|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Gratulacje Karolinek
W sumie to może tak tyci trochę chcę zaręczyn no ![]() Już ta godzina, ja jeszcze nie śpię a jutro do pracy Dobrze, że na 13No i dzisiaj sobie ubzdurałam, że chcę się zapisać do szkoły tańca Jakiś hip hop, street dance Oczywiście już się napaliłam jak dziki kot, że będę mogła sobie na takie zajęcia pozwolić skoro teraz pracuję no ale przecież pracuję co drugi dzień i nie mogłabym być na wszystkich zajęciach Jest mi smutno i źle bo to jest takie moje marzenie... Od zawsze... Zresztą kiedyś tańczyłam i chciałabym to wznowić ale trochę bardziej na poważnie... a jak nie teraz to kiedy? Później będzie już za późno A ja nie mogęDupa dupa dupa ![]() Wyżaliłam się sama do siebie i idę spać Dobranoc Zuken |
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwile moje mile Panie, bo czekam na klientke
![]() Freziboskie kiecki mnie sie podoba tak szara, buciki bardzo zgrabne, ile Ci zlecialo kilosow od zlotu (bo bardzo widac ) a Fauder mega boskiCarmi ta do jedzenia to ja bym widziala tylko z kwiatami a ta do tanca, zespol chyba bedzie mial jakies swiatla etc. nie dawalabym nic moja Lolka dostała cieczki w sobote zakupilam jej gatki biedna taka jest chyba ja boli brzuch bo non stop spi malutka, na razie na spacery z pala nie musze chodzic to chyba jeszcze nie ten moment kiedy bede psy od niej musiala odganiacdostalam od tesciowej perfumy Kenzo Jungle no milo milo jaki zbieg okolicznosci, w sobote je wachalam (lubie ten zapach i pasuje do mnie - tak mi sie wydaje ) i chcialam sobie kupic a tu wczoraj tadam
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4653 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Zuken
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja zaraz wsiadam w pociąg i wracam do rzeczywistości ![]() Karolinek, piękny pierścień oby teraz Wam się wszytsko pięknie układało
|
|
|
|
#4655 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
karolinek gratuluję
pokazuj pierścień na paluszku bo inaczej pewnie się prezentuje niż na fotce z neta a tak to całkiem sympatyczny
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
karolinek gratuluję!!!
|
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że będzie Wam się już teraz świetnie układało ![]() i gratuluję
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinek gratulacjeee
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zaręczonej
![]() życzę wszystkim zazdrośnicom radości ze Zmartwychwstania, dużo miłości i wymarzonych zaręczyn ![]() mam pytanie: nie wiecie jakie kwiatki składają się na ten bukiet? wiem że są frezje, tulipany, są napewno kaczeńce? co dalej? http://wedding-pictures-04.onewed.co...s-poppies.jpeg |
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
karolinek - piękny pierścionek i relacja!
Cytat:
dziękuję ![]() nie wiem ile.... na razie się nie ważyłam
|
|
|
|
|
#4662 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w jasnej sali za Wami ustawiła dekorację z kwiatów no i kwiaty na stołach. Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jungle to moje ukochane perfumy Dobry! Pojadłam wczoraj, ale jeszcze mam ochotę na ciasta poza tym miałam tak zarąbisty wieczór wczoraj, że oczywiście musiałam go spartolić dołem zaręczynowym to tyle u mnie!
|
||||
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
OK, idę coś wszamać
i idziemy na spacer, a potem do babci P. miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
naj
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinek gratuluję
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Kawa tez lubię jungle naj udanego spaceru. Ubierz się ciepło
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj byłam rano u dziedków a popołudniu u TŻta było tak-->
a dziś on przyjedzie do mnie |
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
karolinek gratulaje !
![]() jestem tak objedzona, ze masakra....a dzis w nocy musze do wawy jechac na to szkolenie jutro
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
a my śmigamy do kościoła zaraz i potem na obiad do teściów... no i tyle w sumie na Święta
jutro już normalny dzień
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinek gratuluję ci bardzo bardzo
My dopiero wstalismy i robimy śniadanie suchego dyngusa
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Karoline3ek gratuluje!
sanrioo napisz PW do Rain, ona napewno Ci powie co to za kwiatki a byc moze nie bedzie nadrabiac watku. Ja tam napewno jeszcze widze peonie/piwonie, ale nie wiem co to sa te malutkie, fioletowe na pierwszym planie. TZ spi, ja sie lenie, jutro juz do pracy trzeba wracac a tak mi sie nie chce
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Karoline3ek, gratuluję!!! Najeczko ![]() Znowu wojna z mamą. Ja już nie wiem, ale że jeszcze przez te wszystkie lata się nie nauczyłam, że powinnam trzymać mordę w kubeł i się nie odzywać, bo to nic nie da, to aż się dziwię. A mieliśmy dzisiaj z TŻem pojechać gdzieś w świat tak dla relaksu, no to wyszło, że organizujemy obiad rodzinny. A ja jestem dzisiaj taka prorodzinna, że bym ich wszystkich wyprosiła zanim by weszli... Wczoraj śniadanie było rodzinne, dla mnie wystarczy. A TŻ wyjeżdża dzisiaj o 21 i prawdopodobnie nie będzie go przez 2 tygodnie... Już mi się odechciewa. ALE plus: dzisiaj nam mija 2 miesiące i nie palę już od 11 dni
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2012-04-09 o 13:05 |
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Simply zapomniałam o rain no przecież
dziękuję, że mi przypomniałaś ![]() a ja się pochwalę, żę wczoraj zrobiliśmy projekt naszego mieszkania w autocadzie i wiemy już jakie będą meble i w programie wygląda bardzo przytulnie
|
|
|
|
#4673 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() my wróciliśmy z zakupów i teraz zamierzam nic nie robić do wieczora a jutro też praca i też mi się nie chce do niej iść dlaczego święta są takie krótkie ![]() Cytat:
![]() przerażają mnie takie rodzinne spotkania, zupełnie się od tego "odzwyczaiłam" przez życie z dala od kraju ![]() Cytat:
![]() ale piękna pogoda nic tylko się zakopać pod kocem z kubkiem gorącej herbaty
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Karolinek, wow, jestem w ciężkim szoku - naprawdę Takie spięcia, zrywanie, a tu nagle bach, przyklęk! Gratuluję! A pierścionek piękny Justi, ale fajnie z tym rzucaniem palenia Trzymam kciuki, żeby to była wielka wielokrotność 11 Sanrioo masz możliwość przesłania screenów? ![]() Ja dzisiaj idę z TŻ do kościoła, potem do niego na ciastka. I generalnie opadają poświąteczne emocje (na szczęście), bo napięcie w domu było tak wielkie, iż można było siekierę czasem zawiesić w powietrzu Przez co wczoraj TŻ wjechałam na sumienie
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję
![]() Szczerze,to też się zatrzymałam ze swoją wiedzą na Waszym rozstaniu nie nadążam ![]() Cytat:
![]() To nie piwonie, to jaskry a te małe niebieskie to hortensja ...poza tym wierzcie albo nie, ale ja zawsze nadrabiam ![]() Jak mogłaś o mnie zapomnieć ![]() PW z odpowiedzią poszło ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Wczoraj niechcący prawie wkręciłam Teścia, że spodziewam się dziecka Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2012-04-09 o 14:29 |
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
wszyscy się kłócą w święta bo nagle trzeba spędzić tydzień z ludźmi, którzy zwykle są zamknięci w pracy
jak do mnie przyjechał brat to rodzice kłócili się między sobą zamiast nim nacieszyć. Ogólnie bratowa odchudza się w ciąży bo się boi o sylwetkę i schudła już 2 kg
|
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nie mam problemu z rodzinnymi spotkaniami, bardzo lubię i cieszy mnie, jak możemy spędzać ze sobą czas, ale ostatnio jestem uprzedzona do mojej rodziny, choć zdaję sobie sprawę z tego, że większość tego nastawienia zrodziła się w mojej głowie. No ale cóż...
Grape, a W. po spotkaniu z moją mamą bardzo dobrze naprawdę byłam pod wrażeniem jego zachowania, podobało mi się, bo zachowywał się bardzo kulturalnie, ale nie drętwo, coś pożartował, zagadał, no ogólnie super i mama też go odebrała na plus.Med ![]() Ilsa, o masakra z tą bratową... TŻ właśnie przejechał koło mojego domu, ale mu zazdroszczę miałam dzisiaj jeździć :/ w ogóle wkurzam się, że taka piękna pogoda, a ja muszę w domu siedzieć, choć mam wolne.Oho, rodzina się zjechała...
|
|
#4679 |
|
Zadomowienie
|
A te fioletowe to nie są czasem storczyki?
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze to dzień dobry
![]() Po drugie masz na myśli to co jest obok tego dużego żółtego jaskra? To jest hortensja bukietowa. ---> http://www.plantsphotos.net/zdjecia/...rophylla-1.jpg |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

Dobrze, że na 13
Jakiś hip hop, street dance
Jest mi smutno i źle bo to jest takie moje marzenie... Od zawsze... Zresztą kiedyś tańczyłam i chciałabym to wznowić ale trochę bardziej na poważnie... a jak nie teraz to kiedy? Później będzie już za późno

) a Fauder mega boski
01.08.2013
15.08.2014

Zaręczyny 11.10.2013 

Takie spięcia, zrywanie, a tu nagle bach, przyklęk!
nie nadążam