|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#842 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nagrywałam to tyle razy, że faktycznie zdania wyglądają jak nauczone na pamięć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A skąd jesteś?
|
|||
|
|
|
#843 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
))A już jutro premiera nowego odcinka Glee ))) haha i pomyślałby kto że 27-latka będzie oglądać z wypiekami na twarzy film o licealistach i ich perypetiach ) |
||
|
|
|
#844 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam już w wątku na temat BB Creamów, ale napisze i tu, może szybciej uzyskam odpowiedź.
![]() Szukam BB Creamu dla mamy na prezent urodzinowy. ![]() Mama ma 43 lata, z uporem maniaka twierdzi że ma cerę suchą, chociaż według mnie niekoniecznie. Skóra na twarzy łuszczy się przy nakładaniu podkładu pędzlem flat top, jest bardzo wrażliwa, alergiczna, skłonna do podrażnień. Pory są bardzo rozszerzone na praktycznie całej twarzy, do tego zawsze się świeci i z wyglądu sprawia wrażenie bardzo tłustej i lepkiej (no ale moja mama twierdzi że ma na 10000% cerę suchą, więc nie wiem już sama ) Mama używa dość ciemnych podkładów w ciepłym (zółtym/pomarańczowym) odcieniu, chociaż moim zdaniem są dla niej trochę za ciemne i próbuję ją przekonywać do jaśniejszych odcieni (ostatnio próbowała mojego Revlon Colorstay nr 220 Natural Beige dla cery normalnej i tłustej i stwierdziła że kolor jej pasuje) . Chciałabym dla mamy coś dopasowanego do jej skóry, ale dość dobrze kryjącego żeby mogła używać kremu zamiast podkładu. macie jakieś typy? Z tego co się rozglądałam, wywnioskowałam że odpowiedni mógłby być Skin79 VIP Gold BB? Dla siebie też chciałam coś zamówić na próbę, ale ze mną nie ma takiego problemu, mam cerę normalną w kierunku suchej, trochę szarawą, używam jasnych odcieni podkładów w żółtej tonacji (ostatnio Revlon Colorstay nr 150 dla cery normalnej/tłustej). Zastanawiam się nad Skin79 Hot Pink BB, albo Skin79 Intense Classic Balm, ewentualnie zestaw miniaturek, bo lubię próbować nowych rzeczy i eksperymentować, a z cerą nie mam raczej większych problemów. Ale mamie nie chciałabym jeszcze bardziej pogorszyć stanu cery, dlatego musi to być coś dobrze dopasowanego, co jej nie zniechęci. ![]() Edytowane przez Drozja Czas edycji: 2012-04-09 o 23:34 |
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
nooooo zombiaki dobre sa
ja ogladalam wszystkie mozliwe filmy z zombiakamia , poczawszy od tych czarno białych starych poprzez nawet najgorszy chlam hehehe :Paaaaa dziewczyny..Eric za wasmi teskni :P ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hL2HP...eature=channel
|
#846 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Drozja dla mamy chyba najlepszym rozwiązanie będzie zamówienia zestawu miniaturek BB a przy okazji i Ty sobie potestujesz
|
|
|
|
#847 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o seriale, ja jestem zachwycona, bo pojawił się drugi sezon "Gry o tron" ![]() A zaraz obejrzę sobie ostatni odcinek "Spartacusa", ale aż mi się nie chce, bo wiem, jak się skończy Chyba, że stworzyli alternatywną wersję wydarzeń historycznych
|
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
gre o tron tez zaczelismy ogladac ale ja nie ogarniam...jakis za brutalny dla mnie :P
|
#849 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogóle dziś mnie szalenie ucieszono newsem, że CC ma nowe promocje na środy Od razu zarezerwowałam na środę cztery bilety na "Igrzyska śmierci" - idę z TŻ i... z naszymi ojcami ![]() Książkę skończę dziś czytać (tzn. pierwszy tom), więc w środę będę na świeżo
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
a spartacusa ogladalam i spokoo
mnie w grze o tron zdenerwowal koles co przegral bitwe i obcial glowe swojemu rumakowi pieknemu !! ooo mnie zdenerwowal tym :P ja mam wrazliwosc na cierpienie zwierzat w filmach - wiem ze naprawde im sie nic nie dzieje ale nie moge heheh ale sam serial mi sie podoba bardzo i bede go ogladac ale jak bede cos przeczuwac to bede oko przymykac hehe
|
#851 |
|
BAN stały
|
Ja z zagranicznych seriali lubię Gotowe na wszystko i Kości. Widziałam tego kolesia z TB i jest niezły, ale mimo to do samego serialu jakoś mnie nie ciągnie. Obejrzałam jeden odcinek i to nie moje klimaty
|
|
|
|
#852 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak oglądaliśmy, to TŻ co chwila mówił, że jestem zupełnie jak Lady Stark ![]() A ja zakochałam się w dwóch postaciach - Danaerys (jeśli dobrze napisałam ) i Jon Snow - uwielbiam ewoluujące postaci No i Karzeł
|
|
|
|
|
#853 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja też obejrzałam z ciekawości, chciałam wiedzieć co tak ludzi przyciąga. Podobnie miałam z przeczytaniem książek o Harrym Poterze |
|||||
|
|
|
#854 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A z TB Eric wysiada przy Alcidzie - ło bosz, on jest ucieleśnieniem moich marzeń o facecie Tzn. tych wizualnych I tylko w tym serialu, bo "na cywila", bez zarostu wygląda pipowato :P
|
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
no Alcide jest przeeeepiekny po prostu :P:P mi sie wydaje ze Eric nam sie podoba bo to taki zimny sk**iel
ja np jjak go widze jak sie usmiecha to mi nie pasuje ..wole jak jest taki mroczny seksowny a Alcide wystarczy ze sie pokaze i jest szał a to ciaaaaaaaaaaaaaaaaaało ale fakt..lepiej wyglada z zarostem ehhe Jason tez jest fajny...taki chlopczyk ideeee stad :P hahahah
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bywam w Zwoleniu, Radomiu, Lipsku, Skarżysku, Lublinie, Ostrowcu i wszędzie gdzie mnie poniesie
|
|
|
|
|
#857 |
|
Rozeznanie
|
A któraś z Was czytała w ogóle serię "Gra o tron"?
|
#858 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#859 |
|
Rozeznanie
|
Cóż, między czwartym a piątym tomem była przepaść 5 lat
Wydaje mi się, że nie warto czekać, aż Martin skończy całą serię, bo się można niedoczekać A serial i tak stanie w miejscu no i większość wątków już znasz :P Bardzo, bardzo dobrze przenieśli książkę na tv, na prawdę jest to kawał dobrej roboty i serial jest równie dobry (o ile nie lepszy ) co książki.
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
|
|
|
|
#862 |
|
Konto usunięte
|
Witam
![]() Dzisiaj wstałam 1,5 godziny wcześniej niż normalnie
|
|
|
|
#863 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Po raz pierwszy powiem, że ekranizacja podoba mi się dużo bardziej od książki ![]() A tak w ogóle to dzień dobry
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ekranizacja Gry o tron jest o wiele fajniejsza niż książka
|
#866 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Plan na dziś - kąpiel, sprzątanie, zaznaczenie tych kilku wymyślonych w łóżku odpowiedzi na pytania egzaminacyjne
|
#867 | |
|
Konto usunięte
|
Mnie się nawet do sklepu iść nie chce
![]() Cytat:
ja zbieram siły żeby do sklepu pójść w poszukiwaniu butów
|
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kąpiel, książka i drogeryjki, a później farbowanie grzywki.
|
|
#869 |
|
Konto usunięte
|
Aaaale jestem wściekła!
Po pierwsze, usunęło mi z programu pocztowego cały folder, wraz z zawartością, w którym przechowywałam maile związane z blogiem - współprace, rozdania, wszystko Nie wiem, jak ogarnę to teraz ![]() Po drugie, dostałam paczkę z pewnego sklepu, w ramach współpracy... Babka na początku zapytała mnie, co ze sklepu chciałabym zrecenzować. Wysłałam jej listę kilkunastu rzeczy, na których naprawdę by mi zależało, i napisałam, żeby wybrała parę spośród nich. Odpisała, że niestety akurat nic z tego nie ma na magazynie - Dostałam dziś paczkę - dwie z tych moich trzech wymienionych rzeczy (w tym krem z rozerwanym sreberkowym wieczkiem, więc pozbyli się go po prostu z magazynu...) plus... 5 różnych kosmetyków modelujących... No śmiech na sali, od razu jej odpisałam, co o tym myślę... |
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tak sobie przeglądam stare zdjęcia i znalazłam fajne zdjęcia z pracy mojego ojca - kopalnia. Pracował jako górnik. Nie wiem jak tam można tyle lat pracować. Podziwiam go |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

Lush & China Glaze lover! 
) Mama używa dość ciemnych podkładów w ciepłym (zółtym/pomarańczowym) odcieniu, chociaż moim zdaniem są dla niej trochę za ciemne i próbuję ją przekonywać do jaśniejszych odcieni (ostatnio próbowała mojego Revlon Colorstay nr 220 Natural Beige dla cery normalnej i tłustej i stwierdziła że kolor jej pasuje) . 
Chyba, że stworzyli alternatywną wersję wydarzeń historycznych 

ale fakt..lepiej wyglada z zarostem ehhe Jason tez jest fajny...taki chlopczyk