Powiększanie piersi cz.7 - Strona 382 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-09, 19:52   #11431
siwa124
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Powiem Wam że ostatnio byłam na chwilke w przymierzalni poprzymierzać staniki i coś nie bardzo mi leżały. W sensie - na razie to by mi chyba przeszkadzały - nie kupuje bo nie mam pewności rozmiarowej. Jak to u Was było - kiedy pierwsze zakupy stanikowe?
Stary 2012-04-09, 19:55   #11432
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Ech, gdybym wykonywała inny zawód, też by mnie to waliło, ale jest jak jest. Nie zmienię przecież pracy, a nie wyobrażam sobie, żeby rodzice na wywiadówce gapili się na moje cycki... My sto lat za Murzynami w tej kwestii (oczywiście nie obrażając Murzynów)
Anika,
jak jest na co, to niech się gapią ... pewnie za plecami usłyszysz, ze przesadziłaś w gąbkami w push-upie ( jakiś czas temu panienka, nawiasem mówiąc płaska, wgapiała mi się w dekolt i żeby dopiec, jak już opuszczałam kawiarnię walnęła w moją stronę"niech żyją push-upy" )

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 19:57   #11433
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Nie- nie będzie to żadne przeciwskazanie jeśli nie masz zmain w piersiach ani innej chorobowej przyczyny.
To są zmainy na tle hormonalnym a powodów może być sporo, również ciąża. Ale i stres , jakiś wysiłek może, zmiana klimatu-a więc wyjazd, może potrzeba tabletki już zmienić. Lekarz najpierw wyklucza wszystkie zmainy hormonalne mogące być spowodowane chorobą- dlatego warto skonsultować się z ginem, tym bardziej, że jesteś przed operacją.
Po powiększaniu też się czasem zdarza coś takiego nagle w brodawek zaczyna cieć. To jest dopiero niespodzianka
Ja liczę na Twój komentarz jesli można

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Anika,
jak jest na co, to niech się gapią ... pewnie za plecami usłyszysz, ze przesadziłaś w gąbkami w push-upie ( jakiś czas temu panienka, nawiasem mówiąc płaska, wgapiała mi się w dekolt i żeby dopiec, jak już opuszczałam kawiarnię walnęła w moją stronę"niech żyją push-upy" )
No to spoko - laski są zazdrosne - u mnie sie wiecznie gapią na sutki - bo mi ciągle sterczą - kiedyś mi to przeszkadzalo - ale nie teraz...
Stary 2012-04-09, 19:59   #11434
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
E no co Ty??? Aniczko, nikt się nie połapie, zwłaszcza, że na początku to w sportowcach będziesz występować. Wiesz jak to spłaszcza? U mnie moje kumpele z pracy się nie połapały( a znamy się od lat), a jak coś, to tabsy zmieniłam, przytyłam i tak mi wybombiło Teraz jak mogę sobie zaszaleć trochę w fiszbinkach, to już widać...ale też zależy w jakich ciuchach. Ja się zasadzam, że sobie wreszcie kupię jakieś wydekoltowane bluzeczki, hihihihi Więc nie bój nic
Dziękuję mune . Ja, odkąd pamiętam noszę grube gąbki, więc właściwie nikt nie wie, że nic tam nie mam. Może rzeczywiście się nie dopatrzą.

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Anika,
Hihihi, niech żyją
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 20:00   #11435
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka dziubki
VANESITKO cześć słonko!!gratuluję interesiku..i życzę powodzeniaoby się wiodło..a na cycusie znajdzie się czas,są czasem ważniejsze rzeczyjak i u mnie..chociaż u mnie to los sprawił bardziej że operacja mi się przesunęła...co do implantu to ja się bałam tych 390anatomów,jakbym nie mierzyła to za duże mi się wydawaływymyśliłam że pojadę do Joasinego doktorkai ON po obejrzeniu mnie i przymiarkach stwierdził że 330ccanatomy mentora to dla mnie idealne,fajny cycek,na pewno wi\ekszy niż mam teraz w wypychaczach i dla mnie super..390 to przesadny mega cyc...ale to dziewczyny po operacji wiedzą czego faktycznie mogę się spodziewac...ja się tylko domyślam....ale wiem jedno od początku..nie chcę bardzo dużych,chcę średnie....ech..jedyny plus to taki że u niego mogę spokojnie poprosić o większe..a u dr tamtej nie miałam nic do gadania tylko 390 lub więcej...dlatego też ucieszyłan się że mogę mieć o wiele mniejsze i będzie git...mam czas jeszcze więc może być różnie...ważne że postanowione i NAJWAŻNIEJSZE..JEST KASAAAAAAAklas ki:

KASIKK poszukaj w albumach..mam tam w cholerę wyjściówekna pierwszej strroonie,bo mam ich dwie..ja od roku planuję operację a albumów mam więcej niż niektóre dziewczyny po op

SHERRY słonko jak będziesz to napisz please jaki w końcu będziesz miała rozmiarek bo tobie chcieli dać małe i na czym stanęło???
Stary 2012-04-09, 20:01   #11436
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Powiem Wam że ostatnio byłam na chwilke w przymierzalni poprzymierzać staniki i coś nie bardzo mi leżały. W sensie - na razie to by mi chyba przeszkadzały - nie kupuje bo nie mam pewności rozmiarowej. Jak to u Was było - kiedy pierwsze zakupy stanikowe?
Siwa No ja teraz właśnie poszalałam Miesiąc po równy . Też jeszcze nie wszystkie mogę mieć, ważne, żeby fiszbina nie wchodziła na cyc, tylko ładnie go okalała i żeby obwód był ścisły, bo tam jest główne trzymanie. Trzeba podskoczyć i sprawdzić, czy trzyma. Ja pomierzyłam chyba z 30 staników i wybrałam 2 modele. Koronkowego nie dopasowałam na razie, bo mam spory obrzęk jeszcze między cycami i fiszbiny we wszystkich za wysoko wchodziły masssaaakra Udało mi się znaleźć tylko 2, które mnie nie piją między cyckami Na razie mi tyle wystarczy, pomalutku, nie pali się
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 20:27   #11437
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Siwa No ja teraz właśnie poszalałam Miesiąc po równy . Też jeszcze nie wszystkie mogę mieć, ważne, żeby fiszbina nie wchodziła na cyc, tylko ładnie go okalała i żeby obwód był ścisły, bo tam jest główne trzymanie. Trzeba podskoczyć i sprawdzić, czy trzyma. Ja pomierzyłam chyba z 30 staników i wybrałam 2 modele. Koronkowego nie dopasowałam na razie, bo mam spory obrzęk jeszcze między cycami i fiszbiny we wszystkich za wysoko wchodziły masssaaakra Udało mi się znaleźć tylko 2, które mnie nie piją między cyckami Na razie mi tyle wystarczy, pomalutku, nie pali się
To ja mam pytanie za 100 punktów - po co jest w satniku fiżbina pod miską?
i jeszcze jedno za kolejne 100 punktów- czy jeśli między piersiami jest obrzęk to jest możliwe że w piersiach już obrzeku nie ma?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 20:38   #11438
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
i jeszcze jedno za kolejne 100 punktów- czy jeśli między piersiami jest obrzęk to jest możliwe że w piersiach już obrzeku nie ma?
MyDiva a co myślisz o tej opuchliźnie bolesnej u mnie na brzuchu prawie pod piersią z 10 cm??? to może być jakiś krwiak? masowac to może??
jak dotknę to boli
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 20:40   #11439
mune
Raczkowanie

Cytat:
1) może być nawet za milion punktów co do pierwszego pytania to streszczam jedynie to, co można znaleźć w niejednym artykule,( link nie wchodzi niestety), ale można przeczytać art. pt. "Po co biustonosz ma fiszbiny?"

Jeśli coś, co napisałam pozostaje w sprzeczności z Twoją wiedzą, to proszę powiedz, wszystkie z tego na pewno skorzystamy.

2) Nigdzie nie napisałam, że jeśli jest obrzęk pomiędzy, to nie ma obrzęku na cyckach.

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-04-09 o 20:42
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 20:49   #11440
201711291009
Konto usunięte

Dziewczyny kochane mam pytanko... Wiem, że tak się wcinam w temat (czytam na bieżąco i wszystkie pozdrawiam), ale tak się wahałam czy pisac czy nie i zdecydowałam, że zapytam. Odkąd pamiętam bolą mnie cycki... jak nacisnę albo ścisnę...to takie dziwne uczucie - przed okresem bardziej (myślę, że wiecie jak to jest, bo wszystkie dziewczyny przed okresem bolą piersi), a mnie bolą przez całe życie heh. I nie wiem czy to normalne:confus ed: ????????????
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 21:00   #11441
klaudeczka2010
Zadomowienie

świniaczku przyjęłam
Stary 2012-04-09, 21:03   #11442
sherry.b
Raczkowanie

Mune, masz wiadomość prywatną. Odczytaj proszę.
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 21:03   #11443
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Dziewczyny kochane mam pytanko... Wiem, że tak się wcinam w temat (czytam na bieżąco i wszystkie pozdrawiam), ale tak się wahałam czy pisac czy nie i zdecydowałam, że zapytam. Odkąd pamiętam bolą mnie cycki... jak nacisnę albo ścisnę...to takie dziwne uczucie - przed okresem bardziej (myślę, że wiecie jak to jest, bo wszystkie dziewczyny przed okresem bolą piersi), a mnie bolą przez całe życie heh. I nie wiem czy to normalne:confus ed: ????????????
hi, mnie też całe życie bolały No ale ja miałam kawał gruczołu. A przed okresem to już w ogóle- staniki większe nosiłam przed okresem. I jak mi kiedyś lekarz dał hormony po operacji jako uzupełnienie - to jeszcze w tym samym miesiącu pierwszy raz w życiu cycków nie czułam. Ale szok- normalnie nikt mi nigdy nie powiedział , że mnie cycki bolą tylko że mam czułe przed okresem i że to normalne.
Nie pomogę Ci bo nie wiem jak jest u Ciebie- u mnie to normalne i dobre nie było, ja potrzebowałam hormonków których brakowało a innych miałam nadwyżkę .

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-04-09, 21:03   #11444
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
świniaczku przyjęłam
ja również

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 21:05   #11445
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
MyDiva a co myślisz o tej opuchliźnie bolesnej u mnie na brzuchu prawie pod piersią z 10 cm??? to może być jakiś krwiak? masowac to może??
jak dotknę to boli
zdjęcie może zrób

Stary 2012-04-09, 21:08   #11446
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Zrobiłam zdjęcia piersi to jest 11 dzień... chyba wszystko okay?? tylko blizny troszkę dłuuugie...
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 21:09   #11447
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
hi, mnie też całe życie bolały No ale ja miałam kawał gruczołu. A przed okresem to już w ogóle- staniki większe nosiłam przed okresem. I jak mi kiedyś lekarz dał hormony po operacji jako uzupełnienie - to jeszcze w tym samym miesiącu pierwszy raz w życiu cycków nie czułam. Ale szok- normalnie nikt mi nigdy nie powiedział , że mnie cycki bolą tylko że mam czułe przed okresem i że to normalne.
Nie pomogę Ci bo nie wiem jak jest u Ciebie- u mnie to normalne i dobre nie było, ja potrzebowałam hormonków których brakowało a innych miałam nadwyżkę .
Mya trochę mnie uspokoiłaś mam taką nadzieję, że to nic poważnego... no mam wrażliwe całe życie przewrażliwione jakieś i oby to nie była żadna choroba ani przeciwwskazanie do operacji... no i teraz jak jestem przed okresem i je ściskam to mam duużo tego gruczołu w całej łapce mi się mieszczą
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 21:13   #11448
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
1) może być nawet za milion punktów co do pierwszego pytania to streszczam jedynie to, co można znaleźć w niejednym artykule,( link nie wchodzi niestety), ale można przeczytać art. pt. "Po co biustonosz ma fiszbiny?"

Jeśli coś, co napisałam pozostaje w sprzeczności z Twoją wiedzą, to proszę powiedz, wszystkie z tego na pewno skorzystamy.

2) Nigdzie nie napisałam, że jeśli jest obrzęk pomiędzy, to nie ma obrzęku na cyckach.
hi - no jakie sprzeczne z moją wiedzą, co Ty piszesz w ogóle Mune - wyluzuj proszę , bo chyba poczułaś że jakiś atak szykuje na Ciebie czy coś. Nie wiem o co biega i dlaczego nagle tak zareagowałaś
Kurcze, nawet właśnie focie zrobiłam fajowe żeby Wam pokazać co fiżbinka robi z implantem- eeeeee, ale co będę lekarzy wyręczać i myśleć za nich i do tego docinki znosić nie wiem za co.... idę sobie , focha strzelam , a co tam

Stary 2012-04-09, 21:45   #11449
grazia78
Raczkowanie

MYA tak myslałam,że M będzie za mała i już się GRAZIA wyleczyła z kostiumiku
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 21:48   #11450
anika75
Zadomowienie

Ej no, dziewuszki, co tu się dzieje?
Piosenka na zgodę: http://www.youtube.com/watch?v=WRyrsAaz5nU
Stary 2012-04-09, 22:00   #11451
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Anika,
Chcę takie push-upy

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
świniaczku przyjęłam
Cytat:
ja również

Horo, nie mogę się napatrzeć
Chociaż ja na pewno bym z takim rozmiarem nie poszalała, bałabym się Jestem "większa" (grubsza po prostu no ) i wyglądałabym chyba po prostu ogromnie Na chwilę obecną mnie mały biuścik wyszczupla, więc chociaż jakiś pożytek z braków

Cytat:
hi - no jakie sprzeczne z moją wiedzą, co Ty piszesz w ogóle Mune - wyluzuj proszę , bo chyba poczułaś że jakiś atak szykuje na Ciebie czy coś. Nie wiem o co biega i dlaczego nagle tak zareagowałaś
Kurcze, nawet właśnie focie zrobiłam fajowe żeby Wam pokazać co fiżbinka robi z implantem- eeeeee, ale co będę lekarzy wyręczać i myśleć za nich i do tego docinki znosić nie wiem za co.... idę sobie , focha strzelam , a co tam

Pisz co wiesz, żeby sobie nie niszczyły żelków okropnymi staniorami Jak widzę czasem co niektóre dziewczyny noszą, to mnie cycki na samą myśl bolą.

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 22:01   #11452
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
MYA tak myslałam,że M będzie za mała i już się GRAZIA wyleczyła z kostiumiku
Graziu, a taki? http://allegro.pl/push-up-victoria-s...246333509.html

Też ładny, etniczny
Stary 2012-04-09, 22:04   #11453
Agatau88
Zakorzenienie

MyaDiva
zauwazylam ze okreznie odpisal. Ale wierze ze jakby naprawde cos sie działo coś zlego przynajmniej dałby mi jakis znak no nie wiem

Z VS zamawialam przez znajoma z USA i gora L bedzie dobra uwierz.
M za mala.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 22:08   #11454
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Horo, nie mogę się napatrzeć
Chociaż ja na pewno bym z takim rozmiarem nie poszalała, bałabym się Jestem "większa" (grubsza po prostu no ) i wyglądałabym chyba po prostu ogromnie Na chwilę obecną mnie mały biuścik wyszczupla, więc chociaż jakiś pożytek z braków

Pisz co wiesz, żeby sobie nie niszczyły żelków okropnymi staniorami Jak widzę czasem co niektóre dziewczyny noszą, to mnie cycki na samą myśl bolą.
Kiepski pożytek Kochana, kiepski

A z tymi staniorami masz rację, te druty są okropne i ja zawsze je wyciągam, bo wbijają się w żebra niemiłosiernie. Może staniki mam źle dobrane, ale przy takim rozmiarze nawet nie ma w czym wybierać
Stary 2012-04-09, 22:27   #11455
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Kiepski pożytek Kochana, kiepski

A z tymi staniorami masz rację, te druty są okropne i ja zawsze je wyciągam, bo wbijają się w żebra niemiłosiernie. Może staniki mam źle dobrane, ale przy takim rozmiarze nawet nie ma w czym wybierać

Oj tam, wiedząc, że pomęczę się z nimi jeszcze dość długo, to wolę sobie nawlewać, że spory pożytek

Czasem można się zdziwić, co dobry stanik może zrobić nawet z malutkim biustem (a nawet i jego brakiem ) Mi w sumie niektóre też się wbijają w żebra, ale to wychodzi niestety dopiero po kilku godzinach noszenia i dopiero po zakupie może taki iść do odstrzału Mam jednego koronkowego, mięciutkiego ślicznego, na szczęście drogi nie był (chyba 29 zł czy jakoś tak) to nie rozpaczam, że go nie ponoszę. Ale świadomość, że nawet w koronkach moje cycki jakimś cudem mogą być okrągłe podtrzymuje na duchu mocno, pomimo że i tak niewielkie. Ale nie gąbki i to cieszy No i od dobrych staników mi się cycki trochę do siebie zbliżyły i wylazły spod pach, a te wszystkie "pusiapki" to rozsmarowują cycek do góry i pod pachę, bo miejsca w miseczce nie mają zazwyczaj w ogóle. I nie wjeżdżają miseczki na "cycki" przy podnoszeniu rąk

Stary 2012-04-09, 22:31   #11456
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
No właśnie kochana czy tylko rzeczywiście miseczki pokryją mi moje cycunie to jest pytanie. Rozmiarówka jak on mi pisze jak dla mnie wolałabym,aby któraś dziewczyna napisała co przymierzała ich rozmiarówkę. AGATAU wzięła staniczek L. Sama nie już nie wiem
Graziu kupuj kupuj zrobisz test rozmiarku
ja Ci powiem że wziełam jedno bikini VS w rozm. S i jest malunie oddałam córci, obawiam się, że M bedzie ok na obwód ale mało cycka przykryje, znowu L ładnie zakryje ale jak jest z zapinką na plecach to będzie za luźny.
też się miotam
Stary 2012-04-09, 22:33   #11457
malinkac
Raczkowanie

witam po świętach 5 kilo cięższa
pisałyście coś o usg piersi...
z tego co słyszałam to powinnyśmy je robić co roku żeby sprawdzić czy wszystko jest ok tak? a robicie je u lekarza, który Was operował? bo ja się do ?Polaka nie zamierzam wybierać :/ czy ja to załatwię u zwykłeg lekarza, może ginekologa czy mam szukać innego chirurga plastycznego? i kiedy zrobić pierwsze usg po operacji|?
podpowiedzcie coś
Stary 2012-04-09, 22:41   #11458
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Oj tam, wiedząc, że pomęczę się z nimi jeszcze dość długo, to wolę sobie nawlewać, że spory pożytek

Czasem można się zdziwić, co dobry stanik może zrobić nawet z malutkim biustem (a nawet i jego brakiem ) Mi w sumie niektóre też się wbijają w żebra, ale to wychodzi niestety dopiero po kilku godzinach noszenia i dopiero po zakupie może taki iść do odstrzału Mam jednego koronkowego, mięciutkiego ślicznego, na szczęście drogi nie był (chyba 29 zł czy jakoś tak) to nie rozpaczam, że go nie ponoszę. Ale świadomość, że nawet w koronkach moje cycki jakimś cudem mogą być okrągłe podtrzymuje na duchu mocno, pomimo że i tak niewielkie. Ale nie gąbki i to cieszy No i od dobrych staników mi się cycki trochę do siebie zbliżyły i wylazły spod pach, a te wszystkie "pusiapki" to rozsmarowują cycek do góry i pod pachę, bo miejsca w miseczce nie mają zazwyczaj w ogóle. I nie wjeżdżają miseczki na "cycki" przy podnoszeniu rąk
Masz całkowitą rację, dobry staniczek może zdziałać cuda... Tylko nawet jeśli uniesie je pięknie do góry i tak nie da takiego efektu, jak gąbkowy, przynajmniej z moimi mikrusami. Ten unosi i jednocześnie dzięki gąbce powiększa. A że czyni katastrofę piersiową to wiem Teraz na przykład siedzę sobie w miękkim, ale tylko dlatego, że nigdzie się nie wybierałam, ani nie spodziewałam się gości. A cycuszki szczęśliwe, że takie luzy mają
Stary 2012-04-09, 22:52   #11459
jooasi
Wtajemniczenie

dziewczyny a Wy świąt nie miałyście że tyle tu naskrobałyście no ale doczytałam

ANIKA na baczność stawaj!! co to za rozsterki?? mój najpiękniejszy implancik masz mieć i marudzisz niedobra dziewczyno?? od nikogo nie wyjdziesz z tak ładnie zrobionymi "trudnymi" piersiami jak od Skwierczowej większość lekarzy wsadza poprostu implanty nie zważając na to co trzeba wyrównać i naprawić, nie bawią się w przeróbki i z dwóch różnych piersi wychodzą dwie jeszcze bardziej różne z pogłębionymi niedoskonałościami

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
MyaDiva
zauwazylam ze okreznie odpisal. Ale wierze ze jakby naprawde cos sie działo coś zlego przynajmniej dałby mi jakis znak no nie wiem

Z VS zamawialam przez znajoma z USA i gora L bedzie dobra uwierz.
M za mala.
Agatko błagam Cie jaki znak? chyba dymny pomyśl jaki interes ma w takim odpisywaniu na maile.
Ty masz do swoich cycuniów takie trochę dziwne podejście, z jednej strony je lubisz i Ci się podobają a z drugiej mam wrażenie, że cały czas Cie coś dręczy, że czujesz, że coś jest nie w porządku. nikt Ci tego ze zdjęc nie powie jak czujesz wewnętrzny niepokój to szukaj innego lekarza, niech obejrzy, pomaca i oceni, mailowo się niczego konstruktywnego nie dowiesz. a jak je całkowicie akceptujesz to daj sobie spokój
Stary 2012-04-09, 22:57   #11460
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Masz całkowitą rację, dobry staniczek może zdziałać cuda... Tylko nawet jeśli uniesie je pięknie do góry i tak nie da takiego efektu, jak gąbkowy, przynajmniej z moimi mikrusami. Ten unosi i jednocześnie dzięki gąbce powiększa. A że czyni katastrofę piersiową to wiem Teraz na przykład siedzę sobie w miękkim, ale tylko dlatego, że nigdzie się nie wybierałam, ani nie spodziewałam się gości. A cycuszki szczęśliwe, że takie luzy mają

To fakt, a moje to oporne i nawet gąbki ich nie chciały podnosić Jakieś takie strzelające na boki, po środku autostrada, a cycki gdzieś pod pachami. Teraz jest minimalnie lepiej, ale i tak nie bardzo jest co podnosić, więc "szału ni ma" Chociaż pewnie jakbym jakiegoś ekstremalnego pushapka zwęziła w obwodzie tak, żeby nie jeździł po plecach i nie wypuszczał cycków w świat to pewnie coś by z tego było, ale jakoś mnie gąbki do szału doprowadzają A u mnie głównie problem z tym, że mi cycki na boki uciekają, a do utrzymania ich na środku to trzeba trochę gimnastyki

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
większość lekarzy wsadza poprostu implanty nie zważając na to co trzeba wyrównać i naprawić, nie bawią się w przeróbki i z dwóch różnych piersi wychodzą dwie jeszcze bardziej różne z pogłębionymi niedoskonałościami
Powiem szczerze, że ja się trochę boję, że jak już kasiora będzie to mi wsadzą sam implant i nie wezmą pod uwagę tego, że mi chodzi tylko o zrobienie mojego biustu okrągłym. Nie chcę tych obleśnych rakiet, chcę średnich rozmiarów OKRĄGŁY biuścik, który będzie wyglądał naturalnie (czyli zapewne jakieś pękate anatomki). Pewnie, że przede wszystkim będę mówić o tym na konsultacji (kiedyś tam ), ale i tak się boję, że będzie trochę okrągłego cycka a na końcu i tak ta paskudnie wielka "spuchnięta" otoczka, czyli i tak karykatura cycka Mi to w sumie by pewnie musieli też otoczkę ciachać, żeby z tego zrobić ładny cycek. Masakra :|

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości