Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-10, 00:24   #811
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Joanna 1227 Pokaż wiadomość
Muszę do uświadomić i siebie też niestety nie doceniam Go a bardzo się strara
Wiesz, co mi babcia mówi, już po śmierci dziadka, zmarł 1,5 roku temu
(zdrabnia moje imię, tylko ona tak mi mówi), nie godej nic na swego chłopa, on je wspaniały, zacznij go doceniać, przynajmniej mosz chłopa (zaczyna płakać)
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 00:52   #812
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Wiktusiaczek - wszystkiego najlepszego Kochana!! Ostatnie Panieńskie urodzinki przed Toba w cudownym dniu 10.04
Wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz! cudownego wesela, niezapomnianego slubu, milosci, szczescia, radosci
Wszystkiego naj!
Dziękuję To pierwsze życzenia w tym roku
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 07:44   #813
MARGIDA
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczynki w ten piękny dzień

goszu bądźcie ze sobą długo w zdrowiu i szczęściu

wiktusiaczku sto lat, sto lat

muszę Wam dziewczynki powiedzieć, że dzisiaj się obudziłam i pierwsze, o czym pomyślałam, że dziś ślub, po którym zacznie się lawina

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 07:58   #814
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie

Wiktusiaczku wszystkiego najlepszego, szczęścia i miłości, słonecznych dni i prawdziwych przyjaciół Sto lat!!!!

Fatalnie się czuję a ciężki dzień mnie czekaale też i ogromna przyjemność (możliwość bycia na ślubie Goszy)

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 07:58   #815
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
Moje zestawienie mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam

Załatwione/ zaklepane:

Wiktusiaczku wszystkiego najlepszego

Gosza, niech to będzie Wasz najpiękniejszy dzień mam nadzieję ze u Ciebie zero stresu i wielki uśmiech na twarzy Pogoda dopisuje, macie szczęście i oby tak dalej. Samych pięknych dni na nowej drodze

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:06   #816
kindziulindzia
Zakorzenienie

gosza

słoneczko nasze kochane żyj ze swoim mężem 100 lat w zdrowiu, szczęściu i miłości
życzę Wam wszystkiego co najlepsze i wielu pięknych dni razem z orzeszkami

19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:14   #817
marylka80
Zadomowienie

Dzien doberek!

Chcialo by sie powiedziec: jak ja nie lubie poniedzialkow, ale dzis wtorek niestety...ale okropna noc mialam, jeden wielki koszmar z nieknczaca sie lista spraw do zalatwienia.

Mam nadzieje ze pogoda u goszy dopisze, u mnie zimno, deszcz i wieje. Az sie z zimowa kurtka i butami przeprosilam.

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Święta i po świętach - trochę zaproszeń rozdanych, brzuchy pełne, tradycja lanego poniedziałku zachowana, ale nie było TŻowania, bo nie mieliśmy ani chwili intymności...

Goszu: już za chwilkę będziesz Żoną, więc z okazji Twojego ślubu wklejam mój ulubiony cytat ślubny - specjalnie dla Ciebie:

Człowiek szuka miłości,
bo w głębi serca wie,
że tylko miłość
może go uczynić szczęśliwym.

Jan Paweł II

Goszu, Kochanie - nie czytaj tego
A wiecie jak bardzo 10 kwietnia jest wyjątkowy: największe katastrofy się wtedy wydarzyły - w swój pierwszy i ostatni rejs wypłynął Titanic, spadł samolot... A ja mam urodziny 10 i mi je popsuli w 2010, bo tylko o Smoleńsku od tego czasu gadają Dramat
[QUOTEWiktusiaczku ty nam tu nie strasz goszy a tak w ogole to Tytanic zatonal 15.04 a podciaganie daty wypyniecia pod katastrofe jest dosc mocno naciagane
No ale na wszelki wypadek trzymam kciuki zeby zadne niemile niespodzianki nie mialy dzis miejsca i zebys w spokoju mogla swietowac wszystkiego najukochanszego ci zycze
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:14   #818
Madziuniusia
Zakorzenienie

gosza

chciałabym, żeby życie u boku męża było mlekiem i miodem płynące, czy jak to się gada w każdym razie po prostu wszystkiego co najlepsze!!

Wiktusiaczku stooo lat stooo lat

No to mamy dzisiaj wesele na wizażu

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2012-04-10 o 08:16
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:15   #819
ewika19
Zadomowienie

Smile Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Wiktusiaczku- wszystkiego najlepszego! Aby wszystkie Twoje marzenia spełniły się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki

Goszu- życzę Ci aby ten dzień był dla Ciebie najpiękniejszym dniem w Twoim życiu! Dużo miłości i szczęścia na tej nowej drodze życia Trzymam za Ciebie kciuki
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:22   #820
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
gosza

chciałabym, żeby życie u boku męża było mlekiem i miodem płynące, czy jak to się gada w każdym razie po prostu wszystkiego co najlepsze!!

Wiktusiaczku stooo lat stooo lat

No to mamy dzisiaj wesele na wizażu

Gosha
wszystkiego co najlepsze i zeby kazda chwila na weselu była po twojej mysli!

Wiktusiaczku
wszystkiego najlepszego

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:31   #821
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Wiktusiaczku, jubilatko droga, wszystkiego co najlepsze i wymarzone dla Ciebie. Niech Ci się wszystko układa po Twojej myśli, a szczęście nie opuszcza na krok!

Goszu, niech Wasz dzień będzie wspaniały i pełen wzruszeń. Niech każde najmniejsze wzruszenie przełoży się na cudowne chwile szczęścia w Waszym wspólnym życiu. Bądźcie dla siebie szczęśliwi! Wszystkiego dobrego dla Was!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:35   #822
nena1984
Zakorzenienie

Goshu - życzę Wam wszystkiego najsłodszego na nowej drodze życia, dużo uśmiechów na co dzień i tego, aby dzień Waszego ślubu był najpiękniejszy, a wszystkie następne jeszcze lepsze

tumblr_lyy7s8amnS1romfkro1_500_large.jpg

Wiktusiaczku - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:38   #823
kindziulindzia
Zakorzenienie

Wiktusiaczku

dla Ciebie przede wszystkim dużooooooooo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego
19.05.2012
Stary 2012-04-10, 08:45   #824
megan713
Wtajemniczenie

Buziaki powielkanocne przesyłam

Trzymam kciuki za Ciebie Goszu! Mam nadzieję że wszystko wypadnie tak, jak sobie to wyśnisz

Wikusiaczku Sto Lat! dziś Twoje Święto

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:52   #825
niut0
Zakorzenienie

Cytat:

Jak mogę zapytać czy na poprawiny nie powinna być biała sukienka? Tzn. też mam dwudniową imprezę weselną i tak zastanawiałam się nad białą letnią sukienką...
Czy jest jakaś reguła, że sukienka na poprawiny powinna wyglądać tak specyficznie (w sensie coś z bielą) aby podkreślić iż ta osoba jest panną młodą? Czy też nie ma reguły i ten dzień poprawin jest traktowany jako zwykła uroczystość rodzinna, bo i tak wiedzą już jak wygląda panna młoda?
ja mam białą mini na poprawiny, ale nie dlatego, że powinna być - dlatego, że chciałam

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Hejka Dziewczyny

Dzisiaj rodalismy kolejną turę zaproszeń Jezdzilismy od 12-18.30 Byliśmy u 8 rodzin Mam juz dosyć kaw, herbat, coli, ciast itd hehe Ale wszyscy nam raczej potwierdzili od razu Fajnie bylo Zostaly nam jeszcze tylko te do wyslania pocztą ciesze sie, ze tak to nam sprawnie poszlo
A wiecie.. do mojego TZ coraz bardziej dochodzi, ze sie żeni dzisiaj to wogole mi tyle razy powtarzal ze chciałby, zebym byla juz Jego żonką Fajnie, milo

wieczprem znowu bylismy zezanjomymi w SPA

ale się najeździliście

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Wiktusiaczku - sto lat, spełnienia marzeń i duużo szczęscią
Stary 2012-04-10, 08:54   #826
kindziulindzia
Zakorzenienie

zamówiliśmy lampiony
zrobiliśmy listę dodatkowych alkoholi na drink baru i w ten weekend czeka nas latanie po sklepach a w poniedziałek przymiarka sukni
19.05.2012
Stary 2012-04-10, 08:59   #827
niut0
Zakorzenienie

Gosza !

Myślę, że tak wszystkie przeżywamy Twój ślub, bo zżyłyśmy się tutaj bardzo Tak naprawdę to wasz dzisiejszy ślub otwiera ten bardziej ruchliwy sezon ślubny. Z utęsknieniem czekamy na pierwszą relację i gdzieś tam nam się troszkę w głowie kołacze, że skoro Gosza wychodzi dzisiaj za mąż, nasz ślubny rok się naprawdę zaczął i niedługo to będziemy już my. Przecież dopiero co - niedawno - wysyłałam Ci mapkę z salonami sukien ślubnych w Gliwicach Wzruszyłam się

A dzisiaj wszystkie myślimy o Tobie, wysyłamy pozytywne fluidy

Kochana, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, duużo szczęścia, spełnienia marzeń. Tak pięknej pogody jak była wczoraj i mam nadzieje jest u Ciebie także dzisiaj. Uśmiechu na twarzy i .... coby Cię mąż słuchał

Stary 2012-04-10, 08:59   #828
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

na dole moja bielizna normalnie kupowalam rozmiar 75C, a to jest 65E hehe firma Dalia, stanik i gacioszki kosztowaly ponad 120zł. Wiem, ze zaraz moge dostać baty odnośnie stringów, ale ja tylko takie nosze:P

Bielizna super, mam ten staniczek w kolorze ecru co prawda nie bede go miala na slub, ale jest super, tylko jakos mnie ta koronka uczula i zawsze swedzi mnie wkora w jednym miejscu, ciekawe czy ja taka delikutasna jestem czy co A co do majtasow, to ja tez mam stringacze, bo figi ktore mi Panie w sklepie pokazywaly, byly wszystkie taaaakie wielkie ze zakrywaly wiecej niz pol pupki i zrezygnowalam
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Już już pokazuję Oto moja sukienka na poprawiny, zdjęcie na łóżku bo na mnie nie będzie, sama jej zapiąć nie mogę bo jest tak dobrze dopasowana że druga osoba musiałaby mi pomóc Kolor rzeczywisty to chaber, do tego będą cieliste dodatki, żakiet, buty i torebka której jeszcze nie kupiłam bo ciężko znaleźć w tym kolorze coś co mi się podoba.
Sliczna

Goszu zycze Ci aby ten dzien byl taki jaki sobie wymarzylas, niech wszystko idzie po Twojej/Waszej mysli i aby usmiech nie schodzil dzisiaj z Twojej twarzy! Zas na te wszystkie lata z Tż zycze wszystkiego co najlepsze o aby Wasza milosc byla codziennie wieksza i silniejsza!

Wiktusiaczku wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, zdrowka, radosci, usmiechu, zadowolenia z Tż i zeby problemy zdrowotne w koncu minely! Wszystkiego naj!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 09:03   #829
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
zamówiliśmy lampiony
zrobiliśmy listę dodatkowych alkoholi na drink baru i w ten weekend czeka nas latanie po sklepach a w poniedziałek przymiarka sukni

a ja za godzinę dzwonię z ochrzanem
Stary 2012-04-10, 09:10   #830
Madziuniusia
Zakorzenienie

Jezu musze się pochwalić bo się podnieciłam

Zapłaciłam ostatnią ratę kredytu- 150 zł i zaraz ostatni raz ide zaplacic czesne za szkole Boże co ja bede z kasaą robic hah na wesele zbierać dobra, uciekam zapłacić tą szkołę a jade jeszcze na miasto kilka spraw załatwić:P buuuzi
Stary 2012-04-10, 09:25   #831
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

opierdziel im taki spuść by tym babom w pięty poszło
19.05.2012
Stary 2012-04-10, 09:30   #832
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry

U mnie piękne słońce i ciepło, więc jeśli u Goszy jest podobnie to ma wymarzoną pogodę na ślub

Wiktusiaczku wszystkiego najpiękniejszego w dniu urodzin Niech ci się spełnią marzenia, a każdy dzień przynosi wiele radości

Gosza a Tobie życzę, żeby dzisiejszy dzień był początkiem samych wspaniałych chwil u boku męża
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 09:45   #833
kasia_kuku
Zakorzenienie

Wiktusiaczku! zdrówka dużo, szczęścia, samych życiowych dobrości! Pięknego ślubu, super wesela!

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Ciekawe co Gosza teraz robi...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 09:46   #834
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:

Jak mogę zapytać czy na poprawiny nie powinna być biała sukienka? Tzn. też mam dwudniową imprezę weselną i tak zastanawiałam się nad białą letnią sukienką...
Czy jest jakaś reguła, że sukienka na poprawiny powinna wyglądać tak specyficznie (w sensie coś z bielą) aby podkreślić iż ta osoba jest panną młodą? Czy też nie ma reguły i ten dzień poprawin jest traktowany jako zwykła uroczystość rodzinna, bo i tak wiedzą już jak wygląda panna młoda?
moim zdaniem powinno się zakładać taka, jaka sie chce. Kolor przewodni z wesela też jest fajnym pomyslem ja szukam jakiejś krótkiej sukienki w jasnym kolorze (może morela albo cos w tym stylu), którą wykorzystam na inne okazje.

Cytat:
Hejka Dziewczyny

Dzisiaj rodalismy kolejną turę zaproszeń Jezdzilismy od 12-18.30 Byliśmy u 8 rodzin Mam juz dosyć kaw, herbat, coli, ciast itd hehe Ale wszyscy nam raczej potwierdzili od razu Fajnie bylo Zostaly nam jeszcze tylko te do wyslania pocztą ciesze sie, ze tak to nam sprawnie poszlo
A wiecie.. do mojego TZ coraz bardziej dochodzi, ze sie żeni dzisiaj to wogole mi tyle razy powtarzal ze chciałby, zebym byla juz Jego żonką Fajnie, milo

wieczprem znowu bylismy zezanjomymi w SPA
SPA ech Ty burżuju jeden

rozdawanie zaproszeń to chyba fajna sprawa, co? męcząca, ale przyjemna :d przynajmniej mi się tak kojarzy

Cytat:
zamówiliśmy lampiony
koniecznie pokaż sie nam !!!
Cytat:

bardzo dobrze, ostro je tam

Gosza, w tym wyjątkowym dniu wiele radości, życzliwości, miłości i powodzenia na nowej drodze życia, 100 lat razem w zdrowiu, spokoju i zrozumieniu

Wiktusiaczku - w dniu Twojego święta, zyczę Ci spełnienia marzeń, nawet tych najbardziej szalonych, niezwykłych i nie do zrealizowania! Wiele milosci, radości, no i ...dobrego męża

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Ciekawe co Gosza teraz robi...
też wlasnie o tym pomyslalam
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 09:50   #835
kasia_kuku
Zakorzenienie

- Wtorek

8.00-10.00 fryzura
ok. 10.00- 1o.45 make up
11.00-11.30 ubiór
11.30- czekanie na TŻta.
max. 12.10 wyjcie z domu
12.30- Msza Św. Ślubna

Gosza zaraz będzie się malować

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-10, 09:53   #836
fablous
Zakorzenienie

Gosza życzę Wam najpiękniejszego ślubu i wszystkiego co dobre na nowej drodze życia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif wedding-day-wishes.gif (44,9 KB, 1 załadowań)

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 09:58   #837
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam białą mini na poprawiny, ale nie dlatego, że powinna być - dlatego, że chciałam
Ja też szukam białej/kremowej. Uważam, że nie ma reguły, można zakładać jaką się chce. Ja wymarzyłam sobie jasną, jeszcze na poprawinach chcę się ostatni raz poczuć jak Panna Młoda

Cytat:
zamówiliśmy lampiony
Kochana a masz możliwość wkleić tą listę alkoholi na drink bar?

Cytat:

Niech moc będzie z Tobą. Zrób im jazdę

Cytat:

Zapłaciłam ostatnią ratę kredytu- 150 zł i zaraz ostatni raz ide zaplacic czesne za szkole Boże co ja bede z kasaą robic hah na wesele zbierać dobra, uciekam zapłacić tą szkołę a jade jeszcze na miasto kilka spraw załatwić:P buuuzi
Będzie istne szaleństwo

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
- Wtorek

8.00-10.00 fryzura
ok. 10.00- 1o.45 make up
11.00-11.30 ubiór
11.30- czekanie na TŻta.
max. 12.10 wyjcie z domu
12.30- Msza Św. Ślubna

Gosza zaraz będzie się malować
Już kolejna z nas będzie żonką. I teraz tak co sobota

Wiktusiaczku wszystkiego najlepszego w dniu urodzin

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 10:01   #838
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem jak po świętach ??

GOSZA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA : roza:

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 10:03   #839
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:

Gratulacje

Kurcze, tyle się wczoraj nacytowałam i chyba dupa, bo najwyraźniej wychodzi cytowanie tylko na tym kompie, co się cytuje. Ale to najwyżej następny post będzie dłuższy

Chciałam Wam tylko powiedzieć, że Święta przeżyliśmy, zamówiliśmy obrączki i rozwieźliśmy pierwszych 30 zaproszeń Także ogólnie pozytywnie...

No i.... OJEZU, OBOŻE, ORANY to już DZIŚ!!!!!!!!!!!! Dziś gosza nasza ślubuje, już za chwilę! Powiedzcie, jak można spokojnie w pracy wysiedzieć, jak takie rzeczy się dzieją na świecie!!!!!

Goszu Słońce, dołączam do pięknych życzeń Dziewczyn, niech Wam Kochanie zawsze słońce świeci, ptaszki ćwierkają i dobrze się dzieje, kochajcie się i bądźcie zawsze szczęśliwi!

Wiktusiaczku, a Tobie wszystkiego naj naj z okazji urodzin! To już ostatnie panieńskie, także życzę szalonego balowania

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 10:05   #840
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Chciałam Wam tylko powiedzieć, że Święta przeżyliśmy, zamówiliśmy obrączki i rozwieźliśmy pierwszych 30 zaproszeń Także ogólnie pozytywnie...

No i.... OJEZU, OBOŻE, ORANY to już DZIŚ!!!!!!!!!!!! Dziś gosza nasza ślubuje, już za chwilę! Powiedzcie, jak można spokojnie w pracy wysiedzieć, jak takie rzeczy się dzieją na świecie!!!!!
Porszę pokazać obrączki!

Nie moge się doczekać kiedy Jamee wieczorem wklei jakaś fotkę Goszuni

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości