Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-10, 10:07   #841
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cześć właśnie zobaczyłam ile naskrobałyście przez świętach i chyba tego nie nadrobię ale dzisiaj mam pracy a pracy, ale chyba czas zacząć od sniadania.

Wiktusiaczek wszystkiego dobrego z okazji urodzin

Gosza życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia, widzę że pogoda Cię rozpieszcza dzisiaj, mam nadzieję że w Twoim mieście też.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 10:11   #842
niut0
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
opierdziel im taki spuść by tym babom w pięty poszło
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja też szukam białej/kremowej. Uważam, że nie ma reguły, można zakładać jaką się chce. Ja wymarzyłam sobie jasną, jeszcze na poprawinach chcę się ostatni raz poczuć jak Panna Młoda

Niech moc będzie z Tobą. Zrób im jazdę
Tak zrobie dziewczyny, przed chwilą dzwoniłam, ale już tam ktoś przymierza suknie, ma oddzwonić za 15 min. Jedziemy z mamą na zakupy, będziemy szukać sukienki dla niej. Jak wrócę to wam opowiem co z suknią

na pewno coś znajdziesz
Stary 2012-04-10, 10:14   #843
iceflower
Przyjaciółka KWC

Przed świętami obiecywałam relację z fryzury ślubnej, więc: fryzjerka zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, cenę dała mi bardzo fajną i w ogóle było sympatycznie
Okazało się, że moja koncepcja luźnego koka odpada, bo lepiej mi w burzy loków, która zresztą od dawna mi się marzyła. Wyszło na to że taka będzie, mam tylko wątpliwości co do trwałości, bo mam trudne i mało podatne włosy, ale fryzjerka ręczy za ich trwałość, więc postanowiłam jej zaufać.

Poza tym umówiłyśmy się na robienie refleksów na moich włosach w tygodniu przed ślubem i w ogóle jestem bardzo zadowolona.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-10, 10:24   #844
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Tak zrobie dziewczyny, przed chwilą dzwoniłam, ale już tam ktoś przymierza suknie, ma oddzwonić za 15 min. Jedziemy z mamą na zakupy, będziemy szukać sukienki dla niej. Jak wrócę to wam opowiem co z suknią

na pewno coś znajdziesz
daj koniecznie znać, co ładnego mama kupiła

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Przed świętami obiecywałam relację z fryzury ślubnej, więc: fryzjerka zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, cenę dała mi bardzo fajną i w ogóle było sympatycznie
Okazało się, że moja koncepcja luźnego koka odpada, bo lepiej mi w burzy loków, która zresztą od dawna mi się marzyła. Wyszło na to że taka będzie, mam tylko wątpliwości co do trwałości, bo mam trudne i mało podatne włosy, ale fryzjerka ręczy za ich trwałość, więc postanowiłam jej zaufać.

Poza tym umówiłyśmy się na robienie refleksów na moich włosach w tygodniu przed ślubem i w ogóle jestem bardzo zadowolona.
moja też zapewnia, że loki się trzymają, jak dobrze się je zakonserwuje
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 10:25   #845
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Kochana a masz możliwość wkleić tą listę alkoholi na drink bar?
wrzucę Ci kochana wieczorem ok?? teraz jestem w pracy i nie mam dostępu do poczty ale wyszło z tego sporo tym bardziej że na własnym ślubie zachciało mi się specjalnie dla mnie Sex on the beach i Tequila Sunrise
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 10:30   #846
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:

ja też myślę nad spiętymi lokami. Jutro idę na rozjaśnianie włosów także odrazu zmolestuję fryzjerkę zeby spróbowała mi pokręcic i zobaczymy co z tego wyjdzie

ok dziewczyny uciekam
Stary 2012-04-10, 10:35   #847
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

czołgiem jak po świętach ??

Czuję się mega rozpuknięta. Jak jakaś gęś utuczona, albo jak... czołg
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Gratulacje

Chciałam Wam tylko powiedzieć, że Święta przeżyliśmy, zamówiliśmy obrączki i rozwieźliśmy pierwszych 30 zaproszeń Także ogólnie pozytywnie...

