|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | ||||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Lista długaaaśna ![]() Co do prezentów to u nas w rodzinie też jest taka tradycja że dostają dzieciaki i wiadomo mama. No a że my nie mamy dzieci to też coś dostajemy zawsze. W tym roku to płyta Katie Melua ![]() ![]() Onyks mój mąż też jednak nie zapomniał o lanym poniedzialku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jak fajnie być w domku pod kocykiem. Siedzę sobie z Wami, przy okazji rozmawiam z mężem i sączę sobie drineczka ![]() Żyć nie umierać ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4113 | ||
Zakorzenienie
|
QUOTE=tomalinka;33435641]
Moja znajoma też tak miała. Tak ją odrzucało od jedzenia + mdlosci, że na początku schudła kilka kg. A teraz jest w 7 miesiacu ciazy i ma +8kg i z dzieckiem wszystko ok. Nie martw się! Jak fajnie być w domku pod kocykiem. Siedzę sobie z Wami, przy okazji rozmawiam z mężem i sączę sobie drineczka ![]() Żyć nie umierać ![]() to faktycznie żyć nie umierać z takim wieczorkiem, no i miło mi, że tęskniłaś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ana oby wszystko było jasne po wizycie no i fanie jakbyście się starali ![]() my też zaraz jakiś film pooglądamy ale nie długo bo jutro trzeba wstawać rano, a tak dobrze było sobie pospać ![]() ![]()
![]() ![]() "dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" ![]() ![]() Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-04-09 o 20:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Wtajemniczenie
|
Witam moje kochane
![]() Wrocilam z Polski, stesknilam sie za Wami ![]() Bylo fajnie, ale krotko, chociaz juz sie ciesze, ze jestem u siebie.Nie ma to jak w domku ![]() Od wyjazdu bola mnie miesnie przy kregoslupie i nie wiem teraz czy to przez te siedzenie u kazdego w odwiedzinach, czy sie tam macica tak rozciaga ![]() ![]() ![]() ![]() Przywiozlam sobie troche ubranek od szwagierki, tych najmniejszych narazie, prawie jak nowe, a wszystko takie slodziutkie, ze moglabym godzinami je ogladac i ukladac ![]() ![]() Troche was podczytalam, ale tyle stron nie nadrobie ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Strong a jednak wymarzony chlopczyk ![]() ![]() Bika brzusio sie juz troszke powieksza, widac roznice ![]()
#4115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mniam ![]() ![]() ja chyba zrobię piwo z miodem na ciepło ![]() Cytat:
![]() a ja mam jutro na 11 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Wtajemniczenie
|
buuuuuuuuuu... co tu tak cicho ???? Ja chcialam pogadac co tam u was, a tu prawie nikogo nie ma
![]()
#4117 |
Zakorzenienie
|
Malenstfo, ale to najnowszy
![]() ![]() Cześć Kasiu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4118 |
Wtajemniczenie
|
Juz napisalam u gory
![]() Ja jutro zaczynam zajecia na Universytecie ![]() Ilonka w ktorym tygodniu teraz jestes?
#4119 |
Zakorzenienie
|
Oj tam napisałaś, ledwie zaczęłaś
![]() ![]() Ja jestem w 16 tygodniu i wszędzie czytam, że mogę zacząć czuć ruchy dziecka i teraz wyczekuję, ale na razie nic ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4120 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynk
![]() ![]() mam nadzieję,że wszystkim minął ten czas miło i spokojnie ![]() ja z TŻ od soboty byliśmy u moich rodziców przed chwilką wróciliśmy i już jestem po prysznicu i idziemy spać ![]() ![]() Bika masz większy brzusio ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Zakorzenienie
|
#4122 |
Zakorzenienie
|
Zaraz idę spać, bo już jestem mega śpiąca, choć w dzień drzemałam przez ponad 2 godziny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wsumie miesiac wczesniej urodzila ale wszystko z nia i maluszkiem wporzadku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajowy ![]() Dziekuje dziewczyny za kciuki ![]() My po wizycie wszystko wporzadku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A po wizycie wybralismy sie na wycieczka na porodowke ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Zakorzenienie
|
Żabciu, super, że wizyta udana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
Zakorzenienie
|
Zaaaabcia - gratuluję udanej wizyty!
![]() ![]()
#4126 |
Zakorzenienie
|
nie zmrużyłam oka przez całą noc znowu. Zatęsknię się na śmierć a nawet jeszcze nie wyjechałam
![]()
#4127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasiu, Emilko, widzę że wyjazdy się udały ![]() Żabciu, to super że wszystko dobrze ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Joolz Day też w moim stylu ![]() ![]() Cytat:
![]() W razie czego wiesz, że zawsze możesz się nam wygadać! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Uwielbiam ikeę! ![]() ![]() Wstrzymałabym się tylko z zabawkami - choć to nie majątek, więc w sumie... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry poświątecznie! ![]() Ależ mi ten weekend zleciał... ![]() Madzia, blonde, strong, zaaabcia, Amani - dziękuję za kciuki ![]() ![]() Piątkowe popołudnie minęło na sprzątaniu, sobotnie przedpołudnie również... Pod wieczór przyjechała siostra z mężem, wieczorem szliśmy wszyscy do drugiej siostry. W niedzielę świąteczne śniadanko, obiad u teściów, kolacja u moich rodziców. Wczoraj siostra wyjechała koło południa, a my praktycznie cały dzień spędziliśmy na kanapie. Mąż grał ![]() ![]() Nosa z domu nie wychylałam, bo od rana dzieciaki z wiadrami latały. Nienawidzę lanego poniedziałku! Ja rozumiem, skropić lekko dla tradycji. Ale co to za moda oblewać całą butelką czy wiadrem?! ![]() Mąż mnie tylko lekko skropił - dla tradycji ![]() Dziś 0 stopni, ale piękne słoneczko... Czyżby wiosna powolutku wracała? ![]() W niedzielę miałam straszny kryzys, przed wyjściem rozpłakałam się i powiedziałam mężowi, że nie chcę jechać na żaden obiad, chcę zostać w domu... Pojechaliśmy, ale miałam zły dzień. Nie będę wnikać w szczegóły, powiem tylko, że chodzi o mój wygląd ![]() Mąż po powrocie do domu powiedział, że będzie mnie wspierał i pomoże ile tylko będzie umiał... Ten tydzień zapowiada się bardzo szybki, a w sobotę mam poprawkę - nie powiem, abym czuła się przed nią dobrze ![]() Także czekają mnie popołudnia z notatkami i książkami... Miłego dnia! ![]()
![]() |
#4129 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Maleństwo sesji jeszcze nie dokończyliśmy bo mąż był chory. w tym tygodniu chcemy. Amani dziękuję ![]() Blonde na szczęście wczoraj skurczy nie miałam. Kurcze abym to wizyty u gina teraz wytrzymała (w poniedziałek) bo musi mi pobrać próbke na paciorkowce ![]() Bika malutka różnica, ale widać. Onyks prawie końcówka już ![]() Maleństwo co cię bolało?? Ilonka mąż mi non stop powtarza, ze ja przed terminem urodzę. Też nie lubię oblewana sie wodą. stokrotko też się stęskniłam. Ana a kiedy teraz masz wizytę u gina?? aaby olbrzym, olbrzym ![]() ![]() Zabcia super, że z małym wszystko dobrze ![]() Wczoraj czułam się paskudnie... cały dzień miałam 38 stopni gorączki ech... Dziś na szczęście jest już dobrze hm ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4130 |
Zakorzenienie
|
Abby, widzę że mamy podobne typy wózków
![]() Trzymam kciuki za poprawkę ![]() ...a moze miałaś po prostu "dzień brzydala"? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj... ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4132 |
Zakorzenienie
|
Ja to zawsze dzień paszteta nazywam
![]() Wiecie, że mąz się boi jechac na studia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() Wracam i czas odpocząć po świętach ![]() ![]() Ilonka, bardzo mi się podoba tytuł! Bikuś, coś się wykluwa ![]() Madzia, aaale brzuszek ![]() ![]() Aaaby, też miewam dzień paszteta, szczególnie przed okresem, więc tulę! Żabcia, super, że wizyta udana a maluch rośnie ![]() Idę powoli nadrabiać!
#4134 |
Zakorzenienie
|
Agnusek też tak czuję
![]() pamiętacie jak chyba ze 2 miesiące temu sie obudziłam i powiedziałam, ze urodzę 30 kwietnia?? Zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I muszę Ci napisać, że brzuszek masz cudny! Taki równiutki, okrąglutki. Mam nadzieję, że czujesz się dobrze i że z Małą wszystko w porządku ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4138 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() U nas po świętach nareszcie święty spokój....ale było niemiło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mogę pisać już na głównym, bo teście wiedzą, ich reakcja - bez komentarza ![]() ![]() ![]() Madzia - ja obstawiam, ze na przełomie 36/37 tyg to Ty już urodzisz ![]() A ja dostałam zje.bkę od mojej mamy, ze nie dbam o siebie w tej ciąży, że nie odżywiam się tak jak powinnam, że się przemęczam, że dźwigam... chyba ma rację ![]() ![]()
#4139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo. Czuję się bardzo dobrze i powoli odliczam czas do godziny zero ![]() A jak tam u Ciebie?? Przeglądasz wątki staraczkowe więc czyżby?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tule ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.