![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Faceci spod różnych znaków
te interpretacje zaleza chyba od tego czy ktos jest bylym czy aktualnym
![]() Nie znam faceta strzelca tylko kobiety.Niestety nie lubie ich przesadnej prostolinijnosci ,ktora jak dla mnie graniczy wrecz z chamstwem.Moze jestem za delikatna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dot.: Faceci spod różnych znaków zoodiaku.
Mój TŻ to BARAN i od razu zaznaczam, że jesteśmy zodiakalnie mało dobraną parą (jestem strzelcem). Wszędzie piszą, że mamy zbyt silne charakterki, żeby obok siebie egzystować. I faktycznie, sprzeczamy się bardzo często. Mimo wszystko jednak jesteśmy już ze sobą prawie 3 latka (oczywiście z przerwami), więc chyba taki związek nie jest niemożliwy!
![]() Do rzeczy.. barany są w pierwszej kolejce mega zazdrosne kiedy znajdą kogoś na kim faktycznie im zależy. Mój jest tak chorobliwie zazdrosny, że czasem aż sobie z tym poradzić nie potrafię. Ale są równocześnie bardzo opiekuńcze, troskliwe i kochają na zabój. Temperament i charyzma. Jedyną strefą życia w jakiej pomyślnie nam wrózą to w tej łóżkowej. I z tym również się muszę zgodzić. Braku inwencji nie można im zarzucić. Chce im się zawsze i wszędzie.. co również bywa uciążliwe! Co jednak najważniejsze.. z zazdrością w parze idzie troskliwość i to również tutaj widać, spełniają wszystkie 'prośby' ![]() Nie wierzę w horoskopy, ale czasem ciężko nie przyznać racji temu, co można wyczytać o danym zodiaku. Coś w tym chyba jednak musi być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
mój też
![]() ![]()
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
[quote=Anuska77;3340646]
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem bykiem i naprawde zwiazki z wagami nie naleza do udanych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Barany.
Barany są pod tym względem fajne, że gdy kochają, stawiają prawdziwie na piedestał; gdy się znudzą, to po związku i można przestać karmić się przeszłością, tym, co było. Górnolotnie pojadę. ![]() (Niekoniecznie, sentymentaluchy też w nich siedzą, jak im się wspomni). To podrywacze, babskie króle, co może być irytujące, gdy facet ma ''masę przyjaciółek'' (gdy są przystojni, obowiązkowo utrzymywany ![]() To także pozoranci i frazesanci, wiedzą, co trzeba mówić; byliby dobrymi dyplomatami, gdyby nie to, że nie tak trudno ich przejrzeć. Poza tym, wszędzie ich nosi, są zazdrosne, przemądrzałe i są egoistami. Warto stworzyć z nimi związek, ale to trudna, złożona relacja (będąc z baranem, trzeba być zawsze o krok do przodu ![]() ![]() Jak to na chłopach, generalizując. ![]() Cytat:
W równym ![]() Przebojowe, pracowite, bardzo ambitne. Uparte jak baran, ![]() Znają własną wartość, gorzej, gdy z tym przesadzają. Uwielbiają brylować, kochają komplementy, ale na lizusów bywają nieźle wyczuleni i nie dają sobie (ogólnie) wciskać ciemnoty (btw, bystre toto cholernie), poza tym, niektórych ludzi mają serdecznie gdzieś i lubią błyszczeć przede wszystkim wśród tych, których sami cenią, czy polubią. Dla ukochanej osoby przemiłe i przewspaniałe, dla reszty świata - potrafią pokazywać humorrry ![]() ![]() Humorzaści, bywa, że bardzo; zarozumiali, wspaniałomyślni. Rządzalscy. Świetni. Złośliwi i dokuczniki, ale mają bardzo dobre serce. Barwni; gdy kochają, mucha nie siada. Jak kogoś nie lubią (bo coś, i naprawdę niedobrze, jeśli ''coś'' nie jest wyimaginowane), to przerąbane. Niedobrze sobie u lwa przegwizdać; pamiętliwe, ale przy tym mściwe (niby nieprzesadnie, ale utruć umieją).
![]() Edytowane przez Aeterna Czas edycji: 2006-12-29 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wodnika jednego znałam - był dobrym przyjacielem. Nie przetestowałam go w łóżku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze zazdrosny bardzo, chociaż udaje że wcale ![]() ![]() Co do seksu - to wydaje mi się, że dla Skorpiona to chyba najważniejsza rzecz na świecie. Jego dobre samopoczucie jest uzależnione od dobrego seksu. Na szczęście w łóżku jest cudowny: namiętny, gorący, pełen inwencji i niezwykle utalentowany. Poza seksem - masakra ![]() Nie no, żartuję ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze dodam że jest bardzo słowny i można na nim polegać. (Jak powie: "nie daruję Ci do końca życia" - to na bank nie daruje ![]() A w ogóle to bardzo kocham mojego Skorpiona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to prawda jesteś dla nas za delikatna, ja w realu znałam tylko jedną panią rybę i hmmmmmm taka mimoza ![]() ![]() no i jak napisałaś te ascendenty ciekawe czy mają znaczny wpływ na znaki [oczywiście jeśli na potrzeby tej rozmowy uznamy że horoskopy prawdę mówią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety nie potrafie sie zdefinować ale na pewno mam wiele cech typowych dla ryb. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zresztą ja jestem spod znaku bliżniąt i równieź jestem uparta,ale uznaje kompromisy,lecz także potrafie postawić na swoim.Jestem uparta tak jak i mój były.Takze,nie mogliśmy się dogadac czasami podczas kłótni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
No so... :P
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Panna?? Nigdy...facet słabiutki i wspierający się na ramieniu kobiety, taki delikatnie mówiąc (nikogo nie obrażając) bezpłciowy i nijaki, ma tendencję do bycia podporządkowanym bez własnego zdania, ale też wymagający i trochę rozpieszczony (przez samego siebie)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Aeterna - Twoje opisy są palce lizać
![]() Może masz jakieś przemyślenia na temat kobiety Wodnika? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
tez znalam jednego "panna" byl b.wrazliwy,czuly itd Dla mnie ciepłe kluchy chociaz niektorym moze sie to podobac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Mam, bo wodnikiem jest moja przyjaciółka, ale na razie muszę lecieć, później wpiszę.
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Wodnik i byk to jest dopiero kombinacja zodiakowa
![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
BAN stały
|
O i znalazłam opis świetnie pasującego do mojego byłego-Lwa
![]() Osoby spod znaku lwa są impulsywni,niejednokrotni e agresywni,a chcąc osiągnąć cel nie liczą się ze stroną przeciwną.Niejednokrotnie cechuje ich upór,zawziętość,pycha i bezwzględność.Działają pod wpływem chwili i nastroju.Z tego powodu często ujawniają wyraźnie swoje sympatie i nienawiści,wtedy bywają aroganccy,szorstcy i odpychający.Oznaczają się silną wolą w dążeniu do osiągnięcia autorytetu i władzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Atka a jak z nim bylas to w ogole nie mozna bylo poznac po Twoich opisach,ze masz takiego TZ-ta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
chcialam poznac jakiegos silniejszego ,np lwa ,ale po tym opisie to ja dziekuje bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
a moj TŻ to Ryba, która jest troche bałaganiarska i rozmarzona, straszny przytulak i erotoman (chyba non-stop mysli o seksie, typ dominatora z duza fantazja, lubi spontanicznosc, moglby to robic wszedzie)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.