Powiększanie piersi cz.7 - Strona 379 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-07, 20:56   #11341
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Hej

Wrzucilam dawna anatomy do albumu. Zmienialam bo nie mialam efektu push up, a takie zwiski, nie dogadałam sie z dr i tyle.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 21:23   #11342
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

Wrzucilam dawna anatomy do albumu. Zmienialam bo nie mialam efektu push up, a takie zwiski, nie dogadałam sie z dr i tyle.
A teraz po wymianie jestes szczesliwa??? Tak pytam, bo ostatnio malo sie udzielasz i nie wstawiasz aktualnych fotek............ Jak tam Twoje okraglaski dojrzewaja Pochwal sie troche
Stary 2012-04-07, 21:26   #11343
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
A teraz po wymianie jestes szczesliwa??? Tak pytam, bo ostatnio malo sie udzielasz i nie wstawiasz aktualnych fotek............ Jak tam Twoje okraglaski dojrzewaja Pochwal sie troche
A dawalam fotki ze 2 tyg temu
Wlasnie-caly czas dojrzewaja, chyba dlatego zdjec nie daje
Stary 2012-04-07, 21:27   #11344
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja też weszłam złożyć serdeczne życzenia. Spokoju, odpoczynku samych radości i szybkiej wiosny - bo Szczecin dzisiaj w śniegu ucałujcie swoich TŻ przy jajkach
Kobito Ty siejesz nam tu zgorszenie mi to ostatnie zdanie tylko z jednym się kojarzy
Ahh ja nie mam nawet chwile dla siebie. Od wczoraj jak tż wyszedł ze szpitala to jestem w ciągłym biegu.

Olivko jeśli chodzi o Twojego tż to dziewczynki mają rację. Nie jest wolnym strzelcem, żeby sobie tak na weekendy całe znikał i Ciebie zostawiał. Ok, wiem, że czasem trzeba wyjść gdzieś samemu, musi być trochę swobody w związku ale on przesadza. Nie może Cię tak traktować:/ Jedyne co przychodzi na myśl to

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 21:32   #11345
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka WESOŁYCH ŚWIĄT!!!i spokojnych życzę!!
KICIA dziękuję za odliczankę

OLIVKA nie martw się..ja mam taką kapę z chłopem że nie wiem jak to b\edzie...po 13latach od kilku dni to do mnie dociera i już 3dzień płaczę po kontach bo po prostu nie wiem co robić...tyle tylko ze jak się ma wspólny dorobek życia i 2dzieci to można sobie w łeb strzelić..i taką mam ochotę!!!!!!!!!!!!!!

ANDZIK witaj!!!CÓŻ TO był za lekarzoby wszystko się dobrze skończyło!!!!!!!!!!!!powo dzenia życzę!!!!!!!!!

GRAZIU dobrze że chociaż u CIebie chłop ok!!!ale po takiej akcji ..to i tak szybko Ci przeszło
Stary 2012-04-07, 21:52   #11346
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka WESOŁYCH ŚWIĄT!!!i spokojnych życzę!!
KICIA dziękuję za odliczankę

OLIVKA nie martw się..ja mam taką kapę z chłopem że nie wiem jak to b\edzie...po 13latach od kilku dni to do mnie dociera i już 3dzień płaczę po kontach bo po prostu nie wiem co robić...tyle tylko ze jak się ma wspólny dorobek życia i 2dzieci to można sobie w łeb strzelić..i taką mam ochotę!!!!!!!!!!!!!!

ANDZIK witaj!!!CÓŻ TO był za lekarzoby wszystko się dobrze skończyło!!!!!!!!!!!!powo dzenia życzę!!!!!!!!!

