|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
ja jednak wolę maszynką golić
![]() boję się, że środki mnie uczulą
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(dziewczyny chwalimy AVON!)---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Zawsze możesz wykonać próbę uczuleniową, jeśli chodzi o okolice bikini ww ogole ![]() to warto, szybko, gładko i bez podrażnień
|
|
|
|
|
#1144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez niestety nie uzywałam, wolę golarka rach ciach, kiedyś byłą męska golarka i bardzo była u mnie czyt. u mojego taty chwalona
![]() Pamiętam jak wychodziła z katalogu nakupił sobie ogromna ilość zapasowych nozyków
|
#1146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
I też była fajna choć droga.
|
||
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, dlatego nakładam w rękawiczkach, bo zanim obie nogi wysmaruję dokładnie to na pewno ponad minutę to trwa- więc to może być zbyt długo dla moich pazurków. Poza tym ten Veet bardziej capi |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1148 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po maszynkach w strefie bikini to mi krostki zawsze wychodzą, więc stwierdziłam czemu nie. Pech chciał, że nie było tych do bikini plastrów, kupiłam za namową siory do nóg. Oczywiście młode, niedoświadczone, zamiast pociąć na małe kawałki, to przykleiłyśmy do bikini cały wielki plaster z jednej i drugiej strony. No tak... tylko trzeba oderwać Sama nie byłam w stanie, więc jak mi siostra oderwała... No normalnie prawie mała mi odpadła (nie wpadłyśmy na naciągnięcie skóry przy odrywaniu hahaha)...!!! Byłam piękna i gładka, pojechałam nad morze, dawaj na plażę, opalanie, wracam z plaży, a na bikini dwa ogromne czerwone pasy... I tak odechciało mi się woskowania haahahCo do Avonu - bardzo sobie chwaliłam krem do depilacji, normalnie potem gładź szpachlowa przez kilka dni W ciąży zrezygnowałam z takich kremów, bo niby się nie powinno, przerzuciłam się na maszynkę (i tu rozpacz, że nie ma avonowych) i nasz niebieski żel do golenia, który uwielbiam nad życie! I o dziwo, krostki mi już tak nie wychodza, jak od zwykłych drogeryjnych żeli do golenia połączonych z maszynką. Kurcze, świetne mamy te produkty ![]() Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-04-09 o 11:12 |
|||
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wolę zwykłą golarkę albo depilator ![]() Natomiast bardzo chwalę nasz krem do depilacji bikini i balsam osłabiający odrastające włoski (poprzednia wersja) |
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Po tych Waszych zachwalaniach, biorę katalog do rąk sprawdzam w którym mi się jeszcze bardziej opłaca kupić i chyba sie skuszę
A jak duża jest tubka i na ile starcza?
|
#1152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
Ja jednak innym zalezam depilacje gorącym woskiem, sobie działąm kremami z Avonu bo nikt nie ma tyle odwagi by mi to zrobić woskiem, |
||
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jest, teraz sprawdziłam, i te ceny też nie są jakies bajońskie. U mnie nie za bardzo SSS się sprzedaje stąd może nigdy nie zwróciłam uwagi. A co do Bikini to jak to wyciąga włoski czy na zasadzie golarki? Bo ja mam problem z podrażnieniami szczególnie w lecie po goleniu :/
|
#1154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie to mam koleżankę, które jak użyje depilatora to może miesiąc nie golić nóg, a ja na tydzień nie mogę wyjechać i cieszyć się gładkimi nogami. Ale no niestety, nie zmienię tego raczej. Niby na wygląd są cienkie, ale kremy ciężko łapią i odrastają ogólnie bardzo szybko. |
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo taki zapach trwałej ondulacji tez tak macie?
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy jest tu ktoś używajacy serii Doskonała Równowaga? Ciekawi mnie, czy stosowanie całej serii faktycznie powoduje lepszy efekt niż używanie samych kremów.
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obok wiśni to chyba nawet nie leżało, ale to całkiem przyjemny zapach w porównaniu do tych drogeryjnych I nie śmierdzi tak siarką
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
to się uśmiałyśmy, no ale skuteczności mu tym nie możemy odebrać
I polecamy, zapach można potem zniwelować, ktoś tu pisał o różu z CT, która go ma? chciałam zapytać czy mogla by wkleić zdjęcie jak wyglada na policzku?? ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
no ale zapach to nic w porownaniu z efektami, one ci wynagrodzą to, próbuj. Już będziemy ciiicho. |
|
|
|
|
#1166 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednak bardziej zbliżony moim zdaniem do cebuli niż kwitnącej wiśni ![]() Cytat:
![]() Jak często należy używać serum antycellulitowego?
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
dlatego zniechęciłam się skutecznie do wszystkich kremów,pianek-próbowałam jeszcze kremu innej firmy ale nie usunął ani jednego włoska ![]() a kilka lat temu miałam z Avonu balsam opóźniający odrastanie włosków i wiecie co? faktycznie opóźniał
|
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widać każda inaczej reaguje na te cuda. Ja miałam kilka lat temu ten balsam i strasznie mi się rolował na skórze, a opóźniać nie opóźniał. Ale te balsamy się zmieniały więc nie wiadomo na jaką edycję się trafiło akurat. Ciekawe czy jego skład też zmieniają czy tylko opakowania. |
|
|
|
|
#1170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Włosy jaśnieją i odrastają powoli. Normalnie goliłam nogi góra co dwa dni, teraz raz na tydzień wystarczy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

, dlatego nakładam w rękawiczkach, bo zanim obie nogi wysmaruję dokładnie to na pewno ponad minutę to trwa- więc to może być zbyt długo dla moich pazurków. Poza tym ten Veet bardziej capi
Sama nie byłam w stanie, więc jak mi siostra oderwała... No normalnie prawie mała mi odpadła (nie wpadłyśmy na naciągnięcie skóry przy odrywaniu hahaha)...!!! Byłam piękna i gładka, pojechałam nad morze, dawaj na plażę, opalanie, wracam z plaży, a na bikini dwa ogromne czerwone pasy... I tak odechciało mi się woskowania haahah