|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
|
|
#4772 |
|
Rozeznanie
|
|
#4773 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No przynajmniej coś się dzieje
Bo tu ostatnio u nas w wątku głównie włosomaniactwo panuje
|
|
#4774 |
|
Rozeznanie
|
Za dużo się dzieje
![]() podczytuję :P A w kwestii włosów mogę się tylko wypowiedzieć tyle, że są
|
#4775 |
|
po drugiej stronie szafy
|
To i tak dobrze
Nie każdy ma ten luksus
|
|
#4776 |
|
Rozeznanie
|
Dodatkowo mogę dodać, ze jest ich dużo i są głupie, bo rosną w górę
Twoje ramiona – nie kruszące się ciasto Nie pachną miętową maścią Ja w twoich ramionach – nieistotny dysonans... Edytowane przez annonim Czas edycji: 2012-04-08 o 21:26 |
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie że znowu pisze ale mam kwas jak sam ch.uj i nie wiem jak to wszystko odkręcić.. ja pie.r.dole
Ogólnie chodzi o tego faceta co na uszach staje. Tego co tak biega za mną, skacze, jeździ, zaprasza, pisze, płaci, wozi, przyjeżdża, kinuje, kawuje i gwiazdki z nieba ściąga. Widzieliśmy się w piątek, był spacer, kawa i namięęęętne buziaczki w aucie. Ale mniejsza. Chyba widać na kilometr że jemu chodzi o coś więcej. Ale! ale! nie jesteśmy parą mimo że chodzimy za rączkę i się buziakujemy trochę. A że on od wtorku pracuje na rano, ja mam wolne to ustawiłam się z kolegą (!) i dobrą kumpelą na jeżdżenie na moto. Taka ot mała wycieczka, ja z panem M, ona z panem S i byłoby wszystko okej, gdyby nie fakt że jemu o tym nie powiedziałam (bo de facto po co? skoro nie jest ani moim facetem, ani.. nikim? czy ja wiem). Dowiedział się o tym i teraz zaczyna się cyrk. Byłam z nim umówiona na jutro. Pisaliśmy smsy, że mam wino w domu, że mam dużo słodyczy które muszę mu dać, że się umówimy, on mnie przygotuje teoretycznie do prawka kat. A (czyli pewnie pucowałabym mu motor, z racji tego że na nim jeżdżę, czy coś, mało istotne), że popijemy wina, że jego mama zaprasza mnie na sernik, albo możemy na piwo, wszystko jedno byle razem. Był podjarany jak dziecko na Boże Narodzenie. Do czasu aż nie przeczytał że we wtorek wybieram się z M na wycieczkę.... Nie dość że nie odpisywał mi godzinę na gg, jak już łaskawie to odpowiadał po 10 minutach (nigdy się tak nie zdażyło), do tego odwołał jutrzejsze spotkanie argumentując "jutro chciałbym trochę pojeździć, od wtorku mam tak robotę że nie polatam to jutro wykorzystam". Co z tego że ma być HALO dwa stopnie i deszcz? Ch.uj, on chce latać i odwołuje nasze piwkowanie. I od razu "dobranoc".. Nie no, nie rozliczam go kiedy chodzi spać, ale w święta o 22? ściema. Widzę że jest zły, że jest zazdrosny. Może jemu chodzi o coś więcej.. miałyście widzieć jego minę, kiedy siedzieliśmy kiedyś i popijając colę w Mc Donalds minęła nas niebieska yamaha.. ja tylko "jeee, paaaaacz" a on.. mina pt "wypie.r.dol się ch.uju na tym betonie" Ale kwas, nie wiem jak to odkręcić.. Napisać smsa? Albo nalegać na spotkanie jutro? Trochę mi chyba na nim zależy. I cholernie mi żal i głupio że tak wyszło. Bo chyba.. gdyby nic do mnie nie miał to wisiałoby mu to z kim jadę, gdzie jadę, kiedy..
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-04-08 o 23:00 |
|
|
|
#4779 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
"odrobina nieba" - nie pamiętam kiedy ostatnio tak się spłakałam przy filmie. Muszę sobie zarzucić coś głupawego na sen, nie wiem, "happy tree friends" albo co, bo nie wyrobię z tym co mi się na bank przyśni. PMS i wzruszacze to nie jest dobry zestaw.
No i aktualnie jest najlepsza na świecie - szklanka wody zamiast ![]() Cytat:
Co nie zmienia faktu, że wielkie fochy i sceny zazdrości w momencie, kiedy nie jesteście razem, są nie na miejscu. Chyba, że jesteście razem, a Ty o tym nie wiesz
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
No.. nie, nie jesteśmy. Całowaliśmy się dwa razy, chodzimy za rączkę.. ale nie znamy się jakoś długo, nie poznałam go dobrze. Nie traktowałam go jak chłopaka, tylko gościa z którym dobrze można spędzić czas.
Fochów ciąg dalszy. Napisałam mu smsa czy znajdzie jutro po latanu dla mnie czas, pewnie będzie zmarznięty i że ciepła kawa dobrze mu zrobi. Odpisał że "pogadamy jutro, jestem zmęczony". Śmiać się czy płakać?
|
#4781 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Podchodzić ostrożnie. Taka zaborczość na dzień dobry jest...niepokojąca. A strzelanie fochów u faceta jest niemęskie
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, jest zazdrosny bo może mu się wkręciło. Nie powiem, mnie też ale nie na tyle żeby zamykać się na znajomych których on zna! no jasne, jestem przyklejona do JEGO zadupka i tylko z nim mogę jeździć? Nie jesteśmy razem. Czekam na odpowiedź na smsa. Pewnie się nie doczekam. Czy jutro powinnam napisać? Poprosić znowu o spotkanie wieczorem jak sobie polata w śniegu? Czy olać.. mam mętlik w głowie i totalnie nie wiem co zrobić.
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-04-08 o 23:58 |
|
|
|
|
#4783 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydawało mi się, że jestem naprawdę fajną dziewczyną. Wiecie: pogadam, pogram, ugotuję, zaopiekuję się, jestem lojalna, nie mam żadnych łóżkowych zahamowań, nie fochuję się, nie wieszam na gościu. Niby super i pięknie, ale bez akceptacji kolesia takim, jaki jest, to wszystko na nic. Sama nie chciałabym idealnego faceta, który chce zrobić ze mnie kogoś, kim nie jestem Zjedzmnie, ja całowałabym się i chodziła za rączkę tylko z kimś, kogo uznałabym za swojego chopa. Nie zdziwiłabym się, gdyby było tak, jak Elve pisze: facet uznał, że jesteście parą. Teraz czuje się zdradzony, dlatego Cię unika. ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
![]() Wyciskacze łez są mi potrzebne. Ostatnio jeśli już płaczę, to tylko z bezsilności. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-04-09 o 00:24 |
||
|
|
|
#4784 |
|
Zadomowienie
|
![]() Fajnie było. Siedzieliśmy sobie ze znajomymi i w ogóle... super. Tylko tego jednego głąba nie było, mojego przyjaciela-nieprzyjaciela, kuźwa jego mać. I tęsknię. I nie jest to wcale dziwne, bo bym tęskniła za każdym ze swoich przyjaciół, ale teraz tęskniąc mam wyrzuty sumienia, bo skoro on pojechał, to też po to, żeby się ze mnie wyleczyć. I dobrze, niech się leczy. Ale czy nie mógłby JUŻ się wyleczyć i już wrócić? Źle mi bardzo. I wszystko do niczego, bo zawsze był, a go nie ma .
|
|
|
|
#4785 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Connff - dziura zawsze będzie, ale nauczysz się jej tak nie przeżywać...
|
|
#4786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4787 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na pewno chcesz z kimś takim się spotykać? On pewnie czuje się oszukany, zdradzony i zamknął się w sobie. Powinnaś do niego dotrzeć, tak jak to robisz pisząc smsy etc. i wyjaśnić sytuację. Tym bardziej, że chłopak pewnie myśli, że jesteście razem. Cytat:
Ja siedziałam sobie wczoraj w domu. Jedni znajomi odezwali się o 23, a co się wkurzyłam, bo mogli wcześniej odpisać na smsa wysłanego o 16 Inni jechali na działkę, a mi nie uśmiechało się siedzenie w ledwie ogrzewanym domku. Obejrzałam Grę o Tron i zaoszczędziłam trochę kasy na chlaniu
|
||
|
|
|
#4788 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ale fakt, trochę ma gość agresywną postawę. Mi się ostatnio bardzo ładnie kasa przyoszczędziła...i poszła na allegro
|
|
|
#4789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu.. chłopak zareagował trochę nieadekwatnie do sytuacji. Chyba ![]() Cytat:
Ale on tego nie powiedział wprost. Jego mina na to wskazywała do tego przez 5 minut nie umiałam do niego dotrzeć bo wściekły gapił się w stolik. Jak można myśleć że jest się razem po 3 (?) tygodniach spotykania? W sumie widzimy się co 2-3 dzień, zawsze z jego inicjatywy. Dzisiaj oile kopnie mnie ten zaszczyt to mu powiem jak krowie na rowie co myślę. Za oknem słoneczko, aż 3 stopnie to może faktycznie poszedł jeździć i o kawie mogę tylko sobie pomarzyć Elve, Tobie też dziękuję za odzew. Zobaczymy jak się to dalej potoczy, zapytałam o spotkanie wczoraj i mi nie odpisał. Dzisiaj rano napisał że tak jak mówiłam zimno. A o kawie nic. Dalej mam go cisnąć.. pewnie, włazić mu do dupy... :/
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-04-09 o 11:46 |
||
|
|
|
#4790 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Można, zwłaszcza jeśli włączona jest w to fizyczność.
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę sobie taka wypluta z piwkiem w dłoni, czytam Was i mi tak literki podskakują
Dziś ten mój panieński, niepotrzebnie wczoraj piłam
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Ze skrajności w skrajność. Poprzedni eks, mechanik, pamiętacie? Mogłam przed nim paradować z całym wianuszkiem facetów, gadać ze wszystkimi i się przytulać a on nawet nie reagował. Sam mnie wyciskał żebym jeździła z różnymi typkami. A ten chyba zazdrośnik trochę ...
![]() Cytat:
dobra, czas zdjąć koronę z głowy i napisać mu smsa
|
|
#4793 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Trochę?
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Zdaje się pisałaś, że w niedzielę będzie bardzo delikatnie, bo przecież w poniedziałek musisz być w formie...
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4795 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Czego żałujesz?
|
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem taka Już drugi raz dostałam po dupie, nauczka do końca życia że dwóch srok się za ogon nie ciągnie.OtTakaJa- udanej impreeeeeeeeeeezy
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
No już chwilę... tzn tak mi się kojarzy, że jakieś parę miesięcy, może rok wstecz moja mama coś wspominała, że o czymś zapomniał, ale tak może z miesiąc temu powiedziała, że jest coraz gorzej (ja z nimi nie mieszkam więc trudno mi było zauważyć). Ale np. jak mówi, że rozmawiał o czymś tam z moim bratem, a parę dni później przy powrocie do tematu mówi, że nie rozmawiał i żeby nie robić z niego debila (a brat potwierdza, że taka rozmowa była), albo zapomina jak robić proste rzeczy na komputerze, bo on nie wie przecież jak (a kiedyś wiedział), albo pyta się co robię jutro, odpowiadam, ale za parę godzin pyta znowu, no i różne takie... no to chyba coś musi być nie tak.
Mi się ostatnio śniło, że miałam romans z super mega przystojnym nauczycielem w sensie ja w szkole dla dorosłych jakiejś czy coś, a on jakiś młody koło 30stki. I taki romans - nie romans, bo po prostu całusy, ukradkowe spojrzenia, itp. Ale normalnie do tej pory mam jego widok przed oczami ![]() Fajnie jak się coś takiego przyśni czasami Jaaaaaaaaaaak się wczoraj świetnie bawiłam ![]() ![]()
|
|
#4798 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Sytuacja nienazwana nie będzie mniej bolała w razie katastrofy.
|
|
|
#4799 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A prospos allegro. Nie tak dawno temu wystawiałam nowiutki telefon - warty ok. 450 zł, ale chciałam wziąć za niego 400 zł. Nikt nie kupił. Teraz wystawiłam go od 1 zł i mimo, że aukcja kończy się dopiero za 7 dni ludzie zlicytowali już do 300 zł. Jak łatwo można zmanipulować kupujących. Jestem pewna, że tak się wkręcą w licytację, że telefon pójdzie za dużo więcej niż chciałam za niego na początku ![]() Cytat:
. Jednakże strzela fochy, jak pensjonarka. ![]() Cytat:
![]() Jestem dziś w jakimś podejrzanie dobrym humorze
|
||||
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Z nerwów
![]() Ojjjj, bo on sobie pójdzie na imprezę i... Dziękiiii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.

Fajnie jak się coś takiego przyśni czasami
. Jednakże strzela fochy, jak pensjonarka.