GRAZIU dobrze że chociaż u CIebie chłop ok!!!ale po takiej akcji ..to i tak szybko Ci przeszło
Klaudus odnosnie komentarza- to one sa male Ale obiecalam nie narzekac, wiec nie pisze o tym

Co Ty masz znowu za problemy Z Tz Taka cudna babke jak Ty to powinien na lapkach nosic codzioennie i dziekowac , ze mial to szczescie i zostal wybrany na TZ
Stary 2012-04-07, 22:21   #11347
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Klaudus odnosnie komentarza- to one sa male Ale obiecalam nie narzekac, wiec nie pisze o tym

Co Ty masz znowu za problemy Z Tz Taka cudna babke jak Ty to powinien na lapkach nosic codzioennie i dziekowac , ze mial to szczescie i zostal wybrany na TZ
tiaa małe???????????no coś ty...to widzisz ja się cieszę z tych 330ale dochodzę do wniosku \ze ja chcę mieć po prostu piersiii i nie za duże i to na 100%

co do tz to on ma problem ze sobą a ja jestem za dobra!!!i to się odbija na mnie i na dzieciach.. a ja po ostatnich tragicznych przeżyciach mojej wspólniczki z jej synem,jak wiesz...zaczęłam bardziej zastanawiać się nad sensem życia,związku-i tego jak on wpływa na nasze dzieci....i wnioski same się nasuwają....przeje....ne! !!!!!!!!!!!!!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-07, 22:29   #11348
zabulek1
Wtajemniczenie

Przykre Tak szczerze to nie zal mi Nas staruszkow, bo zawsze sobie poradzimy, zal mi tylko dzieciaczkow Zawsze One biedaczki nie rozumieja co sie dzieje i musza znosic te wyladowania partnerow Klaudyneczko jestes twarda babeczka i poradzisz sobie z problemami To nie pierwsze Twoje problemy wiec glowka do gory i dzialaj Napewno jakos z nich wybrniecie
Stary 2012-04-07, 23:08   #11349
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Przykre Tak szczerze to nie zal mi Nas staruszkow, bo zawsze sobie poradzimy, zal mi tylko dzieciaczkow Zawsze One biedaczki nie rozumieja co sie dzieje i musza znosic te wyladowania partnerow Klaudyneczko jestes twarda babeczka i poradzisz sobie z problemami To nie pierwsze Twoje problemy wiec glowka do gory i dzialaj Napewno jakos z nich wybrniecie
dziękuję żabuś...muszę...dla dzieci!!!dać radę!!!wesołych świąt idę spać,wszyscy śpią..i teściowa u nas też dziś,jutro śniadanie u nas...będzie mój teść ,którego widziałam raz w życiu przelotem,a 13lat jestem z tż,bo nie żyje z teściową(żeby była jasność)i ona ma kogoś...ale tak czy siak...dziadek pozna wnuczkę dopiero,wnuka miał okazję już widzieć kilka razy..chora sytuacja...ale mój tż nie bardzo lgnie do swojego tatusia i stąd takie jaja...ciekawe jak to będzie

aaa jak dziś spojrzałam w lustro na moje''pozostałości'' po cyckach to mi się niedobrze zrobiło...masakra

ale cóż...byle do wrześniabuziak żabo i całłła reszta!!!

HORO całuchy dla WAS dziewczynkipokazuj nam brzusiouważaj na siebie!!!!
Stary 2012-04-07, 23:30   #11350
issabel1
Raczkowanie

Hje kobietki

Jak tam przygotowania do Swiat? u mnie jeszcze makowce w piekarniku dopiero wydostalam sie z kuchni masakra jakas

Olivka wez Ty pogon tego swojego TZ bo szkoda czasu i nerwow na takiego osobnika !

