|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
Wkurza mnie to zbijanie się. Jak mowisz ze huggiesy ciensze to moze kupie nastepne jak bedzie trzeba. A też są inne dla chłopców a inne dla dziewczynek? |
|
|
|
|
#2822 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla AntosiaCytat:
oby nic się u Was nie rozwinęło Cytat:
Cytat:
Cytat:
jeszcze troszeczkę Cytat:
Karo Dzień dobry |
||||||
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowych i radosnych Świąt w gronie najbliższych pełnych miłości życzy Zuzia z Mamą
|
|
|
|
#2824 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z rezurekcji właśnie, ale mnie zlało
![]() Kochane, życzę Wam spokojnych, rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, są inne ![]() *** Pada deszcz ![]() Śpijcie dobrze
|
|
|
#2826 |
|
Ola-Unhola
|
Dziekuję za zyczenia Mamusie
![]() Nasprzatałam się jak dzika ![]() Żeby się zmobilizowac musiałam obejrzec Perfekcyjną Pania Domu na tvnplayer.pl ![]() Wypiję jeszcze browarka i lulu lecę. Jutro na 11 na śniadanie do Rodzicow jedziemy, zostaniem na obiad, później kościół pewnie lub spacer jak pogoda w miare bedzię ![]() Zdrówka dla Chorowitkow. Dobrej nocy
|
#2827 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za życzenia i również wszystkim Wam życzę pogodnych, radosnych i kompletnie bezstresowych Świąt Wielkanocnych ![]() Cytat:
Eee spoko ![]() Taaak? Zobaczymy![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taka: http://allegro.pl/kawa-vergnano-anti...239702593.html Dla mnie super, idealnie zbilansowana, ani krzty kwasu w niej nie czuć ![]() Cytat:
![]() ![]() *** Powiem nieskromnie, że ciasta wyszły mi pyszne Mama zachwalała aż miło (wiem wiem-jest prawdopodobieństwo, że była mało obiektywna, ale brzmiała przekonywująco ), a Zosia wciskała sobie babkę do ust garściamiZ jedzenia wiele nie robiłam, i tak nie będzie nas praktycznie w domu, a wywalać nie zamierzam, jak po Bożym Narodzeniu ![]() Jutro Zosia śpi u babci w nowym mieszkanku, a do nas przychodzą znajomi Była dzisiaj ze święconką, potem z dumą zjadła poświęcone jajo-MUSIAŁA![]() Ja rzuciłam na paznokcie ku****** czerwony, wypiłam żywca z sokiem i kręci mi się w głowie
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-04-07 o 22:33 |
||||
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekujemy za piekne zyczenia
dla was rowniez Radosnych Świąt i Smacznego Jajka U nas bylo do poludnia slonecznie a ledwo wrocilismy ze swieconka zaczelo padac pozniej do brata na kawke poszlismy i oczywiscie wszystkie kaluze zaliczone![]() no i na swieta Werka ma wielkiego guza z krwiaczkiem na luku brwiowym bo zamiast chodzic to biega po domu i poslizgnela sie , no i przywalila w kant stoludobranoc
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
Chciałam złożyc Wam świąteczne życzenia. Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych radości, której moc przesłoni troski codzienności, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół.
|
|
#2830 |
|
Wtajemniczenie
|
Świąt Wielkanocnych pełnych miłości i rodzinnego ciepła życzy Magda z Amelką
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jolu, ja myślałam o majtkach takich typowych,nie pieluchomajtkach.Myśle ze nie chciałaby założyć do przedszkola,że by się wstydziła czy coś.
Myślałam o takich: http://allegro.pl/majtki-treningowe-...256264870.html wyglądają jak zwykłe. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------
Zdrówka dla Zu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie życzenia
Ucałowana ![]() ![]() Cytat:
![]() daj trochę ![]() ja też ![]() ![]() Zasiadłam...Zu śpi...dziś już troszkę lepiej, od rana bez sił ale za to popołudniu nadrobiła, szaleństwo jak zwykle Wyszły jej strasznie brzydkie zajady przy ustach i na języku Widać że ją boli...wczoraj prawie nic nie zjadła...dziś od rana tylko jogurcik, kilka kęsów pyzy i kęsik mięska...Babcia rosołek jej ugotowała i popołudniu całą nóżkę, a raczej nogę od kurczaka wciągnęła Babcie wymęczyła bo co chciała jej dac to podstawiała gdziekolwiek rękę, za każdym razem w innym miejscu i mówiła "tu jest lączka"![]() Antybio bleeeee...tak jej nie zasmakował że teraz nawet na nurofen nie chce spojrzeć mój nowy sposób...średnio działa ale musi więc działa..antybio w skrzykawce od nurofenu...kubek z sokiem obok...troszkę antybio, przy wielkich krzykach i protestach i od razu popić...i tak na kilka razy...Idę szukać dla Rodziców rowery holenderskie..tak sobie wymyślili że chcą nowe ![]() ale wpadnę...choć pewnie nikogo nie ma
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-04-08 o 20:00 |
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Karo zajady na języku? a może to zapalenie jamy ustnej
(,takie co moja miała i chyba Gorgulkowa Zu)...przy antybiotyku Jak to wygląda?to na języku,jaki ma kolor, jak ma rozmiar,ile tego?na wargach też? żelu na ząbkowanie na pewno już nie masz jedzonko chłodne i najlepiej w papce.Wszystko pewnie wiesz. oj,to takie nieprzyjemne i bolące. My z tym w szpitalu wylądowałyśmy,bo za dużo się ich namnożyło,...ciepło,ciemn o...to chyba też jakieś święta były,bo nasz dr był nieuchwytny Ja smarkam, kaszle,Blanka smarka,ślini się,Laura też próbuję nam dorównać
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2834 |
|
Wtajemniczenie
|
hello
![]() Jak to mówią starzy górale Świeta, świeta i po świetach Jak u Was minęły?
|
#2835 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześc
dziękujemy wszystkim za życzenia ![]() u nas Święta minęły jednak pod znakiem choroby, Zuza dopiero wczoraj lepiej się poczuła- tzn nie miała temp, ale kaszlało ją dalej paskudnie mnie tez dopadło, dziś nawet do kościoła nie poszłam, ale mam nadzięję że już będzie lepiej bo jutro do pracy pasuje mi pójśc a w niedziele chrzciny ![]() Karo widzę że i Twoja Zu ma anginę my mamy Ospamox - ale Zuza bardzo ładnie go wypija, daję jej też strzykawką Cytat:
ale tak wogóle to ładnie kosztuje ![]() Ola, wypróbowałam ten olejek, czekam na efekty ![]() aaa, zapomniałabym, hula hop sobie kupiłam, to z kulkami, dziś już pokręciłam
|
|
#2836 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
U nas święta spokojne, Zosia ładnie przespała u babci nockę ![]() Tylko trochę się przejadłam ![]() Czy ja wiem.... Przeliczając na 250 g kosztuje trochę więcej niż chociażby Tchibo exlusive, która u nas kosztuje 15 zł, a wyżyn smakowych bynajmniej nie osiąga
|
#2838 |
|
Wtajemniczenie
|
nie zwróciłam uwagi na wagę
![]() ale i tak tania nie jest
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2012-04-10 o 08:12 |
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja nikogo nie namawiam
|
#2840 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po świetach
![]() oczywiscie objedzona ale dzisiaj juz wrocilam do owsianki no i trzeba spalic kalorie
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem jak Zu się miewa.Zajrzę później a teraz wracam do porządków.
U mnie kg na plusie po świętach, ale jakoś sobie nie odmawiałam niczego. Dziś już też wracam do diety,a wczoraj byłam na kijach.
|
|
|
#2843 |
|
Wtajemniczenie
|
ja to jeszcze przed świętami nabawiłam się nadwyżki +3 i teraz musze już działac ostro
ale jak tak wczoraj pokręciłam to sobie pomyślałam ze moze odpuszczę do czwartku (mam gina) bo nigdy nic nie wiadomo, niby test robiłam i wyszedł neg ale.... w każdym bądź razie ost @ miałam 8.02.....
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poswiatecznie i dziekuje za wszystkie zyczenia
Ja sie nie objadalam w Swieta, pracowalam prawie cale, wiec nawet nie wiem kiedy minely. Karola, Maju zdrowia dla Waszych Chorowitkow
|
#2845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na szczęście już jest lepiej, choć niewiem kiedy ten kaszel przejdzie, jutro jadę z Zuzą do kontroli to się zobaczy mi dalej gardło nawala :/ ale tu pusto jeszcze
|
|
#2846 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem, ale już wychodzimy na spacer, bo Alan tak daje czadu, że muszę Go troche przeciągnąc żeby ochłonął.
Młody ma warę jak u boksera, przydzwonił w parapet. A najgorsze, że warga mu nie pękła, tylko nabrzmiała krwią i taki wstrętny krwiak jest:-( Karo jak Zuzka???
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2012-04-10 o 11:15 |
|
|
|
#2847 |
|
Ola-Unhola
|
![]() Jak dobrze, ze obżarstwo się kończy ![]() Dzisiaj mam urodzino-imieniny Małża, więc jakies ciasto trzeba kupić. Znikamy na zupke i spacerek
|
#2848 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziń dobry
moje życzenia jak co roku zostały nie wysłane pocytowałam, napisałam, i za dużo emiotek było Mam nadzieję, ze święta spędziłyście miło i rodzinnie Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2849 |
|
Wtajemniczenie
|
hejjjj hellloooo, święta sie skończyły !!!
Gdzie jesteście???
|
#2850 |
|
Wtajemniczenie
|
pochowały się
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

, albo kupiłam za małe, bo ja kupiłam 4, Kuba też waży ok. 13 kg. Na pewno są grubsze niż Huggiesy, ale i jedne i drugie się zbijają
za kolejne życzenia 
, rysowali itp.
dla Antosia
także,teraz przez 2 tygodnie,będziemy myśleć,czy coś złapiemy,czy nie
Cudowna perespektywa
oby nic się u Was nie rozwinęło 

a jak już jestem niedaleko to kawy nie miałam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
żeby mogli brudzić?