|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Tak o nauce piszecie a ja muszę w końcu wziąć się za nauke prezentacji na ustny polski a taak mi sie nieee chceeee. Ciągle to przekładam i przekładam, ale muszę w końcu się ogarnąć i zacząć wkuwać
teraz nie potrzebna mi motywacja do pielęgnacji ale do nauki ghana o rany ćwiczenia podczas świąt, ja bym nie dala rady bo czuję sie teraz jak jakaś kula i jedynie na co mogłabym sobie pozwolić z ćwiczeń to turlanie się od jednej ściany do drugiej
|
#1952 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Z podręcznika to (chociaż u mnie) jednym uchem wleci, drugim wyleci. ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Ja zawsze podziwiam ludzi, którzy tak na pamięć się potrafią nauczyć, ja bym 10 razy opowiadała prezentację i pewnie za każdym razem inaczej.
|
|
#1953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubię bardzo tego języka, samo słuchanie mnie męczy ![]() a Ty rpacuejsz w jakimś biurze/urzedzie jeśli mozna wiedziec? ![]() Cytat:
po czym przygotuj sobie zestaw kilkudziwesiecu pytan, jakie wydaja Ci sie odpowiednie do zadania przez komisje, jakies odpowiedzi itp i tez sie naucz na nie odpowiedzi ja tak robilam - nie mieli mnie szansy zagiac, ale w sumie miałam przyjemny temat ![]() bardziej bałam się angielskiego ustnego i to uwaga pdostawy toż to była czarna rozpacz, a rozszerzenie juz był luzik arbuzik
|
||
|
|
|
#1954 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
muszę zapewnić sobie taką asekuracje dla swojej psychiki (tak wiem dziwna jestem ![]()
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ja jakos też miałam 11 lub 10 maja swoja prezentacje
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-04-09 o 15:49 |
|
|
|
|
#1956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobra ide sobie pobiegać trochę na bieżni bo aż mi głupio przy was jak tak ćwiczycie
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się właśnie przebrałam z dresu w stroj na wyjscie, ide z TŻ na dłuuuugi spacer
|
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
|
|
|
|
|
#1959 | |
|
zawsze mam racje
|
W urzędzie nie, ale baaardzo regularnie w nich bywam (stety lub niestety
) A w tym tygodniu poniedziałek odpadł, a do tego potem tydzień mnie nie będzie od 16, a chcę żeby pewne sprawy się w tym czasie toczyły, więc muszę potworzyć wszystko i poskładać, więc trochę musiałam przemyśleć co i jak, żeby jutro działać od samego rana.Złożyłam w końcu zamówienie z zsk (ponad miesiąc się zbierałam, bo zawsze czegoś nie ma, ale teraz już mam ostatnie krople hydrolatów, więc nie było zmiłuj) Oby tylko szybciutko wysłali I hialuron tak samo na dnie i glinki żółtej nie mam, olejki pokończone albo na dnie. Czekałam, aż się wszystko pokończy, żeby nie robić u siebie sklepu.I zrobiłam zamowienie też na morzeurody, do tego to się chyba od grudnia zabierałam, bo nie wiem jak wam, ale w rossmanie umiem kupić mało, w sklepie internetowym już nie. ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
A po 2 chyba ta ustna prezentacja nie liczy się nigdzie, chociaż tak było w moim roczniku, a teraz mniej jest maturzystów chyba niż te 4 lata temu, więc tym bardziej się to liczyć nie powinno w przyjęciu na studia.
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
hejjjjj, jak wam swieta mijaja, ja chora
mało jem bo odrazu mnie muli, bez sensu
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie święta leniwie
|
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj dostaliśmy z tŻ zaproszenie na komunię na 13.05. w co ja się ubiorę
|
|
#1963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie jest banalny![]() Cytat:
![]() Ja mam w tym tygodniu ostatni tydzień odwyku Ale w tym tygodniu skorzystam z faktu drogerii aster blisko i kupię podkład bo mam już koncówę
|
|
#1964 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
Troche mnie nie bylo, ale nie mialam po prostu czasu. Nadrobilam wszystko i postaram sie udzielac czesciej ![]() Juz wrocilam z tz do siebie po swietach, bo jutro rano na praktyki ide. Najadlam sie tak, ze zaraz uszami bedzie mi wychodzic Dbam o siebie regularnie - bylam 2 razy na kwasie migdalowym i luszcze sie bardzo.Za jakies 10 dni ide znowu. I wlosy musze obciac i wyrownac kolor, bo ostatnio jakos dziwnie wygladaja mimo olejowania i masek. Suche na koncach sie zrobily, wiec nie ma co sie meczyc. Zetne do ramion - w takich czuje sie najlepiej. Dzisiaj chcialam sobie u rodzicow zrobic maseczke z ziaji, otwieram saszetke a tam pusto. Nic w srodku nie bylo Teraz bede zawsze "macac" te saszetki w sklepie![]() I spoznione, ale szczere zyczenia dla dziewczyn ktore mialy urodziny |
|
|
|
#1966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja nigdy nie umiałam się uczyć na pamięć, tylko na zrozumienie. ![]() Cytat:
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
dziś:
- oczyszczanie dokładne z pianką Pharmaceris x2, - krem Noni care, - podkład mineralny (dla odmiany ), tusz, kreska,- peeling kawowy z żelem pod prysznic Isana, - peeling do twarzy Eveline, - maseczka Noni care, - serum Lemon z BU na twarz, - serum na biust Eveline, - balsam do ciała Alterra - krem do rąk Alterra |
|
|
|
#1968 |
|
Wtajemniczenie
|
dawno nie pisałam swojego spamowania
![]() - z ćwiczeń to bieganie i brzuszki (ale chyba zamiast brzuszków zacznę ćwiczyć abs...) - miodowy krem do twarzy na dzień - demakijaż żelowym olejkiem - regulacja brwi - serum z wit. C na noc do twarzy - balsamowanie ciała jakimś badziewnym balsamem z brokatem z avonu (muszę go w końcu zużyć )- kremowanie rąk
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja dzisiejszy dzień spędziłam z Tż i rodzinką na odpoczywaniu Cieszę się z faktu że potrafiłam się opanować i nie objadałam się Także waga po świętach pozostała na pewno nie naruszona :PNie kręciłam jednak hula hopem, od jutra powrót chyba że dostanę @... jutro też 18nastka, na którą nie wiem w co się ubrać ;/ Każdy pyta mnie co mi się stało na rękach i czole... o ile na rękach i nodze pomalutku lepiej to wygląda tak czoło porażka. Jak to wujek stwierdził "liszaj asfaltowy" bo wygląda to tak jak bym się obtarła... Chorym życzę zdrówka ![]() zielone oko my z tż też dostaliśmy zaproszenie na komunię, nie wypada nam nie iść ale totalnie nie mam ochoty bo to jest baaaaardzo sztywna rodzinka, u której trzeba ostro się zastanowić co można powiedzieć ;/
|
|
#1970 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
moje spa:
- dłuuga, odprężajaca kąpiel - masaż syrenką - peeling twarzy truskawkowy - regulacja brwi - krem na rzęsy - oliwka na ciało - serum na pupę i biust - maska na włosy - krem na twarz - odżywka na paznokcie |
|
|
|
#1971 |
|
zawsze mam racje
|
czego używasz do pupy i biustu?
![]() Ja zrobiłam sobię maseczkę h&m z oczarem i glinką, a teraz podstawa (której dużo ostatnio i dużo czasu zajmuje) - masaż rękawicą pod prysznicem, serum x3, żel z yr, balsam do ciała, krem do stóp, krem pod oczy, hialuron+olejek, krem do twarzy. Zanim to wszystko powklepuje to minie
|
#1972 |
|
Raczkowanie
|
Hej piękne
u mnie święta trwają nadal choć z małą przerwą bo byliśmy nad morzem z TZ i jego bratem i oni wynosili tzw. śmieć z morza po sztormie a ja szukałam bursztynów... Ja jutro znów ide do pracy a tak mis ie nie chce... Miłej nocki
|
#1973 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
i do pupy z eveline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-push-up.html
|
|
|
|
|
#1974 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc, wreszcie do Was dotarlam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Swoja droga, szkoda ze u nas tusze nie sa pakowane w blistry (no, w pepco sa ale to wyjatek, podejrzewam ze sa sprowadzane, nie typowo wypuszczane na polski rynek), tak samo szminki i blyszczyki. Przeciez po cos do cholery jasnej te testery sa. Cytat:
Buahhot - tak, tam sie spotyka niezle osobowosci, nawiazujac do Twojego pytania o idiotow ) i nic ja nie zamula, zreszta nie moze, musi miec czynny w 100% umysl Cytat:
) i wyjechala.Moja kuzynka byla (i zreszta nadal jest bo zostala juz na stale i nie chce wracac) w stanach i bardzo sobie au pair chwalila Wiec trzymam kciuki ![]() Ja sobie swoje przedwczoraj przyciemnilam o 1 ton i moj zauwazy - bo Mu juz napisalam A zakupy takie (nie bijcie, wiem ze to sie powinno leczyc ale co ja poradze ze te rzeczy mnie wolaja zebym je zabrala do domu )Kosmetycznie: baze pod cienie i zalotke z mary kay szampon i odzywke z timotei regeneracyjna odzywke z cece z keratyna i wyciagiem z czeresni maske bingo kaszmir i kolagen lakier taft volume 400 ml peeling morelowy soraya mydlo allerco serum kolagenowe do mycia twarzy bingo krem nutriextra vichy plyn do demakijazu oczu awokado bielenda gliceryne w aptece odzywke auchan dodajaca objetosci olejek do twarzy do skory odwodnionej z clarinsa fix do utrwalenia makijazu z clarinsa (chcialam z maca ale ze nie mam pod reka) dostalam przy zakupach sliczna kosmetyczke z 5 mini produktami z clarinsa (naprawde urocza zestaw startowy clinique 3 kroki mini zestaw podrozny (zel, balsam i peeling o zapachu mango i papaja, po 50 ml) watson, dostepny w marionnaud (pachnie przecudownie odzywka do wlosow kreconych frederic fekkai krem do stylizacji lokow frederic fekkai baze pod tusz lancome kredke jumbo milk nyx lakier do frencha flormar odzywke do rzes eveline Hmm chyba o niczym nie zapomnialam. Mam od dzis detoks poczatkowo miesiac a potem sie zobaczy, docelowo chcialabym przynajmniej 3 miesiace Ciuchowo: sukienka trapezowa z H&M zielone dzinsowe rurki z zary czerwone dzinsowe rurki z zary kobaltowe rurki z cienszego materialu z reserved jasnokoralowa/lososiowa koszula z reserved zwykla biala bokserka z reserved balerinki z diversa Plus czekam na sprowadzenie mojego rozmiaru butow z aldo - czarna matowa skora, na slupku, z platforma, takie klasyczne na wiecej niz jeden sezon, potrzebuje takich szpilek, mam nadzieje ze beda ![]() Zzaje sie tez na torebke z e-torebka i chyba sobie nie odmowie ![]() Cytat:
On ma za to takie fascynujace zycie? Cytat:
I tez moze zastanow nad soba dlaczego nie masz znajomych, i chyba caly Twoj swiat to TZ i wyczekiwanie czy przyjdzie czy nie. Cytat:
Moze sprobuj Biostyminy na wzmocnienie? Ja swego czasu tez tak chorowalam, zrobilam sobie 2 kuracje po 10 ampulek i jest faktycznie o wiele lepiej. Jest bez recepty ![]() Loluska - mam nadzieje ze po kuracji bedziesz miala piekna gladka skore A co do brata to moj mi regularnie mowi ze jestem gruba ![]() Caate - a ja Cie wole z grzywka na bok ![]() Kobieto - super te kosmetyki, mnie tez bardziej kreci pielegnacja, az mi smaka naroblas a nie mogeeeeeee
|
|||||||
|
|
|
#1975 |
|
CABIN CREW
|
dzien dobry
ja po dwóch dniach odpuszczenia sobie diety czuję się jak mała kulka... ale dziś znowu powrót do dietowania i ćwiczenia ze spamowania na podstawach leciałam , w domu rodzinnym mam dużo mniej kosmetyków a zwozić mi się nie chciało wszystkich więc i spamowania nie było za bardzo... dziś po południu do stolicy wracam... ale zaraz jeszcze do miasta spadam, podobno zamykają jedną drogerię u mnie w mieście i wszystko jest -50% ( koleżanka kupiła eyeliner gosha za 15 zł i drugi dotała gratis!) więc muszę zobaczyć co jeszcze tam zostało ciekawego...
|
|
#1976 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Marta wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
To podniosłaś mnie na duchu, że nie tylko ja spotykam się z takimi przypadkami póki co miałam tylko jeden taki, mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej ![]() ![]() a zakupy świetne!!
|
|
|
|
|
#1977 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Bardzo dziękuję za pamięć
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-04-10 o 09:32 |
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Marta wszystkiego dobrego
Wstawiłam pranie, pozmywałam naczynia i już mniejszy bałagan w domu
|
#1979 |
|
CABIN CREW
|
marta wszystkiego najnajnajlepszego Kochana
![]() ![]()
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Marta85, wszystkiego najlepszego obejrzę sobie teraz gossip girl, ogarnę trochę mieszkanie i muszę wracać do nauki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

teraz nie potrzebna mi motywacja do pielęgnacji ale do nauki 

I hialuron tak samo na dnie i glinki żółtej nie mam, olejki pokończone albo na dnie. Czekałam, aż się wszystko pokończy, żeby nie robić u siebie sklepu.
mało jem bo odrazu mnie muli, bez sensu
Teraz bede zawsze "macac" te saszetki w sklepie

no naprawde przestaje wierzyc w ludzi jak slysze takie farmazony tego glupiego spoleczenstwa. Yyy...przychodze codziennie rano do pracy i... "odlewam tusze"??? jak jej powiedzialam, ze niedawno je wylozylam (dalam jej wyraznie znac, ze wlasnie mnie podk☠☠☠ila) to ona na to: "dziekuje" i poszla. Bezczelna byla.