Z tego co czytam to widze ze kazdy ma jakies dziwne przejscia zwiazkowe a tak jak dziewczyny piszecie my jakos z tym sobie damy rade gorzej z dzieciaczkami najbardziej one cierpia . Eh... nic nie jest takie proste U mnie tez czasami ciezko no ale coz

ZDROWYCH SPOKOJNYCH SWIAT KOCHANE
Stary 2012-04-08, 09:14   #11351
kicia_nh
Zadomowienie

sherry.b 18.04 - 11
Andzikus 23.04 - 16
issabel1 24.04 - 17
ania1919 27.04 - 20
beatabo 02.05 - 25
MILENKA2012 09.05 - 32
kicia_nh 11.07 - 95
Olivkaa200 12.07 - 96
klaudeczka2010 03.09 - 149

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-08, 09:40   #11352
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

Życzę Wam zdrowych spokojnch wesołych Świąt Wielkanocnych w miłej atmosferze
Stary 2012-04-08, 11:55   #11353
MILENKA2012
Raczkowanie

Dziewczyny zdrowych wesołych rodzinnych Świąt oraz nieustannej pociechy z cycuszków
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 13:08   #11354
sherry.b
Raczkowanie

Ja również Wam życzę pogodnych i spokojnych świąt w gronie rodziny i przyjaciół.

Dziewczyny....pytanie...
Ja mam za 10 dni operację.
Przypomnijcie co mi się może przydać? Co powinnam mieć przy sobie?

I najważniejsze... jaka koszula nocna czy pidżama jest najwygodniejsza? a może dres i bluza rozpinana?

Dla doktorka nie ma znaczenia a dla mnie pewnie będzie ogromne. Ubrać się, przebrac, rozebrać potem to ogromny problem...

Myślę o bluzie z dresu, takiej luźnej plus spodnie takie dresowe. Nie trzeba będzie ich przebierac przed wyjściem do domu, tylko wsiadam do auta i siup.

Co o tym sądzicie? Doradźcie proszę w tej kwestii.
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 14:01   #11355
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

ja mialam dres i bluze dresową rozpinaną sprzodu i bardzo polecam taki komplet + buty łatwe w zakałdaniu ja wzięłam adidasy.... dzięki temu bezboleśnie ubrał mnie tż jak miałam wracać do domu... bo swojej piżamy i tak nie zakładałam tylko w szpitalnej leżałam.. a i polecam wygodne majtki , ja miałam bokserki i potem mi nie przeszkadzało w nich leżeć cała noc po operacji Będzie dobrze Buziaki
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 18:02   #11356
izzi42
Raczkowanie

DZIEWCZYNKI SPOKOJNYCH RADOSNYCH I PEŁNYCH MIŁOŚCI ŚWIĄT WAM ŻYCZĘ I WASZYM RODZINOM

MUNE PIĘKNE WYGLĄDAJA CYCUNIE W TYCH STANICZKACH,

SHERY NAJLEPIEJ WEX PIŻAMKE DWU CZĘŚCIWA ROZPINANA Z PRZODU, CIUCHY TEŻ WYGODNE, JAK BYŁAM U DOKTORA TO WIDZIAŁAM PARĘ DZIEWCZYN , KTÓRE WYCHODZIŁY DO DOMKU - WYGLADAŁY BARDZO DOBRZE WIĘC NIE TAKI DIABEŁ STRASZNY,

JOASI PYTAŁAM CIEBIE I MAYA O MÓJ NOWY ROZMIAREK I LICZYŁAM NA ODPOWIEDŹ

ZABULEK PIERSI PIEKNE

OLIWKA TAKIEGO FACETA TOA SAMA NA
DZIEWCZYNKI WSZSTKIE WAS POZDRAWIAM IZYCZĘ USMICHU NIE TYLKO OD ŚWIETA

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 18:59   #11357
grazia78
Raczkowanie

DOBRY WIECZER
Ja kochane co dopiero wróciłam od teściowej od moich rodziców najadłam się,że masakra od wtorku dietka
KLAUDUŚ przeszło mi dosyć szybko to prawda ale wewnątrz mnie to wszystko siedzi i jest mi dalej przykro tak jak piszesz dzieci są najważniejsze

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Ja również Wam życzę pogodnych i spokojnych świąt w gronie rodziny i przyjaciół.

Dziewczyny....pytanie...

I najważniejsze... jaka koszula nocna czy pidżama jest najwygodniejsza? a może dres i bluza rozpinana?

Dla doktorka nie ma znaczenia a dla mnie pewnie będzie ogromne. Ubrać się, przebrac, rozebrać potem to ogromny problem...

Myślę o bluzie z dresu, takiej luźnej plus spodnie takie dresowe. Nie trzeba będzie ich przebierac przed wyjściem do domu, tylko wsiadam do auta i siup.

SHERRY tak jak piszesz dres rozpinany butki wygodne,spodenki najlepiej na gumeczkę bo ja miałam jeansy i to był mój błąd sama się nie zapiełam i brzuch po znieczuleniu hest większy nie zapomnij o tym!! skarpetulki koniecznie bo zimno ci bedzie w stópki ja przynajmniej tak miałam niestety trzesłam się jak galareta
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 19:58   #11358
sherry.b
Raczkowanie

A...głupie pytanie, które nasuwa mi się na myśl... Czy ja będę miała tyle siły i czy nie będzie mnie boleć na tyle, bym umiała sobie te spodnie z dresu zdjąć jak będę iść do WC? Mam na myśli pierwszą dobę po zabiegu, póki będę w szpitalu.
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 20:16   #11359
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Ja powiem szczerze przy pierwszej próbie pójscia do toalety zemdlałam a przy drugiej tż mi ściągnął majteczki... ehh ale to zależy od człowieka wiadomo mam nadzieje ze u Ciebie będzie lepiej

ja mam za to inne pytanie... te moje piersi to wyglądają jakoś tak.... stożkowo a nie piersiowo... czy to się zmieni?? wygląda jak dwa stożki po prawej i lewej stronie mojej klatki :P tj w bluzce tak to wygląda i mnie niepokoi :P

Edytowane przez Ise
Czas edycji: 2012-04-08 o 20:17
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-08, 20:56   #11360
martkka sz
Raczkowanie

hej dziewczeta!!!

Wesolych Swiat kochane!!!!

na pewno wspaniele spedzilyscie dzisiejszy dzien! u mnie swieta dopiero w przyszly weekend

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Ja powiem szczerze przy pierwszej próbie pójscia do toalety zemdlałam a przy drugiej tż mi ściągnął majteczki... ehh ale to zależy od człowieka wiadomo mam nadzieje ze u Ciebie będzie lepiej

ja mam za to inne pytanie... te moje piersi to wyglądają jakoś tak.... stożkowo a nie piersiowo... czy to się zmieni?? wygląda jak dwa stożki po prawej i lewej stronie mojej klatki :P tj w bluzce tak to wygląda i mnie niepokoi :P
Ise kochanie! ja tez na samym poczatku (pierwszy tydzien, dwa) mialam taki dziwne trojkaty przyczepione do klatki piersiowej! twarde, bolace i "bulgoczace"! nie martw sie slonce! one sie pieknie zaokragla i opadna troszeczke! bedzie super!

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:

Dziewczyny....pytanie...

koszula nocna - nie! pizamka, albo dres rozpinany na zamek -tak! na poczatku nie dasz rady podnosic raczek do gory

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
A...głupie pytanie, które nasuwa mi się na myśl... Czy ja będę miała tyle siły i czy nie będzie mnie boleć na tyle, bym umiała sobie te spodnie z dresu zdjąć jak będę iść do WC? Mam na myśli pierwszą dobę po zabiegu, póki będę w szpitalu.
ja do lazienki chodzilam z TZ albo z pielegnarka. otworzyc dzwi, sciagnac spodnie/majteczki, usiasc, wstac ... samej chyba nie da rady w pierwszym dniu :/
Stary 2012-04-08, 21:14   #11361
jooasi
Wtajemniczenie

