|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Dzień dobry
Tallu obyś znalazła w święta czas na wypoczynek ![]() angel dziękuje ![]() caate tobie również po wczorajszych dwóch myciach, kolor jest juz praktycznie równomierny, do słońca może bardziej rudo od głowy ale to już mi nie przeszkadza, bo początkowy oranż... Ciekawa jestem tylko czy Tż zauważy i co powie Kitka o ile dobrze pamiętam to ostatnio farbowałaś Palette i to też było dosyć ciemno, tak? Jeśli tamten kolor był zbliżony do Twojego naturalnego to chyba bym na niego postawiła Bo był i tak bardzo ciemny No chyba że źle pamiętam ghana Ja cetaphilu używam od jakiś 3 tygodni i jestem nim zachwycona ![]() Mam pytanie, macie sprawdzone sposoby na takie mega loczki? Chodzi mi tutaj o wałki itp. Bo we wtorek szykuje mi się imprezka i chciałabym taką burzę drobnych loczków...
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do loczków może: http://www.youtube.com/watch?v=AXqZy3l6jAg |
|
|
|
|
#1833 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Bardzo się cieszę że lot Ci się podobał Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1834 | |||
|
zawsze mam racje
|
hey
chyba milion lat, bo odkąd piszę (a długo już tu jestem), to nie pamiętam, żebyś pisała ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
Jedynie oglądam parę moich seriali. Jak mam do wyboru neta albo tv(bo doba za krótka ) to wolę neta.A na tvn to już w ogóle mam uczulenie, jedynie top model tam oglądałam. ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- tuli_tuli, loluska, karolcia, Ccarolonina, kitka, Tallulah, ParoleParole, ghana, Kitka, catte: dziękuje wam za życzenia Wczoraj byłam na kręglach (ale od tak nie, że urodzinowo) i udało mi się pobić mój rekord, chociaż do rekordów toru jeszcze trochę. Ale nigdy nie umiem się cieszyć z gry tylko ciągle patrzę na tablicę z wynikami i przeliczam, a jakbym tak przegrała parę rund z rzędu to bym 2 lata nie poszła grać. Nie ma to jak nie umiem przegrywać ![]() A potem podrinkowałam i znowu się nie wyspałam (w jedną noc zasiedziałam się przed laptopem planując podbicie wszechświata , potem noc serialowa, dzisiaj drinkowanie i tak oto witam jako zombie )
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
oleje używam
tzn miałam miesięczną przerwe ale ostatnio znowu minimum raz w tygodniu olej na całą noc A odżywki tez uzywam.. I dlatego nie czaje tego..Może powinnam poszukać jakiś bez alkoholu w składzie
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
zazdroszczę tych wizyt w DM ![]() i spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego snowhitee lacrimachristi oddałam głos na Ciebie ![]() karolcia198506 świetna mgiełka i nietoperz ja mam całkowity odwyk od zakupów ubraniowych
|
|
|
|
|
#1837 |
|
CABIN CREW
|
loluska tak robiłam palette średni brąz... i teraz też go kupiłam
myślałam o ciemnym brązie ale bojęsię odrostów.....ale twoje włosy są mega, takie zdrowe i nawilżone..... a co do loczków- niestety nie wiem, ja tylko czasami lokówką sobie robię..... w ogóle muszę się pochwalić- od mniej więcej miesiąca jestem na diecie, może nie do końca można nazwać to 100% dietą ale staram się zdrowiej jeść, eliminować smażone potrawy, pieczywo (jeżeli już to tylko razowe, pełnoziarniste), jeść dużo warzyw, pić dużo wody , unikać śmieciowego jedzenia, fast foodów ( z grzechów to tylko czasami piwko i chipsy wpadną ); dodatkowo- staram się ruszać i... chyba są efekty- sporo osób powiedziało mi że schudłam
|
|
#1838 | ||
|
Zakorzenienie
|
witamy
mnie za to nie było wieki na AG ![]() angelinmyheart dziękuję fajnie, że lot się udał, ja mam problemy z uszami przy starcie i lądowaniu ![]() Talullah Cytat:
a jak wyschną to spanie w warkoczu ![]() możesz też dać trochę pianki do ugniatania. Cytat:
wczoraj spędziłam wieczór u przyjaciółki, przy winie i rozmowach, a dziś rano mam mega podkrążone oczy, nie wiem co mi sie ostatnio dzieje |
||
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pooglądałam sobie z ciekawości, jak wygląda plan studiów na biotechnologii w innych miastach i jestem w szoku, bo wszędzie mają mnóstwo biologii, a ja mam prawie samą chemię i ogólnie mam bardziej inżynierskie te studia, dużo siedzenia w laboratorium, przedmiotów "obliczeniowych", itp. na szczęście wolę chemię, więc mi to nie przeszkadza
|
|
|
|
|
#1840 |
|
zawsze mam racje
|
Wybaczcie jakość, ale wciąż nie udało mi się aparatu kupić
![]() 1)krem do mycia twarzy alverde podkład alverde (super skład, bardziej jak kremu niż podkładu) 2)płyn do kąpieli i żele pod prysznic, szczególnie lubię ten ostatni po prawej, czyli lawendowy (nie tylko pachnie lawendą jak większość takich produktów, tylko naprawdę ją ma) 3)maseczki-moja ukochana z balei i maseczki mj (była promocja 3 w cenie 2, mogłam w sumie wziąć więcej) 4)perełki do kąpieli- potem mnie oświeciło, że one chyba są u nas dostępne
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-04-06 o 13:19 |
|
|
|
#1841 |
|
zawsze mam racje
|
1) odżywki - te z alverde tuninguje i nakładam na dłuzej jako maski, za dobry skład by zmyć po minucie
2)masło do ciała mango szampon balea bez sodium laureth sulfate i z gliceryną, ciekawe jak zadziała ![]() balsam 10% mocznika, użyłam 2 razy i jestem póki co zadowolona 3)kolorówka- błyszczyk nyc i rzeczy z limitowanki essence fruity- wiśniowa pomadka, róż w musie, lakiery i top coat pachnący gumą balonową
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-04-06 o 13:24 |
|
|
|
#1842 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
a gdybyś coś chciała z dm służę pomocą ![]() Tylko niestety najbliższa wizyta nie za szybko będzie.
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta limitka z essence będzie w pl? |
|
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jeżeli nie to chętnie się zapiszę na kilka rzeczy ![]() poza tym świetne zakupy
|
|
|
|
|
#1845 |
|
zawsze mam racje
|
jak ja zużywam wszystkie kosmetyki tak szybko jakbym je jadła to cóż
Co do limitki- sama już nie wiem, zapowiadali że będzie, pojawiła się w w gazetce natury (ale już tak było, że coś było w gazetce a w drogerii tego nie było) soph: a Ty masz chyba blisko do granicy dm to nawet w czeskim cieszynie powinien być.Póki co tylko balsamu z mocznikiem używam, reszta musi poczekać, bo mam końcówki innych kosmetyków do zużycia. No i tą kokosową odżywkę balea już znam, parę opakowań zużyłam, nie jest jakaś hiper bogata w składniki, ale na takie 2 minuty przy porannym prysznicu idealna
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-04-06 o 14:15 |
|
|
|
#1846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja nie umiem odmówić sobie niezdrowych rzeczyBędzie w kwietniu w naturach Kobieto świetne zakupy
|
|||
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem w temacie, jak to jest z tymi limitkami w pl, nawet nie wiem, czy teraz jakaś jest. masz może róż w musie z BB i możesz go porównać z tym z tej limitki?
|
|
|
|
|
#1848 |
|
CABIN CREW
|
karolcia ja jak zobaczyłam moje otłuszczone ciało w lustrze i pomyślałam że przyjdzie mi wyjśc na plaże w takim stanie powiedziałam sobie "dośc"
![]() siedzę już z farbą na włosach ![]() w ogóle byłam dziś w aster obejrzeć tę szafę essence... niestety nie ma wszystkich kolorów lakierów ale... była limitka crystallized niestety - było wszystko oprócz rozświetlaczy.... kupiłam tylko lakier c&g fateful desire....
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie zrobiłam sobie peeling Eveline do twarzy, taki z saszetki, bardzo fajny jesy |
|
|
|
|
#1851 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
kitka: ja być może będę miała ten rozświetlacz z crystalized do oddania, bo chyba w takich złocistych rozświetlaczach mi lepiej niż w tym. Użyty był raz, jak coś ew napiszę na pw. http://demotywatory.pl/3758036/To-co...ada-na-talerzu
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-04-06 o 15:22 |
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
hej SPAmowiczki, ja spamuje od kilku godzin mieszkanie
wieczorem wezme sie za siebie
|
#1853 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ale tak specjalnie jechać autem to też w sumie nie interes to już taniej na all kupić.---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- dziękuje
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po same kosmetyki nie ma sensu jechać ![]() na razie trochę poSPAmowałam: - depilacja wąsika u kosmetyczki, - manicure, pomarańczowy lakier Miss Selene (GR), - krem do rąk Alterra - krem pod oczy Alterra x2. - krem na twarz Noni Care x2, - peeling Eveline na twarz, - serum Eveline na biust, - makijaż: podkład Dr Hauschka translucent, tusz MIYO, na dolną linię wodną jasnobrązowy cień Meow, delikatnie róż Meow. |
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
jejku jak mi się nic nie chce xD zjadłam rybę, pije wode i robie drugi wsad babek do piekarnika
pozniej ejszcze muffinki i gotowe
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-04-06 o 16:24 |
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla tŻ
![]() Operować się nie mam zamiaru ![]() Kobieto wszystkiego dobrego
|
#1857 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() kobieto, trochę się spóźniłam ale życzę Ci spełnienia marzeń i dużo miłości
|
#1858 | ||||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
tak, to moja naturalna teczowka (np tutaj http://lightblondhair.blogspot.com/2...shine-dry.html) z tym, ze niektore cienie ladnie podbijaja kolor oka- bez makijazu nie jest juz tak wyrazny ![]() ciekawa jestem efektow Twojego farbowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
wsyztsko mi wyszło, chociaz sprobowałam babeczke i jak dla mnie za słodkie xD no ale rpzeciez ciasta musza takie byc
teraz zrobiłam abs i moge powoli brac sie za siebie
|
|
|
|
#1860 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
W ogole musze Wam powiedziec, ze c☠uj jasny mnie strzela, jak widze ze dziewczyna otwiera tusz, patrze na nia, ona widzi ze ja obserwuje, bierze do reki kolejny, po czym podchodze do niej, pokazuje ze sa testery (pokazuje palcem konkretna butelke tuszu, mowiac juz odpowiednim tonem) to ona do mnie z tekstem: "musze sprawdzic czy sa pelne"
no naprawde przestaje wierzyc w ludzi jak slysze takie farmazony tego glupiego spoleczenstwa. Yyy...przychodze codziennie rano do pracy i... "odlewam tusze"??? jak jej powiedzialam, ze niedawno je wylozylam (dalam jej wyraznie znac, ze wlasnie mnie podk☠☠☠ila) to ona na to: "dziekuje" i poszla. Bezczelna byla.Spotykacie sie na codzien z takimi idiotami? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

obyś znalazła w święta czas na wypoczynek 
Ciekawa jestem tylko czy Tż zauważy i co powie
No chyba że źle pamiętam

Mam nadzieje ze w Swieta poczytam cos wiecej 
tzn miałam miesięczną przerwe ale ostatnio znowu minimum raz w tygodniu olej na całą noc

no naprawde przestaje wierzyc w ludzi jak slysze takie farmazony tego glupiego spoleczenstwa. Yyy...przychodze codziennie rano do pracy i... "odlewam tusze"??? jak jej powiedzialam, ze niedawno je wylozylam (dalam jej wyraznie znac, ze wlasnie mnie podk☠☠☠ila) to ona na to: "dziekuje" i poszla. Bezczelna byla.