|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
Cytat:
Niby. Bo ja teraz nie chcę zabrzmieć jak pustak, ale nie podobają mi się faceci brzydcy. Zawsze facet, który mnie interesuje jest powyżej przeciętnej jeśli chodzi o wygląd. I w ogóle ok, niech już będzie, żem pusta - dla mnie wygląd jest ważny. I mój, i kogoś. Ja bym z brzydkim facetem być nie chciała, sama też chcę wyglądać jak najlepiej. I tylko się zgodzę, że "jak najlepiej" jest subiektywne. Znowu jeśli idzie o samą dbałość o ciało i o siebie to pod względem zdrowotnym dyskusji nie ma, że to strasznie ważna kwestia, no nie? Więc... ciało znaczy dużo. W końcu to ono nas na tym ziemskim padole trzyma, no nie? ![]() Ciesz się, że nie bierzesz samych psychopatów. Mi ten problem doskwiera... Widzisz, ja się cały czas leczę z Niedoszłego i wyleczyć nie mogę do końca. Przynajmniej wiesz dokładnie, co z Twoim jest nie tak. Tak jest łatwiej, naprawdę. Najgorzej to... nie rozumieć o co chodzi .Cytat:
A Ty kiedy za prawo jazdy się bierzesz, co? .
|
||
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam nie wiem, pamiętam tylko jedno moje bliskie spotkanie z policją, jak szłam sobie ulicą, a tu nagle podjechał radiowóz i kazał mi się zatrzymać i pokazać torebkę, bo dostali zgłoszenie, że ktoś tutaj ma nóż. Pierwsza moja myśl: "O ku.wa a co jak faktycznie mam ten nóż, przecież ja nigdy nie wiem co ja wrzucam do torebki" ![]() W ogóle uwielbiam moje szczęście, bosz
|
|
|
#4833 |
|
Zadomowienie
|
Litościwie pominę szczegóły swoich spotkań z policją, faktem jest, że mam nadzieję, że żadna z was takich nie miała
.
|
|
|
|
#4834 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Z wyglądem jest tak, że każda potwora i tak dalej, ktoś kto mnie się może wydawać 8 cudem świata, dla kogoś innego jest po prostu brzydki...ważne, żeby być zadbanym. Ja się lubię dobrze ze sobą czuć, lubię mieć gładką, jędrną skórę, lubię jak mój facet ładnie pachnie itd. Fizyczność jest ważna, po prostu nie dla każdego jest ważne to samo ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
JESTEŚ BOSKA!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#4835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest tak, że faceci, z którymi się spotykałam/do których mnie ciągnęło - zazwyczaj mało komu się podobali. Ale mnie pociągali i już ![]() Cytat:
właśnie mi się przypomniało jak jechałam ostatnio autobusem i jakiś koleś tak ładnie pachniał, ale to miał takie przecudne perfumy, takie och i ach, że dosłownie myślałam, że się na niego rzucę z samej siebie mi się chciało śmiać przez całą drogę, że tak to na mnie działa ![]() Ale serio, wtedy to nie było śmieszne, naprawdę się przestraszyłam
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-04-09 o 22:51 |
||
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zawsze interesowało, no może od jakiegoś czasu, a nie zawsze, jak się to odbywa, takie zagadywanie. Możesz mi opisać?
![]() Cytat:
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#4837 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zapytam kolejny raz...może tym razem mi się uda... jak mam z nim zerwać? Co mu powiedzieć? Mam ochotę powiedzieć mu, że wchodząc z nim w związek widziałam wszystko w kolorowych barwach, nasze dzieci, szczęśliwą rodzinkę, domek z ogródkiem, wiedziałam, że się uda, że ze mną stworzy prawdziwy dom, będzie miał wigilie, której nigdy nie miał, że będziemy szczęśliwi, ale on nie jest osobą, za którą go wtedy uważałam. Że rozum mi nie pozwala być z kimś kto mówi o matce, że ma z☠☠☠any ryj, nie mogę budować związku, małżeństwa, rodziny, z kimś, kto karze mi spierdalać, albo nie odzywa się cały dzień, bo coś mu źle poszło, albo pokłócił się z kimś, nie chce takiego życia, emocjonalnych huśtawek. Że życie dopiero przyniesie problemy, ciężko je rozwiązywać z kimś, komu nie można zaufać, bo nie wiadomo czego się po nim spodziewać. Tak na prawdę nie wiem czy dziękować mu za coś, przepraszać (?), niby się powinno bo jakieś tam dobre chwile jednak były, ja też nie zawsze byłam święta, ale czy jest sens rozstawać się z twarzą z kimś takim? Normalnie mówię, że się nie udało, nie pasujemy do siebie i tyle, ale jak zakończyć taki chory związek? |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj nie zawsze się da. Jak jak jechałam kiedyś z eksem samochodem, to zaliczył 14pkt i chyba z 800zł... To była moim zdaniem przesada i nie zasłużył na tyle, ale przyjął. Była 1 w nocy, przeszukali nas, baba mnie całą obmacała, wyciągnęła moje stringi z torby i radośnie nimi machała przed oczami pozostałych. Miałam nieodpatre wrażenie, że chcą sprowokować eksa, odzywki były chamskie i z przekleństwami, żałuje, że ich nie nagraliśmy... . Edit: Eks był wkurzony na maksa, a ja zestresowana jak nigdy, serce mi tak waliło, jakbym naprawdę coś złego zrobiła. Byli nastawieni na to, że na czymś nas przyłapią (jakby ten mandat nie był wystarczający). Miałam w torbie dużo tabletek, jakiś przeciwbólowych, anty, wszystko mi przetrzepała. Miałam też takie woreczki strunowe, w których trzymałam aplikatory do cieni, ale jak babka zobaczyła, że mi te woreczki z kosmetyczki wystają to z impetem je złapała krzycząc "a to, to co". Nie miałam przy sobie narkotyków, ale tak mnie przeszukali, że czulam się, jakbym je miała i robiła coś złego, nie umiem tego wyjaśnić.
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2012-04-10 o 00:05 |
|
|
|
|
#4839 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I później jeszcze stwierdzają, że to te głupie baby na pytanie "o co Ci chodzi?" zawsze odpowiadają "o nic". Coraz częściej mam wrażenie, że to faceci nie mówią wprost czego chcą. |
||
|
|
|
#4840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale mi się podobali właśnie przez tą charakterystyczność. W każdym razie na pewno nie byli brzydcy, dlatego też nie potrafię sobie pewnie wyobrazić bycia z kimś brzydkim. I tak jak pisałam, to bardzo subiektywne. Ot co . To nie tak, że mi jest ciężej. Rozumiem, że Tobie jest źle. Rozumiem to świetnie, bo sama sobie doskonale zdaję sprawę z tego, jak ciężko jest się wyplątać z chorej relacji z facetem. Ja nadal staram się wyjść z czegoś żałośnie krótkiego i nadal nie jestem w stanie. Wiem jednak, że bardzo mi w tym przeszkadza to, że zupełnie nie rozumiem dlaczego stało się tak, jak się stało. Ty masz tą przewagę, że wiesz co jest nie w porządku i co nie gra. Możesz tej wiedzy się uczepić i czerpać z niej siłę - tego Ci zazdroszczę. Zakończ to tak, jak zakończyłabyś każdy inny związek. Wiem, że ciężko, ale dasz radę. Będzie lepiej bez niego, naprawdę. Nie masz nikogo bliskiego? To zawsze nam można płakać. Lepszy rydz, niż nic . Bo nie mówią, o co im chodzi. Oj, nie mówią. Przekonuję się o tym ostatnio raz za razem... |
|
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#4842 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Ja zawsze przede wszystkim jestem w dobrym humorze, nie wiem czemu. Zawsze władza mi poprawia nastrój, nawet jak jestem po spowodowanej przez siebie kolizji Raz się nawet zastanawiali czy naćpana nie jestem ![]() - no to co, 6 punkcików poleci, jaką by tu kwotę dorzucić... - no 6 punktów wiadomo, a kasa...tak przez wzgląd na ilość pieniędzy, które będę musiała wsadzić w naprawę samochodu...a ja biedna nauczycielka, wiadomo jak my zarabiamy... <mruga niewinnie oczkami> - no dobra, 50zł ![]() - a dokąd to się pani tak bardzo bardzo spieszy? - a do domku, z randki wracam - oj to chyba kiepska randka była, że o tej porze pani wraca - skąd, po prostu ja jestem dziewczę z dobrego domu, o 22 już jestem u mamusi - ale jest już po 23 - no i właśnie dlatego się tak spieszę! ![]() Ja generalnie nie rozrabiam za kierownicą, jeżdżę z okołoprzepisową prędkością, tylko dość agresywnie, a za to nie dają mandatów. Pasy zapinam bo się czuję goła bez Na światłach śmigam, bo mam taki odruch...w sumie za co mogliby mi dać popalić, to za przejazdy na późnożółtym i wczesnoczerwonym świetle i za pisanie smsów/gadanie przez telefon (za to mi parę razy pogrozili palcem ). A, i za kompletną niewiedzę gdzie co mam w bagażniku. Kiedyś też była taka sytuacja:- a gaśnicę gdzie pani ma? - no jest gdzieś w bagażniku - a gdzie? - a to musiałabym się rozejrzeć... - a jak się pani będzie samochód palił, to nie będzie czasu na rozglądanie się - panie władzo, naprawdę pan myśli, że ja będę próbowała ratować samochód? torebka, okulary przeciwsłoneczne i chodu! - eee okulary przeciwsłoneczne? - no, bo seria limitowana, nie dostanę już takich nigdzie - ......................... ...............dobra, jedź kobieto, ale zrób porządek w bagażniku
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Hej..
u mnie zwiazkowo powiedzmy ze dobrze.. (probujemy naprawic co sie psuje.. on sie bardziej stara wydzwania.. planujemy wspolny weekend) ale w kwestii zawodowej nie ogarniecie mnie.. wiec zajme sie ta kwestia bo wazniejsza jutro mam rozmowe o prace w zawodzie wiec trzymajcie kciuki Elve Twoje historie
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, oczywiście miałyście we wszystkim rację. Jestem panikara i bezsensu się zamartwiałam. Wieczór panieński był świetny (pomijając jego skutki jakie odczuwam dzisiaj
). Wytańczyłyśmy się za wszystkie czasy, nogi mnie bolą do tej pory. Koło 3 w nocy odwożąc koleżankę do domu wstąpiłyśmy na imprezę, na której się bawił mój luby. Był w gorszym stanie ode mnie Skończyło się na tym, że jeszcze chwilę pobawiliśmy się razem, a później odwiozłyśmy go do domu. Stwierdził, że do tego, aby mnie zdradził brakowało lat świetlnych![]() Muszę z nim pogadać, przeprosić go i popracować nad sobą, bo to nie jest w porządku, że on cierpi przez moje schizy z przeszłości |
|
|
|
#4845 |
|
Rozeznanie
|
Amen
Ciekawe jak tam Ot Taka po panieńskim ![]() edit: aaa już doczytalam no i widzisz, wszystko w porządku. To co, w sobote weselicho?
Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_ Czas edycji: 2012-04-10 o 10:57 |
|
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ten czas leci!
Dopiero co były przygotowania, nerwówka, odliczanie.. a to już w sobotę.. aaaaa
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Zadomowienie
|
Mój tata rozmawiał ze znajomym, po tym zdarzeniu, teoretycznie mieli prawo nas przeszukać, w sumie to się nazywa obszukanie, bo przeszukanie, to jest razem ze ściąganiem ciuchów i to mogą tylko na komisariacie zrobić.
Wiesz mój eks nie chciał się w to mieszać, sądził, że i tak nie ma szans niczego wskórać i nie będzie mnie ciągał po sądach. Ja to bym nie przyjęła takiego mandatu, przekroczyliśmy prędkość, ale nie mieli jak tego zarejestrować. Dali mu za wymuszenie pierwszeństwa i nie przepuszczenie pieszych.... w środku nocy. Do tego jeszcze próbowali go sprowokować, już widziałam, że jeszcze chwila i mu eks przywali (no bo on ma troche problem z opanowaniem agresji). Policjant jakieś głupie gadki uskuteczniał, że mój eks ma ładną koleżankę, wziął mój dowód i zaczął gadać, zobaczymy gdzie koleżanka mieszka, no i jeszcze te moje stringi skomentował... . OtTakaJa - No widzisz Przecież od samego początku było wiadomo, że wszystko będzie dobrze. Masz rację pogadaj z nim I nie męcz już tej przeszłości, każdy z nas ma jakąś przeszłość i ona nie może rzutować na teraźniejszość, będzie dobrze
|
#4850 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
A nawet nie próbujemy, odkąd jesteś w wątku to już chyba z 15 miejsc pracy zaliczyłaś
![]() Cytat:
![]() Pracuj nad tym, pracuj, w końcu nie mieć zaufania do człowieka, któremu się za chwilę będzie przysięgało itd, to jednak... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie kiedyś w nocy zatrzymali, chcieli żebym wysiadła i zapraszają do radiowozu, powiedziałam że przykro mi ale nie, bo się boję. Oznakowany radiowóz, no i co z tego. A takiego przeszukania z komentarzami bym nie darowała.
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
I to jest wystarczający powód żeby Cie puścić? Czy jak.. w Twoim aucie będziecie "rozmawiać"?
|
#4852 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie puścić, tylko niech sobie idą sprawdzać moje dokumenty w radiowozie sami.
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dialog z okularami przeciwsłonecznymi mnie zabił
|
|
#4854 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Oczywiście, przecież standardowe "trzeźwe poniedziałki" odbywają się bez wysiadania z samochodu.
No czasem zdarza mi się palnąć...ale co poradzę, taka prawda no
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobre wytłumaczenie nie jest złe jeszcze trzeba trafić na komunikatywnego policjanta i takiego z którym da się pożartować. Wczorajsza mina mojego kierowcy jak pan policjant powiedział że sam jeździ motorem : "*gwiazdki w oczach* może się dogadam? " po czym zapraszając go do środka sam wyszedł zapytać mnie czy nie przypadkiem za zimno żeby jeździć.. Zazdośnik 'popłakany' bo się jednak nie dogadał.
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu dorywczo tam dorywczo i zlecenia
|
|
|
#4857 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Zauważyłam, że policjanci są mniej łaskawi dla motocyklistów. No ale jak widzę takiego dwudziestoparolatka, który po tych naszych dziurach zaiwania dwie stówy, to się nie dziwię w sumie.
Mity mitami, a to co widać swoją drogą. ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
taak i na te 15 prac objawilo mi sie to w 1 pracy.. jak pracownikow zlecenie traktowalo sie nizej od tych na etacie i my bylismy popychadlem. nie mowiac o ukladzikach.. lepsze traktowanie mialam w Tesco niz u nich.. a w ogole to szukam pracy w zawodzie tez..starczy mi juz Tesco i dorywczych zajec.
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
cisza..
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
O matko właśnie szukałam kogoś z mojego miasta na facebooku i pokazała mi się dziewczyna eksa
A tam profilowe - oni razem w miłosnym uścisku. No nie powiem, bo zakuło i dziwne uczucie, nieprzyjemne... Szkoda, że ona nie wie jaki z niego uj i tego że ją zdradził parę miesięcy temu no chyba, że się zakochał i się zmienił teraz. Aaaaaale tam, mam ważniejsze rzeczy do roboty niż współczucie jej Jestem cała obolała i nie wiem nawet co mnie boli. Czy to macica, czy jajnik, czy pęcherz sobie przeziębiłam, czy nerka czy co...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.

.
) i pytam. Wyciągam, zagaduje. Ciągle tylko słyszałam "nic się nie stało", "nie jestem zły", "nie obraziłem się", "nie wiem o co Ci chodzi". Wkurzyłam się. Milczałam przez 5 minut i czekałam aż SAM coś z siebie wykrzesa. Chociaż głupie "źle zrobiłaś". Na daremno.

Dopiero co były przygotowania, nerwówka, odliczanie.. a to już w sobotę.. aaaaa

A tam profilowe - oni razem w miłosnym uścisku. No nie powiem, bo zakuło i dziwne uczucie, nieprzyjemne... Szkoda, że ona nie wie jaki z niego uj i tego że ją zdradził parę miesięcy temu