Dziewczyny Wesołości i na drugi dzień życze

Izzi Ty już kiedyś pytałaś o rozmiar, masz dobrany z tego co pamiętam mały implant poniżej 300 jak się myle to popraw prosze tu już tyle razy było pisane o takich wielkościach, że cóz można więcej ja bym się na to nie pisała a lubie niewielkie piersi u szczupłych dziewczyn, zwłaszcza gdy trzeba cycka po dzieciach wypełnić. Wasz doktor mówi że więcej się nie da to ja nic doradzić nie moge oprócz tego: walczcie o każdy ml do przodu bo nie bedziecie żałować
Stary 2012-04-08, 21:55   #11362
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Dziewczyny Wesołości i na drugi dzień życze

Izzi Ty już kiedyś pytałaś o rozmiar, masz dobrany z tego co pamiętam mały implant poniżej 300 jak się myle to popraw prosze tu już tyle razy było pisane o takich wielkościach, że cóz można więcej ja bym się na to nie pisała a lubie niewielkie piersi u szczupłych dziewczyn, zwłaszcza gdy trzeba cycka po dzieciach wypełnić. Wasz doktor mówi że więcej się nie da to ja nic doradzić nie moge oprócz tego: walczcie o każdy ml do przodu bo nie bedziecie żałować
JOASIU ja też mam walczyć???o te ml???może chociaż z 350ech....żebym faktycznie nie miałczała później....

mokrego dyngusa wam życzę słonka

GRAZIU no przypuszczam że to nie mija tak hop siup,ale jak się raz chłopu pokaże że może sobie pozwolić to później to wykorzystabuziaki słonko i świąt pełnych miłości!!

AGATAU buziaki przesyłam i albumik odwiedzę bo dawno Cię nie widziałam

SHERRY właśnie kurde,myślałam o Tobie..jak Ci się poukładało?mam nadzieję że wsio okale najważniejsze że cycorki będąaaa I JAKI W KOŃCU BĘDZIESZ MIAŁA ROZMIAREK WKLADEK,ależ ciekawa jestem!!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-04-08 o 22:40
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 22:28   #11363
mune
Raczkowanie

Cytat:

Dziewczyny....pytanie...

Sherry Jeśli mogę doradzić, to weź pidżamę ze spodenkami, góra rozpinana, może być krótki rękawek lub 3/4. W dresie się kochana ugotujesz, na górze będziesz leżeć, a tam cieplusieńko, bo doktorostwo nie oszczędza na grzaniu Zobaczysz, że będziesz w dobrej formie, więc butki założysz ze spokojem. Do kibelka masz blisko, poradzisz sobie, w razie czego masz pielęgniarki na każde skinienie, wystarczy zadzwonić i Ci we wszystkim pomogą. Łóżko masz na pilota, więc samo Cię podniesie w razie czego. Aaa jeszcze taki intymny szczegół....nie zakładałam majtek, żeby się potem nie certolić z wkładaniem i wciąganiem. Założyłam spodenki od pidżamki na goły tyłek i luz

Izzy buźki dla Ciebie, masz już termin???

Ise stożki często występują u mnie akurat były dwa dziwne balony . To wszystko z obrzęku, zejdzie za kilka dni

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-04-08 o 22:57
mune jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-09, 00:12   #11364
MyaDiva
Zakorzenienie

Grazia- hejeczka, ja dopiero w piątek doczytałam że focie masz w albumiku no taka ze mnie gapa ostatnio Byłam już zobaczyć Twoje skarby w staniczku 70E i już sprawa jasna czemu jest dobry na Ciebie - no bo nie dochodzi Ci do mostka tam w głębokości miseczki pewnie ze 3 cm by brakowało jakby tą fiżbinkę między piersiami docisnąć do mostka Cały mostek Ci leży na panienkach- między takimi okazami nie ma miejsca na taki wysoki mostek i dwie fiżbiny U Ciebie aż się proszą inne modele - tak żeby fiżbinki szły pod piersiami lub nie wchodziły za wysoko między piersi. Dokładnie jak u mnie- ale ja ostatnio pracuje na oddaleniem piersi od siebie zobaczę czy coś wyrzeźbię

