Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-09, 19:38   #4111
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Ja oglądam Underwolrld Ale sami ściągnęliśmy Nie lubię w tv oglądać, bo lektor mnie denerwuje
No właśnie jeden i drugi oglądałam po 10 razy, oba mam na DVD, hehe...ale jeden właśnie z ciekawości chciałabym obejrzeć, bo lektor się róźni...zn i zwroty i słowa...i właśnie wkurza mnie, że nazwisko inaczej wymawia...:cojes t:
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 19:59   #4112
tomalinka
Wtajemniczenie

Thumbs down Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015

Cytat:
Zaczęłam sobie rewidować swoje zachcianki zakupowe dzieciowe I zauważyłam, że sporo rzeczy nie jest mi potrzebna taka jak wcześniej myślałam Zrobiłam sobie listę zakupów z ikei, które właściwie całkiem urządzą mi pokój dziecięcy plus jeszcze kilka innych rzeczy.
Wrzucić Wam ją?
A to co już wydaje Ci się niepotrzebne?
Lista długaaaśna

Co do prezentów to u nas w rodzinie też jest taka tradycja że dostają dzieciaki i wiadomo mama. No a że my nie mamy dzieci to też coś dostajemy zawsze. W tym roku to płyta Katie Melua, wazon i świeczki

Onyks mój mąż też jednak nie zapomniał o lanym poniedzialku

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Laski jesteście niemożliwe - nie macie co w święta robić, tylko postów nabijać??? wpadam tylko wrzucić zaległy, obiecany prezent świąteczny - porównanie 8 tygodnia z dzisiejszym dniem (waga i wymiary bez zmian).
Bika - no już mogę powiedzieć że troszeczkę większy brzuszek jest

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry kobietki
stęskniłam się za wami, bo ostatnio mało miałam czasu
Też się stęsknilam za Tobą

Cytat:
Dziewczyny, wiem, że jeszcze daleko do końca, ale przyszedł mi do głowy fajny tytuł na następny wątek

Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Fajny ale ja dalej zakochana jestem w tym co mamy teraz

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A w ogóle to nie złożyłam Wam życzeń... mam nadzieja, że święta minęły przyjemnie i wesoło

a wiecie co... byłam dzisiaj z mężem na lodach i się go pytam, jak myśli co lekarz powie (o ginekologu mowa)... a on do mnie mam nadzieje, że powie, żeby już zaczynać a ja szok i pytam się jak to? a on na to, że wtedy wszystko już będzie wyjaśnione i problem planowania i zastanawiania się kiedy rozpocząć staranka rozwiązany spryciula
Mężuś kochany! Powodzenia na wizycie. Daj znać po wizycie co i jak..

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Bika, to czekamy na wieczorny bębol. U mnie dzisiaj na liczniku wagowym 55,8 kg, czyli znowu minimalnie mniej. Zaczynałam z wagą 59 kg, czy to normalne?
Moja znajoma też tak miała. Tak ją odrzucało od jedzenia + mdlosci, że na początku schudła kilka kg. A teraz jest w 7 miesiacu ciazy i ma +8kg i z dzieckiem wszystko ok. Nie martw się!

Jak fajnie być w domku pod kocykiem. Siedzę sobie z Wami, przy okazji rozmawiam z mężem i sączę sobie drineczka
Żyć nie umierać
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 20:07   #4113
stokrotka24
Zakorzenienie

QUOTE=tomalinka;33435641]

Moja znajoma też tak miała. Tak ją odrzucało od jedzenia + mdlosci, że na początku schudła kilka kg. A teraz jest w 7 miesiacu ciazy i ma +8kg i z dzieckiem wszystko ok. Nie martw się!

Jak fajnie być w domku pod kocykiem. Siedzę sobie z Wami, przy okazji rozmawiam z mężem i sączę sobie drineczka
Żyć nie umierać[/QUOTE]
to faktycznie żyć nie umierać z takim wieczorkiem, no i miło mi, że tęskniłaś

Cytat:
Dziewczyny, wiem, że jeszcze daleko do końca, ale przyszedł mi do głowy fajny tytuł na następny wątek

bardzo fajny tytuł no i wcale nie tak daleko do końca, pewnie po świętach znów rozmowy nabiorą tempa i zaraz będzie trzeba nowy wątek zakładać

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie

Jak tam pojedzone?

Nie mam teraz czasu nadrabiac bo za godzinke mam wizyte z ginem i usg juz sie nie moge doczekac jak zobaczymy malego

Pozniej nadrobie , buziaki
to trzymam kciuki za wizytę

Ana oby wszystko było jasne po wizycie no i fanie jakbyście się starali

my też zaraz jakiś film pooglądamy ale nie długo bo jutro trzeba wstawać rano, a tak dobrze było sobie pospać uwielbiam poranki jak jesteśmy z tz razem w domu i mamy wolne

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2012-04-09 o 20:08
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 20:23   #4114
xxKasiax
Wtajemniczenie

Witam moje kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wrocilam z Polski, stesknilam sie za Wami
Bylo fajnie, ale krotko, chociaz juz sie ciesze, ze jestem u siebie.Nie ma to jak w domku

Od wyjazdu bola mnie miesnie przy kregoslupie i nie wiem teraz czy to przez te siedzenie u kazdego w odwiedzinach, czy sie tam macica tak rozciaga Malutki juz tak nie kopie, tylko teraz zaczal sie obracac i przekrecac w rozne strony Jakie to smieszne uczucie jak nagle z jednej strony brzucha rosnie taka kulka, a z drugiej jest plaski i dziwnie brzuszek wyglada To chyba glowka albo pupka sie tak wypycha
Przywiozlam sobie troche ubranek od szwagierki, tych najmniejszych narazie, prawie jak nowe, a wszystko takie slodziutkie, ze moglabym godzinami je ogladac i ukladac Kupilismy tez kilka rzeczy dla maluszka

Troche was podczytalam, ale tyle stron nie nadrobie

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Strong a jednak wymarzony chlopczyk GRATULACJE
Bika brzusio sie juz troszke powieksza, widac roznice
Stary 2012-04-09, 20:53   #4115
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość

Mężuś kochany! Powodzenia na wizycie. Daj znać po wizycie co i jak..

Żyć nie umierać
No kochany do wizyty jeszcze prawie 2 tyg. na pewno dam znać

mniam a co to za drineczek?
ja chyba zrobię piwo z miodem na ciepło

Cytat:

Ana oby wszystko było jasne po wizycie no i fanie jakbyście się starali

my też zaraz jakiś film pooglądamy ale nie długo bo jutro trzeba wstawać rano, a tak dobrze było sobie pospać uwielbiam poranki jak jesteśmy z tz razem w domu i mamy wolne
też mam nadzieję, że w końcu trafimy na kogoś kompetentnego

a ja mam jutro na 11
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 21:00   #4116
xxKasiax
Wtajemniczenie

buuuuuuuuuu... co tu tak cicho ???? Ja chcialam pogadac co tam u was, a tu prawie nikogo nie ma
Stary 2012-04-09, 21:03   #4117
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Malenstfo, ale to najnowszy Już wyszedł w dobrej jakości i jest rewelacyjny. Dużo lepsza część niż poprzednie

Cześć Kasiu Opowiadaj nam, jak było
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-09, 21:26   #4118
xxKasiax
Wtajemniczenie

Juz napisalam u gory
Ja jutro zaczynam zajecia na Universytecie Jestem troche zmeczona podroza, wiec ide powoli spac.
Ilonka w ktorym tygodniu teraz jestes?
Stary 2012-04-09, 21:33   #4119
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Oj tam napisałaś, ledwie zaczęłaś Zazdroszczę tego przewracania się dzidziusia
Ja jestem w 16 tygodniu i wszędzie czytam, że mogę zacząć czuć ruchy dziecka i teraz wyczekuję, ale na razie nic Za to mąż twierdzi, że on już czuje
Stary 2012-04-09, 21:35   #4120
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

hej dziewczynktęskniłam za Wamii prawie już po świętach
mam nadzieję,że wszystkim minął ten czas miło i spokojnie
ja z TŻ od soboty byliśmy u moich rodziców przed chwilką wróciliśmy i już jestem po prysznicu i idziemy spaćMam wrażenie że brzuch po tych dwóch dniach mi się mega powiększył

Bika masz większy brzusio,a za niedługo będzie jeszcze większy
Dobranoc

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 21:51   #4121
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Za to mąż twierdzi, że on już czuje
Stary 2012-04-09, 21:58   #4122
Ana***
Zakorzenienie

Zaraz idę spać, bo już jestem mega śpiąca, choć w dzień drzemałam przez ponad 2 godziny masakra ostatnio ze spaniem, caly czas bym spala i spała... to chyba to całe przesilenie wiosenne
Stary 2012-04-09, 22:55   #4123
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
kurcze, ale nie martw się, będziesz je odwiedzać z dzidziusiem, przecież będziecie utrzymywać kontakty

ooo, a to o czasie czy trochę za wcześnie??
No oni mi juz zapowiedzieli ze beda mnie odwiedzac

no wsumie miesiac wczesniej urodzila ale wszystko z nia i maluszkiem wporzadku

2

Cytat:
Laski jesteście niemożliwe - nie macie co w święta robić, tylko postów nabijać??? wpadam tylko wrzucić zaległy, obiecany prezent świąteczny - porównanie 8 tygodnia z dzisiejszym dniem (waga i wymiary bez zmian).
zaczyna sie powoli powiekszac

Cytat:

fajowy

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Zabcia daj znać po wizycie!
Cytat:
Żabciu, odezwij się po wizycie i daj nam znać
Cytat:

to trzymam kciuki za wizytę
Dziekuje dziewczyny za kciuki

My po wizycie wszystko wporzadku Maly glowka ulozony w dol czeka na rozwiazanie , siusiak dalej jest na swoim miejscu Maly juz nie taki maly bo wazy 1400g Wiercil sie jak szalony pielegniarka mowila ze strasznie uparty ( to chyba po mamie ) Dostalismy zdjecie stopek buzki z profilu i jak na nas zerka i siusiaka Maz siedzial wpatrzony w ekran caly czas. Ja przytylam tylko 0.2kg pielegniarka zdziwiona jak mi sie udalo tak malo przytyc po swietach. Pytalam ile przytylam wsumie od poczatku ciazy .. malutko tylko 3,5kg ( Cos ostatnio inna pielegniarka pokrecila bo mowila ze 5kg )

A po wizycie wybralismy sie na wycieczka na porodowke Maz zachwycony mowi ze jak w hotelu. Pokoje jednoosobowe z lazienkami dla meza lozko. Pytalam czy musze cos dla maluszka ze soba przyniesc to tylko ciuszki na wyjscie pampersy, kremy itp sa w szpitalu Ogolnie oddzial zrobil na mnie wrazenie. Aaa i po drodze spotkalam jednego faceta co chodzil na te klasy co ja jego zona dzisiaj urodzila synka A moja znajoma urodzila coreczke

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 23:13   #4124
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Żabciu, super, że wizyta udana Jednak co cywilizowany kraj to cywilizowany Zazdroszczę warunków porodowych, bo mnie przeraża to, co mam dostępne niedaleko. Najbliższa prywatna klinika jest w Wawie, czyli jakieś 350 km ode mnie
Stary 2012-04-10, 00:55   #4125
Amani
Zakorzenienie

Zaaaabcia - gratuluję udanej wizyty! pokaż zdjęcia w wolnej chwili A tak poza tematem, mam do Ciebie pytanie - w jakim salonie kupiłaś swoją suknię ślubną? ja właśnie też chcę taką z porządnym, twardym, wiązanym gorsetem... jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, to może rozejrzę się już w Stanach za suknią. W końcu w usa są duże przeceny i większy wybór rozmiarów, bo w polskich salonach jak rozm. 40 uświadczysz to święto...

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 06:35   #4126
Amani
Zakorzenienie

nie zmrużyłam oka przez całą noc znowu. Zatęsknię się na śmierć a nawet jeszcze nie wyjechałam

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 06:45   #4127
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry kobietki
stęskniłam się za wami, bo ostatnio mało miałam czasu

onyks to już niedługo zaczynacie staranka nie?
Taaak czekam tylko na @, powinna przyjść dziś lub jutro, ale narazie się nie zapowiada

Cytat:
A w ogóle to nie złożyłam Wam życzeń... mam nadzieja, że święta minęły przyjemnie i wesoło

a wiecie co... byłam dzisiaj z mężem na lodach i się go pytam, jak myśli co lekarz powie (o ginekologu mowa)... a on do mnie mam nadzieje, że powie, żeby już zaczynać a ja szok i pytam się jak to? a on na to, że wtedy wszystko już będzie wyjaśnione i problem planowania i zastanawiania się kiedy rozpocząć staranka rozwiązany spryciula
Ale fajnie

Cytat:
nie zmrużyłam oka przez całą noc znowu. Zatęsknię się na śmierć a nawet jeszcze nie wyjechałam

Kasiu, Emilko, widzę że wyjazdy się udały

Żabciu, to super że wszystko dobrze Zazdroszczę warunków na porodówce...
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 06:54   #4128
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
a żeby Wam nie psuć humorów....
wyżalę się na biało jak to mnie wkurzyła teściowa i mama, wpierw teściowa... że kasę wydajemy na święta, kurde no przecież swoją kasę wydajemy a nie jej a że ona i tak się wycwani kotletem z piersi na święta to jej sprawa, ja np. chcę biała kiełbasę i koniec. A potem mama, przyszła mata dla maluszka, i rozłożyłam ją żeby sprawdzić, i butel, przewracanie oczami, że to za szybko, mówię jej że to wygrałam na aukcji i że przecież i tak to schowię narazie na stryszek, ale że tamta a tamta (2 tygodnie wyżej w ciąży niż ja) jeszcze nic nie kupiła i że mam się jej zapytać. Ludzie. co to ma być że przesądy czy co? co za różnica kiedy? skoro wygrałam korzystną aukcję. Pozatym 6 miesiąc ciąży to już wcale nie tak wcześnie.
Pozostaje chyba tylko olać...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Zdjęcia były robione przez mojego męża jakiś czas temu, ale się ostatnio na nie natknęłam przeglądając aparat. Moja baryłeczka
Ale olbrzym!

Cytat:
Onyks, ja wózki oglądam od dwóch lat już
Joolz mi się spodobał, ale faworytem dla mnie jest ciągle buzz Jeszcze parę miesięcy i trzeba będzie się zdecydować
Buzz Mój faworyt od ładnych kilku lat
Joolz Day też w moim stylu Moskitiera tylko brzydka

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
A ja wam powiem tylko tak... wróciliśmy od babci i nie gadam z TŻtem, dużo mi nie brakowało żeby mu powiedzieć, że żałuję że go poznałam. I nie zamierzam z nim gadać jeszcze długo. Nie wiem jak jutro pojedziemy do teściów ale póki nie usłyszę jakiś słów przeprosin to może mnie w dup.cię pocałować. Nie będę pisać co się stało ale uwierzcie że on jest winny a nie moje hormony.
Mam nadzieję, że już jest dobrze
W razie czego wiesz, że zawsze możesz się nam wygadać!

Cytat:
Miałam paskudną noc. Znowu mnie skurcze męczyły o 2 nad ranem. Tym razem z brzucha i na kręgosłup promieniowały. Przez pół godziny leżałam i się zastanawiałam czy mnie puści. Masakra. Mąż nie spał ze mną tylko mi kręgosłup masował i w końcu znalazłam pozycję i mi przeszło i mogłam zasnąć. Do tego jak w nocy max raz wstawałam na siku tak dziś co 30 minut... Jestem nie do życia dziś. A za 30 minut mieliśmy być u teściowej na śniadaniu. Tyle, że mąż jeszcze śpi, ja dopiero włosy umyłam.
Sądząc po opowieściach ciężarówek, to tak już może być do końca

Cytat:
wpadam tylko wrzucić zaległy, obiecany prezent świąteczny - porównanie 8 tygodnia z dzisiejszym dniem (waga i wymiary bez zmian).
Aaa, widać!

Cytat:
To ta moja lista, w wersji obrazkowej. Jeszcze może coś zmienię
Uwielbiam ikeę! Ja też pewnie kiedyś zakupy dziecięcie (łóżeczko itp.) zrobię w ikei
Wstrzymałabym się tylko z zabawkami - choć to nie majątek, więc w sumie...

Cytat:

Bardzo fajny!

Cytat:

Cytat:
Kochana

Dzień dobry poświątecznie!
Ależ mi ten weekend zleciał...

Madzia, blonde, strong, zaaabcia, Amani - dziękuję za kciuki Spotkanie było szybkie, lekkie i (dość) przyjemne Drugiego spotkania nie było, więc wyszłam z pracy o 15.
Piątkowe popołudnie minęło na sprzątaniu, sobotnie przedpołudnie również... Pod wieczór przyjechała siostra z mężem, wieczorem szliśmy wszyscy do drugiej siostry. W niedzielę świąteczne śniadanko, obiad u teściów, kolacja u moich rodziców. Wczoraj siostra wyjechała koło południa, a my praktycznie cały dzień spędziliśmy na kanapie. Mąż grał , a ja prawie cały dzień przespałam! Nie wiem, co mi było, chyba musiałam nadrobić minione dwie noce, bo nie spaliśmy za dużo...
Nosa z domu nie wychylałam, bo od rana dzieciaki z wiadrami latały. Nienawidzę lanego poniedziałku! Ja rozumiem, skropić lekko dla tradycji. Ale co to za moda oblewać całą butelką czy wiadrem?!

Mąż mnie tylko lekko skropił - dla tradycji

Dziś 0 stopni, ale piękne słoneczko... Czyżby wiosna powolutku wracała?

W niedzielę miałam straszny kryzys, przed wyjściem rozpłakałam się i powiedziałam mężowi, że nie chcę jechać na żaden obiad, chcę zostać w domu... Pojechaliśmy, ale miałam zły dzień. Nie będę wnikać w szczegóły, powiem tylko, że chodzi o mój wygląd
Mąż po powrocie do domu powiedział, że będzie mnie wspierał i pomoże ile tylko będzie umiał...

Ten tydzień zapowiada się bardzo szybki, a w sobotę mam poprawkę - nie powiem, abym czuła się przed nią dobrze
Także czekają mnie popołudnia z notatkami i książkami...

Miłego dnia!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 07:03   #4129
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Maleństwo sesji jeszcze nie dokończyliśmy bo mąż był chory. w tym tygodniu chcemy.

Amani dziękuję Mi się wydaje, że to były już te przepowiadające a nie Braxtona. Bo i z pochwy i z brzucha i jeszcze na kręgosłup mi promieniowały.

Blonde na szczęście wczoraj skurczy nie miałam. Kurcze abym to wizyty u gina teraz wytrzymała (w poniedziałek) bo musi mi pobrać próbke na paciorkowce

Bika malutka różnica, ale widać.

Onyks prawie końcówka już

Maleństwo co cię bolało??

Ilonka mąż mi non stop powtarza, ze ja przed terminem urodzę. Też nie lubię oblewana sie wodą.

stokrotko też się stęskniłam.

Ana a kiedy teraz masz wizytę u gina??

aaby olbrzym, olbrzym I co to za kryzys

Zabcia super, że z małym wszystko dobrze

Wczoraj czułam się paskudnie... cały dzień miałam 38 stopni gorączki ech... Dziś na szczęście jest już dobrze hm

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-10, 07:03   #4130
onyks
Zakorzenienie

Abby, widzę że mamy podobne typy wózków
Trzymam kciuki za poprawkę
...a moze miałaś po prostu "dzień brzydala"? Ja go zawsze mam jak gdzieś idę i mam się szykować..
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 07:16   #4131
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
aaby olbrzym, olbrzym I co to za kryzys

Wczoraj czułam się paskudnie... cały dzień miałam 38 stopni gorączki ech... Dziś na szczęście jest już dobrze hm
No taki paskudny

Oj... Coś mi się wydaje, że urodzisz przed terminem

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
...a moze miałaś po prostu "dzień brzydala"? Ja go zawsze mam jak gdzieś idę i mam się szykować..
Chyba dzień grubego brzydala

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 07:19   #4132
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja to zawsze dzień paszteta nazywam I przeważnie jak gdzies idę i nie mam się w co ubrać. Jedynie w ciąży mnie takie dni nie nachodzą bo może to dziwne, ale czuję się bardziej atrakcyjna niż przed ciążą.

Wiecie, że mąz się boi jechac na studia ma teraz 2 weekendy zjazdów pod rząd i panikuje, że ja zacznę rodzić i będę wtedy sama. Wiadomo, ze dojedzie, ale że ja moge byc sama.

Stary 2012-04-10, 07:58   #4133
agnusek22
Wtajemniczenie

Heloł

Wracam i czas odpocząć po świętach Uff! Nasze minęły cudnie, spokojnie Odpoczęłam!

Ilonka, bardzo mi się podoba tytuł!

Bikuś, coś się wykluwa

Madzia, aaale brzuszek I coś czuję, że urodzisz szybciej

Aaaby, też miewam dzień paszteta, szczególnie przed okresem, więc tulę!

Żabcia, super, że wizyta udana a maluch rośnie

Idę powoli nadrabiać!

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:00   #4134
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agnusek też tak czuję

pamiętacie jak chyba ze 2 miesiące temu sie obudziłam i powiedziałam, ze urodzę 30 kwietnia?? Zobaczymy

Stary 2012-04-10, 08:03   #4135
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnusek też tak czuję

pamiętacie jak chyba ze 2 miesiące temu sie obudziłam i powiedziałam, ze urodzę 30 kwietnia?? Zobaczymy
Ogłosimy Cię wtedy naszą wątkową czarownicą

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:04   #4136
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Ogłosimy Cię wtedy naszą wątkową czarownicą
hehe

Stary 2012-04-10, 08:13   #4137
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Agnusek też tak czuję

Przeglądałam wątki staraczkowe i trafiłam tutaj na Ciebie, Madziu
I muszę Ci napisać, że brzuszek masz cudny! Taki równiutki, okrąglutki. Mam nadzieję, że czujesz się dobrze i że z Małą wszystko w porządku

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-10, 08:18   #4138
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

heloł
U nas po świętach nareszcie święty spokój....ale było niemiło w niedzielę było jak co roku śniadanie robione przez teściową, takie co to trwa niemal cały dzień... no więc ja już wcześniej powiedziałam, ze w komedii w tym roku występować nie będę, więc nawet dla mnie nakrycia nie było. Tż został na chwilę, a ja pojechałam do moich rodziców z dzieckiem. Tż mówił, że jak zwykle w milczeniu wszystko, bratowa straszyła swoim wyglądem przy stole....matko jakbyście ją widziały... a dla teścia toż to ideał kobiety.... Wczoraj na szczęście już nikt nie przyszedł i siedzieliśmy każdy w swoim kącie, później pojechaliśmy na obiad do moich rodziców i na mieszkanko zerwałąm sobie kilka płytek w łazience a tż w kuchni, tak, zeby słychać nie było u sąsiadów dzisiaj po pracy tż bierze kumpla co ma nam elektrykę całą wymieniać, a później tż ma skuć resztę płytek
Mogę pisać już na głównym, bo teście wiedzą, ich reakcja - bez komentarza tż tylko skwitował: "miałem im powiedzieć, że mieszkanie kupiliśmy, a nie ku.r.wa kazania wysłuchiwać" swoje mądrości ten debil jak zwykle głosił, teściowa ryczała, że powinniśmy tu zostać ble ble ble, dużo by gadać
Madzia - ja obstawiam, ze na przełomie 36/37 tyg to Ty już urodzisz
A ja dostałam zje.bkę od mojej mamy, ze nie dbam o siebie w tej ciąży, że nie odżywiam się tak jak powinnam, że się przemęczam, że dźwigam... chyba ma rację w poniedziałek wizyta, ciekawe czy będzie już płećkę widać

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:19   #4139
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Przeglądałam wątki staraczkowe i trafiłam tutaj na Ciebie, Madziu
I muszę Ci napisać, że brzuszek masz cudny! Taki równiutki, okrąglutki. Mam nadzieję, że czujesz się dobrze i że z Małą wszystko w porządku
Cześć Butter

Dziękuję bardzo. Czuję się bardzo dobrze i powoli odliczam czas do godziny zero

A jak tam u Ciebie?? Przeglądasz wątki staraczkowe więc czyżby??

Stary 2012-04-10, 08:20   #4140
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Dziekuje dziewczyny za kciuki

My po wizycie wszystko wporzadku Maly glowka ulozony w dol czeka na rozwiazanie , siusiak dalej jest na swoim miejscu Maly juz nie taki maly bo wazy 1400g Wiercil sie jak szalony pielegniarka mowila ze strasznie uparty ( to chyba po mamie ) Dostalismy zdjecie stopek buzki z profilu i jak na nas zerka i siusiaka Maz siedzial wpatrzony w ekran caly czas. Ja przytylam tylko 0.2kg pielegniarka zdziwiona jak mi sie udalo tak malo przytyc po swietach. Pytalam ile przytylam wsumie od poczatku ciazy .. malutko tylko 3,5kg ( Cos ostatnio inna pielegniarka pokrecila bo mowila ze 5kg )

A po wizycie wybralismy sie na wycieczka na porodowke Maz zachwycony mowi ze jak w hotelu. Pokoje jednoosobowe z lazienkami dla meza lozko. Pytalam czy musze cos dla maluszka ze soba przyniesc to tylko ciuszki na wyjscie pampersy, kremy itp sa w szpitalu Ogolnie oddzial zrobil na mnie wrazenie. Aaa i po drodze spotkalam jednego faceta co chodzil na te klasy co ja jego zona dzisiaj urodzila synka A moja znajoma urodzila coreczke
wszystko idealnie

Cytat:
Żabciu, super, że wizyta udana Jednak co cywilizowany kraj to cywilizowany Zazdroszczę warunków porodowych, bo mnie przeraża to, co mam dostępne niedaleko. Najbliższa prywatna klinika jest w Wawie, czyli jakieś 350 km ode mnie
zdecydowałabyś się na poród w prywatnej klinice? bo płatny jest i to wcale nie mało

Cytat:
kiedy wyjeżdżacie?
tule

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Ale fajnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości