|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11461 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
No widzisz Joasi, jakieś wątpliwości mną dzisiaj szargały, ale Mya postawiła diagnozę przeżarcie i skutecznie wybiła mi je z głowy Zastanawia mnie jeszcze, jakim cudem dr wyrówna te moje cycki takimi samymi implantami . Bo jak w łapy oba wezmę, to lewy sporo większy...
|
|
|
|
|
#11462 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() :co nfused:
|
|
|
|
|
#11463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i teraz ubrałam go po raz pierwszy po prawie pięciu miesiącach wtedy leżał świetnie a teraz niby ok ale czuje, że coś jest nie tak, drugi który kupiłam też jakiś czas temu zrobił mi ranke pod pachą i myślałam że w nim oszaleje. więc im później zaczniesz zakupy tym lepiej i dla cycuszków i dla porfela![]() wogóle to jest troche problem, mierze i jest świetnie a po paru godzinach zaczyna się kłopot, tu pije a tam się ciągnie, coś mi sie wydaję, ze dużo kasy pójdzie zanim naucze kupować się staniczki na moje żeleczki
|
|
|
#11464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do Twoich cyców, nie widziałam, więc się nie wypowiem, ale jeśli dr włoży odpowiedni implancik, to i otoczki rozejdą się na nim i będzie git .
|
|
|
|
|
#11465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze moj implancik anty cos mnie w organizmie maci Moja mala ma 14m-cy a tak ostatnio patrzac na nia tak sie zastanawialam jakby to bylo jakbym wrocila do karmienia i moze cos mi uroilo w glowce hehe Ale wybiore sie do lekarza niestety ogolnego bo do gina to tutaj nie takie proste Dzieki Mya buziaki
|
|
|
#11466 |
|
Raczkowanie
|
Ależ te modelki VS mają figury, aż mnie zazdrość ściska...
Do wszytkich marudzących na swoje cycki mam lekarstwo. Wczoraj się zaprezentowałam w staniku przyjaciółce i jej reakcja bardzo pozytywnie mnie zaskoczyłą. Najlepsze jej hasło: "ale duże!" co przy moim rozmiarku jest mega komplementem. Myślę, że my tu wszytkie za bardzo się porównujemy i mamy strasznie wygórowane kryteria. Zawsze znajdziemy kogoś kogo panienki nam się bardziej podobają i od razu zaczynamy wszystkie mankamenty naszych własnych dostrzegać. Czasem fajnie zaczerpnąć opini kogoś kto milionów sztucznych cycków się nie naoglądał i ma bardziej hm... świerzą wizję ![]() malinkac - z tego co wiem, to chirurdzy USG się nie zajmują. Ginekolog bez problemu da Ci skierowanie i gdzieś Cię wyśle, no chyba, że akurat bęzie miał w gabinecie aparaturę to na miejscu będziesz miała. Ise - ja byłam opuchnięta na całym tłowiu dosłownie. Ta opuchlizna mi jakby w dół schodziła i w pewnym momencie nawet uda miałam sine i spuchnięte. Chyba z miesiąc mi się to utrzymywało. Smaruj Lotionem 1000, troszkę pomaga. Nie rób nam tego bo pomrzemy tu wszystkie bez Twoich rad! |
|
|
|
#11467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przecież każda chce tu mieć śliczne cycorki i chcemy wiedzieć, czy coś nie tak kumamy.
|
|
|
|
|
#11468 |
|
Wtajemniczenie
|
mune Mya się rozdrażnia jak słyszy że miesięczne żelki w fiszbinki się przyodziewa
ja Ci też paluszkiem pograżam
|
|
#11469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie - niby git ale nie do końca fajnie. Tak sie przyzwyczajamy do tych miekkich sportówek, że wygoda górą i jesteśmy wybredne - poza tym w końcu sie staniki teraz nosi dopiero bo przed operacja nie zwracałam na to tak uwagi. Kupiłam aby jak najwiecej dało sie upchac albo z mega poduszkami i był. Nigdzie nie gniotło bo nie miało w co
|
|
#11470 |
|
Zadomowienie
|
sherry.b 18.04 - 9![]() Andzikus 23.04 - 14![]() issabel1 24.04 - 15![]() KasiaPolak 24.04 - 15![]() ania1919 27.04 - 18![]() beatabo 02.05 - 23![]() MILENKA2012 09.05 - 30![]() kicia_nh 11.07 - 93![]() Olivkaa200 12.07 - 94![]() klaudeczka2010 03.09 - 147![]() Dzień dobry dziewczynki Ja ostatnio cierpię na całkowity brak czasu:/ Tym bardziej, że mąż już w domku od piątku, ale bardzo się cieszę
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-04-10 o 14:45 |
|
|
|
#11471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój TZ zawsze podobne zdanie mi powtarza jak mam dołki jakieś. Prawda, najprawdziwsza.
|
|
#11472 |
|
Rozeznanie
|
Nie poszłam dziś do pracy ^^" mam wizytę u internisty ale dopiero o 20 mam nadzieje że mi da jakieś zwolnienie... kurde nie mogę się doczekać wstania rano bez tych ceregieli i 15 minut leżenie z myślą że zaraz będę musiała wstać i będzie bolało :/
kiedy to poranne wstawanie przestaje męczyć?? Jaaa wczoraj też wrzuciłam fotki )aaa mój dr sobie chyba za kasę z mojej operacji ) zrobił nową za☠☠☠iaszczą stronę internetową http://www.drwitwicki.pl/ hehhee
Edytowane przez Ise Czas edycji: 2012-04-10 o 08:56 |
|
|
|
#11473 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W moim albumie "ja" są moje zdjęcia sprzed tygodnia. Może nie najlepsze ale widać tam jak wygląda bierze na tle sylwetki ramion bioder. ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#11474 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczyny!
Jak tam po świętach ja się czuję jak jakaś okrągła bańka ![]() Ise - przestanie boleć, zobaczysz ![]() Gipsy - zgadzam się lepiej czasami zapytać się osoby, która nie ma w głowie miliona oglądanych zdjęć ...... heh zawsze można pokazać biust TŻ - on z pewnością powie, że jest śliczny
|
|
|
|
#11475 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek dziewczynki
Witam sie i ja po swiatecznym szalenstwie na wage nie staje nawet![]() Zaraz lece do albumikow
|
#11476 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#11477 |
|
Zakorzenienie
|
Wracając do bolu mam nadzieje ze tak strasznie nie bedzie
Świniaczku ja mialam usuwane 4 zabki, ale nie 8 wiec nie wiem czy bolalo mnie mniej czy Ciebie wiecej ale nie wspominam tego jakos strasznieAgatko byłam w albumie i Ty jestes drobna wiec nawet wiekszy implant nie zrobi z Ciebie wielkiej baby ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- 2 kg nie jest tak zle u mnie pewnie z 4 bedzie ale po tyodniu glodowki stane na wage dopiero ![]() milego dnia dziewczynki
|
#11478 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie forumowiczki zarówno te tak jak ja jeszcze przed zabiegiem
jak również te szczęściary już po .---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- witam czy mogła bym poprosić o dopisanie mnie do tej listy mam zabieg 24.04 czyli już niebawem . ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- witam czy mogła bym poprosić o dopisanie mnie do tej listy mam zabieg 24.04 czyli już niebawem .
|
|
|
|
#11479 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
a ja po świętach 1,5 kg do przodu. MASAKRA
teraz trzeba się porządnie wziąć za siebie.
|
|
|
|
#11480 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ee tam 4kg, na pewno nie kobieto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#11481 |
|
Raczkowanie
|
witaj kasiu. u kogo robisz?
![]() Witaj dr. Kubasik, Poznań to mój lekarz |
|
|
|
#11482 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Kasia
na pewno już się nie możesz doczekać jaki implant będziesz miała??Dziewczyny ja się też za siebie biorę... lato idzie.. piersi dojrzewają a ja z grubym tyłkiem nie będę mogła się dalej pokazywac na plaży czas to zmienić!!!
|
|
|
|
#11483 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co tyle lat miałam kompleks na tym punkcie że normalnie jak sobie pomyślę że w końcu będę wyglądać jak prawdziwa kobieta to aż mi się bananek na buzi robi .
Nie powiem boję się że będzie bolało i czasem mam takie dziwne myśli że mogę się z narkozy nie wybudzić . Dr. chce mi włożyć albo 390ml albo 450 zależy jak będzie się mięsień zachowywał i jak będą cycuchy wyglądały . |
|
|
|
#11484 | |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co tyle lat miałam kompleks na tym punkcie że normalnie jak sobie pomyślę że w końcu będę wyglądać jak prawdziwa kobieta to aż mi się bananek na buzi robi .
Nie powiem boję się że będzie bolało i czasem mam takie dziwne myśli że mogę się z narkozy nie wybudzić . Dr. chce mi włożyć albo 390ml albo 450 zależy jak będzie się mięsień zachowywał i jak będą cycuchy wyglądały .[/QUOTE] Kasiu ja to świeżynka jestem, nieobeznana w tych sprawach więc nie znam doktorka ale są tu takie dwie nasze specjalistki![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#11485 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwko
tak czy inaczej Ty. była już decyzję podjęłas że chcesz anatomki
|
|
|
|
#11486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noszę 65 w obwodzie, a jako że się upaslam ostatnio to wydziwiam, że jakieś ciasne się porobily ![]() No wlaśnie jak widzialam w kilku galeriach doktorków zdjęcia "po" przy takich cyckach to mi się średnio efekt podobal zazwyczaj, bo nadal nie byly okrągle... ![]() Ja tylko 1 kg Cytat:
W sumie to ja usuwania pierwszych 3 w ogóle źle nie wspominam, luzik totalny, doszlam do wniosku, że tak to mi mogą zęby usuwać cale życie. Ta czwarta byla mordercza Tak więc ja ogólnie usuwania zębów nie wspominam tragicznie, tragicznie wspominam usuwanie jednego zęba u tego rzeźnika Rzeźnika z dobrymi opiniami swoją drogą
|
||
|
|
|
#11487 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() eej to ja się teraz zaczynam martwic, że moje nie będą piękne i okrągłe... |
|
|
|
|
#11488 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,
te które przytyły poniżej 3kg zapraszam do siebie na ciasto ![]() ![]() wczoraj zrobiłam jeszcze ogromną karpatkę z masą budyniową i seromakowiec
|
#11489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#11490 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

większość lekarzy wsadza poprostu implanty nie zważając na to co trzeba wyrównać i naprawić, nie bawią się w przeróbki i z dwóch różnych piersi wychodzą dwie jeszcze bardziej różne z pogłębionymi niedoskonałościami
. Bo jak w łapy oba wezmę, to lewy sporo większy...

), ale i tak się boję, że będzie trochę okrągłego cycka a na końcu i tak ta paskudnie wielka "spuchnięta" otoczka, czyli i tak karykatura cycka 
i teraz ubrałam go po raz pierwszy po prawie pięciu miesiącach
A u mnie głównie problem z tym, że mi cycki na boki uciekają, a do utrzymania ich na środku to trzeba trochę gimnastyki
- eeeeee

sherry.b 18.04 - 9
Mój TZ zawsze podobne zdanie mi powtarza jak mam dołki jakieś. Prawda, najprawdziwsza.

na pewno już się nie możesz doczekać