Agatau- a Ty to już nie masz do kogo pisać chyba hihi Ciebie z forum to Pan dr świetnie zna- no i co by Ci miał odpisać nawet jeśli by się miał czegoś dopatrzyć- "że kolega coś źle zrobił i on to widzi ze zdjęcia" No proszę Cię. Jeśli zależy Ci na konkretnej ocenie musisz się umówić na konsultację i dać zbadać, i to do kogoś kto po forach nie grasuje Ale przecież masz kontrol już za tydzień- więc z pewnością wyjaśnisz wszystko co Cię niepokoi

Klaudeczko- raz Ci deko za dużo, raz deko za mało rok czasu za Tobą a Ciebie ciągle "deko" niepokoi mówiłam, że od początku wszystko zaczynasz Ale nie ma stresu- do września jeszcze kupa czasu. Zdążymy Cię w sierpniu na 400 naciągnąć

Izzi- ale Ty masz już chyba wszystko zaklepane i nie bardzo masz możliwości do negocjacji no bo chyba to wg tych wydruków jest wyliczone ? Spytaj przed samą operacją czy da radę więcej czy nie. 20cc więcej i tak w sumie różnicy nie zrobi- ale zawsze lepiej mieć więcej o te 20 cc niż mniej

---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Olivko- 96 i do tego już na końcu nie jesteś hihi w końcu Ależ Ty się nawisiałaś jako ostatnia- ale w końcu ktoś jest za Tobą
Coś tam o Twoim Tż było- że masz piątki wolne Przecież to nie powód do zmartwień. Znajdz sobie tylko głuptasku kochany kogoś kto będzie czekał z niecierpliwością na sms-ka od Ciebie- to co? za godzinkę ? I sama zobaczysz jak bardzo będą Cię te piątki cieszyć i jak szybko zrozumiesz, że nie brakuje Ci już w nie towarzystwa Tż. No i potem już będzie krótka piłka

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 00:18   #11365
jooasi
Wtajemniczenie

haa a mówiłam że na Grazie 70E małe to mi napisała że brafiterk dobrała ale ja dziś miałam mój drugi staniczek koronkowy o tymże rozmiarze i wcale nie wiem czy też nie za mały, kupowałam go dwa tygodnie po operacji i dziś mi coś nie leżał choć był znacznie lepszy niż ten pierwszy, który jak się okazało optarł mnie pod pachą masakra z tymi stanikami

Klaudek Ty niezłnośna dziewczyno 20 w tą 20 w tamtą nie robi różnicy w wielkości może Ci tylko lepiej lub gorzej wpasować implant w klatke
Stary 2012-04-09, 00:18   #11366
MyaDiva
Zakorzenienie

Jooasiu buziak ogromniasty i jutro tzn dziś mokrego podkoszulka życzę
papatki

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-04-09, 00:24   #11367
jooasi
Wtajemniczenie

mune przekonaj swoje Kasprzykowe koleżanki że warto brać więcej dla izzy te implanty 300 to może być mało, cycka ma do mnie podobnego w zwisku ale klate i roztaw szerszy. ja się boje zbyt małego wypełnienia. u mnie jest naprawde wąziutka klatka a w tym bardziej wyciągniętym cycku czuje luz i nie układa się tak ladnie jak drugi Ty się posłuchałaś podpowiedzi i widać jaka zadowolona jesteś

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

Mya no teraz to moge startować nawet w takim konkursie buziak dla Ciebie też
Stary 2012-04-09, 00:45   #11368
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
haa a mówiłam że na Grazie 70E małe to mi napisała że brafiterk dobrała ale ja dziś miałam mój drugi staniczek koronkowy o tymże rozmiarze i wcale nie wiem czy też nie za mały, kupowałam go dwa tygodnie po operacji i dziś mi coś nie leżał choć był znacznie lepszy niż ten pierwszy, który jak się okazało optarł mnie pod pachą masakra z tymi stanikami

Klaudek Ty niezłnośna dziewczyno 20 w tą 20 w tamtą nie robi różnicy w wielkości może Ci tylko lepiej lub gorzej wpasować implant w klatke
Te brifiterki to się na żelkach nie znają za badzo One mają jeden schemat- różnicę w tabeli sprawdzić, odjąć w obwodzie ile się da, miskę dodać i tyle Jedna kiedyś mi chciała doradzać- no i wyszło na to , że stanik jest dobry tylko muszę piersi przyzwyczaić żeby mi dwie fiżbiny wchodziły między piersi

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ----------

Cytat:
mune przekonaj swoje Kasprzykowe koleżanki że warto brać więcej dla izzy te implanty 300 to może być mało, cycka ma do mnie podobnego w zwisku ale klate i roztaw szerszy. ja się boje zbyt małego wypełnienia. u mnie jest naprawde wąziutka klatka a w tym bardziej wyciągniętym cycku czuje luz i nie układa się tak ladnie jak drugi Ty się posłuchałaś podpowiedzi i widać jaka zadowolona jesteś

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

Mya no teraz to moge startować nawet w takim konkursie buziak dla Ciebie też
O kurcze, a ja myślałam że mune to się Pana dr posłuchała a nie podpowiedzi na forum No dobra , nie żartuje już tak grubo bo zaraz po łbie dostanę. Ale co prawda to prawda- Ty Jooasiu miałaś mały rozstaw a to jest ogromne ograniczenie. Ale trochę mniej u Ciebie i by były kłopoty.

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

ja dziś się też męczyłam cały dzień w staniku świątecznym

---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ----------

No dobra mykam, psisko wstało i chyba kolację jeszcze chce
dobrej nocki jooasiu buziaczki

Stary 2012-04-09, 07:13   #11369
anika75
Zadomowienie

Witajcie świątecznie dziewczynki .
Jak tam brzuszki po obżarstwie? Ja sobie właśnie zaparzyłam senes, bo brzuch mam tak wielki, jak mój teść
Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
dziewczynki moje kochane. nic nie piszę ale czytam Was dziennie

chciałabym Wam życzyć spokojnych, rodzinnych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy, a jedzonko, żeby poszło w biust
Toniu .

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

Agatau, a jaki był rozmiar tych anatomków?

Dziewczynki, przypomniało mi się coś: Pani dr mówiła, że podczas operacji w organizmie nie może toczyć się jakikolwiek stan zapalny, typu ropiejący ząb, zatoki. Oczywiście zaczęłam się bać, bo ten mój durny kaszel, płytki oddech to może jakiś stan zapalny w oskrzelach czy płucach Jakie badanie powinnam sobie zrobić, by sprawdzić, czy nie mam jakiegoś zapalenia? Białko CRP? Może coś innego?
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 08:24   #11370
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
dziękuję żabuś...muszę...dla dzieci!!!dać radę!!!wesołych świąt idę spać,wszyscy śpią..i teściowa u nas też dziś,jutro śniadanie u nas...będzie mój teść ,którego widziałam raz w życiu przelotem,a 13lat jestem z tż,bo nie żyje z teściową(żeby była jasność)i ona ma kogoś...ale tak czy siak...dziadek pozna wnuczkę dopiero,wnuka miał okazję już widzieć kilka razy..chora sytuacja...ale mój tż nie bardzo lgnie do swojego tatusia i stąd takie jaja...ciekawe jak to będzie

HORO całuchy dla WAS dziewczynkipokazuj nam brzusiouważaj na siebie!!!!
Klaudeczko,
buziaczki
Nie zamartwiaj się facetem... to i tak nic nie zmieni.... Wszystkie mamy czasem dosyć swoich

Dziewczynki,
Dzidzię ucałować straaaasznie ciężko ... to już nie gimnastyka, jak mi tutaj Anika regularnie zaleca ale sporty ekstremalne ... nie daję rady

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości