|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Hej
![]() Wrzucilam dawna anatomy do albumu. Zmienialam bo nie mialam efektu push up, a takie zwiski, nie dogadałam sie z dr i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
#11342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie-caly czas dojrzewaja, chyba dlatego zdjec nie daje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11344 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ahh ja nie mam nawet chwile dla siebie. Od wczoraj jak tż wyszedł ze szpitala to jestem w ciągłym biegu. Olivko jeśli chodzi o Twojego tż to dziewczynki mają rację. Nie jest wolnym strzelcem, żeby sobie tak na weekendy całe znikał i Ciebie zostawiał. Ok, wiem, że czasem trzeba wyjść gdzieś samemu, musi być trochę swobody w związku ale on przesadza. Nie może Cię tak traktować:/ Jedyne co przychodzi na myśl to ![]() ![]()
![]() |
#11345 |
Zadomowienie
|
hejka
![]() KICIA dziękuję za odliczankę ![]() ![]() OLIVKA nie martw się..ja mam taką kapę z chłopem że nie wiem jak to b\edzie...po 13latach od kilku dni to do mnie dociera i już 3dzień płaczę po kontach bo po prostu nie wiem co robić...tyle tylko ze jak się ma wspólny dorobek życia i 2dzieci to można sobie w łeb strzelić..i taką mam ochotę!!!!!!!!!!!!!! ANDZIK witaj!!!CÓŻ TO był za lekarz ![]() GRAZIU dobrze że chociaż u CIebie chłop ok!!!ale po takiej akcji ..to i tak szybko Ci przeszło ![]()
#11346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co Ty masz znowu za problemy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do tz to on ma problem ze sobą a ja jestem za dobra!!!i to się odbija na mnie i na dzieciach.. a ja po ostatnich tragicznych przeżyciach mojej wspólniczki z jej synem,jak wiesz...zaczęłam bardziej zastanawiać się nad sensem życia,związku-i tego jak on wpływa na nasze dzieci....i wnioski same się nasuwają....przeje....ne! !!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#11348 |
Wtajemniczenie
|
Przykre
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#11349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() aaa jak dziś spojrzałam w lustro na moje''pozostałości'' po cyckach to mi się niedobrze zrobiło...masakra ![]() ale cóż...byle do września ![]() HORO całuchy dla WAS dziewczynki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11350 |
Raczkowanie
|
Hje kobietki
![]() Jak tam przygotowania do Swiat? u mnie jeszcze makowce w piekarniku dopiero wydostalam sie z kuchni masakra jakas ![]() Olivka wez Ty pogon tego swojego TZ bo szkoda czasu i nerwow na takiego osobnika ! Z tego co czytam to widze ze kazdy ma jakies dziwne przejscia zwiazkowe a tak jak dziewczyny piszecie my jakos z tym sobie damy rade gorzej z dzieciaczkami ![]() ![]() ![]() ZDROWYCH SPOKOJNYCH SWIAT KOCHANE ![]() ![]()
#11351 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#11352 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Życzę Wam zdrowych spokojnch wesołych Świąt Wielkanocnych w miłej atmosferze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11353 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zdrowych wesołych rodzinnych Świąt oraz nieustannej pociechy z cycuszków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11354 |
Raczkowanie
|
Ja również Wam życzę pogodnych i spokojnych świąt w gronie rodziny i przyjaciół.
Dziewczyny....pytanie... Ja mam za 10 dni operację. Przypomnijcie co mi się może przydać? Co powinnam mieć przy sobie? I najważniejsze... jaka koszula nocna czy pidżama jest najwygodniejsza? a może dres i bluza rozpinana? Dla doktorka nie ma znaczenia a dla mnie pewnie będzie ogromne. Ubrać się, przebrac, rozebrać potem to ogromny problem... Myślę o bluzie z dresu, takiej luźnej plus spodnie takie dresowe. Nie trzeba będzie ich przebierac przed wyjściem do domu, tylko wsiadam do auta i siup. Co o tym sądzicie? Doradźcie proszę w tej kwestii. |
![]() ![]() |
![]() |
#11355 |
Rozeznanie
|
ja mialam dres i bluze dresową rozpinaną sprzodu i bardzo polecam taki komplet + buty łatwe w zakałdaniu ja wzięłam adidasy.... dzięki temu bezboleśnie ubrał mnie tż jak miałam wracać do domu... bo swojej piżamy i tak nie zakładałam tylko w szpitalnej leżałam.. a i polecam wygodne majtki , ja miałam bokserki i potem mi nie przeszkadzało w nich leżeć cała noc po operacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11356 |
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNKI SPOKOJNYCH RADOSNYCH I PEŁNYCH MIŁOŚCI ŚWIĄT WAM ŻYCZĘ I WASZYM RODZINOM
![]() MUNE PIĘKNE WYGLĄDAJA CYCUNIE W TYCH STANICZKACH, SHERY NAJLEPIEJ WEX PIŻAMKE DWU CZĘŚCIWA ROZPINANA Z PRZODU, CIUCHY TEŻ WYGODNE, JAK BYŁAM U DOKTORA TO WIDZIAŁAM PARĘ DZIEWCZYN , KTÓRE WYCHODZIŁY DO DOMKU - WYGLADAŁY BARDZO DOBRZE ![]() JOASI PYTAŁAM CIEBIE I MAYA O MÓJ NOWY ROZMIAREK I LICZYŁAM NA ODPOWIEDŹ ![]() ZABULEK PIERSI PIEKNE ![]() OLIWKA TAKIEGO FACETA TO ![]() ![]() ![]() DZIEWCZYNKI WSZSTKIE WAS POZDRAWIAM IZYCZĘ USMICHU NIE TYLKO OD ŚWIETA ![]()
#11357 | |
Raczkowanie
|
DOBRY WIECZER
![]() Ja kochane co dopiero wróciłam od teściowej od moich rodziców najadłam się,że masakra od wtorku dietka ![]() KLAUDUŚ przeszło mi dosyć szybko to prawda ale wewnątrz mnie to wszystko siedzi i jest mi dalej przykro ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11358 |
Raczkowanie
|
A...głupie pytanie, które nasuwa mi się na myśl... Czy ja będę miała tyle siły i czy nie będzie mnie boleć na tyle, bym umiała sobie te spodnie z dresu zdjąć jak będę iść do WC? Mam na myśli pierwszą dobę po zabiegu, póki będę w szpitalu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11359 |
Rozeznanie
|
Ja powiem szczerze przy pierwszej próbie pójscia do toalety zemdlałam a przy drugiej tż mi ściągnął majteczki... ehh ale to zależy od człowieka wiadomo
![]() ![]() ja mam za to inne pytanie... te moje piersi to wyglądają jakoś tak.... stożkowo a nie piersiowo... czy to się zmieni?? wygląda jak dwa stożki po prawej i lewej stronie mojej klatki :P tj w bluzce tak to wygląda i mnie niepokoi :P Edytowane przez Ise Czas edycji: 2012-04-08 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#11360 | ||
Raczkowanie
|
hej dziewczeta!!!
![]() Wesolych Swiat kochane!!!! na pewno wspaniele spedzilyscie dzisiejszy dzien! u mnie swieta dopiero w przyszly weekend ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- ja do lazienki chodzilam z TZ albo z pielegnarka. otworzyc dzwi, sciagnac spodnie/majteczki, usiasc, wstac ... samej chyba nie da rady w pierwszym dniu :/
![]() |
#11361 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Wesołości i na drugi dzień życze
![]() Izzi Ty już kiedyś pytałaś o rozmiar, masz dobrany z tego co pamiętam mały implant poniżej 300 jak się myle to popraw prosze ![]() ![]()
#11362 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mokrego dyngusa wam życzę słonka ![]() GRAZIU no przypuszczam że to nie mija tak hop siup,ale jak się raz chłopu pokaże że może sobie pozwolić to później to wykorzysta ![]() ![]() AGATAU buziaki przesyłam i albumik odwiedzę bo dawno Cię nie widziałam ![]() SHERRY właśnie kurde,myślałam o Tobie..jak Ci się poukładało?mam nadzieję że wsio ok ![]() ![]() ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-04-08 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11363 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Izzy buźki dla Ciebie, masz już termin??? Ise stożki często występują ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-04-08 o 22:57 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11364 |
Zakorzenienie
|
Grazia- hejeczka, ja dopiero w piątek doczytałam że focie masz w albumiku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agatau- a Ty to już nie masz do kogo pisać chyba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klaudeczko- raz Ci deko za dużo, raz deko za mało ![]() ![]() ![]() ![]() Izzi- ale Ty masz już chyba wszystko zaklepane i nie bardzo masz możliwości do negocjacji no bo chyba to wg tych wydruków jest wyliczone ? Spytaj przed samą operacją czy da radę więcej czy nie. 20cc więcej i tak w sumie różnicy nie zrobi- ale zawsze lepiej mieć więcej o te 20 cc niż mniej ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Olivko- 96 ![]() ![]() ![]() ![]() Coś tam o Twoim Tż było- że masz piątki wolne ![]() ![]() ![]()
#11365 |
Wtajemniczenie
|
haa a mówiłam że na Grazie 70E małe to mi napisała że brafiterk dobrała
![]() ![]() ![]() Klaudek Ty niezłnośna dziewczyno ![]() ![]()
#11366 |
Zakorzenienie
|
Jooasiu buziak ogromniasty
![]() ![]() papatki ![]() ![]()
#11367 |
Wtajemniczenie
|
mune przekonaj swoje Kasprzykowe koleżanki że warto brać więcej
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- Mya no teraz to moge startować nawet w takim konkursie ![]() ![]() ![]() ![]()
#11368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- ja dziś się też męczyłam cały dzień w staniku świątecznym ![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- No dobra mykam, psisko wstało i chyba kolację jeszcze chce ![]() dobrej nocki jooasiu ![]()
![]() |
#11369 | ||
Zadomowienie
|
Witajcie świątecznie dziewczynki
![]() Jak tam brzuszki po obżarstwie? Ja sobie właśnie zaparzyłam senes, bo brzuch mam tak wielki, jak mój teść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki, przypomniało mi się coś: Pani dr mówiła, że podczas operacji w organizmie nie może toczyć się jakikolwiek stan zapalny, typu ropiejący ząb, zatoki. Oczywiście zaczęłam się bać, bo ten mój durny kaszel, płytki oddech to może jakiś stan zapalny w oskrzelach czy płucach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
buziaczki ![]() Nie zamartwiaj się facetem... to i tak nic nie zmieni.... Wszystkie mamy czasem dosyć swoich ![]() ![]() Dziewczynki, Dzidzię ucałować straaaasznie ciężko ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.