Fotku obrączek koniecznie zapodawaj
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 10:40   #848
kooocur
Zakorzenienie

Hejka!!!!!!!!!!!!!!!!

goszu wszystkie Ci kibicujemy. Życzymy abyście byli zgodni i szczęśliwi! Eh...az mnie ciarki przechodzą....to niesamowite jak ludzie sie przywiazuja do osob nawet przez internet!

wiktusiaczku sto lat, szczęścia i pomyslności

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 10:44   #849
kilianna
Zakorzenienie

Coś z serii dziwnych przesądów ślubnych, ktore przyjaciolka wynalazła mi w jakiejś gazecie

1. para mloda nie powinna przymierzac obrączek. Wolno im je załozyć tylko i wyłącznie w dzień slubu. (przedziwne ... a niby jak sprawdzić u jubilera, czy pasują i wszystko z nimi ok? )
2. panna młoda powinna wszyć sobie w bieliznę okruszek chleba i trochę cukru ( powodzenia )
3. świece na ołtarzu podczas ślubnej mszy muszą się palić wyraziście, jasno, a płomień musi być wysoki. Kopcąca się świeca, czy "wichrujący" płomień wrózy nieszczęście
4.
co oznaczają dni, w ktorych bierze się ślub: Poniedziałek – zdrowie, Wtorek – bogactwo, Środa – najlepszy dzień, Czwartek – straty, Piątek – cierpienia, Sobota – na dwoje babka wróżyła
5. w bukiecie ślubnym nie może być róż (maja kolce i sugerują płacz)

to te ciekawsze, ktore znalazlam

natomiast to, co mówi moja babcia, to:
- panna młoda nie może w dniu ślubu cieszyć się i radować, musi płakać i być smutna, bo traci cnotę na weselu winna tańczyć jedynie z musu
- suknia inna niż biel lub z kolorowymi dodatkami - bardzo niedobrze, to niewierność i zdrada PMki. Dodam, że ja mam suknię ekri i babcia, dowiadując się o tym, krzyknęła "olaboga, jaki wstyd, ludzie pomyślą, że nie jestes dziewicą, co ja teraz powiem ludziom, jak im w oczy spojrze". Moja babcia to starsza kobitka, bardzo się przejmuje takimi rzeczami
Stary 2012-04-10, 10:49   #850
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Coś z serii dziwnych przesądów ślubnych, ktore przyjaciolka wynalazła mi w jakiejś gazecie

1. para mloda nie powinna przymierzac obrączek. Wolno im je załozyć tylko i wyłącznie w dzień slubu. (przedziwne ... a niby jak sprawdzić u jubilera, czy pasują i wszystko z nimi ok? )
2. panna młoda powinna wszyć sobie w bieliznę okruszek chleba i trochę cukru ( powodzenia )
3. świece na ołtarzu podczas ślubnej mszy muszą się palić wyraziście, jasno, a płomień musi być wysoki. Kopcąca się świeca, czy "wichrujący" płomień wrózy nieszczęście
4.
co oznaczają dni, w ktorych bierze się ślub: Poniedziałek – zdrowie, Wtorek – bogactwo, Środa – najlepszy dzień, Czwartek – straty, Piątek – cierpienia, Sobota – na dwoje babka wróżyła
5. w bukiecie ślubnym nie może być róż (maja kolce i sugerują płacz)

to te ciekawsze, ktore znalazlam

natomiast to, co mówi moja babcia, to:
- panna młoda nie może w dniu ślubu cieszyć się i radować, musi płakać i być smutna, bo traci cnotę na weselu winna tańczyć jedynie z musu
- suknia inna niż biel lub z kolorowymi dodatkami - bardzo niedobrze, to niewierność i zdrada PMki. Dodam, że ja mam suknię ekri i babcia, dowiadując się o tym, krzyknęła "olaboga, jaki wstyd, ludzie pomyślą, że nie jestes dziewicą, co ja teraz powiem ludziom, jak im w oczy spojrze". Moja babcia to starsza kobitka, bardzo się przejmuje takimi rzeczami
Fajnie poczytać te przesądy. Wszędzie ich pełno A babcie i większości starsze osoby to sie ich strasznie trzymają. Moja, niestety nieżyjąca już, babcia zawsze miała na wszystko jakieś zabobonno-przesądne wytłumaczenie
No ale jeśli chodzi o te dni ślubowania, to dla naszej Goszy wtorek jest idealny Będzie dziołcha bogata i będziemy do niej chodzić na pożyczki
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 10:49   #851
iceflower
Przyjaciółka KWC

