Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 22 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-09, 15:39   #3571
francuzeczka9
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 22

Witam Świątecznie Dzis po raz ostatni czytam Was jako bezczynna obserwatorka-jutro zaczynają się moje zmagania dukanowe Jestem tym bardzo podekscytowana i ciesze sie (choc potem bede zalowac tego co teraz tu pisze pewnie...;p ). Kiedyś trzeba sie wziąć w garsc ! Mam wyliczone 4 dni uderzeniówki, już mam plan na jutrzejsze jedzonko: rano placuszki otrebowe i serek wiejski, na obiad ugotuje pulpeciki drobiowe dukanowe, a w miedzyczasie jakas chuda szyneczka z ogorem konserwowym, kefirek i jedziemy Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Stary 2012-04-09, 16:35   #3572
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez francuzeczka9 Pokaż wiadomość
Witam Świątecznie Dzis po raz ostatni czytam Was jako bezczynna obserwatorka-jutro zaczynają się moje zmagania dukanowe Jestem tym bardzo podekscytowana i ciesze sie (choc potem bede zalowac tego co teraz tu pisze pewnie...;p ). Kiedyś trzeba sie wziąć w garsc ! Mam wyliczone 4 dni uderzeniówki, już mam plan na jutrzejsze jedzonko: rano placuszki otrebowe i serek wiejski, na obiad ugotuje pulpeciki drobiowe dukanowe, a w miedzyczasie jakas chuda szyneczka z ogorem konserwowym, kefirek i jedziemy Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Witaj a nie zapomniałaś o kolacji czasem ? Życzę udanych spadków i wytrwałości

Kochane , jestem tak obżarta że nie mogę się ruszać, był cyc na parze w ziołach i do tego wieeeelka ilość kapusty kiszonej z kminkiem... przeholowałam i teraz cierpie...czuję że do końca dnia już nic nie zmieszczę...eh głupia ja.Postanowiłam że będę dokonywała ważenia w czwartki i poniedziałki, bo i tak wiem że raz na tydzień nie wytrzymam... A mierzyła się raz na tydzień...hm, zobaczymy czy się uda.

Edytowane przez Milennka03
Czas edycji: 2012-04-09 o 16:38
Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 18:15   #3573
natusia167
Rozeznanie

GG do natusia167

Milenka trzymam kciuki zeby spadki byly zadowalajace

Dbam o wlosy:

Nie prostuje 15.07.2011
Olej kokosowy 25.07.2011
natusia167 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 18:38   #3574
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natusia167 Pokaż wiadomość
Milenka trzymam kciuki zeby spadki byly zadowalajace

dzięki Nie mogę doczekać sie upragnionej 5 z przodu
Stary 2012-04-09, 19:35   #3575
ania230
Zakorzenienie

Cześć madgalenko
Wpadłam sprawdzić jak sobie radzisz i widzę że dalej jesteś na Dukanie
Kobietko Ty to masz wielką siłę w sobie. Na zdjęciu wyglądasz rewelacyjnie
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z którymi byłam na Dukanie blisko

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 19:51   #3576
olunek
Zadomowienie

GG do olunek

Hej.
ja dzis tez ani razu nie zgrzeszyłam nawet o otrebach pamietałam no normalnie jestem mega dumna z siebie
Tylko martwie sie bardzo o mame moja, bardzo puchna jej nogi nie wiem od czego. zaczeło sie jakos w styczniu no i mam wrazenia ze i twarz ma opuchnieta.a ona sie uparła , że do lekarza nie pojdzie i juz no po prostu wsciekła jestem bo nie da sie jej przetłumaczyc, ciagle odwleka lekarza. boje sie o nia bo pół roku temu pochowałam tate i ona teraz sama mieszka a ja 30 km od niej , brat tez, siostra za granica a ona olewa swoje zdrowie nawet swojej cukrzycy nie leczy bo dobrze sie czuje jak mówi.chyba kiedys po prostu przyjade i powiem ze idziemy do lekarza- postawie ja przed faktem dokonanym.... przepraszam ale musiałam sie wygadać...

Milennka ładny spadek ciekawe jak u mnie bedzie za 2 dni własnie bede miała 2 tyg na dukanie. gratuluje i zycze kolejnych

francuzeczko witam trzymam kciuki i powodzenia

DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK....
paula darcy

dukan
68......67.....65..... .63....61.....58.....57:l ove:.....55
olunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 20:22   #3577
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Cześć madgalenko
Wpadłam sprawdzić jak sobie radzisz i widzę że dalej jesteś na Dukanie
Kobietko Ty to masz wielką siłę w sobie. Na zdjęciu wyglądasz rewelacyjnie
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z którymi byłam na Dukanie blisko
Cześć Aniu
Dziękuję
Do końca sierpnia będę na III, trochę ją ograniczyłam z nadzieją, że uda mi się zrzucić kilka kg jeszcze, ale powoli będę robić pełną III chyba No i zaczęłam chodzić na fitness w końcu i chcę teraz regularnie ćwiczyć
A Ty jak tam po Dukanie? Przeszłaś wszystkie fazy? I wgl co słychać?
Ostatnio wpadła tutaj Legionistka, pisała że wraca na II, ale zniknęła znowu

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 20:43   #3578
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olunek Pokaż wiadomość
Hej.
ja dzis tez ani razu nie zgrzeszyłam nawet o otrebach pamietałam no normalnie jestem mega dumna z siebie
Tylko martwie sie bardzo o mame moja, bardzo puchna jej nogi nie wiem od czego. zaczeło sie jakos w styczniu no i mam wrazenia ze i twarz ma opuchnieta.a ona sie uparła , że do lekarza nie pojdzie i juz no po prostu wsciekła jestem bo nie da sie jej przetłumaczyc, ciagle odwleka lekarza. boje sie o nia bo pół roku temu pochowałam tate i ona teraz sama mieszka a ja 30 km od niej , brat tez, siostra za granica a ona olewa swoje zdrowie nawet swojej cukrzycy nie leczy bo dobrze sie czuje jak mówi.chyba kiedys po prostu przyjade i powiem ze idziemy do lekarza- postawie ja przed faktem dokonanym.... przepraszam ale musiałam sie wygadać..
Kochana za niegrzeszenie
Co do mamy ,to doskonale Cię rozumiem ,moją trzeba bylo siłą do medyka zaciagać, mój tato też nie żyje ,a mama komleptnie nie dbała o swoje zdrowie, nawet jak wygrała walkę z rakiem 10 lat temu. Dopiero niedawna utrata przytomności i naprawdę złe samopoczucie zmobilizowały ją do zrobienia wszystkich badań,bo się przestraszyła.Wcześniej żadne prośby o to by sie przebadała nie pomagały .Na razie regularnie chodzi sie badać itp., ale trzeba było niemal tragedii oraz zebrania całej rodziny i szczerej rozmowy żeby zrozumiała że zdrowie przede wszystkim... Tak że wiem co czujesz...

Ja ledwo sie ruszam....nadal... po tej kapuście to dostałam takich mega wzdęć że wyglądam jak w 6 m-cu ciąży eh..nie ma to jak łakomstwo. Ale jutro już grzecznie same P więc liczę że nie będzie wzrostu,zwłaszcza że nieźle sie trzymałam w Święta.
Stary 2012-04-09, 21:36   #3579
zalotnica83
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Tak jak pisałam wcześniej dwa dni świąteczne odpuściłam dietkę i czuje się trochę cięższa... na wadze dziś rano(nie mogłam sobie odpuścić!) prawie 1kg więcej...ciekawe jak jutro rano...no ale od jutra spinam pośladki i dalej dukam...
Gratukuję Wam spadków i wytrwałości
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 21:56   #3580
olunek
Zadomowienie

GG do olunek

Milennka dziekuje za dobre słowo. Moja mame tez zaciagne ale podstepem albo zamowie jej domowa wizyte wtedy sie nie wykreci .

Jutro PW i chyba na sniadanie zrobie sobie tosty ostatnio jak Was czytałam o tostach z szynka i sosem czosnkowym to myslałam ze padne
a na obiad chyba kotlety mielone z szynki i jakąs kapuste taka z koperkiem ojjjjjjjj kiedy bedzie juz jutro aaaaaaaaaaaaaa

paula darcy

dukan
Stary 2012-04-09, 22:03   #3581
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Milennka dziekuje za dobre słowo. Moja mame tez zaciagne ale podstepem albo zamowie jej domowa wizyte wtedy sie nie wykreci .

Jutro PW i chyba na sniadanie zrobie sobie tosty ostatnio jak Was czytałam o tostach z szynka i sosem czosnkowym to myslałam ze padne
a na obiad chyba kotlety mielone z szynki i jakąs kapuste taka z koperkiem ojjjjjjjj kiedy bedzie juz jutro aaaaaaaaaaaaaa

no niestety czasem trzeba się wspomóc podstępem, jak są cieżkie przypadki jak nasze mamypowodzonka

ja dziś jadłam na śniadanie tosty,właśnie z szynką, świeżym ogórasem, cebulą i dipem czosnkowym, mmmm, pychota, nawet moja sceptycznie nastawiona do otrąb mama stwierdziła że "to nawet dobre"
olunek- to miłego ucztowania jutro, ja jutro do Kauflandu, szukać syropu bez cukru i uzupełnić co nieco jeszcze .
Stary 2012-04-09, 22:07   #3582
olunek
Zadomowienie

GG do olunek

Tenkju Milennka ide spać zeby jutro szybciej nadeszło bo głodna sie robie

dobrej nocy wszystkim

paula darcy

dukan
Stary 2012-04-09, 22:08   #3583
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:

Jutro.
Stary 2012-04-09, 22:15   #3584
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Cześć Aniu
Dziękuję
Do końca sierpnia będę na III, trochę ją ograniczyłam z nadzieją, że uda mi się zrzucić kilka kg jeszcze, ale powoli będę robić pełną III chyba No i zaczęłam chodzić na fitness w końcu i chcę teraz regularnie ćwiczyć
A Ty jak tam po Dukanie? Przeszłaś wszystkie fazy? I wgl co słychać?
Ostatnio wpadła tutaj Legionistka, pisała że wraca na II, ale zniknęła znowu
Madziu ja się zatrzymałam na III i poległam przytyło mi się z powrotem 8 kg ... nie dużo bo z tego co pamiętam zrzuciłam 12kg ... czasami sie zastanawiam czy nie wrócić do fazy II ale mój tż krzywo na mnie by patrzył i muszę cosik zrobić to tak żeby nie domyślił się że to Dukan

Chciałabym 10 kg zrzucić mniej jem dużo pije wody i czerwonej herbaty ale czasami zjem też sporo słodyczy zwłaszcza jak mam zły dzień itp
Jem dużo warzyw nabiału ale nie chudnę tak ja na Dukania .... tylko że przestałam ćwiczyć... ale będe musiała zacząć... ciągle się wybieram aby zacząć jeździć na rowerze ale jak na razie albo choroba albo pogada na to nie pozwala ...

Pozdrów i ucałuj Legionistkę i resztę dziewczyn jak się pojawią

jak tylko się zdecyduje to do WAS dołączę moje Perełeczki

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 22:20   #3585
azjniolek
Raczkowanie

Gratuluje dziewczynom, które nie dały się świętom i nie zgrzeszyły. Podziwiam Was Ja niestety popłynęłam po całej linii żałuje tego strasznie, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem jutro spinam poślady i wracam do grzecznego dukania

12-03-2012 - dukam !!! START !!!
azjniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 22:24   #3586
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Tenkju Milennka ide spać zeby jutro szybciej nadeszło bo głodna sie robie

dobrej nocy wszystkim

olunek-Ju łelkom

Kochane ,przeczytałam na kocim coś i zbiło mnie z tropu, wiele razy był tu powtarzany motyw że jak sie wraca po raz kolejny do diety,to bez 1 fazy... a oto wywiad z doktorkiem który zaprzecza tej teorii oraz stosunek do skrobi..ziemniaczanej...

zgłupiałam oświećcie mnie proszę bo ja chyba tępa jestem czy cóś...? Autorka blogu jedzie na skrobi ziemniaczanej w przepisach... jak to w końcu jest?

http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...z-dukanem.html

Czas edycji: 2012-04-09 o 22:27
Stary 2012-04-09, 22:37   #3587
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Madziu ja się zatrzymałam na III i poległam przytyło mi się z powrotem 8 kg ... nie dużo bo z tego co pamiętam zrzuciłam 12kg ... czasami sie zastanawiam czy nie wrócić do fazy II ale mój tż krzywo na mnie by patrzył i muszę cosik zrobić to tak żeby nie domyślił się że to Dukan

Chciałabym 10 kg zrzucić mniej jem dużo pije wody i czerwonej herbaty ale czasami zjem też sporo słodyczy zwłaszcza jak mam zły dzień itp
Jem dużo warzyw nabiału ale nie chudnę tak ja na Dukania .... tylko że przestałam ćwiczyć... ale będe musiała zacząć... ciągle się wybieram aby zacząć jeździć na rowerze ale jak na razie albo choroba albo pogada na to nie pozwala ...

Pozdrów i ucałuj Legionistkę i resztę dziewczyn jak się pojawią

jak tylko się zdecyduje to do WAS dołączę moje Perełeczki
Nawet jak nie wrócisz do dukania, to odzywaj się chociaż czasami To może wprowadź zasady z III fazy, wtedy oprócz proto-dnia jesz codziennie warzywa i pieczywo Na rolkach kiedyś jeździłaś z tego co pamiętam to może znowu zacznij jeśli masz czas
Twój TŻ na stałe wrócił do PL ? Coś mi świta, że pracował zagranicą czy coś takiego?

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
olunek-Ju łelkom

Kochane ,przeczytałam na kocim coś i zbiło mnie z tropu, wiele razy był tu powtarzany motyw że jak sie wraca po raz kolejny do diety,to bez 1 fazy... a oto wywiad z doktorkiem który zaprzecza tej teorii oraz stosunek do skrobi..ziemniaczanej...

zgłupiałam oświećcie mnie proszę bo ja chyba tępa jestem czy cóś...? Autorka blogu jedzie na skrobi ziemniaczanej w przepisach... jak to w końcu jest?

http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...z-dukanem.html
Już tutaj nie raz był ten temat poruszany-Dukan zezwala na stosowanie skrobi ziemniaczanej na takich samych zasadach jak z kukurydzianą O I fazie też pisałyśmy, że jak ktoś wraca po dłuższej przerwie to może zrobić I fazę ponownie

Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Edytowane przez magda_lena40
Czas edycji: 2012-04-09 o 22:39
Stary 2012-04-09, 22:49   #3588
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Już tutaj nie raz był ten temat poruszany-Dukan zezwala na stosowanie skrobi ziemniaczanej na takich samych zasadach jak z kukurydzianą O I fazie też pisałyśmy, że jak ktoś wraca po dłuższej przerwie to może zrobić I fazę ponownie
Kurcze,w święta "przeleciałam"całą 22-gą część coby nadrobić zaległości i nie widziałam tematu skrobi ziemniaczanej , oprócz info na pierwszej stronie ,cytuje :

"Na naszej diecie dozwolona jest jedynie skrobia kukurydziana i to dopiero od II fazy (odstawic gdy waga stoi lub wzrasta)
Maka kukurydziana jest zabroniona, nie ma tez zamiennika dla skrobi - nie jest ona konieczna w diecie, jest jedynie ulatwieniem.
Stosowanie skrobi ziemniaczanej, maki kukurydzianej badz ziemniaczanej jest na wlasne ryzyko i mozna byc pewnym, ze spowoduje
wzorsty.
"

pewnie mi umknęło przy takiej ilości postów,że jednak jest inaczej. dzięki magda_lena W środę chyba będę robić naleśniki maślankowe i tam właśnie autorka kociego używa ziemniaczanej , ponoć na kuku gorsze wychodzą ... stąd moje obawy.

Czas edycji: 2012-04-09 o 23:09
Stary 2012-04-09, 23:10   #3589
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
Kurcze,w święta "przeleciałam"całą 22-gą część coby nadrobić zaległości i nie widziałam tematu skrobi ziemniaczanej ,pewnie mi umknęło przy takiej ilości postów, dzięki magda_lena W środę chyba będę robić naleśniki maślankowe i tam właśnie autorka kociego używa ziemniaczanej , ponoć na kuku gorsze wychodzą ... stąd moje obawy.
Nie ma sprawy
Możliwe, że tego nie dopisałam w pierwszym poście, zaraz sprawdzę
Skrobia ziemniaczana ma właściwości bardziej żelujące, np. kisiele z niej są, dlatego jeśli nie mają w składzie cukru to też możemy je jeść

Edit:
Wcześniej dopisałam skrobię ziemniaczaną do listy tolerowanych, ale nie zauważyłam, że jest też coś o niej w pytaniu, które wstawiłaś. Już to poprawiłam
Mąka ziemniaczana i skrobia ziemniaczana to jest jedno i to samo.

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Edytowane przez magda_lena40
Czas edycji: 2012-04-09 o 23:18
Stary 2012-04-09, 23:27   #3590
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma sprawy
Możliwe, że tego nie dopisałam w pierwszym poście, zaraz sprawdzę
Skrobia ziemniaczana ma właściwości bardziej żelujące, np. kisiele z niej są, dlatego jeśli nie mają w składzie cukru to też możemy je jeść

Edit:
Wcześniej dopisałam skrobię ziemniaczaną do listy tolerowanych, ale nie zauważyłam, że jest też coś o niej w pytaniu, które wstawiłaś. Już to poprawiłam
Mąka ziemniaczana i skrobia ziemniaczana to jest jedno i to samo.
dzięki kochana pozostanę póki co przy mazeinie, jeśli mi nie wyjdą planowane naleśniki to pokombinuję z ziemniaczaną

Póki co w boleściach brzusznych wywołanych nadmiarem kapuchy kiszonej idę spać bo za 6 h trza do roboty wstawać Ale mi się nie chce po takim rozleniwieniu

Dobranoc Dukanki
Stary 2012-04-09, 23:32   #3591
natusia167
Rozeznanie

GG do natusia167

Cos czuje ze po tym 3 dniowym wolnym i ja bede miala bede zeby wrocic do pracy.. takiego mam lenia..

I jest spadek 66,5kg pokazuje waga wiec zmieniam podpis

Dbam o wlosy:

Nie prostuje 15.07.2011
Olej kokosowy 25.07.2011

Edytowane przez natusia167
Czas edycji: 2012-04-10 o 06:45
natusia167 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 09:53   #3592
sreberko4
Zakorzenienie

Na początek gratulacje dla bezgrzesznych Dukanek Ja do nich nie nalezę W święta jadłam wszystko, a nawet można powiedziec objadałam się, i mam 1kg na plusie, nie dużo Dzisiaj wracam na dietkę, na świeta odstawiłam ją świadomie Planuję co drugi dzień cwiczenia na rzeźbę dołączyć

Czy wy też macie takiego poświątecznego lenia i ogólne rozbicie? Bo ja jestem nie do życia
Stary 2012-04-10, 10:21   #3593
zalotnica83
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Ja po Swiętach i jedzeniu wszystkiego mam sporo energii...mimo że na wadze 66,7...nie dodam w podpisie, a się zmobilizuje by do koniec tygodnia miec znów 66kg...
Na śniadanko amerykanki z kawką...pycha Na obiadek mam rybkę także dam rade z tym powrotem po Świętach
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 10:28   #3594
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość

Na początek gratulacje dla bezgrzesznych Dukanek Ja do nich nie nalezę W święta jadłam wszystko, a nawet można powiedziec objadałam się, i mam 1kg na plusie, nie dużo Dzisiaj wracam na dietkę, na świeta odstawiłam ją świadomie Planuję co drugi dzień cwiczenia na rzeźbę dołączyć

Czy wy też macie takiego poświątecznego lenia i ogólne rozbicie? Bo ja jestem nie do życia
witajcie ja niestety grzesznie na wadze + 1kg jak u Sreberkatylko, ze ja mam duuuuzo do zrzucenia. Zrobilam krajanke orzechowa z kociego i byla ochydna. Wiazalam z tym przepisem ogromne nadzieje, niestety. Zupelnie nie w moim guscie. Natomiast dzieki kociemu zamowilam z wypiekarni aromat orzechowy i sie w nim zakochalam. Biala nutella plus aromat daje smak czekolady z orzechami. Mi przypomina milke :P Pychotka. Dolaczylam tez do satino i udaje, ze to nutella :P Polecam ten aromat dla wszystkich slodzyczomaniakow, co lubie orzechy.

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:04   #3595
sreberko4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
witajcie ja niestety grzesznie na wadze + 1kg jak u Sreberkatylko, ze ja mam duuuuzo do zrzucenia. Zrobilam krajanke orzechowa z kociego i byla ochydna. Wiazalam z tym przepisem ogromne nadzieje, niestety. Zupelnie nie w moim guscie. Natomiast dzieki kociemu zamowilam z wypiekarni aromat orzechowy i sie w nim zakochalam. Biala nutella plus aromat daje smak czekolady z orzechami. Mi przypomina milke :P Pychotka. Dolaczylam tez do satino i udaje, ze to nutella :P Polecam ten aromat dla wszystkich slodzyczomaniakow, co lubie orzechy.
Kochana ale ile kg już za tobą czasem trzeba zgrzeszyc, mi po tym wzrasta siła do dalszej walki
Stary 2012-04-10, 11:08   #3596
anaiss86
Zadomowienie

bylo -6,5. Zaczelam pod koniec lutego, z czego na U spadlo mi jakies niecale 2kg. Generalnie leci 1kg tygdniowo. Niestety po swietach kilogram na plusie przede mna dluuuga droga. Chcialabym jeszcze schudnac 15kg ale jesli uda sie 10 to tez bede happy.

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 12:05   #3597
olunek
Zadomowienie

GG do olunek

hej pilnowanie sie podczas świat zaowocowało i znów spadek zauwazyłam ze po PP mam spadki a po PW delikatne wzrosty o około 0,3kg no ale suma sumaru wygrywaja spadki z czego ciesze sie ogromnie
Dziecie moje w przedszkolu i mam kilka godzin tylko dla siebie bo do pracy dopiero jutro ide
juz zjadłam tosty,troszeczke warzyw teraz serek homo z aromatem pomarańczowym a na obiad kapusta i...no własnie miały byc kotlety ale ze nigdzie nie ma miesa ( biedronka, sklepy, e.leclerc, targ- świecą pustakami)bedzie kapucha z dodatkiem szynki a potem omlet z warzywami
co to ja miałam jeszcze napisac....

miłego dnia

paula darcy

dukan
Stary 2012-04-10, 12:10   #3598
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Witajcie poświąteczni Dukaneczki
Przyznaję, że w święta pogrzeszyłam troszkę i to tylko za sprawą słodyczy
Zjadłam kawałek sernika, babki i rafaello

Bałam się wejść dziś na wagę, tym bardziej że nie ważyłam się odkąd zaczęłam dukać i obawiałam się że pewnie waga pokaże taki sam wynik jak na początku zmagań a tu WIELKA NIESPODZIANKA
Jest mnie 5 kg mniej
Pełna motywacji do dalszych zmagań ruszam w dalszą przygodę dukankowa

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 12:37   #3599
foca
Raczkowanie

Część Dukanki

Pamietacie mnie jeszcze ;-) nadal staram sie trzymać dukana delikatnie zmodyfikowanego, ale nie jest źle bo 7kg juz za mną i upragniona 7 na przodzie ;-)oby tak dalej
30-01-2012 - 82,6kg
23-02-2012 - 80,8kg
06-04-2012 - 78,5kg

cel 1 - 70kg
wg. testu- 03/05/2012."
cel 2 - 64kg
wg.testu - 14/06/2012.
foca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 12:41   #3600
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez foca Pokaż wiadomość
Część Dukanki

Pamietacie mnie jeszcze ;-) nadal staram sie trzymać dukana delikatnie zmodyfikowanego, ale nie jest źle bo 7kg juz za mną i upragniona 7 na przodzie ;-)oby tak dalej

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości