|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KAŻDEGO DNIA BĘDĘ PIĘKNIEJSZA ;) (zapraszam!!!)
Jeanne uważam że jak raz na jakiś czas sobie pofolgujemy to nic się nie dzieje, zwłaszcza gdy jest jakaś okazja (święta, wesele, urodziny). z tymże ja staram się i tak ograniczać nawet podczas świąt bo kocham słodkie i jak już zacznę jeść to potem nie mogę przestać i znowu wpadam w ciąg żarcia czekolady dziennie
![]() |
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz przy nakladaniu moze sprawiac wrazenie ciezkiego
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baardzo bardzo chce sie wyzbyć tego nawyku, to jest dla mnie sprawa nr 1 mysle ze jakbym zaczela sie zdrowo odzywiac, wiecej ruszac to poszloby juz gladko |
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że jak człowiek je za dużo słodyczy, to to nie za dobrze wpływa na nasze samopoczucie. Ja osobiście jak się za dużo ich objem, to jestem tak rozleniwiona, że nic mi się nie chce. Nawet o dbaniu o siebie nie myślę. A wiadomo jak to się odbija na naszym wyglądzie.
![]() Dieta niestety ma ogromny wpływ na naszą aktywność życiową.
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosztują chyba coś kole 5zl owocowe cudne.. Co do balsamów kiedyś używałam najróżniejsze jednak teraz mam wrażenie ze najlepsza jest oliwka (ja uzywam ta z ziaji- 500ml ok 8zl)wcierana świeżo po kąpieli na wilgotne jeszcze cialo lub dodana do wanny(wersja dla leniwych)
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#97 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki masz aktualnie kolor? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka, tylko w rzeczywistości jest trochę więcej blondu, a ten jasny brąz jest mniej 'ciepły'
|
|
#99 |
|
strachajło
|
Hej!
To i ja dołączę do grona pragnących zmian,jeśli można,z nieba normalnie mi spadłyście ![]() Tak podczytuję was od wczoraj a dzisiaj zdecydowałam się napisać,mam nadzieję,że będzie to miejsce gdzie znajdziemy wiele wsparcia zresztą już widzę ,że tak będzie Na imię mam Agnieszka,20 lat. Chcę schudnąć około 5 kg ( cieszę się,że tu weszłam,bo dzięki temu przeczytałam np.o abs-ach i wiem już co będę robić po świętach ) ,poza tym zapuszczam włosy i po świętach chcę zmienić się w rudzielca(choć nie wiem czy nie będę tego żałować:P),poza tym mam zamiar zadbać o zęby,zrobić totalny remament w szafie z ubraniami no i być bardziej systematyczną(jej brak to moja okropna wada,heh)
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale, ja z ciemnego brązu przeszłam do blondu więc wszystko się da.. Ale co mnie potem podkusiło żeby brąz znowu zrobić to nie wiem Ale wczoraj zrobiłam jasny blond ! naprawde jasny i wyszedł mi na jasnych włosach brąz A jak chcesz rozjaśniać włoski? Dekoloryzacja, rozjaśnianie brutalne czy mniej brutalne?
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To był pierwszy raz Pójdę jeszcze ze 3 razy, a kilka ciemniejszych pasemek mi nie przeszkadza )
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym chciała mieć bardziej twardą wypukłą pupę
a ponieważ nie cierpię ćwiczyć to jedno się z drugim wyklucza
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się cieszę , że mnie praktycznie sesja omija w tym roku ![]() Cytat:
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ćwiczę regularnie na orbitreku, ale muszę dorzucić ćwiczenia na brzuch, nogi i pośladki i cycki
|
|
|
#105 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem, może zrobię sobie też ombre? ![]() Cytat:
nauczyłam się z nimi żyć, ale był czas kiedy je goliłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie no ja naoglądałam się prześlicznych brązowowłosych i poważnie myślę o przyciemnieniu włosów drastycznie ![]() najgorsze jest tylko to wracanie z powrotem do jasnych ja się taaaak objadłam wczoraj, byłam u rodziny i było takie pyszne ciasto potem pojechałam ze znajomymi do klubu, było mnóstwo ludzi, ale spotkałam paru znajomych i było całkiem fajnie.... dziś muszę odpuścić z żarełkiem, bo mam zamiar założyć obcisłą kieckę aha, ja mogę coś powklejać póki mam nieograniczony dostęp do neta tylko powiedzcie co chcecie ciuchy/włosy/mejkapy/piękne ciałka ?
Edytowane przez whiskey Czas edycji: 2012-04-09 o 09:52 |
|||||
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlosy ciuchy i cialka tzn figurki
jak mi sie marzy takie piekny wyglad, fajna figura zebym mogla zalozyc cokolwiek i zebym wygladala boosko ![]() wczoraj przejrzalam moja szafe i mam nawet kilka fajnych ubran, ale juz mam liste co bym chciala Ale dzisiaj piekne slonko ![]() tez cos powklejam z kompa za chwilke |
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
To ja może też napiszę coś więcej, poza pytaniem o dołączenie
1) Chciałabym zrzucić pare kilo (obecnie jest 58 chciałabym 52 albo 50, nie wiem jeszcze) a co za tym idzie poprawić też kondycję, w wakacje czekają mnie egzaminy sprawnościowe. 2) Bardziej zadbać o paznokcie, tzn są w niezłej formie i dosyć długie, nie obgryzam itd, ale muszę pozbyć się skórek i zacząć regularniej malować, na razie to jak pomaluje to noszę aż lakier sam schodzi... 3) Nadal dbać o włosy, trochę regularniej olejować, zapuszczać (chciałabym do pasa a brakuje mi jeszcze trochę, bo są niestety poskręcane). Nawilżać, nawilżać i jeszcze raz nawilżać. Może rzadziej nosić rozpuszczone, nadal nie suszyć i nie prostować (już około roku albo dłużej) 4) Stosować regularnie balsamy ![]() 5) Wybielić troszkę zęby 6) Zacząć stosować igiełki dermaroller (jakoś tak) bo na razie tylko straszą z półki 7) Jak osiągnę swoją wagę to mam zamiar wybrac się do brafitterki, dobrać wreszcie odpowiedni biustonosz Aha, nazywam się Agata i mam 19 lat (w czerwcu będzie 20)
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2012-04-09 o 10:26 |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeejjj jeden dzień i już tyle wpisów do nadrobienia ;D
A ja wczoraj miałam taki kolorowy make-up , inspiracja wzięta z działu 'moje makijaże' i przy okazji witam wszystkie nowe osoby
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
cześć Szotta, my to się już znamy
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Oj właśnie odkryłam, że to też by mi się przydało.. Używała któraś czegoś skutecznego?? Na wybielanie u stomatologa mnie niestety nie stać jak na razie...
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
My chyba też z wątku dietetycznego
![]() Szotta, też muszę jakoś ogarnąć cyce
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ja również chętnie się przyłączę Mam na imię Kaśka, już niedługo kończę 23 lata. Co chcę osiągnąć? - Tak jak większości z was zależy mi na pięknych włosach,a po moich ostatnich kombinacjach niestety są w opłakany stanie. tak więc oleje,różne maseczki, odżywki poszły w ruch - Piękne paznokcie - regeneracja NailTek-iem, jakie odżywki polecacie? - Zdrowe odżywianie - zazwyczaj mi się udaje, ale zdarza się też zgrzeszyć ale im dłużej nie jem słodyczy, fast foodów to przestaje mieć na nie ochotę, a nawet jak już spróbuje to mi nie smakuje.. - dążę to wymarzonej sylwetki, a więc zgubić jeszcze troszkę z obwodu ud i wyrzeźbić resztę ciała jako maniaczka aktywności fizycznej nie mam problemów z motywacją, bo na ćwiczenia zawsze mam ochotę. Tak jak któraś z was pisała wspaniałe jest uczucie po treningu, oraz satysfakcja, że dało się radę jeszcze więcej. Gdy mam zły humor, coś idzie nie tak pakuję torbę i jadę na aerobik/siłownię, lub ubieram dres, adidasy + dobra muzyka na uszach i biegnę przed siebie lub wsiadam na rower Dziewczyny patrzcie szczególnie na wymiary, a nie na wagę - poprawić stan cery- nie mam dużych problemów, ale idealnej cery też nie mam. Zaczęłamostatnio przygodę z kremem effaclar duo i mam nadzieję pomoże
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudna.. już widzę efekty! a uzywam od 1,5 tyg
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze poczekam trochę, ale może na urodziny...
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kasiaaczek;33426113]Witam
ja również chętnie się przyłączę Mam na imię Kaśka, już niedługo kończę 23 lata. Co chcę osiągnąć? - Tak jak większości z was zależy mi na pięknych włosach,a po moich ostatnich kombinacjach niestety są w opłakany stanie. tak więc oleje,różne maseczki, odżywki poszły w ruch - Piękne paznokcie - regeneracja NailTek-iem, jakie odżywki polecacie? - Zdrowe odżywianie - zazwyczaj mi się udaje, ale zdarza się też zgrzeszyć ale im dłużej nie jem słodyczy, fast foodów to przestaje mieć na nie ochotę, a nawet jak już spróbuje to mi nie smakuje.. - dążę to wymarzonej sylwetki, a więc zgubić jeszcze troszkę z obwodu ud i wyrzeźbić resztę ciała jako maniaczka aktywności fizycznej nie mam problemów z motywacją, bo na ćwiczenia zawsze mam ochotę. Tak jak któraś z was pisała wspaniałe jest uczucie po treningu, oraz satysfakcja, że dało się radę jeszcze więcej. Gdy mam zły humor, coś idzie nie tak pakuję torbę i jadę na aerobik/siłownię, lub ubieram dres, adidasy + dobra muzyka na uszach i biegnę przed siebie lub wsiadam na rower Dziewczyny patrzcie szczególnie na wymiary, a nie na wagę - poprawić stan cery- nie mam dużych problemów, ale idealnej cery też nie mam. Zaczęłam ostatnio przygodę z kremem effaclar duo i mam nadzieję pomoże [/QUOTE]Witaj ja zużyłam calą tubkę tego kremu, a efekty praktycznie żadne, jak dla mnie pieniądze wydane w błoto No i fakt
Edytowane przez Salene Czas edycji: 2012-04-09 o 11:03 |
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1333961946 tyle bym dala za taka figure.. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1333962151 albo takie ahhh..
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze mówisz, a na dodatek jak się ćwiczy to rozbudowują się też mięśnie. Na swoim przykładzie, dużo jeździłam na rowerze i to prawie codziennie przez całe wakacje,patrzyłam na wagę i byłam co raz bardziej nie zadowolona bo waga nie leciała w dół, a nawet przybrałam. ćwicząc już ponad 1,5 roku wagi może znacznie nie zgubiłam, ale w wymiarach widzę efekty. Bardzo ważna jest też dieta, bo można dużo ćwiczyć, ale przy złym odżywianiu efekty będą marne. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

owocowe
, zacząć w końcu zdrowo się odżywiać, zacząć ćwiczyć, wysypiać się i może założyć ruchomy aparat na górną szczękę 

potem pojechałam ze znajomymi do klubu, było mnóstwo ludzi, ale spotkałam paru znajomych i było całkiem fajnie....