Czytałam część z tych pierwszych przesądów, koleżanka z pracy która też bierze ślub w tym roku to przyniosła i ma zamiar się stosować - co kto lubi. Ja tam nie mam zamiaru się rozczulac nad przesądami, a swoja obrączkę przymierzam zawsze jak komuś je pokazujemy bo już nie mogę się doczekać, aż będę ją nosić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-10, 10:50   #852
Nattiv
Zakorzenienie

Oj jak ciężko było wstać dziś do pracy

Wiktusiaczku Wszystkiego najlepszego

Gosza Mam nadzieję, że i u Ciebie jest dziś taka cudna pogoda Życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia, by Wasza miłość trwała wiecznie, zawsze świeciło Wam słońce i wszystkiego co Wam sprawia radość w życiu

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 10:53   #853
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Bry

Kochane bardzo Wam dziękuję za życzenia urodzinowe - fajnie się czyta tyle życzeń, a każda z Was napisała je takie ładne, że mam teraz banan od ucha do ucha i tak pewno będzie cały dzień

Trzymam kciuki, aby Goszy ślub i wesele były idealne i nie mogę się doczekać zdjęć i relacji
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 10:54   #854
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Fajnie poczytać te przesądy. Wszędzie ich pełno A babcie i większości starsze osoby to sie ich strasznie trzymają. Moja, niestety nieżyjąca już, babcia zawsze miała na wszystko jakieś zabobonno-przesądne wytłumaczenie
No ale jeśli chodzi o te dni ślubowania, to dla naszej Goszy wtorek jest idealny Będzie dziołcha bogata i będziemy do niej chodzić na pożyczki
tak, babcie to skarbnice wiedzy na temat przesądów i obyczajów. Własnie tez pomyslalam o Goszy, że będzie dziołcha bogata
Cytat:
Czytałam część z tych pierwszych przesądów, koleżanka z pracy która też bierze ślub w tym roku to przyniosła i ma zamiar się stosować - co kto lubi. Ja tam nie mam zamiaru się rozczulac nad przesądami, a swoja obrączkę przymierzam zawsze jak komuś je pokazujemy bo już nie mogę się doczekać, aż będę ją nosić.
ja też nie jestem przesądna. Nic a nic. Nigdy nie wierzylam w żadne przesądy. A wychowałam się na wsi, gdzie przesąd goni przesąd, czasami ciężko bylo za wszystkim nadążyć
Moja babcia przekazała mi ich mnóstwo. Moje ulubione to czarny kot przynoszący pecha. Mieliśmy dwa czarne koty w domu (wyratowałam je od smierci przez utopienie i za nic nie chcialam się ich pozbyć ku przerażeniu babci). Za każdym razem jak przechodził jej drogę, to spluwala za siebie i czyniła jakieś dziwne znaki I tak kilkanascie razy dziennie.

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2012-04-10 o 10:55
Stary 2012-04-10, 10:56   #855
ladystar
Zakorzenienie

Dzien dobry
Oczywiscie nie jestem w stanie Was nadrobic

Na wstepie:

Wiktusiaczku
- wszystkiego najlepszego! spelnienia marzen!!

Goszu - aby wszystko udalo sie tak jak sobie tego zyczysz i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

I juz po swietach, wczoraj wieczorem dopadla mnie tzw. depresja przedponiedzialkowa mimo iz dzis juz wtorek, ale zjechalo sie cale mlodsze pokolenie mojej rodziny i nastapilo spontaniczne ognisko bylo super, dawno nie imprezowalismy w pelnym gronie Nastepna okazja to pewnie dopiero 07.07

Rozdalismy kolejne zaproszenia Jedno w biegu dorabialismy bo okazalo sie ze wpadlo w blotko poszlo bardzo milo i sprawnie

W srode bede widziala sie z moja swiadkowa, ktora jeszcze nie wie i wlasnie w srode sie dowie

Poza tym tak jak Wam pisalam, bylam zobaczyc nasza sale po remoncie i ze zlotymi dekoracjami i powiem Wam ze wyglada SUPER!! Jestem bardzo zadowolona. Ten fiolet, ktory widzialam ostatnio byl koszmarny jednak. Zlote dekoracje sa idealne. Wklejam kilka foto z telefonu.

Aaaa... i najwazniejsze!! Wczoraj na ognisku byly 3 z moich 5 druhen i zdecydowaly ze beda mialy czarne sukienki!!! Ja oczywiscie jestem jak najbardziej ZA, bo wpisuje sie to pieknie w moja kolorystyke. Tak jak wspominalam, beda mialy takie same pasy do sukienek jak ja, czyli zlote, z tym ze one beda mialy krotsze i bez zdobien na przodzie.
Przypuszczam, ze babcia ten pomysl sie nie spodoba, ale trudno
Rozwazalysmy jeszcze bezowe, ale jednak stanelo na czarnych

Zabieram sie za prace milego dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7470.jpg (27,8 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7472.jpg (26,4 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7473.jpg (29,3 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7475.jpg (28,9 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7476.jpg (29,5 KB, 49 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:01   #856
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ladystar ładna ta twoja sala, ale strasznie nie lubię takiego ustawienia stołów dla gości i stołu młodych. Znajomi tak mieli, na oko ich sala była jeszcze większa i cały czas miałam wrażenie że oni są tam strasznie na środku wyobcowani.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-10, 11:07   #857
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

(...)to niesamowite jak ludzie sie przywiazuja do osob nawet przez internet!
o tak!

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:11   #858
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Popieram

Lecę na makijaż i fryzurkę próbną - szaleję w urodziny
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:13   #859
klaudusk_a
Zakorzenienie

Witam poświątecznie i z dodatkowymi kilogramami

[B]Gosza[B] niech wszystko pójdzie pięknie i tak jak sobie wymarzyliście

wiktusiaczek sto lat

przesądy fajne ale ja w nie nie wierzę chociaż kiedyś przez przypadek znalazłam znaczenie miesięca w którym bierze się ślub, moi rodzice brali ślub w czerwcu więc wyczytałam, że pary biorące ślub w tym miesiącu dobrze będą współpracować we wspólnym biznesie i to się sprawdziło, bo moi rodzice od prawie dziesięciu lat mają swój mały biznes i dogadują się super

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:16   #860
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Jezu musze się pochwalić bo się podnieciłam

Zapłaciłam ostatnią ratę kredytu- 150 zł i zaraz ostatni raz ide zaplacic czesne za szkole Boże co ja bede z kasaą robic hah na wesele zbierać dobra, uciekam zapłacić tą szkołę a jade jeszcze na miasto kilka spraw załatwić:P buuuzi
super wiadomość! gratuluję! Mój TŻ też płaci w tym m-cu ostatnią ratę (900 zł). czyli będzie to duuuże odciążanie dla portfela
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
- Wtorek

8.00-10.00 fryzura
ok. 10.00- 1o.45 make up
11.00-11.30 ubiór
11.30- czekanie na TŻta.
max. 12.10 wyjcie z domu
12.30- Msza Św. Ślubna

Gosza zaraz będzie się malować
Dzięki, że to wkleiłaś. Przynajmniej jestem z Goszą "na bierząco" (wiem, co się u niej teoretycznie dzieje)

A chciałam Was pytać na którą macie zmówioną fryzjerkę i kosmetyczkę
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Gratulacje

Kurcze, tyle się wczoraj nacytowałam i chyba dupa, bo najwyraźniej wychodzi cytowanie tylko na tym kompie, co się cytuje. Ale to najwyżej następny post będzie dłuższy

Chciałam Wam tylko powiedzieć, że Święta przeżyliśmy, zamówiliśmy obrączki i rozwieźliśmy pierwszych 30 zaproszeń Także ogólnie pozytywnie...
Chatko, za załatwione sprawy!
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Poza tym tak jak Wam pisalam, bylam zobaczyc nasza sale po remoncie i ze zlotymi dekoracjami i powiem Wam ze wyglada SUPER!! Jestem bardzo zadowolona. Ten fiolet, ktory widzialam ostatnio byl koszmarny jednak. Zlote dekoracje sa idealne. Wklejam kilka foto z telefonu.
sala jest piękna!

Wiktusiaczku - STO LAT : cmok:

Normalnie, ale jestem podekscytowana ślubem Goszy cały czas mam ciarki na sobie i nie mogę usiedzieć z wrażenia

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:18   #861
Nattiv
Zakorzenienie

Mam prośbę Powiedzcie czy może być taki tekst na wkładce do zaproszeń

Prezent to jest zawsze kłopot, czy ma zegar być, czy robot?
By nie pisać długich książek Młodzi proszą o pieniążek.
Chcemy także Państwa prosić, by nam kwiatów nie przynosić,
stąd wiadomość ku publice:
Chcemy z winem mieć piwnicę!

Sklejone z dwóch wierszyków, bo w całości oba się nie zmieszczą na bileciku.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:19   #862
kindziulindzia
Zakorzenienie

niedługo zaczną dzwony bić
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:19   #863
malwus20
Wtajemniczenie

Witam Dzis nasza Gosza wychodzi za maż Ach nie mogę usiedziec z podekscytowania bo mnie to samo czeka za pare dni

Dziękuje wam wszystkim za opinie odnośnie sukienki na poprawiny
Cytat:
Napisane przez Joanna 1227 Pokaż wiadomość
Śliczna sukienka:love :

Jak mogę zapytać czy na poprawiny nie powinna być biała sukienka? Tzn. też mam dwudniową imprezę weselną i tak zastanawiałam się nad białą letnią sukienką...
Czy jest jakaś reguła, że sukienka na poprawiny powinna wyglądać tak specyficznie (w sensie coś z bielą) aby podkreślić iż ta osoba jest panną młodą? Czy też nie ma reguły i ten dzień poprawin jest traktowany jako zwykła uroczystość rodzinna, bo i tak wiedzą już jak wygląda panna młoda?
Ja ogólnie nie przepadam za bielą, na slub rzecz jasna to raczej oczywisty kolor co do poprawin jak to woli. Ja po swoim ślubie mam jeszcze parę wesel na których nie chce co raz kupować jakiejś nowej sukienki dlatego ta z poprawin przyda mi się na jakies inne wesele. W końcu białej nie założyłabym na czyjeś wesele dlatego poszłam w kolor.

A więc Goszu ma kochana : Mimo że nigdy się nie widziałyśmy, jeśli już to znamy sie tylko tak wirtualnie ale życzę Ci z całego serca żeby ten dzień wyglądał tak jak go sobie wymarzyłaś, pięknej pogody, świetnej zabawy i cudownego męża Pamiętaj że wiem co czujesz i jestem z Tobą całym sercem
Stary 2012-04-10, 11:20   #864
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Ladystar ładna ta twoja sala, ale strasznie nie lubię takiego ustawienia stołów dla gości i stołu młodych. Znajomi tak mieli, na oko ich sala była jeszcze większa i cały czas miałam wrażenie że oni są tam strasznie na środku wyobcowani.
Wiem juz nawet mowilam, ze to najgorszy stolik dlatego tez zdecydowalismy ze nie beda z nami siedzieli ani druzbowie, ani swiadkowie, zeby ich nie karac najgorszym miejscem tylko bedziemy siedziec z rodzicami. Zarowno my jak i rodzice caly czas bedziemy w ruchu, jesli nie taniec to przysiadanie sie do gosci do stolikow wiec pewnie nasz stolik bedzie ciagle pusty, jedynie do posilkow tam usiadziemy

Edytowane przez ladystar
Czas edycji: 2012-04-10 o 11:24
ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:24   #865
niusia_87
Zakorzenienie

Wiktusiaczku stooo lat stooo lat
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
No to mamy dzisiaj wesele na wizażu
ślub za godzinkę, pewnie błogosławieństwo teraz jest
wesele może z 1,5 godzinki
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:28   #866
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Aaaa... i najwazniejsze!! Wczoraj na ognisku byly 3 z moich 5 druhen i zdecydowaly ze beda mialy czarne sukienki!!! Ja oczywiscie jestem jak najbardziej ZA, bo wpisuje sie to pieknie w moja kolorystyke. Tak jak wspominalam, beda mialy takie same pasy do sukienek jak ja, czyli zlote, z tym ze one beda mialy krotsze i bez zdobien na przodzie.
Przypuszczam, ze babcia ten pomysl sie nie spodoba, ale trudno
Rozwazalysmy jeszcze bezowe, ale jednak stanelo na czarnych

Zabieram sie za prace milego dnia
lady, bardzo ładna, elegancka, wytworna sala. Co do miejsca dla Pary Młodej, inaczej i tak by się Was nie dało usadzić, z tego co widzę. U nas jest podobny układ, ale to miejsce dla pary jest bardzo szerokie i długie i mozna tam spokojnie pousadzać około 15 gości, wiec my sadzamy kolo siebie swiadkow, rodzenstwo i przyjaciol, a po bokach rodziny (ciocie, babcie, wujków)
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Popieram

Lecę na makijaż i fryzurkę próbną - szaleję w urodziny
szalej, szalej ostatnie panieńskie urodziny
Stary 2012-04-10, 11:28   #867
tusia_m
Zakorzenienie

Idę rozwieszać pranie, potem będę pisać pracę mgr....ale będę cały czas myślami i sercem z Goszą i z Wami tu na wizażu !!!

Buziaki!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:38   #868
kasia_kuku
Zakorzenienie

Tak Chatuniu, miałam tę decyzję podjętą. Chyba masz rację bo ja nigdy sobie tego inaczej nie wyobrażałam. No więc nie odwołuję fotografa, napisałam do kolegi od zespołu a sala jest zapisana od godziny, bo rodzice zadzwonili do znajomej. Wszyscy sie ciesza a termin już prawie wszędzie zajęty.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:39   #869
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
rozdawanie zaproszeń to chyba fajna sprawa, co? męcząca, ale przyjemna :d przynajmniej mi się tak kojarzy
Jakbym rozdawała 2 miesiące zaproszenia, to było by fajniej, bo bym miała więcej czasu na każdą rodzinę, a tak to godzina z dojazdem u każdgo, każdy ciasteczko, herbatka (tyle kaw bym nie wpiła<mało piję kawy i tylko do godziny 11:00 potem już nie, jak wypiję później, to w nocy nie śpię;dziwne>)
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:40   #870
asienka213
Wtajemniczenie

czesc dziewczyny oczywiscie ja tez Was nie nadrobie

Wiktusiaczek sto lat szczescia, milosci, radosci i spelnienia marzen

Gosza za godzinke bedzie tak daleko ale ja juz teraz zycze Ci wszystkiego naj..... na nowej drodze i samych slonecznych chwil u boku Tzta

A ja sie tez chwale - mam swoja pierwsza jazde za soba od rana bylam taka zestresowana Wiecej strachu bylo niz to wszystko warte

Lady piekna masz sale, a stol pewnie i tak w wiekszosci bedzie stal pusty, bo wy przeciez bedziecie na parkiecie

A widze ze o przesadach piszecie Ja sama juz nie wiem czy wierzyc w to czy nie Jak bylam chyba w 6 miesiacu ciazy moja tesciowa powiedziala mi zebym uwazala przy prasowaniu, bo jest taki przesad ze jak sie oparzy i gwaltownie w odruchu dotknie brzucha to dziecko bedzie mialo myszke No i oczywisicie po 2 tyg przy prasowaniu mi sie to przytrafilo, Nati ma myszke na plecach Po co w ogole mi to gadala, gdybym nie wiedziala to by mi sie to pewnie nie stalo Do tego 6 miesiaca tez prasowalam i bylo ok A tak wlasnie wiecej ,,uwazalam'' bo mialam te od niej slowa w glowie i

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości