyt dobry jest... A twardnienie, hm... jak masz równomiernie na całym brzuchu, to chyba jednak twardnienia
To bogaty ten zajączek u Ciebie U mnie nie ma zupełnie takiej tradycji, więc o tyle wydatków mniej. Choć np. sa prezenty zarówno od Mikołaja na 6.12 i od Aniołka w Wigilię, a z tym z kolei kojarzę, że też nie wszędzie tak jest
Mam równomiernie ale(nie wiem jak to wytłumaczyć).Ja się pytałam gina czy powinnam mieć je na całym brzuchu,tzn na wysokości pępka i pod nim ale bliżej bioder brzuch jest miękki.On mówił że to nie skurcze i dlatego jestem głupia.
Zajączek Filip chyba zasłużył,był grzeczny i ta radość w jego oczach kiedy to zobaczył.Chciałabym żeby miał wszystko czego pragnie a ja moge sobie odmówić.Druga sprawa że nie długo będe musiała kupować dwa prezenty a nie koniecznie będzie mnie na nie stać więc teraz spełniam jego życzenia.To M dba o tradycje on chował prezent a młody szukał,jutro będzie szukał w ogródku małej wędki.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę

Edytowane przez anulka4771
Czas edycji: 2012-04-08 o 20:18
Stary 2012-04-08, 20:20   #1968
andzya
Zakorzenienie

kism dziękuję kochana Cały dzień o niczym innym nie myślę. Wczoraj zapytałam taty czy coś się w trakcie takiej operacji może przytrafić, powiedział, że wszystko łącznie z tym, że może się okazać, że nowotwór jest tak naciekający i duży, że będę musiała podjąć decyzję czy ją wybudzić... Bo może się to okazać niehumanitarne... No myślałam, że zawału dostanę. Od tego tekstu nie myślę o niczym innym po prostu, mam doła i jestem zmęczona. Patrzę na moją kicię, która sobie normalnie krąży i już sama nie wiem co mam ze sobą zrobić.

śliweńka jak tam u Ciebie? Jak się czujesz?
Stary 2012-04-08, 20:23   #1969
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Odpaliłam kompa, bo oszaleje z komórką, a chciałam jeszcze dziś z Wami pobyć
Coś mam nie tak z netem w komórce, bo piszę wiadomość, chce wysłać a ona znika potem zapominam co chciałam napisać. Cytować wcale nie umiem. No i musiałam włączyć Czesława tż tak mówi na nasz komputer
Moja temperatura wróciła do normy 36.6 i całe szczęście bo się martwiłam, że taka niska.
Jutro idziemy na obiad do teściów...idziemy myślę ...a nie jak dziś, że nam obiad przyniosła. Dziś olałam, ale jutro będzie też szwagierka i chociaż obiad bym chciała zjeść rodzinnie, bo ją jako rodzinę traktuję, teściów nie szczególnie. Niestety do rodziców nie pojedziemy, bo w taką pogodę włóczyć się z chorobą, to może nie jest dobry pomysł.
Piję sobie teraz wodę z sokiem z malin, bo herbatki mi już wychodzą

Nasz ślub:

Jesteśmy razem od:

"Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-08, 20:29   #1970
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Odpaliłam kompa, bo oszaleje z komórką, a chciałam jeszcze dziś z Wami pobyć
Coś mam nie tak z netem w komórce, bo piszę wiadomość, chce wysłać a ona znika potem zapominam co chciałam napisać. Cytować wcale nie umiem. No i musiałam włączyć Czesława tż tak mówi na nasz komputer
Moja temperatura wróciła do normy 36.6 i całe szczęście bo się martwiłam, że taka niska.
Jutro idziemy na obiad do teściów...idziemy myślę ...a nie jak dziś, że nam obiad przyniosła. Dziś olałam, ale jutro będzie też szwagierka i chociaż obiad bym chciała zjeść rodzinnie, bo ją jako rodzinę traktuję, teściów nie szczególnie. Niestety do rodziców nie pojedziemy, bo w taką pogodę włóczyć się z chorobą, to może nie jest dobry pomysł.
Piję sobie teraz wodę z sokiem z malin, bo herbatki mi już wychodzą
Czesław dobre.Ja tylko raz bodajże patrzałam przez internet na wizaż(czy zaczełyście wątek beze mnie) i to była chwila i zjadło mi prawie 4 zł.jak ty na tym wychodzisz?

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Zawsze jak mam odpalonego lapka mam dwie zakladki jedna gra marcina a druga wizaż.Przychodzi M do duzego pokoju i mówi że ktoś mi napisał,że ma dużo sluzu Mina jego bezcenna

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-04-08, 20:29   #1971
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Kism własnie się przekonałam że elektroniczne zaniżają temperaturę Miałam jeden i myślałam, że jest wadliwy. Kupiłam kolejny, żeby mieć dla dziecka i okazuje się że muszę kupić jeszcze inny, ale te dobre (dobre czyli bezdotykowe tak?) są drogie

Nasz ślub:

Jesteśmy razem od:

Stary 2012-04-08, 20:29   #1972
rozowa1987
Zadomowienie

mnie tak samo boli strasznie z prawej strony ani siedziec ani chodzicalbo się ułożyła na jajniku już sama nie wiem.ja dzisiaj nastukałam zamówienie na allegro na pośćiel z ala i as i od raj rodzica butelki pieluszki i 3 stówki nie moje masakra ile wydatków
Stary 2012-04-08, 20:34   #1973
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rozowa1987 Pokaż wiadomość
mnie tak samo boli strasznie z prawej strony ani siedziec ani chodzicalbo się ułożyła na jajniku już sama nie wiem.ja dzisiaj nastukałam zamówienie na allegro na pośćiel z ala i as i od raj rodzica butelki pieluszki i 3 stówki nie moje masakra ile wydatków
Eeeeeeeeee tam ja wydałam 500zł ale nie kupowałam poscieli

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-04-08, 20:35   #1974
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Cytat:
Czesław dobre.Ja tylko raz bodajże patrzałam przez internet na wizaż(czy zaczełyście wątek beze mnie) i to była chwila i zjadło mi prawie 4 zł.jak ty na tym wychodzisz?

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Zawsze jak mam odpalonego lapka mam dwie zakladki jedna gra marcina a druga wizaż.Przychodzi M do duzego pokoju i mówi że ktoś mi napisał,że ma dużo sluzu Mina jego bezcenna
Kurcze, właśnie mnie też zjada kasę Ja mam WiFi więc powinnam nic nie płacić za korzystanie z netu w komórce, bo płacimy normalnie zwyczajny abonament. A po mojej pierwszej "zabawie" z WiFi zżarło mi z konta 15zł!!!! Tż twierdzi, że miałam wejść przez Operę a widocznie weszłam przez coś innego, a po nie prawda. Potem nie używałam już tego neta i znowu mi zżarło 10zł!!! To już 25zł!! Od tego czasu spokój, do wczoraj kiedy podczas przeglądania wizażu zadzwoniła moja babcia i po rozmowie sprawdzam konto i znowu minus 3zł, a teraz przed wejściem i wyjściem z WiFi sprawdzam konto, więc wiem co i jak. Dziś mi wzięło tylko parę groszy a na ekraniku miałam literę "E" . Wyłączyłam tel, włączyłam i zniknęło. Nie wiem co to było.

Nasz ślub:

Jesteśmy razem od:

Edytowane przez stokroteczka777
Czas edycji: 2012-04-08 o 20:36
Stary 2012-04-08, 20:40   #1975
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze, właśnie mnie też zjada kasę Ja mam WiFi więc powinnam nic nie płacić za korzystanie z netu w komórce, bo płacimy normalnie zwyczajny abonament. A po mojej pierwszej "zabawie" z WiFi zżarło mi z konta 15zł!!!! Tż twierdzi, że miałam wejść przez Operę a widocznie weszłam przez coś innego, a po nie prawda. Potem nie używałam już tego neta i znowu mi zżarło 10zł!!! To już 25zł!! Od tego czasu spokój, do wczoraj kiedy podczas przeglądania wizażu zadzwoniła moja babcia i po rozmowie sprawdzam konto i znowu minus 3zł, a teraz przed wejściem i wyjściem z WiFi sprawdzam konto, więc wiem co i jak. Dziś mi wzięło tylko parę groszy a na ekraniku miałam literę "E" . Wyłączyłam tel, włączyłam i zniknęło. Nie wiem co to było.
Dziwne,tym bardziej nie powinno Ci zżerać kasy z konta.Ale ja się chyba na tym za bardzo nie znam.

Zaraz mój ulubiony serial Gotowe na wszystko ja ogladam na FoxLife.W ostatnim odcinku zabili tego o którym już tu nie będe pisać,bo znowu mi się oberwie

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-04-08, 20:42   #1976
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Dziewczyny a ten czop, to jest jak nazwa wskazuje CZOP?? W sensie że takie np gumowate coś?? Czy raczej jak śluz?? Pytam, bo dziś miałam więcej białego śluzu niż zwykle, ale taki jednorazowy chlup. Wiem że u mnie na to jeszcze za wcześnie, ale czy na pewno?? Wiem, panikuję, ale chcę wiedzieć

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Dziwne,tym bardziej nie powinno Ci zżerać kasy z konta.Ale ja się chyba na tym za bardzo nie znam.

Zaraz mój ulubiony serial Gotowe na wszystko ja ogladam na FoxLife.W ostatnim odcinku zabili tego o którym już tu nie będe pisać,bo znowu mi się oberwie
Ode mnie Ci się nie oberwie, bo ja tego nie oglądam i nie wiem o kogo chodzi
Odnośnie tego neta, to może ja faktycznie robię tam coś źle nie wiem.

Nasz ślub:

Jesteśmy razem od:

Stary 2012-04-08, 20:45   #1977
_agata
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie pudło jest, ale korzystamy stosunkowo rzadko i ja też jestem uczulona na wiecznie gadające w tle
Tak, tak, materace inne też widziałam, tamte tak losowo podlinkowałam. Tych fiki miki jest właśnie dużo. Zastanawiam się nad tym jeszcze...
Jak u Ciebie te skurcze wyglądają? Czy to twardnienie? W której części brzucha?
Wczoraj mnie złapało na kilka minut tak jak ból miesiączkowy, dzisiaj też. Ale poleżałam i przeszło.

Poczytałam o materacach i zamówiłam go.

Cytat:
Mam równomiernie ale(nie wiem jak to wytłumaczyć).Ja się pytałam gina czy powinnam mieć je na całym brzuchu,tzn na wysokości pępka i pod nim ale bliżej bioder brzuch jest miękki.On mówił że to nie skurcze i dlatego jestem głupia.
Zajączek Filip chyba zasłużył,był grzeczny i ta radość w jego oczach kiedy to zobaczył.Chciałabym żeby miał wszystko czego pragnie a ja moge sobie odmówić.Druga sprawa że nie długo będe musiała kupować dwa prezenty a nie koniecznie będzie mnie na nie stać więc teraz spełniam jego życzenia.To M dba o tradycje on chował prezent a młody szukał,jutro będzie szukał w ogródku małej wędki.

Wybacz, ale przeczytałam, że gin Ci powiedział że jestes głupia. Uśmiałam się jak głupia.

Cytat:
Kism własnie się przekonałam że elektroniczne zaniżają temperaturę Miałam jeden i myślałam, że jest wadliwy. Kupiłam kolejny, żeby mieć dla dziecka i okazuje się że muszę kupić jeszcze inny, ale te dobre (dobre czyli bezdotykowe tak?) są drogie
Tak samo jak ciśnieniomierze elektroniczne... niestety. Taki szit.

o

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-08, 20:48   #1978
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

No i moja mała dzisiaj wyjątkowo szaleje w środku i tak się zastanawiam, że może antybiotyk jej przeszkadza, albo chce już wyjść, albo nie wiem co

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Tak samo jak ciśnieniomierze elektroniczne... niestety. Taki szit.
A jakie termometry są dobre?? Bo w końcu te bezdotykowe, czy do ucha to też są elektroniczne.
Polecałyście tu też elektroniczne

Nasz ślub:

Jesteśmy razem od:

Stary 2012-04-08, 20:53   #1979
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:

Wybacz, ale przeczytałam, że gin Ci powiedział że jestes głupia. Uśmiałam się jak głupia.
Spoko.W sumie to też tak mogło zabrzmieć
on powiedział do mnie grubasku

żegnam się do jutra

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-04-08, 21:22   #1980
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

I ja się kładę Dobranoc

Życzę:
1.mokrego dyngusa...jeśli takiego lubicie
2.suchego...jeśli takiego lubicie: )

Ja wybieram pkt 2

Nasz ślub:

Jesteśmy razem od:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości